Враќање на Нибиру – КРАЈОТ НА СВЕТОТ-враќање на Исус Христос.

Нибиру е познат по многу имиња како што се Tyche, Планета Х, Hercolubus, Nemesis, G1.9 и други.

Таа е една плетора на статиите и видео клипови. Јас си пишувам пред час, неколку статии на оваа тема.

Но, што знаеме токму Нибиру!

Тоа е во Библијата, на првите слободни светската историја кои ги наоѓаме на првиот индиции и траги од ова митско планетата и нејзините жители « вонземјани » на Annunaki.

Битие 06:04

Имаше гиганти во земјата во тие денови , а исто така и потоа, кога синот на Бог дојде во при ќерките човечки и тие создаден деца за нив: тие беа јунаци на стари, мажи познатиот « .

Ова видео покажува дека овие Annunaki беа гиганти доаѓа од планета наречена Нибиру.

Овие се гиганти кои се споменати во Битие 6: 4.

Оваа планета, заедно со други астероиди и кафеаво џуџе сечат нашиот сончев систем во елиптична орбита на неколку илјади години.

На секој од своите пасуси земјата се сеќава, земјотреси и катастрофи имаат облик нашата планета и да стане како што го знаеме.

Нашиот свет е исполнет со важни остатоци (некои подморници) Останатите цивилизации кои ни претходеа во оваа средба со Нибиру. (Пирамидите, цитиран потопен структури врежан камења и други)

Некои остатоци се незавршена работа, покажувајќи на ненадејна катастрофа.

јас

i1

На старешините ни кажете вклучувајќи сумерскиот таблети во клинесто писмо дека Нибиру се врати повторно и повторно.Неговата следна посета ќе го имаат на нашата планета ист ефект како и претходните.

2

Целата работа е да се знае точно кога е следниот пат.

Ние мора да признаеме и да признаеме знаци на враќање на Нибиру, се видливи на дневна основа за неколку години, во сите нарушувања на Сончевиот систем. (Соларната хиперактивност, затоплување планети, промена на наклонот на прстените на Сатурн, итн.)

Сите овие факти се верификуваат без никакви тешкотии на официјалниот сајтови. Но, дали тие значи колку што Нибиру е влез или за да влезат во нашиот сончев систем!

Сепак, овие нарушувања покажуваат со сигурност дека голем вселенско тело доаѓаат од надвор од Сончевиот систем се приближува на сонцето, unbalancing нашите гравитациони полиња и создавање на електромагнетни пречки.

Но ништо не вели дека со сигурност дека тоа е Нибиру!

Сепак, голем астероид навистина постои надвор од Плутон, тоа е сигурност. Овие се математички и научни пресметки кои може да се каже тоа. Како што беше случај за откривањето на Нептун. Иако нема слика на астероидот е објавено од страна на цивилните власти и воени светот, пресметките беа ги објавуваат. Проценки на овие пресметки се користи за да се разбере дека тоа би можело да има многу поголеми димензии од земјата и над него се движи кон сонцето.

3

Оваа заедничка слика неколку сајтови на нет вели или да биде моментов на планетата Нибиру со сите комети и метеори кои следат.

Нибиру гравитираат околу џуџест Браун (малку сонце)

Оваа група се состои од кафеаво џуџе, Нибиру и кластерот на астероиди ќе нема директно дел од нашиот Сончев систем. Но сепак во поблиска сега се повеќе.

Во оваа слика, Нибиру не се директно ќе премине орбитата на Земјата, но се приближува Јупитер само пред да се врати кон надвор од нашиот сончев систем .

Во приближување на последните неколку години од нашиот Сончев систем, тоа ќе дебаланс нашите гравитациони полиња кои можат да предизвикаат земјотреси и други временски непогоди во сончевиот систем а со тоа и на земјата.

Ова е можна причина зошто нашите целиот сончев систем е нарушен. Гравитациски и магнетни полиња може да дејствува во опозиција на планетите како магнет за железо.

http://www.wikistrike.com/article-ibiru-des-astrophysiciens-devoilent-la-verite-110889808.html

Најголема тишина е направен на оваа тема од страна на сите цивилни и воени власти на Земјата.

Ова може да се објасни во два начина, враќањето на Нибиру е утопија и затоа граѓанските и воените власти немаат ништо да каже на оваа тема, освен да се негира или она што е реалност и во овој случај тие не можат да сторат ништо, но, исто така, негира.

Како тие би можеле да му кажете на светот дека крајот е близу!

Според информациите неофицијални  Нибиру ќе се врати во Сончевиот систем во 2013 година и оваа година ќе помине во близина на Јупитер на месец август пред да замине и преселуваме во вселената за неколку илјади години. !

Информации кои некои анонимни « еден се прашува да се балансираат тоа! «  Ние се рекламираат на мрежата со индиректни битови и времиња во повеќе блогови со цел да се направи да веруваме дека « сè е во ред Мадам ла Маркиза ! « 

Оваа информација е глупост бидејќи сите тела во Сончевиот систем се привлечени од сонцето и преземање на повеќе и повеќе брзина.

Тие не можат да ја напуштат атракција на сонцето откако одмина.

Може да се разбере овој дезинформации со приближување два магнети и при гледањето на екстремно моќни сили кои привлече или одбие.

Во нашиот случај, силите привлечат и тие ќе станат дури и повеќе моќен како и како Нибиру доближува до Сонцето.

Нашето сонце привлекува на себе сите ѕвезди кои се приближува. Тие стануваат се повеќе и повеќе брзина, како резултат на атракција и тие не можат да ја напуштат надвор од Сончевиот систем по сонцето одмина и се направени доволно брзина да избегаат од својата фотелја.

Кога Нибиру ќе се врати, штетата може да предизвика премин во близина на Земјата астероиди маса не може да се процени.

Прашањето ние мора да побарате е дали тоа е, Нибиру се случува.

Треба да се напомене дека кога ова митско планетата ќе се врати времето ќе биде исклучително тешко за целото човештво.

Па ако сонцето се случува не е Нибиру, тоа сепак ќе предизвика значителни, исто така, дека ние сме веќе гледате дневниот нарушувања. Тие треба уште повеќе да се интензивира до крајот на неговото поминување низ Сончевиот систем.

Но, тогаш, бидејќи ништо не е кажано за неговата траекторија, ако не глупости, мораме да заклучиме дека својот пат можеби може да има точка на контакт со земјата!

Гледаме секој ден дека нашата планета е страдање во својата утроба.

Земјотреси стануваат се почести, моќен и деструктивни.

Времето е сосема пореметена мажи нанесување обилните дождови, поплави, урагани и пожари.

Како никогаш среќа доаѓа сам, глобалната економска ситуација е експлозивен, светот е срушен од 2008 година и ситуацијата се влошува секој ден се повеќе и повеќе, правејќи го многу мизерија, беда, глад и човечки страдања на сите видови .

Војните и насилството се соочуваше на планетата.

А светска војна се чини помалку неизбежна во краток рок.

На луѓето и земјиштето се уште страда до поминувањето на оваа ѕвезда Нибиру или на друг.

Богатите и добро образовани мажи се веќе изградени последици засолништа, во обид да избегаат од судбината на човештвото.

Држави, исто така изграден засолништа за мал дел од населението, кои секако ќе   « подбран ».

Сето ова доаѓа наскоро и ние не можеме да ја промениме.

Сепак, имаме две големи вести и покрај непропорционално сериозноста на ситуацијата.

Добрата вест прв

Статистика.

Навистина од почетокот на светот на планети се врти и да се сврти секако многу подолго.

Имало во минатото, кога премин Нибиру и други астероиди има многу сериозни последици за луѓето и на планетата и тоа ќе очигледно уште добро.

Но, и покрај катастрофи, земјотреси и катастрофи, планетата и човекот се уште е таму и се уште треба да се на тој начин за долго.

Сепак уште еднаш на жртвите веројатно ќе бидат многу или дури и безброј

Втората добра вест

Библијата

Тоа ни кажува дека Исус Христос ќе се врати на крајот на ова време и крајот време е објавен од страна на нас знаци.

Овие знаци се речиси сите се направени. Не постои недостиг на три.

Мојата статија или

https://victorpicarra.wordpress.com/2012/07/26/les-trois-derniers-signes-du-retour-de-jesus-christ-sur-terre/

01) Разоткривање на анти-Христос

02) Третата реконструкција на ерусалимскиот храм

03) А светска војна qu’arrêtera Исус Христос по неговото враќање

Тие се однесуваат на последните денови на хуманоста и на еврејскиот народ.

Враќањето на Нибиру ние исто така, најави во Библијата (Знаците на небото) како еден од portents на враќањето на Исус Христос.

Ова укажува дека тоа е Нибиру што се случува во нашиот Сончев систем.

Ние се најдат на овој знак меѓу другото во Евангелието според Матеј глава 24 стих 29

Крајот на времето

29 Веднаш по страдањата во тие денови, сонцето ќе потемни и месечината нема да даде светлина, и ѕвездите ќе паѓаат од небото, и силите на небото ќе се разнишаат.

Овој стих може да се објасни со текот на Нибиру во Земјина орбита и да падне на нашата планета многу метеорити придружува Нибиру.

Но, следниот стих, најави дека враќањето на Исус Христос на Земјата ќе биде во  исто време како и на премин на Нибиру!

30 Тогаш знакот на Синот Човечки ќе се појави на небото, сите племиња на земјата заплачат и ќе Го видат Синот Човечки како доаѓа на небесните облаци, со сила и голема слава.

Занесот на црквата, исто така, треба да се случи во оваа време во текот на минување на Нибиру.

31 И тој ќе ги испрати Своите ангели со силен труба повик, и тие ќе се соберат Неговите избраници од четирите ветра, од едниот крај на небото до другиот.

Но ако е така, Нибиру се случува со голема брзина, каде се луѓето « на Annunaki »

Тие се можеби во дел во сите овие НЛО се повеќе се видливи на Земјата и на Небото, особено околу Сонцето.

Ако Нибиру доаѓа,

Па ова е крајот на светот  каков што го знаеме!

Ако ова е Нибиру, која се случува, тогаш единствената можност ние треба да се спаси и спаси, тоа нема да биде преку градење на последиците засолништа, или да се направат одредби за долго време.

Единствениот начин да се спаси и спаси,

Е да се има вера!

.

Бог ни кажа во настанокот на светот од почетокот на сето она што треба да се случи на крајот пати, а Исус Христос ние потврди и повтори во Евангелијата. Сè е запишано!

ПРОМЕНИ   МОЖНИ

.

На финансиската и економска криза сигурно ќе доведе во втората половина на 2013 година, исплата на премии за колапс на економијата и валути.

Од 29 септември, 2008 држави во светот живеат со долг се зголемува, се зголемува и се зголемува повторно и повторно!

Секогаш кога долгот се зголемува, луѓето копаат малку подлабоко во несигурност, невработеноста и сиромаштијата.

Насилство и демонстрации, најверојатно, да се населат и дегенерира.

Граѓанските војни и акти на тероризам може и тогаш се создаде брзо во 2014 година

Види мојот напис

https://victorpicarra.wordpress.com/2013/04/22/tres-bientot-jesus-christ-sera-de-retour/

Во исто време на финансиска и економска криза ќе создаде необично големина поголема тензии меѓу државите.

Некои држави како што се Северна Кореја, очекуваме да ја погоди САД. Иран, исто така, се очекува да ја погоди Израел.

Светот нема да му одолее на искушението да ги реши економските и финансиските проблеми во Втората светска војна.

Ова треба да се одржи уште во маки на планетата и временските услови, што ќе се должи на влошувањето предизвикани од пристапот на Нибиру или непознати планетата.

2014 иако сеуште далеку веќе објави една година повеќе ужасни дека во 2011, 2012 и 2013 година.

Но 2015 ми се чини тешка година за човештвото отколку добро за сите оние кои се чуваат вера во Исус Христос и Бог.

Како што рековме во претходните статии, во октомври 2015 година ние најверојатно ќе видите враќање на нашиот Господ Исус Христос.

Времето во кое живееме и дека ќе се влоши или не треба да нè застрашуваат, или изгуби вера, бидејќи Исус Христос се враќа да нè спаси.

Тој ни ветил и го одржа своето ветување!

Ние се уште ќе знаат многу тешкотии и неволји пред враќањето на нашиот Господ.

Ние знаеме дека сите овие нешта мора да се случи. Ние мора да го прифати и да се подготви да се соочи со темнината згусне повеќе.

Само вера ни овозможува да се разбере Апокалипса и се движи кон Исус Христос.

Па треба да се внимава да се задржи на пламен на нашата вера добро осветлен.

Тоа би било добро да го прочитате и препрочитување поглавје 24 од Евангелието на Матеј.

Линк: Крајот тајмс

Времето истекува за да го избере својот пат и судбина.

Ако сакате да живее вечно, а потоа доверба Исус Христос, се уште има тенденција заштеда рака.

Ако мислите дека имате многу време пред враќањето на Исус Христос, ти си во ред!

Знаците на своето Неизбежното враќање не може да биде појасна.

Ве повикувам да молитва и покајание!

Да биде смирен и да се моли дека Бог дава ни Неговата прошка не ги избрише нашите имиња од книгата на животот.

Возљубени браќа и сестри во Христа Исуса молиме интензивно и дистрибуирање на што е можно пошироко добрата вест за претстојното враќање на Исус Христос.

Ве молиме испратете ги на блог адреса на сите ваши контакти, така што максимум суштества можат да имаат информации брзо враќање на Исус Христос, и така што секој може да ја земе неговата душа и совест одлука за негово вечна иднина.

Додека чекате за занесот на црквата за некои и враќање на Исус Христос на Маслиновата Гора на другите јас ве покануваат на молитва, бидејќи само љубовта на Исус Христос е нашата надеж на подобар и вечен живот, а тоа е многу наскоро.

Тоа мора да биде крстен, да побара Бога за прошка за сите наши гревови, се покаеме за нашите лоши дела, исправете нашите животи и да побарате Исус Христос, преку молитвата да биде наш личен Спасител и Бог да ги води нашите чекори и нашите животи засекогаш.

Да биде смирен и да го прифатат пресудата и Божјиот гнев доаѓа до Земјата.

Ние им помагаме едни со други и да постигнат мир со оние со кои имаме кавги.

Исус Христос нè љуби сите нас и сака сите да се спасат,

Имаме многу малку време пред враќањето на нашиот Господ, а потоа во последен малку напор и нашите животи ќе се промени засекогаш!

Јас се молам Бог да ја водат сите на патот на љубовта, мирот и правдата дека ние привлече Исус Христос пред две илјади години и дека води до Бог.

Никој не оди на Бога освен преку Исуса Христа!

Во моите статии, јас понекогаш се сомневаат и погрешно зашто темнината го прекриваа крајот на времето и дезинформации изобилува.

Тоа е зошто јас побара од вас да ми прости, ако враќањето на нашиот Господ се уште не е за 2015 година и ако занесот на црквата се уште е бавен.

Како човекот чекајќи родител, на патот во текот на ноќта осветлена со фенер и секоја силуета пристап и сепак се надевам дека тоа е родител, но тоа не го ослабува во меѓувреме, и покрај студената ноќ и грешки, бидејќи тој знае дека родителот ќе дојде, бидејќи тој вети и има доверба во него.

Па јас сум на работ од патот, гледам, чекам, гледам, а понекогаш некој далечен знак фатени моето око и јас сум во ред повторно и повторно.

Но Исус Христос доаѓа, тој вети, тој ќе го одржи своето ветување и знаци кои ги споделите со нас покажуваат дека ова враќање е неминовна.

Значи ние сите мора да чекаат и да чекаат повторно и повторно, затоа што знаеме дека неговото враќање е наскоро и дека нашата нетрпеливост во чекање ќе ве молам Исус Христос, само како родител пристигнуваат доцна во ноќта е среќен за да ја видите дека оние кои се на чекање и тие се разбуди љубовта се обезбеди за него и да се радуваат заедно оваа доаѓаат.

Па ајде да уживате Дозволете ни Исус Христос, да имаат трпение, се надевам и се молам за неговото брзо враќање

Нашиот Господ и Цар Исус Христос го даде својот живот за нас и вратат со љубов кон нас да бараат и да нè спаси.

sentinelle3

Исус Христос е мојот крал

0

0 0 0

0

0

0

Слава на нашиот Господ Исус Христос! 

Виктор

Пред да замине,

Ве повикувам да го прочитате

со големо внимание на интервју

0

0 0

0

Исповеди на еден таен агент на Ватикан

Човекот е лицемер, тој мора да Barbato како запознаени работат за Ватикан Светата Столица.

Првично скептични и недоверчив на овој контакт се нарекува « инсајдерски » Barbato анализира и проверува неговите референци (од страна на чување, како што се бара од страна на етиката на новинарството, за да се покаже својот извор): тоа е навистина свештеник лицемер работат во Ватикан.

По некое дискусија по пошта, на италијанскиот новинар праша што нивниот дијалог продолжува усно.

И покрај опасноста, веројатно свесни дека овој состанок е подобро со оглед на тежината на откритијата тој е за да се направи, човекот ги прифаќа Ватикан. Па два состаноци одржани во Рим во 2001 година (види интервју на страница 58).

Barbato дознава дека раздори преовладува во рамките на СИВ, малцинска група одобруваат политичкото раководство за планетата Х

Од таму, тоа е јасно да Barbato дека пристапот лицемер не се базира на едноставни предавство, но откритието дека влогот е голем: опстанокот на нашата цивилизација

На « лицемер видео»


Пред нивниот состанок во Рим, контактот Ватикан го испрати Barbato, како доказ, видеокасета – она ​​што јас го нарекувам « видео лицемер » – за да се алармираат јавноста.

Тоа трае околу две минути, го евоцира набљудување на planetoid опфатени дебел атмосфера (претпоставената Планета Х) упатуваа кон Сончевиот систем, иако се уште надвор од орбитата на Нептун .

На бендот, имав неколку шанси да ја видите, е предмет на разни класификации, вклучувајќи ги и « Secretum Омега » на највисоко ниво на тајност СИВ, слични на « космичкиот Топ Сикрет » (КТС) на нато.

Се чини дека таа слика беше донесена од страна на Управниот одбор во тајна вселенска сонда наречена Siloam камера.

Контакт Barbato објаснува дека истрагата нареди тајно на Локхид Мартин, е опремен со софистицирана и погонски систем електромагнетни пулсот инфрацрвена камера.

Машина беше формирана во 51 област, Невада, и се става во орбитата со тајно hypersonic авиони Аурора тип во 903 години.

Според лицемер, сондата Siloam испрати слики од planetoid во октомври 1995 година на тајна радио телескоп, целосно управувана од страна на Језуитите кои припаѓаат на СИВ, и скриени во една напуштена рафинерија за нафта во Алјаска.

Тој рече дека на телескопот била изградена во 1990 година со цел да го набљудуваат необично небесни тела се приближува на Сончевиот систем. Како planetoid видливи во видеото, лицемер вели дека е Planet X (Нибиру Сумерите, видете NEXUS n « 50, стр 10.).

А многу голема планета


Оваа масивна планетата сеуште непознат за модерната астрономија производ слични на оние кои способна Ловел, во движењата на Уран и Пикеринг, Нептун во овие нарушувања.

Во 1978 година, Џејмс Кристи, астроном од американската морнарица опсерваторија, открија сателит Харон, Плутон и пресметува масата на пар Плутон-Харон.

Патем, пресметките укажуваат на можните присуство на многу голема планета уште невидливи * …

Од своја страна, Barbato чекаат 30 април 2005 да одлучи да се открие оваа неверојатна нов видео и да го покаже на јавноста.

Скрининг се одвива во Палацо дела Provincia, во Пескара, на италијанскиот Јадрански брег, за време на конференцијата организирана од страна на културна асоцијација и Ufobserver под наслов « НЛО? Вистината е врвна тајна: на простор од 51 до Планета Х « .

Сите овие години, Barbato се обиде да се соберат докази се потврдува постоењето на Planet X / Нибиру и СИВ.

Во однос на второто, тој се најде експлицитна важна историска информација во книгата на Марк Aarons и Џон Лофтус Ratlines (Глава I).

Се најдов себеси индиректно осврнувајќи во книгата на италијански потполковникот Умберто Rapetto и новинар Роберто ди Nunzio {На Atlantean отпушта SPIE, BUR, Милано, 2002).

Во Поглавје V {Ло spionaggio во Porpora: тоа Vaticano), p.89, § 2.3 (На nunziature) се однесува на одреден Роберт А Греам, лицемер кој беше еднаш се осврна на постоењето на тајната Ватикан Користење.

Е тоа дезинформации или постепено откривање на тајни информации?

Чудни аномалии во сончевиот систем


Меѓу сите лицемер СИВ, изјави Barbato, две работи од моја гледна точка, се однесуваат на: Планета Х почнаа да се земе својот данок на Сончевиот систем од почетокот на 2004 година (види моето интервју Barbato во НЛО Notiziario бр 62, април-мај 2006 година, стр. 40) дека голем број на индекси има тенденција да се докаже.

Од друга страна, сонцето и некои планети и сателити во Сончевиот систем исто така покажаа абнормален знаци.


Сметаат дека прво на Сонцето. Со трпение, можете да видите на податоците снимени од страна на Nobeyama radioheliograph (Norh), јапонски телескоп кој функционира како интерферометер посветени на соларни набљудување (види месечен информатор космолошки метеор 21 Март, 2003 година,http :/ / www.detailshere.com / соларни activity.htm

Во текстот со наслов « Вистината за глобалното затоплување: тоа е Сонцето кое е виновен » [Вистината за глобалното затоплување: тоа е Сонцето, која е причината], Мајкл Leidig и Roya Nikkhah објавен во телеграф Лондон јули 18, 2004 (http://www.telegraph.co.uk ), тој вели: « Глобалното затоплување е конечно објасни: според последните истражувања, на Земјата се затоплува, бидејќи сонцето сјае посилно дека тоа не го правел никогаш од минатиот милениум.

Една студија од страна на швајцарските и германските научници сугерира дека зголемување на зрачење од сонцето е причина за неодамнешната климатските промени …

Д-р Solanki рече дека тие се и зголемената соларна радијација и нивото на емисии на стакленички гасови како јаглерод диоксид, кој придонесува во промената на температурата на Земјата, но тоа е невозможно да се каже која од двете е доминантен. « 


Меѓу планети и сателити на Сончевиот систем со атипични активности вклучуваат:


Плутон: Според астрономите « , иако неговата високо ексцентрична орбита далечни во времето од Сонцето, Плутон се соочува со затоплување на својата тенка атмосфера » (види « џип на Јупитер – Сончевиот систем за греење: мажите се тие одговорни климатските промени на работ на Сончевиот систем, или тоа е сонцето? « на

http://www.redicecreations.com/specialreports/2006/11nov/solarsystemwarming.html.


Тритон: Џејмс Елиот, астроном на МИТ вели: « … од 1989 година, Три ¬ тон (сателит на Нептун) се подложува на глобалното затоплување. »

(http://www.scienceagogo.com/news/19980526052143data_trunc_sys.shtml).


Март: Во 2001 година, JPL (Jet Propulsion Laboratory) НАСА знаеле дека камерата на Марс Орбитерот беше забележан во јужниот пол на Марс, промените кои се гледа климатските промени на оваа планета,

(http://mars.jpl.nasa.gov/mgs/msss/camera/images/C02_Science_rel / index.html).


Јупитер: 4 мај 2006 година, една статија со наслов « Нова бура на Јупитер укажува на климатските промени » објави дека « … на вселенскиот телескоп Хабл фотографираше развој на нова црвена дамка … Именуван црвена дамка Џуниор [црвена дамка Јуниор] беше формирана по појавата на три бели овална форма бури, од кои две мора да биде најмалку деведесет години, а кои се стопиле еден на друг во периодот меѓу 1998 и 2000 година.

http://www.space.com/scienceas-tronomy/060504_red_jr.html).


Сатурн: Слики од вселенското летало Касини на 11 октомври 2006 покажуваат ураган, со дијаметар еднаков на 2/3 од онаа на Земјата, беснее на јужниот пол на планетата,

http://news.bbc.co.uk/2/hi/science/nature/6135450.stm ).

Алармирање човештвото


Настаните од Сончевиот систем, како и вознемирувачки откритија Cristoforo Barbato, барајќи нашето внимание.

Тие треба да ги алармира јавноста пристигнувањето на планетата X и проблемите на Exopolitics, дека вклученост на владата во прашање НЛО и колку далеку, вонземјаните предмети беа конфискувани од страна на САД, или влада во сенка (без контрола од страна на претседателот, Конгресот или на Националниот совет за безбедност).

Мислам дека единствениот начин да се знае што всушност се случува на Земјата и во Сончевиот систем е да се поддржи истражувачите како што се д-р Стивен М Грир, д-р Мајкл Сала (http://www.exopolitics . org ), историчар Ричард Долан, новинар Cristoforo Barbato ( http://www.secretumomega.com ) и многу други, кои сите се разбере важноста на проширување на хоризонти на човештвото во сите димензии, материјална и духовна.

Тоа е само како што ние имаме шанса да се избегне братско и ужасите на нуклеарната војна, која ни се заканува.

Во 2001 година, Cristoforo Barbato со тоа исполнување на свештеник лицемер кој тогаш го открива потеклото на тајната служба на Ватикан, контактите на Пие XII и Јован XXIII aliénigènes со одредена раса, и поделбата на СИВ меѓу поддржувачите на тајните и оние кои, како и тој, ја чувствував итна потреба да се шират информации за целото човештво.

Barbato: Како станавте член на СИВ?


Лицемер: На СИВ се состои од различни елементи, сите поврзани со црквата и направи, барем за Дирекцијата, главно свештеници, од кои повеќето се Језуитите, бенедиктински монаси и монахињи, во вкупен малку повеќе сто членови.

Може да ја намали оваа проценка, но ние мора да ги земе предвид сите делови на светот каде што постои свештеник или калуѓерка може да обезбеди точни информации.

Некои предмети потекнуваат од СИВ секуларниот свет и шеесет и шест институции поврзани со Црквата, на пример хуманитарни здруженија, политички групи околу Светата Столица, движењето на « млади католици » и други. Јас доаѓаат од една од овие средини.


Во краток преглед, членовите се тајно оценува, успеа и обучени според посебни критериуми за одредени функции.

Б: Може да ви даде повеќе детали за СИВ зошто тој е создаден и од кога е тоа во функција?

Ј: Структурата е врвна тајна, но можам да ви кажам е организирана на сличен начин на ЦИА, МИ6, на КГБ, итн.

Не постои официјален седиштето, но редовно менување место, секогаш под очите на Ватикан. Од хронолошки гледано, настан што предизвика создавање на СИВ се случи во САД во февруари 1954 година.

Ова беше средба на Muroc аеродром (подоцна Едвардс воздухопловната база) во Калифорнија, делегација на aliénigènes со претседателот Двајт Ајзенхауер, во присуство на епископот на Лос Анџелес, Џејмс Френсис Мекинтаер.

На средбата беше снимен од страна на војници користење на три 16 милиметри камери поставени на различни локации и одговорен за колор филм.

Оператори промени треба да ролна секои три минути и камери имаше мотори пролет, бидејќи во присуство на aliénigènes, електрични мотори не се работи.

Во вкупен, тие им се свртеа дваесет минути филм ленти 37 метри секоја од нив. На крајот од состанокот, секој член на делегацијата Земјата заколна никогаш да не се открие на некој што видел и слушнал.

Не ме прашувај каде што се филмови, мислам дека го знаеш одговорот … Неколку дена подоцна, веројатно жали поради вклученост во тајност, Мекинтаер отиде итен план да се сретне со папата Пие XII и информира за овој неверојатен настан.

Но, за да стигнат до Италија, тој мораше да летаат прво да се Њујорк и од таму во Рим, секогаш во приватен авион.

Околу половина час по полетувањето од Лос Анџелес, единицата искусни некои технички проблеми и бил принуден да слета на Скај Хевн аеродром, Лас Вегас, Невада, во текот на ноќта.

Во текот на поправка, полковник во САД воздухопловните сили дојде на одборот да се сретне со епископ.

Разговорот траеше околу дваесет минути, за време на која тој се обидел да го одврати на владиката да ги открие сите детали од средбата тој присуствувал, бидејќи вонземјани прашања беа исклучиво од страна на USAF.

Војската појасни дека сите по кои трагаат претседателот Ајзенхауер беше известување за духовен аспект и поддршка, но Светиот Отец не треба да биде во тајност.

Се страхуваше во времето на можните инфилтрација на Ватикан од страна на советската шпиони. Епископ рече дека специјално наменета за информирање на папата на овој неверојатен настан


Ние сега веруваат дека моторот неуспех беше веројатно планирани и организирани од страна на војската да се донесе оваа средба, и без знаење на претседателот Ајзенхауер. Пред да замине, полковник епископ потсети на ризикот од обелоденување во Рим.


Два дена подоцна, епископ McIntyre беше примен од папата Пие XII. По длабока медитација за можностите на чисто воена односи со aliénigènes импликации, Папата одлучи да создаде тајна служба за информации организирани слично на фашистичка информации, ние назначи СИВ, кој ќе биде одговорен за собере сите можни информации за aliénigènes и податоци веќе собрани од страна на Американците.

Тоа беше многу важно да се обезбеди отворена комуникација со претседателот Ајзенхауер.


Сив затоа бил дизајниран да се здобијат и управување, во координација со разузнавачките служби на други земји, било тајни информации за aliénigènes и конкретно се справи со морални, филозофски и религиозни аспекти на проблемот.

Б: Што е дозволено на папата да веруваме дека американската војска ќе бидат подготвени да ги споделат такви чувствителни информации со Ватикан? Она што за службеникот што се појави во Лас Вегас аеродромот?

Ј: Фактот дека еден претседател побара помош и духовна поддршка во таква ситуација во историјата на човештвото, е гласање за доверба и почит.

Згора на тоа Мекинтаер и Детроит Архиепископот Едвард Муни, подоцна стана главен координаторите на пренос на информации во Ватикан.

Сепак, бизнис зеде неочекуван пресврт кога Мекинтаер и други СИВ членови беа контактирани директно, без знаење на војската, со aliénigènes типот « Нордиски » 4 јасно пријателски, кои тврдат дека се Плејади.

Тие поставија контактиран предупредување против други суштества дека Американците работел со во пустината Калифорнија.

Овие средби со членовите на СИВ често се произведени во САД, и два пати во Ватикан градини, во близина на Понтификалниот академија на науките, во присуство на папата PieXII …

Б: Padre Pio на Pietrelcina говореше за постоењето на други суштества во други светови, која го достигна висок степен на развој, бидејќи тие беа без грев … е тоа точно?


Ј: Без сомнение! Но овие суштества живеат на различни димензионални авион и не се, строго земено, ангели, а од друга страна, aliénigènes « нордиската », зборувам, се крв и месо, дури и ако тие се далеку повеќе еволуирале од нас двајцата духовно таа технологија.

Овие суштества се вели дека се наоѓаат во католичка црква, или поточно Христовата порака, чисто божествено присуство и тие нудат нивната соработка за доброто на човештвото. Тоа е она што убеден Папата Пие XII да соработуваат со нив и ги сметаат како вистински верата во Христовата вера.

Папата веројатно смета за универзална Црква беше неговата порака дури и суштества од други светови. Овие aliénigènes слушнале присуствуваат во текот на годините, Црквата на Рим во сите свои мисии, особено во социјалната и меѓународната политика *.


Потоа, папата Јован XXIII дури и уживаше поддршка од оние луѓе кои се залагаа христијанската кауза, но тој претпочита да чуваат во тајност, осврнувајќи се на « ангелски интервенции. »

Јован XXIII, всушност, наследена договори за соработка основана од неговиот претходник меѓу Светиот престол и пријателски aliénigènes на нордиските тип.

Овој таен договор беше одржува во текот на pontificate на Анџело Џузепе Roncalli, сепак, често изразени во рамки СИВ својата резервираност во врска со довербата дека е потребно да се посвети на овие суштества.

Ова е причината зошто ние мислиме денес е еден од главните мотивации за свикување на ватикански совет беше потребата да го направи првиот конкретни чекори за обновување на Црквата во поглед на можното и непосредна контакт.

Б: Дали постои врска помеѓу оваа интервенција, или « небесно посредување » и наводната средба во 1963 година меѓу САД контактирал Џорџ Adamski и Папата?

Ј: Јас зборуе. Adamski се сретна со папата.

Тој отиде во Свети Петар еднаш, токму откако папата одлучил дека тој веќе не треба да продолжи контактите со aliénigènes, дури и ако тие беа пријателски настроени.

Покрај тоа, Јован XXIII одби овој однос се открива во христијанско население. Adamski беше како проект менаџер од aliénigènes да се обиде да го добиете Папата, кој беше на умирање, конечен договор.

Тоа исто така, донесе подарок на Светиот Отец: течност супстанца која беше прашањето на гастроентеритис кои тој претрпе и кои еволуирале во акутна перитонитис.

Папата не ја искористам оваа напивка пред да почине, држејќи распетието, рече: « испружена рацете на Христос биле предмет на мојата pontificate.

Како што можете да видите, на едноставен и смирен pontificate јас преземе целосна одговорност.

Јас сум задоволен со она што го направив и како јас го направив тоа. « Покрај тоа, оваа акција на дел од aliénigènes убедени на умирање папата, во ниска моќност и луцидност кои останале, дури и ако » простор браќа « се однесувал со благонаклоност на човештвото, тоа одговара да дејствува самостојно, независно од Црквата и активностите на човекот во целина, преку молитва и дејствува според законот на Бога, а особено под водство на Светиот Дух.

Се обиде Adamski заврши директен контакт помеѓу овие суштества и папата и неговите наследници, кои, верувајќи во визијата на Јован XXIII, не разбрале дека Црквата го одржува овие контакти.

Во тајна ракописот на папата Јован XXIII во неговите наследници, која вклучува посебна карактеристика на СИВ е цитиран пасус од Евангелието на Марко, кој јасно ги наведува позиција да бидат усвоени од страна на Црквата vis-à-vis добротворното суштества од други светови. Марк 9: 38-412 « , изјави Џон него, велејќи: » Учителе, видовме некој бесове во вашето име и се обидовме да го запре, бидејќи тој следи, не нас. « Но Исус ја дели: » Не ги попречат.

Бидејќи не постои еден кој истовремено може да се изврши чудо во Мое име, и зборува лошо за мене. Секој кој не е против нас е за нас.

И секој, кој ќе ви даде да се напие чаша вода затоа што припаѓаат на Христос, вистина, јас ве уверувам, тој не смее да ја изгуби својата награда. « 

Ова значи дека би требало позитивно aliénigènes активности кои ја прифатите пораката на Исус Христос да биде « благословен », а не земји, но се одржува посебна и паралелно со Црквата.

Овие суштества мора да се спореди со странец кој спасил името Христово и не треба да се спречи.

Б: Ајде да зборуваме за вашата мисија во СИВ …

Ј: Моја работа се чисто технички, најважниот суштество, на пример, за пренос на врвна тајна информации од радио Ватикан телескоп наоѓа во Аљаска и изнесе на соодветната личност.

Б: Само момент, она што телескоп зборуваш? Не знаев дека Ватикан имаше таква опрема во оваа област.

Ј: Ватикан поседува и користи телескоп кој е во сечење на работ на технологија и изманипулирани само од страна на Језуитите.

Таа се наоѓа во индустрискиот парк нафта за складирање очигледно напуштени, во Алјаска.

Овој комплекс е маскирна, бидејќи на активностите што се вршат се врвна тајна и не се оние, повеќе формални, на UAV [Напредно технологија телескоп Ватикан] во него, Аризона.

Б: Кога оваа опрема беше тоа изградена, а особено на Ватикан за она што цел тој го користи многу астрономски објекти во светот?

Ј: Јас може да ви каже дека тоа била изградена во 90-тите години со цел да се набљудува било необично небесните објекти се приближува на Земјата.

Тоа е она што ЦИА не со една од неговите « тајни очи » близнак Хабл наречен SkyHole-12 [исто така именуван клучалката-12 и KH-12, за повеќе детали, видете http://en .wikipedia.org/wiki/KH-12% 5D .

Тоа е тоа време на состаноците помеѓу aliénigènes и Пие Дванаесетти, СИВ беше информиран за пристап на вселенско тело населени со многу напредни и многу воинствена суштества.

Како и да е, јас знаев што ми се случува да стигнете до Рим I и анализирани од страна на компјутер е многу интересна и многу тајни.

Со анализа на некои податоци од радио телескопот Алјаска откривме леталото од Siloam истражување програма, започна во 90-тите години, беше фотографија на огромен планетата приближува на системот соларната енергија.


Оваа информација беше заробен во Аљаска, во октомври 1995 година, и тоа е кога моите проблеми започна.

Сфатив дека не е назначен да се декодира овој конкретен пренос и дека ситуацијата е опасна.

Во тоа време, ми контакт ми откри дека имало во Ватикан, две фракции се борат за поседување и контрола на класифицирани информации и над « врвна тајна ».

Б: Можете ли да ми даде повеќе детали за просторот Siloam програма? Кои се спонзори и оператори?

Ј: На Siloam сонда има наследено името на истражување на вселената програма започната во почетокот на 90-тите години.Оваа програма беше дел од друг, многу амбициозни, именуван Kerigma. **

За сега, јас само ќе ти кажам дека оваа сонда беше направен Површина 51 [Невада, САД], има мотор електромагнетни пулсот и ќе се постави во орбитата со празно место авион тип AURORA3.

Сондата не е одговорна за податоците пресметка или траекторија, или точни, како на позицијата на Нибиру индикации, како што се приближува на планетата, се поправи неговата траекторија да се избегне влијанието и се врати на Сончевиот систем на доволно блиску за да биде во можност да пренесува податоци и слики до тајните радио телескоп во Аљаска позиција.

Лансирањето се одржа истовремено со пуштање во работа на телескоп и беше во можност да излез слики во 1995 година.

Б: Што да ви кажам мене ме тера да мислам на теориите на истражувачот Zecharia Sitchin на очекуваниот поврат на една мистериозна дванаесеттиот планетата. Дали ви се знаат својата работа?


Ј: Да, знам дека главните елементи. СИВ, во соработка со Локхид Мартин, испратил оваа сонда која јас потоа се анализираат слики.

Овие се ставовите на огромен небесното тело чие присуство ќе « се чувствуваат » сè во нашиот сончев систем во рок од три години по 2001 година.

Б: Како ја доби оваа информација?

Ј: Јас имам една лиценца надзор Secretum наречен Омега.

Ова е највисоко ниво на тајност еквивалент Ватикан Top Up ¬ декрет космичкиот НАТО.

Тоа е поделено во три нивоа на информации: од Secretum Омега III степен, на помалку детално, додека Secretum Омега ниво јас, повеќето заврши.

Мојата мисија е да ги воведе новите членови на СИВ и да ги обучуваме да ги користи комуникациските системи на организацијата.

Б: Како се податоци собрани од страна на телескопот се тие испратија во Италија?


Ј: САД телекомуникациската компанија Спринт Меѓународниот има радија и сателитски чинии на север и на југ од Италија и два геостационарна сателити со кои тие се поврзани.

Фирмата располага со посебен договор со СИВ и емитувате / примаат криптирани податоци со користење од 1994 година, алгоритми и обичај криптографијата фреквенција.

Пред тој датум, СИВ користи криптографски систем измислен од страна на швајцарската компанија, беше напуштен, бидејќи е член на ова општество беше тајно продаден на Израелците.Не можам да ви даде повеќе технички информации за сега.

Б: Може ли да ми кажете легат на Црквата добро познато, монсињор Balducci, кој јавно се осврна на прашањето на вонземјани. Овој архиереј знае дека СИВ и тоа заедно со нив?

Ј: Татко Balducci студирал и спроведе своето истражување сосема независно без да се следи постоечки програма. Тој никогаш не бил спречен Напротив, тоа беше прилично охрабруваат.

Б: Вие може да … да те слушам, се чини дека постои откривање програма. И не би тоа зошто сте се одлучи за да ме пречека и ми даде оваа информација?

J: Од гледна точка на системот, ние сме во поделбата, но ние знаеме дека настаните ќе се случи што ќе влијае на сите живи суштества на оваа планета, никој не ќе избега.

Човештвото се соочува одреден период во својата историја, околности тесно поврзани со клучни настани предвидени во Апокалипсата.

Важно е дека човештвото целосно ја поддржува пораката на спасението и откуп на Христос, како што свети Павле го нарекол kerygma, порака дека Јован Павле Втори се обиде да се шири во сите народи.

Дали мислите дека папата не знаел неизбежниот овие настани?[Ова интервју беше реализирано пред смртта на папата Јован Павле Втори].

Б: Но, на папата знае сето тоа, особено ако се сеќава на своето страстни декларација од 2000 *** *


Ј: Две спротивставени групи во рамките на Ватикан, еден од нив повици за откривање и е целосно поддржана од Wojtila [Јован Павле Втори], другите се обидува да блокира од страна на било каков начин, било каква информација.

Некои членови на оваа фракција се дел од групите на окултни сила, на пример, контрола на нафтениот пазар и да влијае на многу сектори на глобалната економија со единствена цел за задушување на информации за развој на алтернативни извори на енергија, т.н. « слободна енергија ».

Ова беше потврдено од страна на спектакуларни, но неубедливи случај « Гардијан » [Канада, 1989-1991], на НЛО група CUFORN [канадски НЛО истражувачка мрежа], која предизвика сензација, но на фотографиите на наводните aliénigènes не беа прикажани.

Како и да е овие документи се изложуваат на реалноста дека комплексните манипулација операции, дезинформации често ги надминуваат најлуда фантазија. На врвот на сите овие окултни организации припаѓа на влада во сенка, и е само позната под кратенката СВС.

Извор:http://conspiration.ca/ufo/confessions_agent_secret_du_vatican.html

Виктор

 

Votre commentaire

Choisissez une méthode de connexion pour poster votre commentaire:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l’aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s

Ce site utilise Akismet pour réduire les indésirables. En savoir plus sur la façon dont les données de vos commentaires sont traitées.