Книгата – The Preacher Завръщането на краля

 

Мои възлюбени имот читателите на блогове.

 

Имам удоволствието да обяви публикуването на книгата ми, чието заглавие е същата като в блога « The проповедник Завръщането на краля »

Вие вече може да бъде поръчан до редактора « Edilivre », преди да е в книжарниците

Заглавие на книга: « The Preacher Завръщането на краля »
Editions Edilivre – APARIS

175 булевард Анатол Франс

Bat A, 2-ри етаж

93200 Saint Denis

Тел: 01 41 62 14 40 / факс: 01 41 62 14 50
Internet връзка: http://www.edilivre.com/contacts

капак

 

Християнството в нашето общество се пренебрегва, изоставени и пожертвани интересите на хуманизма, на чието име ние откриваме, че сме постепенно « изтрити » и че нашите църкви са разрушени.Намираме същия извънредно възхода на исляма в света.

 

Ако сте чели моите публикации в блога, вие знаете, че това е предвестник силни признаци на предстоящото завръщане на нашия Господ и Цар Исус Христос.

 

Така че най-много да се спасят, всички ние трябва да направим всичко възможно, за да направим света знаят и разбират, че Исус Христос е Царят на света и той е отново скоро да съди хората и нациите.

 

Ето защо съм създал този блог и ви благодаря горещо да посетите и да се чете моите статии.

 

Блогът е вече посетиха около 500 пъти на ден. Това може да се счита за истински успех.

 

Но, това не е достатъчно, за да каже на света, завръщането на крал Исус Христос и затова реших да напиша книга, така че най-голям брой не достъп до интернет, е информиран и че всеки може да вземе решение душата си и съвестта на пътя, той иска да се следват.

 

В нашата тъмна общество, нашата вяра е доказано и мнозина се чувстват изоставени от Бога, но ви уверявам, че не е.

 

Бог никога не ни изоставя, той ни обича достатъчно, за да са позволили на сина си, който е чиста любов, дойде на земята и там се злоупотребява, обиди, бичуван и накрая в ужасни страдания бъде разпнат и прикован на пас от смъртта, за да ни спаси.

 

Но уви, все още са наводнени с фалшиви доктрини, лъжепророци и фалшиви богове, които да объркат нашето виждане за Бога и имат вземем заблуда пътеки.

 

Затова исках да донесе книгата ми за читателите на безброй доказателства за съществуването на Бог и единствения му син Исус Христос. Това е така, че всички са « по-вярващи, но sachants ».

 

Моята книга показва, че е Бог, който е създал вселената и всичко в него. Той също така доказва божествеността на Исус Христос и неговото предстоящо завръщане на Земята.

 

Докато не една книга за историята или науката, обяснява той пътуването на човека от неговото създаване до неговото връщане в Райската градина в царуването на Исус Христос и зърнат бъдещето на мъж след царуването на Исус Христос.

 

Тук се определят и пророчествата за последните времена и позволява да се знае максимума на нашето очакване на завръщането на нашия Господ Исус Христос.

 

Важно е и дори от съществено значение, за да си вземе почивка в живота, за да се направи равносметка на това, което е важно и от съществено значение в живота. Това е, което аз ви каня да направите това, като прочетете моята книга.

 

Исус Христос ще се завърне скоро да съди хората и нациите, това е сигурност, но преди това много трудни дни все още се удря Земята и човечеството. Четенето на книга може да ви подготви да посрещне тези трудни времена, че ние все още трябва да премине.

 

Кърпене Огради ви позволява да потвърди, че всичките ни проблеми се увеличават непрекъснато в продължение на няколко години. Но ние сме обяснение и е в книгата.

 

Аз ви каня да не само да се чете книгата ми, но и за да стане известен, така че повече да го прочетете и да осъзнаем, че истината не е ежедневната реалност обяснихме нашата атеистична общество.

 

Нека всички бъдем войници на Исус Христос, той е нашия християнски дълг и работим усърдно, за да популяризират добра дума « Исус Христос ще се завърне скоро »

 

Всичко може да бъде спасен, ако те идват при Христос чрез кръщение и покаяние.

 

Тя трябва да ни накара да се изправи пред фактите и да осъзнаем, че живеем в свят в продължение на няколко години време толкова силно, колкото физически лица.

 

Това са ежедневни репетиции и природни бедствия като извънгабаритни Проливните дъждове, наводнения, бури, бедствия, земетресения, урагани, циклони, пожари, вулканични изригвания.

 

Но също така е всяка година в продължение на няколко години, без никакви известни смъртни случая на един милион души, защото риба, птици, добитък и диви животни по цялата планета.

 

Те също са войни и оглушителни шумове на световна война, насилие, загуба на ценности и морал.

 

И това също е спираловидно радикализъм ислямския екстремизъм, чиито фанатици избити членовете на християнския народ и да се ангажира оскверняване, вандализъм, палеж и унищожаване на църкви.

 

Да не говорим за значителното намаление на Католическата църква от свещеници.

 

За всички тези злини трябва да добавим глобалната унищожаване, който е уреден свят от срива на фондовия пазар на 29 Септември 2008 в, причинявайки глад и мизерия навсякъде, въздействието е още по-важно, тъй като населението на света се увеличава от два и половина милиарда жители през 1950 г. на повече от седем милиарда през 2012 г., само 63 години.

 

Дори Ватикана, който е бил Светия престол на католическата църква се превърна в място, където миризливи Исус Христос се е превърнал просто аксесоар или парче музея на Ватикана.

 

Всичко това е обяснено в книгата.

 

Всички, които ме познават знаят, че аз никога не се отказвайте, защото никой не е непреодолима планина и аз ще продължи да действа, за да обявим, тъй като много добра новина за предстоящото Завръщането на крал Исус Христос.

 

За тези, които желаят да се знае кой съм аз:

 

Ето накратко малка част от моята биография.

 

Син на португалска електротехник емигрира във Франция през 1957 г., аз израснах в католическо образование, катехизис, общение и JOC (Младите християнски работници).

 

Това учение ме и направи Christian стандартната мъж.

 

Аз винаги се е опитвала, както и аз бях в състояние да водят здравословен живот в Божията любов и уважение към неговите закони (без да е светец!)

 

Аз трябва да кажа, че още от детството на моя Бог винаги е бил част от живота ми. Той е верен, приятел, съветник и незаменима помощ в ежедневието.

 

По време на един много дълъг част от живота ми съм имал много трудна и сложна работа, и Бог е направил много чудеса, за да ме държи жив в тази опасна кариера.

 

Така че нямам никакви тайни от Бога и имам обща и абсолютна увереност в себе си.

 

Бог доказа Своята любов ме постоянно и ми дава неговата помощ в ежедневието. Уверявам ви, че това е чиста радост да се чувстват обичани и помогна от Бога.

 

Така че аз искам да бъда там и за Бога в един скромен малка мярка свидетели на Неговата любов към нас и предстоящото завръщане на Земята на единствения му син Исус Христос.

 

През 2009 г. от обикновена случайност разбрах, че живеехме в късните библейски времена, които ще приключат с връщането на Исус Христос.

 

Разбира добър християнин бях научил добре деня катехизис ще дойде края на света и този ден Бог ще се върне на Земята, за да съди цялото човечество.

 

Преди интелектуално приеме връщането на Исус Христос е била планирана и за нашето поколение, аз съм много анализира и въпреки всичките пророчески знаци, съобщаващи за последните времена и завръщането на Исус Христос на Земята.

 

Аз най-накрая трябваше да отида на доказателствата и да се намери, че всички тези признаци и пророчествата за последните времена предвестници на завръщането на Исус Христос се осъществява всеки ден и че това би могло по никакъв начин да е съвпадение, тъй като брой пророчества, които извършващи беше важно.

 

Това е коренно промени живота ми и затова реших да създам този блог « The проповедник Завръщането на краля », която публикувах многобройни статии на всички езици, за да информира цялото човечество това прекрасно събитие и ще допринесе също пробуждане на християнския свят, така че всеки да може да се подготви ума си и душата си на завръщането на Исус Христос, нашия Господ и Цар, единственият син на Бог.

 

Моята книга има за цел да покаже на читателя за съществуването на Бог, за божествеността на Исус Христос, за да обясни еволюцията на човека към Бога и да информира най-големият брой на това прекрасно завръщане на нашия Glory Господ Исус Христос за неговото хилядолетно царуване.

 

Има една сигурност в тази апокалиптичен свят е, че Исус Христос се завръща скоро.

 

Важно е и от съществено значение, за да се помни, че Исус Христос е казал: « Аз съм пътят, и истината, и животът, никой не дохожда при Отца, освен чрез Мене. « 

 

Ако това не бъде направено, да ви кръсти и мнозина от тях идват при Христос, за да се спасят.

 

Скоро тя ще бъде твърде късно и няма да има цялата Земя плаче и сълзите на всички новодошлите.

 

Питам ви моля да се въведе моята книга на всичките си родители, приятели, връзки, контакти и всички социални мрежи за всички, за да знаят също и споделя в обръщане на Божията любов и бъде спасен.

Бог ни обича и обича Своя Единороден Син Исус Христос е най-скоро да се върне на Земята за завръщането си в райската градина на всички онези, които идват при него.

Background Heart ви благодаря за всичко, което правите за любовта и славата на Бог и Исус Христос!

Бог да ви благослови и ви позволява да работите за любовта и славата на Исус Христос.

 

Победител


%d blogueurs aiment cette page :