Минатата недела пред враќањето на Исус Христос!

11_jesus повратен мем-начин

2015 е веќе ваша да биде година Fatale за мирот и безбедноста во светот.

 

Украина е предизвик и борба помеѓу САД и Русија!

 

Африка се нападнати со фанатици, кои силување, осакатат и убијат за да ги пороби население и да се воспостави исламот и закони, како што шеријатот варварите!

 

Блискиот Исток е буре барут во оган и крв веќе тече слободно!

 

Војната на Армагедон чини дека се отворени од оваа коалиција од четириесет земји против оваа војска на џихадисти  »  на Исламската држава во Ирак и Левант (EIIL) « 

ob_df7571_enfer

На flashover е!

 

 

Во мојот напис:

 

Враќање на Исус Христос можеби 14 или 15 септември, 2015! На празникот на трубите

 

Јас се предвиди за 2015 година на денот на Божјиот гнев (Ова ќе биде засилување непропорционален сите несреќи што видовме од 2008 година), како и враќање на Исус Христос за месец септември.

 

Но, во очите на сила и интензитет на вести, песочен часовник на времето се чини дека е речиси празен.

 

Враќањето на нашиот Господ и Цар Исус Христос, поради тоа се чини неизбежна.

 

Ова враќање изгледа толку непосредна дека тоа може дури и да дејствуваат на овој крајот на годината 2014!

 

Тоа дури може да се случи

пред

Среда 15 Октомври, 2014 година 

Ден Hoshaâna Раба

( голем проблем).

 

Ова е денот на небесниот суд Божјиот суд затвора говор на  Рош Hashana . (линк)

 

Извор: http://www.calj.net/hoshaanaraba

 

00_15910

Сега е време за нашите гревови, бараме прошка од Бога да ги спаси нашите души и нашите имиња не се избришани засекогаш од книгата на животот.

 

Занесот на црквата или враќање на Исус Христос, пред занесот на црквата, Бог само знае што ќе се случи многу скоро.

 

Секој може да види дека пророштвата се доаѓа со неверојатна брзина.

 

Ние исто така мора да бидат свесни дека тие ќе продолжат да се претстават со повеќе сила и интензитет и дека само оние кои се чуваат верата и се моли на Бога за простување на нивните гревови ќе биде спасен.

 

Денот на занесот на црквата и на денот на доаѓањето на Исус Христос, се видливо речиси таму!

 

Слава на нашиот Господ Исус Христос доаѓа наскоро да се отстрани неговата црква дека таму каде што е, таа е исто така и за вечни векови.

 

Чека враќањето на нашиот Господ, кралот и мајстор Исус Христос, Единороден Син Божји кој доаѓа до Земјата за да нè спаси, возљубени мои молете се, молете за спасение на нашите души и оние на сите жртви на лудилото овие убиствена фанатици « џихадисти »  , кои се верни слуги на Луцифер и да протокот на крв како вода несреќни невини и се посветат на најголемите злосторства против нив.

 

Молете се, исто така, дека овие варварски    »   џихадисти  » стрrennent совест и се покајат монструозности и злосторствата тие се обврзуваат.

 

Се молат и се заблагодарам на нашиот Господ Исус Христос, Светиот Дух, Пресвета Богородица, сите светии, сите добри ангели, архангели и Семоќниот Бог за сите на љубовта и сите помош тие ни даваат секој ден.

 

Нашите животи и нашите судбини се во нивните раце.

 

Ако Исус Христос не се врати оваа година, 2014, полош ќе се случи со 2015 да биде логично кошмар, хорор и година на Светската хаос!

 

Не верувам дека работите ќе се подобрат пред враќањето на Исус Христос на земјата, затоа што тоа е « невозможно »

 

Јас ве потсетам дека пророштвата се исполнети во жешка темпо и расте и треба да продолжи да ескалира до враќањето на Исус Христос.

катастрофа пари

Па 2015 година ќе биде далеку полошо од 2014!

 

Се разбира, јас не сум пророк и го повтори за прв пат!

 

Сепак, јас сум најавувајќи дека секоја година од 2009 па ќе биде полошо отколку на оној кој завршува.

 

А од 2009 година, јас не сум во ред на овој факт, бидејќи пророштва се исполнети како што се содржани во Библијата, « во болки на породувањето »

 

Па болката е и ќе станат посилни и поблиску и поблиску заедно до прашањето што времето на враќање на нашиот Господ Исус Христос ќе биде.

 

 

Ве поканувам, драги мои браќа и сестри во Христа да медитираат на ова поглавје 5 од Првото Послание на Апостол Павле до Солунјаните.

 

1  Во врска со времето и сезони, не треба, браќа, што ќе пишувам.

 

2  Знаете, навистина, себе си, на денот на Господ ќе дојде како крадец во ноќ.

 

 3  За кога ќе речат, мирот и безбедноста; Тогаш ненадејно ќе падне погибел врз нив, како породилни болки врз бремена жена;и тие не ќе можат да избегаат. 

 

4  Но вие, браќа, не сте во темнина, та тој ден да ве затече како крадец. 

 

5  Вие сите сте синови на светлината и синови на денот; ние не припаѓаат точка ноќта, ниту на темнината. 

 

6  Затоа да не спијам како што прават другите, но нека се види и да се отрезни. 

 

7  За тие што спијат спиење во текот на ноќта; и оние кои се опиваат се пие во текот на ноќта. 

 

8  Но што припаѓаме на денот, да биде трезен, ја ставил во оклопот на верата и љубовта и шлем на надежта за спасение. 

 

9  Зашто Бог ни ја има на лутина, но да се добие спасение преку нашиот Господ Исус Христос, 

 

10  Кој умре за нас, така што без разлика дали се будиме или спиеме, ние треба да живееме заедно со него. 

 

11  Затоа и вие еден на друг и изградено едни со други, како што го правите премногу. 

 

12  И ние молам, браќа, да се разгледа оние кои работата меѓу вас, и претседател на вас во Господ и admonish вас, 

 

13  И за нив да имаат најголема љубов, бидејќи на нивната работа.Биде во мир меѓу себе. 

 

14  Ние ќе поттикне, браќа, изберете оние кои се непослушните, удобност оние кои имаат срце шут, поддршка на слабите, и да бидете трпеливи со сите. 

 

15  Види дека никој прават зло за зло; но некогаш го следат тоа добро, и меѓу себе, и за сите. 

 

16  Радувајте се секогаш. 

 

17  Молете се постојано. 

 

18  Благодарете во сите нешта; за ова е волјата Божја во Христа Исуса вас. 

 

19  не го изгасне Дух. 

 

20  Не ги презираат пророштва точка.

 

21  Докажи сите нешта; Држете она што е добро. 

 

22  Воздржувајте се од секој вид на зло. 

 

23  Сега може Бог на мирот ќе се посвети целосно себе, и се што е во вас, духот, душата и телото да се запазат без порок при доаѓањето на нашиот Господ Исус Христос ! 

 

24  Оној кој ги повикува ви е верен, а тој ќе.  25  Браќа, молете се за нас. 

 

26  Поздравете ги сите браќа со свет целив. 

 

27  Јас ви наплати од Господ дека ова послание да се чита на сите свети браќа. 

 

28  Благодатта на нашиот Господ Исус Христос да биде со вас! Амин.

 

Повеќе од било кога (ако имате време) тоа би било добро да се практикуваат на содржината на ова послание на апостол Павле.

 

Никој не знае денот или часот на враќањето на нашиот Господ Исус Христос , но Исус Христос ни остави многу траги, знаци и пророштвата во Евангелијата бевме во потрага за периодот на неговото враќање, така што можеме да се обезбеди, доби подготвена и чека како близок се очекува.

 

Сите знаци и пророштвата беа дадени на нас во Библијата за една цел, « Ние се подготват за враќање на нашиот Господ Исус Христос »

 

Важно е да се разбере дека за да биде спасен ќе мора да дојде до Исус Христос преку крштевањето со вода, да биде и да остане смирен, да се сакаат и им помогне на другите, да ги задржи верата, исправете нашите животи и да побара Бога за прошка за сите наши гревови .

 

Ние мора да се молат секојдневно и да побара Исус Христос да биде наш Спасител и ги одржуваме нашите напишано во книгата на името на живот.

 

Со оглед на интензитетот и прогресот на сите библиски докази, јасно е дека неговото враќање е навистина неизбежна.

 

Експлозијата на знаци за оваа година и војната коалиција против исламскиот џихад војска ни даде на крајот на 2014 година, реална надеж дека многу скоро занесот на црквата, па дури и можеби во исто време на враќањето на нашиот Господ Исус Христос.

 

Во мојот напис:

 

Датум за занесот на црквата!

 

 

Јас се предвиди можност за занесот на црквата околу на Октомври 12, 2014 , но за добар натпревар датуми помеѓу календари (еврејската и Грегоријанскиот) тоа би можело да биде околу 11 ноември 2014 година , кој може да произведе занесот на Црквата.

 

Види мојот напис  :

 

Датуми на апокалипсата и на занесот на црквата претстави!

 

Но, со почетокот на војната што се чини дека да се биде онаа опишана во Библијата, како војна на Армагедон, тогаш физичкото враќање на Исус Христос на Земјата и може да се случи во секое време, дури и пред 15 октомври, 2014 година, на денот на Hoshaâna Раба ( голем проблем).

 

Во кој случај на отстранување копнееше за 2000 години од страна на многу христијани и може да се случи непосредно пред враќањето во славата на нашиот Господ.

 

Запомнете дека Исус Христос рече дека човештвото ќе изненадени од нејзиниот грб!

 

Метју Глава 24 стихови 37-38-39

 

37 Но, како што во деновите на Ное, така ќе доаѓањето на Синот Човечки.

 

38 Зашто, како во деновите кои беа пред потопот јадеа и пиеја, се женеа и се мажеа до денот кога Ное влезе во ковчегот;

 

39 и тие само не знаеја додека не дојде потопот и ги презеле сите нив далеку: така ќе биде и доаѓањето на Синот Човечки.

 

Имаме оваа сезона е вистинска можност за враќање на славата на нашиот Господ Исус Христос, тогаш се извикам на Бога нашата љубов и простување implore за нашите гревови.

 

Молете се интензивно мојата сакана браќа и сестри во Христа Исуса, така што неговото враќање се направи ова 2014 година како 2015 изгледа ужасно, страшно и погубно за целото човештво.

 

Ние мора да бидеме свесни дека во еден момент во којшто за еден миг сè ќе престане, како за време на прекинување моќ!

 

Ова е брутална и без понатамошно известување, како се состои од сите знаци, кои ги гледаме секој ден!

 

Значи оние кои го исправи својот живот и ќе дојде на Исус Христос ќе биде спасена!

 

Да се ​​потсетиме на зборовите на нашиот Господ Исус Христос!

 

« Јас сум патот на вистината и животот. Никој не доаѓа при Татко Ми, освен преку Мене. « 

 

За оние кои го негираат Исус Христос и Неговата љубов кон нас, Ве повикувам да го прочитате или повторно прочита мојот напис:

 

ХАОС

 

СВЕТОТ хаос е веќе за 2015

 

Сите мои предмети преку овој линк подолу:

 

http://wordpress.com/read/blog/id/10443259/

 

Доколку враќањето на нашиот Господ Исус Христос за оваа 2014 година, тогаш тоа може и да биде дека овој напис е последното што ќе ја објавите!

 

 

Возљубени браќа и сестри во Христа Исуса, ве молиме одржи пламенот на твојата вера добро осветлена, така што тоа ве води до Исус Христос и ќе ви овозможи да се добие вечен живот.

 

Во сомнеж и искушението Ве повикувам да се молат за Божја помош, без кои никој не е доволно голема за да се борат против Луцифер.

 

Бог да ве сите мои возљубени браќа и сестри се задржи во Исус Христос и заштитува, така што вашите имиња не се избришани од книгата на животот.

 

Мир, љубов и радости во срцата и домовите, додека чекаат за занесот на црквата за некои и враќање на Исус Христос на Елеонската Гора за другите.

 

Виктор

Votre commentaire

Choisissez une méthode de connexion pour poster votre commentaire:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l’aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s

Ce site utilise Akismet pour réduire les indésirables. En savoir plus sur la façon dont les données de vos commentaires sont traitées.