ОБЕЗБЕДУВАЕ ОД ЦРКВАТА МОЕ ДА БИДЕТЕ НО F ОД САБОДНИК ПОН СОНДОН, 19-ти СЕПТЕМВРИ, 2020 година.

Резултати од пребарувањето за „BASILIQUE SAINT PAUL“

Базиликата „Свети Павле“ во Рим

 

За 10 години откако го создадов овој Блог (во 2009 година), ги известувам читателите дека Исус Христос наскоро се врати на Земјата за своето 1000 годишно владеење, како што им вети на своите апостоли пред тој да се издигне на небото четириесет дена по неговото воскресение.

Јас исто така го известив читателот дека крајот на времето започна на 14.05.1948 година по создавање на државата Израел што е пророчки часовник од времето и дека од овој датум, времето на генерација, оние што ќе живеат ќе видат враќање на нашиот Господ Исус Христос на Земјата.

Една генерација во Библијата е три траење.

Првиот има 40 години, но времето веќе беше надминато,

Значи, сè уште имавме 70-годишна генерација да не донесе во 2018 година и исто така откривме дека Исус Христос не се врати во 2018 година.

Значи, сега имаме 80-годишна генерација цитирана неколку пати во Библијата. И тука доаѓаме до 2028 година.

Користев само библиски пророштва за да барам приближен датум за враќање на нашиот Господ Исус Христос на Земјата. За жал, моето истражување ми дозволи само две работи.

Првиот е да се најде датумот на почетокот на крајот на библиските времиња: 14.05.1948 година. Како што е, овој датум служи само да се знае почетокот на казната.

Второто е поврзано со првото, дека казнувањата откако ќе се започнат, не запираат сè до враќањето во Слава на нашиот Господ. Покрај тоа, тие продолжуваат да растат по ритамот на болката на породувањето.

Што ме наведува да ви откривам секоја година дека следната година ќе биде полоша од онаа што му претходеше.

Годината 2020 ќе биде полоша од 2019 година и кога ќе кажам полошо треба да кажам ужасно полошо. Бидејќи 2020 година е посебна година. Болките треба да бидат ужасни на сите точки. Јас не сум разделник, ниту гледач, па можам да кажам само дека ќе продолжиме во темнината.

Livedивеевме од 1948 година на Божјите казни. Ова не е сенка на сомнеж. Тие ќе траат сè до враќањето на нашиот Господ Исус Христос.

Иако не сум ниту разделник, ниту гледач, сметам дека страдањата на сите наши браќа и сестри се поврзани со сатаната. Тој со сила и бес го напаѓа христијанскиот свет и целиот свет од сите страни.

Мизеријата и несигурноста во клима на страв и страв поврзани со исламизмот се дневникот на многу браќа и сестри, кои исто така мораат да се соочуваат со сите потешкотии на временските услови и катаклизмите сè почести, моќни и погубни.

Да, живееме црни денови и ќе живееме повторно.

Зошто Бог дозволува ваквите злосторства да плачат, бидејќи некои се одрекуваат од верата и црквата што ја критикуваат негативно.

Сакам во оваа статија да ви донесе малку радост и надеж, затоа што денот на враќање на нашиот Господ е навистина многу близок.

За оние кои го следат мојот блог и вие сте многу низ целиот свет, дури и ако во последно време забележав вистинско намалување на посетеноста, ќе ви дадам едно од моите истражувања што можат ако јас сè уште не дадов да дадам вистинска надеж за сите оние кои чекаат среќен настан за враќање на нашиот Господ Исус Христос.

Бидејќи не можев да најдам доволна прецизност во библиските пророштва за последните моменти на крајот на времето, почнав да ги барам во небиблиските пророштва, но доволно веродостојни за да ги земам предвид.

Затоа е во пророштво што веќе ви го дадов, на Блажената Дева Марија направена на југот на Франција во мало планинско село во близина на Италија „ла Салета“ на две малолетни деца.

Во ова пророштво, за едно и единствено време во нејзините настапи, Блажената Дева Марија им ги кажува на децата сите изречења од 1864 година кога Исус Христос се врати на Земјата. Неверојатно е, но сè е таму. Конечно, скоро на сè недостасуваше елемент „година на враќање на нашиот Господ Исус Христос“  и беше во друго пророштво мистериозно се појави „Пророштвото на папите“ што ги најдов основните елементи за да ни овозможи да разбереме последните моменти на крајот на времето пред враќањето на нашиот Господ Исус Христос.

Овие две пророштва што се појавуваат во видеата во статијата, ве поканувам да ги гледате повторно и повторно за навистина да влезат во неа затоа што сè е таму.

Знајте дека некои важни настани мора да се случат пред враќањето на нашиот Господ Исус Христос.

Прво, Блажената Богородица го евоцира папата кој беше нападнат во неговите денови „затоа Јован Павле Втори“ и дека тој и неговиот наследник нема да го видат триумфот на Црквата Божја „владеењето на Исус Христос на Земјата. Така е под владеењето на папата Фрањо, тоа ќе биде враќање на Исус Христос, но исто така значи дека сè додека папата Бенедикт Шеснаесетти е жив, Исус Христос нема да се врати .

Но, блажената Дева исто така вели дека Црквата ќе биде засенета пред враќањето на Исус Христос, а деталите што таа ги дава за овој момент одговараат на времето што живееме. Навистина ве поканувам да го гледате видеото што ќе бидете на газот што ве уверувам, така што појаснувањата направени од блажената Дева Марија се викаат вистини дека живееме.

Додека го гледате видеото, запомнете најмногу од сите дека сите сме грешници и сите посакуваме прошка на Исус Христос, но Исус Христос исто така сака да се покаеме за нашите грешки и да ги исправиме нашите животи.

До враќањето на Исус Христос Земјата ќе биде во мрак, војни, мизерија, насилство, катастрофи, ќе продолжат да штрајкуваат со неверојатна сила и насилство на сите народи на Земјата, но особено христијанството.

Важно е да си помагаме едни на други и да се молиме затоа што деновите и ноќите ќе бидат многу напорни. Но, постои во сите овие неизбежни несреќи, светло на надеж за сите наши браќа и сестри и за сите оние кои ќе дојдат кај Исус Христос.

Според пророштвото на папата, папата Фрањо е последен папа и во секој случај крај на папството што се прорекува за 2027 година.

Од блажената Дева Марија знаеме дека Френсис е последен папа и дека ќе го види триумфот на Божјата црква.

Од Пресвета Дева Марија знаеме во ова пророштво кое датира од 1846 година дека црквата ќе биде затегната добро пред враќањето на Исус Христос и дека кога црквата ќе ја снема, тоа ќе бидат пророците Хенох и Илија кои ќе проповедаат theубовта кон Бога и враќањето на Исус Христос за неговото владеење од 1000 години. Но, пред овие двајца пророци, сите сентили, апостоли од последните времиња, ќе го проповедаат Словото Божјо и враќањето на Исус Христос.

Малку е на мое ниво што правам веќе десет години. За време на овие десет години бев убеден дека занесот на Црквата ќе се случи непосредно пред враќањето на нашиот Господ Исус Христос. Но, ако не грешам, тогаш можеби е во 2020 година, седум години (така на почетокот на седмата недела што го прорече пророкот Даниел) пред враќањето на нашиот Господ Исус Христос што ќе се случи киднапирање на црква.

Не знам во кое време од годината киднапирањето ќе се случи, иако малку се потпреме на фестивалот на труба во текот на ноќта од сабота до недела од 19 до 20 септември 2020 година . Коњски фестивал таа година на двата дена на Господ на еврејскиот народ и христијанскиот народ.

 

Бог да те благослови и да те води во овие мрак додека не избавиш.

Не заборавајте да ги гледате овие видеа неколку пати за целосно да ги разберете.

Виктор

 

 

Вистинска порака од Дева Марија до Салета (19.09.1946)

 

 

Пророштвото на папите | Документарен филм 2016 година

 

 

Приказната за Свети Павле надвор од идовите

Треба да се напомене дека папата Фрањо го зазема последното достапно место!

 

Список на 265 папи од Петар до Бенедикт Шеснаесетти

http://perso.numericable.com/gabriel.floricich/saint-ouen/pages/y-lista_papas.html

 

Виктор


%d blogueurs aiment cette page :