Завръщането на агнето 2016!

emblem_of_the_holy_see-SVG (1)

Исус Христос,

Един Бог, Един Earth, един народ.

 

Библията ни казва, че Бог « е » и че той е създал вселената, земята и човека.

 

Според календара иврит бихме тази година 2016 г. 5777 -та година от създаването на човечеството от Бога.

 

Какво да призная, отива срещу научна псевдо-доказателства чрез проследяване на човечеството повече от един милион години.

 

През цялата история на Библията е научил хората да запазят тази тема на съюз между Бога и човечеството.

 

Уви, човекът, вместо все по-близо до Бога от това учение продължава да се отдалечава.

 

Въпреки учението на Библията, много погрешни схващания са се появили над историята на човечеството. Имаше поклонници на слънцето, луната и призрачен въображаеми божества. Мъжете са дори обожаван като богове в примера на фараоните.

 

Но човекът на съвременния свят е още по-далеч обидата към Бога!Мъжът е просто отхвърли неговия създател или по-лошо човек действа така, сякаш Бог не съществува.

 

Така че Бог не присъства в съзнанието на съвременния човек, човекът започва да мечтае да стане бог.

 

Франция въпреки Кловис и Жана д’Арк, продължава да възмущение Бога през цялата си история (избиването на протестантите на Свети Вартоломей, лов на вещици, арести и екзекуции на тамплиерите и Жан Arc и др ..) и Франция е окончателно освободен Бог на държавата по време на 1789 революция.

 

Република е искал да карам Бога от живота на Франция през 1789 г. и виждаме, където в крайна сметка води.

 

227 години по-късно, Франция е разрушен, нападната и лишен от своята собственост от тези псевдо-спокоен нашественици, които са добре дошли като значителен, подпомагани, настанени, хранени, грижи за безплатно и дори изплаща ежемесечно от нашите данъци!

 

Но французите вероятно да живеят « в бедност » , въпреки често болезнено работа и натоварвания по-тежък от оскъдния семеен бюджет, « в мизерия » , когато поразен от безработицата.

 

В пенсиониране те са най-добре в несигурна и при най-лошо мизерия след дълъг работен живот обикновено е много болезнено.

 

Френските хора са стигматизирани и осъдени на несигурност и мизерия в полза на тези чужди нашественици, с които те са били принудени от правителството да живеят заедно.

 

Това живо набор има цена и тя е на френските хората, които го подкрепят, за да големи усилия « , данъци и такси, винаги са по-важни, а социални помощи намаляват до точката, че френският народ имат големи трудности при лечение.

 

Президентът Франсоа Оланд има дори, най-малко в книгата на бившата си любовница, обиди народа си, като ги назовава: « беззъба ».

 

Този израз срамно, срамно, унизително и обидно е все пак отражение на действителността, тъй като това е вярно, че французите не може да се лекува правилно.

 

Цената на стоматологична помощ и протези често са непосилни за хората, живеещи в бедност и мизерия, а те всъщност са често беззъби същества.

 

Чрез срещу тези лечения и протези са безплатни за всички тези чужди нашественици!

 

Ние, християните, да разберат, че това е отсъствието на Бога в живота на Франция, които ни доведоха до тази апокалиптична ситуация.

 

И за да ни накара да разберем, Бог искаше тези чужди « нашественици » са от религията на Луцифер « ислям ».

 

Както виждаме всеки ден, в който живеем в последните времена и те ще приключи със завръщането на нашия Господ и Цар Исус Христос.

 

Имам голяма надежда, че тази замяна на месец септември или месец октомври 2016

 

Но ние трябва да признаем, че аз вече съм наред и аз не мога да се изключи, че този път аз все още съм прав.

 

Уви, ние може да се наложи да изчакате няколко десетилетия завръщането на Господа.

 

Но аз не се надявам, защото болката е започнал (това е безспорно) и те поразява с велики сили, тъй като 29 Септември 2008.

 

Ние също така знаем, че те ще се влоши повече, за да се върне в славата на Исус Христос след завръщането му трябва да е като в родилни болки.

 

Така че болката е прогресивно и може само да влоши повече!

 

Ако Исус Христос се завръща тази 2016 година, ние скоро ще се освободи от всички тези болки на живота. Поради това е от съществено значение, за да остане в общение с Бога чрез молитва молба за прошка всеки ден за нашите грехове, нашите грешки, нашите грешки, злите ни дела и нашите нечисти мисли.

 

Ние имаме в нашия живот подчертават нашите християнски ценности, като помага на всички, които ни молят за помощ, включително тези нашественици.

 

Но ние също така трябва да защити нашата култура, нашата история, нашите ценности и нашата страна Франция.

 

Имайте предвид, че аз казвам за Франция е валидна за всички страни в Европа е нападната, сякаш нашите езици, нашите истории и нашите страни са различни, нашата християнска вяра е обща.

 

Аз трябва да се изясни, че това е слабостта на нашите правителства насърчава всички народи в масовото изселване, че не идват само от Сирия, но от цял ​​свят търсят по-добър живот в Европа и особено във Франция.

 

Последните дни преди завръщането на Исус Христос ще бъде с най-трудните определението на човечеството. Ние трябва да се молим силно за всичко, за да се направи тази година, 2016.

 

Това оставя много малко време, за да донесе най-голям брой хора към Христос чрез кръщението.

 

Той е също така може би за това кръщение се предлага на всички мигранти, че Бог ги изпращат в Европа. Така че не се колебайте да предложи кръщение на всички, които ви помоля за помощ.

 

Мисли, че ако Бог е искал да, ние може да бъде на мястото на всички семейства на мигранти.

 

Останем смирени и благодаря на Бога за любовта, която ни води въпреки нашите грехове, нашите грешки, нашите грешки, злите ни дела и нашите нечисти мисли.

 

Уви, ако Исус Христос е бавеше и завръщането му в по-късно, така че ние ще имаме голям проблем през 2017.

 

Това ще бъде на президентските избори във Франция и всеки в неговата съвест ще отидат да гласуват за кандидата на техния избор.

 

Въпреки това, той трябва да е наясно, че Република е сянка на себе си и своя суверенитет е премахнато и нейната валута.

 

Влиянието и влиянието на Франция в света périclitent все тъй Генерал Де Гол.

 

Ако нищо не се прави за постоянно спиране и обръщане на инвазията, през следващите години ще бъде френски малцинствени християни и Република ако тя все още съществува, но вече не е светско и Корана тази промяна ще бъде демократично в урните.

 

Властите са забранени да се каже истината на хората. Така че без числа официално съществуват от броя на френските мюсюлмани, но всеки може да се види във всеки град, във всеки квартал, че ислямските общности са все по-важни във Франция и Европа.

 

В Ясно е, че значението на тези общности е зашеметяващ!

 

Подкрепа в урните тези небрежни политики на Ислямската миграция ще се движат далеч от вярата, християнството и Исус Христос.

 

Съдия и осъждат мигранти също ще се движат далеч от вярата, християнството и Исус Христос.

 

Но не забравяйте, че благотворителността започва със себе си и един ние трябва да притежаваме.

 

Така че каквото и решенията, взети от нашите избрани представители на всички тези нашественици мигранти, ние трябва да се гарантира, че решенията се прилагат с любов и християнско милосърдие.

 

Във време, когато хората отхвърлят Бога, казвайки: « хуманисти » те са по-загрижени за съдбата на другите, както собствената си съдба и съдбата на душите им.

 

Поради това е вероятно, че след президентските избори, независимо от изборните отчети и обещания, миграционните потоци продължават да почистват в цяла Европа и особено във Франция.

 

Същите причини винаги предизвикват същите ефекти, че ислямистите са на изток, те ще го направят в Европа.

 

Следователно насилие, гражданска война и религиозна война със сигурност ще оживи горчив последиците след френските президентски избори. Ако не преди !!!

 

В един свят, където на самия папа е загубил вяра до признае всички религии като вярно и като трасета до Бога, така че е разбираемо, че много от нашите братя и сестри, които държат на истинското значение на вяра е все по-ограничен.

 

Ограничен също става все по нашата свобода. Скоро ние със сигурност няма да има свободата да денонсира всички действия срещу нашата християнска вяра, срещу нашите църкви и срещу насилието върху нашите братя и сестри във Франция и останалата част на света.

 

Така възлюбени мои братя и сестри, съм написал две книги на първата врата в заглавието на името на блога. « Проповедникът на Завръщането на краля » и субтитри « От тъмнината идва светлина »Тази книга в първата част доказва съществуването на Бог и обяснява защо много творения, които човек и каква ще бъде съдбата на тези, които са избрали да следват Божията воля. Във втората част на тази книга съдържа някои от моите статии I счита за важно и запазване на възможно закриване на блога против волята ми.

 

Втората книга със заглавие « Франция, Civilization и Република течението » и чийто подзаглавието е « The Preacher Завръщането на краля » , обясни в първата част, как сме били измамени и предал историята линия fatidiquement да се намираме в края на времето в робство. Той също така обяснява как Франция може да се измъкне от този коловоз, « връщане на краля на Франция », ако завръщането на Исус Христос трябва да бъде направено в рамките на няколко десетилетия. Във втората част на тази книга съдържа също и някои от моите статии Аз също се счита за важно да се пазят евентуална забрана на блога против волята ми.

 

Каквото и да стане, завръщането на нашия Господ Исус Христос е за нашето поколение, това е абсолютно сигурно! И това не страда сянката на съмнение!

 

Но Библията ни казва също, че когато Исус Христос ще се върне към истинската вяра е почти изчезнал от Земята.

 

Така че, дори ако аз съм убеден в неизбежността на връщането и бързината на нашия Господ Исус Христос за 2016 г., това не променя факта, че може и да греша и че двете книги със сигурност ще ви помогнат защото само Бог знае какво врагове са способни на Вяра.

 

Виждаме и посочи, че от 2008 г. насам християнството е слязъл в ада.Нашите братя и сестри са убити в световен мащаб в общото безразличие от нашите избрани представители. Ние откриваме, че ислямът се води война срещу християните.

 

На 27 септември, 2015 г. Франциск е дори отрича Исус Христос в катедралата Свети Патрик в САЩ, което се равнява на официалното обявяване на смъртта на католическата църква , направена от Франциск, който вече е отказал атрибутите на функцията папския когато назначен 13 март 2013.

 

Ние откриваме, че колкото повече време минава, толкова повече« християни » са открои и поставени на подсъдимата скамейка.

 

тъмни дни напред, така че реших да напиша две книги, които ще бъдат полезни, за да се подготви дискретни срещи или тайна по необходимост, както ранните християни или дори можете да евангелизират и отново, докато връщането на Господа.

 

Надявайки се, обаче, че това не е необходимо и че този път е добро и че Исус Христос наистина е обратно тази 2016година за месец септември или октомври, мисля, по повод празника на тръбите между 03 и 04 октомври.

 

Обясних в блога последната седмица на библейския края на времето, в продължение на седем години беше пророкувано от пророк Даниил около 600 години преди първото идване на Исус Христос.

 

През последните седем години, за да се затвори в края на времето, е наказанието на Бог. Това се посочва в пророчеството, че този седемгодишен период се състои от два пъти на три години и половина, и че по време на втория три и половина години, болката ще бъде много по-ярка.

 

Както съобщи в моята статия завръщането на Исус Христос май 14 или 15 септември 2015 г.! ПРЕЗ Празникът на тръбите завръщането на Исус Христос е трябвало да се намеси в края на седемте години на скръб, началото I намира на 29 септември 2008 г. след срива на фондовия пазар на Wall Street, защото сила е да се отбележи, че тъй като тогава всички възвестявайки знамения и пророчества за завръщането на Исус Христос се случват с все повече и повече сила и величина.

 

Връщането на нашия Господ трябваше да се намеси до септември или октомври 2015 г. И все пак всички ние открихме, че това е било грешка. Но болката е реална и нарастваща тъй като 29 септември, 2008.

 

Грешката Мисля, че прави като не е взел предвид, че пророчеството споменава два пъти на три и половина години.

 

Най-накрая разбрах, че ако пророчеството посочва два пъти на три и половина години е мъртъв време между двата периода на три и половина години.

 

Първият период е изтекъл март 2012 от голям знак на небето, че е за съжаление игнорирани, тъй като беше несъразмерна и неочаквано: език видеото испански.

Във втората част на три и половина започва по мое мнение с назначаването на Франциск 13 март, 2013 и е ясно, че болката ще продължи и ще влоши все във всички области.

 

Три и половина след 13 мар 2013 ни води до 13 септември 2016 г.!

 

Така че, ние трябва да се осмели да признае. Анализът на всички тези признаци и пророчествата се споменава в Библията да обяви завръщането на Исус Христос разкрива дългия списък на събития от всякакъв вид, че ние, живеещи на Земята.

 

Бедствия, земетресения, пожари, проливни дъждове, бури, урагани, Exodus, епидемии, глад, насилие, войни и слухове за войни, тероризъм, загуба на ценности, безброй смъртни случаи на риба, птици и диви животни и добитък, без обяснение, са дневно живота на планетата и човечеството. Тези събития се пророкува да обяви завръщането на Господ и Цар, Исус Христос е единственият син на Бог идва да царува на земята за хиляда години, за да дойде до края на света.

 

Да и странно да изглежда, ние сме може би за да се срещне нашия създател.

 

Искам да бъда предпазлив и да кажа, може би и да призная, че аз съм все още може би веднъж в грешка.

 

Аз не съм пророк, което вече знаете и така имам нищо срамно в това допускане може и да греша. Въпреки това, ако Исус Христос ни е оставил знаци е да ни накара да изглеждате и да се изчака, докато ни дава силата и надеждата, необходимо за преодоляване на трудностите, свързани с края на времето.

 

Това е добрата новина от завръщането на нашия Господ.

 

Но можете да си представите, че ако има добри новини, има и лоши новини.

 

Първият Лошата новина е, че следващите месеци ще бъде ужасно трудно, тъй като ние доведе много близо до деня на завръщането на Исус Христос и че в последните дни ще бъде най-трудното. Те ще бъдат от времето на деня на Божия гняв.

 

Ето защо е много важно през следващите месеци да бъде много усърдни в молитва, молба за прошка и покаяние. След това може да се окаже твърде късно !!!

 

Втората лоша новина е, че аз не знам, ако грабването на църквата ще бъде в последния момент или преди времето на деня на Божия гняв.

 

Молете възлюбени мои братя и сестри, така че завръщането на нашия Господ Иисус Христос, не е от полза забави заради болката ще бъде по-непоносима за много от нас.

 

Въпреки това, ние може да бъде независимо от точността на анализа ми дадоха изчака още няколко години на завръщането на нашия Господ и предварително се извинявам.

 

На пътищата Господни са, и аз не съм намерил, често непробиваема!

 

Ако трябва да изчакате няколко десетилетия, че ще бъде много трудно и аз ви обърна внимание на факта, че лъжите на последователите на противника на Христос са много по-големи, отколкото изглежда, и аз ви каня да видите това видео в този блог страница:  »  ТУК   «  , за да получите представа за величината на лъжите устоим на възраст от възрастта на Земята.

 

Възлюбени братя и сестри в Христос Исус аз ви каня да поръчате книгите ми да Edilivre две издания.

 

Бог да ви благослови и да ви държи в дясната и добродетелен пътя на любовта, на мира, справедливостта, състрадание и смирение, че ние се проследи Исус Христос и клиенти, като му към Бога.

 

За по-добро разбиране на това, което очаква човечеството, аз ви призовавам да прочетете моята статия завръщането на Иисус Христос за септември или октомври 2016

 

Еврейският празник на тръби, за да се проведе на 03 и 04 Октомври 2016 всички трябва да ни изненада в лицето на Земята …. !

 

победител

 


EDILIVRE

Издания Edilivre – APARIS

175 булевард Анатол Франс

Bat A, 2-ри етаж

93200 Saint Denis

Тел: 01 41 62 14 40 / факс: 01 41 62 14 50

http://www.edilivre.com/contacts

 

 

 

В затваряне тази статия, аз забелязах, по телевизията, че ужасът е все още удари много семейства в бомбени атентати в Белгия.

Белгия

Аз свидетелствам тук дълбоката си тъга и покани всички мои възлюбени братя и сестри в Христос, за да се моли за жертвите и техните семейства.

 

Не слушайте мразя, но че тези жалки актове ни карат да се разбере, че терористите извършват клането в името на Бог, те наричат ​​Аллах!

 

Ислямът е религия на Луцифер и от самото му създаване на ислямистите говорят за Любовна оръжие в ръка!

 

И казват, че папата твърди, че всички религии са верни и те също са пътища към Бог!

 

Не забравяйте за момент, че каза Исус Христос  :

 « Аз съм пътят и истината, и животът; никой не дохожда при Отца, освен чрез Мене! « 

 

Бог да ви благослови.

победител


%d blogueurs aiment cette page :