Зверовете на откровението УСТАНОВЕНИ!

apocalypse_jean

ПРЕДИСЛОВИЕ

Изпълнението на библейските пророчества и предупредителни признаци на завръщане на нашия Господ Исус Христос стана непрекъснато и дори ежедневно с примера на последните обилни дъждове причиняват наводнения в много страни по света, включително Франция.

Проливни дъждове, бури, наводнения, цунами, вулканични изригвания, земетресения, пожари, бури и циклони удариха света всеки месец с мащабна, власт, сила и ярост.

Глад, болести и мизерия експоненциално усложнява от глобалната стачката също съсипе света.

Виждаме, разврат и похот навсякъде по земята, дори в църквата!

Evil е станала обичайно и дори начин на живот в един свят, където ценностите са обърнати.

От 2008 г. насам, птици, риби и други животни умират всеки месец от милиони по целия свят с няма известни причини.

Ние знаем, че Библията разкрива, че идването на Исус Христос трябва да бъде като в родилни болки.

Макар да е ясно, че Библията пророкува болка за нищо на света да стане силна и продължителна.

Ние всички знаем, че за доставка, когато болката стана тежка и продължителна, че е време да се транспортира майка майчинството, защото работата вече е започнала доставката.

Затова се изяснят нещата за завръщането на Исус Христос на Земята, но тя все още има сили и желание да им отвори очите и го приемам предизвикателство всички придобити мисли немислимото!

Това, което ние все още трябва да се подложи на страдание, преди да отворите очите си и да се моли на Бога за съкращаване на болката и да позволи на Исус Христос да дойде и да ни спаси!

.

ЦЪРКВА

.

Възможно ли е тогава, че сред наместници на църквата, които се очаква да се насочват хората към Бога, някои от тях са корумпирани и да служи на Сатана и по-лошо гледам да се обучават в продължение на много години максимум Ames на Сатана вместо да ги води към Бог чрез Исус Христос.

В моите статии Докоснах тази тема, без силата на душата да отиде до дъното на нещата.

Моля Бог да ми прости, ако не съм прав в това, което аз отивам да се развива в тази статия. Това е гореща тема!

Но трябва да намерим сили да следват моите убеждения и анализи ми са все пак много сериозни последици.

Ако не го направим, много много души може да плащат по-висока цена и може дори да бъдат загубени за Исус Христос и Бог.

Но уви, ако го направя и аз греша, това е душата ми, че мога да загубя точно както онези, които вярват в мен ..

Така че, за да се скрие нищо от теб, аз наистина се страхувам, че в стремежа си да проповядва « бърз » завръщането на Исус Христос, аз се повиши в много ежедневни блог читатели, надежди и чувства, които биха могли да се обърнат, ако Аз трябваше да бъде погрешно, дори в разочарование и премахване на Faith и следователно на Исус Христос.

Аз

Затова дойдох, за да проповядват

.

Никога не съм скрит и дори припомни, много пъти, че аз не съм пророк, и затова може да бъде погрешно, това, което се случи с мен!

Така че аз казах, че не е имал откровение или Бог, или който и да е ангел, или всяко друго лице.

Аз дойдох, за да проповядва завръщането на Исус Христос от обикновена случайност, без някога да са били подготвени, или дори и без някога да са се замисли за секунда, преди 2008.

За да бъда напълно честен, трябва да кажа, че никога не успях да се чете напълно и изцяло в цялата Библия от първия до последния ред.

От 2008 г. аз се интересувам отново с някои посещаемост докато донякъде е забравил, тъй като Cathé JOC и това прави много време и дори десетилетия!

Това е радио шоу през 2008 г., говори за създаването на една машина, в южната част на Франция, за да се създаде енергия, но би могло да създаде проблеми в случай на черна дупка и да предизвика края на света което предизвика в мен необходимостта от изследване на края на света. И прежда игла, научни изследвания изследвания в мрежата, стигнах до Библията.

И след това, животът ми се е променил!

Тогава забелязах нещо не е съвсем прав за земни, Прогноза за обществото, бедствия и финанси изглежда започнете да живеете по-дълбока трансформация и дори истинска метаморфоза с някои сериозни последици като краха на фондовия пазар в Ню Йорк.

Така че аз търсих и търсени, разследвани първо да се разбере експлозията на всички катастрофи на времето, почвата и насилието на мъже, които видях потъва бавно в лудостта все смъртоносно в братоубийствени войни включително Близкия Изток.

И тогава беше експанзията на исляма в света, наречен от любопитството ми.

Въпреки, че аз нямам нищо против мюсюлманите или против начина си на живот или култури срещу населението на Близкия изток или на друго място.

Въпреки това, аз бях добре се убеди в значимостта на това явление на миграция, която доведе тези хора да напуснат домовете си в търсене на по-добър живот другаде.

И това са хората от Източна които арестувани любопитството ми, когато пое по пътя на миграция в търсене на по-добър живот също.

Breaking тези популации по пътищата силно interpellèrent душата ми и ума ми.

Със съвременните средства за научни изследвания и разследване вече по Интернет, успях чрез анализ и компилации от информация, за да се разбере и приеме немислимо в съзнанието ми изглеждаше да е християнски дух, за да се случи в действителност.

Всичко, което беше обжалвано пред мен всичко, което е ударил главата ми и душата ми беше наясно е обяснение …

.

Тя беше много видимо пророчества и библейски предупредителни признаци на завръщане на Исус Христос на земята.

 

Колкото и невероятно да звучи, това не променя факта, че в края на времето е в ход.

 

Пясъчният часовник на времето е била върната и дните бяхме сега в номерирани.

.

Част от мен е щастлив с това откровение, друга част е тъжен, защото Апокалипсиса в Библията е причинител на много страдания в света преди завръщането на нашия Господ Исус Христос.

И последната част от мен, отказва да повярва, въпреки всички изпълнени пророчества и всички признаци направена, че Апокалипсисът може да бъде за нашето поколение!

Така че аз абсолютно трябваше да търси доказателства и доказателства, и все пак още повече доказателства!

Въпреки вярата ми, имах нужда от доказателства, тъй като откровение на Апокалипсиса е важно за бъдещето на човечеството!

.

Мъж на малко вяра, че съм!

Винаги в търсене на доказателства …!

.

И все пак Бог обитава живота ми от детството ми и вярата ми в Бог никога не ме напусна.

Това е шок от разкритието за идването на нашия Господ Исус Христос за нашето поколение, която е предизвикала подсъзнанието ми копнеж доказателства.

Търсех навсякъде дневно, особено в много книги и статии в мрежата, много проповедници на края на времето, най-добрата и неоспоримо доказателство, че Исус Христос ще се завърне физически царува на Земята и че това завръщане е добре нашето поколение.

Въпреки това трябва да се каже, и да кажа, че за две хиляди години много християни са сигурни и уверени, че връщането на Исус Христос беше за техните поколения.

.

И все пак те са грешни!

.

Така че независимо от големината на признаците и пророчествата изпълнени, въпреки факта, че изпълнението на тези признаци и пророчествата са експоненциално като болките на раждане.

Независимо от факта, че такава каскада от знаци се е случвало през последните векове.

Независимо от факта, че по-голямата броят на признаците и пророчества, направени от такъв мащаб може да се дължи на случайността, малко съмнение, обаче все още остава в мен!

Както дни, вечери и нощи мислене и изследвания, за да се премахне тази малка, съвсем мъничко съмнение.

Това малко съмнение обаче се дължи на огромен и макар че сам колосална факт помете всичките ми убеждения, моите убеждения, моите анализи и доказателства за библейските пророчества и знаци, направени.

Този факт е отровил живота ми, толкова много, така, че съм спал няколко часа всяка нощ, за да имаме време да разгледаме и да разберат защо.

Малко като апостол Тома, които се нуждаеха доказателство да вярваме във възкресението на Исус Христос, имам нужда от моя доказателства, за да се елиминират всички, че малките и дори мъничко съмнение завръщането на Исус Христос, за да ни поколение.

Аз абсолютно трябваше да намери

отговорът на въпроса:

Ето защо, ако завръщането на Исус Христос

За нашето поколение,

на д папата не говори!

.

Така че, ако папата не спомена е, че аз съм прав и някой, който си мисли, че завръщането на Исус Христос, за да ни поколение също е погрешно.

Аз трябва да призная, че въпреки факта, че имам вяра, въпреки факта, че Бог обитава в живота ми от детството ми, аз все още се съмнявам, въпреки всички убедителното доказателство, че ние живеем всеки ден.

Аз просто трябваше тази мистерия, която беше, че въпреки моите собствени анализи, проучвания и изследвания, които ме бяха проведени на сигурност и доказателство за предстоящото завръщане на нашия Господ Исус Христос, аз все още може да има нотка на съмнение.

Как бих могъл да проповядва завръщането на Исус Христос, ако имах съмнение!

Как бих могъл да продължи да проповядва завръщането на Исус Христос, ако папата не говори!

.

Така че един от нас между папата и не бях прав!

.

Признаци Според моя анализ е все още произвеждат експоненциално от 14 Май 1948 (дата на създаването на държавата Израел)

Как бих могъл да ме обикновено човешко съмнява в добрата воля на нашите последните папи!

Doubt и отрече визия на папата на църквата не е просто кощунство!

Необходимо е също така се отлъчен от Църквата!

И, че не!

Петър е първият водач на църквата чрез волята на нашия Господ Исус Христос.

Това е Исус Христос даде Себе Си Петър задачата да ръководи църквата и само Исус Христос може да премахне наследник на Петър натоварване духовен водач на църквата.

В продължение на две хиляди години католическата църква е предал вярата от поколение на поколение.

В този наследниците на Петър и всички наместници на църквата са направили мисията на техните последователни правителства.

Въпреки това през тези две хиляди години история, църквата е извършил някои актове, които не могат да бъдат горди и така ние ще бъдем отговорни пред Исус Христос при завръщането си. Въпреки прошката ние вече предоставена от нашето покаяние!

Аз съм християнин и католик, въпреки че ходят на църква само за специални поводи.

Въпреки това, аз се направи понякога само всяка възможност да отнеме известно време, за да медитация, за да заредя батериите и зареждане с гориво, енергия и смирение.

Така че не може да се измъкне от Бог или вяра, но не мога да си държа устата затворена и да кажа нищо!

.

Това е по-силен от мен!

.

Аз трябва да се движат, да проповядва и да разкрие моя анализ, така че всеки да може да мисли и да изберете свой собствен път.

II

КОИ СА зверове на Апокалипсиса

.

На първо трябва да се извърши корекция, бях по-рано заяви, включително и моята статия в  завръщането на Исус Христос май 14 или 15 септември, 2015! ПО ВРЕМЕ НА ПРАЗНИКА НА тромпети  « , че ислямът е звяра от бездната.

.

Но аз съм убеден, че за да се лъжа.

.

Вместо ислямът е религия на Луцифер.

.

Мюсюлманите се покланят на Луцифер добросъвестно се е убедил да се покланят на Бога!

.

Луцифер искаше да бъде Бог певица също си народ « мюсюлмани » , които са почти толкова многобройни, колкото са звездите на небето!

Докато Божиите хора « евреите » е намалена до Peau де огорчение и те все по-често се отрече неговия син Исус Христос!

Съдбата на мюсюлманите е в ръцете им, те могат да дойдат при Исус Христос, за да отидете на Бог или да продължат да се покланят на Луцифер.

Ние не може да убие, християните, защото те отричат ​​исляма и твърдят, че служат на Бога!

Санитар винаги започвайки от само себе си и преди да гледа сламката в окото на благотворителната мюсюлмански съсед, в тази статия ще разгледаме гредата, която е в моите и на всички християни!

Това е моята поправка

.

Днес проповядването ми ме накара да се разкриват пред вас моите изследвания, анализи, проучвания и дълги и внимателни разсъждения ме карат да се съмнявам, не само на Ватикана и че вие вече знаете, но на себе си и своите предшественици папата.  » царе папите « , д

 

Папи Kings са папи от Латеранския договор през 1929 г., който е направил Ватикана състояние.

 

11-ти февруари 1929 е на папа  Пий XI,  който стана първият папа Краля на държавата Ватикана.

 

1 Пий XI  през 1922-1939

2 Pius XII  1939-1958

3 John XXIII  от 1958-1963

4 Paul VI  1963-1978

5 Йоан Павел I  от 1978-1978

6 John Paul II  1978-2005 (онази, която съществува във видението на Йоан Апок. 17)

7 Бенедикт XVI  2005-2013 (един, който трябваше да остане за кратко време)

 François  2013  до завръщането на Исус Христос, според пророчеството на Малахия Bishop

 

Виж моята статия:

https://victorpicarra.wordpress.com/2013/10/03/du-troisieme-secret-de-fatima-au-retour-de-jesus-christ-sur-terre-des-verite-qui-derangent/

 

 

Бог да ми прости, ако греша!

 

Книгата на Апокалипсиса, написана от Жан разкрива много неща и аз ще препоръча четене.

Тази книга е от божествено вдъхновение, неговите глави и стихове се отнасят за различни ситуации, чрез която историята на човек, но също така е книгата Откровение за края на времето и то е, че това проучване развивам тук частично.

По-специално, бих искал да привлека вниманието ви към три глави, които не са класифицирани доброволно с цел за по-добро разбиране на моя анализ.

Това са глави 17, 13 и 16, които можете да прочетете в долната част на страницата.

.

A

Визията на дънки в глава 17 от Апокалипсиса

Моят анализ

.

След като прочетете тази глава в светлината на това, което ние знаем, на Католическата църква във Ватикана, ние виждаме, че очевидно става дума за католическата църква до края на времето!

Прочитане на тази глава не може да бъде разбран, докато в края на времето, когато вашето откровение от Бога.

Жени – The Great проститутка

Това описание отговаря на Ватикана Католическата Църква « Рим » следователно « ВАТИКАНА »

The Scarlet звяра на блудницата   има седем глави и десет рога

Ние ще видим в заключението на статията е този червен звяр, който носи проститутката … 

Седемте глави са седем хълма, както на Рим, но също и седем царе на Ватикана

Седемте царе    са следователно папи от споразуменията Латерански, които са направили Ватикана царство

Десетте царе      са религиозни лидери на други религии, с които поддържането папа или връзки съюзи. линк или религии:  http://choisislavie.free.fr/compare.htm

И звярът, който някога е бил   , е, че, който се издига от бездната, като стих беше след това 17.8 не е, след това се появи отново

Звярът, който е бил, и се издига от бездната  е със сигурност на Ватикана или тя дърпа конците.

Стиховете изглежда да опише бившия Папа Бенедикт XVI, особено в стих 17.8, което показва светлината на оставката му, че този звяр от бездната е Папа Бенедикт XVI

benoc3aet-XVI-Мохамед Ахмед ал-Tayeb-limam-де-ла-mosquc3a9e Ал-Азхар в Кайро-дю-

Папа Бенедикт XVI е на звяра, който беше и издига от морето и бездната. 

Ясно е, че това е много трудно за мен да зачене като Католик Християнин, че този анализ може да се пожелае от Бога глава 17 в края на времето, но фактите изглежда да говори за себе си и да направя откровение моя анализ може да видите истинска забележителност.

 

 

B 

Глава 13 от книгата на Апокалипсиса.

Моят анализ

Звярът, който се издига от земята

.

В книгата на Апокалипсиса глава 13 стих 13.11 виждаме друг звяр, но не издига от морето, а от Земята и тя упражнява цялата власт на първия звяр в неговото присъствие.

Винаги в една и съща посока на анализа, ние разбираме, че тук този  звяр от земята е   папа Франсис преобладаващите в присъствието на бившия Папа Бенедикт XVI.

Папа Francis, да откаже някои атрибути Pape (нос и обувки) и дори името на папата. Тя просто казва, че епископът на Рим и според някои съобщения той не е изпълнил всички изисквания за заемане на папството.

Папа Francis е звярът, който се издига от земята

 

Първият звяр, който се издига от морето

 

В стих 13:12, ангелът все още говори на първия звяр, чиято смъртоносна рана бе оздравяла, че разбира се в моя анализ е не друг, апапа Йоан Павел LL , който получи огнестрелна рана, която е трябвало да бъде фатално.

Но той по чудо избегнал смъртта, че известният 13 Май 1981!

Дори си убиец каза, че не разбира как папата е избегнал смъртта …. !

 

Така че звяра от морето е на първия звяр, който се издига от земята е вторият звяр.

.

В обобщение, Seven Kings папи на всички са свързани към звяра от морето, и на папа Франциск е вторият звяр, който се издига от Земята.

.

В последните папи са зверове Апокалипсиса!

.

Но те не са единствените животни, защото не забравяйте, там са десет царе, които ще съчетават двете зверове (Benedict и Франсис) и десетте царе са десет религиозни лидери на други религии, които вече сме виждали тези обвързаности под John Paul II, Бенедикт XVI, а сега с Франсис.

Лидерите на фалшиви религии, които са свързани с нея на зверовете на Ватикана са също съюзи със зверовете на Апокалипсиса, чиято цел е да се бори срещу истинската католическа църква е църквата на Исус Христос.

.

C 

Глава 16 от книгата на Апокалипсиса.

Моят анализ

 .

Тази глава също е много важна, защото тя ясно обяснява страданията Бог ще изпрати на земята.

16.13 Стихът обяснява съюза между трилогията  « The Dragon, звярът и лъжепророкът » , които трябва да действат заедно, за да доведе до ръководителите на държави на света в последната световна война ..

Тази глава също е много важна, защото тя ясно обяснява страданията и съдбите, че Бог ще изпрати на земята.

.

Това е наказанието!

.

Видяхме, че зверовете са били, ние трябва да разберем кой е най-Дракон, която е фалшив пророк.

Драконът     представлява сила, той все още живее скрит далеч и само се появи, за да се нахвърлят върху плячката си и да убие в една атака на удари или пламъци.

.

Кой е на Дракона?

.

Правомощията на търговията, суровини, финанси и медии, се държат от тръстовете, които са насочени в сянката на  »  свободните масони «  , която обслужва « Illuminati » тайно общество, което управлява масонството и управлява света.

Драконът от нейните правомощия, засягащи всички същества в света, мизерия, глад, болести, насилие, бунтове и войни се задействат.

Мюсюлманите обвиняват християни и евреи нещастия, които смирят и евреи и християни обвиняват мюсюлмани се връщат едни и същи проблеми.

The скрит цел за двете зверове, и лъжепророкът и змеят е да се запази « мъже » и заспал затънат в проблемите, да ги отвлече от Исус Христос, който идва, за да ни спаси.

Целта половин призна от две зверове, и лъжепророкът и змеят, е да се създаде нов световен ред върху руините на християнството по земята, за да се установи управление на мир и сигурност.

.

В действителност те искат да поробят човек!

.

Драконът е жилите на войната е силата и мощта на нечестивите, които разкриват за борба Агнето!

 

The лъжепророкът  Той не може да бъде жив в края на лидера на време, защото, както вече видяхме, са « зверове папи » и 10 Kings « религиозни лидери на фалшиви религии », които предоставят тази роля.

Това не е пророк до края на времето, тъй като Библията говори се от лъжливите пророци, за това време, а не фалшив пророк.

След разглеждане от две хиляди години история е имало само един лъжепророк толкова важно и толкова силен, че тя все още е жив и във всички умове.  Това е Мохамед   е начело на множество срещу всички коефициенти гарантира, че тя е вярна и окончателното пророк.

Виж статии букмейкър

Ние знаем, че 600 години преди Исус Христос, Daniel обяви идването на Месия.

В историята на света доказва, извън всякакво съмнение, че това е Месията  « Исус Христос »  пророчество обяви, че ще отреже и той няма да има наследник.

.

Така че, без съмнение, Мохамед е лъжепророк.

.

И като се има предвид множеството от човешки « мюсюлмани », които почитат, можем да заявим ясно, че Мохамед е лъжепророкът Bible

.

Важно е да се отбележи, че мюсюлманите са първите жертви на лъжепророка.

Мюсюлманите са жертви на Стокхолмския синдром и затова те се покланят на лъжепророка и неговите последователи, ислямистите!

.

Приканвам всички мюсюлмани да дойдат при Христос, за да бъде спасен.

.

Ислямистите са въоръжени крило на лъжепророка, те измъчват и осакатяват дневни множества от мюсюлмани.

Те също предизвика свещена война срещу християнството.

Кланетата избиват много села на християните в Африка и Изтока.

Църквите бяха обект на вандализъм, разграбени и опожарени, ислямистите не зачитат нищо.

Мъже, жени и деца са били убити в името на Бога, като тези служители на Сатана.

 

ДОКАЗАТЕЛСТВО ОТ ДЕВЕТ

.

Всичко това се извършва и се вписва много добре заедно, но аз все още имаше някои доказателства, както аз се страхуват от последиците от моя анализ на света.

Така че отвъд моето убеждение, обединения, прилики има факти, които могат да ви помогнат, докато се състави мнение.

Тук са девет въпроса, доказателство от « нов » Аз съм може би не е наред!

ЗАЩО: На Кралете са папи са оставяли броят на свещениците бе намалена до тънка струйка, особено във Франция, или свещеник се грижи само няколко енории (! Добра реклама ще нарасне до много професии) Папите доброволно са действали срещу църквата, като я прави да умре бавно. « Това е факт »

ЗАЩО: папа през 1960 г. отказа да разкрие тайната на Фатима трети, като по този начин не се подчини на волята на Пресветата Дева, а Ватикана е била призната като истинския облик на Богородица. Папа умишлено неподчинение на Бога. От 1960 г. папите царе отказват да се подчиняват на Бог съзнателно « Това е факт »

ЗАЩО: Царете папи са подкрепили, защитаван и дори се насърчава хуманизъм вместо да насърчава хората да дойдат при Исус Христос в любовта и направи акт на благотворителност. Хуманизъм места човек в центъра на всичко приоритети, като същевременно християнския Бог е поставен в центъра на всичко! The хуманист прославя човек тогава Christian прославя Бог! « Това е факт »

ЗАЩО: папите царете напускат, измъчването и убийството на множество християни, защото те отказват исляма. Не само, че те да напуснат, без да каже нищо друго, освен да признае исляма и другите религии като фалшиви пътеки, които могат да доведат до Бога. И те осъдят множества на бензодиазепини пътеки. « Това е факт. »

ЗАЩО: L ast папа Francis просто каза епископът на Рим и да го откаже от името на папата и да се носят някои атрибути. « Това е факт. »

ЗАЩО: папите кралете отказва да говори за предстоящото завръщане на Исус Христос, и последната ни папата продължава да мълчи по този факт. Първата цел на кабинета му е все още движещата католическата църква е да подготви хората за завръщането на Господ Исус Христос! »Това е факт. » 

ЗАЩО: папите крале решили да имат папския трон и обърнат кръст на гърба. Което често означава, че те са се превърнали якетата си и вече не служи на Исус Христос, но Сатаната. « Това е факт. »

ЗАЩО:  Докато актът на папската благословия бе направена с пръстите на индекса и опъната персонала, е тя е заменена с показалеца и кутрето протегнати, който е известен като знака на Сатаната! « Това е факт. »

ЗАЩО: папите царе уговорената сума, която е компромис със Сатаната.Исус Христос е отказал всички дарове на Сатана, когато той е бил обект на изкушението в пустинята. « Това е факт. »

.

ЗАКЛЮЧЕНИЕ

 

Всички тези факти са фактически, реални и осезаеми, как може ние като християни продължават да приемат като със затворени очи!

Време е да се събудим, преди да е станало твърде късно.

Не забравяйте, че Исус Христос е бил предаден от Съвета « High еврейския религиозен орган »

Затова възлюбени мои братя и сестри в Христос, аз съм наясно, че рискувам душата ми, ако греша, но аз пред Бога правото да не споделят моя анализ.

Трябва ли да се преструваме, да проповядва повърхностно или да стигнем до дъното на нещата, да бъдат пламенни по вярата ми, опитвайки се да се събуди народа и по този начин може да допринесе за спасяване на най-голям брой на душите, дори с риск от моята.

Тук мисля, че съм доказал, че папите царе са « умишлено » фалшиви папи и зверовете на Апокалипсиса.

 

Видяхме, че жената « великата блудница »  е « Ватикана Католическата църква. »

Видяхме, че  седемте глави и двете са « седемте хълма на Рим и седем папи Kings »

Видяхме, че  »  Седем Kings  « са « седемте папи » Тъй като споразумението Латерански на Pius XI към Бенедикт XVI

Видяхме, че на първия звяр издига от морето е « Папа Йоан Павел II »

Видяхме  »  звярът, който беше, и се издига от бездната «  е  « Папа Бенедикт XVI »

Видяхме  »  Звярът издига от Земята «  е « папа Francis »

Видяхме, че « десетте царе » са « на 10 графовете на фалшиви религии » , които направиха завет и вярност към звяра « папите »

Видяхме, че  »  The лъжепророкът «    е « Мохамед » , въплътени днес от исляма и ислямистите.

Видяхме, че на « Дракона » е « масонството »    , които служат на « Илюминати »

.

Така че, който е червен звяр на блудницата

.

The червен звяр, който носи проститутката е тайното общество, наречено   Илюминати   , защото това е структурата, която дава живот и сила на двете зверове и проститутката.

.

И кои са тези илюминати  ?

.

Това е сатанинско тайно общество, чиято база се състои от един елит глобално общество от финансите, политиката, медиите и гражданското общество. Тя е шеф на масоните и насочва света зад кулисите на правомощията му финансови, технически, технологични, политически и медийни.

Чрез извод, можем да разберем, че това тайно общество се ръководи:

The Grand Master на масонството,

Двете зверове « Бившият Папа Бенедикт XVI и папа Францис »

Главите на десет царе « 10 фалшиви религии, които имат пристрастия към двете зверове »

Това прави 13 души т.е. Chef   « антихрист » и дванадесетте апостоли!

13 -ия апостол False пророк и като Юда, той е бунтарски и е против господаря   « антихрист »  и системата. Неговите ученици « ислямисти » и така ще безбожно войната при Армагедон.

Отново Сатана Monkey Бог, защото Исус Христос е трябвало също така дванадесет верните апостоли, и тринадесета, който е предал

 

Така че кой е лицемера, антихрист, 

The Scarlet Звяра

  

Тези, за които светът ще признае орган може да бъде само един познат и уважаван от всички и всеки човек, който е бил или воля за вярност!

Неблагочестив

Важен детайл в картината,  Бенедикт направи знака на Сатаната открито в обществения

Този човек   « антихрист, на червен звяр »  , който ще се разкрие да бъде Армагедон   Бившият Папа Бенедикт XVI

Защото Йоан ни казва в стих 17.8 книгата Откровение:

17:08

Звярът, който ти видя, беше и е не повече. И ще излезе от бездната и отиде в погибел. И земните жители, чиито имена не са написани от създанието на света в книгата на живота, когато видят, че звярът беше, и вече не е , и все още е така. –

Войната на Armageddon ще бъде битката на илюминатите срещу лъжепророкът « ислям », водена от ислямските джихадисти, които отказват вярност към звяра!

Годината 2014 трябва да видите въведат всички условия за този конфликт неизбежна и планиран за последните дни от края на времето , което мисля, че ще се проведе през 2015 година.

Илюминатите трябва първо да се създаде напрежение, бунтове, омразата, увеличаване на бедността и неравенството, така че темперамента пламнат.

Тогава звярът, който беше, се появи отново, за да се намали напрежението и да подпомогне създаването на нов световен ред, който ще откаже Лъжепророка « ислямисти »

.

Разбира се това не е пророчество, но логични заключения, изготвен от моя анализ.

Може и да греша, но може би не!

.

Можете също така да направи вашето мнение, че е време да следвате сърцето си и да разберат, че всички онези, които казват, че искат да си добре може да се казваш, че се вози и ви напътства на Сатана.

Твоето сърце, вашата вяра и молитви към Бог ще ви води през мрака.

Следва да се отбележи, че десетте царе, които са съюзници на илюминатите се стремят да предизвикат най-голям брой на душите на Сатана.

ли са зверове на Апокалипсиса от съюзи.

Звярът, десетте царе, най-активни срещу християните е исляма ислямски джихадисти, специално създадени  от фалшив пророк.

Първична и крайна цел от съществено значение, две животни, 10 животни на съюзи, Дракона и лъжепророкът е далеч от Исус Христос и вярата, Църквата на Исус Христос

Със сигурност е имало преговори със Сатаната на определено ниво.

A душите и Сатана Illuminati власт на Земята, но Сатана е измамник и в крайна сметка всички роби в ада!

Ето защо е важно за нас възлюбени мои братя и сестри стоки в Исус Христос отиде в Caesar, което принадлежи на Цезар и на Бога това, което принадлежи на Бог.

Не мразя мюсюлманите, или ислямисти, но се моли за тях, защото те са отчуждени от Бога, като отхвърля Исус Христос.

Молете се, че Бог ще се смили и ще позволи като  » работници на единадесетия час  « , за да дойдат при Него чрез Исус Христос, защото това е единственият начин.

Помогнете на тези, които молят за помощ, обичам тези, които ни мразят, прости на тези, които са съгрешили срещу нас и да се молят, че нашите имена не се изтрива от книгата на живота.

Пазете вярата, възлюбени мои братя и сестри в Исус Христос, и да се молим ежедневно за времето е близо и Исус Христос ще се завърне.

В очакване на завръщането на Господ ние вече знаем, че 2014 г. ще бъде особено трудно в света, тъй като появата на болка са експоненциално и следователно по-ярки и по-близо до доставката.

Ние трябва да се молим на Бог да ръководи живота ни чрез Светия Дух до завръщането на нашия Господ Исус Христос.

Ако, както аз вярвам, завръщането на Исус Христос е трябвало да бъде през септември 2015 г. по повод на празника на тръбите,тогава ние имаме малко по-малко от две години, за да задържи в тъмнината, за да видим завръщането на Елеонския маслинено нашия Господ Исус Христос.

Имайте предвид, че преди завръщането на Исус Христос трябва да бъде грабването на църквата и в деня на Божия гняв.

Възможно е, че грабването на църквата се случва в момента, в рамките на няколко часа или дори няколко седмици или няколко месеца или по-точно преди завръщането на Исус Христос.

Courage, стоим твърдо и да се подготвят възлюбени мои братя и сестри в Исус Христос, денят на освобождението е под ръка, защото във всички случаи, то е за нашето поколение!

Исус Христос ни обича всички и това е да ни спаси, че идва скоро.

Бог да ви благослови моята любима.

Исус Христос идва скоро това е сигурно и ние имаме много малко време, за да информира, убеди и донесе в стадото, най-големият брой на изгубена овца.

.

НЯКОЛКО ОСНОВНИ ЕТАПИ

КРАЯ НА ВРЕМЕТО

.

Чрез научни изследвания, проучвания, анализи и разсъждения, аз намира:

Първият знак за завръщането на нашия Господ Исус Христос, 14-ти май 1948

В началото на последните седем години « , седмата седмица на Daniel » на 29 Септември 2008 в деня на катастрофата на фондовата борса в Ню Йорк.

Завръщането на нашия Спасител, Учител и King Исус Христос Син Божий през месец септември 2015 г. Между 14 и 15 на празника на тръбите.

Прочети ми статия: Завръщането на ИСУС ХРИСТОС МОЖЕ НА 14 ИЛИ 15 Септември 2015! По време на тържеството на Тръбите   »

Не продавам нищо, аз те моля, възлюбени мои братя и сестри, и приятели на читателите любезно изпрати тази статия и блог адрес до всичките си контакти и приятели по цял свят, така че вие ​​също са войници на Христос и че най-голям брой на душите има шанс да бъде спасен.

Мир, любов и радост в сърцата и домовете чакат за грабването на църквата по някаква физическа и славно завръщане на нашия Господ Исус Христос на Елеонския хълм

.

Книгата Откровение Глава 17

.

17:01

Един от седемте ангела, които държаха седемте чаши та и ми проговори, казвайки: Дойди, ще ти покажа осъждането на голямата блудница, която седи на много води.

17:02

С кого най-земните царе блудстваха, и с виното на блудството си жителите на земята са били направени пияни.

17:03

Той ме заведе в Духа в една пустиня. И видях жена, седяща на червен звяр, пълен с богохулни имена, който имаше седем глави и десет рога.

17:04

Жената бе облечена в багреница и червено и украсена със злато и скъпоценни камъни и перли. Тя държеше в ръката си златна чаша, пълна с мръсотии и с нечистотии от нейното блудстване.

17:05

На челото му имаше написано това име, Мистерия, великий Вавилон, майка на блудниците и на гнусотиите на земята.

17:06

И видях, че жената се беше опила от кръвта на светиите и от кръвта на мъчениците на Исус. И, като я видя, бях обзет от голямо учудване.

17:07

И ангелът ми рече: Защо се зачуди? Аз ще ти кажа тайната на жената и на звяра, който я носи, който има седемте глави и десетте рога.

17:08

Звярът, който ти видя, беше и е не повече. И ще излезе от бездната и отиде в погибел. И земните жители, чиито имена не са написани от създанието на света в книгата на живота, когато видят, че звярът беше, и вече не е , и все още е така. –

17:09

И тук е умът който има мъдрост. Седемте глави са седем хълма, на които седи жената.

17:10

И там са седем царе, от които петима паднаха, единият е, а другият още не е дошъл, и когато той дойде, той ще трябва да продължи за кратко време.

17:11

И звярът, който беше и го няма, той самият е осми, и е от седемте, и отива в погибел.

17:12

И десетте рога, които си видял, са десет царе, които още не са получили царска власт, но те получават власт като царе за един час заедно със звяра.

17:13

Те имат една мисъл и ще предадат своята сила и власт на звяра.

17:14

Те ще воюват срещу Агнето и Агнето ще ги победи, защото е Господ на господарите и Цар на царете, и звани, избрани и верни, които са с Него, са.

17:15

А той ми рече: Водите, които си видял, където седи блудницата, са народи и множества, племена и езици.

17:16

И десетте рога, които видя на звяра, те ще намразят блудницата, пуста и гола, яде плътта си, а нея ще изгорят с огън.

17:17

Защото Бог тури в сърцата им да изпълнят Неговата цел, да бъде на един ум, и да дадат царството си на звяра, докато думите на Бог, ще бъдат изпълнени.

17:18

И жената, която си видял, е големият град, който царува над земните царе.

Източник:

http://topchretien.jesus.net/topbible/view/bible/&livre=00066&chapitre=17&version=00001 Ref #

 

Книгата Откровение Глава 13

 

13:01

И застана на морския пясък и видях ръст от морето звяр, който имаше седем глави и десет рога, и на роговете му десет корони, и на главите му богохулни имена.

13:02

Звярът, който видях, приличаше на леопард, и краката му бяха като на мечка, устата му като уста на лъв. Драконът му даде силата си и престола си и голяма власт.

13:03

И видях една от главите му като че ли смъртно ранена, но смъртоносната му рана оздравя. И целият свят се чудеше след звяра.

13:04

И се поклониха на змея, който даде властта си на звяра; и се поклониха на звяра, казвайки: Кой е като този звяр и кой може да се бори срещу него?

13:05

И даде му уста, които говореха надменно и богохулно, а той бе дадена власт да действа четиридесет и два месеца.

13:06

И той отвори устата си да изрече хули против Бога, да хули името Му и скинията Му, и ония, които живеят на небето.

13:07

И даде му се да воюва против светиите и да ги победи. И той бе дадена власт над всяко племе, народ, език и нация.

13:08

И всички, които живеят на земята, ще му, чието име не е било записано от създанието на света в книгата на живота на Агнето, което е било заклано, се покланят.

13:09

Ако някой има ухо, нека слуша!

13:10

Това отвежда в плен ще отиде в плен: онзи, който убива с меч трябва да бъде убит с меч. Тук е нужно търпението и вярата на светиите.

13:11

Тогава видях земята още един звяр, който имаше два рога като на агне и говореше като змей.

13:12

Тя упражнява цялата власт на първия звяр пред него и принуди земята и нейните жители се поклонят на първия звяр, чиято смъртоносна рана бе оздравяла.

13:13

И вършеше големи знамения, дори да направи и огън да слиза от небето на земята пред очите на мъжете.

13:14

И той мами хората, които живеят на земята от тези знаци, които са му отпуснати да се прави в присъствието на звяра, като казваше на земните жители да направят образ на звяра, който беше ранен от меча и оживя .

13:15

И той е дал дъх с образа на звяра, че образът на звяра да проговори и да причини толкова, колкото да не се покланят на образа на звяра трябва да бъде убит

13:16

И принуждаваше всички, малки и големи, богати и сиромаси, свободни и роби, да им бъде сложен белег на десницата или на челата им,

13:17

и че не може никой да купува или да продава, освен оня, който носи за белег името на звяра или числото на неговото име.

13:18

Тук е мъдростта. Нека този, който е разумен, изчисли числото на звяра.За това е номер на човека, а числото му е шестстотин шестдесет и шест.

Източник

http://topchretien.jesus.net/topbible/view/bible/&livre=00066&chapitre=13&version=00001 Ref #

 

Книгата Откровение Глава 16

 

16.1

И чух силен глас от храма, който казваше на седемте ангела: Идете и излейте на земята седемте чаши на Божия гняв.

16:02

В първият отиде и изля чашата си на земята. И злокачествени и болезнена язва при мъжете, които носеха белега на звяра и се покланяха на неговия образ.

16:03

Вторият ангел изля чашата си в морето, и то стана кръв като на мъртвец, и всяко живо същество умира, всичко в морето

16:04

Третият ангел изля чашата си в реките и във водните извори. И им стана кръв.

16:05

И чух ангела на водите да казва: Праведен си Ти, Господи, и си бил, O Светия One, защото Ти си отсъдил така.

16:06

Понеже те проляха кръв на светии и на пророци, то и Ти си им дал да пият кръв: те са достойни.

16:07

И чух олтара да казва: Така, Господи Боже Всемогъщи, вашите съдби са истинни и праведни.

16:08

Четвъртият ангел изля чашата си върху слънцето. И даде му се да гори хората с огън;

16:09

А като се опекоха човеците от голяма жега, похулиха името на Бога, Който има власт над тия язви, и не се покаяха да Му отдадат слава.

16:10

Петият ангел изля чашата си върху престола на звяра. И царството му беше пълен с тъмнина, и човеците хапеха езиците си от болки,

16:11

и похулиха небесния Бог поради болките си и раните си, и не се покаяха за делата си.

16:12

Шестият ангел изля чашата си върху голямата река Ефрат. И водата пресъхна, че пътят на царете от изток за да се приготви.

16:13

И видях от устата на змея и от устата на звяра и от устата на лъжепророка три нечисти духове, прилични на жаби.

16:14

Защото те са бесовски духове, които работят чудеса, които отиват при царете на целия свят, за да ги събират за войната във великия ден на всемогъщия Бог.

16:15

Ето, ида като крадец. Блажен е оня, който бди и пази дрехите си, за да не ходи гол и да не гледат срамотата му! –

16:16

Те ги събра на едно място, наречено по еврейски Армагедон.

16:17

Седмият ангел изля чашата си във въздуха. И той излезе от храма, от трона, силен глас, това се прави!

16:18

И имаше светкавици и гласове, и гръмове, и голямо земетресение, като никога не е имало, тъй като мъжете са по лицето на земята, така че голямо земетресение

16:19

И великият град се раздели на три части, и градовете на народите паднаха, и Бог си спомни за великия Вавилон, да му даде чашата с виното от яростния Си гняв.

16:20

И всеки остров побягна и не са били намерени на планината.

16:21

И едър град, всеки тежък около един талант, който е слязъл от небето върху човеците; и мъжете похулиха Бога поради язвата от градушка, защото язвата от него беше страхотно.

Източник

http://topchretien.jesus.net/topbible/view/bible/&livre=00066&chapitre=16&version=00001 Ref #

Наздраве

.

Работниците на единадесетия час

.

Притчата за единадесетия час:
. Матей (20:1-16)

Исус каза тази притча:


Небесното царство е като майстор, който излезе при зазоряване да наеме работници за лозето си.


Той започна да се съглася с тях на заплатата на монета за ден, прати ги на лозето си (…)


Малко преди края на деня, той излезе отново и е установено, други работници.


Той им казал: « Защо си остане там цял ден правиш нищо? »


Те му отговорили: « Защото никой не ни е наел.

« Той им казал: » Идете и вие на лозето « .

Когато се свечери, всеки получи заплатата си. 

 

Тези, които са пристигнали късно през деня получи сребърна монета …


Тези, които започват рано сутринта получи същото … и те récriminèrent срещу капитана на домейна:


« Те не идват за един час на работа и да им даде равни с нас, които понесохме теготата на деня и жегата! » Но капитанът отговори един от тях: Приятелю, не те обърка. 

 

Не сте ли съгласни с мен за един динарий? 

 

Не че имам право да правя това, което ми се иска с моята собствена?Ще погледнеш ли с песимистичен поглед, защото аз съм добър? « 

Или статии

THE звяр е Ватикана след началото на Бенедикт XVI!

https://victorpicarra.wordpress.com/mahomet-est-le-faux-prophete-biblique/

https://victorpicarra.wordpress.com/2012/08/18/lislam-est-la-bete-qui-monte-de-labime-musulmans-du-monde-venez-nombreux-a-jesus-christ-pour-etre-sauves/w

.

Възлюбени братя и сестри в Христа Исуса

.

Нека погледнем към Ватикана и най-вече гледам какво ще стане наш бивш Папа Бенедикт XVI.

И ни напомня, че само Исус Христос може да се разтоварят от ръководството на папа църква и само Исус Христос може да се преодолее и да победят звяра, драконът, лъжепророкът и десетте царе.

И ние също преодоляване на църквата с нашия Господ Исус Христос.

Скоро тя е глава 14 от книгата на Апокалипсиса ще направи и по мое мнение това е Празникът на тръбите 2015, аз ви позволи да прочетете и да мисля за живота си, но не забравяйте, преди да изберете пътя си, за да прочетете моята статия Link  Dare вяра в Бог и Исус Христос!

14:01

И видях, и ето, Агнето стоеше на хълма Сион, и с Него сто четиридесет и четири хиляди, които носеха неговото име и името на Неговия Отец написано на челата им.

14:02

И чух глас от небето като рева на стремителните води и като глас от гръм: и гласът, който чух, беше като тази на harpists играят арфите си.

14:03

И пееха нова песен пред престола и пред четирите живи същества и старейшините. И никой не можеше да научи песента освен сто и четиридесет и четири хиляди, които са били изкупени от земята.

14:04

Те са тези, които не са се осквернили с жени, защото са девственици, които следват Агнето, където и да отиде. Те са били изкупени измежду човеците за първи плодове на Бога и на Агнето;

14:05

И в устата им не се намери лъжа; те са непорочни.

14:06

Видях друг ангел, летящ посред небето, който имаше вечното благовестие, за да прогласява на тези, които живеят на земята, на всеки народ и племе, език и хора.

14:07

Той каза със силен глас: Бойте се от Бога и Му въздайте слава, защото часът на Неговия съд е дошъл и му се поклоня, че е направил небето и земята, и морето, и водните извори .

14:08

И друг, втори ангел, последван, казвайки, Вавилон е паднал, падна великият Вавилон, който напои всичките народи от виното на своето разпалено блудстване!

14:09

И друг, трети ангел, вървеше след тях и казваше със силен глас: Ако някой се поклони на звяра и на неговия образ и приеме белег на челото си или на ръката си,

14:10

самият той също да пие от виното на Божия гняв е приготвено чисто в чашата на гнева Му, и ще бъде мъчен с огън и жупел пред светите ангели и пред Агнето.

14:11

И димът от тяхното мъчение ще се издига до вечни векове; и те нямат почивен ден, нито нощ, които се покланят на звяра и на образа му, и които получават белега на името му.

14:12

Тук е нужно търпението на светиите, които пазят Божиите заповеди и вярата в Исус.

14:13

И чух глас от небето, който казваше: Напиши: Блажени са мъртвите, които умират в Господа! Да, казва Духът, за да си починат от трудовете си, защото делата им ги следват.

14:14

И видях, и ето бял облак, и на облака седеше един, който приличаше на Човешкия Син, имайки на главата си златна корона и в ръката си остър сърп.

14:15

И друг ангел излезе от храма и викаше със силен глас на този, който седеше на облака, гласът ти сърп и жънат, за час, за да пожъне е дошъл, защото жетвата на земята е узряла.

14:16

И този, който седеше на облака хвърли сърпа си на земята. А земята беше пожъната.

14:17

И друг ангел излезе от храма, който е на небето, и той също имаше остър сърп.

14:18

И друг ангел, който имаше власт над огъня, излезе от олтара и извика със силен глас на този, който държеше острия сърп глас, казвайки: прати острия си сърп и обери гроздовете на лозата земята, защото гроздето му са напълно узрели.

14:19

И ангелът хвърли сърпа си на земята. И се събраха на лозата на земята и тя се хвърля в най-големите винарски гроздето на гнева на Бога.

14:20

И стъпкан биде линът вън от града, и кръв потече от лина дори до юздите на конете, на разстояние от 1600 стадиони.

Нека Бог бди над всеки един от нас и да ни даде благословията си

Победител

Votre commentaire

Choisissez une méthode de connexion pour poster votre commentaire:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l’aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s

Ce site utilise Akismet pour réduire les indésirables. En savoir plus sur la façon dont les données de vos commentaires sont traitées.