Завршна фаза на крајот на времето!

 На крајот работно време-2-290x166

 

 

Секој може да се види секој ден дека светот ќе тргне наопаку.

Светот се нурне пропаст множества на семејствата во сиромаштија и несигурност.

 

Епидемии, тешка и ретки болести се Легијата и да ги убијат илјадници човечки суштества секоја година.

 

Често братоубиствен војни беснее во северно и јужно од планетата.

 

Христијаните се прогонувани, мачени и убивани од страна на сатаната верници (исламистички)

 

Насилство, загуба на вредности и напуштање на верата предизвика многу христијани надвор од црквата.

 

Важни информации се шират во медиумите со многу резервации, резервации кои понекогаш до дезинформации!

 

Човекот со неговата себичност и алчност е причина за многу несреќи што се соочува секој ден.

 

Секој изминат ден, нови прашања се додаваат на постојните.

 

Како несреќа никогаш не оди сам, земјата и времето потсетуваат секој ден дека ништо на земјата не трае вечно.

 

Поројните дождови, поплави, земјотреси, урагани и бури беснее во целиот свет со повеќе и повеќе фреквенција, јачина и интензитет.

 

Добиток, диви животни, птици и риби умираат од страна на милиони за неколку години без познати причини. (2008)

 

Сила е да се признае дека нашата генерација се соочува со тешко време, исходот за жал не е видлива на хоризонтот.

 

Но, тоа, исто така, мора да признаеме дека нашите сегашни проблеми беа пророкуваше во Библијата да го објави крајот на времето и враќање на Исус Христос да владее 1000 години.

 

Математички невозможно е дека таква количина на библиските пророштва и знаци се остварува по пат на случаен генерација.

 

Точност:

Дека овие факти се исполнети за сигурни, бидејќи тие го сфати, но ова е фактот дека тие можат да се прорече да се врши на една генерација што го прави математички невозможно случаен интервенција

daniel

Види мојот напис:

Последната недела на Даниел се одвојуваме на Исус Христос

 

 

За жал, и покрај силата на знаци и пророштва достигнувања, Ватикан одбива да го извести човештвото.

 

Она што е кажано за усвојување на нејзината улога е « да се насочува и да се подготви човештвото за доаѓањето на Исус Христос!  »

 

Папата не ја исполни својата мисија води црквата, тој претпочита да хуманизмот.

 

Види мојот напис:

Хуманизмот не е христијанин вредност

 

Христијанинот е предаден и се сврте настрана од вистинската вера од страна на Ватикан кој води до патеки кои не водат кон Бог, преку Исус Христос.

 

Се разбудам

 

Лука 18:08

« Но, кога Човечкиот Син ќе дојде, ќе го најдете вера на земјата? »

 

За триесет години, знаци станаа посилни и некои eschatologists вклучувајќи ги, меѓу многу други:

 

Д-р Пјер Гилберт

( http://pleinsfeux.org )

И

Професор Хенри VIAUD-Мурат

( http://bloghvm.wordpress.com )

 

Сторија сé што можеа (книги и конференции) за да го привлечат вниманието на светот на претстојното враќање на Исус Христос.

 

Но, јавното мислење не е подготвена да стане свесен за ова претстојниот настан, кој нема зборови да се дефинира и да се измери важноста за човештвото во целост, и за секој што особено.

 

И со експлозија на интернет (интернет) множества на блогови и видеа во светот и во сите јазици имаат самите посветен на крајот на времето и враќање на Исус Христос.

 

Особено меѓу илјадници:

На бенедиктински манастир на Светиот Семејство

( http://www.la-foi.fr/index.aspx )

.

Луис ALENCOURT

( http://legrandreveil.wordpress.com ) ,

.

Сентинел Луѓе

( http://sdupeuple.blogspot.fr/ ) ,

.

Христијаните од Новиот Завет

( http://patrickevangiles4dotcom.wordpress.com )

.

Клод IGNERSKI  кој го напиша

Некои многу интересни книги на крајот пати.

.отстранување-на-leglise и враќање-на-Исус-Христос

Пјер Јовановиќ  кој исто така напиша

некои многу интересни работи   кои

777grand

 

Не можам да заборавам Рав Рон одбележано

Рав-Рон-одбележано

Православна Евреин нема никаква врска со христијанството

Но со многу други Рав тој учи Тора и најавува непосредна откривањето на Mashiach (Месијата)

Сега знаеме дека Месијата е Исус Христос!

http://www.leava.fr/

 

 

Сите ние од страна на различни патеки, па дури и атипични реализира еден ден достигнувања знаци и библиските пророштва брза физичко враќање на нашиот Господ Исус Христос и со неодолива сила, објавувајќи му ја на светот.

 

Ние разбираме дека враќањето на Исус Христос на нашата генерација и дека ова враќање ќе биде како во болки на породувањето.

 

Па ние секој сакаше нашиот сопствен пат во знаците и пророштва клучните да наведете околу (како Библијата вели дека датумот и времето ќе останат скриени) на времето на враќањето.

 

Важно е да се подигне свеста на сите наши браќа и сестри дека Исус Христос е навистина за да се врати на Земјата во согласност со неговото ветување.

 

Се разбира, се направени во брзини на нашите материјалистички живот е многу тешко да се замисли дека враќањето на Исус Христос на нашата генерација, кој ќе доведе до крајот на владеењето на Човекот под доминација на Луцифер.

 

Тоа е дури и повеќе тешко да се замисли тогаш дека папата не зборува да го извести светот на неизбежниот оваа доаѓаат.

 

Тоа е овој елемент (зошто папата не се спомнува), кој ме праша како христијанин најголеми тешкотии, јас всушност напиша една статија за ова многу Форт те покани да се прочита.

( ѕверовите од Откровение ИДЕНТИФИКУВАНИТЕ! )

 

Живееме во време на конфузија, бидејќи Луцифер е облечен неговата последна снимки и тие се најсилните, повеќето насилни и најтешката.

 

Ние не се доволно големи за да го победи.

 

Тоа е сигурност и ќе биде погрешно да се мисли дека може да победи борбата против Луцифер без Божјата помош.

 

Ние едноставно може да се засолнат во молитва за Божја помош да се надминат сите тешкотии во последните денови.

 

Вести од 29 септември 2008 година (датум на несреќата на њујоршката берза), како календар открива напредокот на крајот на времето и враќањето на нашиот Господ Исус Христос.

 

Лично јас ја гледаат оваа на 29 септември 2008 година, на почетокот на последните седум години од човек (во последната недела од Даниел) пред враќањето на нашиот Господ и Цар Исус Христос, единствен син на Бог, Кој беше распнат таму две илјади години, го воскреснаа од Бога Отецот во зората на третиот ден и се вознесе на небото четириесет дена по Неговото воскресение.

 

Што укажува на физичко враќање на Исус Христос, на Елеонската Гора за S eptember 2015!

 

Види мојот напис:

Враќањето на Исус Христос мај 14 или 15 септември 2015! На празникот на трубите

 

 

Ако јас не се направи грешка, пред ова враќање мора да се случи многу повеќе.

 

Затоа ние мора да ги следат светските настани да се разбере напредокот на крајот на времето.

 

Свет конфликт, вклучувајќи Израел, централно прашање,

Ми се чини дека ова е она што се случува сега со исламистички напади од Газа во Израел .

 

Овие напади стане вистинска војна, Израел одговори на овие напади од страна на интензивна бомбардирањето и земјата борбите.

 

Голем земјотрес, исто така, треба да се одржи во Израел.

 

Како што споменав во претходниот напис, кога гледаме на мировниците во Израел, Исус Христос ќе се врати.

 

Беспредметно е да се мисли дека сè ќе биде во ред и дека Исус Христос нема да се врати, бидејќи јачината на исполнети пророштва приклучи на законот на математиката.

 

Всушност, како што јас само се разјаснат малку порано во текстот, тоа е математички невозможно дека такви поплава на библиските пророштва може да се исполни со шанса за помалку од една генерација.

 

Јас го појаснив во мојата статија ( ѕверовите од Откровение ИДЕНТИФИКУВАНИТЕ! ) Зошто на папата не зборуваше во светот на славното враќање на нашиот Господ.

 

Затоа е потребно да се почека ватикански совет да се подготви за враќањето на Христос.

 

Се сеќавам пророштвото

од десетте девици

« Матеј 25

( Крај )

Оние кои беа подготвени може да биде отстранет од страна на сопругот, но и други кои спиеја, а не беа подготвени не можеше да влезе на свадба сала, вратите беа затворени.

 

Во моето скромно мислење, тоа е добро да се очекува многу наскоро да занесот на црквата.

 

Христовото повикување на Ное за крајот на времето, гледам тоа киднапирање околу 10 ноември, 2014.

 

Види мојот напис:

 

Датуми на апокалипсата и на занесот на црквата претстави!

 

Тоа е многу блиску и би било добро да ја видите светските настани, што е пример на хронологијата на крајот пати најавено, секој е подготвен од искрено покајание.

 

Јас би додал дека нашиот брат Луј Alencourt во својот блог Велики будење, ги виде можноста за враќање на нашиот Господ Исус Христос за оваа 2014 година.

 

И нашиот брат Клод IGNERSKI гледа занесот на црквата во септември 2015 година и на физичко враќање на нашиот Господ Исус Христос 2021 година.

 

Како и да е враќањето на нашиот Господ е многу близу.

 

По неговото враќање ќе издаде, а потоа запре сите овие злосторства од страна на искусни многу браќа и сестри, кои не беа подготвени.

 

Но вие, мили мои браќа и сестри, кои ви подготвиме секој ден прочистување вас, искрено се молат и покајание на сите ваши грешки, своите гревови, своите гревови и вашиот зло дела, знаеме дека Исус Христос ќе простува со крв Тој пролеана за опростување на сите наши гревови.

 

Многу наскоро ќе има многу одеднаш отстранување на сите свои верни црква.

 

Молете се за еден од нив!

 

 

Многу наскоро ќе има плачот на плач и крцкање со заби од оние кои ја отфрли Исус Христос и на сите наши браќа и сестри кои ќе бидат неподготвени.

 

Тогаш: Даре вера во Бога и Исуса Христа!

 

Никогаш не се повтори доволно, « Јас не сум пророк, па јас би можело да биде во ред и јас реков дека веќе измамени »

 

Сепак, постои едно нешто јас сум сигурен е дека ние сега се соочуваат со крајот на времето и денови ќе биде уште потешко да се врати на Исус Христос!

 

Ни гледа во минатото може да се види дека тоа е од    14 Мај 1948    , кои се случија ескалацијата проблемите на човештвото и од    29 септември 2008    го гледаме напливот на сите овие проблеми.

 

Постои експоненцијална континуитет ќе престане враќањето на нашиот Господ Исус Христос.

 

 

Ова забрзување на катастрофи и катастрофи е волја од Бога да се добие нашето внимание, така што ние разбираме дека враќањето на Исус Христос е прогласена на небото и на земјата.

 

Да се ​​разбере предизвикот на претстојните настани, ќе го земам за пример дека секој од нас сонува еден ден освојувањето на лотарија.

Знаете дека најважната лотарија добивки вреди ништо во споредба со вечноста во љубов и мир, кој е понуден грациозно од љубовта на Исус Христос.

 

Па дојде на Исус Христос, се крсти, се покајат, да биде смирен, но достоинствена и горда да се биде христијанин, бидејќи и покрај полица, навреди, закани и насилство што ние сме направени секојдневно и сите наши браќа и сестри во светот наскоро може да се живее за вечноста со Исус Христос во љубов, радост, мир и просперитет никогаш не пропушти ништо.

 

Сите мои предмети преку следниот линк:

http://wordpress.com/read/blog/id/10443259/

 

Мир, љубов и радости во срцата и во ходниците, додека чекаат за занесот на црквата за некои и за други физички враќање на нашиот Господ и Цар Исус Христос, единствениот син на Бога на планината на маслиново за својата 1000-годишно владеење.

 

Виктор

Votre commentaire

Choisissez une méthode de connexion pour poster votre commentaire:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l’aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s

Ce site utilise Akismet pour réduire les indésirables. En savoir plus sur la façon dont les données de vos commentaires sont traitées.


%d blogueurs aiment cette page :