Вяртанне Ісуса Хрыста хай 14 або 15 вер 2015 г.! Падчас свята Труб

Каб зразумець, Апакаліпсіс, мы павінны быць сціплымі і ў той жа час, каб быць разумным!

Сіла першага прызнаць, што наш час больш бязладзіцы ў гісторыі чалавецтва.

Аднак яго разуменне першараднай важнасці для ўсяго чалавецтва.

Шмат хто з нас шукаюць святло ў тонкасцях біблейскія прароцтва і іншыя, мы часта робім памылкі, і што ў маім выпадку я павінен прызнаць гэта!

Як мы можам не рабіць памылкі, таму што Біблія з’яўляецца адначасова расплывістым і вельмі дакладна!

Тым не менш, мы вельмі шматлікія, eschatologists, святары, пастары, прапаведнікі і набожныя хрысціяне ў веры, каб зразумелі, што вяртанне Ісуса Хрыста было для нашага пакалення і, такім чынам, непазбежная!

Многія біблейскія прыкметы таго, што вы можаце выявіць у блогу ўключыць у артыкул ! АПОШНЯЯ тры знака ВЯРТАННЕ Ісуса Хрыста на зямлі , мы паказваем, што мы ўвайшлі ў працягу некаторага часу ў канцы часоў, што да фізічнага вяртання нашага Госпада і Валадара, Ісуса Хрыста на Зямлі.

Відавочна, што адсутнасць дэталяў у Вылучаныя біблейскія прароцтва і знакаміты, якія аналізуюцца і рэк вылікаў да нас, аднак, з упэўненасцю, каб абвясціць аб вяртанні Госпада нашага Ісуса Хрыста на Зямлю вельмі хутка.

Але вельмі хутка маштабы Богу, гэта можа прывесці да шматгадоваму чакаюць вяртання Ісуса Хрыста.

Варта адзначыць, што некалькі раз у Бібліі яно называецца розум чалавека, каб зразумець.

Вынікаючы прыкладу Данііла 9 у першым запавеце і прыклад кіраўнік 17 у кнізе Апакаліпсіс, у другім волі.

Патрэбна была важным прыкметай таго, што, хутчэй за ўсё, аб’явіць аб пачатку канца часу.

Гэта аналіз мінулага, мы можам знайсці знак і разумеем, што мы ў канцы часоў!

Вы можаце знайсці ў блогу уключаючы артыкул: апакаліпсіс, будучыня свету

Менавіта ў стварэнні дзяржавы Ізраіль , што мы датаваць пачатак канца часу 14 мая 1948!

Мы таксама павінны ведаць максімальны час паміж 14 мая 1948 вяртання нашага Госпада Ісуса Хрыста на зямлі.

Гэта ў Евангеллі мы лічым важным знакам (Матфея кіраўнік 24 у вершах 33 і 34 Спасылка:. Канец святла .

Мы выяўляем, што Таму настаў час для пакалення паміж пачаткам канца час вяртання Ісуса Хрыста.

Тады ў нас ёсць пацвярджэнне таго, што вяртанне Ісуса Хрыста да нашага пакаленню!

Для лепшага набліжэння даты вяртання Госпада нашага Ісуса Хрыста, але не змаглі дакладна ведаць ні дня, ні гадзіны, як Ісус Хрыстос сам казаў, што толькі Бацька « Бог » ведаў іх ( Матфея 24:36).

Мы можам і павінны таму імкнуцца год і месяц!

Ісус Хрыстос хоча, найбольшая колькасць, каб выратавацца і для гэтага мы павінны шукаць, знайсці і распавесці свету год і месяц і нават тыдзень , калі магчыма, вярнуцца ў славу нашага Госпада і Валадара, Ісуса Хрыста .

Для гэтага, мы таксама павінны былі знайсці дату пачатку біблейскай смутку (апошнія сем гадоў жыцця чалавека да вяртання Ісуса Хрыста на зямлі).

Гэта па-ранейшаму аналіз мінулага, што мы можам знайсці важны прыкмета , які можа быць дата пачатку апошніх сямі гадоў на канец часу « на мінулым тыдні (сем гадоў) прадказвалі канец часу прарокам Даніілам 539 гадоў да Каляд Хрыстова.(Падрабязнасці ў блогу)

Важным прыкметай з’яўляецца 29 верасня 2008 гэта здарылася! Вялікая азнака адбылося. Было фондавага рынку на Уол-стрыт з – 777 (Вы таксама знойдзеце дэталі гэтага блога знак у прыватнасці, артыкул) Апакаліпсіс пачаўся, вяртанне Ісуса Хрыста непазбежна, ТАК!

Велічыні, частоты і колькасці прыкмет вяртання Ісуса Хрыста на Зямлі цалкам выбухнула пасля гэтай даты ад 29 верасня 2008 г.!

Фесаланікійцаў 5: 3-13

« Калі мужчыны кажуць, міру і бяспекі! Тады раптоўная гібель-сюрпрыз « 

Гэта 29 верасня 2008 г. , што глабальнае знішчэнне пачалося са знакамітай -777,7 на Нью-Йоркскай фондавай біржы.

Як кожны можа бачыць, з тых часоў глабальная эканамічная сітуацыя стала стандартам і з « апакаліптычных » кантроль!

Варта таксама адзначыць, што 29 верасня з’яўляецца святам анёлаў!

У нас ёсць гэтая дата 2008/09/29, хутчэй за ўсё, адносіцца да ранняга біблейскіх смутак, на мінулым тыдні Данііла (за апошнія сем гадоў да вяртання Ісуса Хрыста на зямлі)

Дата вяртання Ісуса Хрыста на зямлі павінна быць каля гэтай даты сем гадоў праз у 2015 годзе тады!

Дата вяртання Ісуса Хрыста звычайна павінен быць 29 Верасень 2015 г і ўсё ж гэта не можа быць зроблена, таму што толькі Бог ведае дзень і гадзіну вяртання Ісуса Хрыста!

Так што я не мае рацыю!

Не так дакладна!

Існуе габрэйскі свята, што ніхто не можа ведаць загадзя, ні дня, ні гадзіны яго пачатку.

Гэтае свята Рош а-Шана таксама вядомы як свята труб.

Падчас гэтага фестывалю складаецца ў рытуальным выкарыстанні габрэй « Трубу » свайго роду трубы зроблены з барановы рог.

У 2015 годзе гэты фэст знаходзіцца паміж 14 і 15 верасня.(Абодва дня адзначаюцца).

Цалкам магчыма, што вяртанне Ісуса Хрыста на зямлі і не гук апошняй трубы « Трубу » паміж 14 і 15 верасня 2015 года.

Вядома, я паўтараю ў першы раз, « Я не прарок », і я магу памыляцца « Гэта не было б у першы раз!  »

Але калі я маю рацыю, то ў нас застаецца вельмі мала часу, каб паведаміць свету пра фізічным вяртанні Ісуса Хрыста на Зямлі і наступствы, якія непазбежна прывядуць да свету.

Гэта вельмі важна ведаць прыблізную дату вяртання Ісуса Хрыста, вядома, для ўсіх, каб падрыхтаваць сваю душу, каб імя яго не сатрэцца з кнігі жыцця.

Але гэта таксама вельмі важна, таму што дзве рэчы павінны адбывацца да вяртання Ісуса Хрыста.

1) Захапленне Царквы Ісуса Хрыста.

Адроджаных хрысціян, то ёсць хрысціяне, якія зразумелі гэта назад і падрыхтаваць, чысцячы сябе, молячыся, а таксама абмен добрую вестку пра хуткае вяртанне Ісуса Хрыста, каб наша пакаленне.

Вельмі нешматлікія вершаў у Бібліі паказваюць на захапленне Царквы.

Мы знаходзім некалькі згадак у прыватнасці, у Евангеллі ад Матфея кіраўнік 24 і далей чатыры верша ў 1 Тэс 4, вершы 39: 15 і сл.

Захапленне Царквы яшчэ больш важна, што яно рушыць услед цяжкі перыяд для чалавецтва « дзень гневу Божага »

2) У дзень гневу Божага

Паводле Бібліі жудасныя бедствы чакаюць нас і трэці свет можа знікнуць!

Ведаючы гэта і бачачы нашу жыццё, мы можам лепш зразумець важнасць таго, што чакае чалавецтва!

Я магу памыляцца і вяртанне Ісуса Хрыста адбываецца пазней, у 2017 ці ў 2018 ці нават пазней, але гэта вяртанне пэўных і гэта для нашага пакалення!

Гэта вяртанне непазбежна, і гэта не цені сумневы.

Прыкметы занадта часта, магутны, бесперапынны і экспанентнай працягвацца і на гэтай хуткасці

Свет ведае шмат бядотаў ў гісторыі, некаторыя з якіх былі вельмі моцнымі.

Аднак не ўсе біблейскія прыкметы адбывалася адначасова або з частатой, велічыні магутнасці і нават менш экспанентна ў наш час.

З улікам падзей у свеце кожны можа рэалізаваць значныя праблемы, што мы жывем на зямлі.

Off мы ведаем і бачым, што ўсе прыкметы таго, моцныя, і многія экспанентнай і, такім чынам, яны будуць непазбежна пагоршыцца да вяртання Ісуса Хрыста.

Ад адной думкі пра гэта прымушае мяне здрыгануцца!

Тым не менш да канца часу застаецца ўсё менш і нішто не спыніць.

Гэта воля Божая павінна быць выканана.

З усіх папераджальных знакаў біблейскіх вяртанне Ісуса Хрыста толькі трох знакаў застаюцца да слаўнага вяртання нашага Госпада і Валадара Ісуса Хрыста!

01) адкрыццё Антыхрыста

02) Трэці рэканструкцыі Іерусалімскага Храма

03) Першая сусветная вайна qu’arrêtera Ісуса Хрыста пры Яго вяртанні

Што тычыцца Антыхрыста :

У сувязі з навінамі і пасля доўгіх разважанняў, вось тлумачэнне для выканання апошніх трох знакаў

Калі ніхто не можа да гэтага часу, з упэўненасцю, адправіць чалавека на імя антыхрыста, мы ўсё яшчэ можам разумець, што гэта аналіз фактаў.

Мы знаходзім тое ж самае ўсе свае правіны кожны дзень!

У кнізе «  Апакаліпсіс кіраўнік 13, верш 7, мы даведаемся, што ў часы скрухі, звер будзе весці вайну са сьвятымі і перамагчы іх!

Off, што робіць вайну са святымі на зямлі сёння з 2008 года!« іслам »

Ісламісцкіх фанатыкаў і экстрэмістаў, злоўжыванняў, захоп закладнікаў, згвалтаванні, калечаць і забіваюць мноства хрысціян па ўсім свеце!

З 2008 года, у той час як фанатычнага ісламу мае на хрысціян, іслам у сваёй праваце прыступілі з 14 мая 1948 г. заваяваць свет, а не зброяй, а іміграцыі і дэмаграфіі!

Па ўсім свеце Іслам імкнецца ажыццявіць свае варварскія звычаі і законы шарыяту, такія як!

І ўсё ж мы павінны прызнаць, мусульмане маюць словы любові і талерантнасці. Яны нават вернікаў і гарачых ў веры, таму што яны вераць у служэнні Богу!

Але як вы можаце служыць Богу і прызнаць, што агідных істот « ісламістаў, якія прымяняюцца QURAN літара » здзяйсняе гэтыя злачынствы ў імя Бога.

Звер Апакаліпсісу, здаецца, «Іслам і фінансавай улады »Грошы кіруе светам і СМІ. Гэта прыводзіць да большага зніжэння чалавека да рабства.

2 Фесаланікійцаў 2

2,4

Праціўніка, што падымаецца вышэй за ўсё, што называецца Богам ці сьвятыняю, так што ён сядзіць у храме Божым, выдаючы сябе за Бога .

Мячэць Аль-Акса ў Ерусаліме былі пабудаваны на месцы храма Саламона!

«Іслам » сядзіць на троне Бога ад 679 і ісламісты паводзяць сябе, як калі б яны правялі праўду і рабілі воля Божая!

Мы ведаем, што ў Бібліі гаворыцца, што іслам будзе ўрывацца Ізраіля ў канцы часоў

Данііла 9:27

І зацьвердзіць запавет многім адзін тыдзень: і ў сярэдзіне тыдня ён увядзе ахвяра і прынашэньне, і затым з дапамогай агіднага крылы, якія выклікаюць запусценне, і да удзельнага выдатку [спусташэньня] прыйдзе на пустой .

Для трэцяга рэканструкцыі Іерусалімскага Храма

Там вы ўжо заўважылі, што вышэй за верш Данііл 9, ужывае падчас вялікай смутку ў прыватнасці ў другой палове смутку.Там няма згадкі аб аднаўленні храма, але спыненне ахвяры і прынашэньня.

Што тычыцца рэканструкцыі храма Саламона ў Ерусаліме, я баюся, што мы павінны чакаць вяртання Ісуса Хрыста, новы храм, на мой погляд, вядома, свайго нябеснага храма з нябёсаў.

Я не бачу Бога прыняць частковую рэканструкцыю храма побач з аль-Акса з’яўляецца домам сатаны!

Мусульмане падвяргаюцца гвалту з моманту стварэння ісламу, хоць вернікаў і гарачых ў веры, яны не служаць Богу, але сатана!

Вы можаце прачытаць некаторыя артыкулы блога на мусульман у тым ліку:

.

Іслам з’яўляецца звер, які падымаецца з бездані!Мусульманскі свет, многія прыходзяць да Хрыста, каб выратавацца!

.

Тым не менш, цалкам верагодна, што габрэйскі народ імкнецца знайсці прамой спасылке ён меў з Богам пачынае аднаўляць храм, нягледзячы на ​​наяўнасць мячэці Аль-Акса на Храмавай гары.

Што тычыцца сусветнай вайны qu’arrêtera Ісуса Хрыста пры Яго вяртанні

Гэта і ёсць знакамітая вайна Армагедон якая прыкметна дрэйфаваць цяперашніх канфліктаў на Блізкім Усходзе, што, безумоўна, расці, а перакінуцца Ізраілі!

Альянсы сфармуе і мужчыны бачаць магчымасць выйсці з гэтага глабальнага эканамічнага спаду, як звычайна, сусветную вайну.

Тым не менш, іслам у сваю чаргу магчымасць выдаліць Ізраілі і забіць як мага больш хрысціянаў.

Усё гэта павінна адбыцца ў адпаведнасці з Бібліяй, у пакутах ад надвор’я, зямлю і неба, асабліва ў главы 24 Евангелля ад Матфея.

Відавочна, што канфлікт на Блізкім Усходзе (Ірак, Лівія, Сірыя), якія ўдзельнічаюць і прыцягваць, прама ці ўскосна, многія дзяржавы, такія як Расія, Кітай, ЗША і Еўропе.

Блізкі Усход з’яўляецца парахавой бочкай, і мы ведаем, ён выбухне вельмі хутка распаўсюдзіцца на Ізраіль!

Прымянення хімічнай зброі ў Сірыі ў цяперашні час з’яўляецца карэнны паварот у ходзе грамадзянскай вайны, якая разбурыла яе насельніцтва.

Прымяненне ядзернай зброі на Блізкім Усходзе не далёка!

Еўропе (Рым) ужо рыхтуецца да вайны Армагедон ….!

Адсочванне і аналіз навін у сеткі мужчын, Зямлі і надвор’е для разумення эвалюцыі Апакаліпсіс!

Тое, што мы можам быць упэўненыя ў тым, што 2013 ня будзе ісці шляхам арганізацыі, што 2014 будзе яшчэ горш у 2013 годзе і за яго межамі і вельмі моцныя біблейскія знакі.

2015, несумненна, будзе годам для чалавецтва разуменне Божага тварэння « Чалавек ».

Свет, верагодна, будзе вядома аб хуткім вяртанні Ісуса Хрыста, калі вайна прыйдзе ў Ізраіль і моцных землятрусаў ўдарыў Францыі, Італіі і Ізраіля

Захапленне Царквы я думаю, што, верагодна, варта размясціць падчас ўварвання Ізраіля.

Гэта адбудзецца ў апошні момант, таму што міласэрны Бог дасць максімальны час у свеце, так што многія з іх могуць быць захаваны, прыйшоўшы да Ісуса Хрыста.

Я запрашаю вас, дарагія чытачы чытаць рэчы вельмі старанна і медытаваць на гэтую артыкул ніжэй, каб зразумець, што адбываецца ў свеце, і таму вельмі важна мець веру ў Ісуса Хрыста, а таксама забяспечыць глядзець усе прыкметы яго вяртання, таму што Ісус Хрыстос хутка вернецца, каб захаваць Божага тварэння. « Чалавек »

jesuscristo

Спасылка => чаму Ісус Хрыстос выдалім царквы і вярнуцца да кіраваць на зямлі на працягу тысячы гадоў!

.

падсвечнік-Anim

Адпусці, таксама агонь веры

Будзьце ўпэўненыя, што Ісус Хрыстос любіць усіх людзей без адрознення, але гэта не ўратуе тых, хто прыйшоў да яго, таму што ў нас ёсць свабодная воля, і мы можам выбраць наш шлях!

Але вы павінны ведаць, што ўсе дарогі вядуць да разбурэння чалавека.

Але той, які вядзе да Бога, і гэта праз Езуса Хрыста, няма ніякай іншай!

Цяпер вы ведаеце, шлях, які вядзе да Бога і што шлях ляжыць праз Ісуса Хрыста.

Вы можаце захаваць вашы душы! Існуе яшчэ час, калі я пішу гэта!

Цяпер, калі ўсе ведаюць пра год, месяц і дзень аб вяртанні Ісуса Хрыста на гары Аліўнай <br> (14/15 ВЕРАСНЯ 2015), мы не можа падрыхтаваць, ачысціць нашы душы, маліцца і лічыць дні да нашага Цара і Збаўцы Ісуса Хрыста!

Дарагія браты і сёстры ў Хрысце, трымаюць добра запаліў факел вашу веру і сталі рабамі Ісуса Хрыста, ўваскрослага Хрыста салдаты і аб’явіць аб сваім вяртанні ў свет, каб, як многія з нашых братоў і Сёстры быць захаваны

Адправіць адрас блога на ўсе вашы кантакты, у мяне няма нічога, каб прадаць, гэты блог з’яўляецца бясплатным і гэта для вас https://victorpicarra.wordpress.com/

Свет і радасць у сэрца і дома ў чаканні Захапленне Царквы для некаторых і вяртанне Ісуса Хрыста на гары Аліўнай для іншых!

Віктар

Votre commentaire

Choisissez une méthode de connexion pour poster votre commentaire:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l’aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s

Ce site utilise Akismet pour réduire les indésirables. En savoir plus sur la façon dont les données de vos commentaires sont traitées.


%d blogueurs aiment cette page :