ВАТИКАНА – The Apostasy – последните дни на края на времето – Въведение Богородично

Редакционната.

edito2

0

0        0

0

В предстоящото завръщане на Исус Христос на Земята не е утопия, това не е напразно надежда или вяра, без основа, много по-малко хипотеза.

Това връщане се превърна през последните години обяснение на това, което ние живеем на Земята от 1950 г. насам.

« Демографски взрив, тежко заболяване, загуба на ценности, преследването на християни по света, глад, необяснима смърт на милиони птици и риби, множества земетресения, поройни дъждове на наводнения, урагани, пожари и други бедствия на живота, Земята и времето « 

Всички тези факти са постиженията на всички библейски пророчества.

Наистина, има две хиляди години, « Исус Христос » този човек на мира е роден в еврейско семейство в линията на Давид, е бил арестуван малтретирани, малтретирани, очукан в тялото и в крайна сметка разпънат по искане на Синедриона (еврейската Върховния съд по време на римската окупация), просто защото той проповядва любов към Бога и твърди, че е син на Бог.

Заобиколен от някои апостоли проповядвал Божията любов и обяви Божието царство.

В Библията е изпълнението на иврит пророчеството на Даниил.

http://topchretien.jesus.net/topbible/view/bible/&livre=00027&chapitre=9&version=00001

Той беше Moshiach « Очакваният Месия преди две хиляди години », но не е бил признат от Sanhedrin, който беше поставен на смърт чрез хитър и римското право.

Исус каза на учениците Си всичко, което се случва, включително предателството той е трябвало да бъде апостол Юда Искариотски, арестуването му и смъртта, но също така и възкресението на мъртвите, според Божията воля Сутринта на третия ден и всички признаци на завръщането си в земята за осъществяването на неговата хилядолетна царуване.

През последните три години от живота си Исус Христос проповядва и информирани апостолите, той ще се върне на земята в края на света и той каза по време на признаците на завръщането му.

Неговите думи и признаците на Неговото завръщане, ние се разказва в Евангелието на Лука, Марко, Матей и дънки.

Някои признаци на края на дните са включени и в първия завет (част от Библията, преди Исус Христос)

Глава 24 от Евангелието на Матей, връзката Край откриваме особени признаци за завръщането му.

Много дори много много от тях са в историята на важни събития (като испанския грип, двете световни войни и други), за да показват, че в края на времето са започнали. Грешки са многобройни и история възобнови разбира се всеки път.

Ние трябваше да намерим със сигурност първият знак от която начален и краен час, след което изпълни всички признаци, водещи до края на света и връщането на земята на Исус Христос за хиляда годишното царуване.

Този знак е в Ezekiel 36/24-28 (Завръщането на еврейския народ в Израел)

Защото ще ви взема изсред народите, ще ви събера от всичките страни, и ще ви върне в страната си. Тогава ще поръся върху вас чиста вода, и ще бъде чист, ще ви очистя от всичките ви нечистота и от всичките ви идоли. Аз ви дам ново сърце, и ще вложа нов дух  ще отстрани от тялото на сърце от камък и ще ви даде сърце от плът . Ще положа Духа Си във вас, и Аз ще те направя да следват моите заповеди, и ти внимават в моите закони. Вие живеете в земята, която дадох на бащите ви, и вие ще Ми бъдете люде, и Аз ще ви бъда Бог;

ние, че първият знак, защото е ясно, че от създаването на държавата Израел, », 14 май, 1948 и началото на завръщането на еврейския народ в земята на Израел, библейски знаци всички носят експоненциално.

Всеки може да се види всеки ден от мащаба на глобалната ситуация във всички области.

Според много хора от двете световни войни, бунтове, насилие, преследване, глад, руини, епидемии и бедствия.

Четене статии в този блог ще ви помогне да разберете в края на времето и да се подготвят за връщане в Слава на Исус Христос.

Предвид мащаба и експлозията на всички признаци, въпреки че не знам точно в деня, ни часа, за завръщането му, не можем да си затваряме очите и карам бекхенд всичко, което се случва на кацне или да изключат бързо възстановяване на земята на Исус Христос.

Всички сме виждали на размера на знаците, но за съжаление много хора предпочитат да изглеждат по друг начин и да се игнорира, а не помисли за завръщането на крал Исус Христос да царуването си от 1000 години.

При вида на топлина, дори и студенината на вяра в света и безброй мъже в грешка, тя се боеше, че човек да се срамува да признае, че е създадено от Бога и следователно да признае дори и върховенството на своя създател « Бог »!

Какво ще се случи през следващите години, когато в деня на Божия гняв ще дойде върху цялото човечество преди завръщането на Исус Христос на Елеонския хълм!

Библията ни казва, че там ще бъде плач и скърцане със зъби, за всички онези, които не идват на Исус Христос   Mt 25.30

Победител

Статия

ВАТИКАНА – The Apostasy – последните дни на края на времето – Въведение Богородично

.

Тази статия е бомба за повишаване на осведомеността, така че най-много се спасява!

На 11 февруари 1929 г. Ватикана е държава, следователно капачката на папата в допълнение към митра, политик шапка.Той стана държавен глава.

Въздушното оглед на площад Свети Петър във Ватикана

Както е получила и е получена от няколко държавни глави.

Като духовен водач на католическата църква и на държавния глава, папата също трябва да проповядва любов към Бога, за насърчаване на мира в света и да управлява делата на църквата.

Като ръководител на държавен ръководител и духовен на Католическата църква, той приема и да посетят представители на всички световни религии и дори присъстваха религиозни обреди, различни от Светата католическа църква.

Всички тези формалности, примесени с лидера държавник и духовно на католическата църква, папата извършва, тъй като 11-ти февруари, 1929.

Но Исус Христос казва : « Аз съм пътят, и истината, и животът. Никой не дохожда при Отца, освен чрез мен. »(Йоан 14:06)

Как папата « представител на Христос на земята и за употреба на Светия храм » може да приеме и признае други религии, да получава и да посещават своите представители, без да не се съгласи с думите на Исус Христос.

Разбира се, всеки християнин трябва да се достигне до този, който го моли за помощ, този човек има вяра или атеист, но след това официално да се признае, че всяка религия е достойно и вярно, изглежда е ерес.

Ние трябва да помогнем на всеки да търси нашата помощ, ние също трябва да проповядват Божията любов, но без да се забравя, особено това, което Исус Христос е казал : « Аз съм пътят, истината и животът. никой не дохожда при Отца, но от мен. «  (Йоан 14:06)

Това е престъпна да предполагат, че всички пътища и всички религии водят до Бога.

Всеки човек е грешник пред Бога и като такъв е осъден на вечна смърт! Не може да има никакво съмнение, този факт!

По време на последното съдебно решение, което човек може да претендира да заслужите вечен живот!

Само чрез любовта на Исус Христос, че мъжете могат да бъдат спасени от вечната смърт!

Ние трябва да проповядват, че Исус Христос е « пътят, и истината, и животът и никой не отива при Отца, освен чрез Исус Христос, той скоро се върна, за да спаси църквата, където всеки може все още да бъде част от Кръщението, Вяра, покаяние и прошка искане молитва « 

Това е, което ние проповядваме!

Исус Христос е любовта и това е любов към всички нас, че е страдал толкова много, е бил измъчван, злоупотребява и разпънат, така че от тази жертва и любов към нас, ние се оказахме с Бога чрез и по този начин може да се прости за греховете ни и скоро влезе в небесното царство.

Така че, като християнин член на Светата католическа църква, признавам, че всеки папа е представител на Христос на земята.

Но като християнин член на Светата католическа църква, аз не съм съгласен, че Ватикана стана състояние « бившата Римска империя » толкова малък по размер, но големи по магия!

Исус Христос казва, ние трябва да правят Кесаря ​​това, което е на Цезар и на Бога това, което е Бог Лука 20, 20-26

Аз вярвам, че нашата папи от 11 февруари 1929 се отдалечи от вяра, защото няма да може да служи на двама господари в същото време!

Ако историята за шпионин Ватикана, разказва в края на последната ми статия е вярно, тогава някои папи може не винаги са били и не могат да се използват, тъй като фактите добър стопанин

Линк към статията

Връщането на Нибиру – КРАЯ НА СВЕТА-завръщането на Исус Христос.

Аз не съдя, аз не осъждам, а аз признае всеки папа като представител на Христос на земята.

Ние сме в края на времето и тъмнината е дебела след това в очакване на завръщането на Земята на нашия Господ Исус Христос, само вяра и сърцето ни трябва да ни води през премеждия и обърквания на Апокалипсиса.

17 Апр, 2010 I публикува кратка статия на Папа Бенедикт XVI, който беше тогава в смут медиите.

Когато говорим за папата говорим за Бога! Така модератора в коментарите!

Папа Бенедикт XVI е наследник на камък, че нашият Господ Исус Христос е поверил задачата да ръководи неговата църква.

Това е нашия Господ Исус Христос, че това е право да се оттегли тази подкрепа, когато му дойде времето.

, Ние имаме само две неща да направите, е да се изчака и да мълчат, Бог знае какво прави, му вярвам, че е всичко, пита той на нас. Това се нарича вяра.

Търпението и молитви за бързото му завръщане.

Линк към статията

https://victorpicarra.wordpress.com/2010/04/17/le-pape-benoit-xvi/

Тази статия, но аз все още твърдят, сърцето ми и вярата ми ме карат да запази по-голяма във Ватикана като апокалиптична объркване е голяма и не мога да спра да мисля, че Ватикана « държава » или поне някои членовете на неговото управление от вярата и църквата Света Исус Христос.

Прочети ми статия внимателно

ЗАЩО завръщането на Исус Христос е TABOO в католическата църква?

Но също така трябва да се запитам дали не ме е, че ме държи далеч от истинската вяра и любов Исус Христос.

Например : на Втория ватикански събор

http://www.youtube.com/watch?v=KpZruFntFUc

Папата е непогрешим, защото е представител на Христос на Земята

Че Съветът трябва да eocuménique четири условия

1) тя се нарича от папата

2) че всички епископи се наричат

3) Той се председателства от папата лично или чрез неговите пратеници.

4) Такова постановления са потвърдени от папата

Очевидно в условията са изпълнени, и още много, тъй като този съвет изглежда да държи ерес!

Аз също ви каня да гледате видео малко дълго, но така изразителен!

http://www.youtube.com/watch?v=AI5rfmN3pSo

Ние разбираме по-добре с оглед на обясненията за по-горе видео, че тъмнината е много дебела и е много трудно да се движи напред по правилния път, който води към Христос.

Ние не може да се измъкне от вярата, или Светая католическата църква, но това става изключително трудно да се поддържа на Светия отец, когато той поставя всички религии на равни начала.

А какво да кажем за информация в този клип, който разкрива, че Ватикана е инфилтриран от сатанисти. Информация от отец Габриеле Amorth екзорсист свещеник служител на Ватикана.

http://www.youtube.com/watch?v=-XsSX-UkkZk

Прочетете също статията на показанията на отец Габриеле Amorth

http://www.lefigaro.fr/international/2010/09/18/01003-20100918ARTFIG00001-les-confessions-de-l-exorciste-du-vatican.php

Все пак мисля, че Ватикана телескопи, една от които се нарича

LUCIFER

.

http://tobefree.wordpress.com/2013/03/20/vatican-observatory-launches-lucifer-telescope-project-lucifer-and-the-vaticans-astonishing-exo-theological-plan-for-the-arrival-of-an-alien-savior/

tlscope-Луцифер

И помислете отново изрази, които шпионин Ватикана, посочени в долната част на моята статия

Кой казва, че извънземни същества са били в контакт със световни лидери, включително и папата Planet X (или Нибиру) пристига в Слънчевата система!

Виж моята статия:

Връщането на Нибиру – КРАЯ НА СВЕТА-завръщането на Исус Христос.

Какво да мислим за звяра, който се издига от морето ,Apocalypse 13.1-18

Дали Ватикана!

Виж моята статия

THE BEAST Е Ватикана след заминаването Бенедикт XVI!

Какво да мислим за всички пророчества

Връзка

http://paulvipapemartyr.over-blog.com/categorie-11635554.html

Какво да мислим за пророчеството на Малахия за папите

Виж моята статия 

« Glory Olivaer » слава на маслините – ОТКРОВЕНИЕ – името на Папа Бенедикт XVI се отнася до грабването на Църквата на Исус Христос!

Какво да мислим за всички видения на Света.

Трябва ли да се изместят настрана всички тези факти в ръка!

Трябва ли да си затваряме очите!

Трябва ли да си затваряме очите!

Трябва ли на ушите си!

.

Ако следваме пътя, който следим Ватикана, тъй като Ватикана II, или трябва да изглежда дълбоко в душата си светлината на вярата и там черпим сила да продължим напред в объркване и мрак воали света и всички духове.

Трябва ли да се движат далеч от Ватикана и линията му на мислене!

Вярно е, че е трудно да се ходи в объркване след сърцето си и вярата си, без да се отклонява от линията на мисълта на Ватикана.

Как да знам, как да бъде сигурен как да се движи напред в тъмнината и объркването и да остане на прав път, ние обърна Исус Христос!

Когато видите морал, ценности и скромност намалява до празни думи,

Когато видите похот бъде достоен да живее,

Когато видите призната и официално чрез брак между лица от еднакъв пол хомосексуалността

Как да не се изгуби в мрака и без съмнение е на прав път!

Дошло е време за всички християни като мен се опитва да остане на прав път да се използваВъведение Богородично , така че да ни помага, да ни просветлява и ни води към Исус Христос.

Исус Христос беше бит в тялото и страда агонията да спаси душите ни и да ни даде дара на любовта му към вечния живот (И пред очите на всички признаци, че идва скоро)

Благословената Дева Мария, майката на Исус Христос пострада в сърцето си, за да видите на плътта му плът и измъчван и разпънат.

Но да знаете, че жертвата на Неговия Син Иисус Христос, плода на утробата си, страда и даде живота си за прощение на греховете ни, за да можем да се спасят, право Въведение Богородично да приеме, за Любов за човечеството, всички тези страдания.

Ето защо, когато сме загубили, без надежда за намиране на верния път към Бога чрез Исус Христос, то ние трябва да се молим, Бог, Исус Христос, но също така и на Светата Дева, за да ни помогне, като ходатайства за нас с любов .

Въведение Богородично е най-добрият адвокат, което имаме, особено в тези времена на края, където е изключително трудно да се ходи по прав път сме обърна Исус Христос.

Човекът има какво да се прости с Бог! И в деня на гнева на Бог е по-близо и по-близо, така че ние трябва да помогне и на Пресветата Дева е ценен и незаменим за човечеството помощ.

Света Богородица, моля и ви умолявам да донесе на света светлината на истината, така че всеки да може да се съживи пламъка на вярата си и да разберем живота си и да намерят Исус Христос.

Вашият син Исус Христос казва:  « Аз съм пътят, и истината, и животът; никой не дохожда при Отца, освен чрез мен. ».

Помогнете ни всички Въведение Богородично да ходят на правото и добродетелни пътя на любовта, мира, на радостите, правосъдие, милосърдие и състрадание ние привлече сина си Исус Христос.

Време е да се молим!

Фатима

Hail Mary

Hail Mary, пълно с благодат

Господ е с вас.

Благословена си ти между жените, и Исус,

А плодът на твоята утроба е благословен.

Дева Мария, Божията Майка,

Молете се за нас грешниците,

Сега и в часа на нашата смърт.

.

0

0 0

0

.

Отче наш

Отче наш, който си на небето

Нека името ти да бъде осветен.

Да дойде Твоето царство.

Да бъде Твоята воля на земята, както на небето.

Дай ни днес ежедневния хляб.

И прости ни прегрешенията, както и ние прощаваме

на длъжниците срещу нас.

И не ни въвеждай в изкушение.

Но избави ни от лукавия. Така е то.

0

0        0

sentinelle3

Исус Христос е моят Цар

0

0        0        0

0

0

0

Аз ви каня да медитират върху тези думи на Исус Христос

John 14

14:01 кой момент се смущава сърцето ви. Вярвайте в Бога, вярвайте и в Мене.

14:02 Има много имения в дома на Отца Ми. Ако не беше, аз щях да ви кажа. Отивам да ви приготвя място.

14:03 И когато ме няма, а аз отида и ви приготвя място, пак ще дойда и ще ви взема при Себе Си, че където съм Аз да бъдете и вие.

14:04 Знаеш ли къде отивам, и вие знаете пътя.

14:05 Thomas Му казва: Господи, не знаем къде отиваш, а как можем да знаем пътя?

14:06 Исус му казва: Аз съм пътят, истината и животът.Никой не дохожда при Отца, освен чрез мен.

14:07 Ако бяхте познали Мене, бихте познали и Отца Ми. И сега вие знаете, и те видях.

14:08 Филип Му казва: Господи, покажи ни Отца, и достатъчно ни.

14:09 Иисус му казва, толкова дълго, колкото аз съм с вас и не си ли ме познал, Филипе? Който е видял ме е видял Отца как ти казваш тогава, Покажи ми Отца?

14:10 Не вярваш ли, че Аз съм в Отца и Отец е в мен? Думите, които Аз ви казвам, не от Себе Си говоря, и Отец, Който пребъдва в Мене, той върши делата.

14:11 Повярвайте ми, аз съм в Отца, и Отец е в Мене; или пък вярват, защото на строителните работи.

14:12 Истина, истина ви казвам, който вярва в Мене, ще вършат делата, които върша Аз, и той ще бъде по-голям, защото отивам при Отца Ми;

14:13 и каквото и да поискате в Мое име, това ще сторя, за да се прослави Отец в Сина.

14:14 Ако поискате нещо в Мое име, ще го направя.

14:15 Ако Ме любите, ще пазите Моите заповеди.

14:16 И Аз ще поискам от Отца, и Той ще ви даде друг Утешител, за да пребъдва с вас

14:17 Духът на истината, когото светът не може да приеме, защото нито Го вижда и не го познава, но вие Го познавате, защото Той пребъдва с вас и във вас ще бъде.

14:18 Няма да ви оставя сираци; ще дойда при вас.

14:19 Още малко, и светът няма вече да Ме вижда, а вие Ме виждате, защото Аз живея, и вие ще живеете.

14:20 И в онзи ден ще познаете, че Аз съм в Отца Си, и вие в Мене, и Аз във вас.

14:21 Който има заповедите Ми и ги пази, той е, че ме обича, а който Ме люби, ще бъде възлюбен от Отца Ми, аз го обичам, и ще явя при него.

14:22 Judas, не Искариотски, Му каза: Господи, как е, че искаш при нас, а не на света?

14:23 Иисус му отговори: Ако Ме люби някой, ще пази думите ми, и Моят Отец ще го възлюби, и Ние ще дойдем при него и ще направим обиталище у него.

14:24 Който не ме обича, не пази думите ми. И словото, което слушате, не е Мое, а на Отца, Който Ме е пратил.

14:25 Казах ви тези неща, докато аз все още съм с вас.

14:26 А Утешителят, Светият Дух, когото Отец ще изпрати в Мое име, ще ви научи на всичко и ще ви напомни всичко, което съм ви казал.

14:27 Оставям ви мир, Моя мир ви давам. Аз не ви давам, както светът дава. Да се не смущава сърцето ви, нито да се бои.

14:28 Чули сте, че аз ти казах, че си отиде, и дойде отново при вас. Ако ме обичаш, ще се радвам, че аз отивам при Отца, защото Отец е по-голям от мен.

14:29 И сега ви казах това преди да се случи, така че когато това се случи, за да повярвате.

14:30 Няма да говоря много с вас, защото князът на този свят идва. Няма нищо в мен;

14:31 но, че за да познае светът, че Аз любя Отца, и че аз правя в реда, в който Отец ми е дал, стани, излез от тук.

Източник

http://topchretien.jesus.net/topbible/view/bible/&livre=00043&chapitre=00014&version=00001&verset=6

Мир, любов и радост в сърцата и домовете си, докато чакат за грабването на църквата за някои и завръщането на Исус Христос на Елеонския хълм за другите.

Победител

Votre commentaire

Choisissez une méthode de connexion pour poster votre commentaire:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l’aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s

Ce site utilise Akismet pour réduire les indésirables. En savoir plus sur la façon dont les données de vos commentaires sont traitées.