Откровения и СИЛА НА ВЯРА В КРАЯ НА ВРЕМЕТО

jesus1-600x384

Защо Бог искаше да разкрие пред нас от пророчествата векове по-рано от това, което бе постигнато в края на времето?

Всъщност ние откриваме, че тъй като Адам и Ева, Бог вече не проявява физически с мъжете.

Адам и Ева можеше да види и да говори с Бога, защото те не разполагат с тялото на плътта.

Тя е само, когато те не се подчини на Бога, като ядете от забранения плод, че Бог наказва с нанасяне на кожата на животно (човешкото тяло).

Фактът, че са в тяло от плът прави невъзможно за човек да види и чуе Бог.

Въпреки това Бог, запазвайки неговата любов към му творение  « Man »,въпреки неговото неподчинение, разкрита от своите ангели и пророци от акцентите на историята на човека, по-специално това, което се случва с времето на края като край време е била предоставена за човека от Бога.

Историята на създаването на човека е записана с течение на времето в няколко книги.

Някои от тези книги не са били изпълнени, за да образуват една, наречена « библия »

Библията

Библията съдържа пророчества около 700 от които една четвърт се отнася до края на времето, това е да се каже как в края на времето е важно за Бога.

За около шест хиляди години (5774 година според календара на иврит) с историята на еврейския народ бе Божиите избрани хора след големия потоп, хората чакат за последните времена и връщането на Бог на Земята.

Когато Бог ще се върне на Земята, хората не могат да видят, чуят и да говорят с него, ако Бог се трансформира, така че те вече не са тяло от плът, но тялото на светлина.

Ето защо в първото писмо на апостол Павел до коринтяните – Глава 15 (линк тук ) , той казва: 

« В момент, в миг на око, при последната тръба. Тя ще затръби, и мъртвите ще възкръснат нетленни, и ние ще се изменим.  « 

Като се вземе предвид изпълнението на библейските пророчества, които вече са направени, ние откриваме, че тези, на края на времената и завръщането на Исус Христос на Земята са почти почти готови с изключение на последните три

Това са неоспорими факти, просто погледнете на света новината да осъзнаят, че времето, в което живеят в момента извън нормата.

Както дейността на Земята (земетресения), прогноза за времето в нагласите, да не говорим за катастрофално състоянието на световната икономика, войни и слухове за войни, въстания, насилие и други трагедии като покачването на стрелка на исляма са всички факти пророкуваха в Библията за края на времето.

Faith след това, трябва да се даде възможност на всеки да подкрепи тези изблици и удари бедствие, за съжаление ще се засили до завръщането на Исус Христос на Елеонския хълм считам за септември 2015 между 14 и 15 по време на фестивала тромпети.

2044155542_1369068221

Вярата е мощна сила, поради общата и абсолютна увереност!

Legions не са наясно какво е това принуди Вярата!

Само Бог и единствения му син Исус Христос е достоен за нашето пълно доверие и абсолютна  « Вяра »  и че те ни дават необходимото да се изправи срещу тъмнината, че е нахлул на Земята, живее и сърцата силата вярата.

Исус Христос е казал, че той ще царува над земята в края на времето и ние сме без съмнение в края на времето, завръщането му е предстоящо.

Индексът се разкрива в книгата Деяния на апостолите, за да се разбере предстоящото му завръщане.

Деяния 2: 17  « И в последните дни, казва Бог, ще излея от Духа Си на всяка твар; и синът ви и дъщерите ви ще пророкуват, юношите ви ще виждат видения, а старците ви ще сънуват сънища: И на моите служители и други. слугини ми в ония дни ще излея Духа Си, и те ще пророкуват.  ще покажа чудеса на небето горе и знамения на земята долу, кръв и огън, и пара от дим; Слънцето ще се превърне в тъмнина и луната в кръв, преди деня на Господа , великият и славен. ден Така че всеки, който призове името на Господа, ще бъде спасен.  » Прочетете повече

Трябва да отбележим, че е ясно, слънцето ще се превърне в тъмнина и луната в кръв, преди деня на Господа ,

Ако се вгледаме по-внимателно в това явление се очаква. Това е Tetrad която трябва да започне през 2014 г. и приключи през 2015 година.

Слънцето и Луната

Следващата Tetrad няма да се осъществи преди  »  петстотин години ,  »

Това е немислимо и невъзможно дори да отнеме пет века от влошаване бедствия пророкуваха за края на времето.

На 20 март 2015 ще имаме пълно слънчево затъмнение на Слънцето:Слънцето ще се превърне в тъмнина

И 04  Април 2015 ще имаме пълно слънчево затъмнение на Луната и луната в кръв,

На 13-ти септември 2015 г. е частично слънчево затъмнение

И 28 Сеп 2015 е пълно слънчево затъмнение на Луната

Така че ние можем да разберем, че Исус Христос няма да се върне физически на Елеонския хълм, преди да направи само две общи затъмнения на слънце 1 °  20 март и 2 на Луната 04 април, 2015.

Можем също така да се разбере, като прочетете стихове 29-30 на глава 24 от Евангелието на Матей преди двете общо затъмнения на Слънцето 20 март 2015 и луната 4 Април 2015, че ще се случи нещо ужасно на Земята

29 Веднага след бедствие дни , слънцето ще потъмнее, луната няма да даде светлината си, звездите ще паднат от небето и небесните сили ще се разклатят.

Изглежда, че тези дни на бедствие, са дните на Божия гняв, който ще предхожда слънчево затъмнение на Tetrad, която ще включва бедствие много извънгабаритни земя и времето, но и на върха на Велики скръб последната война, или най-малко един ядрен конфликт.

30 Тогава знака на Човешкият Син ще се яви на небето, всички племена на земята ще жалее, и те ще видят Човешкия син идещ на небесните облаци със сила и голяма слава

В стих 31, струва ми се, че това е след възкресението на мъртвите в Христос , отстраняване на християните в небето, които ще бъдат пречистени (когато скръб) след отстраняване на църквата и пламенна който е преминал през голямата скръб и в деня на Божия гняв ще се промени и ще отидат за фирми, които са били мъртви възкресени за посрещане на Христос в небето, за да го придружи при завръщането си на Елеонския хълм .

Ангел с тромпет

 31 И той ще изпрати Своите ангели със силен тръбен глас, и те ще съберат избраните Му от четирите ветрища, от единия край на небето до другия.

Вярата трябва да ни накара да разберем, че преди физическото завръщане на Исус Христос на Елеонския хълм, възкресението на мъртвите в Христос и премахването на християните се пречистват по време на голямата скръб и дните на гнева на Бога, той трябва да представи на отвличането на пламенното си църква, ще бъдат поканени на сватбата на Агнето.

Това потвърждава още в глава 24 от Евангелието на Матей, което намираме в стих 24

24 защото ще се появят лъжехристи, и лъжепророци, които ще покажат големи знамения и чудеса, за да заблудят, ако е възможно, и избраните.

Този стих 24 Mat. Регистриран на 24 стих 17 акт 2 .  ще покажа чудеса на небето горе и знамения на земята долу, кръв и огън, и пара от дим;

Ние виждаме в стих 24 Mat 24, вече не е възможно да съблазни Electтолкова пламенна църквата вече е била отстранена преди 20 март 2015 ще се случи, когато пълно слънчево затъмнение на Слънцето.

Аз ви каня да прочетете моята статия за датите на Апокалипсиса

160_F_14646443_L4bwJR0VptCXHA0wM0s40r6bQJ3uuBd5

Грабването на църквата може да бъде за този край на 2014 година!

Тези, които ще бъдат част от църквата на Исус Христос и да бъдат отстранени, ще всички християни, които са избрали да се оправи живота си, като пречистване на душите им.

Бог ни е дал Десетте Божи заповеди, които са станали важни и спешно трябва да се следва, за да бъде част от благочестив църквата на Исус Христос, ще бъдат премахнати.

Да бъдем част от църквата на Исус Христос, той трябва да иска, да се кръсти, да спазват десетте заповеди на Бога, чрез молитва се молим за Божията прошка за всички грехове и да поиска Исус Христос да бъде наш спасител .

Станете войници на Христос-широко разпространение е възможно думата « Исус Христос идва скоро »

Аз ви каня да се свържете с блог адреса на проповедник Завръщането на краля на всички ваши контакти, колкото виждате, че времето е кратко и има много хора, които са далеч от Бог и Исус Христос, и че ние трябва да носи на прав път.

Помощ също така най-големият брой, идващи към Исус Христос, за да бъде спасен.

Исус Христос, син на Бога той е дал живота си в страдание, за да ни спаси.

Ние правим това, което за нашите обични братя и сестри в Исус Христос стоки можем да получим думата « Исус Христос идва скоро » и може да се подготви за това безпрецедентно събитие в историята на човечеството от времето на Ной.

Десетте Божи заповеди

Най-заповедите-на-Бог

И Бог говори на всички думи, тук : « Аз съм Господ, вашият Бог, Който ви изведох из Египетската земя, из дома на робството.

1 – Да нямаш други богове освен Мене.

2 Ти ще направиш никой идол, няма картина на това, което е там горе на небето или на земята долу или във водата под земята. Вие не се наведете за тях, да им се покланят.

Защото Аз, Господ, твоят Бог, съм Бог ревнив сред онези, които ме мразят, аз въздавам беззаконието на бащите върху син, до третото и четвъртото поколение, но тези, които Ме любят и пазят Моите заповеди Аз ги запази лоялността ми към хилядна поколение. 

3 – Не invoqueras името на Господа, твоя Бог напразно, защото Господ няма да остави ненаказан оногова, който се позовава на името му напразно.

4 Ти ще мемориал Sabbath, един свят ден. Шест дни да работиш и да вършиш всичките си работи, а седмият ден е събота, в чест на Господа, твоя Бог: ти няма да вършиш никаква работа, ни ти, ни синът ти, нито дъщеря ти, нито слугата ти, нито слугинята ти, нито добитъкът ти, нито на имигранта, който живее във вашия град. Защото в шест дни Господ направи небето и земята, морето и всичко в тях, но отпочинали на седмия ден.

Затова Господ благослови съботния ден и го освети. 

5 – Почитай баща си и майка си, така че може да бъде дълго на земята, която ти дава Господ твоя Бог.

6 – не Ти ще извърши убийство.

7 – Ти не прелюбодействай.

8 – не Ти ще крадат.

9 – Ти не лъжесвидетелствай против ближния си.

10 – Не пожелавай дома на ближния си, ти не пожелавай жената на ближния си, нито слугата му, нито слугинята му, нито вола му, нито осела му, нещо, което му принадлежи « .

Ние всъщност виждаме това, което току-що е обяснено в последния път, предхождащ завръщането на Исус Христос.

Но акцентите последните изпитания тепърва предстоят и ние трябва да се подготви.

Земетресения, бури, наводнения, циклони, урагани и други бедствия извънгабаритни отида дори удари в земната повърхност с по-голяма мощност и повече щети, дори в сравнение с предишни години.

Някои от нашите братя и сестри ще продължат да страдат най-лошите безобразия и със сигурност ще бъде посочен като отговорен за злини имот.

Войни, бунтове и насилие ще обобщи над голяма част от Земята.

Луцифер ще удари трудно и дори много силна. Той вече знае, че той е оставил много малко време.

За нас времето на благодатта също скоро ще достигне до своя край, което означава, че скоро ще бъде твърде късно, за да бъде част от благочестив църквата на Исус Христос, ще бъдат премахнати.

Разбира се, че няма да е твърде късно, за да дойде при Исус Христос и да бъде част от втория отстраняването ще се проведе за да отидете на небето, за да се срещне Исус Христос при завръщането си на Елеонския хълм.

Но тя ще мине през деня на гнева на Бога и са изправени пред всички тези бедствия, които ще пометат цялата Земя.

Тези силни бедствия ще се проведат след грабването на църквата и пламенна не спират завръщането на Исус Христос на Елеонския хълм.

Ние също трябва да разберем, че преди грабването на църквата, ще има време, когато ще е твърде късно, за да се възползват от състоянието на благодат, защото мнозина са звани. (християни по цял свят)

сватбата на Агнето

И малцина ще бъдат избирани (The запален църквата ще бъдат премахнати), за да присъства на сватбата на Агнето в небето.

В книгата на Apocalypse глава XXII се казва в стих 11

И все пак грешникът съгреши, и този човек още скверни и че е добър човек все още жив в кладенеца, и Светия продължи да бъде свято.

Настоящата глава се прилага преди грабването на църквата. Така че аз мисля, че ще има дата за края на състоянието на благодат.

На тази дата вече няма да бъде част от църквата на Исус Христос.

След това ще бъде спасен, за да се пречисти в края на скръбта през деня на Божия гняв.

Молитва, молба за прошка и покаяние пред Бога и след това ще трябва да бъдат отстранени и спасени в небето, за да се срещне Исус Христос.

Този път мисля, че това ще бъде 15-ти април, 2014 , която е датата на празника на Пасхата, но също така и датата на първата от Blood Moon Tetrad.

Ако това е така, след тази дата на скръб ще се влоши сериозно във всички области.

За съжаление, ако чакаме този скок в бедствия и други бедствия, да дойдат при Исус Христос, тогава той може да бъде твърде късно, за да бъде част от грабването на църквата пламенна.

Исус протяга за да ни спаси!

Бог иска човек

Смятате ли да въведете или да изчакаме и да пропуснат грабването.

Разбира се, че няма да чуе това послание от свещеника на маса.

Но нашата вяра трябва да отворим очите си и ще ни позволи да се анализират събитията в светлината на Библията и учението на Исус Христос.

църковно-канал изчезване

Нашата Католическата Църква умира  и в някои църкви там са дори повече миди .

Аз ви каня всички мои стоки възлюбени братя и сестри в Исус Христос, за да бъде спасен, ако искате да се направи връщане към основите чрез четене на Библията и по-специално глава 24 от Евангелието на Матей и книгата на Апокалипсиса.

Бог иска от нас да бъдем спасени и това е защо след наказва Адам и Ева за тяхното непокорство, Бог продължава да ни обича и да ни помогне в ежедневието.

Именно чрез тази любов, която Бог ни е изпратил там две хиляди години Исус Христос единствения си син, за да ни спаси от закупуване чрез жертвата си нашите грехове, чиито първородния грях, който ни пречи да се вижда и чува Бог.

То се осъществява чрез любовта, която Бог ни е информиран от своите ангели и пророци от акцентите на човечеството и в края на времето.

Скоро тя ще бъде твърде късно да се стигне до Исус Христос в получаване на вечен живот чрез премахване на лоялен и запалените църквата.

Ако смятате, че земният ни живот ще се оправи и всичко се завръща към нормалното, без намесата на Исус Христос знае, че вие ​​сте наред.

Отвори си очите! Събуди се, преди да е станало твърде късно.

На 27 април 2014 може да се окаже в деня, в който тя ще бъде твърде късно и ще има викове на плач и скърцане със зъби.

Луцифер, скоро ще отприщи цялата си сила, неговите хитрини и изкушения, за да привлече по-голям брой на Ames.

Така че се моли и се моли отново и отново към Бог и Исус Христос да ни помогне и да ни защити в нашето ежедневие.

Ние скоро ще узнае резултата от историята на човека.

Понякога нашият Създател, да споделите с нас, защото ние знаем нито деня, нито часа.

Но всички признаци са единодушни, че това е много, много скоро, а може би дори 2014 по отношение на премахването на църквата и 2015 по отношение на завръщането на Исус Христос физически на Елеонския маслинови дървета.

свещ свещ титуляр-Аним

Дръжте часовника и добре запали пламъка на нашата вяра, а Daring Вярата  в Бог и Исус Христос като наш вярата ще ни спаси.

Аз ви каня да гледате видео


Дати на Tetrad

15 Nisan 5774 (15 април 2014 г.): обща лунно затъмнение, на празника на Пасхата.

14 Tishri 5775 (8ми октомври, 2014): Общо лунно затъмнение, празника на колибите.

29 Адар 5775 (20 Март 2015): пълно слънчево затъмнение на слънцето, точно преди началото на религиозната година.

15 Nisan 5775 (4 април, 2015): общо лунно затъмнение, на празника на Пасхата.

29 Elul 5775 (13 Септември 2015): Частично слънчево затъмнение на слънцето, точно преди началото на календарната година.

15 Тишрей 5776 (28 септември 2015): Общо лунно затъмнение, празника на колибите.

Чакащи за всичко, което е добро и което се очаква да се случи, всичко намерите в молитва  сили да продължим напред в тъмнината.

sentinelle3Исус Христос е MY KING

Аз ви каня да прочетете Проповедта на планината

Евангелие на Матей, глава 5

5.1
И като видя множествата, възкачи на планината и след като той седна, учениците Му дойдоха при Него.

05:02
Тогава той отвори устата си и ги поучаваше, казвайки:

05:03
Блажени бедните по дух, защото небесното царство им принадлежи!

05:04
Блажени кротките, защото те ще се утешат!

5.5
Блажени кротките, защото те ще наследят земята!

5.6
Блажени са тези, които гладуват и жадуват за правдата, защото те ще се наситят!

5.7
Блажени милостивите, защото на тях ще се показва милост!

05:08
Блажени чистите по сърце, защото те ще видят Бога!

05:09
Блажени миротворците, защото те ще се нарече Син на Бога!

05:10
Блажени са тези, които са преследвани заради правдата, защото небесното царство им принадлежи!

05:11
Блажени сте, когато хората ви хулят и ви гонят, и лъжливо, всякакво зло против вас, защото на мен.

05:12
Радвайте се и се веселете, защото голяма е наградата ви на небесата, понеже така гониха пророците, които бяха преди вас.

05:13
Вие сте солта на земята. Но ако солта обезсолее, с какво ще се занимаваш? Той служи само за да бъде изхвърлен и стъпкани от мъже.

05:14
Вие сте светлината на света. Един град, разположен на хълм, не може да се скрие;

05:15
и ние не запаля светило и го турят под крина, но те го постави на стойката му, и то свети на всички в къщата.

05:16
Нека свети вашата виделина пред човеците, за да виждат добрите ви дела, и да прославят вашия Отец, Който е на небесата.

05:17
Не си мислете, че съм дошъл да разруша закона или пророците: не съм дошъл да разруша, но да изпълня.

05:18
Защото ви казвам истината, докато премине небето и земята, той не преминава от закона една йота, или една точка, докато всичко не се сбъдне.

05:19
Затова, който наруши една от тези най-малки заповеди, и научи така човеците, той ще се нарече малко в небесното царство, но който ги прави и ги учи, тази една се нарече велик в небесното царство.

05:20
Защото, казвам ви, ако вашата праведност надминава тази на книжниците и фарисеите, никак няма да влезете в небесното царство.

05:21
Чули сте, че е било казано: Не убивай, а който убие, ще бъде наказан от съдиите.

05:22
Но аз ви казвам, че всеки, който се гневи срещу брат му ще бъде в опасност от решението и който рече на брата си Рака! заслужава да бъде наказан от съвета, и всеки, който казва: « Глупак! заслужава да бъде наказан от огъня на ада.

05:23
Затова, ако принасяш дара си на олтара, ако там си спомниш, че брат ти има нещо против тебе,

05:24
остави дара си там пред олтара, и иди, първо да се помири с брата си, тогава дойди и принеси дара си.

05:25
Сприятелете се бързо с противника си, докато сте на път с него, да не би той да те предаде на съдията, а съдията да те предаде на служителя, и да бъдеш хвърлен в тъмница.

05:26
Аз ви казвам истината, ти няма да излизате оттам, докле не изплатиш и последния кодрант.

05:27
Чули сте, че е било казано: Ще Не прелюбодействай.

05:28
Но аз ви казвам, че всеки, който гледа жена, за да я пожелае, вече е прелюбодействал с нея в сърцето си.

05:29
Ако дясното ти око те съблазнява, извади го и го хвърли от себе си: по-добре е за тебе, че един от членовете си да погинат някои, а не цялото ти тяло да бъде хвърлено в ада .

05:30
И ако дясната ти ръка те съблазнява, отсечи я и я хвърли от себе си: по-добре е за тебе, че един от членовете си да погинат някои, а не цялото ти тяло да отиде в пъкъла.

05:31
Казано е: « Който напусне жена си, трябва да я предостави сертификат за развод.

05:32
Но аз ви казвам, че всеки, който напусне жена си, освен за семейно изневяра, той я прави да стане блудница, и всеки, който се ожени за разведена жена, прелюбодейства.

05:33
Чули сте, че бе казано на древните: Ще бъдеш себе си не отричам, но изпълнявай пред Господа това, което имате клетви.

05:34
Но аз ви казвам, не се кълнете нито в небето, защото то е престол на Бога;

05:35
нито в земята, защото е подножието Му: нито в Ерусалим, защото е град на великия Цар.

05:36
И не кълна се в главата си, защото не можеш направи една бяла или черна коса.

05:37
Да говорите, да бъде да, не, не, повече от това, е от лукавия.

05:38
Чули сте, че е било казано, Око за око и зъб за зъб.

05:39
Но аз ви казвам да не се противете на злия човек. Ако някой те удари по дясната буза, обърни му и другата.

05:40
Ако някой иска да спори срещу вас и да си туника, нека имаме ти и горната дреха.

05:41
Ако някой ви принуждава да отидем една миля, иди с него две.

05:42
Дай на оногова, който ви пита, и не се отвръщай от оногова, който иска да вземе назаем от теб.

05:43
Чули сте, че е било казано, Да възлюбиш ближния си, а мрази неприятеля си.

05:44
Но аз ви казвам: Обичайте неприятелите си, да ги благослови, че проклятие вас, добро правете на ония, които ви мразят, и молете се за ония, които ви обиждат и гонят;

05:45
така че вие ​​сте син на вашия Отец, Който е на небесата; защото Той прави слънцето Си да изгрява на злите и на добрите, и дава дъжд на праведните и на неправедните.

05:46
Ако обичате тези, които обичат вас, каква награда ви се пада?Бирниците, тъй като те не направи същото?

05:47
И ако поздравявате само братята си, какво особено правите от другите?Езичниците не те правят същото?

05:48
Бъдете съвършени, както вашият небесен Отец е съвършен.

Мир и радост в сърцата и домовете в очакване на благословен ден на грабването на църквата по някаква пламенна и завръщането на нашия Господ и Цар Исус Христос на Елеонския хълм.

Бог ни обича и ние го обичаме?

Победител

Votre commentaire

Choisissez une méthode de connexion pour poster votre commentaire:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s

Ce site utilise Akismet pour réduire les indésirables. En savoir plus sur la façon dont les données de vos commentaires sont traitées.