Възмущение ULTIMATE Е БОГ!

Един милиард християни в света!

 

Човек би могъл да мисля, да кажем и дори да се каже, че учението на Исус Христос носеше много голямо количество добри плодове!

бия-2-349x197

И все пак това не е така!

 

Разбира се църквата в продължение на два хиляди години история е направил много за разпространението на вярата и да споделят учението на Исус Христос на целия свят, но също така има много лоши неща да му бъде простено.

 

Същото е и за всеки един от нас, защото ние всички сме грешници и че нашата църква е нашият имидж.

 

Тя е само от узнаването на нашите недостатъци, нашите грехове, нашите грешки, нашите грешки и нашите лоши дела; нашата молба за прошка към Бога и нашето искрено покаяние, че можем да продължим напред в дясно, дясно и добродетелен пътя на любовта ние привлече Исус Христос и на Бога.

 

Същото е и за нашата църква със своите действия и позиции, приети в историята на света не винаги са били до учението на Исус Христос.

 

Въпреки папа след папа до 11-ти Февруари 1929 (дата на Латеранския договор) църквата е повече или по-малко следват стъпките на Исус Христос.

 

пребиване с камъни

Както е казал Исус Христос по време на пребиването с камъни на невярна съпруга:

 

« Нека този, който е безгрешен да хвърли първия камък! « 

 

Също така, той е по-добре за всички нас да се моли и проси прошка от Бога за всички наши грехове, но и да се разшири по тези в църквата и нейната съседка.

 

Това по никакъв начин не трябва да ни накара да слепи или дори да ни насърчи да се пренебрегват сериозни факти и дори много сериозни последици за бъдещето на човечеството и вяра в света.

 

С мерник ние разбираме, че крайната Outrage направено към Бога е роден със създаването на държавата на Ватикана от Латеранския Споразуменията 11 Февруари 1929.

Италия се радваше да избягат от лапите на папата!

 

Но папството трябваше тя да спечели?

 

За да разберем, трябва да се върнем към 1917 до появата на Въведение Богородично с три малки португалски овчари и третата тайна всъщност никога не разкри, че ние знаем само началото « , винаги ще се запази и в Португалия догмата на вярата …! «  И, че този текст е бил двадесет lignes.Mais ще се върнем по-късно.

 

Третата тайна е да се открие по-късно през 1960 година.

 

Знаем, че през 1960 г. папата въпреки многократните искания от цял ​​свят, отказва да разкрие тайната.

 

Но чудото на Фатима не е бил признат от църквата през 1930 г. от епископа на Лейрия

–       13-10: Епископът на Лейрия казва истинските видения и одобрява официално култа на Дева Мария От Фатима.

http://it.mariedenazareth.com/15461.0.html? И L = 0

 

Важно е да се отбележи, че само чудо на слънцето беше толкова очевидно, толкова важна, толкова специален и такова количество на свидетели от всички слоеве (богати, бедни, журналисти, викарии на църкви, вярващи, атеисти и дори справедливо зидари), то е невъзможно за Църквата не признае официално появата на Въведение Богородично и разкри тайни!

 

Но Ватикана винаги е било неудобно с появяването на Дева Мария във Фатима, защото на известния третата тайна и ужасни.

 

Всички папи от появата на благословената Дева Мария във Фатима направиха каквото можаха, за да скриете този имот смущаващ третата тайна.

 

Третата тайна е да се запознаете с тях или смъртта на сестра Лусия (Lúcia на Исус дос Сантос ) португалските деца, на които Въведение Богородично каза ужасната тайна, която е не по-късно от 1960 година.

Lady Fatima Apparition 01

 

През 1960 г. папа Йоан XXIII полагащото обмитяване към Пресветата Дева и Бога, за да обявим, или да съобщи, че известният третата тайна и страшен като този вид е формализирана и призната като истина.

 

И там, бомба!

 

Папа отказва разкриването на тайна!

Това е като лош филм!

Папа неподчинение на искане от страна на Пресветата Дева!

Невероятно, но факт!

« И че той е канонизиран 27 Април, 2014 г. Да аплодисментите на милиони християни »

 

Йоан XXIII стана светец!

Дали сме сънувам кошмари или по-скоро! 

Но това не е фактическата реалност!

 

Вземете нишката на размисъл,

Латерански споразумения също са били от голяма полза за папството да вземе своята независимост от натиска на Италия, но и всички страни в света.

Ставайки малка държава, Ватиканът даде обратно по същия пътраждането на Римската империя.

Една империя не се измерва с материалното богатство, но с размера на държавната и под негово влияние тя упражнява върху своите поданици.

Папи Kings бяха много умело след това постепенно се налагат на света.

За да направите това, те решиха да променят правилата и ценностите на църквата, за да седи добре своята сила и власт над света.

Интересно е да се отбележи, че изкушенията на Сатана към Исус Христос в пустинята, беше да стане цар на земята, ако се покланяха на Луцифер!

И по този начин те създават нова известен като Съвета  « Vatican 2 »

Тя е 11 окт 1962 под John XXIII и той започва 08 Декември 1965 в Pau VI го завърши.

Също така е важно да се отбележи, че този съвет е невалиден поради липса на форма! Но Ватикана все пак е включен.

Новите правила са създадени от Съвета и те ще позволи нова ориентация на Църквата.

Един след други папи след това работи в смисъл на ценности, определени от новия съвет и следователно особено  признават всички религии като истински и пускането човек в центъра на всичко.

Те отчитат, « хуманизъм », тъй като първата религиозна стойност   , които след това се превърна в обща и универсална стойност за всички народи на Земята.

Той би позволил на папите да установят властта на Ватикана целия свят.

   

Така и Христос е имал само една стая аксесоар във Ватикана!

 

Той също така се отбелязва, че папа Йоан Павел 1 -ви , се опита да се противопостави на империята Ватикана « Новия Рим » Но след само един месец от царуването си той мистериозно умира, когато той е бил много здрави!

 

Семейството му говорят за отглеждане!

 

Какво е сигурно е, че той е обявил, че ще плати близо внимание на финанси и на банката на Ватикана.

 

Ватиканът ще направи човек, егоцентрични и хуманист, John Paul II, е дори заяви, че Исус Христос и Бог беше в всички и затова всеки е Бог! »Точно така!  »

 

Анти-Христос официално встъпи във владение на Ватикана и седна на престола на Бога през 1960 г., когато папата отказва да съобщи, че третата тайна на Фатима.

 

Въведение Богородично, искаше да ни информира по-късно през 1960 г., че новата Ватикана 2, ще доведе до загуба на вяра от общо отстъпничество и да позволи на Сатана да влезе във владение на Светия престол « Престолът на Бога » във Ватикана

 

Днес само можем да видим, но пък все още имат смелостта да отвори очите си!

 

В началото на третата тайна започва с това изречение, винаги ще се запази и в Португалия догмата на вярата …!  

 

С оглед на това, което знаем за миналото и настоящето можем да осъществите връзка и разбиране след началото на тайна.

 

Тук чрез дедукция, очертанията на ужасната тайна бе обявено laTrès Lady във Фатима!

 

Глобалната загубата на вяра!

 

Загубата на християнските ценности!

 

Общото отстъпление!

 

The End Times

и

Завръщането на Исус Христос!

 

 

Третата и последна тайна, че Пресветата Дева каза по време на появата си във Фатима очевидно беше откровението на  » възмущение ULTIMATE Това би било направено, за да GOD от държавата чрез Ватикана Ватикана 2! « 

 

Което ще доведе следователно завръщането на Исус Христос, за да спаси своя верен църква.

 

Ватикана 2 е провокация Луцифер Исус Христос!

 

Луцифер е толкова сигурен в себе си, че той не смее да обижда и провокира Бог Исус Христос!

 

Всеки може да види, че догмата на вярата винаги е било държано в Португалия и плам на истинската вяра никога не е напускал португалския народ,

 

Но също така и в глобален отстъпничество се удари в света и тази вяра е била ограбена от анти-Христос, Който седеше на престола на Бога във Ватикана.

 

Всеки може да види, че библейските пророчества и знаци обявяват завръщането на Исус Христос, за да осъзнаят, всеки ден в продължение на няколко години, със сила и интензивност на все по-големи и все по-силен.

 

Бог е направил прекрасен подарък за всеки човек « Свободната воля » , така че всеки може да последва пътя той решава да върши Неговата воля и добро като зло.

 

Никой не е принуден да дойде в Бог или да приеме Вечният живот с Исус Христос!

 

Бог иска всички хора да бъдат спасени. Но само, ако желаят. Бог не иска роби мъже, в противен случай той не би ни е дал свободна воля.

 

Но да отидем при Бога има само един път. Това е Исус Христос!

 

Прекоси Исус

 

Аз съм пътят, истината и животът, никой не дохожда при Отца, ако не съм аз!

 

Това са думите на Исус Христос!

 

Така че единствената истинска църква е Светата католическа църква, единствената истинска религия е християнството. Тъй като те са били създадени от Исус Христос.

 

Всички други Църкви и всички други религии са фалшиви църкви и фалшиви религии, които не могат да доведат до Бога или преди завръщането на Исус Христос или след завръщането си.

 

Една дума все още е на еврейската религия.

Евреите отричат ​​Исус Христос, има две хилядолетия от не го припознае като дългоочаквания Месия и те умъртви чрез римското право.

Тази религия е фалшива религия тогава не става в никакъв случай да доведе еврейския народ към Бога, защото на този гнусен акт.

CRIME за еврейския народ бяха осъдени от Бог, за да се отцеди до края на времето. И през тези две хиляди години той е станал жертва на най-тежките страдания.

Но 14-ти май 1948, Бог се смилил над еврейския народ и се оставя на държавата Израел бе пресъздадена в един ден, и че хората да се върнат да живеят на бащините си земи. « Израел »

Бог е простил и дори даде благословията си на хората.

Но пътят към Бог и вечен живот го е променила налице две хиляди години.

Сега е чрез Исус Христос, че ние трябва да се движат, за да отидете на Бог и няма друг начин.

Така че отивам към Бога за евреите трябва да станат християни!

.

Нека размисъл

Затова царете ни папи са извършили светотатство и дори престъпление срещу Бог, като обяви, че всички религии са верни и водят до Бога!

Те антихриста папа избра да служи Луцифер и отричат ​​Исус Христос като отрича неговите ценности.

John Paul II дори се осмели да седне на папския седалка той се представи с голям обърнат кръст в папката!

Ясно е, че обърнатия кръст все още е знака на сатаната!

обърнат кръст

Суета на Йоан Павел II, водена да действа като тореадор на арената, който се осмели да оспори ULTIMATE едно коляно пред Torro!

 

Всички народи на земята са се занимавали с тези снимки със затворени очи  !

 

За да завършите този размисъл 

Последният ни папа Francois е това, чрез което наказанието идва!

 

Първите публични думите на папа Francis, първото име, в нощта на избирането му за папството, бяха « Ти дойде за мен, близо до края на света! « 

Е настаняване и много самонадеяни журналисти обясниха, че аржентинецът е далеч и толкова близо до края на света!

 

Това глупости!

 

 

Реалността е, че Франсис, собствено име, е intelligeant мъж и той знае, че в новата си роля всичките му думи ще бъдат анализирани и обелени.

 

Фактът, че първите му думи намекват за края на света не е тривиално.

Това ясно показва на света, че знае. Той е наясно с библейските времена, че ние живеем и който скоро ще неумолимо доведе до завръщането на Исус Христос.

В същото време тя ни показва, че той е избрал своя страна, че на « Луцифер »  , както мълчи по признаците и библейските пророчества възвестяван предстоящото завръщане на Господ Исус Христос.

Ние ясно, наблюдавана по време на последната фаза на  на Ultimate Outrage направи за Бога от канонизирането на Йоан XXIII и John Paul II, папата Франциск и бившият Папа Бенедикт XVI избра « Луцифер » и отрече  Исус Христос.

 

Също така, възлюбени мои братя и сестри в Христос Исус, трябва да изберат пътя си.

 

Бихте ли искали овце следват тълпата и разходка до Луцифер в голямата и красива улица, изготвен от Ватикана две или ще ви отвори очите си, за да ходи в дясно, дясно и добродетелен път проследихме Исус Христос който води към Бога и вечния живот.

 

Отвори си очите! И се молете да не е твърде късно, за да дойде при Исус Христос!

 

От 27 април 2014 г. Ние сме в очакване на наказанието на Бог ще бъде последната част от последните времена и големи скърби, че ние живеем, тъй като 29-ти септември, 2008. (Виж предишни мои статии).

 

Молете възлюбени мои братя и сестри в Исус Христос, така че нашите имена не се изтриват от книгата на живота!

 

Молете се също за нашите папи, които като нас са грешници.

 

Молете се за останалите две (Francois Benoit XVI и първото име) направи покаяние и връщане към правилния път на Исус Христос.

 

Тяхното покаяние може да спаси милиони души и да смекчи наказанието на Бога.

 

Исус Христос е на вратата, помоли се тя незабавно премахва нейната църква, която искам най-голям брой на християните е част.

Credo / Аз вярвам в Бог

Аз вярвам в Бог Отец, Вседържител, Творец на небето и земята.

И в Исус Христос Своя Единороден Син, нашия Господ, 

който е бил заченат от Святия Дух, роден от Дева Мария, 

пострада от Пилат Понтийски, бил разпнат, умря, беше погребан, 

слязъл в ада, на третия ден възкръсна от мъртвите, 

Той се възнесе на небето, 

е седнал от дясната страна на Бог Отец, Вседържител, 

Той ще дойде отново, за да съди живите и мъртвите. 

Вярвам в Светия Дух, 

светата католическа църква, 

общението на светиите, 

прощаване на греховете, 

възкресението на плътта, 

за вечен живот. 

Така е то.

 

 

 

 Отче наш

Отче наш, който си на небето

Нека името ви да бъде осветен.

Да дойде Твоето царство.

Да бъде Твоята воля на земята, както на небето.

Дай ни днес ежедневния хляб.

И прости ни прегрешенията, както и ние прощаваме

тези, които са съгрешили срещу нас.

И не ни въвеждай в изкушение.

Но избави ни от лукавия.  

Така е то.

Честит рожден ден на външен вид си във Фатима Дева

Hail Mary

Hail Mary, пълно с благодат

Господ е с вас.

Благословена си ти между жените и Исус

плодът на твоята утроба, е благословен.

Света Дево, Майко Божия,

молете се за нас, грешните,

сега и в часа на нашата смърт.


Мир, любов и Joys в сърцата и домовете, докато чакат за идването на нашия Господ Исус Христос.

 

Аз ви каня да гледате видео

Блог на Foi.fr

 

 

 

Победител

Votre commentaire

Choisissez une méthode de connexion pour poster votre commentaire:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l’aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s

Ce site utilise Akismet pour réduire les indésirables. En savoir plus sur la façon dont les données de vos commentaires sont traitées.