Την επιστροφή του Ιησού Χριστού για τον Σεπτέμβριο ή τον Οκτώβρη του 2016

 

Ο Θεός-ο-πατέρας-παιδί-Ιησούς-και-περιστέρι-copy-1

 

Πριν από την αντιμετώπιση του θέματος της επιστροφής του Ιησού Χριστού, αξίζει να υπενθυμίσουμε κάποια θεμελιώδη του χριστιανισμού και ιδιαίτερα να ζήσουν την πίστη στους έσχατους καιρούς.

 

Είναι Χριστιανοί με τους Times ΤΕΛΟΣ

 

 

Πρώτα είναι Χριστιανός είναι να καταλάβουμε ότι ο Θεός είναι ο δημιουργός όλων των πραγμάτων και, ως εκ τούτου, επίσης, είμαστε μια δημιουργία του Θεού.

Είναι επίσης κατανοητό ότι ο Θεός μας δημιούργησε ελεύθερο και προικισμένο με ελεύθερη βούληση, έτσι ώστε να αποφασίσουν οι ίδιοι πώς θα χρησιμοποιήσετε αυτό το υπέροχο δώρο που ο Θεός μας έχει δώσει « ζωή ».

 

Για την καλύτερη κατανόηση του Θεού και τη δημιουργία του ανθρώπου, σας καλώ να διαβάσετε το βιβλίο μου «Ο ιεροκήρυκας βασιλιάς της επιστροφής του Σκότους έρχεται φως » δείτε το άρθρο για το βιβλίο: Το βιβλίο – Η ιεροκήρυκας Επιστροφή του Βασιλιά

 

Ο Θεός στο άπειρο έλεός του μας έχει δώσει όλα αυτά τα πολύτιμα «ζωή», δυστυχώς, ελάχιστα εκτιμάται σε πραγματική αξία της. Η ζωή μας δόθηκε από τον Θεό χωρίς να ζητήσει τίποτα από εμάς σε αντάλλαγμα. Είναι ένα δώρο. Αλλά μια μέρα ότι η ζωή τελειώνει αναπόφευκτα.

 

Για κάποιους, δυστυχώς, αυτό είναι από πολύ μικρή ηλικία σταματά η ζωή, για τους άλλους να φτάσουν φαιδρά εκατό χρόνια ή και περισσότερο.

 

Και τότε, αμέσως μετά τη στιγμή του θανάτου του σώματος, η ψυχή εμφανίζεται πριν από τον δημιουργό του.

 

Πρέπει να καταλάβουμε ότι ο χρόνος είναι δημιούργημα του Θεού και ως εκ τούτου, κατά τη στιγμή του θανάτου η ψυχή φθάνει απ ‘ευθείας κατά τη στιγμή της τελευταίας αποφάσεως.

 

Κατά τη διάρκεια αυτής της δοκιμής με τρεις επιλογές στη συνέχεια είναι διαθέσιμα για τις ψυχές.

 

Κάποιοι που είχαν μια διαστροφή της ζωής θα είναι καταδικασμένη να περάσουμε την αιωνιότητα στην κόλαση.

 

Η συντριπτική πλειοψηφία είχαν μια ζωή ούτε καθαρό ούτε διεστραμμένη « Θερμό », ωστόσο, επίσης να πάτε να περάσετε την αιωνιότητα στην κόλαση.

 

Εκείνων που οδηγούν μια υγιή ζωή με σεβασμό και δικαιοσύνη θα πάει παρά υποδειγματική ζωή τους περάσουμε την αιωνιότητα στην κόλαση.

 

Όντας ένα χριστιανικό είναι να κατανοήσουμε ότι όλες οι ψυχές καταδικάζονται κατά τη γέννηση να περάσουμε την αιωνιότητα στην κόλαση. Είναι μια βεβαιότητα!

 

Και εγώ δεν μου επιτρέπει να πω αν η κόλαση θα είναι λιγότερο επώδυνη για κάποιους ό, τι για τους άλλους βασίζονται σε πράξεις που διαπράχθηκαν κατά τη διάρκεια της ζωής τους.

 

Κανένα ακάθαρτο πράγμα που μπορεί να μπει στη βασιλεία των ουρανών και όπως όλοι είμαστε φορείς του προπατορικού αμαρτήματος, στο τέλος της θνητής ζωής μας στη Γη, έτσι είμαστε όλοι καταδικασμένοι να περάσετε την αιώνια ζωή στην κόλαση.

 

Ποια θα είναι η κόλαση κανείς δεν ξέρει ακριβώς, όμως, στο βιβλίο του Ενώχ έχουμε μια γενική εικόνα, σημειώνοντας ότι υπάρχουν μέρη στον ουρανό ή είναι κλειδωμένα για την αιωνιότητα όλες τις δημιουργίες που παράκουσε τον Θεό. Ο Ιησούς Χριστός μίλησε για την κόλαση προκαλεί Γέενα (αλλά τίποτα δεν λέει στη Βίβλο τι ακριβώς Γέενα) έχω υπέθεσαν ότι αυτό μπορεί να είναι κόλαση στο άρθρο μου:κατανόηση για να κατανοεί κανείς το Θεό ΚΟΛΑΣΗ ,

 

Είναι ο φόβος ότι η Κόλαση είναι ένα μέρος όπου υπάρχει αιώνια ζωή έξω από την αγάπη του Θεού. Αλλά εξακολουθεί να είναι υπό τον έλεγχο και την εποπτεία των αγγέλων του. (Βλέπε το βιβλίο του Ενώχ)https://victorpicarra.wordpress.com/le-livre-dhenoc/

 

Όντας ένα χριστιανικό είναι να κατανοήσουμε ότι μόνο η αγάπη του Ιησού Χριστού μπορεί να μας επιτρέψει να ελπίζουμε να ξεφύγουν από αυτή την κόλαση αιωνιότητα πεπρωμένο προγραμματιστεί από τον Θεό στην ανθρωπότητα από την ανυπακοή του Αδάμ και της Εύας.

 

Να ένας Χριστιανός είναι να είναι ένας αμαρτωλός αναγνωρίζει και αποδέχεται να σωθεί από την αγάπη του Ιησού Χριστού, αυτή τη κόλαση μοίρα.

 

Όντας ένα χριστιανικό είναι να δεχτεί και να ζουν σύμφωνα με τη διδασκαλία του Ιησού Χριστού στην αγάπη, την ειρήνη, την αγάπη, τη συμπόνια και ταπεινότητα.

 

Το να είσαι Χριστιανός είναι να βαπτιστεί στο νερό, το Πνεύμα και να αναγεννηθεί.

 

Με το βάπτισμα στο νερό μετανοήσουμε για τις αμαρτίες μας και να έρθουν στον Ιησού Χριστό για να σωθεί από την αποδοχή αγάπη του και το αίμα που έχυσε για μας πάνω στο σταυρό.

 

Μέσω του βαπτίσματος του πνεύματος ζητάμε από τον Θεό να καθοδηγήσει τις ζωές μας. Μετά την παραλαβή βάπτισμα στο νερό ο Χριστιανός πρέπει να κάνει μια προσωπική προσέγγιση στην προσευχή να ζητήσουμε από τον Θεό να καθοδηγήσει και να διαχειρίζεται τη ζωή του.

 

Έτσι, τα πόδια στη ζωή δεν είναι πλέον από τις επιθυμίες του σώματος, αλλά εκείνα του Πνεύματος. Αυτό είναι το βάπτισμα του Αγίου Πνεύματος.

 

Έτσι γεννιόμαστε και πάλι στη γήινη ζωή μας επιδίωξη της ζωής μας στην αγάπη, την ειρήνη, την αγάπη, τη συμπόνια και ταπεινότητα.Αλλά στην θέρμη να ακολουθήσει τη διδασκαλία του Ιησού Χριστού, που υπηρετούν τον Θεό τηρώντας τις εντολές του και βοηθώντας αυτούς που αναζητούν τη βοήθειά μας. Προσοχή βοήθεια σας φέρει, δεν θα πρέπει να οδηγεί αυτός που το λαμβάνει να επιμένουν στις αμαρτίες τους και κακές πράξεις. Ούτε να σας οδηγήσει να αρνηθεί τη διδασκαλία του Ιησού Χριστού.

 

Όταν κάνετε μια βοήθεια που είναι υπεύθυνο για τη χρήση των εν λόγω ενισχύσεων.

 

Έτσι, το γεγονός του δίνει χρήματα σε έναν τοξικομανή ή ένας μεθυσμένος δεν σας αφήσει να νομίζετε ότι είστε αναθεώρηση μια καλή πράξη. Αν σας ρωτήσει τα χρήματα να του προσφέρει το ψωμί.Επίσης, το γεγονός του να δίνουν χρήματα σε εκείνους που χρησιμοποιούν τα παιδιά να ζητιανεύουν δεν θα πρέπει να σας οδηγήσει να πιστεύουμε ότι είστε αναθεώρηση μια καλή πράξη.Γίνεστε υπεύθυνη για αυτή την κακοποίηση των παιδιών.

 

Μετά από τη ζωή μας στη γη, η χριστιανική εμφανίζεται ενώπιον του Θεού για να την κρίνει. Και από την αγάπη του Ιησού Χριστού, ο ίδιος δεν πρόκειται κατ ‘ευθείαν στην κόλαση.

 

Η χριστιανική κρίνεται, αν τα έργα της ζωής του ήταν καλή, θα πάει στη βασιλεία των ουρανών. Αν τα έργα της ζωής του δεν ήταν αρκετά καλή, θα περάσει μέσα από το καθαρτήριο πριν από την είσοδο στη Βασιλεία των Ουρανών. Αλλά αν τα έργα της ζωής του ήταν κακό θα πάει στην κόλαση, ακόμη κι αν έγινε χριστιανός.

 

Για δύο χιλιάδες χρόνια αυτό είναι έτσι.

 

Αλλά είμαστε στο τέλος του χρόνου και τα πράγματα αλλάζουν λίγο.

 

Αυτό που αλλάζει είναι ότι στο τέλος του χρόνου Ιησού Χριστού πρέπει να επιστρέψει στη γη για να βασιλέψει εκεί για τα χιλιάδες χρόνια που θα διαχωρίζουν την ανθρωπότητα από την τελευταία κρίση.

 

Και καλοί Χριστιανοί περιμένουμε την επιστροφή του Ιησού Χριστού, με την ελπίδα ότι θα είναι πολύ σύντομα.

 

Η βασιλεία του Χριστού πάνω στη γη θα είναι μια πρόγευση της αιωνιότητας, θα ζουν περισσότερο, αλλά θα εξακολουθεί να περάσει μέσα από το θάνατο, πριν έχουν αιώνια ζωή.

 

Το κακό θα εξοριστεί από τη γη κατά τη διάρκεια της χιλιετίας. Εμείς θα ζουν κάτω από τη βασιλεία του Θεού στην Αγάπη και Ειρήνη.

 

Όμως, επειδή υπάρχει Α, αλλά, και αυτό είναι σημαντικό. Είναι ότι η επιστροφή του Ιησού Χριστού πρέπει να είναι όπως στις πόνους του τοκετού.

 

Έτσι, πάνω από την επιστροφή του Ιησού Χριστού είναι κοντά και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής είναι δύσκολο για την ανθρωπότητα.

 

Μπορούμε όλοι να δούμε ότι καθώς περνούν τα χρόνια, ιδιαίτερα από τις 29 Σεπτεμβρίου του 2008, και πιο δύσκολες στιγμές σε όλα τα επίπεδα. Δείτε το άρθρο μου: τα τελευταία τρία σημάδια της επιστροφή του Ιησού Χριστού στη Γη!

 

Γη  : σεισμοί, ηφαιστειακές εκρήξεις, καταιγίδες, καταρρακτώδεις βροχές, τυφώνες, πυρκαγιές, η αλλαγή του κλίματος, Κατολισθήσεις, άγνωστο εκκωφαντικό θόρυβο και το έδαφος καταρρέει δημιουργώντας τεράστιες ρωγμές.

 

Ουρανό: πέφτει μετεωρίτη, ηλιακές εκρήξεις, ανακοινώνει την επιστροφή του Nibiru, αύξηση της θερμοκρασίας των πλανητών του ηλιακού συστήματος, UFO.

 

Wildlife : Dead ανεξήγητες από εκατομμύρια κάθε χρόνο από τα ζώα, τα άγρια ​​ζώα και τα πουλιά και τα ψάρια.

 

Η ανθρωπότητα  : Ruin, οι επιδημίες, η απώλεια των αξιών, Exodus, βία, πολέμους και φήμες πολέμων.

 

Η Εκκλησία  : Αποστασία είναι ορατό στο υψηλότερο επίπεδο. Ο Πάπας έχει αποκηρύξει τη διδασκαλία του Ιησού Χριστού, αναγνωρίζοντας όλες τις θρησκείες ως μονοπάτια με τον Θεό. Έτσι, ξεχνώντας τα ίδια λόγια του Ιησού Χριστού, «Εγώ είμαι η οδός η αλήθεια και η ζωή? Κανείς δεν έρχεται προς τον Πατέρα, αλλά από εμένα! « 

 

Αυτά τα λόγια του Ιησού Χριστού είναι ισχυρές και δεν προσφέρονται για αντιπαράθεση.

 

Άγνωστη εκκωφαντικό θόρυβο μπορεί να ερμηνευθεί ως Αποκάλυψη τρομπέτες. Https://youtu.be/mTOQvDzihTU

 

Όλα αυτά τα γεγονότα συμβαίνουν τόσο μη υπερμεγεθών και είχαν προφητεύσει στη Βίβλο για να αναγγείλει το τέλος φορές και την επιστροφή του Ιησού Χριστού.

 

Όλα γίνονται από τον Θεό να αφυπνίσει την ανθρωπότητα, αλλά, δυστυχώς, πολύ λίγοι φαίνεται να έχουν επίγνωση των ειδικών καιρούς που ζούμε.

 

Οι άνδρες σκέφτονται περισσότερο για το τι θα κάνει το επόμενο Σαββατοκύριακο ή το πώς θα κλείσει το τέλος του μήνα, αντί να προσεύχεται στο Θεό για τη σωτηρία των ψυχών τους, ακόμη και μεταξύ των Χριστιανών.

 

Ωστόσο, όλα τα προβλήματα και τις συμφορές, μέσω του οποίου η ανθρωπότητα θα επιδεινώσει ακόμη και μέχρι τον Κύριο Ιησού Χριστό.

 

Τρομερό στιγμές μας περιμένουν πριν από την επιστροφή του Βασιλιά των Βασιλέων Ιησού Χριστού.

 

Γνωρίζουμε από την εκτίμηση ότι οι τελευταίες στιγμές πριν από την επιστροφή του θα είναι το πιο δύσκολο.

 

Περισσότερο από ποτέ, πρέπει να προσευχόμαστε και να προσευχόμαστε ξανά και ξανά κάθε μέρα.

 

Θα πρέπει να ευχαριστήσουμε τον Θεό κάθε φορά τη βοήθειά του και να προσεύχεται στον Θεό για την καθοδήγηση και την προστασία μας σε κάθε στιγμή της ύπαρξής μας, ειδικά σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς και αποκαλυπτική.

 

Όντας ένα χριστιανικό είναι να καταλάβουμε ότι η αγάπη του Ιησού Χριστού είναι το χέρι που προσφέρονται από τον Θεό να μας σώσει από την κόλαση.

 

Εκτός από την εξοικονόμηση ψυχές μας από την κόλαση από την αγάπη του Ιησού Χριστού θα σώσει επίσης μια σειρά από εμάς πριν από τη σωματική επιστροφή του στη Γη.

 

Εκείνοι που θα σωθούν και θα αποτελέσει την Εκκλησία του Ιησού Χριστού, που θα μετατραπεί σε μια στιγμή αίσθηση θα είναι ένα σώμα του φωτός. Θα αφαιρούνται στον ουρανό και θα έχει πρόσβαση απευθείας από την επίγεια ζωή στην αιώνια ζωή χωρίς τον θάνατο.

 

Όσοι έχουν πεθάνει και οι οποίοι έχουν απαχθεί αν ήταν ζωντανός.Θα αναστηθούν σε ένα σώμα του φωτός και θα πρέπει επίσης να αφαιρεθεί στον ουρανό με εκείνους που έχουν σωθεί από τη ζωή τους.

 

Μαζί παρακολουθήσουν το γάμο του Αρνίου θα είναι η αιώνια διαθήκη που θα κάνει ο Ιησούς Χριστός με διαμορφώνεται εκκλησία του.

 

Αν ο Θεός προσπαθεί να μας ξυπνήσει με όλα τα μέσα είναι ότι η πλειοψηφία μπορεί να σωθεί και ότι μπορεί να είναι μέρος της Εκκλησίας του Ιησού Χριστού, που θα πρέπει να αφαιρεθεί.

 

Ο Ιησούς Χριστός και ο Θεός την αγάπη ο άνθρωπος!

 

Αλλά ο άνθρωπος με τον οποίο επιθυμεί να περάσει την αιώνια ζωή;

 

Μην σκεφτείτε για μια στιγμή ότι οι έσχατοι καιροί είναι ανοησίες, οι αποδείξεις είναι πολλές, το τέλος του χρόνου είναι πραγματικά τρέχει και τίποτα δεν θα σταματήσει.

 

Ο Ιησούς Χριστός είναι στην πόρτα και ήρθε η ώρα για την ελπίδα να σωθεί, να μετανοήσουμε για τις αμαρτίες μας, παραπτώματα μας, τα λάθη μας, τα λάθη μας και βρόμικες σκέψεις μας.

 

ΠΡΟΟΔΟΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

 

 

 

Εν όψει της εξέλιξης των σημείων είμαστε πραγματικά στην τελική ευθεία πριν την επιστροφή του Ιησού Χριστού.

 

 

Εξήγησα στο άρθρο μου τους τελευταίους τρεις ΣΗΜΑΔΙΑ την επιστροφή του Ιησού Χριστού στη Γη! Υπήρχαν τρεις πινακίδες πριν την επιστροφή του Ιησού Χριστού.

 

01) Τα αποκαλυπτήρια του Αντίχριστου

02) Η τρίτη ανακατασκευή του ναού στην Ιερουσαλήμ

03) Μια παγκόσμια σύγκρουση θα συμφωνηθεί από τον Ιησού Χριστό κατά την επιστροφή του

 

Για το πρώτο σημάδι « αντι-Χριστού » πρέπει να κατανοήσουμε ότι υπάρχουν πολλά επίπεδα.

 

Πρώτα μέσα στην εκκλησία, ο Αντίχριστος σχηματίζεται από όλες τις διαδοχικές βασιλιάδες παπάδες από τα Λατερανού συμφωνίες.

 

Ο τελευταίος πάπας «François» εξατομικεύει αυτό αντίχριστος ότι υπό το πρόσχημα του αρνιού είναι ένας λύκος που οδηγεί τους Χριστιανούς που ακολουθούν το κατευθείαν στην κόλαση. Δείτε το άρθρο μου: η επίσημη δήλωση ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ της Καθολικής Εκκλησίας

 

Σύμφωνα με την προφητεία του Μαλαχία των παπών, ο Πάπας Francis είναι ο τελευταίος πάπας. Όποιος πήρε το όνομά του στην προφητεία « Πέτρος ο Ρωμαίος », η οποία οδήγησε την εκκλησία κατά τη διάρκεια της Επταετίας πριν από την καταστροφή της Ρώμης και την επιστροφή του Ιησού Χριστού.

 

Η καταστροφή της Ρώμης δεν σημαίνει κατ ‘ανάγκη την καταστροφή της πόλης της Ρώμης από έναν μεγάλο σεισμό, αλλά η κατάρρευση της Ευρώπης ως νέας Ρώμης «το όγδοο βασιλιά του κεφαλαίου ΧΙΙ του βιβλίου Αποκάλυψη». και ως εκ τούτου το σύστημα Αντίχριστος.

 

Γνωρίζουμε από το βιβλίο της Αποκάλυψης και από τον προφήτη Δανιήλ, η μεγάλη δοκιμασία τελευταία 42 μήνες.

 

Έτσι, όπως ο Πάπας Francis εξελέγη 13 του Μαρτίου, 2013 θα πρέπει να δούμε ίσως την επιστροφή του Χριστού στη Γη το Σεπτέμβριο ή τον Οκτώβριο το 2016, πιθανότατα κατά τη διάρκεια της γιορτής των σαλπίγγων.

 

Δείτε το άρθρο μου: το τέλος της τελευταίας εβδομάδας του Ντάνιελ ΤΕΛΟΣ ΤΕΛΟΣ 2015 ή 2016

 

Η αντι-Χριστός είναι επίσης μια μορφή δαιμονικής τριάδας των δύο ζώα και ψευδοπροφήτης, σκοπός των οποίων είναι να διώκει τους χριστιανούς και να τους καθοδηγήσει απευθείας στην τροχιά της κόλασης.

 

Μπορούμε εύκολα να καταλάβουμε ότι η πρόσφατη Πάπες είναι το θηρίο που περιγράφονται στο Βιβλίο της Αποκάλυψης κεφάλαιο 17.

 

Με εναντίον ορισμένων δείτε Πάπας Φραγκίσκος ψευδοπροφήτης.Προσωπικά πιστεύω ότι ο Πάπας Francis είναι ένα από τα δύο θηρία της θάλασσας, το θηρίο της γης είναι ο πρώην Πάπας Βενέδικτος ΙΣΤ ‘ότι πολλοί πρώην Πάπας είναι ακόμη ζωντανός. Όσο για τον ψευδοπροφήτη Ξέρω μόνο ενός, των οποίων οι οπαδοί διώκουν τους χριστιανούς.

 

Είναι αυτό που ονομάζεται « Μωάμεθ » , που αν και νεκρός στο 632 γέννησε σε μια ψεύτικη θρησκεία που εξυπηρετούν ισλαμιστές και τζιχαντιστές.

 

02) Η τρίτη ανακατασκευή του ναού στην Ιερουσαλήμ

Αυτή η ανασυγκρότηση είναι μια πραγματική επιθυμία του εβραϊκού λαού, αλλά ο Θεός δεν θα επιτρέψει ποτέ την ανοικοδόμηση του ναού κοντά στο τέμενος « al-Aqsa» της ψεύτικης θρησκείας του ψευδοπροφήτη.

 

Ο νέος ναός θα είναι ο ναός του Ιησού Χριστού θα κατεβεί από τον ουρανό « η ουράνια Ιερουσαλήμ »

 

03) Μια παγκόσμια σύγκρουση θα συμφωνηθεί από τον Ιησού Χριστό κατά την επιστροφή του

Αυτή είναι η μόνη και η τελική ευθεία πριν την επιστροφή του Ιησού Χριστού.

 

Είναι σαφές ότι αυτός ο πόλεμος έχει ξεκινήσει από το 2012. Βλέπουμε την κλίμακα αυτής της σύγκρουσης η οποία είναι ήδη παγκοσμιοποιημένη και κέρδη στη δύναμη και την κλίμακα κάθε μέρα.

 

Είναι αυτή η σύγκρουση που πρόκειται να πάρει τον Ιησού Χριστό κατά την επιστροφή του.

 

Είμαστε το Φεβρουάριο και ό, τι έχει ανακοινωθεί στα μέσα ενημέρωσης είναι πολύ καθησυχαστική. Η Τουρκία και η Σαουδική Αραβία θέλει να πάει στον πόλεμο εναντίον της Συρίας. Οι Ρώσοι και το Ιράν αντιταχθεί και υπόσχονται μια επιστροφή σε αυτές τις νέες εμπολέμους φέρετρο εάν έρθουν στη Συρία.

 

Κίνα για τη συμπεριφορά του στον πόλεμο εναντίον των ΗΠΑ και των συμμάχων της στην Αφρική και τη Συρία στον οικονομικό τομέα. Για στρατιωτική επέμβαση της στην Ανατολική δυναμικά, είναι μόνο θέμα χρόνου με την στρατιωτική στρατηγική. Προφανώς οι Κινέζοι θα παρέμβει προς στήριξη των ρωσικών δυνάμεων.

 

Ήταν στις πεδιάδες της Μεγιδδώ στο Ισραήλ ότι ο Ιησούς Χριστός, σύμφωνα με την Αγία Γραφή πρέπει να σταματήσει αυτόν τον πόλεμο .

 

Έτσι, όταν η τρέχουσα μάχες υπερχείλιση της Συρίας και του Ισραήλ θα πρέπει να επιτεθεί. Τότε θα υπάρξουν φωνές και τα δάκρυα, αλλά θα είναι πολύ αργά για να έρθει στον Ιησού Χριστό και να σωθούν.Γιατί αυτό θα είναι το αποτέλεσμα των έσχατων καιρών, που θα πρέπει να πληρούνται με την επιστροφή του Ιησού Χριστού.

 

Και είναι πιθανό ότι θα είναι στην ανάλυση αυτών των σημείων, για το μήνα Σεπτέμβριο ή τον Οκτώβριο, 2016.

 

Αυτό το έτος 2016, γνωρίζουμε ήδη ότι θα είναι χειρότερη από ό, τι το 2015. Και αν ο Χριστός δεν μπορεί να είναι επικείμενη κατά το τρέχον έτος 2016, θα πρέπει να περιμένουμε κάτι τρομερό. Όπως μια οικονομική κατάρρευση, αλλά και σε καταστροφές μεγάλα μεγέθη.

 

Ποτέ δεν επαναλαμβάνω τον εαυτό μου αρκετά, δεν είμαι προφήτης , και έχω ήδη εξαπατηθεί επανειλημμένα στοχεύει σε μια σύντομη περίοδο για την επιστροφή του Κυρίου μας Ιησού Χριστού.Με τα μειονεκτήματα δεν είμαι λάθος για το επιδείνωση των σημείων έτος σε έτος .

 

Όπως είμαι πολύ λάθος σχετικά με την ανακοίνωση της επιστροφής του Ιησού Χριστού, θέλω να είναι πιο προσεκτικοί και μπορείτε να σημειώσετε, ότι ο Ιησούς Χριστός θα έρθει σαν κλέφτης, και ως εκ τούτου κανείς δεν ξέρει πότε ακριβώς θα είναι η επιστροφή του.

 

Όπως και εγώ περιμένουν την επιστροφή του φέτος για τον μήνα Σεπτέμβριο ή τον Οκτώβριο, σύμφωνα με την ανάλυσή μου από τα σημάδια, αλλά πρέπει να πω ότι ο Ιησούς Χριστός μπορεί να έρθει προς τα εμπρός και να πάρει την εκκλησία του οποτεδήποτε πριν από την επιστροφή του.

 

Θα ήθελα επίσης να πω ότι αυτή η επιστροφή μπορεί να είναι αργότερα και παρεμβαίνει το 2017 ή το 2018, για τα οποία υπάρχουν επίσης ενδείξεις ότι θα εξηγήσω όταν έρθει η ώρα.

 

Γι ‘αυτό φροντίστε, να προσεύχονται και ελπίζουν ότι η επικείμενη επιστροφή του Ιησού Χριστού, επειδή τόσο πιο γρήγορα θα επιστρέψει και λιγότερο πόνο θα είναι λαμπρό για την ανθρωπότητα.

 

Φέτος το 2016, αν και είναι δύσκολο για την ανθρωπότητα να είναι για μας τους χριστιανούς μια χρονιά ελπίδας, μετάνοια και την προσευχή που ο Ιησούς Χριστός μας κρατά καταχωρηθεί στο βιβλίο της αιώνιας ζωής.

 

Μετανοήσουν και πολλοί έρχονται στο Χριστό, αν δεν θέλετε να περάσουμε την αιωνιότητα στην κόλαση.

 

Κατά τη διάρκεια αυτού του γραψίματος το καθένα μπορεί ακόμα να σωθεί. Ο Θεός σας έδωσε ελεύθερη βούληση και αυτή είναι η στιγμή για να πάρει το σωστό δρόμο.

 

Έλα στον Ιησού Χριστό, ζητώντας από το βάπτισμα στο νερό σε έναν ιερέα, έναν πάστορα ή μια χριστιανική και στη συνέχεια να προσευχηθούν ξανά και ξανά για να αποκτήσετε την προστασία του Αγίου Πνεύματος του Θεού για να σας βοηθήσει, σας προστατεύει και να καθοδηγεί τα βήματά σας στο παχύ των έσχατων καιρών του σκότους.

 

Αγάπη, Ειρήνη και χαρές στις καρδιές και στα σπίτια εν αναμονή της κατάργησης της Εκκλησίας για κάποιους και την επιστροφή στο Όρος των Ελαιών στην Ιερουσαλήμ του Κυρίου και ο βασιλιάς μας Ιησούς Χριστός, ο μόνος γιος του Θεού για την βασιλεία του βασιλιά των βασιλιάδων της γης για χίλια χρόνια που χωρίζει την ανθρωπότητα Ημέρα της Κρίσεως.

 

Σας καλώ να διαβάσετε τα άρθρα μου:

Αν ο Ιησούς Χριστός ΑΡΓΑ ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ, η εκκλησία εξαφανιστεί σε λιγότερο από μια γενιά!

 

Τέλος της περασμένης εβδομάδας του Ντάνιελ ΤΕΛΟΣ ΤΕΛΟΣ 2015 ή 2016

 

Καθώς ο χρόνος είναι η προσευχή σας καλώ να προσευχηθούμε:

 

ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ Πατέρα μας και Χαίρε Μαρία

νικητής


%d blogueurs aiment cette page :