Крајем прошле недеље Даниел или на крају 2015 ЕНД 2016

33е65322

.

Исус Христ-у-славу

 

 

Дана 13. септембра 2015. године црква није уклоњен и Исус Христ није вратио на Земљу или 14. или 15. септембра 2015!

 

Шта се десило?

 

Да бисте разумели, узмимо анализу крају пута објашњено у мојим претходним блогу.

 

За нас хришћане, прошле недеље Данила је период од седам година која се завршава на крају времена, након чега ће Исус Христ вратити на Земљу да владају светом хиљаду година до судњег дана.

 

У овом последњем периоду од седам година човечанство ће живети потешкоће. Ове тешкоће ће бити веома тешка времена, јер они виде казну и дан гнева Божијег.

 

Ове казне ће бити постепен, јер је повратак Исуса Христа ће бити као у боловима порођаја и знамо да су болови су и да ће све живље до порођаја.

 

Ми разумемо да је на крају најтежим тренуцима живота време « човека » на Земљи ће бити коначни данима повратак Исуса Христа.

 

У мојим претходним чланцима сам објаснио да су последња времена почео 14. мај 1948 у време стварања државе Израел, јер су сви болови су почели тог дана. Историја је ту да нас подсети и доказати.

 

Један поглед на прошлост са сигурношћу нам омогућава да се истакне погоршања проблема човечанства од тог датума. Ови проблеми, ја сам помиње у својим појединачним блоговима.

 

Имајте на уму да је прошле седмице је библијски прорекао пророк Данијел око 600 година пре првог доласка Исуса Христа и као што смо већ видели то прави период од седам година мора завршити до краја времена.

 

Ја хипотеза која је почела 29. септембра 2008. са берзе на Валл Стреету.

 

Јасно је да је од тог датума од 29. септембра 2008. године пророчанства и библијски знаци упозорења за повратак у земљу Господа нашега Исуса Христа обистине са пуно снаге, магнитуда, интензитета и са великом фреквенцијом.

 

Видимо из ових знакова да је глобална деструкција је стално погоршала од тог датума од 29. септембра 2008. године у којој је настала по цени колапса Њујоршкој берзи са познати -777,77 у оном тренутку ограде.   Позивам вас да прочитате књигу Пиерре Јовановиц 777.

 

Са једноставним погледом на прошлост видимо од тог датума 29. септембра, 2008 катастрофе и несреће у времену погоршали изузетна у сваком кутку планете.

 

Слично не можемо да игноришемо постепено од тада је свет трпи губитак хришћанским вредностима, пораст екстремизма, и почетак правог рата водио од исламиста против хришћанских народа.

 

Данас касно 2015, очигледно, јасно је да је од 29. септембра 2008. године, седам година од тада, човечанство живи веома тешко.Несигурност, сиромаштво, насиље и ратови су свакодневно пуно људи.

 

Човечанство живи веома тешка времена, укључујући САД и Европе.

 

Можемо и са освртом на прошлост, сматрају да синце 2012 постоји реална појачање свих криза, катастрофа, несрећа, насиља и сукоба који су постали светски рат вишеструки.

 

Заиста, од марта 2012. године свет је у рату. То је кроз истоку, а посебно у Сирији да су војске многим земљама света се боре.

 

Имајући у виду све ове чињенице су знаци и испуњење пророчанства Библије, ја сам подигао могућност повратка Исуса Христа за 14 поглед септембар 15, 2015.

 

Очигледно у последњој недељи Данила је почео 29. септембра 2008. године је добро завршен до 29. септембра 2015 …!

 

Ипак смо сви видели на крају септембра 2015. године да насупрот мојој анализи, Исус Христ није вратио и његова црква није уклоњен …!

 

То разочарење међу свим блоговима читалаца, свестан сам и ја још боље да делим то разочарење разумем!

 

Наравно, као што знате ја нисам пророк и да никада није тврдио да буде.

 

Ипак, чак и без да пророка, могу да кажем са снагом, одлучности и уверењу да је повратак Исуса Христа је заправо веома близу.

 

Ова изјава је због извођења снагом, ширини, интензитета и учесталости свих библијских пророчанстава и свим знацима повратка нашег Господа Исуса Христа.

 

Они су постигли без икакве сумње, снагом, скали и чешће од 29. септембра 2008. године.

 

Затим, као што свако од вас, питао сам се како је то да је Исус Христ још није вратио на Земљу, упркос постизању свих знакова и пророчанстава, укључујући и рат са истока да се у свим вероватноћа је да је рат Армагедона мора да Исуса Христа у његовом повратку.

 

Да ли сам стварно није у реду? Очигледно барем привидно да! То би такође бити нормално јер само Бог зна дан и час повратка Исуса Христа!

 

Проблем се суочавамо ако стварно грешим, је да све несреће које живимо на земљи у свим областима, нису ништа онима који нас чекају следећу као што знамо да ће несреће и бол се погоршава опет и опет бескрајно до повратка нашег Господа Исуса Христа!

 

И онда схватимо да имамо реалан и озбиљан проблем пред нама.

 

Као што сам већ објаснио у мојим претходним чланцима, повратак Исуса Христа може се јавити сваког дана од првог знака који се десио 14. мај 1948, јер Бог може скратити муке и болове.

 

Рок за крај времена је максимална век генерације рођене 1948. године (14. маја 1948. године биће, као што смо већ видели, датум први знак последњих времена).

 

Ово нас доводи до 2068 као максимални живот човека је 120 година у Библији.

 

Али, с обзиром на интензитет, снагу, величину и учесталост знакова Хералдинг достигнућа и пророчанства о повратку Исуса Христа, морамо да схватимо да је ово повратак је неизбежан.

 

Али, ако се не варам, зашто кашњење …!

 

Након дискусије и анализе ситуације, можда сам нашао објашњење.

 

Напомена: 

Моја размишљања и анализа такође може помоћи да пружи објашњење за вест о отмици за 13. септембра 2015. године, коју је наш брат Клод ИГНЕРСКИ.

Наш брат Клод је урадио изузетан посао у је објашњавао три рада много крај времена. Позивам вас све да прочитате.

Он је претрпео неправедно прави линч браћа и сестре оптужујући га да је био лажни пророк.

А ипак мислим да је он још увек био делом због упркос чињеници да непорециве црква није уклоњен Септембер 13, 2015, као што је планирано.

 

Нека моје мисли да разумеју,

Економска криза која је почела 29. септембар 2008. изгледа да је очигледно било раних недаће, с обзиром на крах берзе Вол Стрита и испуњење знакова и пророчанства о крају времена које су уследиле.

 

Знамо да су ови потешкоће су за период од седам година и подељени су на два дела од по три и по сваку.

 

Прво питање сам се запитао:

Зашто Библија каже два пута три и пол?

Опет напоменути да ће други део бити теже него први.

То је лакше рећи да ће бол бити седам година прогресивно …!

Као што ништа није написано за било шта у Библији, ово прецизност дуал три и по године, тако да постоји разлог да се тако спомиње.

 

Први одраз.

Три и по године након 29. септембра, 2008 нам доноси 29 Март 2012, а други део три и по хаппи ендинг Септембар 29, 2015.

 

Датум од 29. септембра 2015. може само бити крајњи рок да буду део цркве Исуса Христа ће бити уклоњени.

 

Али они који су изабрани да остану на земљи до дана отмице од стране анђела Исуса Христа.

 

Имајте на уму да Библија каже у стиху 12 Даниел 11:

« Од тренутка када је дневна жртвовање ће престати када ће бити инсталирана грозота Десолатион, 1,290 дана ће проћи ».

 

Тхе 1290 дани су три и по године или 42 месеци другом делу невоља « велике невоље »

 

У 12. стиху читамо:

« Благословен  је онај који чека и успети у 1335 дана! « 

 

Верујем да је Исус Христ је добровољно напустио изабране чланове своје цркве да чекају (као у стиху 12 поглавља 12. Данијела) на Земљи да буде да се 1335 дана.

 

Ова чињеница, ако се не варам, два месеца и 21 дана више да се дода до 29. септембра 2015. Ово нас доводи до 20. децембра 2015. године за повратак Исуса Христа смо чекали за септембар 2015.

 

Физички повратак Господа нашег Исуса Христа треба да претходи уклањање неких од његове цркве.

 

Мој други мисао:

Као што сам рекао мало раније у тексту, ништа није записано у Библији за џабе па ако последњих седам година су подељени у два пута три и пол онда морамо схватити да могу постојати мртво време између два периода од по три и по.

 

У том случају први део три и по године, као планираних завршава 29. март 2012, али је другу утакмицу почиње мало касније.

 

У том случају више датуми могу бити изабрани за почетак велике невоље.

 

У стиху 11 поглавља 12. Даниел

1) датум оставке папе Бенедикта КСВИ: Фебруарска 28, 2013

2) Датум именовања Папа Фрања: Тхе Марцх 13, 2013

Такође сам задржати трећи пут:

Једна где је папа Франсоа председава Тхе Ваи оф тхе Цросс: Тхе Фридаи 29. март, 2013.

 

У том случају је повратак Исуса Христа могла одржати у другој половини 2016. године, а можда и поводом обележавања Рош Хашана 03 и 4. октобра 2016. године.

 

Повратак Исуса Христа треба да претходи уклањање неких од његове цркве.

 

Ако је повратак Господа Исуса Христа настаје крајем 2015 или касније 2016, можемо да проценимо нас веома срећан, јер је величина Божијих пресуда ће бити мање тешко ако се повратак је даље одложено на време.

 

Јер као што у болова, патње човечанства вероватно не, наставити и све горе и поново до повратка нашег Господа Исуса Христа.

 

Ако је Исус Христ није изостала, онда је очигледно да ће патити још много тога!

 

Стога је веома важно да се моле и моле опет и опет да питам Бога да скрате своје патње и болове које омогућавају брз повратак на Земљу нашег Господа и краља, Исуса Христа сина јединца.

 

Време избављења је у близини, али пре мрака данима који предстоје.

 

Само молитва, вера и љубав ће нам помоћи кроз задњи таму.

 

Држите и запалио пламен наше вере.

 

Гледајте и молите се за брзи повратак нашег Господа и Краља Исуса Христа и за Хи наших душа.

 

Мир, љубав и радост у домове у очекивању благословеног дана повратка нашег Господа Исуса Христа.

Победник


%d blogueurs aiment cette page :