АЛАРМА Силата на вярата в любовта на Исус Христос

arbreciel

,

Бог съобщава на човек от създаването на човечеството, че светът« Земя » имаше живот и след това ще бъдат унищожени в края на миналата преценка.

,

Бог казва в Библията от неговите пророци и единствения му син Исус Христос всичко, което ще се случи в края на времето и извън него.

,

След края на времето, Исус Христос физически ще се върне на Земята, за да царува в продължение на хиляди години, до края на света, а след това някои от тях ще се спаси и ще живее вечно на нова Земя, а другият ще отиде в Ада.

,

Колкото и невероятно да звучи, след две хиляди години чакане, ние откриваме, че библейските пророчества и предупредителни признаци на завръщане на нашия Господ Исус Христос вече са направени в тяхната квази-съвкупност и тези, които все още не са направени, са са изпълнени.

,

Това е фактически и проверими реалност след завършването на първите признаци е създаването на държавата Израел, 14-ти май, 1948.

,

От тази дата по-малко от 70 години всички библейски пророчества и знамения на завръщането на Исус Христос, за да го правят.

,

Следва да се отбележи, че е математически невъзможно, че всички тези пророчества и библейски знаци могат да бъдат осъществени по едно и също време в толкова кратък период от време.

,

Това напълно изключва възможността!

,

Когато сте изключили невъзможното в ситуация, която го е малко вероятно, тъй като може да изглежда не е най-вероятната хипотеза, а реалност.

,

Тъй като това е математически невъзможно шанс позволи постигането на такъв кратък период от време (по-малко от 70 години) на множество библейски пророчества и табели, обявяващи хиляди години, тъй като връщането на Исус Христос « Месия »

,

Предстоящото завръщане на Исус Христос се е превърнала в реалност, а не вероятен сценарий.

°

ob_ecc958_10241985

,

Следователно можем да говорим за сигурност предстоящото завръщане на Исус Христос.

,

Завръщането на нашия Господ Исус Христос се отнася и за нашето поколение.

,

Това е сигурност, но всеки е свободен да го игнорирате.

,

Личната анализа направих с оглед на многообразието на библейските пророчества и знаци, направени след 14 май, 1948, и експоненциално увеличава, тъй като 29-ти Септември 2008, …

,

(Дата избрах в моя анализ като начална дата на обявяването миналата седмица от пророк Даниил и специално началната дата на последните седем години преди физическото завръщане на нашия Господ Исус Христос)

,

… Ме накара да се намери завръщането на нашия Господ Исус Христос, между 14 и 15 Септември 2015 г..

Това в общия отношение на учението на Библията и по-специално на Евангелията:

.Matthieu 24 стих 36

,

За оня ден и час никой не знае, нито небесните ангели, нито Синът, а само Отец.

,

Прочети ми статия

Завръщането на Исус Христос МОЖЕ БИ НА 14 ИЛИ 15 Септември 2015! ПО ВРЕМЕ НА ПРАЗНИКА НА тръбите  :

,

При вида на пророчества и знамения, световни новини потвърждава със сила във всички области на бързото предстоящото завръщане на нашия Господ Исус Христос.

,

Уви, хиляда пъти За съжаление, много мъже и жени; особено сред младите хора, вече не вярват в Бога, много по-малко Исус Христос!

,

Много стана егоист, арогантен и обича да се хвали, да се отдадат на похот и удоволствие да се прави зло.

,

Други групи са се присъединили към джихадистите да убият нашите братя и сестри и всички онези, които поставят на пътищата им.

,

Ние трябва само да погледнете какво се случва в Близкия изток, за да видите, че очевидно войната на Апокалипсиса « Войната на Армагедон » е започнало от март 2012 г. в Сирия.

,

Следва да се отбележи, че въстанието в Сирия започна година по-рано, но въстанието е отишло да фаза истинска война март 2012 с пристигането в Сирия много джихадистите по света да се борят с правомощията, които са за въвеждане на обобщен в целия Близък Изток джихад.

,

В анализа си за завръщането на Исус Христос на Земята, между 14 и 15 септември 2015 г., войната на Апокалипсиса « Армагедон » започва по същото време, когато в началото на голямата скръб и затова продължи до завръщане Исус Христос, който се прекратява при завръщането си на Земята.

,

Войната на Armageddon изглежда да са взели по едно ново измерение с тази коалиция от четиридесет държави срещу тази армия от джихадисти « Ислямска държава в Ирак и Левант (EIIL) »

,

Ние също трябва да разберем, че тази война ще стане по-лошо с всеки изминал ден, тъй като връщането на Исус Христос трябва да бъде в болките на раждане с все повече и повече болка до последния момент, което е, че Физика на връщането на Елеонския хълм в Ерусалим.

,

В момента, Израел, и по-специално в Ерусалим, вече е обект на терористични нападения от тези бойци EIIL!

,

Исус Христос преди да се върне физически на земята, трябва да продължи с премахването на църквата не е предназначена да издържи деня на гнева на Бога, че трябва да се случи преди завръщането му.

,

Но кои от тях ще бъдат част от църквата в деня на грабването!

Изявление на вярата:

,

Безброй са хората в света, които не са християни.

,

И сред тези, които са християни, безброй са и тези, които не се обитават от истинската вяра и които не спазват Божиите заповеди и учението на Исус Христос.

,

Това бедствено положение се утежнява от една наистина глобална отстъпление.

,

Това е сериозно, защото много скоро Исус Христос ще премахне Неговата църква и много от тях ще бъдат изключени. Докато те са уверени, за да спечелите място в църквата на Исус Христос, ще бъдат премахнати.

,

Ние трябва да разберем, че Исус Христос, Божият син, е налице две хиляди години в края на трите си години на проповядване, обидени, унизени, злоупотребява, бита, измъчвани, унижавани и накрая разпнат.

,

Но никога, никога, Исус Христос ни е изоставил, защото той приема страданията му до смърт за нашето спасение!

,

И ние, възлюбени мои братя и сестри, колко от нас са се отказали от Исус Христос, които напускат църквата си!

,

Исус попита Петър да изгради своята църква и църквата е « Един и неделим », това се нарича « Католическата църква »!

,

Много от нашите братя и сестри все още са напуснали католическата църква и мисленето по-близо до Исус Христос, когато в действителност те отрекоха, като оставя неговата църква.

,

Разбира се, тези братя и сестри, често са обитавани от истинска вяра и всъщност са убедени да следват, а в особено църква, на правилния път към Бога чрез Исус Христос.

,

Аз съм съжалявам да го кажа, но те грешат! За изоставяне на Църквата на Исус Христос « Католическата църква » са изоставили Исус Христос е страдал заради нашето спасение!

,

Исус Христос, той не ни изостави, той пострада за нас до последния си дъх на кръста.

,

Нашият Господ Иисус Христос прие всички страдания за опрощаване на греховете ни и по този начин да ни позволи да влезе в небесното царство от любовта си, а не от нашите заслуги.

,

Така че, ако ние се ангажираме грехове, ние все още може да бъде част от църквата, които ще бъдат премахнати, ако можем да помолим Бог за прошка, ако се покаят и да се оправям, ако животът ни.

,

Но ако се откажем от Исус Христос и изоставянето неговата църква « Католическата църква », докато несъзнателно даваме на Исус Христос и неговата църква скоро ще бъдат премахнати.

,

Разбира се, аз разбирам, че мнозина смятат, че има вяра, без да е част от Католическата църква, те ще се възползват от премахването.

,

Аз им каже всичко, включително и пастори, водачи, свещеници инакомислещи църкви и други религиозни водачи от всички църкви извън католическата църква, те грешат.

,

Би било престъпно да се предположи, че след като е оставил Христос, оставяйки църквата си, те щяха да бъдат спасени и тези, които ги следват.

,

Out на светия католическата църква няма спасение!

,

,

,

Въпреки това,

Знам и съм наясно с най-големите проблеми и трагедии опит от Католическата църква в продължение на десетилетия. Той е инфилтриран от масони, като апостоли на Луцифер, от хора, безсрамно от спекуланти и дори педофили.

,

Знам и съм наясно, че Ватикана е ясно става седалище на антихриста.

,

Знам и съм наясно, че Исус Христос се е превърнал в музеен експонат във Ватикана.

,

Знам и съм наясно, че има воля, продиктувано от Ватикана на всичките си помощници, до църквата се адаптира към съвременния начин на живот, това се превръща в по-потискане в църкви конфесионални, мидите или светена вода в шрифта и сега има причастия без самопризнания.

,

Знам и съм запознат със срамни сравнения на католическата църква с езически религии и светотатство същество, извършени в своята среда.

,

Папа и сановници до участие в големия ден с гости от други религии в езически молитви в базиликата Свети Петър в Рим.

,

Да, знам и съм наясно, че нашата света католическа църква умира, тя се обиди, малтретирани, унижавани, измъчвани и покрусен, че тя в крайна сметка ще разпънат както е нашия Господ Исус Христос.

,

Разбира се, че не е съгласен с папата, че иска да обедини всички религии и да се създаде стаи с обща молитва на всички религии.

,

Разбира се, аз не съм съгласен с папството, което иска да направи нов хуманизъм стойността на Католическата църква. (Хуманизъм поставя човека в центъра на всичко, а католическата църква е Бог, който е в центъра на всичко) има малка разлика! не можете да намерите!

,

Разбира се, аз не съм съгласен с анти-папи, които успяват от Jean двадесет и три, който отказва да се подчини на искането на Благословената Дева Мария, отказвайки да разкрие през 1960 г. третата тайна на Фатима.

,

Списъкът ще бъде дълъг, за да се изброят всички разногласия между папството и истинските членове на Светата католическа църква.

,

Въпреки всички разногласия « , а те са легион, » ние не трябва да се откажат от нашата света католическа църква, защото тя е оригиналната църквата, която е създадена от Pierre по искане на Исус Христос.

,

Нашата Светия Католическата църква страда мъчениците в Последните времена!

,

Ние сме длъжни като християни и войници на Христос, за да се изправи своите нападатели и не се отказвайте, защото Исус Христос не ни е изоставил. Той пострада за нас, до последния си дъх на живота.

,

Така че за любовта на Исус Христос и на Бога, имате моята любима обратно в католическата църква Светая. Това е нашият дом и нашето семейство.

,

Обсъдете с свещеници за края на времето, попитайте за светена вода в миди заедно и да се молим на нашия Господ за бързото му завръщане.

,

Ние сме в края на времето и изведнъж като прекъсване на захранването на този свят ще се събуди с грабването на църквата!

,

Това ще бъде твърде късно да бъде спасен!

,

Аз ви каня да прочетете или препрочетете притчата за работниците в 11 часа.

,

,

Линк към притчата за работниците в 11 часа: Матей Глава 20 1-13

http://www.lirelabible.net/LSG/html_5/Matthieu_4.htm

Както може да се разбира като прочетете тази притча, но всеки малко дойде при Исус Христос и член на неговата църква, които скоро ще бъдат премахнати.

                                                           

  Mea Culpa

МЕА нарязан

 

,

В момента живее отстъпничество на църквата и вярата, много християни, които са напуснали Католическата църква и много повече са тези, които, без да губи вяра и unchurched.

,

Това е факт и бетон свят. И това е драматично!

,

Тя е в генерирането на по-малко от четиридесет години, е най-голям брой от тези, които са отпаднали от вярата на Бог и Исус Христос.

,

Тя също е в генерирането на по-малко от четиридесет години и такива, които не са имали шанса да станат християни или членове на Светата католическа църква.

,

Ние възрастните, не сме изпълнили нашата роля като големи братя и са изоставили малките ни братя и сестри на пътя на вярата.

,

Разбира се, извиненията са многобройни, колкото са лицата, отговорни.

,

Но фактите са налице и те са много конкретни и реални.

,

Нашите младежи не са привлечени от църквата и мнозина дори не знаят кой е Исус Христос!

,

И това е по наша вина, ние по-големи.

,

Обръщаме се към всички невярващи

Атеистите

За всички онези, които не дойде Исус Христос знае, че Пресветата Католическата църква ще Ви посрещнем, ако искате да се присъедините.

,

Се кръсти във вода от свещеник, като брат или сестра,

,

Помолете Бог за прошка за всичките си грехове и да ви води в живота си,

,

Покайте се от всичките си грехове и зли дела,

,

Изправете живота си и да поиска Исус Христос чрез молитва, за да бъде вашият личен спасител и ви приветствам в неговата църква.

,

Хайде върви с нас по тесния път на любовта, вярата и смирението, което води до Бог чрез любовта на Исус Христос.

,

Бъдете скромни, но горд и достоен да станат християни и да бъде още и да ревностен във вярата в нашата Света Богородица Католическата църква.

,

Дръжте внимателно пламъка на вярата си добре осветени, за да останат в Църквата на Исус Христос, тъй като скоро ще бъдат премахнати.

,

Живот за вечността е в Исус Христос, че ще намерят.

,

Обръщаме се към всички наместници на Светата католическа църква

,

Свещеници

,

Много тържествено, питам всички наместници на нашата Света Богородица Католическата църква да вземе максимално разстояние с папството, което шокиращо доведе църквата до бездната, включително връзки с други религии и предизвиква безброй християни в ада.

,

Следвайте сърцето си и да станат отново силни и пламенни войници на Исус Христос като нашите братя и сестри и всички онези, които желаят да станат, имат голяма нужда от вас.

,

Църквата умира и тя цялата се нуждае от теб.

,

Матей 18 5.verset

Защото Аз ви казвам истината, докато премине небето и земята, той не преминава от закона една йота, или една точка, докато всичко не се сбъдне.

,

Това е от съществено значение за насърчаване на бързо  « , включително на улицата и дори в молове! «  Католическата църква и организирани кампании кръщението, така че тъй като много от нашите нови братя и сестри също могат да бъдат спасени.

,

Има кръщенета кръщение с вода, тъй като кръщения на желание и кръв, то е само богохулство, които водят до Луцифер всички онези, които приемат всички тези, които дават и тези, които признават ,

,

Нашата Светия Католическата църква трябва да преоткрие своите ценности, догми и вяра.

,

Вие и викарии на Светата католическа църква, Светци воини на Исус Христос вие също трябва да се събудят и да работят в авариен да се въвеждат в изгубената овца стадото.

,

Исус Христос идва скоро и ще ни питат всички сметки!

,

Това ви отговори на връщането на Господа?

,

Всички повиквания към нашите братя и сестри

Исус Христос

човечество

Заедно ние трябва да действаме, за да даде живот и смисъл на учението на нашия Господ, Учител и Цар Исус Христос, единственият син на Бог.

,

Завръщането на Исус Христос изглежда да е непосредствена и нов живот обещава да бъде за човечеството.

,

По времето на Исус Христос е близо, това ще отнеме хилядолетие на любовта, мира и просперитета в цяла Земята.

,

Но за да живеят това хилядолетие на любовта и щастието в мир и просперитет, ние трябва да бъдем спасени от Исус Христос.

,

Някои от тях ще бъдат запазени и ще бъдат премахнати, тъй като присъства на сватбата на Агнето.

,

Това ще бъде истински вечен завет, че Исус Христос ще се установи с всички членове на неговата църква, той е премахнат.

,

Някои други ще бъдат спасени, но те първо трябва да се справи с последния период на голяма скръб, за физическото завръщане на нашия Господ Исус Христос на Елеонския хълм в Ерусалим

,

Те трябва да устоят на изкушенията на апостолите на Луцифер и да оцелеят на преследването на християните, които не са били отстранени.

Връзка

,

Махни се от всички фалшиви религии, които ви привличат в бездната и ада.

,

Хайде обратно или в Светая католическата църква, въпреки своите трагедии и всички атаки тя претърпява апостоли на Луцифер.

,

Ние трябва да защитава католическата църква, защото тя е в дома на нашия Господ Исус Христос, и следователно също така е нашия дом.

,

Той също ще бъде домът на всички наши нови братя и сестри, които идват при Христос чрез кръщението във вода, търсенето на прошка и покаяние, които да изправят живота си и искайте от Исус Христос чрез молитва към да си спасител и Бог да направлява живота им.

,

След това те ще получат Светия Дух на Бога и да бъде член на Пресвета Църквата на Исус Христос!

,

В момента е много по-сериозен и важен, отколкото можете да си представите, че Исус Христос ще дойде много скоро и при завръщането си той открил обединена църква или ще намери мъже и жени се карат за туниката си.

,

Не участва във всички тези спорове, които пазят вярата на християните и на дясно и праведен път, любов, мир, състрадание и смирение, които проследихме Исус Христос и на Бога.

,

Ние виждаме всеки ден, че зверствата са извършени срещу нашите братя и сестри, особено в Близкия изток и Африка.

,

Ние се молим за всички велики скръб мъченици, включително и от невинните жертви на джихадисти.

,

Следвайте световни новини, защото това е часовник на Последния период.

,

Исус Христос идва скоро и да се върне на Земята, той ще ни питат всички сметки!

.
За да се разбере по-добре прочетете Матей 25 глава.

Връзка

Края на дните

,

Една малка такса на нашия много интересен и Хомосексуалността Francis папа!

Видео в испански за хомосексуализма

Следва да се отбележи, че всички ние сме грешници и че Бог прощава, чрез жертвата на Исус Христос на всички, които искат прошка, които се покаят и да се оправям живота си.

,

Други, които не се покаят, те няма да бъдат част от църквата, ще бъдат премахнати.

,

Това е със сигурност, но ние не трябва да съди тях, за да не бъдете съдени.

,

Въпреки това не можем да приемем, че хомосексуалността е признат от църквата като нещо нормално и естествено сексуалност, защото Библията го забранява.

,

Очевидно нашият папа от името на Църквата официално признава хомосексуалността като естествен секс.

.Agissant И срещу учението на Бог и Исус Христос.

,

Малко дума дение в тази статия.

 

Ние всички сме грешници!

Така че не се срамува от греховете си. 

 

 

Започнете със съжаление и да се разкае, че е извършил.

,

Помолете Бог за прошка и се оправям живота си.

,

Ако сте изпаднали в грях, а след това се изправи, вие със сигурност ще дойде отново и отново, но важното е да се повиши, за да съжаляваме, да се оправям живота си и да се върнем на правилния път!

,

Смятате ли, никога не призная, бити!

,

Бог винаги ще бъде с вас, докато не го помолите да ви прости, стига да се покае за греховете си.

,

Вървим възлюбени мои братя и сестри в Христос по тясната пътека на любов и вяра, която води към Бога.

,

И падания са многобройни!

,

Ние сме като новородени деца се учат да ходят.

,

Трябва да приемем нашите падания, да стане и да си тръгне.

,

По този начин, ние ставаме деца на Бога, като се учим от нашите грешки, нашите грехове и нашите грешки като новородени, които се учат да се изправя и да ходи и да станат мъже и жени.

,

Отдалечете се от злото и изкушения

Блокиране от съзнанието си омраза и ненавист,

Живейте в мир и любов

И Бог ще ви води през целия си живот,

Ако го попитате.

 

Благодаря на всички вас, възлюбени мои братя и сестри в Исус Христос попита любезно разпространява по целия свят тази статия и да общуват блог адрес за всичките си контакти.

,

https://victorpicarra.wordpress.com/

,

Времето тече и нашия Господ  се нуждае от всеки един от нас да се разпространява думата « Исус Христос ще дойде скоро »

,

Можете да видите всички публикации в блога чрез този линк.

,

http://wordpress.com/read/blog/id/10443259/

,

Мир, любов и радостите в сърцата и в камината в очакване на грабването на църквата за някои, а за други физическото връщане на Елеонския хълм, нашия Господ и Учител, Исус Христос, нашият Кинг, който е единственият син на Бог.

Нека Бог да ви напътства и да ви благослови всички

Победител

Votre commentaire

Choisissez une méthode de connexion pour poster votre commentaire:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s

Ce site utilise Akismet pour réduire les indésirables. En savoir plus sur la façon dont les données de vos commentaires sont traitées.