ДЈИХАД ПРВИ СЕДМОР ТРУМПЕТ ОКТОБРА 27. ОКТОБРА, 2017

Већ неколико деценија смо видели да је живот све тежи и компликованији за човечанство.

 

На то постоје неколико узрока који су последица глобалних, економских, финансијских, политичких, друштвених и верских потешкоћа.

 

Можемо чак сматрају да је планета такође доживљава значајне поремећаје који узрокују, земљотреси, цунами, циклона, олује, урагана, пожара и јаке кише.

 

Такође морамо приметити да од 2008. године сваке године широм свијета умиру без милости дивљих и домаћих птица, риба и животиња.

 

Морамо додати и све катастрофе људског поријекла и све то у клими ратова, претњи ратова и терористичких акција и исламског насиља.

Изгледа да је свет постао Луд!

 

Постоји само једна јединствена тачка за све ове чињенице. То је скуп библијских пророчанстава предвиђајући крај времена које ће уследити повратак Исуса Христа на Земљу.

 

Ако све изгледа да указује на то да ми живимо посебно и тешка времена која снажно показују да живимо крај времена, важно је знати када је крај времена почело да се разуме када се Исус Христ вратио.

 

Као што сам већ објаснио на блогу, сам Бог је покренуо крај почетка времена знаком толико снажним да нико у добром вери не може оспорити то.

 

Овај знак је стварање државе Израел 14. маја 1948. године.

 

Бог је осудио јеврејски народ да лутају до краја времена, а 14. маја 1948. године Бог је опростио и допустио да се овај постепени повратак овог народа доведе до својих предака. И верни његовој речи Богу пустиња пустиња поново цвјетила након 2000 година крхкости.

 

Овом чињеницом Бог је рекао свету да је крај времена тек почео.

 

У поглављу 24, стихови 34-35 и 32-33- 36 Јеванђеља по Матеју апостола пророчанство Исуса Христа себи говори веома важан знак почетка последњих времена и трајања.

 

32 Образујте се помоћу поређења од смокве. Чим гране постану нежне, а листови расте, знате да је лето близу.

33 Исто тако, кад видите све ово, знајте да је Син човјека близу врата

34 Заиста вам кажем: Ова генерација неће проћи, нити ће се све ово догодити.

35 Небо и земља ће проћи, али моје речи неће проћи.

36 Што се тиче дана и сата, нико не зна ни анђеле небеске ни сина, већ само Оче.

 

Са сигурношћу знамо да генерација рођена 1948. године неће проћи пре повратка Исуса Христа. Али то нас може довести до 2068. године за библијски максимални живот од 120 година.

 

Ипак, све изгледа да указује на то да ће се овај повратак у славу Господа Исуса Христа догодити. У ствари, можемо видети да је патња човечанства су јаки и континуирано, као и повратак Господа Исуса Христа у Библији се може упоредити са појавом детета, бол ће увек светлије и јаче горе до доласка.

 

Веома важан знак у Библији овог повратка у славу нашег Господа Исуса Христа је светска рушевина од које се свет неће опоравити. Јасно је да од 29. септембра 2008. године доживљавамо ову глобалну економску и финансијску пропаст.

 

Још један знак још важније « Знак » појавио на небу 23. септембра 2017. Да бисмо разумели важност овог знака треба прочитати поглавље 12 књиге Апокалипсе (испод и извор линк)

 

Пажња да се разумеју знаци апокалипсе из поглавља 12 књиге апокалипсе морају схватити поглавље 17 . (Линк)

 

У овом поглављу 17 сазнајемо да је Јован током његовог отмичења у духу имао визију времена папа Јована Павла ИИ, који је шести краљ папешких краљева. Седми Краљ је папа Бенедикт КСВИ и осми краљ је Папа Беноит КСВИ Францоис, али је и осми као још увек жив.

Откривење 12

 

01  Велики знак се појавио на небу: жена, сунце за огртач, месец под ногама, и круница од дванаест звезда на глави. (Напомена)Астролошки знак од 23. септембра 2017. видео   (Линк)

02  Она је трудна, она плаче, у болу и мучењу порођаја.

03  На небу се појавио још један знак: велики ватрогасно црвени змај, са седам глава и десет рогова, и дијадем на свакој од седам глава. (Напомена) Папа Францис који каже да је епископ Рима и зато је обучен црвеном бојом са његовом кардиналовом униформом. Он је на челу папске монархије која се састоји од седам краљева папе (плус осми) и десет рогова које су религије које му пружају верност Свјетска религија ( Видео)

04  Његов реп, вукући трећину небеских звезда, бацио их је на земљу. Змај је стајао пред женом која је родила, како би се дете појео од рођења. (Напомена ) Битка која се дешава на небу такође се дешава на Земљи. Змај на Земљи је зато папе Франсис и звезде на земљи хришћани који су дати исламском насиљу

05  И родила је сина, мушко дете, пастир свих народа, водећи их жетвом гвожђем. Дете је одведено на страну Бога и његовог престола,

06  и Жена бежи у пустињу, где га је Бог припремио за место, да би се тамо хранила хиљаду двеста и шестдесет дана.

07  Тада је битка на небу: Мицхаел, са својим анђелима, морао је да се бори против Змаја. Змај се такође бори са својим анђелима , (Напомена) Повратак Исуса Христа кога смо очекивали 23. септембра 2017. године за отмицу цркве није се догодио тог датума. Она ће интервенисати мало касније по Божији вољи, јер борба на небу није завршена, а сатан и даље верује да може побиједити.

08  али није био најјачи; за њих од сада, нема места на небу.

09  Да, он је био одбијен, Велики Змај, Змија порекла, онај који се зове Ђавол и Сатана, заводницу целог света. И бацио се на земљу, а његови анђели су бацани с њим.

10  И чуо сам глас на небу, прокламовао: « Е сад, спасење, моћ и владавина нашег Бога, ево, снаге његовог Христа. » Јер он је одбијен, оптужилац наше браће, који их је дан и ноћ оптужио пред нашим Богом.

11  Они су га сами превазишли крв Јагње, по чијим је ријечима били свједоци; одвојени од сопственог живота, отишли ​​су толико далеко да умру.

12  Небеса, онда, радујте се, и ви који имате свој дом на небу! Тешко земљи и морју: ђаво је с тобом дошло, пуно великог беса; зна да има мало времена. « 

13  Кад је Змај видио да је бачен на земљу, почео је да води жену која је родила мушко дете . (Напомена) Проблеми су још гори за истинске цркве Исуса Христа ће бити лоше спроведена до почетка уклањање.

14  Дакле, добили су жене два крила великог орла који лети у пустињи, на месту где се мора хранити време, два пута и пола времена (Ноте) (три година и пол) далеко од присуства Змије. (Напомена) Отмица цркве

15  Тада из уста, змија пројектоване након жена води као реку, да се она одвија далеко поред реке. (Напомена) Постојаће последњи покушај да се спречи хришћани да буду отети.

16  А земља је дошла на помоћ Жене, а земља је отворила уста и прогутала реку коју је бацио уста Змаја. (Напомена) На срећу Бог гледа и помогне свим хришћанима који су верни Исусу Христу током периода окупације.

17  Тада је змај је био љут против жена, отишао је да ратује са остатком њеног потомства, они који држе заповести Божје и задржати сведочанство Исусово . (Напомена) Овај стих објашњава да ће, након отмице цркве, хришћани који нису отети, ловити.

18  И стајао је на песку уз море.

 

Поглавље 12 Апокалипсе најављује иминенце отмице цркве и повратак Исуса Христа 1260 дана, или 42 месеци, или три и по године након отмице.

 

Дакле, вероватно, ако је отмица интервенише одмах затим завршавају у марту 2021  мало пре ускршњих празника ћемо вратити у славу Господа нашега Исуса Христа.

 

Ово обећава три и по године велике патње за хришћане који су остали на Земљи пре физичког повратка Исуса Христа.

 

Али, треба имати на уму да је људска патња на последњим временима већ увелико појачан од марта 2011. године са Арапског прољећа који је звучао рођење џихада који очигледно је библијски рат последњим временима,

Џихад је почео током владавине краљевског папе Бенедикта КСВИ.

ДЈИАХ, рат Крајњег пута

 

(види Откривење 12 у стиховима 3 и 4)

 

Од марта 2011. године свет је живио у ритму ИСЛАМ-а, револуције, црева, грађански ратови и религије дали су пут Јихаду и тероризму у светском размеру.

 

Ислам у својој џихад инвазију на свет како легалне имиграције и незаконитим са све више миграната бијегу ратова за неке, патња за друге, али и за неке да изврши терористичке акте, силовања, пљачке, деградације, скрнављења цркава и радикализације муслиманских маса.

 

Са број муслимана на Западу радикализирао сваки дан, постају фундаменталисти и помпезно приказивање молитве петком у улицама које има за циљ да двосмислено исламски прозелитизма, који се генерално забрањено у треба напоменути муслиманске земље.

 

Слично се муслиманке показују обученим у црним или обојеним веорама које их покривају. Руке су такође скривене рукавицама. Понекад црне наочаре такође сакривају очи. Треба напоменути да у многим муслиманским земљама ови производи нису општи, већ су то форма фундаментализма коју локална власт врло лоше види.

 

На Западу смо доживели све ове остентатиоус нападе исламских фундаменталиста, као снажног броја многи муслимани тврде са снагом и одлучношћу да западна друштва Фолд њихове захтеве прозелити, разметљиво, културне, варварски и обожавање.

 

Намећу жестоко и снага скандала у здравственим услугама јавних муслиманке су испитане жене лекари, они такође тврде менија (халал) у кантинама за своју децу

 

Они наметају своје обреде, њихове обуће и њихове култове у јавним службама и на радним местима то су просторије и времена молитве које су потребне.

 

Они убијају животиње (овце) на улицама клањем према својим обредима. Ове животиње се заклањују у ужасним условима без описа ужаса.

 

Стока кољу у клаоницама што је у супротности са навикама и здравствене западне обичаје и француски посебно, који желе животиње да буду запањени пред клање без лепљења да не нанесу непотребне патње ових животиња.

 

У продавницама хране тражили су специјализоване полице (халал). У Француској су чак забранили божићне јаслице у јавним зградама упркос хиљадашњој хришћанској културној традицији.

 

Постепено западно друштво плута према исламу који почиње да спроводи своје законе варварски као што Шеријат који између осталих варварствима кажњава муслимане у смањењу руке и ноге.

 

Наше јавне слободе, наше институције, наша култура и обичаји и обичаји који постепено нестају, мало више сваког дана прије фундаменталистичког, џихадистичког и барбарског ислама.

 

Јасно је да до 2011. године, чак и ако је било ексцеса, муслимани на Западу су углавном смештени законе и обичаје западних земаља у којима су одабране да дођу и живе.

 

Арапско пролеће у марту 2011. године дао превелику перспективу фундаменталистичке ислама који гурнула свет у страху од тероризма, страх од живота и схватања Муслимана који су још увек у општим гостољубиви и љубазни људи који су прве жртве ових фанатичних исламских лудих фанатика.

 

Треба напоменути да су ови несретници такође осуђени у пакао пошто они негирају Исуса Христа.

 

Да би видели све ове екстремистичке исламске дрифтове који овластавају ове варваре, џихадисти се чини неразумљивим у земљи као што је Француска (Земља за људска права).

 

Ипак, чињенице су ту и очигледно су наши лидери свјетске владе беспомоћни против овог глобалног цивилизацијског проблема!

 

Разумети да ће ислам након отмице цркве не имати резерву или ограничење.

 

Закључујем овај пасус о исламу са поруком француским муслиманима који се узимају из инаугурације говора   ЈФК

 

Не питајте шта ваша земља може учинити за вас, већ запитајте се шта можете учинити за своју земљу.

 

Ако нам је Бог оставио мало времена пре завођења, за нас је да се покажемо свих наших злогова и замолимо његов опроштај за све наше грехе.

 

Време је сада пребројено и свакодневна молитва је потребна.

 

Најзад напоменемо да последња библијска седмица пророка Данила која траје седам година мора да закључи крај времена пре повратка Месије, за који ми знамо да је Исус из Назарета.

 

Почео сам ову прошлу недељу до 29. септембра 2008. године, што нас је узело седам година касније на трубачки фестивал 2015. Било је јасно да сам погрешио и можда грешим поново у оно што ћу вам најавити.

 

Сада, када је велики знак на небу се постиже од 23. септембра 2017. године, можемо закључити да је повратак Исуса Христа физику око 42 месеци касније или тако у 2021. очекује.

 

Седма недеља (седам година) започела је пре 42 месеца у 2014. години.

 

И ту датум истичу да од 27. априла 2014. године који је датум беатификације Јована Павла ИИ и Јеан КСКСИИИ папе Фрање, који, као што сам већ објаснио у мојим постовима на блогу је « Анти-Христ.

Ово је провокација и увреда за Бога. Прочитајте мој чланак: линк испод.

Најбитнији страх произведен Богу

 

Ово би објаснило зашто је Бог покренуо почетак краја времена 14. маја 1948. и оставио Сатану могућност да одлучи за себе када ће се завршити последњи временски период, који ће затворити крај времена.

 

Али Бог може одлучити да скрати ово трајање …. !

 

У овом случају, с обзиром на тај датум од 27. априла 2014. године, као датум почетка прошле седмице Даниела (7 година, 84 мјесеца) пророковао је да се заврши крај времена. 42 месеца, 3 и по године касније, доводи нас до 27. октобра 2017. године , пола тог седмогодишњег периода.

 

Отмица цркве коју смо надали 23. септембра 2017. године могла би бити око 27. октобра 2017. године, а то би био датум умјесто страдања.

 

До тада ће се болови наставити на Земљи. То је сигурност и морамо се молити да ће Бог помоћи и заштитити нас.

 

Слично томе, морамо се молити и надати се да ће се времена после отмице цркве скратити као што је обећано Исусу Христу у Матеју 24 до стиху 22 и да се његов физички повратак на Земљу одвија много прије 2021. године.

 

Надамо се да ће то бити 2018. године узимајући у обзир чињеницу да нас библијска генерација од 70 година доводи до 2018. године, почев од 1948. године, који је датум почетка краја времена.

 

22 Ако се ови дани скрате, нико неће бити спашен; али, због избора, ових дана ће се скратити.

 

Нека вас Бог благослови сву моју драгу браћу и сестре у Исусу Христу и води вас кроз ова веома тешка времена чији крај почињемо да видимо.

 

победник


%d blogueurs aiment cette page :