Казна и Божјиот гнев кон крајот на времето

 

Враќање на Исус Христос мора да биде во породилни маки .

 

на-име-на-на-вистина

 

Ние го знаеме и да видиме што постепено од 14 мај 1948 година кој се чини дека датумот на првиот знак на крајот пати . Видите тука

 

Ова е датумот на создавањето на државата Израел и еврејскиот народ се врати официјален Светиот « Ерусалим » земјата.

 

Во сила од тој датум сите библиската знаци за враќање на Исус Христос, за да се изврши експоненцијално. Ова е фактички реалност!

Крајот на времето истекува!

 

Бог го ни кажа од почетокот на времето, еден ден време ќе заврши!

 

Библијата е полна со пророштва и знаци на предупредување на крајот пати, што ќе кулминира во физичко враќање на Исус Христос, на Елеонската Гора за неговата илјади години владеење ..

 

Бог сака од почетокот дека ние стануваме свесни!

 

Бог исто така, сакаше на крајот на времето не ни се спречи од живи нашите животи и тоа е причината зошто ни ден, ниту време ќе бидат откриени!

 

Бог запечатени денот и часот на крајот на времето!

 

Но Бог му дозволил на библиските пророштва и знаци сепак ни овозможи да се знае кога да почне на крајот на времето. « На 14 мај 1948 »

 

Па знаеме со сигурност со употреба на сила, бројот, зачестеноста и степенот на библиските пророштва и знаци направени дека сите ќе се оствари во текот на оваа генерација се родени 14 Мај 1948. (Mat.24-34, 35 и 36)

 

34 Јас ви ја каже вистината, ова поколение нема да мине додека сите овие работи да се направи.

35 Небото и земјата ќе поминат, но Моите зборови нема да поминат.

36 А за оној ден и час никој не знае, ниту ангелите небесни, ниту Синот, но Отецот сам.

 

Обновување фаза за објавувањето на крајот на времето волја од страна на Бог сега е завршена, бидејќи 27 Април 2014 со одвратност од двојно осветување на двете папи Јован XXIII и Јован Павле Втори. Види мојата статија 

 

Многумина беа доброволно спие покрај силата и големината на часовникот.

 

Но уште полошо, безброј луѓе го следеа лоша начин да се оди кон Бога.

 

Иако Исус Христос, рече тој беше патот, вистината и животот и дека никој не може да дојде до Бога без да оди преку него.

 

Безброј се оние кои го следеа лажни пророци, лажни религии, лажни цркви и затоа позајмени слепи улички и патеки кои водат до Луцифер.

 

Тие се целосно буден, но се на погрешен пат!

 

LARGEESTLECEHMIN

 

Има само еден начин да се оди кон Бога, ова е оној што привлече Исус Христос.

 

Постои само една религија која води до Бога, ова е христијанството .

 

Постои само една црква, кои се борат со Бога, тоа е Света Соборна Црква.

 

За жал на Католичката црква е болен и многу лошо!

 

Црквата преку глобалната отпадништво!

 И 

Анти-Христос е Ватикан!

 

Многу од нив се киднапирани верата и се откажа од Католичката црква!

 

Сепак, повеќе од кога било, важно е да се бориме за нашите вредности, нашата вера, нашата Црква « Света Соборна црква » и за славата на Исус Христос.

 

Тоа не е напуштањето на Католичката црква и да се молат од другите цркви, евангелско и други кои ќе дејствуваат за славата на нашиот Господ Исус Христос.

 

Многу од нашите цркви се уште се отворени!

 

Постојат уште школки и искрени, верни и посветени на Исус Христос свештеници!

 

Се врати или во Светата Католичка Црква.

обемот крстот

Е Т молат за спасението на вашите души!

 

Како што веќе реков и повтори во неколку блог постови, ова не е затоа што на анти-Христос е Ватикан дека ние мора да се откаже од Света Соборна Црква, бидејќи тоа е црквата на Исус Христос иние мора да стори сé за да го одбранат од безбожниците што седеше на престолот на Бога!

 

Обновување фаза на верата е завршена и казната ќе почнат наскоро. Тоа е очигледно!

 

Затоа е важно дека секој сфатат дека ние не живееме во сапунска опера но ние живееме во реалноста на животот, кој е на крајот на библиските времиња објавени.

 

Тешко, па дури и нереално, како тоа може да изгледа за некои, фактичката реалност на вести открива енергично секојдневниот дека тие не сакаат да се види, па дури и да се замисли! « На крајот на времето е вистинска, фактичка и тоа е на! « 

 

На крајот на времето има прекрасна завршниот дел, кој се очекува со големо нетрпение од страна на многу верни христијани на Исус Христос.

 

Ова е славно враќање на нашиот Господ Исус Христос!

 

Но, за жал, пред овој физички враќање на нашиот Господ Исус Христос, ние прво мора да одат преку денот на Божјиот гнев.

 

Неколку книги и пророштва за казнување на крајот на времето поплавување на интернет.

 

Некои пророштва се ужасни казна!

 

Според овие пророштва, голем дел од човештвото да мора да исчезне за време казна.

Над сите ние мора да разберат дека многу пророштва не се материјализираа во целост или не, тие не се во ред, но, едноставно затоа што пророштво лоша работа е уште условено акт ангажирани мажи.

 

Па за казна и гневот на Бога, овие настани ќе со сигурност во однос на однесувањето на мажите.

 

Во текот на многу ќе жалам и жал да побара Бог за своите гревови, своите гревови, своите грешки, нивните лоши дела и сите нивни гревови; и да дојде до Исус Христос за спасение, молејќи се за своите души и за човештвото; и болката и страдањето ќе биде намалено.

 

Што ќе биде казната.

 

Очигледно казната ќе биде постепено влошување на состојбите.

 

ЗЕМЈАТА

 

Земјотреси, цунами, поплави, пожари, поројни дождови, вулкански ерупции, бури, циклони и урагани и други несреќи

 

Овие катастрофи се веќе необично големина поголема и тие се уште се засили и да стане широко распространета дури и во многу земји!

 

Небото

 

Метеорити, зрачење и авиони на плазма од Сонцето.

 

Метеоритите се многу поинтензивни во последниве месеци.

Зрачење и соларни плазма авиони се многу важни за неколку месеци, но сега за сега тие не се насочени кон Земјата.

 

ЧОВЕКОВИ

 

Глад, болест, Настани, насилство, револти, војни и меѓународни конфликти.

 

За неколку години овие катастрофи мачат и да ги зголемат!

Ние сме веќе граѓанските војни и објавувањето на претстојната светска војна направени овие денови наслови.

 

Сето ова мора да продолжи, се влоши и проширува како губење на верата и христијанскиот како и гонењето на христијаните во светот вредности.

 

Ние не смееме како децата кога играат плашиш нас, но ние треба да размислуваат и постапуваат во одговорни возрасни.

 

Казната мора да се одржи и тие ќе бидат!

Тоа е сигурност!

И сите знаеме мора да бидат земени во предвид!

 

Тоа е интензитетот на казната што е недефинирана!

 

Тоа зависи од сите да се направи Меа culpa и да дојде до Исус Христос за да биде спасена!

 

Ние се покаеме за нашите лоши дела и исправете нашите животи се она што ни овозможи да се дојде до Исус Христос за спасение и Бог го скрати нашето страдање и болка за време на периодот од денот на неговото Божјиот гнев.

 

Последните три библиски знаци за враќање на Исус Христос е сега комплетна.

 

Разоткривање на анти-Христос

 

Несветото е Ватикан и лажниот пророк е исламот

.

Реконструкцијата по трет пат го Ерусалимскиот храм

 

Ова пророштво се однесува на еврејскиот народ, кој прави се што може за да ги обноват светиот храм. Но ние знаеме дека ние христијаните небесниот Ерусалим дојде од небото и таа ќе биде новиот храм на Бог од кој Христос ќе владее над целата земја.

 

Така храмот на Соломон нема да биде обновен, напротив сè ќе биде уништено во оваа област кога небесниот Ерусалим се случи.

 

А светска војна qu’arrêta Исус Христос по неговото враќање.

 

Оваа светска војна веќе почна меѓу Русија и САД / НАТО, ние сме во прелиминарна фаза на вооружениот конфликт, гледаме секојдневно дознаки многу големи (речиси 70 милијарди долари веќе ја напуштија Украина Русите, исто така, ги повлечат своите пари од банките во САД, а исто така се ликвидира своите средства во неколку земји)

 

Тоа е добро познато кога стаорци напушти бродот е дека тоа ќе потоне! …

 

Повеќе од Исток секојдневно насилство и граѓански војни.

 

Сите состојки на глобално конфликт се исполнети.

Светска војна е неминовна!

 

Ние веќе не се во ако таа волја. Но кога  тоа ќе биде!

 

Многу пророштва се зборува за период од три дена и три ноќи на темнината за време на која ужасни нешта треба да се случи.

 

Ако се исполни пророштвото, тоа треба да се врши за време на Втората светска војна и завршување на крајот пати.

 

Следниот ден би требало да произведе враќање на славата на нашиот Господ Исус Христос.

 

Целта на казнувањето

 

Човекот е роден грешник и како таков, тој не може да влезе во царството небесно, за да нема нечисто може да влезе во Божјото царство.

 

Сепак, Бог нè љуби и сака да ни помогне да добиете во!

 

Тоа е причината зошто ние го испрати својот син единец Исус Христос да ни го откупи од нашите гревови и грев и ни овозможи да влезе во небесното царство од страна на неговата жртва и крвта ја пролеа за нас на крстот.

 

Време беше даден на нас да се развива, разбирање живот и слобода да избере она што го сакаме за вечноста.

 

Некои мажи се намерно запечатени и одбиваат да го прифатат постоењето на Бог!

 

Оставени да се каже и гласно да го искажат дека животот се појави сам во универзумот!

 

 

Но, ние мора да се соочиме со фактите, еден едноставен мобилен е толку сложена што на својот изглед од чиста случајност е речиси невозможно со оглед на законот на просеци!

 

Сега замисли лудо број на сорти на растенија, микроорганизми, бактерии, микроби, инсекти, риби и животни, кои се составени од бесконечен број на клетки кои сите сме различни комплекси со безброј можности и способности, како што се јадење, а особено да се репродуцира.

 

И јас не сум дури и зборува за појавата на човекот!

 

Бог е Создателот на сите нешта!

  

И Бог е добар време за еволуцијата на човекот доаѓа до крајот.

 

Бог наскоро ќе бидат отстранети од страна на неговите ангели сите луѓе кои избираат да бидат грешници спаси од доаѓањето Христово преку крштевањето, барајќи прошка за сите гревови, покајанието, и имаат на барем почна да се исправи своите животи за да влезе во царството небесно.

 

За оние кои одбрале да дојде до Христос, за да се спаси и кој наскоро ќе биде отстранета, време е да се моли повторно и повторно да биде и да остане во заедница со Бога преку молитва за да не нашето име се брише од книгата на животот.

 

За оние кои биле измамени и злоупотребени, ќе ви, пред да биде премногу доцна, да ги искористи шансата што ни ја нуди пристап до царството небесно од зацрвстувањето вашиот живот и преземање на вистинскиот пат преку Исус Христос.

 

За оние кои се тесни и некои дека Бог е химера; и сите оние кои нема да бидат отстранети; Бог во Својата добрина уште ќе ви даде шанса.  « Милениум »

 

Неколку зборови за по крајот на времето.

 

Враќање на Исус Христос изгледа како туѓа инвазија « Во реалноста тоа ќе биде »

 

Небесниот Ерусалим е навистина летечки објект од вселената и ќе слета на Елеонската Гора.

 

Тоа ќе биде почеток на Исус Христос и Неговата Црква е отстранета.

Се сеќавам на премин од Евангелието на Џон 14-1-2-3

Она што Исус Христос вели дека постојат две илјади години пред да се врати кон небото

 

14-1 Точка Без разлика дали се вознемирува вашето срце. Веруваат во Бога, верувајте и во Мене

 14-2 Постојат многу куќи во Домот на Мојот Татко. Ако тоа не беше, јас ќе ви кажев. Одам да ви приготвам место

14-3 И кога сум нема, и ќе отидам и ви приготвам место за вас, пак ќе дојдам и ќе добиете за себе, каде што Сум Јас може да биде, исто така, .

 

Црквата на Исус Христос

 

Сите кои биле среќни да бидат отстранети наскоро, кои присуствуваа на свадбата на Јагнето ќе биде завет дека Исус Христос да биде со сите членови на неговата црква.

 

Сите членови наскоро ќе отстранување Вечниот живот!

 

Оваа црква ќе царува со Христа илјада години и црквата ќе биде засекогаш со Исус Христос.

 

Милениумските.

 

По занесот на црквата, кога станува збор крајот на гневот Божји, Исус Христос ќе се врати физички и владеат на земјата за илјада години за да се даде шанса на оние кои не се отстранети и дека ќе преживеа казнување на крајот на времето.

 

Исус Христос ќе дојде со Своите ангели и тие ќе се откажат од конфликти и судија мажи и народи.

 

Светот каков што го знаеме не ќе отидат!

 

Животот како што знаеме дека треба да продолжат, но како што се трансформира нашите општества.

 

Измама, злоупотреба и профит произлегуваат од неа ќе биде повеќе.

 

Па постепено се подобрува животот на сите во текот на светот до другиот!

 

Злото ќе бидат протерани од земјата за време на траењето на владеењето на Исус Христос.

 

Ние исто така знаеме дека сто години еден човек се уште е млад.

.

Па враќање на Исус Христос ќе ни овозможи да живеат многу долго.

 

Смрт се уште постојат, но луѓето можат да живеат долго време, дури и илјада години владеење на Исус Христос.

 

На крајот од владеењето на Христос, сатаната ќе биде пуштен и сè уште се обидуваат мажите.

 

Таму ќе биде глобалната крајна confit.

 

Оние кои ги следат сатаната ќе биде уништен со Земјата.

 

Последниот суд.

 

Ова ќе меѓу другото, (мртов) пресудата на сите оние (живи), кои не се отстранети и кои имаат корист од можноста дека Бог го дал на нив во овој период од илјада години да се најде заслуга и благодат да живеат засекогаш во нова земја.

 

Види мојот напис на мојот проценки на  датуми на крајот на времето

 

Ние треба да живееме во наредните недели aggravations на сите зла и несреќи од враќањето на Исус Христос мора да биде во болки на породувањето и очигледно ние сме влегуваат нивните финални фази кои се казна.

.

Јас сите ве прашам, ве молам, да се следи и ги пријавуваат сите ваши контакти блог адреса   https://victorpicarra.wordpress.com/  така што повеќе може да се информираат и да се подготви Ames биде спасен.

.

Направите за да другите она што би ги направам за да ви!

.

Сакана браќа и сестри во Христа Исуса Ве молиме имајте пламенот на вашата вера, бидејќи Исус Христос е пред вратата.

.

Дека Светиот Дух Божји да биде со секој од вас да ви помогнат преку оваа финална фаза од крајот на времето и денот на гневот Божји.

 

Виктор

Votre commentaire

Choisissez une méthode de connexion pour poster votre commentaire:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l’aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s

Ce site utilise Akismet pour réduire les indésirables. En savoir plus sur la façon dont les données de vos commentaires sont traitées.