Връщането на Нибиру – КРАЯ НА СВЕТА-завръщането на Исус Христос.

 

Нибиру е известен с много имена като Тюхе, Planet X, Hercolubus, Nemesis, G1.9 и др.

Била е множество статии и видеоклипове. Аз самият писмена форма преди час, няколко статии по темата.

Но какво знаем точно Нибиру!

Това е в Библията, първият свободен световната история, която откриваме първите улики и следи от този митичен планетата и нейните обитатели « чужденци » на Annunaki.

Genesis 06:04

се намираха исполините на земята в тези дни , а също и след това, когато синът на Бог дойде при човешките дъщери, и те им раждаха децата им: те са силни и стари, мъже известен . « 

Това видео показва, че тези Annunaki бяха гиганти идват от планета, наречена Нибиру.

Това са гиганти, които са споменати в Битие 6: 4.

Тази планета заедно с други астероиди и кафяво джудже пресичат нашата слънчева система в елиптична орбита на няколко хиляди години.

На всяка от пасажи земята помни, земетресения и бедствия са оформили нашата планета и да стане, какъвто го познаваме.

Нашият свят е изпълнен с важни останки (някои подводници) останалите цивилизации, които са преди нас в тази среща с Нибиру. (Pyramids, цитирано потопени структури издълбани камъни и други)

Някои останки са недовършена работа, показваща внезапна катастрофа.

аз

i1

Старейшините ни кажете включително шумерски таблетки в клинопис, че Нибиру се връщат отново и отново. Следващото му посещение ще има на нашата планета същия ефект като предишните.

2

Цялата работа е да се знае точно кога е следващия път.

Ние трябва да признаем и да признае признаци на връщане на Нибиру, се виждат всеки ден в продължение на няколко години, във всички нарушения на Слънчевата система. (Solar Свръхактивността, затопляне планети, промяна на наклона на пръстените на Сатурн, и др.)

Всички тези факти могат да бъдат проверени без никакво затруднение на официалните сайтове. Но те означават, доколкото е Нибиру навлиза или да навлезе нашата слънчева система!

Въпреки това, тези смущения показват със сигурност, че голямо небесно тяло, идващи извън Слънчевата система се доближава до Слънцето, се нарушава балансът ни гравитационни полета и създаване на електромагнитни смущения.

Но нищо не казва със сигурност, че това е Нибиру!

Въпреки това, голям астероид наистина съществува отвъд Плутон, това е сигурност. Това са математически и научни изчисления, които може да се каже, че. Както бе случаят с откриването на Нептун. Въпреки, че няма изображение на астероида е разкрита от органите по гражданската и военната света, изчисленията бяха ги публикува. Оценките на тези изчисления се използват да се разбере, че това може да има много по-голям размер, отколкото на земята, а над него се движи към слънцето.

3

Настоящата обща изображение няколко места в мрежата или в момента да казва на планетата Нибиру с всички комети и метеорити, които следват.

Нибиру гравитират около Кафяво джудже (Little Sun)

Този комплект се състои от кафяво джудже, Нибиру и клъстер на астероиди би не директно част от нашата слънчева система.Но все пак в по-близо сега все повече.

В този образ, Нибиру не би директно пресече орбитата на Земята, но наближава Юпитер точно преди да се върне към външната страна на нашата слънчева система .

В приближава последните няколко години на нашата Слънчева система, то би нарушило баланса на нашите гравитационни полета, които могат да предизвикат земетресения и други природни бедствия в Слънчевата система, а оттам и на земята.

Това е възможно причината, поради която е нарушена цялата ни слънчева система. Гравитационни и магнитни полета може да действа в опозиция на планети като магнит желязо.

http://www.wikistrike.com/article-ibiru-des-astrophysiciens-devoilent-la-verite-110889808.html

Най-голямото мълчание се прави по този въпрос от всички граждански и военни органи на Земята.

Това може да се обясни по два начина, връщането на Нибиру е утопия, а така и граждански и военни органи нямам какво да кажа по този въпрос, освен да откаже или това, което е реалност и в този случай те не може да направи нищо, но и отрича.

Как биха могли да кажем на света, че краят е близо!

Според информация неофициална  Нибиру ще се върне в Слънчевата система през 2013 г. и тази година ще премине близо до Юпитер на месец август, преди да напусне и да се отдалечава в космоса в продължение на няколко хиляди години. !

Информацията, че някои анонимни « Човек се чуди да се балансира това! «  Ние реклама в мрежата от косвени бита и часове в множество блогове, за да ни накарат да повярваме, че « всичко е наред, мадам ла Marquise ! « 

Тази информация е пълна глупост, защото всички органи, в рамките на Слънчевата система са привлечени от слънцето и като все повече и повече скорост.

Те не могат да напуснат атракция на слънце, след като прескочена.

Можете да разберете това като се обръща към дезинформация два магнита и виждаха изключително мощни сили, които привличат или отблъскват.

В нашия случай, силите привличат и те ще станат още по-мощен, както и като Нибиру се приближава към слънцето.

Слънцето ни привлича към себе си всички звезди, които се доближават. Те стават все повече и повече скорост в резултат на привличането и те не могат да оставят извън Слънчевата система, след като слънцето прескочена и взети достатъчно скорост, за да избяга от издърпване.

Когато Нибиру ще се завърнат, щетите може да предизвика преминаването близо до Земята астероиди, които масово не могат да бъдат оценени.

Въпросът, който трябва да си зададем, е дали тя е, Нибиру се случва.

Следва да се отбележи, че когато този митичен планетата ще се върне времето ще бъде изключително трудно за цялото човечество.

Така че, ако слънцето се случва не е Нибиру, тя все още ще причини значителна също така, че ние вече виждаме ежедневните нарушения. Те следва допълнително да засили до края на преминаването си през Слънчевата система.

Но след това, тъй като нищо не се казва за траекторията му, ако не е глупост, трябва да заключим, че по пътя си може би имат точка на допир със земята!

Ние виждаме всеки ден, че нашата планета страда в утробата си.

Земетресения стават по-чести, силни и разрушителни.

Времето е напълно неподредени мъже нанасяйки тежки дъждове, наводнения, урагани и пожари.

Както никога не е щастие идва само, глобалната икономическа ситуация е взривоопасен, светът е разрушен от 2008 г. насам и ситуацията се влошава всеки ден все повече и повече, което прави много мизерия, мизерия, глад и човешко страдание на всички видове .

Войни и насилие има изправен на планетата.

A световна война изглежда по-малко неизбежна в краткосрочен план.

Хората и земята, продължават да търпят, докато преминаването на тази звезда Нибиру или друга.

Богатите и добре образовани мъже вече са построили Fallout приюти в опит да избяга от съдбата на човечеството.

Членки също са построени приюти за една малка част от населението, което със сигурност ще   « подбран ».

Всичко това идва скоро и ние не можем да го променим.

Въпреки това, ние имаме две добри новини въпреки непропорционална тежестта на ситуацията.

Добрата новина първо

Статистика.

Всъщност от началото на света на планетите се въртят и да се обърнат със сигурност много по-дълго.

Имаше в миналото, когато преминават Нибиру и други астероиди има много сериозни последици за хората и планетата и тя ще очевидно все още добре.

Но въпреки бедствия, земетресения и бедствия, планетата и човекът все още е там и тя трябва да продължи да бъде така за дълго.

Въпреки това още веднъж на жертвите вероятно са много или дори десетки хиляди

Втората добра новина

Библията

Той ни казва, че Исус Христос ще се завърне в края на този път и край време се обявява от нас знаци.

Тези признаци са почти всички направени. Няма недостиг на три.

Моята статия или

https://victorpicarra.wordpress.com/2012/07/26/les-trois-derniers-signes-du-retour-de-jesus-christ-sur-terre/

01) Откриването на Антихриста

02) Третата реконструкция на Храма на Йерусалим

03) A World War qu’arrêtera Исус Христос при завръщането си

Те се отнасят до последните дни на човечеството и еврейския народ.

Връщането на Нибиру ние също обяви в Библията (Признаците на небето) като един от знамения за завръщането на Исус Христос.

Това предполага, че това е Нибиру, което се случва в нашата слънчева система.

Намираме този знак, наред с другото, в Евангелието от Матея, глава 24 стих 29

Последните времена

29 А веднага след скръбта на ония дни, слънцето ще потъмнее, луната няма да даде светлината си, звездите ще паднат от небето и небесните сили ще се разклатят.

Този стих може да обясни преминаването на Нибиру в земната орбита и ще падне на нашата планета много метеорити, придружаващи Нибиру.

Но следващия стих, обяви, че завръщането на Исус Христос на земята, ще бъде в  едно и също време, както и преминаването на Нибиру!

30 Тогава знака на Човешкият Син ще се яви на небето, всички земни племена скърбят, като видят Човешкия син идещ на небесните облаци със сила и голяма слава.

Грабването на Църквата трябва да се появи и в този момент по време на преминаването на Нибиру.

31 Ще изпрати Своите ангели със силен тръбен глас и те ще съберат избраните Му от четирите ветрища, от единия край на небето до другия.

Но ако е така, Нибиру се случва при висока скорост, където са хората « на Annunaki »

Те са може би отчасти във всички тези НЛО-та са все по-видима на земята и на небето, особено около слънцето.

Ако Нибиру идва,

Така че това е краят на света  , какъвто го познаваме!

Ако това е Нибиру, което се случва, тогава единствената възможност трябва да бъде спасен и спасен, той няма да бъде чрез изграждане на Fallout приюти, или създаване на разпоредби за по-дълго време.

Единственият начин да се спаси и да спаси,

Е да имаме вяра!

.

Бог ни казва в генезиса на света от началото на всичко, което трябва да се случи в последните времена и Исус Христос ние потвърдихме и повтори в Евангелията. Всичко е писано!

ПРОМЕНИ   ВЪЗМОЖНИ

.

Финансовата и икономическа криза със сигурност ще доведе през втората половина на 2013 г., изплащането на премии за срив на икономиките и валутите.

От 29-ти септември 2008-членки на ЕС по света живеят с увеличаването на дълговете, се повишава и се увеличава отново и отново!

Всеки път, когато дълг се увеличава, хората копаем малко по-дълбоко в несигурността, безработицата и бедността.

Насилието и демонстрации могат да се утаи и се израждат.

Граждански войни и терористични актове може да бъде създаден бързо през 2014 г.

Виж моята статия

https://victorpicarra.wordpress.com/2013/04/22/tres-bientot-jesus-christ-sera-de-retour/

В същото време на финансова и икономическа криза ще създаде голям размер напрежението между държавите.

Някои държави като Северна Корея, се радваме да се удари в САЩ. Иран също така очаква да удари Израел.

Светът няма да устои на изкушението да реши икономическите и финансовите проблеми в Първата световна война.

Това следва да се извършва по-скоро в мъки на планетата, а времето, което ще се дължи на влошаване, причинени от приближаването на Нибиру или на непозната планета.

2014, въпреки че все още е далеч вече обяви още една година ужасяващо, че през 2011, 2012 и 2013.

Но 2015 Струва ми се трудна година за човечеството, отколкото полза за всички онези, които са запазили вярата в Исус Христос и Бог.

Както съм казвал и в предишни статии, в Октомври 2015 най-вероятно ще видим завръщането на нашия Господ Исус Христос.

Времето, в което живеем, и че ще се влоши или не трябва да ни плаши, или да загубят вяра, защото Исус Христос се завръща, за да ни спаси.

Той ни е обещал, и спази обещанието си!

Ние все още ще знаят много трудности и проблеми преди завръщането на нашия Господ.

Ние знаем, че всички тези неща трябва да се случи. Трябва да приемем и да се подготвят да се изправи пред сгъсти тъмнината повече.

Само вярата ни позволява да разберем на Апокалипсиса и да се премести към Исус Христос.

Така че трябва да се внимава да се запази пламъка на нашата вяра са добре осветени.

Би било добре да четат и препрочитам глава 24 от Евангелието на Матей.

Линк: Последните времена

Времето изтича за да избере своя път и съдба.

Ако искате да живеете вечно, а след това доверие Исус Христос, все още има тенденция икономия ръка.

Ако мислите, че имате много време преди завръщането на Исус Христос, не си прав!

Признаците на предстоящото си връщане не може да бъде по-ясен.

Аз ви каня да се молите и покаяние!

Бъдете смирени и се молим Бог да ни дава прошка не изтрива имената ни от книгата на живота.

Възлюбени братя и сестри в Христос Исус се молим силно и разпространяват възможно най-широко добрата новина за предстоящото завръщане на Исус Христос.

Моля, изпратете на адрес блог за всичките си контакти, така че максимално същества могат да имат информация незабавното връщане на Исус Христос и така че всеки може да си вземе душата и съвестта на решение за неговото вечно бъдеще.

Докато чака за грабването на църквата за някои и завръщането на Исус Христос на Елеонския хълм до другия аз ви каня да се молите, защото само любовта на Исус Христос е нашата надежда на по-добър и вечен живот, и това е много скоро.

Тя трябва да се кръсти, да помолим Бог за прошка за всички наши грехове, покаем за злодеянията, изправете живота ни и питат Исус Христос чрез молитва да бъде наш личен Спасител и Бог да направлява стъпките ни и живота ни завинаги.

Бъдете скромни и да приемат решението и Божият гняв идва на Земята.

Ние помагаме един на друг и да сключи мир с тези, с които ние имаме разправии.

Исус Христос ни обича всички и иска всички да се спасят,

Имаме много малко време преди завръщането на нашия Господ, а след това последно малко усилия и животът ни ще се промени завинаги!

Моля се Бог да ръководи всички на пътя на любовта, мира и справедливостта, които начертахме Исус Христос преди две хиляди години и че води към Бога.

Никой не отива при Бога, освен чрез Исус Христос!

В моите статии, понякога се съмнявам и грешно защото тъмнината забулени в края на времето и дезинформация изобилстват.

Ето защо аз ви моля да ми простите, ако завръщането на нашия Господ все още не е за 2015 г. и, ако грабването на църквата все още е бавен.

Докато мъжът чака майка, на пътя през нощта, осветена от фенер и всеки силует подход и все пак все още се надявам, че тя е майка, но това не отслабват в същото време, въпреки студена нощ и грешки, тъй като знае, че майка ще дойде, защото е обещал и има доверие в него.

Така че аз съм на ръба на пътя, да гледам, да чакам, да гледам, а понякога и далечен знак ми хвана окото и да греша отново и отново.

Но Исус Христос идва, той обеща, че ще спази обещанието си и признаци, че нека покажем, че това завръщане е предстоящо.

Така че всички ние трябва да изчакаме и да чакат отново и отново, защото знаем, че завръщането му е скоро и че нетърпението ни в очакване ще моля Исус Христос, точно както майка пристигнали по-късно през нощта е щастлив да видя че тези, които чакат и те се събуждат от любовта гарантира за него и се радват заедно този смешен.

Така че нека да се насладим Нека Исус Христос, са търпение, надявам се и се моля за бързото му връщане

Нашият Господ и Цар Исус Христос даде живота си за нас и върнат с любов към нас, за да търси и да ни спаси.

sentinelle3

Исус Христос е моят Цар

0

0 0 0

0

0

0

Слава на нашия Господ Исус Христос! 

Победител

Преди да си тръгне,

Аз ви каня да прочетете

с голямо внимание на интервюто

0

0 0

0

Изповедите на един таен агент на Ватикана

Мъжът е йезуит, той трябва да Barbato като запознати работи за Ватикана Светият престол.

Първоначално скептични и недоверчиви на този контакт се нарича « вътрешен човек » Barbato анализира и проверява негови данни (като поддържа, както изисква журналистическата етика, който да посочва източник): това е наистина йезуитски свещеник работи във Ватикана.

След известна дискусия по пощата, на италиански журналист попита, че техният диалог продължава през устата.

Въпреки опасността, вероятно знаете, че тази среща е за предпочитане като се има предвид огромното откровенията той е на път да направи, мъжът приема във Ватикана. Така че две срещи в Рим през 2001 г. (виж интервю на стр. 58).

Barbato научава, че несъгласията преобладаващи в SIV, малцинствена група неодобрение на политическото ръководство за планетата X.

От там е ясно, за да Barbato че подходът йезуит не се основава на прост предателство, но разкритието, че залозите са високи: на оцеляването на нашата цивилизация

The « йезуит видео»


Преди срещата им в Рим, Ватикана контакт е изпратил Barbato, като доказателство, видеокасета – това, което аз наричам « видео йезуит » – на вниманието на обществото.

Тя трае около две минути, той извиква наблюдение на планетоид покрити с плътна атмосфера (предполагаемата Planet X) се насочват към Слънчевата система, въпреки че все още е извън орбитата на Нептун .

Групата, имах няколко възможности, за да видите, е обект на различни класификации, включително « Secretum Omega » най-високото ниво на секретност SIV, подобни на « Cosmic Top Secret » (CTS) от Nato.

Изглежда, че на снимката е взето от борда на тайно сонда пространство, наречено Силоам камера.

Контактът Barbato обяснява, че сондата нареди тайно в Lockheed Martin, е оборудван с усъвършенствана и системата за задвижване електромагнитен импулс инфрачервена камера.

Машината се сглобява в зона 51, Невада, и поставени в орбита с тайно свръхзвуков тип самолет Aurora в 903 година.

Според йезуит, сондата Силоам изпрати снимки на планетоид през октомври 1995 г. на тайна радиотелескоп, изцяло управляван от йезуитите, принадлежащи на SIV, и скрити в изоставена петролна рафинерия в Аляска.

Той каза, че телескопа е построена през 1990 г., за да наблюдава необичайни небесни тела приближаващи Слънчевата система. Тъй като планетоид показани в клипа, йезуитът казва, че е Planet X (Нибиру шумерите, вижте NEXUS N « 50, стр. 10.).

Една много голяма планета


Тази огромна планета все още непозната за съвременната астрономия продукт, подобни на тези, които забавя Lowell, в движението на Уран и Пикеринг, Нептун в тези нарушения.

През 1978 г. Джеймс Кристи, астроном в Американската военноморска обсерватория, открит спътник Харон, Плутон и изчислява масата на Плутон-Харон чифт.

Между другото, изчисленията показват вероятното наличие на много голяма планета все още невидим * …

От своя страна, Barbato изчакайте 30 април 2005 да реши да разкрие този невероятен нов видеоклип и да се покаже на обществеността.

Прожекцията се осъществява в Палацо дела Provincia, в Пескара, на Адриатическото крайбрежие на Италия, по време на конференция, организирана от читалището и Ufobserver озаглавен « НЛО? Истината е строго секретно: Районът 51 до Planet X « .

През всичките тези години, Barbato се е опитал да се съберат доказателства, потвърждаващи съществуването на Planet X Нибиру / и SIV.

Във връзка с последното, той открил изрично важна историческа информация в книгата на Mark Aarons и Джон Лофтъс Ratlines (глава I).

Озовах непряко позоваване в книга на италиански подполковник Umberto Rapetto и журналист Роберто ди Нунцио {Атлантската разхлабва Spie, BUR, Милано, 2002 г.).

В глава V {Lo spionaggio в porpora: тя Vaticano), стр.89, § 2.3 (на nunziature) се отнася до някои Robert A. Graham, йезуит, който някога е бил отнесен до съществуването на Secret Service Ватикана.

Дали е невярна информация или на постепенното разкриване на секретна информация?

Странни аномалии в Слънчевата система


Сред всички йезуит SIV казал Barbato, две неща от моя гледна точка, се отнасят до: Planet X са започнали да взема своите жертви на Слънчевата система от началото на 2004 г. (виж интервюто ми Barbato в UFO Notiziario номер 62, април-май 2006 г., стр.. 40), че редица индекси има тенденция да се докаже.

От друга страна, слънцето и някои планети и спътници в Слънчевата система, показаха също необичайни знаци.


Помислете първо Слънцето. С търпение, можете да видите данните, записани от Nobeyama radioheliograph (Norh), японски телескоп, който функционира като интерферометър, посветена на слънчева наблюдение (вижте месечния бюлетин космологичната Star Shooting 21 мар, 2003, HTTP :/ / www.detailshere.com / слънчева activity.htm

В статия, озаглавена « Истината за глобалното затопляне: това е Слънцето, че е виновен » [Истината за глобалното затопляне: това е Слънцето, което е причина], Michael Leidig и Roya Nikkhah публикувана в Telegraph London 18 Юли, 2004 (http://www.telegraph.co.uk ), той казва: « Глобалното затопляне е най-накрая обясни: според последните изследвания, Земята се затопля, защото слънцето грее силно, че той никога не е правил от последната хилядолетие.

Едно изследване на швейцарски и немски учени сочи, че увеличаването лъчения на слънцето е причината за неотдавнашното изменение на климата …

Д-р Solanki каза, че те са не само повишена слънчева радиация и нивото на емисиите на парникови газове, като въглероден диоксид, които допринасят за промяната в температурата на Земята, но това е невъзможно да се каже кой от двамата е с господстващо положение. « 


Сред планетите и спътниците на Слънчевата система с нетипични дейности включват:


Плутон: Според астрономите, « въпреки че си силно ексцентрична орбита далечна във времето от Слънцето, Плутон преживява затопляне на тънка атмосфера » (виж « SUV на Юпитер – Слънчевата отоплителна система: мъжете те са отговорни изменението на климата на ръба на Слънчевата система, или това е слънцето? « на

http://www.redicecreations.com/specialreports/2006/11nov/solarsystemwarming.html.


Triton: Джеймс Елиът, астроном в Масачузетския технологичен институт казва: « … от 1989 г. насам, Tri ¬ т (спътник на Нептун) претърпява глобалното затопляне. »

(http://www.scienceagogo.com/news/19980526052143data_trunc_sys.shtml).


Март: През 2001 г. JPL (Jet Propulsion Laboratory) NASA знаех, че камерата на Mars Orbiter е наблюдавано на южния полюс на Марс, промени, които отразяват промените в климата на планетата,

(http://mars.jpl.nasa.gov/mgs/msss/camera/images/C02_Science_отн / index.html).


Юпитер: May 4 2006, статия хедлайнери « Нова буря на Юпитер предполага изменението на климата » съобщи, че « … на космическия телескоп Хъбъл снимана развитието на нова червено петно ​​… Име Red Spot Jr [Red Spot Junior] То е създадено след появата на три бели овални бури, две от които трябва да са най-малко деветдесет години и които се сливат помежду си между 1998 и 2000 година.

http://www.space.com/scienceas-tronomy/060504_red_jr.html).


Сатурн: Снимки от космическия кораб Касини на 11 октомври 2006 г. показват, ураган, с диаметър, равен на 2/3 от тази на Земята, бушуват в южния полюс на планетата,

http://news.bbc.co.uk/2/hi/science/nature/6135450.stm ).

Alert човечеството


Събитията от Слънчевата система, както и смущаващи открития Cristoforo Барбато, настоявайки нашето внимание.

Те трябва вниманието на обществото към пристигането на Planet X и проблемите на Exopolitics, че участието на правителството по въпроса НЛО и доколко, извънземните вещи бяха конфискувани от Съединените щати, или правителство в сянка (без контрол от страна на президента, Конгреса или на Съвета за национална сигурност).

Мисля, че единственият начин да се знае какво всъщност се случва на Земята и в Слънчевата система е да се подкрепят изследователи като д-р Steven M. Гриър, д-р Майкъл Сала (http://www.exopolitics . орг ), историк Ричард Dolan, журналист Cristoforo Barbato ( http://www.secretumomega.com ) и много други, които всички разбират важността на разширяване на хоризонтите на човечеството във всички размери, както материални, така и духовно.

Това е само като имаме шанс да се избегне братоубийство и ужасите на ядрената война, която ни заплашва.

През 2001 г. Cristoforo Barbato по този начин отговаря на йезуитски свещеник, който след това се разкрива генезиса на тайните служби на Ватикана, контактите на Pius XII и Йоан XXIII aliénigènes с определена раса, и разклона на SIV между привърженици на тайно и тези, които, подобно на него, чувствах неотложна нужда да се разпространява информация за цялото човечество.

Barbato: Как станахте член на SIV?


Йезуит: The SIV се състои от различни елементи, всички свързани с църквата и направи, поне за дирекция, повечето свещеници, повечето от които са йезуитите, бенедиктински монаси и монахини, общо малко повече сто членове.

Може да намали тази оценка, но ние трябва да вземе предвид всички части на света, където има един свещеник или монахиня може да предостави точна информация.

Някои елементи идват от SIV светския живот и шестдесет и шест институции, свързани с Църквата, като например хуманитарни сдружения, политически групи около Светия престол, движението на « млади католици » и др. Аз самият произхожда от един от тези среди.


В обобщение, членове са тайно оценява, управлява и обучени по определени критерии за някои функции.

B: Можете ли да дадете повече подробности за SIV защо бе създадена и от кога е в действие?

J: Структурата е строго секретно, но мога да ви кажа, че това е организирано подобно на ЦРУ, МИ6, КГБ и др.

Няма официална централата, но редовно обновяван място, винаги пред очите на Ватикана. От хронологична гледна точка, събитие, което предизвика създаването на SIV е случило в САЩ през февруари 1954 година.

Това беше среща в Muroc Airfield (по-късно Edwards Air Force Base) в Калифорния, делегация на aliénigènes с президента Dwight D. Айзенхауер, в присъствието на епископа на Лос Анджелис, Джеймс Франсис Макинтайър.

Срещата бе заснет от войници използват три 16мм камери, поставени на различни места и отговорни за цветен филм.

Операторите трябва да се промени макара на всеки три минути и камерите имаше двигатели пролетта, защото в присъствието на aliénigènes, електрически двигатели не са работили.

Като цяло, те се обърнаха двадесет минути филмови макари тридесет и седем милиона метра всяка. В края на срещата, като всеки член на делегацията Earth закле никога да не разкриват на никого какво е видял и чул.

Не ме питай къде са филми, мисля, че знам отговора … Няколко дни по-късно, вероятно съжаляваше, провеждали тайно, McIntyre отиде авариен план да се срещне с папа Пий XII и информира за това невероятно събитие.

Но за да достигне Италия, той трябваше да лети първо в Ню Йорк, а от там до Рим, винаги в частен самолет.

За половин час след излитането от Los Angeles, устройството се забелязват известни технически трудности и е бил принуден да се приземи на Sky Haven Airport, Las Vegas, Nevada, през нощта.

По време на ремонта, полковник от Военновъздушните сили на САЩ дойде на борда, за да се срещне с епископа.

Разговорът продължи около двадесет минути, през които той се опита да разубеди епископа да разкрие всички подробности от заседанието е присъствал, тъй като чужденците въпроси са изключително от USAF.

Военният поясни, че всички искаха президентът Айзенхауер е известие по духовния аспект и подкрепа, но Светият отец не трябва да бъде тайно.

Тя имаше опасения, по времето, когато е възможно проникване на Ватикана от съветските шпиони. Епископът каза, че е специално предназначена да информира папата на това невероятно събитие


Сега вярвам, че отказ на двигател е вероятно планирани и организирани от военните да донесе тази среща, и без знанието на президента Айзенхауер. Преди да замине, полковник Бишъп напомни на риска от разкриване в Рим.


Два дни по-късно, епископ McIntyre бе приет от папа Пий XII.След дълбока медитация върху възможностите за чисто военна връзка с последиците aliénigènes, папата реши да се създаде тайна служба, организирана по подобие на фашисткия информация, ние назначава SIV, който да отговаря за събере цялата възможна информация за aliénigènes и вече събраните данни от американците.

Беше много важно да се гарантира открито общуване с президента Айзенхауер.


SIV Затова бе създадена да придобива и управлява, в координация с разузнавателните служби на други страни, нито секретна информация за aliénigènes и се занимава специално с морални, философски и религиозни аспекти на въпроса.

B: Какво право на папата да вярват, че американските военни ще бъдат готови да споделят такава чувствителна информация с Ватикана? Какво ще кажеш за служител, който се появи в Лас Вегас летище?

J: Фактът, че един президент е поискал помощ и духовна подкрепа в такава ситуация в историята на човечеството, е вот на доверие и уважение.

Освен McIntyre и Detroit архиепископ Едуард Мууни, по-късно се превръща в основния координаторите на предаването на информация на Ватикана.

Въпреки това, бизнесът взе неочакван обрат, когато McIntyre и други SIV членове бяха свърже директно, без знанието на военните, от aliénigènes тип « Nordic » 4 ясно приятелски, твърдят, че са Плеядите.

Те положиха контакт предупреждение срещу други същества, че американците са работили с в калифорнийската пустиня.

Тези срещи с членове на SIV често произведени в Съединените щати, и два пъти в градините на Ватикана, в близост до Папската академия на науките, в присъствието на папа PieXII …

B: Padre Pio на Пиетрелчина говори за съществуването на други хора в други светове, които са достигнали високо ниво на развитие, защото те са без грях … така ли е?


J: Без съмнение! Но тези същества живеят на друг двумерен равнина и не са, строго погледнато, ангели, и от друга страна, на aliénigènes « Nordic », за който говорех, са от плът и кръв, дори и ако те са далеч по-развити от нас, както духовно, че технологията.

Тези същества се казва, че са открили в католическата църква, или по-точно посланието на Христос, чисто божествено присъствие и те предложиха сътрудничество за доброто на човечеството. Това е, което убеден, папа Пий XII да си сътрудничат с тях и да ги смятат за истински вярващи в християнската вяра.

Папата вероятно смята за универсална църква е посланието му дори същества от други светове. Тези aliénigènes чу присъстват през годините, църквата на Рим във всичките му мисии, особено в социалната и външната политика *.


Впоследствие папа Йоан XXIII дори се радваше на подкрепата на тези хора, които изповядваха християнската кауза, но той предпочете да запази в тайна, като се позовава на « ангелски намеси. »

Йоан XXIII, всъщност наследи споразумения за сътрудничество, установени от предшественика си между Светия престол и приятелските aliénigènes на Nordic тип.

Това тайно споразумение е запазило през целия понтификата на Анджело Джузепе Ронкали, обаче, често се изразява в рамки SIV своите резерви по отношение на доверието, което е дал на тези хора.

Ето защо мисля, днес един от основните мотиви за свикване на събор на Ватикана беше необходимостта да се вземат първите конкретни стъпки за подновяване на Църквата в оглед на възможното и непосредствена връзка.

B: Има ли връзка между тази интервенция, или « небесен посредничество » и твърдяната среща през 1963 г. между САЩ Джордж Адамски контакт и папата?

J: Аз говорех за. Адамски се срещна с папата.

Той отиде в Св. Петър веднъж, точно след като папата е решил, че той вече не трябва да продължи контактите с aliénigènes, дори ако те са били приятелски.

В допълнение, John XXIII отказа тази връзка се разкрива в християнско население. Адамски е като ръководител на проекта от aliénigènes да се опитате да получите на папата, който умира, окончателно споразумение.

Той също така донесе подарък на Светия отец: течно вещество, което е въпрос на гастроентерит, което пострада, и която еволюира в остър перитонит.

Папата не прие това отвара, преди да умре, провеждане на разпятието, заяви: « протегнати ръце на Христос са били предмет на моя понтификат.

Както можете да видите, прост и скромен понтификата Поемам цялата отговорност.

Доволен съм от това, което направих и как го направих. « В допълнение, това действие от страна на aliénigènes убедени умиращия папа, в ниска мощност и яснота, което остава, дори ако » пространство братя « се прояви с благосклонност към човечеството, то подходящ да действат независимо, отделно от Църквата и човешката дейност като цяло, с молитва и действа в съответствие със закона на Бога, и особено под ръководството на Светия Дух.

Направени Адамски приключи директен контакт между тези хора и на папата и неговите наследници, които, вярвам във видението на Йоан XXIII, не се разбира, че Църквата поддържа тези контакти.

В таен ръкопис на папа Йоан XXIII при неговите наследници, който включва специална функция на SIV е цитиран пасаж от Евангелието на Марк, който ясно очертава позицията, която да бъде приета от Църквата визави Всемилостивия същества от други светове. Марк 9: 38-412, « John му казал: » Учителю, видяхме един човек да изгонва бесове в името си и се опитахме да го спрем, защото той следва, не нас. « Но Исус я разделя: » Не им пречи.

Защото няма човек, който може едновременно да извърши чудо в Мое име, и Ме злослови. Който не е против нас, е откъм нас.

И всеки, който дава възможност да се пие чаша вода, защото сте Христови, истина, уверявам ви, че няма да изгуби наградата си. «  »

Това означава, че предполагаемите положителни дейности aliénigènes, които приемат посланието на Христос, за да бъде « благословен », а не страни, но имаха отделни и успоредно на Църквата.

Тези хора трябва да се сравнява с непознат, който спасява името на Христос и не трябва да бъде предотвратено.

B: Да поговорим за мисията си в SIV …

J: Задълженията ми са чисто технически, най-важните от които са, например, да се предава строго секретно информация от радио телескоп Ватикана намира в Аляска и насочена към съответното лице.

B: Един момент, какво телескоп говориш? Не знаех, че Ватикана има такова оборудване в тази област.

J: The Vatican притежава и използва телескоп, който е на върха на технологиите и манипулирани само от йезуитите.

Той се намира в промишлена масло парк съхранение очевидно изоставени, в Аляска.

Този комплекс е камуфлаж, защото дейностите, които се извършват, са строго секретни и не са тези, по-официално, на UAV [Advanced Technology Telescope Ватикана] в него, Аризона.

B: Когато това оборудване е я е построил, и по-специално на Ватикана с каква цел той използва много астрономически съоръжения в света?

J: Мога да ви кажа, че е построена през 90-те години, за да се спазват всички необичайни небесни обекти приближава Земята.

Това е, което ЦРУ направих с един от своите « скрити очи » близнак Хъбъл, наречени SkyHole-12 [също име ключалката-12 и KH-12, за повече информация, вижте http://en .wikipedia.org/wiki/KH-12% 5D .

Тя е това време на срещите между aliénigènes и Pius XII, SIV е бил информиран за подход на небесно тяло, обитавани от много напреднали и много войнствени същества.

Както и да е, аз знаех, какво щях да стигнем до Рим I и анализирани от компютър беше много интересно и много тайна.

Чрез анализ на някои данни от радио телескоп в Аляска открихме космически кораб от проучване Силоам, създадена през 90-те години, взе една снимка на огромна планета приближава системата Solar.


Тази информация беше заловен в Аляска през октомври 1995 г., и това е, когато проблемите ми започна.

Аз осъзнах, че не е бил назначен да декодира този конкретен предаване и че положението е опасно.

По това време ми контакт ми разкри, че не е във Ватикана, двете фракции се борят за притежание и контрол на класифицираната информация и по-горе « строго секретно ».

B: Може ли да ми дадете повече подробности за космическата програма Силоам? Кои са спонсорите и оператори?

J: The Силоам сонда е наследила името на програма, космическите изследвания започва в началото на 90-те години.Тази програма е част от друга, много по-амбициозни, наречен Kerigma. **

За сега, аз просто ще ви кажа, че тази сонда е направена Area 51 [Nevada, USA], той има импулс двигател електромагнитни и той е пуснат в орбита от тип космически самолет AURORA3.

Сондата не е отговорен за данните изчисляване или траекторията, или точни по отношение на позицията на указания Нибиру, тъй като тя се приближаваше на планетата, коригира траекторията си за да се избегне въздействието и да се върнете към Слънчевата система на достатъчно близо, за да може да предава данни и изображения към тайната радиотелескоп в позиция Аляска.

Изстрелването се проведе едновременно с въвеждането в експлоатация на телескопа и е в състояние за извеждане на изображения през 1995 година.

B: Какво да ви кажа мен ме кара да мисля на теориите на изследователя Ситчин Захария на очакваната възвръщаемост на мистериозен дванадесетата планета. Знаеш ли работата си?


J: Да, знам основните елементи. SIV, в сътрудничество с Lockheed Martin, изпраща тази сонда която след това се анализират изображенията.

Това са мнения на огромен небесен обект, чието присъствие ще се « чувстват » всичко в нашата слънчева система в рамките на три години след 2001.

B: Как взехте тази информация?

J: Имам лиценз надзор Secretum нарича Omega.

Това е най-високото ниво на секретност равностойността Ватикана Top Up ¬ постановление Cosmic НАТО.

Той е разделен на три нива на информация: тъй Secretum Omega III степен, на по-малко подробна, докато Secretum Omega ниво I, най-пълно.

Моята мисия е да се въведат нови членове на SIV и ги обучават да използват комуникационните системи на организацията.

B: Как се данните, събрани от телескопа са те изпратиха до Италия?


J: Американската телекомуникационна компания Sprint International има радиостанции и сателитни чинии на север и на юг от Италия и два геостационарни спътници, с които те са свързани.

Компанията има специален договор с SIV и предаване / приемане на данни чрез криптирани от 1994 г. насам, алгоритми и обичай криптография честота.

Преди тази дата, на SIV използва криптографската система измислена от швейцарска компания, тя беше изоставена, защото е член на това общество тайно продават на израелците. Не мога да ви дам повече техническа информация за предприятието.

B: Бихте ли ми казали на легат на Църквата добре известни, монсеньор Балдучи, който е публично разгледа въпроса за извънземните. Този прелат знае, че SIV и това заедно с тях?

J: Отец Balducci проучен и провежда изследванията си съвсем самостоятелно, без да следва предварително съществуваща програма. Той никога не е бил възпрепятстван Напротив, тя е по-скоро насърчава.

B: Може … да чуете това, изглежда, че е налице разкриване програма. И не би Затова ли реши да ме посрещне и да ми даде тази информация?

J: От гледна точка на системата, ние сме в разделянето, но знаем, че събитията ще се случи, че ще се отрази на всички живи същества на тази планета, никой няма да избяга.

Човечеството преживява определен период в историята си, обстоятелства, тясно свързани с ключови събития прогнозира в Апокалипсиса.

Важно е, че човечеството напълно подкрепя посланието на спасението и изкуплението на Христос, като апостол Павел нарича керигма, съобщение, че Йоан Павел II се опита да разпространи във всички народи.

Мислите ли, че папата не знаеше заплахата от тези събития?[Това интервю се състоя преди смъртта на папа Йоан Павел II].

B: Папата обаче знае всичко, особено ако човек си спомня страстната му декларация за 2000 *** *


J: две противоположни групи в рамките на Ватикана, един от тях изисква оповестяване и се поддържа изцяло от Войтила [John Paul II], другите си опит да блокират с всички възможни средства всяка информация.

Някои от членовете на тази фракция са част от групите на властта в изпражненията, например, контролират пазара на нефт и засяга много сектори на световната икономика с единствената цел да се задушават информация за развитието на алтернативни източници на енергия, т. нар. « свободна енергия ».

Това бе потвърдено от грандиозно, но неубедителни случай « Guardian » [Канада, 1989-1991], на UFO група CUFORN [канадската НЛО изследователска мрежа], който предизвиква сензация, но снимките на предполагаеми aliénigènes не бяха показан.

Във всеки случай тези документи излагайте реалността, че сложните операции манипулация, дезинформация често надхвърля най-смелите фантазии. В горната част на всички тези окултни организации принадлежи на правителството в сянка, и е единственият известен с акронима SVS.

Източник:http://conspiration.ca/ufo/confessions_agent_secret_du_vatican.html

Победител

 

Votre commentaire

Choisissez une méthode de connexion pour poster votre commentaire:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s

Ce site utilise Akismet pour réduire les indésirables. En savoir plus sur la façon dont les données de vos commentaires sont traitées.