АЛАРМ СИЛА вере у љубав Исуса Христа

арбрециел

.

Бог објавио човеку од стварања човечанства да свијет « Земља » је имао живот и онда би био уништен крајем прошле пресуде.

.

Бог је рекао у Библији од стране његових пророка и његовог јединог сина Исуса Христа све што ће се десити на крају времена и шире.

.

Након завршетка времена, Исус Христ ће физички вратити на Земљу да влада хиљаду година, све до судњег дана и онда неки ће бити сачуван и да ће заувек живети у новој земљи, а други ће отићи у пакао.

.

Невероватно како може да изгледа, после две хиљаде година чекања, налазимо да су библијски пророчанства и знаци упозорења на повратак Господа нашег Исуса Христа већ направио у својој квази-свеукупности и оних који јос увек нису, су остварују.

.

Ово је чињенична и проверљиве стварност, јер завршетак првих знакова је стварање државе Израел 14. мај, 1948.

.

Од тог дана у мање од 70 година све библијске пророчанства и знамења на повратак Исуса Христа да уради.

.

Треба напоменути да је математички немогуће да се сви та пророчанства и библијски знакови бити постигнуто у исто време у тако кратком периоду.

.

Овај потпуно искључује могућност!

.

Када сте искључени немогуће у ситуацији да је као вероватно као што можда изгледа није највероватније хипотеза, али реалност.

.

Као што је математички немогуће да шанса омогућити успех у тако кратком времену (мање од 70 година) мноштво библијских пророчанстава и знакова најављују хиљаде година од повратка Исуса Христа « Месија »

.

Непосредна повратак Исуса Христа постао стварност, а не сценарио.

°

об_ецц958_10241985

.

Стога можемо говорити сигурношћу скорог повратка Исуса Христа.

.

Повратак Господа нашег Исуса Христа односи и нашу генерацију.

.

То је сигурно, али свако је слободан да га игноришу.

.

Лични Анализа сам направио у погледу разноврсности библијских пророчанстава и знакова направљених од 14. маја 1948. године, и експоненцијални расте од 29. септембра 2008. године, …

.

(Датум Изабрао сам у својој анализи као датум покретања најаве прошле недеље пророка Данила и конкретно датум почетка последњих седам година прије физичког повратка нашег Господа Исуса Христа)

.

… Ме је навело да лоцира повратак Господа нашег Исуса Христа између 14. и 15. септембра 2015.

То у укупном односу за наставу Библије и посебно Јеванђеља:

.Маттхиеу 24 стих 36

.

За тај дан и часу нико не зна, ни анђели на небу, ни Син, него само Отац.

.

Прочитај мој чланак

Повратак Исуса Христа МОЖДА 14 или 15 Септембар 2015! ТОКОМ Празник труба  :

.

На очима пророчанстава и знамења, Ворлд Невс потврђује са снагом у свим областима неодложно скором повратку нашег Господа Исуса Христа.

.

Авај, хиљаду пута, нажалост, многи мушкарци и жене; посебно међу младима, више не верују у Бога, а још мање Исуса Христа!

.

Многи су себицно, арогантно и хвалим, препуштајући се пожуде и задовољство раде зло.

.

Друге групе су се придружили џихадиста да убије нашу браћу и сестре и све оне који су ставили на њиховом путу.

.

Треба само погледати шта се дешава на Блиском истоку да видим да очигледно рат апокалипсе « рат Армагедон » почела је од марта 2012. у Сирији.

.

Треба напоменути да је побуна у Сирији почели годину дана раније, али је побуна је отишао до правог рата фазе у марту 2012. године са доласком у Сирији много џихадиста широм света да се боре овлашћења да се за увођење генерализована широм Блиског истока џихада.

.

У мојој анализи за повратак Исуса Христа на Земљи између 14. и 15. септембра 2015, Вар оф тхе Апоцалипсе « Армагедон » је почео у исто време као и почетак велике невоље и зато траје до повратка Исус Христ, који престаје по повратку на Земљу.

.

Рат Армагедона изгледа да су се на нову димензију са овом коалицијом четрдесет држава против ове војске џихадиста « Исламске државе у Ираку и Левант (ЕИИЛ) »

.

Такође, морају да схвате да ће овај рат се погоршати дана у дан, као повратак Исуса Христа треба да буде као у мукама порођаја са више и више бола до последњег тренутка, а то је да Физика повратка на Маслинској гори у Јерусалиму.

.

Тренутно, Израел, а посебно Јерусалим, већ предмет терористичких напада тих бораца ЕИИЛ!

.

Исус Христос, пре повратка физички на Земљи треба да настави са уклањањем цркве није намењен да издржи дан гнева Бога који мора доћи пре његовог повратка.

.

Али које це бити део цркве на дан заноса!

Изјава вере:

.

Безброј су они у свету који нису хришћани.

.

А међу онима који су хришћани, небројени су и они који се нису насељена истинској вери и који не следе заповести Божије и учење Исуса Христа.

.

Ова страшна ситуација је погоршана заиста глобалном отпадништво.

.

То је озбиљно, јер доста врло брзо Исус Христ ће уклонити Своју цркву и многи ће бити искључени. Док су уверени да зараде место у цркви Исуса Христа ће бити уклоњени.

.

Морамо да разумемо да је Исус Христ, Божји син, био тамо две хиљаде година, на крају своје три године проповедају, вређали, понижавали, злостављани, ударен, мучени, понижавани и коначно разапет.

.

Али никада, никада, Исус Христ нас је напустила, јер је прихватио своју патњу смрт за наше спасење!

.

А ми, моја љубљена браћо и сестре, колико нас је напустила Исус Христ напуштања цркву!

.

Исус затражио Петра да изгради своју цркву, а црква је « једна и недељива » се зове « католичка црква »!

.

Многи од наше браће и сестара тек напустио католичку цркву и размишљања ближе Исусу Христу, када у ствари, они оградила од напуштања цркву.

.

Наравно, ова браћа и сестре често насељена од праве вере и заиста убедио да прате и, у супротном цркви, прави пут ка Богу кроз Исуса Христа.

.

Жао ми је да кажем, али да су у праву! За напуштање Црква Исуса Христа « Католичка црква » су напустили Исус Христос је претрпео ради нашега спасења!

.

Исус Христ, Он нас не напусти, он је патио због нас до свог последњег даха на крсту.

.

Наш Господ Исус Христос је прихватио све патње за опроштење наших греха и на тај начин нам омогућавају да уђу у царство небеско својом љубављу, а не наша заслуга.

.

Дакле, ако се почини грехе, ипак можемо бити део Цркве која ће бити уклоњена ако се питате Бога за опроштај, ако се покају и исправите ако наш живот.

.

Али ако ми напустимо Исуса Христа и његове цркве напуштајући « Католичке цркве », док несвјесно дајемо Исуса Христа и његове цркве ускоро ће бити уклоњене.

.

Наравно да разумем да многи верују да имају веру без да део Католичке цркве које ће имати користи од уклањања.

.

Ја им кажем све, укључујући пастора, водичи, свештеници издвојена цркава и других верских лидера свих цркава ван Католичке цркве, они су у праву.

.

Било би кривично да кажем да што оставио Христос, остављајући своју цркву, да ће бити спасени и оних који их прате.

.

Од свете католичке цркве нема спасења!

.

.

.

Међутим,

Знам и сам свестан великих невоља и трагедија које су искусили Католичке цркве деценијама. Се инфилтрирају га масони, по апостолима Луцифер, људи бесрамно по профитера и чак педофила.

.

Знам и сам свестан да је Ватикан јасно је постао седиште антихриста.

.

Знам и сам свестан да је Исус Христ постао музејски експонат у Ватикану.

.

Знам и сам свестан да постоји воља, диктиран од стране Ватикана да свим својим сарадницима, да црква прилагођава модерном животу, то се преноси у више сузбијање у црквама конфесионалних, на шкољке или свети вода у фонту и сада постоји причести, без признања.

.

Знам и сам свестан срамне поређења до католичке цркве са паганским религијама и скрнаве почињени у средини.

.

Папа и великодостојници до учествују у велики дан са гостима из других религија да паганских молитве у базилици Светог Петра у Риму.

.

Да, знам и сам свестан да наша Света Католичка црква умире, она је вређали, злостављани, понижавани, мучени, а престрављен да ће она на крају разапет као што је Господ наш Исус Христос.

.

Наравно да се не слажем са папства која жели да уједини све религије и створити собе са заједничким молитвама свих религија.

.

Наравно да се не слажем са папства која жели да направи нову хуманизам вредност Католичке цркве. (Хуманизам ставља човека у центар свега, док је Католичка црква је Бог који је у центру свега) постоји мала разлика! не можете наћи!

.

Наравно да се не слажем са анти-папама који успеју од Јеан двадесет три који је одбио да поштује захтев Блажене Дјевице Марије, одбијајући да открије 1960. трећу тајну Фатиме.

.

Листа ће бити дуго набрајати све несугласице између папства и правих члановима Светог Католичке цркве.

.

Упркос свим неслагања « и они су легије, » не смемо одустати Преподобни католичку цркву јер је Првобитна црква која је настала од Пиерре на захтев Исуса Христа.

.

Преподобни Католичка црква трпи палих бораца у последња времена!

.

Имамо дужност као хришћани и војници Христа да се суочи са нападачима и не одустати, јер је Исус Христос нас није напустила. Он је патио за нас до последњег даха живота.

.

Дакле, за љубав Исуса Христа и Бога, имаш мој вољени назад у Пресвете католичке цркве. То је наш дом и наша породица.

.

Разговарајте са свештеницима на крају времена, траже свете воде у шкољки заједно и молити нашег Господа за његов брзи повратак.

.

Ми смо на крају времена и одједном као нестанка струје овај свет ће се пробудити са заносом цркве!

.

То ће бити прекасно да би био спасен!

.

Ја вас позивам да прочитате или поново прочитати параболу радника у 11. сат.

.

.

Линк на причи радника у 11. сату: Матеј глава 20 1-13

хттп://ввв.лирелабибле.нет/ЛСГ/хтмл_5/Маттхиеу_4.хтм

Као што се може разумети читањем ову причу, али свако мало долазе у Исуса Христа и члан његове цркве, који ће ускоро бити уклоњена.

                                                           

  Меа цулпа

Меа-Цут

 

.

Nous vivons actuellement l’Apostasie de l’église et de la Foi, nombreux sont les Chrétiens qui ont quitté l’Eglise Catholique et encore plus nombreux sont ceux qui sont égarés sans Foi et sans église.

.

То је чињеница и бетона свет. И то је драматично!

.

Она је у генерацији мање од четрдесет година је највећи број оних који су далеко од вере Бога и Исуса Христа пали.

.

Такође је у генерацији мање од четрдесет година, такође су они који нису имали прилику да постану хришћани или члановима Светог католичке цркве.

.

Ми старији, нисмо испунили своју улогу као Биг Бротхерс и напустили нашу млађу браћу и сестре на цесту вере.

.

Наравно, извињења су бројни јер постоје појединци одговорни.

.

Али чињенице су ту и они су врло конкретни и реални.

.

Наша омладина не привлачи цркве и многи ни не знају ко је Исус Христ!

.

И да је наша кривица, ми старији.

.

Позивање све невернике

Атеисти

Свима онима који нису дошли до Исуса Христа зна да ће вас Пресвете католичка црква добродошлицу, ако желите да се придружите.

.

Крстити у води свештеник, брат или сестра,

.

Питајте Бога за опроштај за све своје грехе и води вас у вашем животу,

.

Покајте се свих ваших грехова и злих дела,

.

Исправите свој живот и замолите Исуса Христа кроз молитву, да би свог личног Спаситеља и добродошли сте у његовој цркви.

.

Цоме ходају са нама на уском путу љубави, вере и понизности који води ка Богу кроз љубав Исуса Христа.

.

Будите скромни али поносан и достојанствен да постану хришћани и да буду још и држи ватрени у вашој вери у нашој Богородице Католичка црква.

.

Држите пажљиво пламен ваше вере добро осветљене да остану у цркви Исуса Христа, јер ће ускоро бити уклоњена.

.

Живот за вечност је у Исусу Христу да ћете наћи.

.

Позивам све намесници Свете католичке цркве

.

Свештеници

.

Врло свечано, молим све намесници наше Богородице Католичка црква да се максимално растојање са папства које је довело шокантно цркву у провалију, укључујући савезе са другим религијама и изазива безброј Хришћани у пакао.

.

Пратите своје срце и постати поново храбри и ентузијасти војници Исуса Христа као наше браће и сестара и свима онима који желе да постану, имају велику потребу за вас.

.

Црква умире и она вас све потребе.

.

Матеј 18 5.версет

Јер вам кажем истину, док прође небо и земља, не прође од закона ни једно иота или једна цртица, док се све постиже.

.

Од суштинске је важности да се брзо промовишу,  « укључујући и улице, па чак и у тржним центрима! «  крштење католичка црква и организована кампања, тако да је велики број наших нових браће и сестара може бити спасен.

.

Ту цхристенинг крштење воде, као крштења жеље и крви, то је само богохуљење, што доводи до Луцифера свима онима који прихватају сви они који дају и оних који препознају .

.

Преподобни Католичка црква мора да открију своје вредности, догму и веру.

.

Ти и намесници Свете католичке цркве, Саинтс Војници Исуса Христа морате пробудити и рад у хитним случајевима да доведе у изгубљеним овцама стада.

.

Исус Христос је ускоро и да ће нас питати све рачуне!

.

Да одговорите на повратку Господњој?

.

Сви позиви за нашу браћу и сестре

Христ

човечанство

Заједно морамо деловати да дају живот и смисао за наставу нашег Господа, магистар и краља Исуса Христа, јединог сина Божјег.

.

Повратак Исуса Христа изгледа неминован и нови живот обећава да ће бити за човечанство.

.

Владавина Исуса Христа је близу, да ће требати миленијум љубавног, мира и просперитета широм Земље.

.

Али да живим у овом веку љубави и среће у миру и просперитету, морамо бити спасени кроз Исуса Христа.

.

Неки ће бити сачуван и да ће бити уклоњене, јер присуствују венчању Јагњета.

.

То ће бити прави вечни завет да ће Исус Христ успоставити са свим члановима своје цркве које је уклоњена.

.

Неки други ће бити спасени, али прво мора да се суочи последњи период велике невоље, за физички повратак нашег Господа Исуса Христа на Маслинску гору у Јерусалиму

.

Они морају да се одупру искушењима од апостола Луцифера и преживи прогон хришћана које нису уклоњене.

Линк

.

Склони се од свих лажних религија које цртате у провалију и пакла.

.

Вратити или Пресвете Католичке цркве, упркос трагедијама и свих напада је подлеже апостолима Луцифера.

.

Ми морамо бранити Католичку цркву јер је кућа Господа нашега Исуса Христа, а самим тим је и наш дом.

.

То ће такође бити дом свих наших нових браће и сестара, који долазе у Христу крштењем у води, потражња за опроштај и покајање, које исправите своје животе и траже Исуса Христа кроз молитву у бити њихов спаситељ и Бог да води свој живот.

.

Они ће потом примити Свети Дух Божији и да члан Пресвете Цркве Исуса Христа!

.

Време је много озбиљнији и важнији него што можете да замислите, Исус Христос долази врло брзо и по повратку затекао јединствену цркву или ће наћи и мушкарце и жене завађених за тунику.

.

Не учествују у свим овим споровима који чувају веру хришћана и право и исправан пут, љубави, мира, саосећања и понизности да пратити Исуса Христа и Богу.

.

Видимо сваки дан да се зверства почињена над се нашој браћи и сестрама посебно на Блиском истоку и Африци.

.

Ми се молимо за све велике невоље мученицима, укључујући невиним жртвама џихадиста.

.

Пратите Ворлд Невс, јер је сат на крају Тимес.

.

Исус Христос је ускоро и вратити на Земљу, да ће нас питати све рачуне!

.
Да би боље разумели прочитали Матеј поглавље 25.

Линк

Енд оф Даис

.

Мала накнада на нашем веома занимљивом и хомосексуалности Францис папе!

Видеос ин Спанисх о хомосексуалности

Треба напоменути да смо сви грешници, и да Бог опрости, кроз жртву Исуса Христа свима који тражи опроштај, који се покају и исправите своје животе.

.

Остали који не покају, они неће бити део цркве ће бити уклоњени.

.

То је сигурно, али не би требало да суди им се не суди.

.

Међутим, ми не можемо да прихватимо да је хомосексуалност је препознат од стране Цркве, као нормално и природно, јер сексуалности Библија забрањује.

.

Очигледно је наш Папа у име Цркве званично признаје хомосексуалност као природног пола.

.Агиссант И против наставе Бога и Исуса Христа.

.

Мало Реч ден у овом чланку.

 

Ми смо сви грешници!

Дакле, немојте се стидети своје грехе. 

 

 

Почните са жаљењем и покају да су починили.

.

Питајте Бога за опроштај и исправите свој живот.

.

Ако сте пали у грех, онда устани, сигурно ће доћи поново и поново, али важно је да се подигне, да се жалим, да исправите свој живот и да се врати на прави пут!

.

Да ли никада признати тукли!

.

Бог ће увек бити са вама док га питате да ти опростим све док се не покајете за своје грехе.

.

Ве валк моја љубљена браћо и сестре у Христу на уском путу љубави и вере која води ка Богу.

.

И падови су бројни!

.

Ми смо као новорођене бебе уче да ходају.

.

Морамо прихватити наше падове, устати и отићи.

.

Тако смо постали деца Божија учећи из наших грешака, наше грехе и наше грешке као новорођенчади који уче да стоје и ходају, а потом постају мушкарци и жене.

.

Склони се од зла и искушења

Протера из својих умова мржње и резервама,

Ливе ин Лове и мир

И Бог ће вас водити кроз ваш живот,

Ако га питате.

 

Све вас, драги мој браћу и сестре у Исусу Христу питам, љубазно циркулишу у свету овај чланак и комуницирају адресе блога свим својим контактима.

.

хттп://вицторпицарра.вордпресс.цом/

.

Време откуцава и Господ наш  потреба сваког од нас да шире реч« Исус Христ је ускоро »

.

Можете да видите све Блог постове од овог линка.

.

хттп://вордпресс.цом/реад/блог/ид/10443259/

.

Мир, Љубав и радости у срцима и у камина у очекивању заноса цркве за неке и за друге физичке повратак у Маслинске нашег Господа и Учитеља, Исуса Христа, наши Краљ, који је једини син Божији.

Нека вас Бог благослови и води вас

Победник

Votre commentaire

Choisissez une méthode de connexion pour poster votre commentaire:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s

Ce site utilise Akismet pour réduire les indésirables. En savoir plus sur la façon dont les données de vos commentaires sont traitées.