Το βιβλίο – Η ιεροκήρυκας Επιστροφή του Βασιλιά

 

Αγαπημένη μου αναγνώστες του blog ιδιοκτησίας.

 

Είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έκδοση του βιβλίου μου ο τίτλος του οποίου είναι το ίδιο με το blog « Ο ιεροκήρυκας Επιστροφή του Βασιλιά »

Μπορείτε ήδη να το παραγγείλετε με τον εκδότη « Edilivre » πριν να είναι σε βιβλιοπωλεία

Τίτλος του εγγράφου: «Η ιεροκήρυκας Επιστροφή του Βασιλιά »
Εκδόσεις Edilivre – APARIS

175 Boulevard Anatole France

Μια νυχτερίδα, 2ος όροφος

93200 Saint Denis

Τηλ: 01 41 62 14 40 / Φαξ: 01 41 62 14 50
ίντερνετ Επικοινωνία: http://www.edilivre.com/contacts

κάλυμμα

 

Ο Χριστιανισμός στην κοινωνία μας έχει παραμεληθεί, εγκαταλειφθεί και θυσιάζονται για τα συμφέροντα του ανθρωπισμού στο όνομα του οποίου θεωρούμε ότι είμαστε σταδιακά «διαγραμμένοι» και ότι οι εκκλησίες μας κατεδαφιστεί. Θα βρείτε την ίδια εξαιρετική άνοδο του Ισλάμ σε όλο τον κόσμο.

 

Αν διαβάσετε τις θέσεις blog μου, ξέρετε ότι αυτό αποτελεί προάγγελο ισχυρά σημάδια της επικείμενης επιστροφής του Κυρίου μας και του βασιλιά του Ιησού Χριστού.

 

Έτσι ώστε, όπως πολλοί μπορεί να σωθεί, πρέπει όλοι μας να κάνουμε ό, τι μπορούμε για να κάνουμε τον κόσμο γνωρίζουν και να κατανοούν ότι ο Ιησούς Χριστός είναι ο βασιλιάς του κόσμου και αυτός είναι πίσω σύντομα να κρίνουν τους άνδρες και τα έθνη.

 

Γι ‘αυτό δημιουργήσαμε αυτό το blog και να σας ευχαριστήσω θερμά να επισκεφθείτε και να διαβάσετε τα άρθρα μου.

 

Το blog είναι πλέον επισκέφθηκε περίπου 500 φορές κάθε μέρα. Αυτό θα μπορούσε να θεωρηθεί μια πραγματική επιτυχία.

 

Όμως, αυτό δεν είναι αρκετό να πούμε στον κόσμο την επιστροφή του βασιλιά Ιησού Χριστού και γι ‘αυτό αποφάσισα να γράψω ένα βιβλίο, έτσι ώστε ο μεγαλύτερος αριθμός δεν έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο ενημερώνεται και ότι ο καθένας μπορεί να αποφασίσει την ψυχή και τη συνείδησή του δρόμο θέλει να ακολουθήσει του.

 

Στο σκοτάδι της κοινωνίας μας, η πίστη μας είναι αποδεδειγμένη και πολλά αισθάνονται εγκαταλελειμμένοι από τον Θεό, αλλά μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι δεν είναι.

 

Ο Θεός δεν μας εγκατέλειψε ποτέ, μας αγαπάει αρκετά για να έχουν τη δυνατότητα γιο του, ο οποίος είναι καθαρή αγάπη, ήρθε στη γη και υπάρχει κατάχρηση, προσβεβλημένος, μαστιγώθηκε και τελικά σε τρομερά πάθη να σταυρωθεί και καρφωμένα σε ένα σταυρό πέρασμα από το θάνατο για να μας σώσει.

 

Αλλά δυστυχώς έχουμε πλημμυρίσει με ψεύτικα δόγματα, ψευδοπροφήτες και ψεύτικους θεούς που διαταράσσουν το όραμά μας για τον Θεό και να έχουν λάβει μονοπάτια μας αυταπάτη.

 

Έτσι, ήθελα να φέρω το βιβλίο μου στους αναγνώστες τις αμέτρητες αποδείξεις για την ύπαρξη του Θεού και μόνο ο γιος του Ιησού Χριστού. Αυτό είναι έτσι ώστε όλα είναι πιο « πιστοί αλλά sachants ».

 

Το βιβλίο μου δείχνει ότι είναι ο Θεός που δημιούργησε το σύμπαν και τα πάντα σε αυτό. Αποδεικνύει επίσης την θεότητα του Ιησού Χριστού και την επικείμενη επιστροφή του στη Γη.

 

Αν και δεν είναι ένα βιβλίο ιστορίας ή επιστήμης, εξηγεί ο ίδιος το ταξίδι του ανθρώπου από την ίδρυσή της έως την επιστροφή του στον Κήπο της Εδέμ κατά τη βασιλεία του Ιησού Χριστού και να διαβλέψει το μέλλον της άντρας μετά από την εποχή του Ιησού Χριστού.

 

Επίσης, καθορίζει τις προφητείες των έσχατων καιρών και επιτρέπει να γνωρίζουν το μέγιστο των προσδοκιών μας για την επιστροφή του Κυρίου μας Ιησού Χριστού.

 

Είναι σημαντικό και απαραίτητο να κάνουν ένα διάλειμμα στη ζωή για να προβεί σε απολογισμό του τι είναι σημαντικό και ουσιώδες στη ζωή. Αυτό είναι ό, τι σας καλώ να το κάνετε αυτό με την ανάγνωση του βιβλίου μου.

 

Ο Ιησούς Χριστός επιστρέφει σύντομα να κρίνουν τους άνδρες και τα έθνη, είναι μια βεβαιότητα, αλλά στο παρελθόν πολύ δύσκολες μέρες που εξακολουθεί να πλήττει την Γη και την ανθρωπότητα.Διαβάζοντας το βιβλίο μπορεί να σας προετοιμάσει για να αντιμετωπίσει αυτές τις δύσκολες στιγμές που έχουμε ακόμη να διασχίσουν.

 

Επιδιόρθωσης Περιφράξεις σας επιτρέπει να επιβεβαιώσετε ότι όλα τα προβλήματά μας αυξάνονται συνεχώς εδώ και αρκετά χρόνια.Αλλά είμαστε μια εξήγηση και είναι στο βιβλίο.

 

Σας καλώ όχι μόνο να διαβάσει το βιβλίο μου, αλλά και να γίνει γνωστό, έτσι ώστε περισσότεροι να το διαβάσετε και να συνειδητοποιήσει ότι η αλήθεια δεν είναι η καθημερινή πραγματικότητα εξηγήσαμε αθεϊστική κοινωνία μας.

 

Ας είμαστε όλοι στρατιώτες του Ιησού Χριστού, είναι χριστιανικό καθήκον μας και εργαζόμαστε πυρετωδώς για να δημοσιοποιήσουν την καλή λέξη «Ιησούς Χριστός επιστρέψουμε σύντομα »

 

Όλα μπορούν να σωθούν εάν έρθουν στο Χριστό μέσω του βαπτίσματος και της μετάνοιας.

 

Θα πρέπει να μας κάνει να αντιμετωπίσει τα γεγονότα και να συνειδητοποιήσουμε ότι ζούμε στον κόσμο για πολλά χρόνια τόσο σκληρά όσο τα άτομα.

 

Αυτά είναι καθημερινά πρόβες και τις φυσικές καταστροφές, όπως outsized βροχές Καταρρακτώδεις, πλημμύρες, καταιγίδες, καταστροφές, σεισμούς, τυφώνες, κυκλώνες, πυρκαγιές, εκρήξεις ηφαιστείων.

 

Αλλά είναι επίσης κάθε χρόνο για πολλά χρόνια χωρίς γνωστές θανάτους ανά εκατομμύριο επειδή τα ψάρια, τα πουλιά, τα ζώα και τα άγρια ​​ζώα σε όλο τον πλανήτη.

 

Είναι, επίσης, τους πολέμους και την εκκωφαντική θορύβους του έναν παγκόσμιο πόλεμο, τη βία, την απώλεια των αξιών και ηθικής.

 

Και είναι, επίσης, η ραγδαία ριζοσπαστισμού και του ισλαμικού εξτρεμισμού της οποίας τους φανατικούς σφαγιάζονται τα μέλη των χριστιανικών ανθρώπων και διαπράττουν βεβήλωση, βανδαλισμούς, εμπρησμούς και καταστροφές εκκλησιών.

 

Για να μην αναφέρουμε τη σημαντική μείωση στην Καθολική Εκκλησία των ιερέων.

 

Για όλα αυτά τα κακά πρέπει να προσθέσουμε την παγκόσμια καταστροφή που έχει εγκατασταθεί όλο τον κόσμο από το χρηματιστηριακό κραχ του 29 Σεπ 2008, προκαλώντας πείνα και τη δυστυχία παντού, οι επιπτώσεις είναι ακόμα πιο σημαντική καθώς ο παγκόσμιος πληθυσμός αυξάνεται από δύο και μισό δισεκατομμύριο κατοίκους το 1950 σε πάνω από επτά δισεκατομμύρια το 2012, 63 χρόνια μόνο.

 

Ακόμα και το Βατικανό, που ήταν η Αγία Έδρα της Καθολικής Εκκλησίας έχει γίνει ένα δύσοσμο μέρος όπου ο Ιησούς Χριστός έχει γίνει ένα απλό εξάρτημα ή ένα κομμάτι από το Μουσείο του Βατικανού.

 

Όλα αυτά εξηγούνται στο βιβλίο.

 

Όλοι όσοι με γνωρίζουν ξέρουν ότι ποτέ δεν παραιτηθεί, επειδή δεν είναι ανυπέρβλητο βουνό και θα συνεχίσει να ενεργεί για να ανακοινώσει και πολλές καλές ειδήσεις από την επικείμενη επιστροφή του βασιλιά Ιησού Χριστού.

 

Για όσους επιθυμούν να γνωρίζουν ποιος είμαι:

 

Εδώ εν συντομία ένα μικρό μέρος της βιογραφίας μου.

 

Γιος ενός Πορτογάλου ηλεκτρολόγο μετανάστευσε στη Γαλλία το 1957, μεγάλωσα στην Καθολική εκπαίδευση, κατήχηση, κοινωνία και JOC (Νέων Χριστιανών Εργατών).

 

Αυτή η διδασκαλία μου έχει γίνει ένα χριστιανικό πρότυπο άνθρωπο.

 

Πάντα προσπαθούσα καθώς ήμουν σε θέση να ζήσουν μια υγιή ζωή στην αγάπη και το σεβασμό του Θεού για τους νόμους της (χωρίς να είναι ένας άγιος!)

 

Πρέπει να πω ότι από την παιδική ηλικία μου, ο Θεός ήταν πάντα μέρος της ζωής μου. Είναι ένας έμπιστος, ένας φίλος, ένας σύμβουλος και αποτελεί μια απαραίτητη βοήθεια στην καθημερινή ζωή.

 

Κατά τη διάρκεια μιας πολύ μεγάλο μέρος της ζωής μου, είχα μια πολύ δύσκολη και περίπλοκη δουλειά και ο Θεός έκανε πολλά θαύματα για να με κρατήσει ζωντανό σε αυτή την επικίνδυνη καριέρα.

 

Έτσι, δεν έχω μυστικά από το Θεό και έχω πλήρης και απόλυτη εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του.

 

Ο Θεός δείχνει την αγάπη Του μένα συνεχώς και μου δίνει τη βοήθειά του στην καθημερινή ζωή. Σας διαβεβαιώνω ότι είναι σκέτη απόλαυση να αισθάνονται αγαπούσε και να βοηθηθούν από το Θεό.

 

Γι ‘αυτό θέλω να είμαι εκεί και να τον Θεό σε μια ταπεινή μικρό μέτρο μάρτυρες για την αγάπη Του για μας και την επικείμενη επιστροφή στη Γη μόνο ο γιος του Ιησού Χριστού.

 

Το 2009 με την παραμικρή ευκαιρία κατάλαβα ότι ζούσαμε στα τέλη βιβλικούς χρόνους που θα κορυφωθεί με την επιστροφή του Ιησού Χριστού.

 

Φυσικά ένας καλός Χριστιανός που είχα μάθει καλά την ημέρα κατήχηση θα έρθει το τέλος του κόσμου και εκείνη την ημέρα ο Θεός θα επιστρέψει στη γη για να κρίνει όλη την ανθρωπότητα.

 

Πριν από πνευματικά αποδεχθεί την επιστροφή του Ιησού Χριστού είχε προγραμματιστεί και για τη γενιά μας, έχω πολλά ακόμα να αναλυθούν και όλα τα προφητικά σημάδια ανακοινώνοντας τους χρόνους τέλη και την επιστροφή του Ιησού Χριστού στη Γη.

 

Τελικά έπρεπε να πάω στα αποδεικτικά στοιχεία και να βρει ότι όλα τα σημάδια και προφητείες των έσχατων καιρών προαναγγέλλουν την επιστροφή του Ιησού Χριστού πραγματοποιήθηκαν κάθε μέρα και ότι αυτό θα μπορούσε με κανένα τρόπο να είναι σύμπτωση, όπως η αριθμός των προφητειών που εκτελούν ήταν σημαντική.

 

Αυτό έχει αλλάξει ριζικά τη ζωή μου και έτσι αποφάσισα να δημιουργήσω αυτό το blog « Ο ιεροκήρυκας Επιστροφή του Βασιλιά »που έχω δημοσιεύσει πολλά άρθρα σε όλες τις γλώσσες να ενημερώσει όλη την ανθρωπότητα αυτό το υπέροχο θέαμα και συμβάλλουν επίσης αφύπνιση του χριστιανικού κόσμου, έτσι ώστε ο καθένας μπορεί να προετοιμάσει το μυαλό του και την ψυχή του για την επιστροφή του Ιησού Χριστού του Κυρίου μας και του βασιλιά, ο μόνος γιος του Θεού.

 

Το βιβλίο μου έχει ως στόχο να δείξει στον αναγνώστη την ύπαρξη του Θεού, την θεότητα του Ιησού Χριστού, για να εξηγήσει την εξέλιξη του ανθρώπου προς τον Θεό και να ενημερώσει το μεγαλύτερο αριθμό αυτής της υπέροχης επιστροφή της Δόξας μας Κύριο Ιησού Χριστό για χίλια χρόνια της βασιλείας του.

 

Υπάρχει μια βεβαιότητα σε αυτό το αποκαλυπτικό κόσμο είναι ότι ο Ιησούς Χριστός επιστρέφει σύντομα.

 

Είναι σημαντικό και ουσιαστικό να θυμόμαστε ότι ο Ιησούς Χριστός είπε: «Εγώ είμαι η οδός, η αλήθεια και η ζωή, ουδείς έρχεται προς τον Πατέρα, αλλά από εμένα. « 

 

Εάν αυτό δεν γίνει, δεν θα βαφτίσει και πολλοί έρχονται στον Χριστό για να σωθεί.

 

Σύντομα θα είναι πολύ αργά και θα υπάρχει σε όλη τη Γη κραυγές και τα δάκρυα όλων των αργήσει.

 

Θα σας παρακαλούσα να εισαγάγει το βιβλίο μου σε όλους τους γονείς σας, τους φίλους, τις σχέσεις, τις επαφές και όλα τα κοινωνικά δίκτυα για όλους, επίσης, να γνωρίζουν και να μοιραστούν με τη σειρά της αγάπης του Θεού και να σωθεί.

Ο Θεός μας αγαπά και την αγάπη Υιόν αυτού τον μονογενή Ιησούς Χριστός πρόκειται σύντομα να επιστρέψει στη Γη για την επιστροφή στην Εδέμ για όλους εκείνους που έρχονται σ ‘αυτόν.

Ιστορικό Καρδιά Σας ευχαριστώ για όλα όσα κάνετε για την αγάπη και τη δόξα του Θεού και τον Ιησού Χριστό!

Ο Θεός να σας ευλογεί και να σας δίνει τη δυνατότητα να εργαστούν για την αγάπη και τη δόξα του Ιησού Χριστού.

 

Victor


%d blogueurs aiment cette page :