ИЗТРИВАНЕТО ОТ ЦЪРКВАТА МОЖЕ ДА СЕ НА НОЩАТА ОТ СЪБЪТ ДО НЕДЕЛЯ, 19 ДО 20 СЕПЕТВРИ 2020.

Резултати от търсенето за "BASILIQUE SAINT PAUL"

Базиликата « Свети Павел » в Рим

 

За 10 години, откакто създадох този блог (през 2009 г.), информирам читателите, че Исус Христос скоро се завръща на Земята за 1000-годишното си царуване, както обеща на апостолите си преди да се издигне на небето четиридесет дни след възкресението му.

Също така информирах читателя, че краят на времето започва на 14 май 1948 г. след създаването на Държавата Израел, която е пророческият часовник на времената и че от тази дата, времето на поколение тези, които ще живеят, ще видят завръщането на нашия Господ Исус Христос на Земята.

Едно поколение в Библията е три продължителност.

Първият е на 40 години, но там времето вече е надвишено,

Така че все още имахме 70-годишното поколение, което ни доведе до 2018 г. и също открихме, че Исус Христос не се върна през 2018 година.

Така че сега имаме 80-годишното поколение, цитирано няколко пъти в Библията. И тук стигаме до 2028 година.

Използвах само библейски пророчества, за да търся приблизителна дата за завръщането на нашия Господ Исус Христос на Земята. За съжаление, изследванията ми позволиха само две неща.

Първият е да се намери датата на началото на края на библейските времена: 14 май 1948 г. Както е, тази дата служи само за познаване на началото на наказанието.

Втората е свързана с първата, че наказанията след като започнат, не спират до завръщането към Славата на нашия Господ. Освен това те продължават да растат в ритъма на болката от раждането.

Което ме кара да ви разкривам всяка година, че идващата година ще бъде по-лоша от тази, която е предшествала.

2020 година ще бъде по-лоша от 2019 г. и когато кажа по-лошо, трябва да кажа ужасно по-лошо. Защото 2020 г. е специална година. Болките трябва да са ужасни по всички точки. Не съм гадател, нито гледач, така че мога да ви кажа само, че ще продължим в тъмнината.

Живеем от 1948 г. наказанията на Бога. Това не е сянка на съмнение. Те ще продължат до завръщането на нашия Господ Исус Христос.

Въпреки че не съм нито гадател, нито гледач, откривам, че страданията на всички наши братя и сестри са свързани със сатана. Той поразява християнството и целия свят от всички страни със сила и ярост.

Мизерията и несигурността в атмосфера на страх и страх, свързани с ислямизма, са ежедневниците на много братя и сестри, които също трябва да се сблъскват с всички трудности на времето и катаклизмите все по-често, мощно и пагубно.

Да, живеем черни дни и ще живеем отново.

Защо Бог допуска такива зверства да извикат, тъй като някои хора се отказват от вярата и църквата, която критикуват отрицателно.

Искам в тази статия да ви донеса малко радост и надежда, защото денят на завръщането на нашия Господ наистина е много близо.

За тези, които следят моя блог и сте много по света, дори ако напоследък забелязах реално намаляване на посещаемостта, ще ви дам едно от моите изследвания, което може, ако все още не съм дал давам истинска надежда за всички онези, които чакат щастливото събитие от завръщането на нашия Господ Исус Христос.

Тъй като не успях да намеря достатъчна точност в библейските пророчества за последните моменти от крайните времена, започнах да ги търся в небиблейските пророчества, но достатъчно достоверни, за да ги взема под внимание.

Затова е в пророчеството, което вече ви дадох, за Богородица, направена в южната част на Франция, в малко планинско селце близо до Италия, « la Salette » на две малки деца.

В това пророчество за единствен и единствен път в своите привидения Богородица разказва на децата всички наказания от 1864 г., когато Исус Христос се завърна на Земята. Удивително е, но всичко е там. Накрая почти всичко липсваше елемент « годината на завръщането на нашия Господ Исус Христос »  и именно в друго пророчество мистериозно се появи « Пророчеството на папите » открих основните елементи, които да ни позволят да разберем последните моменти от крайните времена преди завръщането на нашия Господ Исус Христос.

Тези две пророчества, които се появяват във видеоклипове в статията, ви каня да ги гледате отново и отново, за да влезете наистина в нея, защото всичко е там.

Знайте, че някои важни събития трябва да се случат преди завръщането на нашия Господ Исус Христос.

Първо, Пресвета Богородица предизвиква нападението на папата в неговите дни « следователно Йоан Павел II » и че той и неговият наследник няма да видят триумфа на Божията църква « царуването на Исус Христос на земята.  » Така че под управлението на папа Франциск ще бъде завръщането на Исус Христос, но това също означава, че докато папа Бенедикт XVI е жив, Исус Христос няма да се върне .

Но Пресвета Богородица също казва, че Църквата ще бъде засенчена преди завръщането на Исус Христос, а подробностите, които тя дава за този момент, съответстват на времената, в които живеем. Наистина ви каня да гледате видеото, което ще бъдете на задника, уверявам ви, така че направените от Богородица прецизии викат истини, че живеем.

Докато гледате видеото, помнете най-вече, че всички сме грешници и всички желаем прошката на Исус Христос, но Исус Христос също иска да се покаем за грешките си и да изправим живота си.

До завръщането на Исус Христос Земята ще бъде в мрака, войните, нещастията, насилието, бедствията, ще продължат да нанасят удари с невероятна сила и насилие всички народи на Земята, но особено християнството.

Важно е да си помагаме и да се молим, защото дните и нощите ще бъдат много трудни. Но има във всички тези неизбежни нещастия, светлина на надеждата за всички наши Братя и Сестри и за всички онези, които ще дойдат при Исус Христос.

Според пророчеството на папата папа Франциск е последният папа и във всеки случай краят на папството, който се пророкува за 2027 година.

От Богородица знаем, че Франсис е последният папа и че той ще види триумфа на Божията Църква.

Ние знаем от Пресвета Богородица в това пророчество, което датира от 1846 г., че църквата ще бъде затъмнена доста преди завръщането на Исус Христос и че когато църквата няма да бъде, пророците Хенох и Илия ще проповядват любовта на Бог и завръщането на Исус Христос за неговото царуване от 1000 години. Но преди тези двама пророци всички стражи, апостоли от последните времена, ще проповядват Словото Божие и завръщането на Исус Христос.

Малко на мое ниво е това, което правя от десет години. През тези десет години бях убеден, че грабването на Църквата ще се случи точно преди завръщането на нашия Господ Исус Христос. Но ако греша, тогава може би това е през 2020 г., седем години (така че в началото на седмата седмица пророкува пророк Даниил) преди завръщането на нашия Господ Исус Христос, което ще се случи отвличането на Църква.

Не знам по кое време на годината ще се извърши отвличането, въпреки че се накланям малко за тромпет фестивала през нощта на събота срещу неделя от 19 до 20 септември 2020 г. Конна фестивала същата година в двата дни на Господаря на еврейския народ и християнския народ.

 

Бог да те благослови и да те води в тези тъмнини, докато не се избавиш.

Не забравяйте да гледате тези видеоклипове няколко пъти, за да ги разберете напълно.

победител

 

 

Истинско послание от Богородица до Салет (19 септември 1846 г.)

 

 

Пророчеството на папите | Документален 2016

 

 

Историята на Свети Павел извън стените

Трябва да се отбележи, че папа Франциск заема последното налично място!

 

Списък на 265 папи от Петър до Бенедикт XVI

http://perso.numericable.com/gabriel.floricich/saint-ouen/pages/y-lista_papas.html

 

победител


%d blogueurs aiment cette page :