Края на миналата седмица НА ДАНИЕЛ OR END 2015 END 2016

33e65322

,

Исус Христос-в-слава

 

 

На 13 септември 2015 г. църквата не се отстранява и Исус Христос не се върне на Земята, или на 14 или 15 Сеп 2015!

 

Какво се е случило!

 

За да разберем, нека да анализът на края пъти е обяснено в предишните ми публикации в блога.

 

За нас, християните, през последната седмица на Daniel е седемгодишния период, който завършва в края на времето, след което Исус Христос ще се върне на Земята, за да управлява света за хиляда години до деня на Страшния съд.

 

През този последен период от седем години човечеството ще живее премеждия. Тези изпитания ще бъдат много трудни времена, защото виждат, наказанието и в деня на Божия гняв.

 

Тези наказания ще бъдат постепенни, защото връщането на Исус Христос ще бъде както в родилни болки, и ние знаем, че болките са и все повече ще се ярки до раждането.

 

Ние разбираме, че в края на краищата най-трудните моменти от времето на живота на « човекът » на земята, ще бъдат последните дни, довели до връщането на Исус Христос.

 

В предишни мои статии Обясних, че краят на дните започват 14 Май 1948 в момента на създаването на държавата Израел, защото всички болките започнаха на тази дата. Историята е там, за да ни напомнят и да го докаже.

 

Един поглед към миналото със сигурност ни позволява да маркирате влошаване на проблемите на човечеството от тази дата. Тези проблеми, аз също споменати в моите индивидуални блог постове.

 

Имайте предвид, че миналата седмица е Библейската пророкуваха чрез пророк Даниил около 600 години преди първото идване на Исус Христос и както вече сме го виждали истински срок от седем години, трябва да попълни в края на времето.

 

I хипотеза, че започна 29-ти септември 2008 със срива на фондовия пазар на Wall Street.

 

Ясно е, че след тази дата от 29 септември 2008 пророчествата и библейски предупредителните признаци на връщането на земята на нашия Господ Иисус Христос, се сбъдват с много сила, величини, интензивност и с голяма честота.

 

Ние виждаме от тези признаци, че глобалното унищожение постоянно се влошиха след тази дата от 29 септември 2008, когато тя е създадена от New York Stock Exchange срива на цените с известната -777.77 в точния момент на оградата.   Каня ви да прочетете книгата на Пиер Йованович 777.

 

С една проста поглед към миналото, което виждаме като от тази дата от 29 септември, 2008 г. и стихийни бедствия на времето се влошиха толкова необикновени във всяко кътче на планетата.

 

По същия начин не можем да пренебрегнем факта, че постепенно оттогава светът страда от загубата на християнските ценности, скока на екстремизма, и началото на истинска война, водена от ислямисти срещу християнски народи.

 

Днес късно 2015 г., очевидно, е ясно, че от 29 Септември 2008, седем години оттогава, човечеството живее много трудно време.Несигурността, бедност, насилие и войни са дневен много хора.

 

Човечеството живее много трудни времена, включително САЩ и Европа.

 

Можем също така с поглед към миналото, намери, че от 2012 има реална усилване на всички кризи, бедствия, катастрофи, насилие и конфликти, които са се превърнали в световна война многостранен.

 

Действително, от март 2012 г. светът е във война. Именно чрез изток и особено в Сирия, че армиите на много страни по света се борят.

 

С оглед на всички тези факти са признаци и изпълнението на библейските пророчества, бях повдигнат възможността за завръщане на Исус Христос за 14 изглед 15 Септември 2015.

 

Очевидно в последната седмица на Daniel започна 29-ти септември, 2008 и беше добре приключи до 29 септември, 2015 …!

 

И все пак всички сме видели края на септември 2015, че противно на моя анализ, Исус Христос не е върнат и неговата църква не е била отстранена …!

 

Това разочарование сред всички читателите на блогове, наясно съм и разбирам, дори по-добре, че аз споделям това разочарование!

 

Разбира се както вече знаете, че не съм пророк и никога не са твърди, че е.

 

Независимо от това, дори и без да е пророк, което мога да кажа със сила, решителност и убеденост, че завръщането на Исус Христос всъщност е много близо.

 

Това твърдение се дължи на изпълнението със сила, ширина, интензивност и честота на всички библейски пророчества и всички признаци на завръщане на нашия Господ Исус Христос.

 

Те се осъществяват без всякакво съмнение, със сила, мащаб и по-голяма честота, тъй като 29 Септември, 2008.

 

След това, както всеки един от вас, аз се запитах как е, че Исус Христос не е все още на Земята, въпреки постигането на всички тези признаци и пророчества, включително войната с East, че във всички вероятност е, че войната на Armageddon трябва да вземе Исус Христос при завръщането си.

 

Беше наистина нередно? Очевидно най-малко Очевидно да! Това също би било нормално, тъй като само Бог знае деня и часа на завръщането на Исус Христос!

 

Проблемът пред който сме изправени, ако аз наистина съм прав, е, че всички беди, че ние живеем на земята във всички области, са нищо в непосредствена близост до тези, които ни очакват, тъй като ние знаем, че бедствията и болката ще се влошат отново и отново до безкрай, докато завръщането на нашия Господ Исус Христос!

 

И тогава ние разбираме, че имаме реален и сериозен проблем пред нас.

 

Както вече беше обяснено в предишни мои статии, завръщането на Исус Христос може да се случи всеки ден, тъй като първият знак, който се проведе 14 Май 1948, защото Бог може да се съкрати страданията и болките.

 

Крайният срок за края на времето е максималният срок на поколението родено през 1948 г. (14 май 1948 г. същество, както вече видяхме, датата на първия знак за края на времето).

 

Това ни води до 2,068 като максимално живота на човек е 120 години в Библията.

 

Но като се има предвид интензитета, силата, размера и честотата на признаци възвестяван постижения и пророчества за завръщането на Исус Христос, ние трябва да разберем, че това завръщане е предстоящо.

 

Но след това, ако не греша, защо закъснението …!

 

След дискусии и анализи на ситуацията, аз може да са намерили обяснение.

 

Забележка: 

Моите разсъждения и анализ също може да помогне да се даде обяснение на новината за отвличането на 13-ти Септември, 2015, направена от нашия Brother Claude IGNERSKI.

Нашата Brother Claude е направил забележителна работа при обяснението на три работи много в края на времето. Каня всички да четат.

Той страда несправедливо недвижими линч от братя и сестри го обвинява, че лъжепророк.

И все пак мисля, че той все още е отчасти защото въпреки неоспоримия факт, че църквата не е била отстранена 13-ти септември 2015 г., Както беше планирано.

 

Нека мислите ми да разберат,

Икономическата криза, която започна 29 септември 2008 изглежда очевидно ранните премеждията, предвид срива на фондовия пазар на Wall Street и изпълнението на признаците и пророчествата за последните времена, които последваха.

 

Ние знаем, тези изпитания са за срок от седем години и са разделени на две части от по три и половина всяка.

 

Първи въпрос си зададох въпроса:

Защо ли казва Библията два пъти три и половина?

Споменаването отново, че втората част ще бъде по-трудно от първото.

Тя беше по-лесно да се каже, че болката ще бъдат седем години на прогресивно …!

Както е писано нищо за нищо в Библията, тази точност двойна три години и половина, така че няма причина да бъде така спомена.

 

Първо размисъл.

Три години и половина след 29 Сеп 2008 ни носи 29-ти март 2012, а втората част на три и половина щастлив край 29 Септември 2015.

 

Датата на 29 Септември 2015 може да бъде само на крайния срок, за да бъде част от църквата на Исус Христос, ще бъдат премахнати.

 

Но тези, които са избрани, за да остане на земята, до деня на отвличането от ангелите на Исус Христос.

 

Не забравяйте, че Библията казва в Данаил 12 стих 11:

« От момента, в който дневната жертва ще се прекрати, когато ще бъде инсталиран мерзостта на запустението, 1,290 дни ще минат ».

 

1290 дни са три години и половина или 42 месеца на втората част премеждията « голямата скръб »

 

В стих 12 четем:

« Благословен  е онзи, който чака и да успее в 1335 дни! « 

 

Вярвам, че Исус Христос доброволно е напуснал избраните членове на неговата църква да се изчака (както е в стих 12 от глава 12 от Daniel) на Земята, за да се направи, че 1335 дни.

 

Този факт, ако не греша, два месеца и 21 дни повече, за да бъдат добавени до 29 септември 2015 г. Това ни довежда до 20 декември 2015 г. За завръщането на Исус Христос ние чакахме за Септември 2,015.

 

Физическата завръщането на нашия Господ Исус Христос трябва да бъде предшествано от премахването на някои от църквата му.

 

Втората ми мисъл:

Както казах малко по-рано в текста, нищо не е написано в Библията, за нищо, така че ако последните седем години са разделени на два пъти по три и половина след това ние трябва да разберем, че може да съществува мъртво време между двата периода на три и половина.

 

В този случай първата част от годините на три и половина, както е планирано, приключващ 29-ти март 2012, но втория мач започва малко по-късно.

 

В този случай могат да бъдат избрани няколко дати за началото на голямата скръб.

 

В стих 11 от глава 12 от Daniel

1) За дата на подаване на оставка от Папа Бенедикт XVI: The 28 февруари, 2013 г.

2) датата на назначаване на Франциск: The 13 март 2013

Аз също задържат за трети път:

One, където папа François председателства Пътя на Кръста: The петък 29 март, 2013 година.

 

В този случай завръщането на Исус Христос може да се проведе през втората половина на 2016 г., и може би по повод честването на Рош Хашана на 03 и 4 октомври 2016.

 

Завръщането на Исус Христос трябва да бъде предшествано от премахването на някои от църквата му.

 

Ако връщането на Господ Исус Христос настъпва края на 2015 г. или късно 2016 г., можем да прогнозираме нас много щастлив, защото големината на Божиите съдби ще бъде по-малко трудно, ако връщането е било забавено допълнително във времето.

 

Защото, както в болките, скърбите на човечеството вероятно не, продължи и да се влоши и отново, докато завръщането на нашия Господ Исус Христос.

 

Ако Исус Христос не е предстоящо, тогава очевидно ще страдат много повече!

 

Ето защо е много важно да се молим и да се молим отново и отново да се помолим Бог да съкрати нашите страдания и болки, които позволяват бързо възстановяване на Земята на нашия Господ и Цар, Исус Христос единствения си син.

 

В момента на издаването е близо, но преди мрачните дни напред.

 

Само молитва, Вяра и любов ще ни помогне през миналата тъмнината.

 

Съхранявайте добре осветени пламъка на нашата вяра.

 

Гледайте и се молят за бързото завръщане на нашия Господ и Цар Исус Христос и за Hi на нашите души.

 

Мир, любов и радост в домовете в очакването на блажения деня на завръщането на нашия Господ Исус Христос.

Победител


%d blogueurs aiment cette page :