Откровења и СИЛА ВЕРЕ НА КРАЈУ ВРЕМЕНА

јесус1-600к384

Зашто је Бог хтео да нам открије од пророчанства векова унапред шта је постигнуто на крају времена?

Заиста смо сазнали да од Адама и Еве, Бог не испољава физички мушкарцима.

Адам и Ева могли да виде и разговарају са Богом, јер они нису имали тело од меса.

То је само када су непослушни Богу једе забрањени плод, који је Бог казнио облагањем кожу звер (људско тело).

Чињеница да буде у телу меса чини немогућим да човек види и чује Бога.

Ипак Бог, држећи своју љубав за своју креацију  « Ман », упркос својој непослушности, открила његови анђели и пророци истиче историји човека, нарочито оно што се дешава у време краја као што је предвиђено време за крај човека од Бога.

Историја стварања човека забележен је током времена у неколико књига.

Неке од ових књига нису испуњени да формирају једну, под називом« Библија »

Библија

Библија садржи пророчанства око 700 од којих четвртина односи на крају времена, то јест колико је важно да се Богу крај времена.

За око шест хиљада година (5774 година по хебрејској календару) са историјом јеврејског народа је Божји изабрани народ после велике поплаве, људи чекају на крају времена и повратак Богу на Земљи.

Када ће Бог вратити на Земљу, мушкарци не могу да виде, чују и разговарају са њим, ако Бог трансформишу тако да они више немају тело од меса, али тело светлости.

То је разлог зашто у првом слову Светог Павла Коринћанима – Поглавље 15 ( линк овде ) , пише: 

« У једном тренутку, у трен ока, у последњој труби. Се звук трубе, и мртви ће васкрснути нераспадљиви, и ми ћемо се променити.  « 

Узимајући у обзир испуњење библијских пророчанстава већ направили, ми смо сазнали да они на крају времена и повратак Исуса Христа на Земљи су скоро скоро урадио са изузетком последњег три

То су непобитне чињенице, само погледајте вестима из света да схвате да су времена смо тренутно живе изван норме.

Оба активност Земље (земљотреси), време у ставовима, да не помињем катастрофалну ситуацију у глобалној економији, ратове и гласове о ратовима, побунама, насиља и других трагедија попут пораста стрелица ислама су све чињенице пророковао у Библији до краја времена.

Вера онда, треба да омогући свима да подржи ове испаде и скочио несрећа ће нажалост интензивирати до повратка Исуса Христа на Маслинској гори ја верујем да септембра 2015 између 14 и 15 током фестивала трубе.

2044155542_1369068221

Вера је моћна сила због потпуне и апсолутне поверењу!

Легије су свесни шта да приморају веру!

Само Бог и његов син Исус Христос једини је достојан нашег потпуног поверења и апсолутног  « вера »  и да они дају нам веру потребно да се суочи таму да је напао Земљу, живи и срцима снагу.

Исус Христос је рекао да ће он владати над земљом на крају времена, а ми смо без сумње на крају времена, његов повратак је неминован.

Индекс се открива у књизи Дела апостолских да разуме његов скори повратак.

Дела 2: 17  « У последње дане, говори Бог, излићу дух свој на свако тело, и твој син и ваше ћерке пророкуј, и ваши младићи ће гледати виђења, а ваши старци ће сањати снове: И на слуге и на. моје слушкиње у оне дане ћу излити Духа, и они ће пророковати.  ћу показати чудеса горе на небу и знаке доле на земљи, крв и огањ и пушење дима; Сунце ће се претворити у таму и месец у крв, пре дан Господњи , Па ко год призове име Господње биће сачуване велике и славне. дан.  » Опширније

Напомињемо да је јасно, сунце ће се претворити у таму и месец у крв, пре дан Господњи ,

Ако погледамо мало ближе овом феномену очекује. То је Тетрад  којаби требало да почне у 2014 и завршава у 2015.

сунце и месец

Следећи Тетрад неће одржати пред  »  пет стотина година ,  »

То је незамисливо и немогуће да чак и узети пет векова погоршања катастрофа пророковао за крај времена.

Дана 20. марта 2015 ћемо имати укупан помрачење сунца: сунце ће се претворити у таму

И 04  април 2015 ћемо имати укупан помрачење Месеца и месец у крв,

Септембар 13, 2015 је делимично помрачење сунца

А 28. септембар 2015 је тотално помрачење Месеца

Дакле, можемо да разумемо да је Исус Христос неће вратити физички на Маслинској гори пре само радим две укупне помрачења сунца 1 °  20. марта и 2. априла месеца 4, 2015.

Такође можемо разумети читајући стихове 29-30 од 24 поглављаМатејевог Јеванђеља пре два укупном помрачења сунца 20. марта, 2015 и Месеца априла 4, 2015, то ће се десити нешто ужасну на Земљи

29 Одмах после траума које дана , сунце ће се помрачити, месец неће давати своје светлости, звезде ће пасти с неба, и силе небеске ће се пољуљати.

Чини се да су ови дани дистреса су дани гњева Божијег који ће претходити помрачење сунца на тетрад, који ће укључивати катастрофе веома неприхватљиво висок у земљу и временску прогнозу, али и врхунац велики Невоља последњи рат, или барем нуклеарни сукоб.

30 Тада знак Сина човечијег ће се појавити на небу, сва племена на земљи жалости, а они ће видети Сина човечијег долази на облацима небеским са силом и великом славом

У стиху 31, чини ми се да је ово после васкрсења мртвих у Христу , уклањање хришћана у небу који ће бити пречишћене (када невоља) након уклањања цркве и ватрени који је прошао кроз велике невоље и дан гнева Божијег ће бити промењен и да ће ићи на компаније које су мртви васкрснути у сусрет Христа на небу да га прати на његовом повратку на Маслинској гори .

Анђео са трубом

 31 И он ће послати анђеле своје с гласном трубом, и они ће се окупити своје изабранике од четири ветра, од краја до краја небеса до другог.

Вера мора да нас доведе да схвате да пред физички повратак Исуса Христа на Гори Маслинској, васкрсење мртвих у Христу и уклањање хришћана била прочишћена у велике невоље и дане гнев Божији, он мора да произведе отмицу његовог ватрене цркве ће бити позвани на свадбу Јагњета.

То потврђује и даље у поглављу 24. Јеванђеља по Матеју налазимо у 24. стиху

24 Јер ће изићи лажни христоси и лажни пророци, и показаће знаке велике и чудеса да превари, ако је могуће, и изабране.

Овај стих 24. Мат. Придружио се 24 стих 17. 2. акт .  ћу показати чудеса горе на небу и знаке доле на земљи, крв и огањ и пушење дима;

Ми видимо у 24. стиху Мату 24 то више није могуће да заведе биратако ватрени црква је већ уклоњен пре 20. марта, 2015 ће се десити када тотално помрачење Сунца.

Ја вас позивам да прочитате мој чланак о датумима Апокалипсе

160_Ф_14646443_Л4бвЈР0ВптЦКСХА0вМ0с40р6бКЈ3ууБд5

Усхићење цркве може бити за овај крај 2014 године!

Они који ће бити део цркве Исуса Христа и да буду уклоњени, ће сви хришћани који су изабрали да исправим своје животе пречишћавање своје душе.

Бог нам је дао Десет заповести које су постале важно и хитно да пратите да буде део побожног цркве Исуса Христа ће бити уклоњени.

Бити део цркве Исуса Христа, он мора да жели, да се крсти, поштују десет заповести Божије, кроз молитву питати Бога за опроштај за све грехе и питати Исуса Христа да буде наш спаситељ .

Постаните Христови војници дисеминацији што је могуће реч « Исус Христос ускоро долази »

Ја вас позивам да контакт са адресе блога проповедник Повратак краљасвим својим контактима, као што видите је време кратко, а постоје многи који су далеко од Бога и Исуса Христа и да морамо донети на правом путу.

Помоћ је такође највећи број долази до Исуса Христа да буде сачувана.

Исус Христос, син Божији је дао свој живот у патњи да нас спаси.

Ми радимо оно што можемо за наше вољене браћи и сестрама у Христу Исусу робе примају реч « Исус Христос ускоро долази » и да се припремимо за овај догађај без преседана у историји човечанства од Ноја.

Десет заповести

У-заповести-од-Бога

И Бог изговори све речи овде : « Ја сам Господ Бог твој, који сам те извео из Египта, из куће ропства.

1 – Немој имати других богова уз мене.

2 Ти ћеш урадити без идола, нема слику онога што је горе на небу, или доле на земљи, или у води, испод земље. Ви не треба да се клањају њима, да их обожавају.

Јер ја Господ Бог твој сам љубоморан Бог међу онима који ме мрзе, ја посети безакоње отаца на сина, до трећег и четвртог колена, али они који ме воле и чувају заповести моје Ја их држим лојалност хиљадити генерације. 

3 – Не инвокуерас име Господ Бог твој узалуд, јер Господ неће оставити без казне онога који позива његово име узалуд.

4 Ти ћеш спомен суботу, свети дан. Шест дана ради и учинити све твоје рад: а седми је дан одмор у част Господ Бог твој: нећеш радити ниједан посао, ни ти, ни син твој, ни кћи твоја, ни твој слуга, ни слушкиња твоја, ни стока твоја, ни имигрант који живи у вашем граду. Јер је за шест дана створио Господ небо и земљу, море и све што је у њима, али одмарао седми дан.

Зато је Господ благословио сабат дан и посветио га. 

5 – Поштуј оца и мајку, па може бити дуго на земљи коју вам даје Господ Бог твој.

6 – ти нећеш починити убиство.

7 – Ти ћеш не чини прељубе.

8 – Не кради.

9 – Ти ћеш не сведочи лажно против ближњег свог.

10 – Не пожели куће ближњега свога, ти не пожели жене ближњега свога, ни слуге његовог, ни слушкиње његове, ни вола његова, ни магарца његова, било шта што му припада « .

Ми заправо видимо шта сам управо објаснио у последњем тренутку који претходи повратак Исуса Христа.

Али истиче недавни невоље леже напред и морамо припремити.

Земљотреси, олује, поплаве, циклоне, урагани и друге непогоде негабарит иду чак погодио земљу са више снаге и више штете него чак у претходним годинама.

Неки од наше браће и сестара ће и даље трпети најгоре бесрамности и сигурно ће бити означен као одговоран за зла имовину.

Ратови, немири и насиље ће генерализовати преко велики део Земље.

Луцифер ће тешко погодити и чак врло јак. Он сада зна да има веома мало времена.

За нас ће ускоро доћи време милости до краја, што значи да ће ускоро бити сувише касно да буде део побожног цркве Исуса Христа ће бити уклоњени.

Наравно да неће бити касно да дође до Исуса Христа и да буде део другог уклањања одржаће се иде у небеса на сусрет Исуса Христа на свом повратку на Маслинској гори.

Али, то ће ићи кроз дан гнева Божијег и лице све те несреће да ће помести преко Земље.

Ове јаке несреће ће се одржати после узнесења цркве и ватрени не заустави повратак Исуса Христа на Маслинској гори.

Ми такође треба да схвате да је пре заноса цркве, тамо ће бити време када ће бити прекасно да се користи од стања милости, јер су многи звани. (хришћани широм света)

брак Јагњета

И мало ће бити изабран (страствени црква ће бити уклоњен) да присуствују венчању Јагњетову на небу.

У књизи Апокалипсе Главе КСКСИИ , наведено је у стиху 11

Ипак, грешник греси, и да човек још погани и да добар човек још увек жив у добро, и свети и даље бити свети.

Ово поглавље се односи пре узнесења цркве. Тако да мислим да ће бити датум за крај стања милости.

На тај датум то више неће бити део цркве Исуса Христа.

То ће онда бити сачувани да очисти на крају невоље кроз дан гнева Божијег.

Молитва, тражећи опроштај и покајање Богу ће онда морати да буду уклоњени и сачувана на небу да се састане Исуса Христа.

Овај пут мислим да ће бити април 15, 2014 који је датум празника Пасхе, али и датум први од Блоод Моон Тетрад.

Ако је ово случај, после тог датума невоље ће озбиљно погоршати у свим областима.

Нажалост, ако чекате ову класу у непогода и других несрећа које долазе до Исуса Христа, онда то може бити сувише касно да буде део заноса цркве ватрене.

Исус стиже и до нас спаси!

Бог жели човека

Да ли ће ући или сачекати и пропустити узнесење.

Наравно нећете чути ову поруку од стране свештеника у маси.

Али наша вера мора отворити очи и омогућавају нам да анализирамо догађаје у светлу Библије и учењима Исуса Христа.

црква-канални нестанак

Наша Католичка црква умире  и у неким црквама постоји још вишешкољки .

Ја вас позивам све моје вољене робу браћо и сестре у Христу Исусу да буде сачуван ако желите да се повратак основама читајући Библију, а посебно поглавље 24 од Јеванђеља по Матеју и књига Апокалипсе.

Бог жели да буде спасен и да је зато после казнити Адама и Еву за њихов непослушности, Бог је наставио да нас воле и помажу нам у свакодневном животу.

То је кроз ове љубави које нам је Бог послао тамо две хиљаде година Исус Христ свог јединог сина да нас спаси куповине кроз његову жртву наше грехе чији првобитни грех који нас спречава да видимо и чујемо Бога.

То је кроз љубав која нас је Бог обавестио његови анђели и пророци истиче човечности и краја времена.

Ускоро ће бити сувише касно да дође до Исуса Христа у пријему вечни живот уклањањем лојални и страствени цркву.

Ако мислите да је наш земаљски живот ће бити боље и све се враћа у нормалу, без интервенције Исуса Христа знате да сте у праву.

Отвори очи! Пробудите се пре него што буде прекасно.

Април 27, 2014 би могао бити дан када ће бити прекасно и да ће бити крици плач и шкргут зуба.

Луцифер, ускоро ће ослободите сву своју снагу, своје чари и искушења да привуче велики број Амес.

Зато молите и молите се изнова и изнова да се Богу и Исус Христ нам помогне и заштити нас у нашим свакодневним животима.

Ускоро ћемо знати исход историји човека.

Понекад је наш Творац, пусти нас јер знамо ни дан ни час.

Али сви знакови слажу да је ово врло врло брзо и можда чак и 2014 што се тиче уклањање цркве и 2015 о повратку Исуса Христа физички на Гори маслина.

Цандле-држач-аним

Имајте сат и добро осветљен пламен наше вере, а вера Смелост  у Бога и Исуса Христа као нашу веру ће нас спасити.

Позивам вас да погледате овај видео


Датуми тетрад

15 Нисан 5774 (15. април 2014): укупан помрачење, празник Пасхе.

14 Тисхри 5775 (8. октобар 2014): Укупно помрачење, Празник сеница.

29 Адар 5775 (20. март 2015): укупан помрачење сунца, непосредно пред почетак верског године.

15 Нисан 5775 (април 4, 2015): укупан помрачење, празник Пасхе.

29 Елул 5775 (13. септембар 2015): Парцијални помрачење сунца, непосредно пре почетка календарске године.

15 Тишреј 5776 (28. септембар 2015): Укупно помрачење, Празник сеница.

Чека за све што је добро и који се очекује да ће се десити, све наћи умолитви  снаге да крене напред у тами.

сентинелле3Исус Христ је мој краљу

Позивам вас да прочитате Говор на Гори

Јеванђеље по Матеју поглавље 5

5.1
И виде народ, попе се на гору, и након што је сео, његови ученици дошли до њега.
 

5:2
Затим је отворио уста и учио их, говорећи:
 

5:3
Блажени су сиромашни духом, јер Царство небеско припада њима!
 

5:4
Блажени су кротки, јер ће се утешити!
 

5.5
Блажени су кротки, јер ће наследити земљу!
 

5.6
Благо онима који су гладни и жедни праведности, јер ће се наситити!
 

5.7
Блажени су милостиви, јер ће бити помиловани!
 

5:8
Блажени су чисти срцем, јер ће Бога видети!
 

5:9
Блажени су миротворци, јер ће се звати син Божји!
 

5:10
Блажени су они који су прогнани правде, за царство небеско припада њима!
 

5:11
Блажени сте кад вас људи псовати и прогоне и лажно рећи све врсте зла против вас због мене.
 

5:12
Радуј се и весели се, јер је велика плата ваша на небесима, јер су тако прогонили пророке који су били пре вас.
 

5:13
Ви сте со земље. Али, ако со обљутави, чиме ће се зар не? Она само служи да се избаци и газе по људима.
 

5:14
Ви сте светлост свету. Град постављен на брду не може сакрити;
 

5:15
и ми не запали лампу и стави га под суд, али су га ставили на свом штанду, а она даје светлост свима у кући.
 

5:16
Нека тако ваша светлост светли пред људима, да виде ваша добра дела, и славе Оца вашег који је на небесима.
 

5:17
Немојте мислити да сам дошао да укине закон или пророке: нисам дошао да покварим, него да испуним.
 

5:18
Јер ја вам кажем истину, док прође небо и земља, то не пролази из једног закона јота или једна мала количина док све се постиже.
 

5:19
Ко ће дакле поквари једну од ових најмањих заповести и научи тако људе, најмањи ће се назвати у царству небеском, али ко их нема и учи их, овај бити велики назвати у царству небеском.
 

5:20
Јер вам кажем, осим ако ваша праведност превазилази да од књижевника и фарисеја, нећете ући у царство небеско.
 

5:21
Чули сте да је речено, Не убиј, и ко год убиства биће кажњени од стране судије.
 

5:22
Али ја вам кажем, да ко год је љут против свог брата биће у опасности пресуде: а ко ће рећи свом брату, Рачи! заслужује да буде кажњен од стране савета, а ко каже, ‘Будало! заслужује да буде кажњен од стране ватре пакла.
 

5:23
Дакле, ако принесеш дар свој к олтару, и ту не заборавите да је ваш брат има нешто против тебе,
 

5:24
оставити тамо твој дар пред жртвеником, и иди прво да се помири с братом својим, па онда дођи и принеси дар.
 

5:25
Направите пријатеље брзо са тужиоцу док сте на путу са њим, да не би те достави судији, и судија те достави службенику, а ти се баци у тамницу.
 

5:26
Ја вам кажем истину, нећеш отићи оданде, док ти си платио апсолутан Фартхинг.
 

5:27
Чули сте да је то беше речено, ти нећеш починити прељубу.
 

5:28
Али ја вам кажем да онај ко гледа на жену са жељом већ је учинио прељубу са њом у свом срцу.
 

5:29
Ако ваш десно око саблажњава, ископај га и баци од себе: јер је то профитабилно за тебе да један од удова треба да пропадне, а не да твоје цело тело треба да буде бачено у пакао .
 

5:30
А ако ваша десна рука саблажњава, одсеци је и баци од себе: јер је то профитабилно за тебе да један од удова погине, него за цело тело да иде у Гехенна.
 

5:31
Он је рекао, ‘Ко отпусти своју жену мора јој дати потврду о разводу.
 

5:32
Али ја вам кажем да је свако ко отпусти жену своју, осим због блуда, изазива јој да постане прељубница, а свако ко се ожени за разведеног жену чини прељубу.
 

5:33
Чули сте да је речено старима: Ти ћеш себе не одрекну, али врши Господу оно што вам имате заклетве.
 

5:34
Али ја вам кажем, Закуни не, ни небом, јер је престо Божји;
 

5:35
Ни земљом, јер је подножје његова: ни Јерусалимом, јер је град великог краља.
 

5:36
И не куну твојој глави, јер ти не можеш направити једну белу или црну косу.
 

5:37
Нека ваш говор буде да, не, не, то је више од ових долази од зла.
 

5:38
Чули сте да је то беше речено, Око за око и зуб за зуб.
 

5:39
Али ја вам кажем да се не одупре злу. Ако те неко удари по десном образу, окрени му и други.
 

5:40
Ако неко жели да се расправља против вас и узмите тунику, нека имају своју хаљину такође.
 

5:41
Ако вас неко тера да идем једну миљу, иди са њим две.
 

5:42
Дај ономе који вас пита, и не окрећи се од онога који хоће од тебе да позајми.
 

5:43
Чули сте да је то беше речено, Љуби ближњег свог, и мрзи непријатеља твое.
 

5:44
Али ја вам кажем: љубите непријатеље своје, благосиљајте их да вас клетва, чините добро онима који вас мрзе, и молите се за оне који вас пркосно користе и прогоне;
 

5:45
тако да сте син Оца вашег који је на небесима, јер он чини своје сунце обасјава и зле и добре на, и шаље кишу на праведне и неправедне о.
 

5:46
Ако волите оне који вас воле, какву плату имате? Цариницима јер они не ураде исто?
 

5:47
И ако поздрављате само своју браћу, шта ви више од других?Незнабошци не раде исто?
 

5:48
Будите дакле савршени, као што је Отац ваш небески савршен.

Мир и радост у срцима и домовима који чекају блажену дан узнесења цркве за неки ватрени и повратак нашег Господа и Краља Исуса Христа на Маслинској гори.

Бог нас воли и ми га волимо?

Победник

Votre commentaire

Choisissez une méthode de connexion pour poster votre commentaire:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l’aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s

Ce site utilise Akismet pour réduire les indésirables. En savoir plus sur la façon dont les données de vos commentaires sont traitées.