АКО ИСУС ХРИСТОС Tarde ОЧАКВАЙТЕ, ЦЪРКВАТА В ПО-МАЛКО ОТ изчезне GENERATION!

църква платна изчезване

 

 

Като мен, всеки може да види, че грабването на Църквата не се състоя на 13 септември и че Исус Христос не е върната на Земята на 14 или 15, или дори в края месец септември 2015.

 

Бях спекулира в някои от моите статии, че това връщане може да се случи по това време  и не бях прав!

 

Това не е първият път. Но както вече знаете, че не съм пророк!

 

Все пак, това не означава, че ние не сме в края на времето точно преди завръщането на Исус Христос.

 

Вместо това, събитията от септември всъщност бяха много силни признаци.

 

Видяхме значително влошаване на сирийската война чрез активното участие на руската армия и пасивно участие за времето на китайската армия.

 

Ние също така, че Франциск направи сензационно изявление по време на посещението си в САЩ през проповедта си в катедралата Свети Патрик.

 

Превод на папата изявление:

« Кръстът ни показва още един начин да се измери успеха. Наш е да засадят семена. Бог вижда плодовете на нашия труд. И ако от време на време ни усилия и произведения изглежда да се провали и да не произвеждат плодове, ние трябва да помним, че ние сме ученици на Исус Христос, и животът му, човешки казано, е приключило в недостатъчност недостатъчност на кръста. « 

 

Той се осмели да заяви, че живота и жертвата на Исус Христос са се оказва провал на кръста « провала на кръста. »

 

Папата е върховният лидер на Католическата църква, изявлението му не може да се приема с лека ръка.

Това е общият отказ за божествеността на Исус Христос и е еквивалентен на официалното обявяване на смъртта на вярата във Ватикана и по този начин допълнително потвърждава моята статия: « Исус Христос стана аксесоар и част от Ватикана МУЗЕЯ »

 

https://victorpicarra.wordpress.com/2014/09/22/jesus-christ-est-devenu-un-accessoire-et-une-piece-de-musee-du-vatican/

 

Изявлението му е признание, че той е загубил вяра и отрече Исус Христос.

 

« Ясно е, че нашата света католическа църква официално е починал в САЩ в катедралата Свети Патрик в гръмотевичен аплодисменти. « 

 

..

 

Това изявление на Франциск е много силен библейската знак на крайните времена « вероотстъпничество », която обяви предстоящото завръщане на Исус Христос.

 

По думите му на папата е формализирана Отстъпление Ватикана разпъват нашата света католическа църква.

 

Той остави безмълвни всички християни по света, така че забележките му за « провала на Исус Христос » са недостойни за наследник на Петър и обидно за Бога, Исус Христос, църквата и вярата.

 

За нас, християните, на Франциск е след неговото изказване добрият пастир и достоен представител на Христос на Земята и дори направи Ватикана също вече не е на мястото на Църквата на Светия престол католик.

Светият престол на католическата църква в момента е до завръщането на нашия Господ Исус Христос в сърцето на всеки християнин.

Всички сме станали, възлюбени мои братя и сестри, пазители на вярата и словото на Исус Христос.

 

Но папата остава официално папата и ние трябва да го уважаваме.

 

Тя е в Исус Христос, при завръщането си, че Франциск ще се отчита;точно като всички нас, за този въпрос. Да не забравяме, че всички ние сме грешници!

 

Cross обхват

Исус Христос, единственият син на Бога, приет от любов към нас, за да бъде унизен, обиден, злоупотребява, бичуван  и накрая разпънат за да ни изкупи от греховете ни.

Именно чрез жертва, кръв и любовта на Исус Христос, че портите на небето са отворени за нас.  

Разпъването на Исус Христос не е в резултат на повреда, но незаменим жертвата, която той самият син на Бог, да се произнесе с любовта си греховете на всички, които идват при него и по този начин ни оправдае пред Бога Отца.

Точно както Бог възкреси Исус за живота след три дни в гроба, Бог чрез любовта, саможертвата и кръв на Исус Христос ще предостави прошка и ще закара до живот в последния решението на всички, които ще дойдат Исус Христос.

Така че ние можем да се насладите на вечен живот в рая, защото ще сме спасени и ще бъде завинаги привърже към Исус Христос.

Исус Христос е единственият начин да се влезе в небесното царство!

 

Ние трябва да се молим отново и отново за нашето спасение и да получите дневна помощ за Бога, че е от съществено значение за нас в тези трудни времена на закъснение.

 

Ние също трябва да се моли за спасението на Франциск, на цялото човечество, нашите братя и сестри и за незабавното връщане на нашия Господ Исус Христос

 

Трябва да осъзнаем, че нашата Църква, които вече и за съжаление беше продължава да бъде преследван в света, сега е официално мъртъв.

 

Така че ние сме възлюбени мои братя и сестри е всичко траур и чака само за нашия Господ и Цар Исус Христос.

 

Фактът, че папата е изрично отрича Исус Христос всъщност изоставяйки своята вярна църква показва категорично, че вероотстъпничеството е наистина вече е завършена и общ.

 

Това, че той след това ще се случи сега?

Разбира се, че може да донесе само елементи на отговор при скеле предположения. 

Това са предположения, а не пророчества …!

 

За Църквата:

Франциск изглежда да се превърне в световен лидер на организация на всички религии. Това със сигурност скоро ще се създаде ОРГАНИЗАЦИЯ на R eligions може да се нарече   на « ИЛИ »  Тя може да бъде в образа на Организацията на обединените нации « на ООН.  »

 

Излишно е да казвам, че християните, които се присъединят или подкрепят такава хуманистична религиозна организация ще бъдат далеч от следването на учението на Исус Христос.

 

За наказание:

Нищо не се е променило, за съжаление те ще ритми в бедствие продължават и засилват отново и отново, докато връщането на Исус Христос.

 

През войната на Armageddon

Оставам убеден, че е в Сирия, и това ще продължи с атака срещу Израел, че започва да живее в началото на гражданска война с всички тези атаки срещу евреи изведнъж ножове.

 

За световната икономика:

Въпреки че Русия и Китай създаде независима система за плащания и търговията, би било глупаво да се смята, че САЩ ще приеме неизбежното срив на долара, все още.

Авансът на САЩ, за да ни направи по-скоро гигантска стъпка към един свят без пари и следователно се основава единствено на кредит.

САЩ искат да наложат и много вероятно, че глобалната кредитна бъде управлявана от ЕФР.

Така светът ще бъде като робство и Фед ще проведе Общото Credit планетата, САЩ ще бъде официално господари на света.

 

За организирането на световната политика:

Ние ще много видимо да геополитическо разделение на света чрез създаване на супер велики сили:

 « СЕВЕРНА АМЕРИКА – РУСИЯ – КИТАЙ – ИНДИЯ – Африка – ЕВРОПА – Австралия – Южна Америка – ЯПОНИЯ – КОРЕЯ » 

Както можете да видите на Изток не е в този списък, защото изглежда, че всичко е на мястото си, за да се интегрират Източна Европа; където вълните на имигрантите, идващи неслучайно се утаи и да потърсят убежище, вместо да ходят да се установят или да потърсят убежище в Саудитска Арабия в Египет или други мюсюлмански страни с висока плътност.

Не мисля, че е случайно, те идват да се успокоят и да потърсят убежище в Европа от 1948 г. насам!

 

Това очевидно към това, което мисля, че ние сме прави големикрачки.

Големият губещ в тези предположения ще разбира християнството да бъде неуспех в гласуванията в Европа.

 

« Люлката на християнската вяра 

Ислямска стане! « 

 

Католическата църква изглежда обречена да изчезне и мисля, че това може да се случи по-малко от едно поколение!

 

Ние виждаме, че Сатана е политик и ако Исус Христос не е налице, се намери ли вяра на завръщането му. (Лука 18: 7,8).

 

Това е възлюбени мои братя и сестри в Исус Христос, за бъдещето на нашата църква и бъдещето на нашата християнска изглежда да бъде компрометирано от геополитически прогнози големи стратези и политици на планетата.

 

Какво може и какво да правим!

Ние можем чрез правни средства, за да се противопоставят на решенията, взети от тези високи създателите глобалните политически помага да избере политически партии правят борбата с имиграцията изборната програма.

Но ние ще носи отговорност за последствията …! (Насилие и граждански войни!)

 

Можем също така да докажат, а на търсенето, но е сигурно, че ще отиде за нечестивите.

 

Така че нека да не забравяме, че Исус Христос ни е помолил да имат вяра в него, за да помогне, да обичаме ближния си и да се обърнат и другата буза, ако ни удари.

 

Така че единствената ни надежда се крие във вярата в нашия Господ и Цар Исус Христос, единственият син на Бог, който е обещал да дойде и да ни спаси до края на времето.

 

Исус Христос е обещал да дойде и да ни спаси до края на времето и след това ние сме сигурни, че той ще спази обещанието си своевременно. Това е със сигурност.

 

Имайте вяра в Неговото слово, защото си слово е истина.

sentinelle3

ИСУС ХРИСТОС Е МОЯТ KING

 

Всички ние трябва да се молим усърдно за бързото му завръщане, защото виждаме, че последните времена вече са направени.

 

Знам, че много от нашите братя и сестри са разочаровани, защото отвличането не се проведе през месец септември 2015.

 

Но връщането на Господа е неизбежна и тя може да се случи отново, може би тази година, 2015.

 

Много признаци позволяват да го разгледа, но Бог е този, който ще реши в деня и часа на завръщането на Исус Христос.

 

Какво е важно за всеки един от нас е да се молим и да помолим Бог за помощ, за да пресече дълбока тъмнина, която нахлу в света и че закриват светлината на вярата на много от нашите братя и сестри.

свещ свещ Аним

Нека пламъкът на вярата ни е добре осветено и безопасно от покварата на този свят да не би да изгасне в мъглите на времето.

 

Исус Христос е на вратата ни. Но само Бог решава кога и там ще стачкуват. Така че внимавайте и пребъдва в любовта на Исус Христос, и в съответствие със законите на Бога.

 

Нека се радваме, въпреки всичките знамения и пророчества обявяват всеки ден силно предстоящото завръщане на Исус Христос.

 

Пазете вярата в сигурността на бързия му завръщане.

 

В очакване на завръщането на Исус Христос се молим и да помогне на тези, които Бог ни изпраща.

 

Нека да бъдем сигурни, че Бог ни обича и че Неговия Свят Дух ще ни помогне всеки ден до завръщането на Исус Христос.

 

Не забравяйте, че за да получите помощта на Бога, ние трябва да си зададем тук в молитва с искреност и убеденост, когато имаме нужда от нея.

 

Бог ни е дал свободна воля и затова не се намесва в живота ни, ако ние не го питам.

 

Аз ви каня да помолим Бог да насочва вашето ежедневие, за да останете на пистата.

 

Това не е време да се провали, Исус Христос е с нас най-скоро и да се върне животът ни ще се трансформира.

 

За да знаем какво ще се случи след завръщането на Исус Христос, аз ви каня да прочетете моята статия:

 

https://victorpicarra.wordpress.com/2015/02/12/a-la-fin-du-monde-la-terre-sera-detruite/

 

 

Моля Възлюбени братя и сестри в Христос общуват блог адрес във вашите контакти.

https://victorpicarra.wordpress.com/

 

Нека всички бъдем войници на Христос и работи за разпространение на добри думата « Исус Христос ще се завърне скоро »

 

Бдете и молете се.

Нека мир и любов на Исус Христос да бъде върху всички вас.

Победител

 

 

 


%d blogueurs aiment cette page :