Књига – Тхе Преацхер Ретурн оф тхе Кинг

Ја Португалија

Моји драги читаоци. Имовина блог

 

Драго ми је да најавим објављивање моје књиге чији наслов је исти као на блогу « Проповедник Ретурн оф тхе Кинг »

Већ можете наручити уреднику « Едиливре » пре него што је у књижарама

Наслов рада: « Проповедник Ретурн оф тхе Кинг »
Издања Едиливре – АПАРИС

175 Боулевард Анатоле Франце

Бат А 2. спрат

93200 Саинт Денис

Телефон: 01 41 62 14 40 / Факс: 01 41 62 14 50
Интернет Контакт: хттп://ввв.едиливре.цом/цонтацтс

поклопац

 

Хришћанство у нашем друштву је занемарена, напуштена и жртвовали са интересима хуманизма у чије име налазимо да смо постепено « избрисаних » и да су наши цркве порушене. Ми сматрамо да исти ванредну успон ислама широм света.

 

Ако сте прочитали моје блога, знате да је ово весник јака знаци непосредне повратка нашег Господа и краља Исуса Христа.

 

Тако да колико може да се сачува, сви морамо учинити све што можемо да учинимо свет знају и разумеју да је Исус Христ је краљ света и он је брзо вратити да суди људима и народима.

 

Зато сам створио овај блог и хвала топло да посетите и читају моје текстове.

 

Блог је сада посетило око 500 пута дневно. Ово се може сматрати прави успех.

 

Али, то није довољно да кажем свету повратак краља Исуса Христа па сам одлучио да напише књигу, тако да је највећи број не приступа Интернету је обавештена и да свако може да одлучи његова душа и савјест путу жели да прати.

 

У нашем друштву тамном, наша вера је доказана и многи сматрају да напуштен од Бога, али уверавам вас да није.

 

Бог нас никад није напустио, он нас воли довољно да би дозволили сина који је чиста љубав, дошао на земљу и тамо је злостављана, вређају, пустос и коначно у ужасним патњама бити разапет и закуцан за крст пролаз смрћу да нас спасе.

 

Али, авај смо преплављени лажним доктринама, лажних пророка и лажних богова који ремете нашу визију Бога и имају нас да обмане стазе.

 

Зато сам желео да будем књигу читаоцима безброј доказе о постојању Бога и његовог јединог сина Исуса Христа. То је тако да су сви више « верници, али сацхантс ».

 

Моја књига показује да је Бог који је створио свемир и све у њему.Такође доказује божанство Исуса Христа и његову непосредну повратак на Земљу.

 

Иако није књига историје или науке, он објашњава човеково путовање од свог оснивања па до његовог повратка у рајском врту у време владавине Исуса Христа и наслутити будућност Човек после владавине Исуса Христа.

 

Он такође наводи пророчанства о крају времена и омогућава да знате максимум наше очекивање повратка нашег Господа Исуса Христа.

 

Важно је, па чак и од суштинског значаја да направимо паузу у животу да залихе онога што је важно и од суштинског значаја у животу. То је оно што ја позивам да то урадите читајући моју књигу.

 

Исус Христос ускоро вратити да суди људима и народима, то је сигурно, али претходно врло тешки дани и даље погађају Земљу и човечанство.Читајући књигу могу вас припремити да се суочи са овим тешким временима која још увек морају да пређу.

 

Санација Ограде вам омогућава да потврди да су сви наши проблеми константно расте већ неколико година. Али ми смо објашњење и налази се у књизи.

 

Позивам вас не само да прочитали моју књигу, али и да се зна, тако да више могу прочитати и схватити да истина није свакодневница смо објаснили нашу атеисти друштво.

 

Хајде да сви буду војници Исуса Христа, наша је хришћанска дужност и да жарко раде на објави добру реч « Исус Христос ускоро вратити »

 

Све могу бити спасени ако дођу Христу кроз крштење и покајање.

 

То би требало да нас суочи са чињеницама и схватити да живимо у свету за неколико година време тако тешко као појединци.

 

То су дневни пробе и природне катастрофе, као што је неприхватљиво висок пљусковима, поплаве, олује, катастрофа, земљотреса, урагана, циклона, пожара, вулканских ерупција.

 

Али она је сваке године и неколико година без икаквих познатих смртних случајева на милион јер рибе, птице, стоку и дивље животиње широм планете.

 

Они су такође ратови и заглушујућа бука једног светског рата, насиље, губитак вредности и морала.

 

И то је такође спирално радикализам и исламски екстремизам чији фанатици масакрирали припадници хришћанских народа и почини скрнављења, вандализам, паљевине и уништавање цркава.

 

Да не помињем значајно смањење у католичкој цркви свештеника.

 

За свих ових зала морамо додати глобалне деструкције који је измирио широм света од берзе од 29. септембра 2008. године, што изазива свуда глади и беде, утицај је све важније како се светска популација повећан је са два и по милијарде становника у 1950. години на више од седам милијарди у 2012, само 63 година.

 

Чак је и Ватикан који је Света столица Католичке цркве постао смрдљива место где Исус Христ је постао једноставан додатак или део Ватикана музеја.

 

Све ово је објашњено у књизи.

 

Сви који ме познају знају да нисам одустати, јер нема планине је непремостива и да ће наставити да делује да објави што више добра вест о скором повратку краља Исуса Христа.

 

За оне који желе да знају ко сам ја:

 

Ево укратко мали део моје биографије.

 

Син португалске електричар емигрирао у Француску 1957. године, одрастао сам у католичкој образовања, веронауке, заједништва и ЈОЦ (млади хришћанин радника).

 

Ово учење ми је направила хришћанин стандард.

 

Увек сам покушавао као и сам био у стању да воде здрав живот у Божјој љубави и поштовања према својим законима (а да није светац!)

 

Морам да кажем да од детињства Бог је увек био део мог живота. Он је особа од поверења, пријатељ, саветник и незаобилазни помоћ у свакодневном животу.

 

Током веома дугом делу мог живота сам имао веома тежак и компликован посао и Бог учинио многа чуда да ме одржи у животу у овом опасној каријери.

 

Дакле, немам тајни од Бога и имам потпуну и апсолутно поверење у њега.

 

Бог ме стално показује своју љубав и даје ми своју помоћ у свакодневном животу. Уверавам вас да је чиста радост да се осећа вољен и помогао Бог.

 

Зато желим да будем тамо и да Богу у скромном малој мери сведоци да своју љубав према нама и непосредне повратка на Земљу његовог јединог сина Исуса Христа.

 

У 2009. години од стране Мерест случајно сам схватио да смо живели у касним библијских времена које ће кулминирати у повратку Исуса Христа.

 

Наравно, добар хришћанин сам научио Велл катихизис дан ће доћи крај света и тај дан Бог ће се вратити на Земљу да суди читаво човечанство.

 

Пре интелектуално прихвате планирана је повратак Исуса Христа и за нашу генерацију, ја сам много анализирао и још све пророчке знаке најављује крај пута и повратак Исуса Христа на Земљи.

 

На крају сам морао да идем на доказе и сматрају да сви знаци и пророчанства о крају времена ознацити повратак Исуса Христа постигнути су сваки дан и да би то могло на било који начин бити случајност као многи од пророчанстава која су се обистинила било важно.

 

Ово је радикално променило мој живот и тако сам одлучио да створи овај блог « Проповедник Ретурн оф тхе Кинг » који сам објавио бројне чланке на свим језицима обавести цело човечанство овај диван догађај и да допринесе и буђење хришћанског света, тако да свако може припремити свој ум и душу повратак Исуса Христа, Господа нашега и Кинг, једини син Божији.

 

Моја књига има за циљ да покаже читаоцу постојање Бога, божанску природу Исуса Христа, да објасни еволуцију човека према Богу и да обавести највећи број ове дивне повратка нашег Глори Господ Исус Христос за своју хиљаду година владавине.

 

Постоји извесност у овом апокалиптичном свету је да Исус Христ ускоро враћа.

 

Важно је и битно да запамтите да је Исус Христос је рекао: « Ја сам пут, истина и живот, нико не долази Оцу осим кроз мене. « 

 

Ако се то не уради, да ли крсти и многи долазе Христу да буду спасени.

 

Ускоро ће бити прекасно и да ће бити широм Земље плаче и сузе свих касно прикљу.

 

Молим вас да представим своју књигу на сва ваша родитељима, пријатељима, везама, контактима и свим друштвеним мрежама за све да се зна и делите заузврат љубав Божију и бити спасени.

Бог нас воли и воли његов једини Син Исус Христос је ускоро да се врати на Земљу за повратак у рајском врту свима онима који долазе са њим.

Позадина Срце хвала за све сто радите за љубав и славу Бога и Исуса Христа!

Бог вас благословио и омогућава вам да раде за љубав и славу Исуса Христа.

Ја Португалија

Победник


%d blogueurs aiment cette page :