БОГ ДА СЕ ЧУВА христијани на АЛ-Кох!

 4472788_3_cbbb_un-на-милиција-христијани-на-village_99dbb2cfde9a6e45d6b7fe047556dc69

 

Оваа 2015 година како што реков во мојот напис од 1 јануари (линк тука  )  на кој живееме и ќе живее уште многу силни моменти на крајот на времето, бидејќи поголем враќање на Исус Христос е близу и настани се силни , моќен, јасни и експлозивно. 

 

Еден поглед години поминале и катастрофалната вонредни докази за глобалната состојба во сите области се појавува за нас на начин така е јасно дека мора да се биде слеп да не се види или лоша намера како што се светлина се чини мракот.

 

Во првиот квартал на 2015 година, Бог ќе ја подигне свеста за човештвото (линк  тука ) се доживее болка пророкуваше во Библијата најавува враќање на Земјата на својот син единец, и Возљубени, Исус Христос, нашиот Спасител и нашиот крал кои ќе се вратат со нас да владее со светот во текот на илјадници години, кои нè оддели од судниот ден.

 

Мораме да разбереме дека живееме во последниве години, мојот возљубен христијански браќа и сестри на светот, за време на прогон и вера.

 

Прогонствата на христијаните е сега на глобално ниво и во голем обем од граѓански војни, терористички акти или физичка, морална и вербално.

 

Исламот десен размислување патот Исток, ги осудува гнев и жестокоста со крвави настани, карикатури на пророкот Мухамед неговата, одат дотаму што да го запали знамето на нашата сакана Франција и деградираат нашите амбасади.

 

Како тогаш можеме да имаме почит кон ордите на фанатици, кои брутално викне « мртов » на христијаните и француски јазик.

 

Како можеме да имаме почит кон војска на жедните за фанатици и будали, во името на Бога, тие го нарекуваат Аллах го убие своите браќа и сестри толерантни и со отворен ум муслиманите и нашите браќа и сестри, источните христијани .

 

Како можеме да бараат почитување на грд суштества кои ги прекршуваат осакатат и да ги убијат оние кои одбиваат да ги достават до варварски акти насочени кон создавање на « човекот » робови фанатици кои се во функција на обезвреднување на човек да го прифати животот на ропството.

 

Мора да се признае дека овие одвратното суштества, фанатици, исламисти и терористи бараат да се постигне со употреба на сила, војна и терор, нова цивилизација на Земјата « ислам » .

 

Значи мора да се каже и да се разјаснат овие диви орди на фанатички исламистички терористи доколку се одлучат да се вратат на спонзорот или да вршат напади во земјата на правата на човекот и граѓанинот на « Франс », или секој битие е слободно да живеат својата вера, својата религија и култура во однос на индивидуалните слободи и законите на Република , заминуваме во никој случај не останат неказнети злосторства извршени во Франција и во целиот свет против народот на Франција, вредности и Република .

 

Мирновременски   

Одговорот од Франција секогаш ќе биде  од страна на неговиот закон и правда и неговата сила секогаш ќе биде негова закон и правда.

 

Военновременни

БОГ СЕ штета на нашите непријатели !!!

 

 

Законите на Република сме секуларна и муслиманите во Франција, францускиот роден во живо како и секоја француски во согласност со законите на Република, нејзините традиции и обичаи, својот обожување, културни и републиканците.

 

За муслиманите да биде Французин од страна на францускиот националност тие биле прифатени вредности, законите и обичаите на САД и Франција и неговиот Република Македонија и треба да се усогласат.

 

За не француски муслимани кои живеат во Франција кои нема да прифати вредностите и законите на Република Франција, тие имаат проблем дека нивната одговорност да се реши.

 

Француската Пацифик и пацифисти.

Мирно, бидејќи тие живеат во мир

Пацифистите, бидејќи тие им помогне на другите да живеат во мир

 

Ние, француски, се мажи и мир Жените живеат во мир и во името на мирот и љубовта ние го поздравуваме жртви на тиранија и помагање во рамките на « ОН » и сите сиромашните луѓе жртви на насилниците и жедните за лудаци.

За да го нападне Франција и нејзиниот народ е злосторство против мирот и љубовта на Бога и никогаш нема да помине неказнето!

 

Исламистите

 

Не допирајте моите француски браќа и сестри, Евреи и муслимани, атеисти, христијани или било која религија она!

 

Исламистички фанатици и терористи, вие, кои се залагаат за џихад против нашата цивилизација и нашето општество, вашата казна е во близина и тоа ќе дојде од небото .

 

Тоа ќе биде голем и ќе бидат исполнети

по волја на Бог!

 

Исламисти, тогаш сте жедни Бог да ви помогне и ќе остане глув на вашите молитви и твоите солзи.

 

Покајте или да се види на небото!

 

За сите несреќни жртви на овие крвави луд, сакам да ви кажам дека Бог го гледа твоето страдање и дека на денот на избавувањето е во близина, тогаш вашата награда ќе биде голема.

 

Внимание, храброст, трпение и молитва.

 

Возљубени браќа и сестри во Христа, Бог нè љуби и ќе ни помогнат како тоа им помага на нашите браќа и сестри на Ал-Кох која е оаза на љубовта и мирот во пеколот од Ирак!

Линк до новинарска вест христијани Ал-Кох   ТУКА 

 

 

Господ Бог да благослојт сите луѓе со добра волја.

Љубов, мир и радост во срцата и во ходниците во пресрет на враќањето во слава на земјата на нашиот Господ Исус Христос.

Виктор

Votre commentaire

Choisissez une méthode de connexion pour poster votre commentaire:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s

Ce site utilise Akismet pour réduire les indésirables. En savoir plus sur la façon dont les données de vos commentaires sont traitées.


%d blogueurs aiment cette page :