ИСУС ХРИСТОС

 

jesus1-600x384 

 

Днес вероотстъпничество е достигнало своя връх!

 

Безброй са онези, за които Исус Христос е един митичен герой от древността, като Херкулес, Одисей, Спартак и още …!

 

Много са и тези, за които Исус Христос е бил луд стари времена, че Съветът е бил осъден на смърт за обида на еврейската религия и тя никога не би бил възкресен от Бога.

 

Би било неговите апостоли са скрили тялото на Исус, за да вярвам в неговата божественост и възнесението му на небето.

 

За други пък Исус Христос просто би никога не е съществувал.

свещ свещ титуляр-АнимТова е тъжната реалност на вярата в света!

 

Ясно е, че Библията е едва ли някога преподава на масите и по този начин причини са разнообразни и многобройни десетилетия.

 

Ще се опитам да поемат големи комбинации, за да обясни на всички онези, които познават Исус Христос Исус Христос наистина е Божият син, той е първият пристигнал на Земята и че завръщането му е предстоящо!

 

Бог понякога се намеси в началото на света чрез Своите ангели и пророци, които да обяснят на хората ще дойде време, но също така и в края на времето.

 

Трябва да знаете, че Бог никога не е крил, че един ден ще изчезне и че мъжете, след това ще бъдат съдени за действията си.

 

Внимание Не мисля, че в края на времето означава края на живота, то е точно обратното, това е началото на вечния живот за тези, които идват при Бога чрез покаяние, кръщение и Исус Христос.

 

Книгата на пророк Даниил, глава 9, обяснява в завоалирана част от историята на човека и особено на края на езика на времето;

 

Има две хиляди години Христос е предсказано от пророк Даниил е дошъл на Земята.

 

Но евреите не са признати като Месия и го бе осъден на смърт чрез римското право.

 

Това Месията се умъртви човек на име « Исус » , която познаваме под името « Исус Христос », което означава, че Исус Месията.

 

Виж глава 9 от книгата на пророк Даниил стихове 22-27

 

Линк http://www.lirelabible.net/LSG/html_5/Daniel_2.htm

Исус Христос, единственият син на Бог избра да се роди в роден от девица, импрегнирани с духа на Бога.

 

Тя е в семейство на еврейски потекло на Дейвид, че Исус Христос дойде в света хората.

 

Синедрионът е еврейската общност за законодателя, но и на « Върховния съд » видя, че човекът « Jesus » и твърдеше, че е Месия, като Син на Бога, но той отказа да възстанови царството на Израел повдигане еврейския народ срещу армията на Римската империя, която заемаше страната.

 

Фактът, че Исус казва, че е син на Бог и той отказва да шофира римляните кажа членовете на Синедриона, че Исус не е бил очакваният Месия.

 

Независимо от разбирането, че Исус Христос на пророчествата за Месия, « перфектната знанията на Тора и постиженията осъзнах, че всички чудеса на Исус Христос » Съветът се запазили в отричане на доказателствата и решили убийството му, защото Исус е станал прекалено досаден човек, който събираше големи тълпи по време на неговите проповеди.

 

Много е важно да се отбележи, че Бог знае всички неща, миналото и бъдещето. Той знаеше, че след създаването на света, един ден на еврейския народ не биха разпознали Исус Христос като Месия.

 

Исус Христос, преди да дойде роден на земята знаеше също така, че еврейският народ ще го отричат, и го разпъват.

 

Но жертвата на Исус Христос е било необходимо за тези, които идват при Бога чрез Него, за да се спасят и да има вечен живот.

 

Така че, за да ни спаси от гнева на Бога и вечната смърт, че Исус Христос прие всички страданията и разпятието, той единствен син на Бога!

 

През трите си години на проповядване на Исус демонстрира още, че той е « Христос » Messiah пророкувано в Библията, и зачака.

 

Той изцелявал болните, недъгавите и дори възкресен един човек « Лазар », който вече е бил погребан.

 

Но преди топлината на еврейския народ и студенината на Синедриона, Исус « Христос » е бил заобиколен от учениците и пося семената на една нова религия « християнството » и нов завет, който Бог щеше да направи с всички мъже на земята.

 

Да бъдем част от тази нова религия, « християнство » е трябвало да бъде кръстен с вода, да помолим Бог за прошка за всички грехове, да живеят праведно и здрави, устойчиви са грях и изкушение, да бъде смирен и приемат Исус Христос като личен Спасител.

 

« Това е все същата и днес. »

 

Исус е проповядвал Божията любов, но и твърдост срещу всички онези, които живеят в грях.

 

След като е бил арестуван, обиди, злоупотребява и бичуван, той е осъден на смърт чрез разпъване на кръст като обикновен крадец или престъпник.

кръстосано обхват

Той трябваше да носи кръста си към Голгота, за да бъде разпнат!

 

След като е прикован от ръцете и краката на кръста, той почина няколко часа по-късно и е получил преди да бъде награден с копие от страна на сърцето от римски войник.

Смъртта на Исус Христос се появява при пълно слънчево затъмнение на слънцето.

fra_an10

Той, Христос, единственият син на Бог, дойде на земята, като се съгласява да пострада и да умре на кръста, за да ни изкупи от греховете ни и ще ни позволи да влезете в небесното царство или нищо нечисто да въведете .

 

« Това е любовта му, неговата жертва и кръвта, която ние, сме грешници и поради нечистата, спасен в деня на Божия гняв и ще влезе в небесното царство. »

 

Исус е казал на учениците Си, че ще бъде арестуван и убит, но той ще се издигне в зората на третия ден.

След като бъде погребан, всъщност тя е възкресен от Бога Отца в зората на третия ден.

образност

Исус остава на земята четиридесет дни все още с неговите ученици и апостоли « , но в прославено тяло. »

 

Повече от 500 души се срещнаха Исус Христос след Неговото възкресение.

 

http://www.historel.net/christ/15resur.htm

 

След тези 40 дни, той нарасна до небето, за да ви приготвя място в къщата на баща му.

 

Преди да напусне, Исус Христос обясни на апостолите, когато го е подготвил място за нас   « IN HEAVEN в дома на Своя Отец » , то ще търси своята църква « християнство », за който се е родила по време на неговите проповеди.

 

Той помолил своите апостоли и ученици, за да отидете навсякъде по света, за да обявим новия завет, че Бог щеше да направи с хората, които идват при Него чрез Исус Христос.

 

Преди да напусне Исус също каза, неговите апостоли, че когато той е бил в небето, че ще изпрати Светия Дух, който ще се разпространи до всички, които идват при Него чрез кръщението в новата църква.

33e65322

След кръщението, Святият Дух на Бог идва при всеки християнин, така че водач и подкрепа по време на целия си живот, както той поддържа вярата.

 

Апостолите, предвидени много въпроси към Исус Христос по време на трите години, прекарани с него.

 

Две важни въпроси са:

« Какви са признаците за идването на завръщането си и какво ще се случи с неговото завръщане. »

 

Някои апостоли написаха книги в учението на Исус Христос, тези книги са « евангелия » и формират Новия завет на Библията.

 

Една последна книга е написана много по-късно от последния апостол « Йоан » тази книга е « Апокалипсис », което също обяснява забулена начин това трябва да се случи в края на времената и завръщането на Исус Христос.

 

Библията (Стария и Новия Завет) съдържа приблизително 7000 пророчества около една четвърт са посветени на края на времето.

 

Важно е да се отбележи, че всички тези признаци и библейските пророчества са били изпълнени в миналото.

 

Що се отнася до връщането на Исус Христос знамения и пророчества възвестяван завръщането му се осъществява с голяма сила под очите ни всеки ден.

 

Колкото и невероятно да изглежда на вас, Исус Христос действително ще се върне скоро.

 

Ясно е, че завръщането му е за нашето поколение. Това е сигурност, не е хипотеза.

 

Всеки е свободен да се съдбата му, и всеки може да вземе решение за съвестта му да дойде или да не дойде към Исус Христос.

 

Изглежда, че не е твърде късно да се направи избор, а след това да решите бързо, защото много скоро тя ще бъде твърде късно и там ще бъде плач и писъци и скърцане със зъби от забава и всички онези, които са се отрече Исус Христос.

 

Ако не са кръстени скоро ще видим свещеник или дори един християнин, който ще ви даде кръщение, без които не може да бъде спасен в деня на гнева на Бог идва.

 

Исус Христос преди да се върне на земята ще премахне църквата пред Бога да накаже жителите на земята за всички грехове, престъпления и зверствата, извършени в продължение на две хиляди години.

 

След наказанието на Бог, Исус Христос ще се върне физически в прослави си тяло, за да съди хората и нациите и управлява света в продължение на хиляди години.

 

По време на царуването на Исус Христос, злото вече няма да бъде мъж и сто години е все още млад мъж!

 

След неговото царуване и крайната изкушение на Сатана, това ще бъде последният решението.

 

Това е накратко обяснението на Исус Христос, християнството и края на времето, че ние живеем на Земята в продължение на няколко години и ще завърши със завръщането на Исус Христос.

 

Той идва скоро и е време да се разбере сериозността на ситуацията и да направи своя избор, преди да е станало твърде късно.

 

Аз се моля, че Бог ще ни води да направят правилния избор в живота си, че името му не се изличат от книгата на вечния живот.

 

Много е важно да се отбележи, че Исус Христос е казал « Аз съм пътят, истината и живота, никой не идва при Бога, освен чрез мен »

 2517959487_1

Уви, нашата Света католическата църква е много болен и дори умират, защото няколко ръководства върховен « Папи », тъй като привидението на Света Фатима Португалия през 1917 не са довели хората до Бога Исус Христос, но да Луцифер.

 

Има много доказателства, че ще намерите в блога.

 

Ние сме в момента преживява времена на объркване завършени в края на времето, всеки трябва да действа и да се премести, слушане на сърцето си и душата си и ходи през живота от духа, а не от желанията на тялото.

 

Аз ви каня да прочетете най-новите ми статии, свързани с Ватикана и папата, че малкото, което можем да кажем е, че той вече не е на Светия ръководството на Църквата на Исус Христос.

 

Аз ви каня да се следват блог  »  християните от Новия Завет   »

 

Най-накрая, една нова невероятна и неописуема афера, тъй като е позорен и чудовищен concernerai папа и трябва да излезе на бял свят в един кратък период от време, ако фактите се окажат верни.

 

Аз не може да потвърди точността на фактите, тъй като те не са били доказани и опитах.

 

Но не мога да предаде тази информация в мълчанието ви видя през линковете по-долу.

С дата 27-ми май 2014

http://itccs.org/2014/05/27/popes-reference-to-satanic-mass-in-relation-to-catholic-child-rape-constitutes-his-tacit-knowledge-of-such-a-crime-common-law-court-outraged-survivors-demand-popes-immediate-resignati/

С дата 25 май 2014

http://itccs.org/2014/05/25/itccs-breaking-news-may-25-2014-gmt-brussels-accused-child-killer-resigns-from-top-vatican-office-jesuit-head-adolfo-pachon-makes-startling-announcement-as-he-stands-trial-in-absentia-for-cri/

 

Линк към Дома на международния трибунал за престъпления, свързани с църквата.

 

Дата на четвъртък, 29-ти май, 2014 г. Е годишнината от възкачването на Христос на небето.

jesuscristo

 Молете се, че завръщането му е предстоящо.

sentinelle3

Исус Христос е MY KING

°

За тези, които все още се колебаеше между Исус Христос и Луцифер

Добре е да знаем, че Исус Христос Луцифер копирате и използва същите съставки, но не по същия начин, и следователно ефектите са обърнати.

 

За Исус Христос,

Има още няма закони, без любов и няма любов без закон!

 

Луцифер ,

Не е любов в закона и няма закони в любовта!

 

Може да откриете, че има същите съставки ефектите са разменени и това е Исус Христос, който позволява на « права » да живеят в любов, мир и уважение.

 

Ами това, което е важно в живота не е това, което правиш, но защо и как го правиш.

 

.

Нашите последните папи са преподавали, че Исус Христос и Бог са във всеки човек и че следователно всеки човек е Исус Христос и Бог.

.

Но няма нищо в него и обратното е вярно, всеки човек има право « християнин » е в Исус Христос и Бог, когато той е в съответствие с заповеди и Божията воля.

.

Светият Дух на Бог ръководи и защитава всеки човек, който уважава Божиите заповеди.

.

Мир, любов и Joys в сърцата и домовете до грабването на църквата за някои и идването на Исус Христос на Елеонския хълм за другите.

Победител

Votre commentaire

Choisissez une méthode de connexion pour poster votre commentaire:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l’aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s

Ce site utilise Akismet pour réduire les indésirables. En savoir plus sur la façon dont les données de vos commentaires sont traitées.