ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ εκκρεμεί ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

 

Κεφάλαιο 24 του Ευαγγελίου του Ματθαίου στο  στίχο 14 διαβάζουμε:

« Αυτό το ευαγγέλιο της βασιλείας θα κηρυχθεί σε όλο τον κόσμο για μια εις μαρτυρία όλων των εθνών . τότε πρέπει το τέλος. « 

http://www.lirelabible.net/parcours/voir_ref.php?cle=393

 

-

Σήμερα, χάρη σε όλους τους ιεραποστόλους, θα πρέπει να τον ευχαριστήσω θερμά για το θάρρος και την εργασία και για το οποίο πρέπει να προσευχόμαστε, όπως πολλοί έχουν εγκαταλείψει την υγεία ή τη ζωή εδώ.

Χάρη σε αυτές, ώστε ο λόγος του Θεού και της Αγίας Γραφής που έγιναν παντού, σε όλες τις γλώσσες, σε όλους τους λαούς της γης, ακόμα και εκείνοι που ζουν στις πιο απομακρυσμένες γωνιές του πλανήτη.

Βλέποντας την εκπλήρωση όλων των σημείων και προφητείες του βιβλικού επιστροφή του Κυρίου μας και του βασιλιά Ιησού Χριστό, πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι αυτή η επιστροφή είναι επικείμενη.

 

Με την επικείμενη πρέπει να καταλάβουμε ότι αυτό είναι για τη γενιά μας.

 

Εξηγώ σε διαφορές θέσεις blog, όλα τα στοιχεία που αποδεικνύουν ότι οι έσχατοι καιροί άρχισαν με την ίδρυση του κράτους του Ισραήλ, 14η Μαΐου του 1948.

 

Γνωρίζοντας ότι η ζωή του ανθρώπου είναι κατ ‘ανώτατο όριο από 120 χρόνια, η γενιά που γεννήθηκε το 1948, καταλήγει συνήθως σε 2068.

 

Αλλά αυτό αναφέρεται στη Βίβλο ότι η επιστροφή του Κυρίου μας και Βασιλιάς Ιησούς Χριστός πρέπει να είναι σαν ωδίνες τοκετού.

 

Αυτό σημαίνει πιο συγκεκριμένα ότι οι πινακίδες μέγεθος θα αυξηθεί εκθετικά μέχρι την επιστροφή του.

 

Είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς στην άποψη του μεγέθους των σημείων και προφητείες που έχουν ήδη γίνει να συμβεί πίσω 2068 χρόνια.

 

Κανείς δεν γνωρίζει την ημέρα ή την ώρα της επιστροφής του, όμως, η Αγία Γραφή αναφέρει το πλήθος των σημείων και προφητείες που μας επιτρέπει να στοχεύσετε τον κατά προσέγγιση χρόνο της επιστροφής του υιού του Θεού, ο Ιησούς Χριστός.

 

Ο προφήτης Δανιήλ, στο πρώτο βούληση, ο Θεός μας πληροφορεί ότι τα τελευταία επτά χρόνια του ανθρώπου θα είναι το πιο δύσκολο.

Θα βρείτε επίσης λεπτομερώς στη δεύτερη διαθήκη αυτά τα επτά δύσκολα χρόνια από το τέλος του χρόνου.

.

 »  Το Βιβλίο της Αποκάλυψης « 

Legay-Jean-Luc-Ο-Book-Of-The-Αποκάλυψη-Book-894179795_ML

Αυτές οι δοκιμασίες χωρίζεται σε δύο μέρη από τρία και μισό χρόνια η κάθε μία.

Το δεύτερο μέρος είναι πολύ πιο δύσκολο από ό, τι το πρώτο.

 

Το παλαιότερο ανάμεσά μας μπορούν να βεβαιώσουν και η ιστορία μπορεί να επιβεβαιώσει ότι από 14η του Μαΐου του 1948 έχουμε δει μια εκθετική ενίσχυση των σημείων και Βιβλική προφητεία.

 

Μπορούμε ακόμη και να βρείτε ότι από τον Σεπτέμβριο του 29, 2008, τα σημάδια και προφητείες έχουν λάβει μια νέα διάσταση, η καμπύλη των επιτευγμάτων τους, άρχισε να ζαλίζεται και ακόμη και σχεδόν κάθετες.

 

Η ημερομηνία της 29 του Σεπτέμβρη του 2008, είναι ότι από το Crash Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης με -777,77 δείκτη. Για έξι χρόνια η κατάσταση συνέχισε να επιδεινώνεται, σύμφωνα με τις προφητείες.

 

Είναι σαφές ότι, ακόμη και στα μάτια των επιτευγμάτων από τα σημάδια και προφητείες, από την ημερομηνία αυτή της 29ης Σεπτεμβρίου, το 2008 είναι η αρχή του τα τελευταία επτά χρόνια της ζωής του ανθρώπου πριν από την επιστροφή του Θεού στη γη ήταν προφήτευσε από το Προφήτης Δανιήλ περισσότερα από πεντακόσια χρόνια πριν από τον Χριστό.

 

Η επιστροφή του Κυρίου και ο βασιλιάς μας, ο Ιησούς Χριστός, ο μόνος γιος του Θεού, είναι, επομένως, πιθανό να συμβεί κατά το έτος 2015, και το πιθανότερο είναι μεταξύ 14 και 15 Σεπτεμβρίου.

 

Δείτε το άρθρο μου:

Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΙΣΩΣ ΤΟ 14 Ή 15η Σεπτεμβρίου 2015! ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΤΡΟΜΠΕΤΕΣ

 

Φυσικά δεν είμαι προφήτης και θα μπορούσα να κάνω λάθος, αλλά δεδομένου του μεγέθους των σημείων και προφητείες, εκτελείται κυρίως από την 29 Σεπ 2008 και στη σημερινή παγκόσμια κατάσταση σε όλα τα θέματα, είναι δυνατή και είναι ακόμη πολύ πιθανό ότι αυτή η απόδοση είναι στην πραγματικότητα 2015.

 

Χωρίς προφητεία, υπάρχουν ανησυχίες ότι το 2015 θα είναι μια χρονιά του χάους και της παγκόσμιας σύγκρουσης της ανθρωπότητας.

Αυτό είναι ό, τι αναδύεται κάθε μέρα στον κόσμο ειδήσεις! 

Σας καλώ να διαβάσετε ή ξαναδιαβάστε το άρθρο μου:

WORLD ΧΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΓΙΑ ΤΟ 2015

ΧΑΟΣ

Καταλαβαίνετε τη σημασία της σύντομο χρονικό διάστημα ανάμεσα σε εμάς και την επιστροφή του Ιησού Χριστού και την απαγωγή της εκκλησίας του, που πρέπει να λάβει χώρα πριν από την φυσική επιστροφή του στο Όρος των Ελαιών.

 

Ο καθένας πρέπει να είναι προετοιμασμένοι και να βοηθήσουμε τους άλλους να συνειδητοποιήσουν τις έκτακτες και δύσκολες στιγμές που ζούμε και θα ζήσουμε και πάλι μέχρι την επιστροφή του Κυρίου μας και του Βασιλιά Ιησού Χριστού.

 

Οι μέρες θα είναι όλο και πιο δύσκολο να λύτρωση.

Θα είναι σαν τον πόνο μιας μητέρας για την έλευση ενός παιδιού.

 

Πριν από την επιστροφή του Ιησού Χριστού, που έχει ακόμη να παράγουν την τιμωρία του Θεού, ο οποίος ήταν επίσης βιβλικά προφήτευσε.

 

Είναι καλό να γνωρίζουμε γιατί είναι εξ ορισμού πολύ κοντά, δεδομένου ότι πρέπει να παρέμβει αμέσως μετά, ή ακόμα και λίγο πριν από την αρπαγή της εκκλησίας.

 

Σας καλώ να διαβάσετε ή ξαναδιαβάστε το άρθρο μου:

ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΣΗΜΑΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΣΤΗ ΓΗ!

 

Θα εξηγήσω σε αυτό το άρθρο, πριν από την επιστροφή του Ιησού Χριστού πρέπει να εξακολουθούν να εμφανίζονται τρία σημεία.

 

01) Τα αποκαλυπτήρια του Αντίχριστου

02) Η τρίτη ανοικοδόμηση του Ναού της Ιερουσαλήμ

03) Μια παγκόσμια σύγκρουση να συμφωνηθεί από τον Ιησού Χριστό κατά την επιστροφή του

 

Καθώς ορισμένες εσχατολόγοι Πίστευα ότι η αντι-Χριστός ήταν ένας πολεμιστής, ένας αιμοδιψής αρχηγός κράτους που θα οδηγήσει τον κόσμο στο χάος από την παγκόσμια σύγκρουση.

 

 

Αλλά έκανα λάθος, ο αντι-Χριστός είναι ένας εκπρόσωπος του Χριστού επί της Γης, ​​είναι ο παπισμός από το «Βατικανό ΙΙ »

λύκος αρνί

 Ο λύκος μεταμφιεσμένος Lamb!

Σας καλώ να διαβάσετε το άρθρο μου:

ΤΟ ΘΗΡΙΟ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ ΕΝΤΟΠΙΖΟΝΤΑΙ!

 

Όσο για την τρίτη ανοικοδόμηση του Ναού του Σολομώντα στην Ιερουσαλήμ, είναι βέβαιο ότι ο εβραϊκός λαός ετοιμάζεται για την ανοικοδόμηση του, αλλά ο Θεός δεν θα δεχθεί ότι οι μετοχές ναού στο Όρος του Ναού με το τέμενος al Aqsa!

 

Ο ναός θα είναι όπως είναι και όπως προφήτευσε στο ναό που ο Ιησούς Χριστός θα κυβερνήσει τον κόσμο.

 

Αυτό θα είναι ο ουράνιος ναός θα κατέβει από τον ουρανό και προσγειώθηκε στο Όρος του Ναού στην Ιερουσαλήμ.

 

Το μόνο σημείο που πρέπει ακόμη να γίνουν πριν από την επιστροφή του Ιησού Χριστού είναι αυτή η παγκόσμια σύγκρουση που βλέπουμε κάθε μέρα που αποτελείται από εμφύλιους πολέμους και τις θρησκείες βόρεια και νότια του πλανήτη.

 

Αυτές οι πόλεμοι ενισχύονται και να οδηγήσει αναπόδραστα πολλές χώρες σε μια σύγκρουση που έχει παγκοσμιοποιηθεί.

 

Προφητικά η τελευταία φάση της σύγκρουσης που λαμβάνει χώρα στο Ισραήλ, δεδομένου ότι είναι ο πόλεμος του Αρμαγεδδώνα ότι ο Ιησούς Χριστός θα πρέπει να σταματήσει.

 

Τιμωρία του Θεού είναι τώρα και να πρέπει να φοβούνται τον Θεό και να προσεύχονται για τις ψυχές των Hi μας και ότι τα ονόματά μας δεν έχουν σβηστεί από το βιβλίο της ζωής!

 

Αυτή η τιμωρία είναι υπερβολική ενίσχυση αλλά υπολείπονται σε όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ανθρωπότητα από την αρχή του τέλους του χρόνου. (Βλέπε στο τέλος του κειμένου σημάδια της επιστροφής του Ιησού Χριστού).

 

Ο Ιησούς Χριστός βρέθηκαν εκεί την πίστη για την επιστροφή του!

 

Αγαπημένη μου στέκεται

Στη συνέχεια!

.

Τι πρέπει να κάνουμε

.

Και τι να πούμε εμείς

.

Πριν την Αρπαγή της Εκκλησίας,

Πριν τιμωρίας

Και πριν από την επιστροφή

Του Κυρίου μας Ιησού Χριστού.

 

 

1) ξυπνάμε

 

 

Πρέπει να ξεκινήσουμε με ξυπνήσει και να συνειδητοποιήσει τη σοβαρότητα της κατάστασης.

 

«Ο Ιησούς Χριστός είναι σύντομα να επιστρέψει »

 

 

Έχουν περάσει 2.000 χρόνων αναμένεται

από όλους τους Χριστιανούς!

 

 

Θα πρέπει λοιπόν να είναι ενήμερη για την επιστροφή του Ιησού Χριστού για να μας προετοιμάσει για να τον καλωσορίσω ως Σωτήρα, ο Κύριος, ο Δάσκαλος, ο βασιλιάς και μονογενής Υιός του Θεού.

Για αυτό θα πρέπει να καθαρίσουν τις ψυχές μας μέσω της προσευχής και να ισιώσει τη ζωή μας.

Και αυτό δεν είναι απλό, γιατί ο Σατανάς είναι στη δουλειά για να αποσπάσει την προσοχή μας από τον Ιησού Χριστό, τον Θεό και την πίστη.

Σας καλώ να διαβάσετε ή re-διαβάστε το άρθρο μου για να σας ξυπνήσει!

 Η Ανακοίνωση της επιστροφής του Ιησού Χριστού

 

 

2) ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑΣ

 

 

Η εκκλησία διανύει τη μεγαλύτερη κρίση όλων των εποχών . »Αποστασία » 

Πολλοί άνθρωποι έχουν χάσει την πίστη τους.

Χριστιανοί στροφή μακριά από την πίστη και να πέσει στην αμαρτία υπερβολική.

Αμέτρητοι είναι εκείνοι που ακολουθούν τα μάτια του Πάπα κλειστό και οδηγίες από το Βατικανό και 2 ακόμη ο αντι-Χριστός βασιλεύει στο Βατικανό.

Οι χριστιανικές αξίες ποδοπατούνται.

Έχουμε το δικαίωμα να ζητήσει από το ερώτημα είναι αν ο Ιησούς Χριστός να βρει την πίστη για την επιστροφή του!

Σας καλώ να διαβάσετε ή ξαναδιαβάστε το άρθρο μου, που αναφέρεται πιο πάνω:

ΤΟ ΘΗΡΙΟ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ ΕΝΤΟΠΙΖΟΝΤΑΙ!

.

.

3) ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ

ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

 

 

 

Μόνο ο Θεός γνωρίζει την ημέρα και την ώρα της επιστροφής του Ιησού Χριστού, όμως, η Αγία Γραφή περιέχει πολυάριθμες προφητείες και τα σημάδια που προαναγγέλλουν την επιστροφή μας επιτρέπει να στοχεύσετε το χρόνο του στο τέλος του χρόνου και ακόμη και να μας φέρει πιο κοντά στην εκείνη την μοιραία ημέρα.

Πολύ καθαρά ζούμε τις καλύτερες στιγμές αυτού του χρόνου των έσχατων καιρών, που θα συνεχιστεί και θα επιδεινωθεί μέχρι τον Ιησού Χριστό.

Αυτή η επιστροφή προορίζεται ως τους πόνους της γέννας.

Δεδομένης της παγκόσμιας κατάστασης σε όλους τους τομείς, είναι σαφές ότι η επιστροφή αυτή είναι πολύ κοντά.

Σας καλώ να διαβάσετε ή ξαναδιαβάστε το άρθρο μου:

ΤΡΙΤΗ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΦΑΤΙΜΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΣΤΗ ΓΗ – ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ DISTURB!

 

 

4) ΠΡΟΣΕΥΧΗ

 

   

Πρέπει να αρχίσουμε με την προσευχή για τη σωτηρία των ψυχών μας και τα ονόματά μας δεν διαγράφονται από το βιβλίο της ζωής.

Φιλανθρωπία αρχίζει με τον εαυτό του!

Πρέπει επίσης να προσευχηθούμε για όλους εκείνους που δεν έχουν λάβει τα καλά νέα της ταχεία επιστροφή του Ιησού Χριστού και όλων εκείνων που έχουν πέσει μακριά από την εκκλησία και την πίστη.

Πρέπει επίσης να προσευχηθούμε για δύο Πάπες μας Βενέδικτος και Francis έτσι ώστε να συνέλθουν και να επιστρέψετε στην πρώτη από τον Πάπα ο οποίος καθοδηγεί την Εκκλησία του Ιησού Χριστού αποστολή

Προσευχήσου ότι κατανοούν τα σημάδια των καιρών και να ενημερώσει τον κόσμο ότι η επιστροφή του Ιησού Χριστού είναι για τη γενιά μας και στη θέα του όλα τα σημάδια και προφητείες που έχουν ήδη επιτευχθεί αυτή η απόδοση είναι πολύ κοντά.

Αν μπορούμε να τα διανέμουν χωρίς να ενημερώσει την άμεση επιστροφή του Ιησού Χριστού σε εκατοντάδες χιλιάδες αδελφούς και τις αδελφές, που μπορεί να αγγίξει, να ενημερώσει και να έρθει στον Ιησού Χριστό από τα δισεκατομμύρια των ανθρώπων από όλα τα κοινωνικά στρώματα, από όλες τις πολιτισμών και θρησκειών.

Χωρίς την παρέμβαση των δύο Πάπες, τα δισεκατομμύρια των ανθρώπων θα είναι χίλιες φορές Αλίμονο Αλίμονο καταδίκασε σε κόλαση κατά την κρίση του Θεού!

Αν δεν προσευχόμαστε ότι ο Θεός επιχορήγησης που δύο πάπες μας ξυπνήσει και να ενεργεί για την δόξα του Ιησού Χριστού και του Θεού, ανακοινώνοντας την επιστροφή του Κυρίου, τότε θα μας φέρουν ως ένα σημαντικό μέρος αυτής της ευθύνης.

Μπορούμε ακόμα να προσευχόμαστε ότι ο Θεός θα επιτρέψει αυτή την ταχεία επιστροφή του Ιησού Χριστού, χωρίς καθυστέρηση, γιατί κάθε μέρα που περνά πολλές ψυχές υποφέρουν και άλλοι μακριά από τον Θεό, τον Ιησού Χριστό και την πίστη.

Lucifer έχει κερδίσει πάρα πολλές μάχες!

προσευχές ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ Πατέρα μας και Hail Mary 

 

 

5) ΔΡΑΣΗ

 

 

 

Πρέπει να είμαστε στρατιώτες του Χριστού και να ανακοινώσει την ταχεία επιστροφή του.

Μιλήστε με τους αγαπημένους μας και να στείλετε το σύνδεσμο στη λίστα των blog θέσεις σε όλες τις επαφές μας στα social media.

http://wordpress.com/read/blog/id/10443259/

Καλή τύχη αν θέλετε να επικοινωνήσετε με τον Πάπα και τον Τύπο, προσπάθησα, αλλά δεν έχει αναληφθεί δράση για mails μου.

Πρέπει να ειπωθεί ότι ο καλύτερος τρόπος για να κρύψει τις πληροφορίες είναι να το αγνοήσετε και αυτό είναι ό, τι κάνουν, ακριβώς όπως οι στρουθοκάμηλοι!

Σας καλώ να διαβάσετε ή ξαναδιαβάστε το άρθρο μου:

ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΟΧΙ

 

 

 

 ΝΕΑ

 

Ραβίνος Ron Chaya εξηγεί τα θαύματα του Θεού στις επιθέσεις κατά του Ισραήλ από τη Γάζα.

Προτείνει επίσης μια πιθανή αποκάλυψη του Μεσσία (Μεσσία) για το 2015.

Αλλά εμείς οι Χριστιανοί γνωρίζουμε ότι η εβραϊκή Μεσσίας δεν είναι άλλος από τον Ιησού Χριστό …!

Σας καλώ να παρακολουθήσετε αυτό το βίντεο παρακάτω σε πλήρη με μια πολύ ιδιαίτερη προσοχή!

VIDEO

http://www.leava.fr/cours-Τορά-judaisme/actualites/conflit-Ισραήλ-arabe/chant-Γάζα-2014.php

.

Ο εβραϊκός λαός Προσευχήσου με ζήλο για τον Θεό και ο Θεός βοήθεια!

.

Είμαστε πολύ αγαπημένοι αδελφοί και αδελφές για να προσευχηθούν με θέρμη για την προστασία του Θεού για την ακόμη πολύ δύσκολη περίοδο μπροστά μας μέχρι την επιστροφή του Ιησού Χριστού.

Προσευχήσου ότι ο Θεός θα επιτρέψει μια ταχεία επιστροφή του Μεσσία, ο Κύριος μας και ο Βασιλιάς Ιησούς Χριστός, ο μόνος γιος του Θεού, που έρχεται να μας ελευθερώσει από το κακό και να κυβερνήσουν τον κόσμο για τα επόμενα χίλια χρόνια.

 

 

Η επιστροφή του Ιησού Χριστού

.

Ποια είναι τα σημάδια που mportant

Από την 14η Μαΐου του 1948

 

Μπορούμε να τα ζώδια και Βιβλικές προφητείες από μεγάλες οικογένειες

Α) Τα σημεία και προφητείες l μελέτησαν σε Man 

.

Η εκθετική αύξηση του πληθυσμού

Εκθετική πρόοδο ανάπτυξης και εφευρέσεις.

Εκθετική αύξηση του φανατισμού, μισαλλοδοξίας, του ισλαμισμού και της τρομοκρατίας.

Εκθετική αύξηση του εγωισμού, τον ατομικισμό και εγωκεντρισμό.

Απώλεια των αξιών και της χριστιανικής αναφορές στον κόσμο.

Η απώλεια της πίστης.

Lust, την ομοφυλοφιλία και τη σεξουαλική απελευθέρωση, ακόμη και μεταξύ των ανηλίκων έχουν γίνει κοινός τόπος, ακόμα και ένας τρόπος ζωής.

Pleasure αποσκοπεί να αντικαταστήσει την επιθυμία να είναι άξιος της αγάπης του Θεού.

Εκθετική αύξηση των ανίατη και σπάνιες ασθένειες, επιδημίες και πανδημίες.

Η πείνα, τη φτώχεια και την ανασφάλεια έγιναν εφημερίδες δις.

Το κακό έχει μια βιτρίνα!

 

Β) Τα σημεία και προφητείες που σχετίζονται με τη Γη

.

Εκθετική αυξήσεις και τεράστιους σεισμούς, καταιγίδες, τυφώνες, πυρκαγιές, ξηρασία, καταρρακτώδεις βροχές, πλημμύρες και τσουνάμι, καθώς και τις κλιματικές αλλαγές, συμπεριλαμβανομένης της χιονόπτωσης το καλοκαίρι.

Πέθανε από το 2008 εκατομμύρια άγρια ​​ζώα, τα ζώα, τα πουλιά και τα ψάρια σε όλο τον κόσμο, για κανένα λόγο!

Στον κόσμο των ποταμών και ακτές μετατρέψει το κόκκινο του αίματος.

Κωφών και δυνατούς θορύβους πίσω στη Γη σε διάφορα μέρη του πλανήτη.

Ρωγμές και τρύπες εμφανίζονται μετά από ξαφνική σε διάφορες τοποθεσίες σε όλο τον κόσμο καταρρέει.

 

C) που σχετίζονται με τα σημάδια  και προφητείες  για την Εταιρεία

.

Ψυχαγωγία του κράτους του Ισραήλ σε μια ημέρα (14 Μαΐου 1948).

Παγκόσμια άνοδος του Ισλάμ, τον φανατισμό και τη μισαλλοδοξία.

Κόσμος ερείπια από τις 29 Σεπτεμβρίου 2008.

Εμφύλιοι πόλεμοι και θρησκειών.

Αστική βία παγκοσμιοποιείται.

Effervescences πόλεμο στη Μέση Ανατολή.

Απειλή της παγκόσμιας σύγκρουσης.

 

 Δ) τα σήματα και τις προφητείες που σχετίζονται με την Εκκλησία

.

Κόσμος αποστασία.

Αποκαλυπτήρια της αντι-Χριστός (ο Παπισμός).

Το κλείσιμο πολλών εκκλησιών και κτιρίων πολλά τζαμιά.

Εγκατάλειψη των ιερατική κλίση.

Πολλές εκκλησίες χωρίς ιερείς και χωρίς αχιβάδα!

Διαμελισμό της Εκκλησίας σε ένα πλήθος των εκκλησιών λένε όλα πιο κοντά στην αλήθεια του Θεού και της Καθολικής Εκκλησίας.

Ανθρωπισμός έχει γίνει σημείο αναφοράς στον κόσμο των ανδρών που έχουν χάσει την πίστη τους και την αγάπη τους για τον Θεό.

 

περιστέρι

 Μερικά σημάδια  και προφητείες

η επιστροφή του Ιησού Χριστού 

στα άρθρα μου κάτω

 

Για όσους αμφιβάλλουν ή το φόβο σας καλώ να διαβάσετε ή να ξαναδιαβάσει το άρθρο μου:

ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΚΑΙ ΦΟΒΟΣ ΤΩΝ σημεία των καιρών ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

Τίποτα δεν πρέπει να κρύβονται ή ακόμη και τα λάθη μου, έτσι σας καλώ να διαβάσετε ή εκ νέου διαβάσετε αυτό το άρθρο.

Σημαντικά σημάδια της Δευτέρας Παρουσίας του Ιησού Χριστού, Rapture, Θλίψη και Αντίχριστος

Σε αυτό το άρθρο παραπάνω, ήμουν με στόχο την επιστροφή του Ιησού Χριστού έως τον Μάρτιο του 2012.

Φυσικά αυτό ήταν ένα λάθος αλλά τον Μάρτιο του 2012, υπήρξαν στον ουρανό ένα ακόμη ανεξήγητο:

Σημεία στον ουρανό είναι ορατά, ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ! 

Σε αυτό το άρθρο θα βρείτε μια λίστα με τα σημάδια της επιστροφής του Κυρίου μας Ιησού Χριστού

ΕΞΗΓΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

 

Σύντομα ο Χριστός θα αφαιρέσει την εκκλησία, εύχομαι με όλη την καρδιά μου και όλη την ψυχή μου, που μπορείτε να αγαπημένοι αδελφοί και αδελφές που διαβάζουν αυτό μου να είναι μέρος της εκκλησίας αυτής θα αφαιρεθεί και θα παρακολουθήσουν το γάμο του Αρνίου.

Ο Θεός να σας ευλογεί.

Ας κρατήσει τη φλόγα της πίστης μας, ας ξύπνιος στο περιθώριο της ζωής και βλέποντας για την επιστροφή του Σωτήρα μας, ο Κύριος μας και ο Βασιλιάς Ιησούς Χριστός, ο μόνος γιος του Θεού, που έρχεται να μας σώσει σε αυτόν τον κόσμο αγωνία και θα γυρίσει την πλάτη του με την αγάπη και τη δόξα του.

Την ημέρα του θαύματος είναι ήδη διαμορφώνεται πολύ κοντά!

Προσευχήσου ότι ο Θεός δεν θα καθυστερήσουν και να μαλακώσει την τιμωρία του για να λάβει χώρα πριν από την επιστροφή στη δόξα του Κυρίου μας Ιησού Χριστού ..

Ειρήνη, αγάπη και χαρές στις καρδιές και τα σπίτια περιμένουν για την αρπαγή της εκκλησίας για μερικούς και τη φυσική επιστροφή του Κυρίου μας Ιησού Χριστού στο Όρος των Ελαιών για να κρίνουν τους άνδρες και τα έθνη.

Αυτό το Άγιο Πνεύμα του Θεού φωτίζει τη ζωή σας και τη διαδρομή σας και να σας οδηγήσει στο Θεό μέσω του Ιησού Χριστού, διότι δεν υπάρχει άλλος τρόπος.

Κρατώντας την Πίστη στις καρδιές μας, γιατί είναι μέσα από την αγάπη για μας ότι ο Ιησούς Χριστός έδωσε τη ζωή Του στο σταυρό.

Ο Ιησούς

Ειρήνη με τους άνδρες της καλής θέλησης.

.

Όλα τα στοιχεία μου μέσα από αυτό το σύνδεσμο:

http://wordpress.com/read/blog/id/10443259/

Victor

Votre commentaire

Choisissez une méthode de connexion pour poster votre commentaire:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l’aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s

Ce site utilise Akismet pour réduire les indésirables. En savoir plus sur la façon dont les données de vos commentaires sont traitées.