ЗА: Babel Tower, Статуята на Навуходоносор, Европейски парламент обиколка.

кула

 

Земята е била повторно заселване минават след Потопа, мъжете са създали империя и построени в долината Sennar кула, която ще достигне небето.

 

Но Бог прекъсна своя проект чрез размазване на техния език, обединени дотогава, и ги разпръсна към повърхността на Земята.

 

Хиляди години по-късно, на земята е била повторно заселване минават отново след края на Втората световна война, мъжете, въпреки техните различни езици построил нова кула в Страсбург, за да символизира възстановяването на империята на мъжете.

 

Ние можем да видим сходството на двете кули на незавършено и името на тази нова империя, която не се позовава на Бога, но фалшива божественост « Европа ».

 

Това е все едно мъжете е искал да се противопостави на волята на Бога и Го отричат, като се позовава на лъжливи богове и предприемането на няколко хиляди години по-късно възстановяване на империята на мъжете.

 

Нашата западната цивилизация символизирана от изграждането на Европа, която започна с гръцката империя ще се срине с него можете излизане на Гърция от еврозоната. (Алфа и Омега) 

 

Ние може да сме някои отговори в тези стихове.

 

 

Daniel, глава 2, да 31-35

31   « Вие сте били, царю, визия. Ето: статуя, голяма статуя, изключително ярки, застана пред вас, ужасно да се види.

32   Тази статуя, главата му била от чисто злато, гърдите и ръцете си от сребро, коремът му и бедрата от бронз,

33   краката му от желязо, нозете му част железни и част глина.

34   Видял: внезапно е отсякъл камък, не с ръка бе докоснал, и ударил образа, краката му от желязо и глина, и да ги счупи.

35   Тогава бяха разбити, всички наведнъж, желязо и кал, бронз, сребро и злато, станете като плявата на гумното през лятото; вятърът ги е отнесъл без следа. А камъкът, който ударил образа, е станал голяма планина и е изпълнил целия свят.

Източник:   Тук

 

Гърция е тя този малък камък, статуята на Навуходоносор, ще се отделят и да съборят империята Европа да стане люлка на една нова цивилизация по време на управлението на Исус Христос!

 nabuconosor

 

Това, което Бог ще направи този път, ние знаем от библейските пророчества, тъй като те извършват ежедневен и чийто изход ще бъде завръщането на Исус Христос на Земята!

И това идва скоро!

Въпросът, който трябва да си зададем, е дали ние особено се избяга от ужасни и стихийни бедствия, които сполетяха света и човечеството и дали ние ще бъдем част от щастливците, които ще видите на физическото връщане на нашия Господ Исус Христос на Елеонския хълм ,

Моля, възлюбени мои братя и сестри в Христос искат да общуват добре с всичките си контакти този линк за директен достъп до всички мои статии:

http://wordpress.com/read/blog/id/10443259/

Победител

Votre commentaire

Choisissez une méthode de connexion pour poster votre commentaire:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l’aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s

Ce site utilise Akismet pour réduire les indésirables. En savoir plus sur la façon dont les données de vos commentaires sont traitées.


%d blogueurs aiment cette page :