БОГ ПРОТЕЦТ Хришћани АЛ-Коцх!

 4472788_3_цббб_ун-оф-милиције-хришћани--виллаге_99дбб2цфде9а6е45д6б7фе047556дц69

 

Овај 2015 године као што сам рекао у мом чланку од 1. јануара (Линк  ОВДЕ  )  живимо и да ће живети још веома јаке тренутке краја времена јер већи повратак Исуса Христа је у близини и догађаји су јаки , моћна, јасна и експлозив. 

 

Један поглед на године прошлих и катастрофалног ванредног доказа за постојање глобалне ситуације у свим областима изгледа да нам на такав начин јасно да се мора бити слеп да не види или лоше намере, као што су светло изгледа мрак.

 

У првом кварталу 2015. године, Бог ће подићи свест човечанству (линк  ОВДЕ ) доживљавамо бол прорекао у Библији најављује повратак на Земљу свог јединог сина, и Вољени, Исуса Христа, нашег Спаситеља и нашег краља који ће се вратити са нама да владају светом током хиљаду година које нас раздваја од коначне пресуде.

 

Морамо схватити да живимо у последњих неколико година, моја љубљена хришћанске браће и сестара света, време прогона и Фаитх.

 

Прогон хришћана је сада глобално и на великој скали од грађанских ратова, терористичких аката и физички, морални и вербално.

 

ИСЛАМ десно-размишља на начин Еаст, осуђује бес и свирепост крвавим догађајима, су карикатуре пророка Мохамеда његовог, иду толико далеко да запале заставу наше вољене Француске и деградира наше амбасаде.

 

Како онда можемо имати поштовање хорде фанатика који брутално вичу « мртва » за хришћане и француском.

 

Како можемо имати поштовање за армију крволочних фанатика и будалама у име Бога зову Аллах убити своју браћу и сестре толерантни и отвореног ума Муслимана и нашој браћи и сестрама Источни хришћани .

 

Како можемо да захтевамо поштовање за виле бића који крше сакаћења и убију оне који одбијају да достави варварских закона чији је циљ израда « човека » роб фанатика који су за потребе дебасе човека да прихвати живот ропства.

 

Мора се признати да су ове одвратне бића, фанатици, исламисти и терористи настојати да добијете снагу, рата и терора, нова цивилизација на Земљи « Ислам » .

 

Дакле, мора се реци и разјасне ове дивље хорде фанатичних исламских терориста уколико одлуче да се врате у спонзор или изврше нападе у земљи људских права и грађанина « Франце », или сваког бића је слободан да ливе своју веру, своју вјеру и културу у погледу индивидуалних слобода и законима Републике , остављамо у ком случају некажњено злочине почињене у Француској и широм света против народа Француске, њеним вредностима и њеном Републике .

 

Мирнодопско време   

Одговор из Француске ће увек бити  његов закон и правда и његове снаге ће увек бити његов закон и правда.

 

Ратни

БОГ Сажалити непријатеља наших !!!

 

 

Закони Републике су секуларни и Муслимани Француске, француски рођени уживо као и сваки француском у складу са законима Републике, својом традицијом и њеним обичајима, његовог обожавања, културне и републичких.

 

За муслимани постали Французе француског држављанства они су прихватили вредности, закона и обичаја нас и Француску и његову републику и мора бити у складу.

 

За регистроване француских муслимана који живе у Француској , који више не прихватају вредности и законе Републике Француске, они имају проблем који њихова одговорност за решавање.

 

Француски Пацифик и пацифисти.

Мирно јер живе у миру

Пацифисти јер помажу другима да живе у миру

 

Ми, Французи, су мушкарци и жене мировни живе у миру и у име мира и љубави поздрављамо жртве тираније и помаже у оквиру « УН » и свим лицима у нужди жртве тирана и крволочних лудаци.

Да нападне Француску и њен народ је злочин против мира и љубави Божије и то никада неће проћи некажњено!

 

Исламисти,

 

Не дирајте моје француске браћу и сестре, Јевреји, Муслимани, атеисти, хришћани или било које религије уопште!

 

Исламистичке фанатици и терористи, ти који се залажу за џихад против наше цивилизације и нашег друштва, твоја казна је близу и да ће доћи са неба .

 

То ће бити велика и да ће бити испуњени

вољом Бога!

 

Исламисти, онда жуде Бога да вам помогне и остаће глуви вашим молитвама и вашим сузама.

 

Покајте или посматрајте небо!

 

Свим несрећних жртава ових крвавих луд, ја желим да вам кажем да Бог види своју патњу и да дан избављења је близу, онда је ваша награда ће бити сјајно.

 

Опрез, Храброст, Стрпљење и молитва.

 

Драги браћо и сестре у Христу, Бог нас воли и да ће нам помоћи јер помаже нашој браћи и сестрама Ал-Коцх који је оаза љубави и мира у паклу Ирака!

Линк за новински чланак Цхристианс Ал-Коцх   ОВДЕ 

 

 

Бог благословио све људе добре воље.

Љубав, мир и радост у срцима иу лобија у очекивању повратка у славу на земљи нашег Господа Исуса Христа.

Победник

Votre commentaire

Choisissez une méthode de connexion pour poster votre commentaire:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l’aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s

Ce site utilise Akismet pour réduire les indésirables. En savoir plus sur la façon dont les données de vos commentaires sont traitées.


%d blogueurs aiment cette page :