Враќањето на јагнето во 2016 година!

emblem_of_the_holy_see-SVG (1)

Исус Христос,

Еден Господ, една земја, еден народ.

 

Библијата ни кажува дека Бог « е » и дека тој го создал универзумот, земјата и човекот.

 

Според календарот хебрејски ќе оваа година 2016 година, 5777 -тагодина од создавањето на човекот од Бога.

 

Што да се признае оди против псевдо-научни докази од страна на трасирање човештвото повеќе од еден милион години.

 

Во текот на историјата, Библијата учеа мажите да ја задржите оваа нишка на сојуз помеѓу Бога и човештвото.

 

За жал, човекот, наместо на добивање поблиску до Бога од страна на ова учење продолжува да се намалува.

 

И покрај учењето на Библијата, многу заблуди се појавија во текот на историјата на човештвото. Имаше сонцето верници, месечината и плашлив имагинарен божества. Мажите имаат дури и се восхитува како богови во примерот на фараоните.

 

Но, човекот на модерниот свет беше уште повеќе навреда на Бога!Човекот едноставно го отфрли неговиот творец или полошо човекот дејствува како ако Бог не постои.

 

Значи, Бог не е присутен во умот на современиот човек, човекот почна да сонува да стане бог.

 

Франција и покрај Клодовик и Јованка Орлеанка, продолжува да бес Бога во текот на својата историја (масакрот на протестантите на Свети Вартоломеј, лов на вештерки, апсења и егзекуции на Темпларите и Жан лак итн ..) и Франција конечно го објави Бог на државата во текот на 1789 револуција.

 

Република сакаше да се вози Бог од животот на Франција во 1789 година и ќе видиме каде што во крајна линија води.

 

227 години подоцна, Франција е срушен, го нападна и го изгонил од својот имот од страна на овие псевдо-мирно напаѓачите кои се поздрави како значаен, со помош, сместен, хранат, се грижи за слободни и дури и ја плаќа на месечна основа од нашите даноци!

 

Сепак, Французите се најверојатно да живеат « во сиромаштија » и покрај често е болна работа и товари и повеќе тешки за скромни семејниот буџет, « во беда » Кога се погодени од невработеност.

 

Во пензија тие се најдобри во несигурна и во најлош случај во беда по долг работен век обично е многу болна.

 

Французите се стигматизирани и осуден на несигурност и мизерија за да им помогнат на странските освојувачи со кои тие беа принудени од страна на владите да живеат заедно.

 

Ова лајв сет, си има своја цена и тоа е францускиот народ кои ја поддржуваат во голема болка « такси, даноци, такси и давачки секогаш се поважни, а социјалната помош се намали до тој степен што Французите имаат големи потешкотии во третман.

 

Претседателот Франсоа Оланд има уште, барем во книгата на неговата поранешна љубовница, навреди својот народ од страна ги нарекуваат: « На беспомошна ».

 

Овој израз срамно, срамно, понижувачки и навредливи сепак е одраз на реалноста, бидејќи тоа е точно дека Французите не може да се лекува правилно.

 

Цената на стоматолошка заштита и протези се често премногу висок за луѓето кои живеат во сиромаштија и мизерија, и тие се, всушност, често без заби суштества.

 

По однос на овие третмани и протези се бесплатни за сите овие странските освојувачи!

 

Ние христијаните се разбере дека тоа е отсуството на Бога во животот на Франција кои нè доведоа до тој апокалиптичен ситуација.

 

И да се направи да се разбере, Бог сака овие странски « напаѓачите » се од религијата на Луцифер « ислам ».

 

Како што гледаме секој ден живееме во времето на крајот и ќе заврши со враќањето на нашиот Господ и Цар Исус Христос.

 

Имам голема надеж дека ова ќе се врати за месец септември или во месец октомври 2016 Читај повеќе mk

 

Но, ние мора да се признае дека јас веќе не сум во право и не може да се исклучи дека овој пат јас се уште сум во право.

 

За жал, можеби ќе треба да почека неколку децении враќањето на Господ.

 

Но, јас не се надеваме, бидејќи болката е започната (тоа е непобитен) и се удри со големите сили од 29 септември 2008 година.

 

Исто така, знаеме дека тие ќе се влошат повеќе да се врати во слава на Исус Христос од неговото враќање мора да биде како во болки на породувањето.

 

Така што болката е прогресивно и може само да ја влоши повеќе!

 

Ако Исус Христос ќе се врати на оваа 2016 година, наскоро ќе бидат ослободени од сите овие болки на животот. Затоа е важно да останат во заедница со Бога преку молитва барајќи прошка секој ден за нашите гревови, нашите грешки, нашите грешки, нашите зли дела и нашите нечисти мисли.

 

Имаме во нашите животи се потенцира нашата христијанските вредности преку помагање на сите оние кои ни се обратат за помош, вклучувајќи овие освојувачи.

 

Но, ние исто така треба да се брани нашата култура, нашата историја, нашите вредности и нашата земја, Франција.

 

Имајте на ум дека јас велам за Франција важи за секоја земја во Европа е нападнат како нашите јазици, нашите приказни и нашите земји се различни, нашата христијанска вера е честа појава.

 

Јас треба да се разјасни дека тоа е слабоста на нашите влади ги охрабрува сите народи во егзодусот кои не доаѓаат само од Сирија, но од целиот свет бараат подобар живот во Европа, а особено во Франција.

 

Последните денови пред враќањето на Исус Христос ќе биде со најтешките дефиниција на човештвото. Мораме да се молиме силно за сè да се направи оваа година, 2016 година.

 

Ова остава многу малку време да се донесе на најголем број на луѓе на Христа со крштевањето.

 

Тоа е, исто така, можеби за дека крштевањето бидат понудени на сите мигранти кои Бог ги испрати во Европа. Така не двоумете се да предложи крштевањето на сите кои побара за вашата помош.

 

Мислам дека ако Бог сакаше да, ние може да биде на местото на сите семејства на мигранти.

 

Остане смирен и да му благодариме на Бог за љубовта која не води покрај нашите гревови, нашите грешки, нашите грешки, нашите зли дела и нашите нечисти мисли.

 

За жал, ако Исус Христос е бавен во наредните и неговото враќање во подоцна, па ќе имаме голем проблем во 2017 година.

 

Ова ќе биде на претседателските избори во Франција и секој во својата совест ќе одат да гласаат за кандидатот на нивниот избор.

 

Сепак, треба да бидете свесни дека Република е сенка на себе и на суверенитетот е укинат и својата валута.

 

Влијанието и влијанието на Франција во светот périclitent повеќе од генерал Де Гол.

 

Ако ништо не е направено за да се постојано се запре и да се јават на инвазија, во наредните години ќе биде францускиот малцинство христијани и Република ако се уште постои, но веќе не е секуларна и Куранот оваа промена ќе биде демократски на изборите.

 

Властите забрането да се зборува вистината на луѓето. Значи без фигури официјално постојат на бројот на француските муслимани, но секој може да се види во секој град, во секое соседство дека исламските заедници се многу значајни во Франција и Европа.

 

Во Јасно, важноста на овие заедници, е зачудувачки!

 

Поддршка во анкетите овие лабави политиката на Исламската миграција тоа ќе се движат подалеку од верата, Христијанството и Исус Христос.

 

Судите и осудувате мигранти, исто така, ќе се движат подалеку од верата, Христијанството и Исус Христос.

 

Но, не заборавајте дека добротворна организација започнува со самиот себе и ние мора да поседувате.

 

Значи без оглед на одлуките донесени од страна на нашите избрани претставници на сите овие освојувачи мигранти, ние мора да обезбеди дека одлуките се применуваат со љубов и Кристијан добротворни цели.

 

Во време кога луѓето го отфрлуваат Бога, велејќи: « хуманисти », тие се повеќе загрижени за судбината на другите, како сопствената судбина и судбината на нивните души.

 

Поради тоа е веројатно дека по претседателските избори, без оглед на изборите изјави и ветувања, миграциски текови продолжи да издржам низ Европа, а особено во Франција.

 

Истите причини секогаш произведува истиот ефект, дека исламистите се на исток, тие ќе го направи во Европа.

 

Затоа насилство, граѓанската војна и верска војна сигурно ќе enliven горчлив последиците по француските претседателски избори. Ако не е пред !!!

 

Во еден свет каде што самиот папа ја изгуби вера до признае сите религии како вистински и како патеки кои водат до Бога, па разбирливо е дека многу од нашите браќа и сестри кои се чуваат во вистинска смисла на верата е повеќе ограничен.

 

Ограничени исто така станува сè нашата слобода. Наскоро сигурно нема да ја имаат слободата да се откаже од сите дела против нашата христијанска вера, против нашите цркви и против насилството на нашите браќа и сестри во Франција и во остатокот од светот.

 

Толку сакана моите браќа и сестри, имам напишано две книги на првата врата во насловот на име на блогот. « Свештеникот на Враќањето на кралот » и поднаслов « Од темнината доаѓа светлина »Оваа книга во првиот дел се докажува постоењето на Бог и објаснува зошто многу креации кои човек и каква ќе биде судбината на оние кои избрале да го следат Божјата волја. Во вториот дел од оваа книга содржи некои од моите статии смета за важно и спаси можно затворање на блогот против мојата волја.

 

Втората книга со наслов « Франција, цивилизација и Република кренато сидро » и чиј поднаслов е « Проповедникот Враќањето на кралот » е објаснето во првиот дел како сме се измамени и предаден на приказната fatidiquement да се наоѓаме на крајот на времето во ропство. Тоа исто така објаснува како Франција може да се излезе од оваа рутина, « враќање на кралот на Франција », ако враќањето на Исус Христос треба да се направи за неколку децении. Во вториот дел од оваа книга, исто така, содржи некои од моите статии, исто така, смета дека е важно да се спаси можно затворање на блогот против мојата волја.

 

Што и да се случи, на враќањето на нашиот Господ Исус Христос е за нашата генерација, тоа е апсолутна сигурност! И тоа не страдаат од сенката на сомневање!

 

Но, Библијата, исто така ни кажува дека кога Исус Христос ќе се врати на вистинската вера има речиси исчезна од Земјата.

 

Па дури и ако јас сум убеден неизбежниот враќање и ажурноста на нашиот Господ Исус Христос, за 2016 година, останува фактот дека би можел да биде во ред и дека двете книги сигурно ќе ви помогнат затоа што само Бог знае што непријателите се способни за верата.

 

Можеме да видиме и да ги набљудува дека од 2008 година христијанството се спушти во пеколот. Нашите браќа и сестри се убиени во светот во општата незаинтересираност на нашите избрани претставници. Сметаме дека исламот војувал против христијаните.

 

На 27 септември 2015 Папата Френсис дури и го одби Исус Христос во катедралата Свети Патрик во САД, што е еквивалентно на официјална изјава на смртта на Католичката црква од страна на папата Френсис, кој веќе одби атрибути на функцијата папскиот кога беше именуван 13 Март 2013.

 

Сметаме дека колку повеќе време поминува, толку повеќе« христијани » се издвои и го стави во обвинителна клупа.

 

темни денови, па решив да се напише две книги кои ќе бидат корисни за да се подготват дискретна состаноци или во тајност од страна потребата како раните христијани или дури може да evangelize и повторно се до враќањето на Господ.

 

Надевајќи се дека, сепак, тоа не е неопходно и дека овој пат е добро и дека Исус Христос е навистина врати оваа 2016 година за месец септември или октомври, мислам дека по повод празникот на труби помеѓу 03 и 4 октомври.

 

Објаснив во блог минатата недела на библиските крајот на времето, во период од седум години беше пророкуваше од пророкот Даниел околу 600 години пред првото доаѓање на Исус Христос.

 

Во изминатите седум години за затворање на крајот на времето, е казна од Бог. Тоа е наведено во пророштвото дека овој седумгодишен период се состои од два пати по три и пол години и дека во текот на втората три и пол години, болката ќе биде многу посветла.

 

Како што објави во мојот напис враќање на Исус Христос да се 14 или 15 септември 2015 година! За време на празникот, го најавувавраќање на Исус Христос мораше да интервенира на крајот на седум години на болка, на почетокот се наоѓа до 29 септември 2008 година, по падот на берзата на Вол Стрит, бидејќи на сила е да се напомене дека од тогаш сите огласување знаци и пророштвата на враќање на Исус Христос, се случуваат со се повеќе и повеќе сила и големина.

 

Враќањето на нашиот Господ мораше да интервенира до септември или октомври 2015 година, а сепак сите ние откривме дека тоа беше грешка. Сепак, болката беше вистински и расте од 29 септември 2008 година.

 

Грешката Мислам дека не сум направил со тоа што не водејќи сметка дека пророштвото споменува два пати по три и пол години.

 

Јас конечно сфати дека ако пророштвото изјави два пати по три и пол години е мртов времето помеѓу два периоди од три и пол години.

 

Првиот период заврши во март 2012 година од страна на голем знак на небото, кој, за жал, се игнорира како што била непропорционална и неочекувани: јазикот видео шпански.

Во вториот дел од три и пол започнува во моето мислење со изборот на папата Францис март 13, 2013 и јасно е дека болката ќе продолжи и повеќе да се влоши во сите области.

 

Три и пол години по 13 март, 2013 година нè носи до 13 септември 2016 година!

 

Значи, ние мора да се осмелуваат да признаам. Анализата на сите знаци и пророштва спомнати во Библијата го најавува враќање на Исус Христос открива долга листа на настани од сите видови кои живееме на Земјата.

 

Катастрофи, земјотреси, пожари, поројни дождови, бури, урагани, Излез, епидемии, глад, насилство, војни и гласови за војни, тероризам, губење на вредности, безброј смртта на риби, птици и диви животни и добиток без објаснување секојдневно животот на планетата и човештвото. Овие настани беа пророкувале да го објави враќањето на Господ и Цар, Исус Христос, единствениот син на Бог доаѓа да владее на земјата за илјада години за да дојде до крај на светот.

 

Да чудно како тоа може да изгледа ние сме можеби за да се исполнат нашиот Создател.

 

Сакам да се биде внимателен и да каже, можеби и да признаеме дека јас сум се уште можеби еднаш во грешка.

 

Јас не сум пророк што веќе знаете и така јас немаат срам во признавањето би можело да биде во ред. Меѓутоа, ако Исус Христос ни го остави знаци е да се погледне и да чекаат додека ни дава сила и надеж да се надминат тешкотиите поврзани со крајот на времето.

 

Тоа е добра вест за враќање на нашиот Господ.

 

Но можете да си замислите дека ако таму е добра вест, постои и лоша вест.

 

Првиот Лошата вест е дека следните месеци се случува да биде ужасно тешко како што доведе многу блиску до денот на враќање на Исус Христос, и дека во последните денови ќе биде најтешко. Тие ќе бидат во времето на денот на Божјиот гнев.

 

Затоа е многу важно во наредните месеци да биде многу вредни во молитва, барајќи прошка и покајание. По тоа може да биде премногу доцна !!!

 

Вториот Лошата вест е дека јас не знам дали на занесот на црквата ќе биде во последен момент пред или за време на денот на Божјиот гнев.

 

Молете се мили мои браќа и сестри, така што враќањето на нашиот Господ Исус Христос не е од корист одложен поради болката ќе биде повеќе неподнослива за многу од нас.

 

Сепак, може да биде и покрај точноста на мојата анализа доведе до почека уште неколку години за враќање на нашиот Господ и однапред се извинувам.

 

Начините на Господ се, и сум ги нашол, често непробоен!

 

Ако треба да се почека неколку децении, тоа ќе биде многу тешко и јас привлече вашето внимание на фактот дека лагите на следбениците на еден противнички играч на Христос се многу поголеми отколку што се појави, и Јас ве покани да ја видите ова видео на овој блог страница:  »  ОВДЕ   «  за да добиете идеја за големината на лагите трпиме за возраст од возраста на Земјата.

 

Возљубени браќа и сестри во Христа Исуса, Ве повикувам да нарачате моите книги на Edilivre две изданија.

 

Бог да те благослови и да Ви во право и доблесни патот на љубовта, за мир, правда, милост и смирение кои ги следат Исус Христос, и води со него на Бог.

 

За подобро разбирање на она што го чека човештвото, ве повикувам да го прочитате мојот напис враќање на Исус Христос, за септември или октомври 2016 Читај повеќе mk

 

Еврејскиот празник на трубите ќе се одржи на 03 и 4 Октомври 2016 година на сите треба да не изненади во лицето на Земјата …. !

 

Виктор

 


EDILIVRE

Изданија Edilivre – APARIS

175 булеварот Анатол Франс

Лилјак А, 2 кат

93200 Сен Дени

Тел: 01 41 62 14 40 / Факс: 01 41 62 14 50

http://www.edilivre.com/contacts

 

 

 

Во затворање овој напис, јас забележав на телевизија дека хоророт уште погоди многу семејства во бомбашки напади во Белгија.

Белгија

Јас му сведочам тука мојата длабока тага и ги покани сите мои возљубени браќа и сестри во Христа да се моли за жртвите и нивните семејства.

 

Не слушајте ги мразам, но дека овие одвратното дела да ни се разбере дека терористите ги извршуваат своите колење во името на Бог што тие го нарекуваат Аллах!

 

Исламот е религија на Луцифер и од своето основање исламистите зборуваме за љубовта оружје во рака!

 

И да кажам дека папата на ставот дека сите религии се вистински и тие се исто така патеки на Бога!

 

Не заборавајте дека за момент дека рекол Исус Христос  :

 « Јас сум патот, вистината и животот; никој не доаѓа при Татко Ми, освен преку Мене! « 

 

Бог да те благослови.

Виктор


%d blogueurs aiment cette page :