Τα θηρία της Αποκάλυψης ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΑΝ!

apocalypse_jean

ΠΡΟΛΟΓΟΣ

Η εκπλήρωση των βιβλικών προφητειών και τα προειδοποιητικά σημάδια της επιστροφής του Κυρίου μας Ιησού Χριστού έγινε συνεχής και ακόμα και καθημερινά το παράδειγμα των πρόσφατων σφοδρές βροχοπτώσεις προκαλούν πλημμύρες σε πολλές χώρες του κόσμου, συμπεριλαμβανομένης της Γαλλίας.

Καταρρακτώδεις βροχές, καταιγίδες, τσουνάμι, πλημμύρες, εκρήξεις ηφαιστείων, σεισμοί, πυρκαγιές, τυφώνες και κυκλώνες χτυπήσει τον κόσμο κάθε μήνα με μεγάλης κλίμακας, τη δύναμη, τη δύναμη και την οργή.

Η πείνα, οι ασθένειες και δυστυχία εκθετικά επιδεινώνεται από την παγκόσμια απεργία καταστρέψει και τον κόσμο.

Βλέπουμε ακολασίας και τη σφοδρή επιθυμία παντού στη γη, ακόμη και στην εκκλησία!

Το κακό έχει γίνει κοινός τόπος και ακόμα ένας τρόπος να ζει σε έναν κόσμο όπου οι αξίες αντιστρέφονται.

Από το 2008, τα πουλιά, τα ψάρια και τα άλλα ζώα πεθαίνουν κάθε μήνα από εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο χωρίς τις γνωστές λόγους.

Γνωρίζουμε ότι η Αγία Γραφή αποκαλύπτει ότι η ερχομό του Ιησού Χριστού πρέπει να είναι όσο το τους πόνους του τοκετού.

Ενώ είναι σαφές ότι η Αγία Γραφή προφήτευσε τον πόνο για τον κόσμο να γίνει ισχυρή και συνεχή.

Όλοι γνωρίζουμε ότι για την παράδοση, όταν ο πόνος έγινε σοβαρή και συνεχής, είναι καιρός να μεταφέρει τη μητέρα μητρότητα, επειδή το έργο έχει ήδη αρχίσει την παράδοση.

Ως εκ τούτου, να διευκρινίσει τα πράγματα για την επιστροφή του Ιησού Χριστού στη Γη, αλλά δεν είναι ακόμα έχουν τη δύναμη και την προθυμία να ανοίξουν τα μάτια τους και να αποδεχθούν την πρόκληση όλα τα κεκτημένα σκέφτονται το αδιανόητο!

Τι έχουμε ακόμη να υποβληθούν σε ταλαιπωρία πριν ανοίξετε τα μάτια σας και να προσευχόμαστε στον Θεό να μειώσει τον πόνο και να επιτρέψει τον Ιησού Χριστό να έρθει και να μας σώσει!

.

ΕΚΚΛΗΣΙΑ

.

Είναι δυνατόν, στη συνέχεια, ότι μεταξύ των εφημέριοι του ναού, που υποτίθεται ότι πρέπει να καθοδηγήσει τους ανθρώπους στο Θεό, μερικοί είναι διεφθαρμένοι και εξυπηρετούν τον Σατανά και χειρότερα ψάχνει να εκπαιδεύσει για πολλά χρόνια κατ ‘ανώτατο όριο Ames στο Σατανά, αντί να στραφούν Ο Θεός μέσω του Ιησού Χριστού.

Στα άρθρα μου άγγιξε αυτό το θέμα, χωρίς τη δύναμη της ψυχής για να πάτε στο κάτω μέρος των πραγμάτων.

Σε ικετεύω τον Θεό να με συγχωρέσει αν κάνω λάθος σε αυτό που εγώ είμαι πρόκειται να αναπτυχθούν σε αυτό το άρθρο. Αυτό είναι ένα καυτό θέμα!

Αλλά πρέπει να βρούμε τη δύναμη να ακολουθήσει τις πεποιθήσεις μου και τις αναλύσεις μου είναι, ωστόσο, πολύ σοβαρές συνέπειες.

Αν δεν το κάνει, πάρα πολλές ψυχές μπορεί κάλλιστα να πληρώσει υψηλό τίμημα και μπορεί ακόμη και να χαθούν στον Ιησού Χριστό και τον Θεό.

Αλλά αλίμονο, αν κάνω και κάνω λάθος, είναι η ψυχή μου ότι θα μπορούσα να χάσω ακριβώς όπως εκείνοι που πιστεύουν σε μένα ..

Έτσι, για να κρύψει τίποτα από εσάς, εγώ πραγματικά φοβάμαι ότι στην προσπάθειά της να κηρύξει την «άμεση» επιστροφή του Ιησού Χριστού, θα ήθελα να θέσω σε πολλές καθημερινές αναγνώστες του blog, τις ελπίδες και τα συναισθήματα που θα μπορούσε να μετατραπεί σε περίπτωση Έπρεπε να είμαι λάθος, ακόμη και στην απογοήτευση και απορροφήσεων της πίστης και, κατά συνέπεια, του Ιησού Χριστού.

Εγώ

ΓΙΑΤΙ ΗΡΘΕ ΣΤΗΝ να κηρύξουν

.

Ποτέ δεν έκρυψα και θυμήθηκα ακόμα πολλές φορές ότι δεν είμαι προφήτης, και γι ‘αυτό μπορεί να είναι λάθος, τι συνέβη σε μένα!

Έτσι είπα ότι δεν είχα καμία αποκάλυψη ή τον Θεό, ή οποιαδήποτε άγγελος, ή οποιαδήποτε άλλη οντότητα.

Ήρθα για να κηρύξουν την επιστροφή του Ιησού Χριστού από την παραμικρή ευκαιρία, χωρίς ποτέ να έχουν συνταχθεί, ή ακόμα και χωρίς ποτέ να σκεφτεί για ένα δευτερόλεπτο πριν από το 2008.

Για να είμαι απόλυτα ειλικρινής, πρέπει να πω ότι ποτέ δεν έχω καταφέρει να διαβάσει πλήρως όλη την Αγία Γραφή από την πρώτη έως την τελευταία γραμμή.

Από το 2008 είμαι ενδιαφέρει και πάλι με κάποια συμμετοχή, ενώ είχε κάπως ξεχασμένη από το Cathe JOC και αυτό καθιστά πολύ χρόνο και ακόμη και δεκαετίες!

Αυτή είναι μια ραδιοφωνική εκπομπή το 2008, μιλώντας για τη δημιουργία μιας μηχανής στο νότο της Γαλλίας για τη δημιουργία ενέργειας, αλλά θα μπορούσε ενδεχομένως να δημιουργήσει προβλήματα σε περίπτωση μιας μαύρης τρύπας και να προκαλέσει το τέλος του κόσμου η οποία προκάλεσε μέσα μου την ανάγκη για έρευνα σχετικά με το τέλος του κόσμου. Και βελόνα νήματα, έρευνα έρευνα στο διαδίκτυο, ήρθα με την Αγία Γραφή.

Και τότε, η ζωή μου έχει αλλάξει!

Στη συνέχεια παρατήρησα κάτι δεν πάει καλά για τους γη, Καιρός, την κοινωνία, τις καταστροφές και τα οικονομικά φαίνεται να αρχίσει να ζει μια βαθιά μεταμόρφωση και ακόμη και μια πραγματική μεταμόρφωση με κάποιες σοβαρές συνέπειες, όπως η κατάρρευση της χρηματιστηριακής αγοράς στη Νέα Υόρκη.

Έτσι έψαξα και έψαξε, διερεύνησε πρώτα να κατανοήσουμε την έκρηξη όλων των καταστροφές του καιρού, του εδάφους και της βίας των ανδρών είδα να βυθίζεται σιγά-σιγά στην τρέλα όλο και πιο θανατηφόρα σε αδελφοκτόνους πολέμους όπως η Μέση Ανατολή.

Και τότε ήταν η επέκταση του Ισλάμ στον κόσμο, φώναξε την περιέργειά μου.

Αν και δεν έχω τίποτα εναντίον μουσουλμάνων ή κατά τον τρόπο ζωής ή τον πολιτισμό τους σε βάρος του πληθυσμού της Μέσης Ανατολής ή αλλού.

Ωστόσο, είχα δει και την έκταση του φαινομένου της μετανάστευσης που οδήγησε αυτούς τους ανθρώπους να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους σε αναζήτηση μιας καλύτερης ζωής αλλού.

Και είναι οι λαοί της Ανατολικής οποίος συνελήφθη την περιέργειά μου, όταν πήρε το δρόμο της μετανάστευσης σε αναζήτηση μιας καλύτερης ζωής επίσης.

Η παραβίαση αυτών των πληθυσμών στους δρόμους σε μεγάλο βαθμό interpellèrent την ψυχή μου και το μυαλό μου.

Με τα σύγχρονα μέσα έρευνας και της έρευνας, ιδίως στο Διαδίκτυο, κατάφερα μέσω της ανάλυσης και συλλογές των πληροφοριών να κατανοήσουν και να αποδεχθούν το αδιανόητο στο μυαλό μου φαινόταν να είναι ένα χριστιανικό πνεύμα να συμβεί στην πραγματικότητα.

Ό, τι είχε προσφύγει για μένα όλα αυτά που είχε χτυπήσει το μυαλό μου και την ψυχή μου γνώριζε ήταν μια εξήγηση …

.

Ήταν πολύ ορατά προφητείες και βιβλική προειδοποιητικά σημάδια της επιστροφής του Ιησού Χριστού επί της γης.

 

Όσο απίστευτο και αν φαίνεται, παραμένει το γεγονός ότι το τέλος του χρόνου βρισκόταν σε εξέλιξη.

 

Η κλεψύδρα του χρόνου είχαν επέστρεψαν και οι ημέρες ήμασταν τώρα σε αριθμημένες.

.

Μέρος του εαυτού μου ήταν ευχαριστημένος με αυτή την αποκάλυψη, ένα άλλο μέρος ήταν λυπηρό, επειδή η Αποκάλυψη στην Αγία Γραφή είναι αιτιολογικός πολλά δεινά στον κόσμο πριν από την επιστροφή του Κυρίου μας Ιησού Χριστού.

Και το τελευταίο μέρος του εαυτού μου αρνήθηκε να πιστέψει παρ ‘όλες τις εκπληρωμένες προφητείες και όλα τα σημάδια που η Αποκάλυψη μπορεί να είναι για τη γενιά μας!

Γι ‘αυτό και έπρεπε οπωσδήποτε να ψάξουν για στοιχεία και αποδείξεις και όμως ακόμα περισσότερα στοιχεία!

Παρά την πίστη μου, αναγκαίων αποδεικτικών στοιχείων, όπως η αποκάλυψη της Αποκάλυψης είναι σημαντική για το μέλλον της ανθρωπότητας!

.

Ο άνθρωπος της λίγη πίστη ότι είμαι!

Πάντα σε αναζήτηση των αποδεικτικών στοιχείων …!

.

Ωστόσο, ο Θεός κατοικεί ζωή μου από την παιδική ηλικία μου και η πίστη μου στο Θεό ποτέ δεν με άφησε.

Είναι το σοκ της αποκάλυψης της ερχομό του Κυρίου μας Ιησού Χριστού για τη γενιά μας που προκάλεσε το υποσυνείδητο λαχτάρα τα στοιχεία μου.

Έψαχνα παντού και καθημερινά, ειδικά στα πολλά βιβλία και άρθρα σχετικά με το διαδίκτυο, πολλοί κήρυκες από το τέλος του χρόνου, την απόλυτη και αναμφισβήτητη απόδειξη ότι ο Ιησούς Χριστός θα επιστρέψει φυσικά βασιλεύουν στη Γη και ότι η επιστροφή αυτή ήταν καλά η γενιά μας.

Πρέπει, ωστόσο, να πω και να πω ότι για δύο χιλιάδες χρόνια πολλοί Χριστιανοί ήταν σίγουρος και βέβαιος ότι η επιστροφή του Ιησού Χριστού ήταν για πολλές γενιές τους.

.

Κι όμως έκαναν λάθος!

.

Έτσι, παρά το μέγεθος των σημείων και προφητείες που εκπληρώνονται, παρά το γεγονός ότι η εκπλήρωση των σημείων και προφητείες είναι εκθετική ως τους πόνους της γέννας.

Παρά το γεγονός ότι μια τέτοια κλιμάκωση των σημείων έχει συμβεί ποτέ στο παρελθόν αιώνων.

Παρά το γεγονός ότι η συντριπτική πλειοψηφία των σημείων και προφητείες που γίνονται από αυτού του μεγέθους θα μπορούσε να οφείλεται στην τύχη, μια μικρή αμφιβολία, ωστόσο, εξακολουθούν να παραμένουν σε μένα!

Ως ημέρα, το βράδυ, καθώς και βραδιές σκέψη και έρευνα για την εξάλειψη αυτής μικρό, μικρό αμφιβολία.

Αυτή η μικρή αμφιβολία, ωστόσο οφειλόταν σε μια τεράστια και παρόλο που το κολοσσιαίο γεγονός αυτό και μόνο σάρωσε όλα τα πιστεύω μου, τις πεποιθήσεις μου, οι αναλύσεις μου και τα αποδεικτικά στοιχεία των βιβλικές προφητείες και τα σημάδια γίνονται.

Το γεγονός αυτό δηλητηρίασε τη ζωή μου, τόσο πολύ έτσι ώστε κοιμήθηκα λίγες ώρες κάθε βράδυ για να έχουν το χρόνο να εξετάσουμε και να καταλάβουμε γιατί.

Κάτι σαν τον Απόστολο Θωμά ο οποίος χρειάζεται αποδείξεις για να πιστέψουν στην ανάσταση του Ιησού Χριστού, θέλω τα στοιχεία μου για να εξαλείψει οποιοδήποτε ότι οι μικρές και ακόμα και σε απειροελάχιστες αμφιβολία την επιστροφή του Ιησού Χριστού μας γενιά.

Θα έπρεπε οπωσδήποτε να βρουν

η απάντηση στο ερώτημα:

Ως εκ τούτου, αν η επιστροφή του Ιησού Χριστού

Για τη γενιά μας,

το e Πάπας δεν μιλά!

.

Έτσι, αν ο Πάπας δεν αναφέρω είναι ότι είμαι λάθος και όποιος νομίζει ότι η επιστροφή του Ιησού Χριστού στη γενιά μας, επίσης, λάθος.

Οφείλω να ομολογήσω ότι παρά το γεγονός ότι έχω πίστη, παρά το γεγονός ότι ο Θεός κατοικεί στη ζωή μου από τα παιδικά μου χρόνια, έχω ακόμη αμφιβολίες παρ ‘όλες τις αδιάσειστα στοιχεία που ζούμε κάθε μέρα.

Είχα ακριβώς αυτό το μυστήριο, το οποίο ήταν ότι, παρά τη δική μου ανάλυση, μελέτες και έρευνες, που μου είχε πραγματοποιήσει η ασφάλεια και η απόδειξη της επικείμενης επιστροφής του Κυρίου μας Ιησού Χριστού, θα μπορούσα ακόμα να έχετε μια ιδέα της αμφιβολίας.

Πώς μπορώ να κηρύξουν την επιστροφή του Ιησού Χριστού, αν είχα μια αμφιβολία!

Πώς θα μπορούσα να συνεχίσουν να κηρύττουν την επιστροφή του Ιησού Χριστού, εάν ο Πάπας δεν μιλούν!

.

Έτσι, ένας από εμάς μεταξύ του πάπα και έκανα λάθος!

.

Σημάδια σύμφωνα με την ανάλυση μου είναι ακόμα παράγουν εκθετικά από 14, Μαΐου, 1948 (ημερομηνία της δημιουργίας του κράτους του ΙΣΡΑΗΛ)

Πώς θα μπορούσα να με απλή ανθρώπινη αμφιβάλλουν για την καλή πίστη των τελευταίων Παπών μας!

Αμφιβολία και να αρνηθεί το όραμα του Πάπα της εκκλησίας δεν είναι απλά μια ιεροσυλία!

Είναι, επίσης, αφόρισε τον εαυτό του από την Εκκλησία!

Και ότι δεν είναι!

Ο Πέτρος ήταν ο πρώτος οδηγός της εκκλησίας με τη θέληση του Κυρίου μας Ιησού Χριστού.

Είναι ο Ιησούς Χριστός ο ίδιος έδωσε Peter το καθήκον του κύριου την εκκλησία και μόνο ο Ιησούς Χριστός μπορεί να αφαιρέσει το διάδοχο του Πέτρου το φορτίο πνευματικός ηγέτης της εκκλησίας.

Επί δύο χιλιάδες χρόνια η Καθολική Εκκλησία έχει μεταδώσει την πίστη από γενιά σε γενιά.

Στο πλαίσιο αυτό οι διάδοχοι του Πέτρου και όλων των εφημέριοι του ναού έχουν κάνει την αποστολή των διαδοχικών κυβερνήσεων τους.

Ωστόσο, κατά τη διάρκεια αυτών των δύο χιλιάδες χρόνια ιστορίας, η εκκλησία έχει διαπράξει ορισμένες πράξεις οι οποίες δεν μπορούν να είναι υπερήφανοι και γι ‘αυτό θα είναι υπόλογος στον Ιησού Χριστό κατά την επιστροφή του. Αν και συγχώρεση που ήδη παρέχεται από μετάνοιά μας!

Είμαι Χριστιανός και καθολικός αν και πηγαίνουν στην εκκλησία μόνο για ειδικές περιπτώσεις.

Παρ ‘όλα αυτά, κάνω τον εαυτό μου μερικές φορές μόνο κάθε ευκαιρία για να πάρει κάποιο χρόνο για διαλογισμό, για να επαναφορτίσετε τις μπαταρίες μου και ανεφοδιασμό ενέργειας και ταπεινότητα.

Έτσι, δεν μπορώ να ξεφύγω από τον Θεό ή την πίστη, αλλά δεν μπορώ να κρατήσω το στόμα μου κλειστό και να πω τίποτα!

.

Είναι δυνατός από μένα!

.

Θα πρέπει να προχωρήσουμε, κηρύττουν και να αποκαλύψει την ανάλυσή μου, έτσι ώστε ο καθένας μπορεί να σκεφτεί και να επιλέξει το δικό του μονοπάτι.

II

ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ BEASTS ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ

.

Στην αρχή έχω να κάνω μια διόρθωση, είχα πει προηγουμένως, συμπεριλαμβανομένου του άρθρου μου στο  ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΜΑΪΟΥ ΤΟ 14 Ή 15 του Σεπτεμβρίου του 2015! ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΤΡΟΜΠΕΤΕΣ  « ότι το Ισλάμ ήταν το θηρίο από την άβυσσο.

.

Αλλά είμαι πεπεισμένος για λάθος.

.

Μάλλον Ισλάμ είναι η θρησκεία του Εωσφόρου.

.

Μουσουλμάνοι λατρεύουν Lucifer με καλή πίστη να πειστεί να λατρεύουμε τον Θεό!

.

Εωσφόρος ήθελε να γίνει τραγουδίστρια Θεό και τους ανθρώπους του«Μουσουλμάνοι» που είναι σχεδόν τόσο πολυάριθμοι όσο τα αστέρια στον ουρανό!

Ενώ οι άνθρωποι του Θεού « οι Εβραίοι » μειώνεται σε Peau de δυσαρέσκεια και αρνήθηκαν όλο τον γιο του, τον Ιησού Χριστό!

Η μοίρα των μουσουλμάνων είναι στα χέρια τους, μπορούν να έρθουν στον Ιησού Χριστό για να πάμε στον Θεό ή να συνεχίσουν να λατρεύουν τον Εωσφόρο.

Δεν μπορεί να σκοτώσει, επειδή οι Χριστιανοί αρνούνται το Ισλάμ και να διεκδικήσουν να υπηρετεί τον Θεό!

Εύρυθμη ξεκινώντας πάντα από μόνη της και πριν από βλέποντας το άχυρο στο μάτι της φιλανθρωπίας μουσουλμανική γείτονα, σε αυτό το άρθρο θα εξετάσουμε την ακτίνα που είναι στη δική μου και εκείνων όλων των Χριστιανών!

Αυτό είναι το διορθωτικό μου

.

Aujourd’hui mon prêche me conduit à vous révéler que mes recherches, analyses, enquêtes et réflexions longues et minutieuses, m’amènent à douter non seulement du Vatican et cela vous le savez déjà mais du Pape lui-même et de ces prédécesseurs. « LES PAPES ROIS »e

 

Πάπες Kings είναι οι πάπες από τη Συνθήκη του Λατερανού το 1929 που έκανε το Βατικανό μια κατάσταση.

 

11 Φεβ. 1929 είναι ο Πάπας  Πίος ΧΙ,  ο οποίος έγινε ο πρώτος Πάπας βασιλιάς του κράτους του Βατικανού.

 

1 Pius ΧΙ  το 1922-1939

2 Πίος ΧΙΙ  1939-1958

3 John XXIII  του 1958-1963

4 Παύλος VI  1963-1978

5 John Paul I  από 1978-1978

6 Ιωάννης Παύλος ΙΙ  1978-2005 (αυτό που υπάρχει στο όραμα του Ιωάννη APOC. 17)

7 Βενέδικτος XVI  2005-2013 (αυτός που έπρεπε να μείνει ένα μικρό χρονικό διάστημα)

 François  2013  μέχρι την επιστροφή του Ιησού Χριστού, σύμφωνα με την προφητεία του Μαλαχία Bishop

 

Δείτε το άρθρο μου:

https://victorpicarra.wordpress.com/2013/10/03/du-troisieme-secret-de-fatima-au-retour-de-jesus-christ-sur-terre-des-verite-qui-derangent/

 

 

Ο Θεός να με συγχωρέσει αν κάνω λάθος!

 

Το βιβλίο της Αποκάλυψης γράφτηκε από τον Jean αποκαλύπτει πολλά πράγματα και θα συστήσει την ανάγνωση.

Αυτό το βιβλίο είναι θεία έμπνευση, κεφάλαια και στίχους της εφαρμόζονται σε διαφορετικές καταστάσεις μέσω των οποίων η ιστορία του ανθρώπου, αλλά είναι επίσης το βιβλίο της Αποκάλυψης μέχρι το τέλος του χρόνου και είναι αυτή η μελέτη που Έχω αναπτύξει εδώ εν μέρει.

Ειδικότερα, θα ήθελα να επιστήσω την προσοχή σας σε τρία κεφάλαια που δεν έχουν ταξινομηθεί εθελοντικά, προκειμένου για την καλύτερη κατανόηση της ανάλυσής μου.

Αυτά είναι τα κεφάλαια 17, 13 και 16 που μπορείτε να διαβάσετε στο κάτω μέρος της σελίδας.

.

Α

Το όραμα του τζιν στο κεφάλαιο 17 της Αποκάλυψης

Η ανάλυσή μου

.

Αφού διαβάσετε αυτό το κεφάλαιο, υπό το πρίσμα των όσων γνωρίζουμε από την Καθολική Εκκλησία του Βατικανού, βλέπουμε ότι προφανώς πρόκειται για την Καθολική Εκκλησία μέχρι το τέλος του χρόνου!

Διαβάζοντας το κεφάλαιο αυτό δεν μπορούσε να γίνει αντιληπτό μέχρι το τέλος του χρόνου, όταν η αποκάλυψη από τον Θεό σας.

Γυναίκες – Η Μεγάλη Πόρνη

Αυτή η περιγραφή αντιστοιχεί στο Βατικανό Καθολική Εκκλησία « ROME » συνεπώς « ΒΑΤΙΚΑΝΟ »

Το κόκκινο θηρίο της πόρνης   έχει επτά κεφάλια και δέκα κέρατα

Θα δούμε στο συμπέρασμα του άρθρου είναι αυτό το κόκκινο θηρίο, που μεταφέρει την πόρνη … 

Τα επτά κεφάλια είναι και οι δύο σε επτά λόφους της Ρώμης, αλλά και επτά βασιλιάδες του Βατικανού

Οι επτά βασιλείς    είναι, επομένως, οι πάπες, δεδομένου ότι οι συμφωνίες του Λατερανού που έχουν κάνει στο Βατικανό ένα βασίλειο

Οι δέκα βασιλιάδες      είναι οι θρησκευτικοί ηγέτες άλλων θρησκειών, με την οποία η διατήρηση ή συνδέσμους Πάπα συμμαχίες. σύνδεσμο ή θρησκείες:   http://choisislavie.free.fr/compare.htm

Το θηρίο που κάποτε ήταν   είναι αυτό που ανεβαίνει από την άβυσσο, όπως ο στίχος ήταν τότε 17,8 δεν είναι, τότε επανεμφανίζονται

Το θηρίο που ήταν, και ανεβαίνει από την άβυσσο  είναι σίγουρα το Βατικανό ή αυτή κινεί τα νήματα.

Οι στίχοι φαίνεται να περιγράψει την πρώην Πάπας Βενέδικτος XVI,κυρίως στο στίχο 17,8, γεγονός που αποδεικνύει το φως της παραίτησής του ότι αυτό το θηρίο από την άβυσσο είναι ο Πάπας Βενέδικτος XVI

benoc3aet-xvi-mohamed-Ahmed Al-Tayeb-limam-de-la-mosquc3a9e Al-Azhar του Καΐρου-du-

Ο Πάπας Βενέδικτος XVI είναι το θηρίο που ήταν, και ανεβαίνει από τη θάλασσα και την άβυσσο. 

Είναι σαφές ότι είναι πολύ δύσκολο για μένα να συλλάβει ως Καθολική Χριστιανική ότι αυτή η ανάλυση μπορεί να θέλημα Θεού Κεφάλαιο 17 στο τέλος του χρόνου, αλλά τα γεγονότα φαίνεται να μιλήσουν για τον εαυτό τους και να κάνω την αποκάλυψη ανάλυσή μου να δω ένα πραγματικό highlight.

 

 

B 

Το κεφάλαιο 13 του βιβλίου της Αποκάλυψης.

Η ανάλυσή μου

Το θηρίο που ανεβαίνει από τη γη

.

Στο βιβλίο της Αποκάλυψης κεφάλαιο 13 στίχος 13.11 βλέπουμε ένα άλλο θηρίο, αλλά δεν αυξάνεται από τη θάλασσα, αλλά από τη Γη και ολόκληρη την εξουσία του πρώτου θηρίου μπροστά του.

Πάντα στην ίδια κατεύθυνση της ανάλυσης, καταλαβαίνουμε ότι αυτό εδώ   το θηρίο από τη γη είναι   ο Πάπας Francis επικρατούν στην παρουσία του πρώην Πάπα Βενέδικτο XVI.

Πάπας Francis, αρνούνται ορισμένα χαρακτηριστικά Pape (κάπα και τα παπούτσια), και ακόμη και το όνομα του πάπα. Λέει απλώς ότι ο Επίσκοπος της Ρώμης και, σύμφωνα με ορισμένες εκθέσεις δεν έχει εκπληρώσει όλες τις προϋποθέσεις για το διορισμό στον παπικό θρόνο.

Πάπας Francis είναι το θηρίο που ανεβαίνει από τη γη

 

Το πρώτο θηρίο που ανεβαίνει από τη θάλασσα

 

Στο στίχο 13:12, ο άγγελος εξακολουθεί να μιλάει για το πρώτο θηρίο, του οποίου η θανατηφόρα πληγή θεραπεύθηκε ότι η πορεία στην ανάλυσή μου δεν είναι άλλος από τον Πάπα Ιωάννη Παύλο ΙΙ , ο οποίος έλαβε ένα τραύμα από πυροβολισμό που έμελλε να είναι μοιραία.

Αλλά ως εκ θαύματος γλίτωσε το θάνατο εκείνο το περίφημο 13 Μάη του 1981!

Ακόμη και ο δολοφόνος του είπε ότι δεν κατάλαβε πώς ο Πάπας είχε δραπετεύσει το θάνατο …. !

 

Έτσι, το θηρίο από τη θάλασσα, είναι το πρώτο θηρίο που ανεβαίνει από τη γη είναι το δεύτερο θηρίο.

.

Εν ολίγοις, οι επτά βασιλείς πάπες είναι όλα σχετίζονται με το θηρίο από τη θάλασσα, και ο Πάπας Francis είναι το δεύτερο θηρίο, που υψώνεται από τη Γη.

.

Οι πρόσφατες πάπες είναι τα θηρία της Αποκάλυψης!

.

Αλλά δεν είναι τα μόνα ζώα, γιατί να θυμάστε ότι υπάρχουν δέκα βασιλιάδες που πρέπει να συνδυάσει τα δύο θηρία (Benedict και Francis) και οι δέκα βασιλιάδες είναι οι δέκα θρησκευτικοί ηγέτες άλλων θρησκειών που έχουμε ήδη δει αυτές τις πεποιθήσεις υπό Ιωάννης Παύλος ΙΙ, Βενέδικτος XVI και τώρα με τον Francis.

Οι ηγέτες των ψεύτικων θρησκειών, οι οποίες συσχετίζονται με τα θηρία του Βατικανού είναι επίσης συμμαχίες με τα θηρία της Αποκάλυψης, στόχος του οποίου είναι να καταπολεμήσει την αληθινή καθολική εκκλησία είναι η εκκλησία του Ιησού Χριστού.

.

C 

Το κεφάλαιο 16 του βιβλίου της Αποκάλυψης.

Η ανάλυσή μου

 .

Το κεφάλαιο αυτό είναι επίσης πολύ σημαντικό, διότι εξηγεί με σαφήνεια τα βάσανα ο Θεός θα στείλει επάνω στη γη.

16.13 Ο στίχος εξηγεί τη συμμαχία μεταξύ της τριλογίας  « Ο Δράκος, το Θηρίο και ο ψευδοπροφήτης » που πρέπει να δράσουν από κοινού για να προκαλέσουν τους αρχηγούς των κρατών του κόσμου στο τελευταίο παγκόσμιο πόλεμο ..

Το κεφάλαιο αυτό είναι επίσης πολύ σημαντικό, διότι εξηγεί με σαφήνεια τα βάσανα και τις αποφάσεις που ο Θεός θα στείλει επάνω στη γη.

.

Είναι η τιμωρία!

.

Είδαμε ότι τα θηρία, θα πρέπει να μάθετε ποιος είναι ο Δράκος, η οποία είναι ο ψευδοπροφήτης.

Ο Δράκος     αντιπροσωπεύει τη δύναμη, ο ίδιος εξακολουθεί να ζει κρυμμένο μακριά και φαίνονται μόνο να εφόρμηση για το θήραμά του και να σκοτώσει σε μια επίθεση από χτυπήματα ή φλόγες.

.

Ποιος είναι ο Δράκος;

.

Οι αρμοδιότητες του εμπορίου, των πρώτων υλών, τη χρηματοδότηση, και τα μέσα ενημέρωσης, κατέχονται από εταιρείες καταπιστευτικής διαχείρισης που κατευθύνονται στη σκιά του  »  Ελευθεροτεκτονισμός « που εξυπηρετεί το « Illuminati » μυστική κοινωνία που κυβερνά το Ελευθεροτεκτονισμός και κυβερνά τον κόσμο.

Ο δράκος από τις αρμοδιότητές της που αφορούν όλα τα όντα στον κόσμο, οι Misery, πείνα, αρρώστιες, η βία, εξεγέρσεις και πολέμους προκάλεσε.

Μουσουλμάνοι κατηγορούν τους Χριστιανούς και τους Εβραίους συμφορές που πλήττουν και τους Εβραίους και τους Χριστιανούς κατηγορούν μουσουλμάνοι επιστρέφουν τα ίδια προβλήματα.

Απώτερος σκοπός των δύο θηρία, ο ψευδοπροφήτης και ο δράκος είναι να κρατήσει «άνδρες» και κοιμάται μπλεχτεί σε προβλήματα για να τους αποσπάσει την προσοχή από τον Ιησού Χριστό που έρχεται να μας σώσει.

Ο στόχος μισή ομολογείται από δύο θηρία, τον ψευδοπροφήτη και ο δράκος, είναι να δημιουργήσει μια νέα παγκόσμια τάξη πάνω στα ερείπια του Χριστιανισμού στη γη για να δημιουργήσει μια επικράτηση της ειρήνης και της ασφάλειας.

.

Στην πραγματικότητα θέλουν να υποδουλώσουν τον άνθρωπο!

.

Ο δράκος είναι ο νεύρα του πολέμου είναι η δύναμη και η εξουσία του πονηρού που αποκαλύπτουν την καταπολέμηση της Lamb!

 

Ο ψευδοπροφήτης  Δεν μπορεί να είναι ένας ζωντανός στο τέλος του ηγέτη, γιατί, όπως έχουμε ήδη δει είναι « θηρία πάπες» και 10 Kings « θρησκευτικούς ηγέτες των ψεύτικων θρησκειών» που παρέχει αυτό το ρόλο.

Αυτό δεν είναι κανείς προφήτης για να το τέλος του χρόνου, όπως η Αγία Γραφή μιλάει για ψευδοπροφήτες, για αυτή τη φορά και όχι του ψευδοπροφήτη.

Στη συνέχεια, υπόψη του δύο χιλιάδες χρόνια της ιστορίας υπήρξε μόνο ένας ψευδοπροφήτης τόσο σημαντικό και τόσο ισχυρή ότι εξακολουθεί να είναι παρούσα και ζωντανή σε όλα τα μυαλά.  Αυτός είναι ο Μωάμεθ   είναι επικεφαλής ενός πλήθος ενάντια σε όλες τις πιθανότητες να εξασφαλίζει ότι είναι η αληθινή και τελικό προφήτη.

Δείτε τα άρθρα footer

Γνωρίζουμε ότι 600 χρόνια πριν από τον Ιησού Χριστό, ο Daniel ανακοίνωσε την άφιξη του Μεσσία.

Η ιστορία του κόσμου αποδεικνύει πέραν πάσης αμφιβολίας ότι αυτός, ο Μεσσίας ήταν  « Ιησούς Χριστός »  προφητεία ανακοίνωσε ότι θα κόψει και δεν θα είχε κανένα διάδοχο.

.

Έτσι, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο Μωάμεθ είναι ψευδοπροφήτης.

.

Και με δεδομένο το πλήθος των ανθρώπινων «Μουσουλμάνοι» που τιμούμε, μπορούμε να πούμε δυνατά και καθαρά ότι ο Μωάμεθ είναι ο ψευδοπροφήτης Αγία Γραφή

.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι οι μουσουλμάνοι είναι τα πρώτα θύματα του ψευδοπροφήτη.

Μουσουλμάνοι είναι θύματα του συνδρόμου της Στοκχόλμης και ως εκ τούτου λατρεύουν ο ψευδοπροφήτης και οι οπαδοί του, οι ισλαμιστές!

.

Καλώ όλους τους μουσουλμάνους να έρθει στο Χριστό για να σωθεί.

.

Ισλαμιστές είναι η ένοπλη πτέρυγα του ψευδοπροφήτη, που βασανίζουν και να ακρωτηριάζουν καθημερινά πλήθη των μουσουλμάνων.

Μπορούν, επίσης, προκάλεσε το ιερό πόλεμο εναντίον του Χριστιανισμού.

Σφαγές αποδεκάτισε πολλά χωριά των χριστιανών στην Αφρική και την Ανατολή.

Εκκλησίες υπέστησαν βανδαλισμό, λεηλατήθηκαν και κάηκαν, οι ισλαμιστές δεν σέβονται τίποτα.

Άνδρες, γυναίκες και παιδιά δολοφονήθηκαν στο όνομα του Θεού από αυτούς τους δούλους του Σατανά.

 

ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΑΠΟ ΕΝΝΕΑ

.

Όλο αυτό γίνεται και ταιριάζει πολύ καλά μαζί, αλλά είχα ακόμα κάποια στοιχεία όπως φοβάμαι τις συνέπειες της ανάλυσής μου στον κόσμο.

Έτσι, πέρα ​​από την πίστη μου, ομαδοποιήσεις, ομοιότητες υπάρχουν γεγονότα που μπορούν να σας βοηθήσουν, όπως μπορείτε να σχηματίσει γνώμη.

Εδώ είναι εννέα ερωτήσεις, η απόδειξη από το « νέο » Είμαι ίσως δεν είναι λάθος!

ΓΙΑΤΙ: Οι Kings Οι πάπες έχουν εγκαταλείψει τον αριθμό των ιερέων μειώθηκε σε μια στάλα, ιδίως στη Γαλλία ή ιερέας φροντίζει πολλές ενορίες μόνο (! Καλή διαφήμιση θα αυξηθεί σε πολλά επαγγέλματα) Οι πάπες έχουν εθελοντικά ενήργησε κατά η εκκλησία καθιστώντας αργοπεθαίνει. « Είναι γεγονός »

ΓΙΑΤΙ: Ο Πάπας το 1960 αρνήθηκε να αποκαλύψει το τρίτο μυστικό της Φατιμά, παρακούοντας τη βούληση της Παναγίας, ενώ το Βατικανό αναγνωρίστηκε ως η πραγματική εμφάνιση της Παναγίας. Ο Πάπας δεν υπάκουσε σκόπιμα ο Θεός. Από το 1960 οι Πάπες Kings αρνούνται να υπακούσουν τον Θεό εν γνώσει « Είναι γεγονός »

ΓΙΑΤΙ: Οι βασιλιάδες πάπες υποστήριξαν, υπερασπίστηκε ακόμη και ενθαρρύνονται ανθρωπισμού αντί να ενθαρρύνει τους ανθρώπους να έρθουν στον Ιησού Χριστό στην αγάπη και να κάνει μια πράξη φιλανθρωπίας. Ανθρωπισμού τοποθετεί τον άνθρωπο στο επίκεντρο όλων των προτεραιότητες, ενώ ο Χριστιανικός Θεός τοποθετείται στο κέντρο των πάντων! Η ανθρωπιστική δοξάζει τον άνθρωπο, τότε Christian δοξάζει τον Θεό! « Είναι γεγονός »

ΓΙΑΤΙ: Οι Πάπες Kings φύγει, βασανίζοντας και δολοφονώντας πλήθη των χριστιανών, γιατί αρνούνται το Ισλάμ. Όχι μόνο δεν φεύγουν χωρίς να πει τίποτα, αλλά να αναγνωρίσει το Ισλάμ και άλλες θρησκείες, όπως εσφαλμένες ατραπούς που μπορεί να οδηγήσει στο Θεό. Και καταδικάζουν πλήθη σε μονοπάτια αυταπάτη. «Είναι ένα γεγονός. »

ΓΙΑΤΙ: L ast Πάπας Francis είπε απλά ο Επίσκοπος της Ρώμης και αρνείται ότι το όνομα του Πάπα και να φορούν ορισμένα χαρακτηριστικά. «Είναι ένα γεγονός. »

ΓΙΑΤΙ: Οι πάπες Kings αρνήθηκε να μιλήσει για την επικείμενη επιστροφή του Ιησού Χριστού, και τελευταίος πάπας μας συνέχισε να παραμένει σιωπηλός σε αυτό το γεγονός. Ο πρώτος στόχος της θητείας του είναι ακόμα οδήγηση η Καθολική Εκκλησία είναι να προετοιμάσει τους άνδρες για την επιστροφή του Κυρίου Ιησού Χριστού! «Είναι ένα γεγονός. » 

ΓΙΑΤΙ: Οι πάπες Kings αποφάσισαν να έχουν ένα παπικό θρόνο με ένα ανεστραμμένο σταυρό στην πλάτη. Που συνήθως σημαίνει ότι έχουν μετατρέψει τα σακάκια τους και δεν εξυπηρετούν πλέον τον Ιησού Χριστό, αλλά ο Σατανάς. «Είναι ένα γεγονός. »

ΓΙΑΤΙ:  Αν η πράξη της παπικής ευλογία έγινε με τα δάχτυλα δείκτη και τεντωμένο το προσωπικό, έχει αυτή αντικαταστάθηκε από το δείκτη και το μικρό του δαχτυλάκι απλωμένα, η οποία είναι γνωστή ως το σημάδι του Σατανά! «Είναι ένα γεγονός. »

ΓΙΑΤΙ: Οι Πάπες Kings συμπεφωνημένα δικαιώματα που είναι ένας συμβιβασμός με τον Σατανά. Ο Ιησούς Χριστός αρνήθηκε όλα τα δώρα του Σατανά όταν υπήγετο στον πειρασμό στην έρημο. «Είναι ένα γεγονός. »

.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ

 

Όλα αυτά τα γεγονότα είναι πραγματικά, πραγματικά και απτά, πώς μπορούμε εμείς ως Χριστιανοί να συνεχίσουν να δέχονται με τα μάτια του κλειστά!

Είναι καιρός να ξυπνήσουν πριν να είναι πολύ αργά.

Να θυμάστε ότι ο Ιησούς Χριστός επίσης προδόθηκε από συμβούλιο« High εβραϊκό θρησκευτικό σώμα »

Έτσι, αγαπητοί μου αδελφοί και αδελφές εν Χριστώ, γνωρίζω ότι θα ρισκάρω την ψυχή μου αν κάνω λάθος, αλλά εγώ ενώπιον του Θεού το δικαίωμα να μην μοιράζονται την ανάλυσή μου.

Θα πρέπει να υποκρίνονται ότι κηρύττουν επιφανειακά ή μπορώ να φτάσετε στο κάτω μέρος των πραγμάτων, να διάπυρη στην πίστη μου, προσπαθώντας να ξυπνήσει τα πλήθη και μπορεί έτσι να συμβάλει για να σώσει το μεγαλύτερο αριθμό των ψυχών, ακόμη και με κίνδυνο της ορυχείο.

Εδώ νομίζω ότι έχουν αποδείξει ότι οι Πάπες Kings είναι « εκ προθέσεως » false πάπες και τα θηρία της Αποκάλυψης.

 

Είδαμε ότι η γυναίκα «Η μεγάλη πόρνη »  είναι « η Καθολική Εκκλησία του Βατικανού. »

Έχουμε δει ότι  τα επτά κεφάλια είναι τόσο « τα επτά λόφους της Ρώμης και οι επτά Πάπες Kings »

Έχουμε δει ότι  »  Seven Kings  « είναι « οι επτά πάπες » μετά τη συμφωνία του Λατερανού Πίος ΧΙ Βενέδικτος XVI

Έχουμε δει ότι το πρώτο θηρίο αυξάνεται από τη θάλασσα ήταν η«Πάπας Ιωάννης Παύλος ΙΙ »

Είδαμε  »  The Beast που ήταν, και ανεβαίνει από την άβυσσο «  είναι « ο Πάπας Βενέδικτος XVI »

Είδαμε  »  The Beast αυξάνεται από τη Γη «  είναι « Πάπας Francis »

Είδαμε ότι «Οι δέκα βασιλιάδες » είναι « οι 10 κατηγορίες των ψεύτικων θρησκειών » ο οποίος έκανε μια διαθήκη και υποταγή στο θηρίο « οι Πάπες »

Είδαμε ότι «  Η ψευδοπροφήτης «    ήταν « Μωάμεθ » ενσωματώνονται σήμερα από το Ισλάμ και τους ισλαμιστές.

Έχουμε δει ότι ο « Δράκος » είναι « Ελευθεροτεκτονισμός »    που εξυπηρετεί το « Illuminati »

.

Έτσι, ο οποίος είναι το κόκκινο θηρίο της πόρνης

.

Το κόκκινο θηρίο, που μεταφέρει την πόρνη είναι η μυστική κοινωνία που ονομάζεται   το Illuminati   , διότι είναι η δομή που δίνει ζωή και δύναμη στους δύο θηρία και την πόρνη.

.

Και ποιοι είναι αυτοί οι Illuminati  ;

.

Είναι μια Σατανική μυστική κοινωνία του οποίου η βάση αποτελείται από μια ελίτ της παγκόσμιας κοινωνίας από τη χρηματοδότηση, την πολιτική, τα μέσα ενημέρωσης και την κοινωνία των πολιτών. Είναι επικεφαλής της Freemasons και κατευθύνει τον κόσμο πίσω από τις σκηνές από τις δυνάμεις του Financial, τεχνική, τεχνολογική, πολιτική και τα μέσα ενημέρωσης.

Με συμπέρασμα, μπορούμε να καταλάβουμε ότι αυτή η μυστική κοινωνία είναι επικεφαλής:

Το Grand Master του Τεκτονισμού,

Οι δύο θηρία « Ο πρώην Πάπας Βενέδικτος XVI και ο Πάπας Francis »

Τα κεφάλια των δέκα βασιλιάδες »10 ψεύτικες θρησκείες έχουν υποταγές στα δύο θηρία »

Αυτό κάνει 13 άτομα, δηλαδή ένα Chef   « Αντίχριστος » και των Δώδεκα Αποστόλων!

13 ος απόστολος Ψευδοπροφήτης και σαν τον Ιούδα, είναι επαναστατική και είναι κατά του πλοιάρχου   « αντίχριστο »  και το σύστημα. Μαθητές Του « ισλαμιστές » Έτσι θα είναι η ασεβής πόλεμο στον Αρμαγεδδώνα.

Πάλι ο Σατανάς μαϊμού Θεός επειδή ο Ιησούς Χριστός είχε επίσης δώδεκα πιστούς αποστόλους, και δέκατη τρίτη που είχαν προδώσει

 

Έτσι, ο οποίος είναι ο υποκριτής, ο αντίχριστος, 

Η Scarlet Beast

  

Εκείνοι στους οποίους ο κόσμος θα αναγνωρίσει αρχή μπορεί να είναι μόνο μια γνωστή και σεβαστή από όλους και κάθε πρόσωπο που έχει ή θα υποταγή!

Ασεβής

Μια σημαντική λεπτομέρεια στην εικόνα,  Βενέδικτος έκανε το σημάδι του Σατανά ανοιχτά σε δημόσιες

Αυτό το πρόσωπο   « ο αντίχριστος, το κόκκινο θηρίο »  που θα αποκαλύψει η ίδια να είναι Armageddon   πρώην Πάπας Βενέδικτος XVI

Επειδή ο John μας λέει στο στίχο 17.8 Βιβλίο της Αποκάλυψης:

17:08

Το θηρίο που είδες, ήταν, και δεν είναι τίποτα περισσότερο. Και θα ανέβει από την άβυσσο και να πάει σε απώλεια. Και οι κάτοικοι της γης των οποίων τα ονόματα δεν έχουν γραφτεί από την ίδρυση του κόσμου στο βιβλίο της ζωής, όταν βλέπουν το θηρίο που ήταν, και δεν είναι πλέον , και όμως είναι. –

Ο πόλεμος του Αρμαγεδδώνα θα είναι η μάχη των Illuminati κατά του ψευδοπροφήτη « Ισλάμ » με επικεφαλής τον ισλαμικό τζιχαντιστές που αρνούνται την υποταγή στο θηρίο!

Το έτος 2014 θα πρέπει να δούμε θέσει σε εφαρμογή όλες τις προϋποθέσεις για αυτή τη σύγκρουση αναπόφευκτη και έχει προγραμματιστεί για τις τελευταίες ημέρες από το τέλος του χρόνου  το οποίο πιστεύω ότι θα λάβει χώρα το 2015.

Το Illuminati πρέπει πρώτα να δημιουργήσει εντάσεις, εξεγέρσεις, το μίσος, την αύξηση της φτώχειας και της ανισότητας, ώστε να μετριάζει φωτοβολίδα.

Στη συνέχεια, το θηρίο που ήταν, επανεμφανίζονται στην άμβλυνση των εντάσεων και να συμβάλει στη δημιουργία μιας νέας παγκόσμιας τάξης που θα αρνηθεί την ψευδοπροφήτη « ισλαμιστές »

.

Φυσικά αυτό δεν είναι προφητεία, αλλά λογικά συμπεράσματα που συνάγονται από την ανάλυση μου.

Μπορεί να κάνω λάθος, αλλά ίσως όχι!

.

Μπορείτε επίσης να κάνουν τη γνώμη σας, ήρθε η ώρα να ακολουθήσει την καρδιά σας και να καταλάβετε ότι όλοι όσοι λένε ότι θέλουν να κάνουν καλά σας μπορεί να σας λέει βόλτα και να σας καθοδηγήσει στον Σατανά.

Η καρδιά σας, την πίστη σας και τις προσευχές στο Θεό θα σας καθοδηγήσει μέσα από το σκοτάδι.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι δέκα βασιλιάδες, οι οποίοι είναι σύμμαχοι των Illuminati επιδιώκουν να προκαλέσουν το μέγιστο δυνατό αριθμό των ψυχών στον Σατανά.

ls είναι επίσης θηρία της Αποκάλυψης από συμμαχίες.

Το θηρίο, οι δέκα βασιλιάδες, το πιο ενεργό ενάντια στους Χριστιανούς είναι Ισλάμ Ισλαμικής τζιχαντιστές που έχει δημιουργηθεί ειδικά  από τον ψευδοπροφήτη.

Ο κύριος και η τελική ουσιώδη σκοπό, δύο ζώα, 10 ζώα ανά συμμαχίες, ο Δράκος και ο ψευδοπροφήτης είναι μακριά από τον Ιησού Χριστό και την πίστη, την Εκκλησία του Ιησού Χριστού

Βεβαίως υπήρξε μια διαπραγμάτευση με τον Σατανά σε ένα ορισμένο επίπεδο.

Μια ψυχή και ο Σατανάς Illuminati δύναμη στη Γη, αλλά ο Σατανάς είναι ένας απατεώνας και τελικά όλοι οι σκλάβοι στην κόλαση!

Γι ‘αυτό είναι σημαντικό για εμάς αγαπημένη αδελφοί και αδελφές αγαθά μου στον Ιησού Χριστό πηγαίνετε στο Καίσαρα ό, τι ανήκει στον Καίσαρα και τα του Θεού ό, τι ανήκει στο Θεό.

Δεν μισώ τους μουσουλμάνους, ή ισλαμιστές, αλλά να προσευχόμαστε γι ‘αυτούς, επειδή είναι αποξενωμένοι από το Θεό με την απόρριψη του Ιησού Χριστού.

Προσεύχομαι ο Θεός να ελεήσει και θα επιτρέψει ως «οι εργαζόμενοι του ενδεκάτη ώρα  »για να έρθει σ ‘Αυτόν μέσω του Ιησού Χριστού, διότι είναι ο μόνος τρόπος.

Βοηθήστε όσους ζητούν βοήθεια, την αγάπη εκείνους που μας μισούν, αφίεμεν τοις εναντίον μας και προσευχόμαστε ότι τα ονόματά μας δεν διαγράφονται από το βιβλίο της ζωής.

Κρατήστε την πίστη, αγαπημένοι αδελφοί μου και αδελφές εν Χριστώ Ιησού, και να προσεύχονται καθημερινά για την ώρα είναι κοντά και ο Ιησούς Χριστός θα επιστρέψει.

Εν αναμονή της επιστροφής του Κυρίου γνωρίζουμε ήδη ότι το 2014 θα είναι ιδιαίτερα δύσκολη στον κόσμο, αφού η έλευση του πόνου είναι εκθετική και ως εκ τούτου, πιο ζωντανή και πιο κοντά στην παράδοση.

Πρέπει να ζητήσουμε από τον Θεό να καθοδηγήσει τη ζωή μας μέσω του Αγίου Πνεύματος μέχρι την επιστροφή του Κυρίου μας Ιησού Χριστού.

Αν, όπως πιστεύω ότι η επιστροφή του Ιησού Χριστού ήταν να είναι το Σεπτέμβριο του 2015 με την ευκαιρία της εορτής των σαλπίγγων,τότε έχουμε λίγο λιγότερο από δύο χρόνια για να κρατήσει στο σκοτάδι για να δει την επιστροφή στο Όρος των ελιά του Κυρίου μας Ιησού Χριστού.

Έχετε κατά νου ότι πριν από την επιστροφή του Ιησού Χριστού πρέπει να είναι η αρπαγή της εκκλησίας και την ημέρα της οργής του Θεού.

Είναι πιθανό ότι η αρπαγή της εκκλησίας συμβαίνει αυτή τη στιγμή, μέσα σε λίγες ώρες ή ακόμα και σε λίγες εβδομάδες ή λίγους μήνες ή λίγο πριν την επιστροφή του Ιησού Χριστού.

Κουράγιο, παραμείνει σταθερό και να προετοιμάσει την αγαπημένη τους αδελφούς και τις αδελφές μου εν Χριστώ Ιησού, η ημέρα της απελευθέρωσης είναι στο χέρι, διότι σε όλες τις περιπτώσεις, είναι για τη γενιά μας!

Ο Ιησούς Χριστός μας αγαπά όλους και ότι είναι να μας σώσει είναι σύντομα κοντά σας.

Ο Θεός να σας ευλογεί αγαπημένη μου.

Ο Ιησούς Χριστός έρχεται σύντομα ότι είναι σίγουρο και έχουμε πολύ λίγο χρόνο για να ενημερώσει, να πείσει και να φέρει στο κοπάδι, το μεγαλύτερο αριθμό των χαμένων προβάτων.

.

ΛΙΓΑ ΣΤΑΘΜΟΙ

ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

.

Μέσω της έρευνας, μελέτες, αναλύσεις και προβληματισμού, θα βρίσκεται:

Το πρώτο σημάδι της επιστροφής του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού 14 Μάη, 1948

Η αρχή της τα τελευταία επτά χρόνια, η «έβδομη εβδομάδα του Ντάνιελ» στο 29 Σεπτέμβρη 2008 την ημέρα που η κατάρρευση του χρηματιστηρίου της Νέας Υόρκης.

Η επιστροφή του Σωτήρα μας, ο Δάσκαλος και ο βασιλιάς του Ιησού Χριστέ, Υιέ του Θεού, κατά το μήνα Σεπτέμβριο του 2015 μεταξύ 14 και 15 κατά την εορτή των σαλπίγγων.

Διαβάστε το άρθρο μου: Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΝΑ ΤΟ 14 Ή 15 του Σεπτέμβρη, 2015! ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΤΡΟΜΠΕΤΕΣ   »

Εγώ δεν πωλούν τίποτα, σας ζητώ, αγαπημένοι αδελφοί και αδελφές μου και τους φίλους αναγνώστες παρακαλούνται να στείλετε αυτό το άρθρο και το blog διεύθυνση σε όλες τις επαφές και τους φίλους σας σε όλο τον κόσμο, ώστε να είστε πάρα πολύ είναι στρατιώτες του Χριστού και ότι ο μεγαλύτερος αριθμός των ψυχών έχει μια ευκαιρία να σωθεί.

Ειρήνη, αγάπη και χαρά στις καρδιές και στα σπίτια περιμένουν για την αρπαγή της εκκλησίας για κάποια φυσική και ένδοξη επιστροφή του Κυρίου μας Ιησού Χριστού στο Όρος των Ελαιών

.

ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟ 17

.

17:01

Ένας από τους επτά αγγέλους που είχαν τις επτά κύπελλα ήρθε και μου μίλησε, λέγοντας: Έλα εδώ, θα σου δείξω την κρίση της μεγάλης πόρνης, που κάθεται επάνω στα πολλά νερά.

17:02

Με ποιον οι βασιλιάδες της γης έχουν διαπράξει μοιχεία, και με το κρασί της πορνείας της οι κάτοικοι της γης έγιναν μεθυσμένος.

17:03

Μου παρασυρθεί στο Πνεύμα στην έρημο. Και είδα μια γυναίκα να κάθεται επάνω σε ένα κόκκινο θηρίο, γεμάτο από ονόματα βλασφημίας, είχε επτά κεφάλια και δέκα κέρατα.

17:04

Η γυναίκα ήταν ντυμένη με πορφύρα και κόκκινο, και στολισμένη με χρυσάφι και πολύτιμες πέτρες και μαργαριτάρια. Κρατούσε στο χέρι της ένα χρυσό ποτήρι γεμάτο από βδελύγματα και ακαθαρσίες της πορνείας της.

17:05

Στο μέτωπό του ήταν γραμμένο το όνομα, MYSTERY, BABYLON THE GREAT, η μητέρα των πορνών και των βδελυγμάτων της γης.

17:06

Και είδα τη γυναίκα μεθυσμένη με το αίμα των αγίων, και από το αίμα των μαρτύρων του Ιησού. Και, βλέποντάς την, ήμουν κατασχέθηκαν με μια μεγάλη έκπληξη.

17:07

Και ο άγγελος μου είπε: Γιατί ήσουν εσύ θαυμάσει; Θα σου πω το μυστήριο της γυναίκας και του θηρίου που τη carrieth, που hath τα επτά κεφάλια και δέκα κέρατα.

17:08

Το θηρίο που είδες, ήταν, και δεν είναι τίποτα περισσότερο. Και θα ανέβει από την άβυσσο και να πάει σε απώλεια. Και οι κάτοικοι της γης των οποίων τα ονόματα δεν έχουν γραφτεί από την ίδρυση του κόσμου στο βιβλίο της ζωής, όταν βλέπουν το θηρίο που ήταν, και δεν είναι πλέον , και όμως είναι. –

17:09

Και εδώ είναι το μυαλό που hath σοφία. Τα επτά κεφάλια είναι επτά βουνά στα οποία κάθεται η γυναίκα.

17:10

Και υπάρχουν επτά βασιλιάδες: οι πέντε έπεσαν, το ένα είναι, ο άλλος δεν ήρθε ακόμα, και όταν έρθει, θα πρέπει να συνεχίσει σε σύντομο χρονικό διάστημα.

17:11

Και το θηρίο που ήταν, και δεν είναι, είναι η ίδια ένα όγδοο, και είναι από τους επτά, και πηγαίνει στον όλεθρο.

17:12

Τα δέκα κέρατα που είδες είναι δέκα βασιλιάδες, οι οποίοι δεν έχουν λάβει ακόμη βασιλεία, αλλά λαμβάνουν εξουσία ως βασιλιάδες μια ώρα με το θηρίο.

17:13

Αυτοί θα έχουν μια γνώμη και θα δώσει δύναμη και την εξουσία τους στο θηρίο.

17:14

Αυτά πρέπει να κάνει πόλεμο εναντίον του Αρνίου, και το Αρνίο θα τους ξεπεράσουν: γιατί είναι ο Κύριος των κυρίων και Βασιλεύς των βασιλέων, και κάλεσε και εκλεκτοί και πιστοί που είναι μαζί Του είναι.

17:15

Και είπε προς εμέ, Τα νερά που είδες, όπου κάθεται η πόρνη, είναι λαοί και πλήθη, και έθνη και γλώσσες.

17:16

Τα δέκα κέρατα που είδες στο θηρίο, αυτά θα μισήσουν την πόρνη, η έρημη και γυμνή, τρώνε τις σάρκες της, και να κάψετε με φωτιά.

17:17

Για το Θεό hath βάλει στην καρδιά τους για να εκπληρώσουν το σκοπό του, να είναι ένα μυαλό, και να δώσουν τη βασιλεία τους στο θηρίο, μέχρι να πρέπει να πληρούνται τα λόγια του Θεού.

17:18

Και η γυναίκα που είδες, είναι η μεγάλη πόλη που βασιλεύει πάνω στους βασιλιάδες της γης.

Πηγή:

http://topchretien.jesus.net/topbible/view/bible/&livre=00066&chapitre=17&version=00001 ref #

 

ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟ 13

 

13:01

Και στάθηκα επάνω στην άμμο της θάλασσας, και είδε μια αύξηση από το θηρίο από τη θάλασσα που είχε επτά κεφάλια και δέκα κέρατα, και πάνω στα κέρατά του ήσαν δέκα διαδήματα, κι επάνω στα κεφάλια του το όνομα της βλασφημίας.

13:02

Το θηρίο που είδα, ήταν όμοιο προς μια λεοπάρδαλη, και τα πόδια του ήταν σαν εκείνα μιας αρκούδας, και το στόμα του σαν στόμα λιονταριού. Ο δράκος του έδωσε τη δύναμή του και το θρόνο του και μεγάλη εξουσία.

13:03

Και είδα ένα από τα κεφάλια του σαν να ήταν πληγωμένο θανατηφόρα και θανατηφόρα πληγή του θεραπεύτηκε. Και όλος ο κόσμος αναρωτήθηκε μετά το θηρίο.

13:04

Και προσκύνησαν τον δράκοντα, που έδωσε εξουσία στο θηρίο: και προσκύνησαν το θηρίο, λέγοντας: Ποιος είναι όμοιος με το θηρίο, και ποιος μπορεί να την καταπολεμήσουμε;

13:05

Και δόθηκε σ ‘αυτόν ένα στόμα που μιλούσε αλαζονική λόγια και τις βλασφημίες, και του δόθηκε εξουσία να δράσει για σαράντα δύο μήνες.

13:06

Και άνοιξε το στόμα του σε βλασφημία ενάντια στον Θεό, να βλασφημήσει το όνομά του, και τη σκηνή του, κι αυτούς που κατοικούν μέσα στον ουρανό.

13:07

Και υπήρχε δοθεί εις αυτόν να κάνει πόλεμο με τους αγίους και να τους νικήσει. Και του δόθηκε εξουσία πάνω σε κάθε φυλή, οι άνθρωποι, η γλώσσα και το έθνος.

13:08

Και όλα αυτά που κατοικούν επάνω στη γη θα τον, τα ονόματα των οποίων δεν έχουν γραφτεί από την δημιουργία του κόσμου στο βιβλίο της ζωής του Αρνίου, που σκοτώθηκε λατρεύουν.

13:09

Αν κάποιος έχει αυτί, ας ακούσει!

13:10

Αυτό leadeth σε αιχμαλωσία, θα πάει σε αιχμαλωσία: αυτός που σκοτώνει με το ξίφος πρέπει να θανατώνονται με το σπαθί. Εδώ είναι η υπομονή και η πίστις των αγίων.

13:11

Τότε είδα τη γη ένα άλλο θηρίο, που είχε δύο κέρατα σαν αρνί, και μιλούσε σαν δράκος.

13:12

Είναι ολόκληρη την εξουσία του πρώτου θηρίου μπροστά του, και causeth τη γη και τους κατοίκους της προσκυνήσουν το πρώτο θηρίο, του οποίου η θανατηφόρα πληγή θεραπεύθηκε.

13:13

Και έκανε μεγάλα σημεία, ακόμα και να βάζουν φωτιά κατέβει από τον ουρανό στη γη μπροστά στους ανθρώπους.

13:14

Και εξαπατά εκείνους που κατοικούν επάνω στη γη, εξαιτίας των σημείων που του δόθηκαν να κάνει με την παρουσία του θηρίου, λέγοντας στους κατοίκους της γης να κάνουν μια εικόνα στο θηρίο, που έχει την πληγή από το σπαθί και έζησε .

13:15

Και του δόθηκε πνεύμα στην εικόνα του θηρίου, ώστε η εικόνα του θηρίου να μιλήσει, και να κάνει, όσοι δεν προσκυνήσουν την εικόνα του θηρίου να θανατωθούν

13:16

Και causeth όλους, μικρούς και μεγάλους, πλούσιους και φτωχούς, ελευθέρους και τους δούλους, να πάρουν ένα χάραγμα στο δεξί τους χέρι ή στο μέτωπό τους,

13:17

και ότι κανένας άνθρωπος δεν μπορεί να αγοράσει ή να πουλήσει, θα σώσει που είχε το σήμα, το όνομα του θηρίου ή τον αριθμό του ονόματός του.

13:18

Εδώ είναι η σοφία. Αφήστε αυτόν που έχει την κατανόηση υπολογίσει τον αριθμό του θηρίου. Γιατί είναι αριθμός ανθρώπου, και ο αριθμός του είναι εξακόσια εξήντα έξι.

Πηγή

http://topchretien.jesus.net/topbible/view/bible/&livre=00066&chapitre=13&version=00001 ref #

 

ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟ 16

 

16.1

Και άκουσα μια δυνατή φωνή από τον ναό, που έλεγε προς τους επτά αγγέλους, και εκχέατε πάνω στη γη τα επτά κύπελλα της οργής του Θεού.

16:02

Η πρώτη φορά που πήγα, και χύνεται έξω τη φιάλη του επάνω στη γη.Και κακοήθη και επώδυνες έλκος μετά τους άνδρες που είχαν το χάραγμα του θηρίου και προσκυνούσαν την εικόνα του.

16:03

Ο δεύτερος άγγελος χύνεται τη φιάλη του επάνω στη θάλασσα, και έγινε αίμα σαν νεκρού ανθρώπου: και κάθε ζωντανό πράγμα που έχασαν τη ζωή τους, τα πάντα στη θάλασσα

16:04

Ο τρίτος άγγελος χύνεται τη φιάλη του επάνω στα ποτάμια και πηγές των νερών. Και έγινε αίμα.

16:05

Και άκουσα τον άγγελο των νερών, λένε, Εσύ είσαι δίκαιος, Κύριε, και αποβλήτων, Άγιε, επειδή εσύ έχεις κριθεί έτσι.

16:06

Για να έχουν ρίξει το αίμα των αγίων και των προφητών, και εσύ hast τους έδωσε να πιει το αίμα: αξίζουν.

16:07

Και άκουσα το βωμό λένε, Ακόμα κι έτσι, ο Κύριος ο Θεός ο Παντοκράτωρ, κρίσεις σου είναι αληθινές και δίκαιες.

16:08

Ο τέταρτος άγγελος χύνεται έξω μπολ του για τον ήλιο. Και δόθηκε σ ‘αυτόν να εγκαύματα άνδρες με τη φωτιά?

16:09

Και οι άνδρες κάηκαν με μεγάλη θερμότητα και βλασφημείται το όνομα του Θεού, ο οποίος έχων εξουσία πάνω από αυτές τις πληγές · και δεν μετανόησαν για να του δώσει τη δόξα.

16:10

Ο πέμπτος άγγελος χύνεται έξω μπολ του στο θρόνο του θηρίου. Και η βασιλεία του ήταν γεμάτο σκοτάδι και μασούσαν τις γλώσσες τους από τον πόνο,

16:11

και εβλασφημησαν τον Θεό του ουρανού για τους πόνους τους και για τα έλκη τους, και δεν μετανόησαν από τα έργα τους.

16:12

Ο έκτος άγγελος χύνεται τη φιάλη του επάνω στον μεγάλο ποταμό Ευφράτη. Και το νερό του ξεράθηκε, ότι η οδός των βασιλέων από τα ανατολικά θα μπορούσε να είναι προετοιμασμένοι.

16:13

Και είδα από το στόμα του δράκοντα και από το στόμα του θηρίου και από το στόμα του ψευδοπροφήτη τρία ακάθαρτα πνεύματα όμοια με βατράχους.

16:14

Για να είναι τα πνεύματα των δαιμόνων, θαύματα, που πάει εμπρός εις τους βασιλείς της σε ολόκληρο τον κόσμο, για να τους συγκεντρώσουν στον πόλεμο εκείνης της μεγάλης ημέρας του Θεού του Παντοκράτορα.

16:15

Ιδού, έρχομαι σαν κλέφτης. Ευλογημένος είναι αυτός που watcheth, και φυλάττει τα ιμάτιά του, για να μη περπατάει γυμνός, και βλέπουν ντροπή του! –

16:16

Τους συγκεντρώθηκαν σε ένα μέρος που λέγεται στην εβραϊκή γλώσσα Αρμαγεδδώνα.

16:17

Ο έβδομος άγγελος χύνεται τη φιάλη του στον αέρα. Και πήγε έξω από το ναό, από τον θρόνο, μια δυνατή φωνή που έλεγε: Γίνεται!

16:18

Και έγιναν αστραπές και φωνές και βροντές, και ένας μεγάλος σεισμός, όπως δεν υπήρξε ποτέ αφού οι άνθρωποι υπήρξαν επί της γης, τόσο μεγάλος σεισμός

16:19

Και η μεγάλη πόλη διαιρέθηκε σε τρία μέρη, και οι πόλεις των εθνών έπεσαν, και ο Θεός θυμήθηκε η μεγάλη Βαβυλώνα, για να δώσει σ ‘αυτήν το ποτήρι από το κρασί της άγριο θυμό του.

16:20

Και κάθε νησί έφυγε, και τα βουνά δεν βρέθηκαν.

16:21

Και μεγάλο χαλάζι, κάθε πέτρα για το βάρος ενός ταλέντου, κατέβηκε από τον ουρανό επάνω στους ανθρώπους: και οι άνδρες βλασφημείται ο Θεός, λόγω της πανώλης των χαλάζι, επειδή η πληγή της ήταν μεγάλη.

Πηγή

http://topchretien.jesus.net/topbible/view/bible/&livre=00066&chapitre=16&version=00001 ref #

Με τις υγείες σας

.

Οι εργαζόμενοι της ενδέκατης ώρας

.

Η παραβολή του ενδεκάτη ώρα:
. Ματθαίος (20:1-16)

Ο Ιησούς είπε αυτήν την παραβολή:


Η βασιλεία των ουρανών είναι σαν έναν κύριο που πήγε τα ξημερώματα να προσλάβει εργάτες για το αμπέλι του.


Άρχισε να συμφωνήσει μαζί τους σχετικά με το μισθό ενός νομίσματος για την ημέρα, τους έστειλε στο αμπέλι του (…)


Λίγο πριν από το τέλος της ημέρας, βγήκε ξανά και βρήκε άλλους εργαζόμενους.


Εκείνος τους είπε: « Γιατί να μείνει εκεί όλη την ημέρα να μην κάνουμε τίποτα; »


Τον απάντησε, « Γιατί κανείς δεν μας έχει προσλάβει.

« Εκείνος τους είπε:« Πηγαίνετε κι εσείς στον αμπελώνα μου ».

Όταν ήρθε το βράδυ, το καθένα έλαβε το μισθό του. 

 

Εκείνοι που έφτασε αργά στην ημέρα έλαβε ένα ασημένιο νόμισμα …


Εκείνοι που ξεκίνησε νωρίς το πρωί έλαβε την ίδια … και récriminèrent κατά του πλοιάρχου του τομέα:


«Δεν έρχονται για μια ώρα εργασίας και να τους δώσουμε ίσες με εμάς που έχουν ληφθεί από το βάρος της ημέρας και τη ζέστη! » Αλλά ο πλοίαρχος απάντησε ένας από αυτούς, «Φίλε, εγώ σου λάθος. 

 

Μήπως δεν συμφωνείτε μαζί μου για ένα δηνάριο; 

 

Δεν έχω το δικαίωμα να κάνω ό, τι θέλω με τα δικά μου; Θα δούμε με ίκτερο μάτι επειδή είμαι καλός; « 

Ή άρθρα

ΤΟ ΘΗΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΑΤΙΚΑΝΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ Βενέδικτου XVI!

https://victorpicarra.wordpress.com/mahomet-est-le-faux-prophete-biblique/

https://victorpicarra.wordpress.com/2012/08/18/lislam-est-la-bete-qui-monte-de-labime-musulmans-du-monde-venez-nombreux-a-jesus-christ-pour-etre-sauves/w

.

Αδελφοί και αδελφές εν Χριστώ Ιησού

.

Ας κοιτάξουμε προς το Βατικανό και ιδιαίτερα βλέποντας τι θα γίνει πρώην Πάπας Βενέδικτος XVI.

Και μας υπενθυμίζει ότι μόνο ο Ιησούς Χριστός μπορεί να αφαιρέσει το βάρος του πάπα οδηγού εκκλησία και μόνο ο Ιησούς Χριστός μπορεί να ξεπεράσει και να νικήσει το τέρας, το δράκο, ο ψευδοπροφήτης και τα δέκα βασιλιάδες.

Και εμείς επίσης να ξεπεραστεί η εκκλησία με τον Κύριό μας Ιησού Χριστό.

Σύντομα είναι το κεφάλαιο 14 του βιβλίου της Αποκάλυψης πρόκειται να κάνει και κατά τη γνώμη μου, είναι η γιορτή της τρομπέτες 2015, να σας αφήσω να διαβάσετε και να σκεφτείτε για τη ζωή σας, αλλά να θυμάστε πριν από την επιλογή το δρόμο σας για να διαβάσετε το άρθρο μου Σύνδεση  Dare ΠΙΣΤΗ στο Θεό και τον Ιησού Χριστό!

14:01

Κοίταξα, και ιδού, ένα αρνί στάθηκε στο βουνό Σιών, και μαζί του εκατόν σαράντα τέσσερις χιλιάδες, με το όνομά του και το όνομα του Πατέρα του γραμμένα στα μέτωπά τους.

14:02

Και άκουσα μια φωνή από τον ουρανό, όπως το βρυχηθμό του ορμητικά νερά και σαν τον ήχο μιας μεγάλης βροντής: και η φωνή που άκουσα ήταν όπως αυτή του harpists παίζουν με τις κιθάρες τους.

14:03

Και τραγούδησε ένα νέο τραγούδι ενώπιον του θρόνου και ενώπιον των τεσσάρων ζώων και των πρεσβυτέρων. Και κανένας άνθρωπος δεν θα μπορούσε να μάθει το τραγούδι, εκτός από το εκατόν σαράντα τέσσερις χιλιάδες, οι οποίες εξαγοράστηκαν από τη γη.

14:04

Είναι αυτοί που δεν μολύνθηκαν με γυναίκες, γιατί είναι παρθένοι, που ακολουθούν το Αρνίο όπου κι αν πηγαίνει. Αυτοί αγοράστηκαν από τους ανθρώπους, είναι η απαρχή στον Θεό και στο Αρνίο?

14:05

Και στο στόμα τους βρέθηκε καμία πονηριά: για να λειτουργούν χωρίς πρόβλημα.

14:06

Είδα έναν άλλον άγγελο που φέρουν μέσα στο μέσον του ουρανού, έχοντας το αιώνιο ευαγγέλιο, για να κηρύξει σ ‘αυτούς που κατοικούν επάνω στη γη, σε κάθε έθνος, και αδελφή, και τη γλώσσα, και οι άνθρωποι.

14:07

Είπε σε μια δυνατή φωνή, Ο φόβος του Θεού και να του δώσει τη δόξα, γιατί η ώρα της κρίσης του έρθει: και τον λατρεύουν οποίος δημιούργησε τον ουρανό και τη γη, και τη θάλασσα, καθώς και οι πηγές των νερών .

14:08

Και ένα άλλο, ένας δεύτερος άγγελος, ακολούθησε, λέγοντας: Βαβυλώνα έπεσε, έπεσε, η Μεγάλη Βαβυλώνα, η οποία έκανε όλα τα έθνη από το κρασί του θυμού της πορνείας της!

14:09

Και ένα άλλο, ένας τρίτος άγγελος τους ακολούθησε, λέγοντας με δυνατή φωνή: Αν κάποιος προσκυνούν το θηρίο και την εικόνα του και λαμβάνει χάραγμα επί του μετώπου αυτού ή επί της χειρός αυτού,

14:10

ο ίδιος θα πιει επίσης το κρασί του θυμού του Θεού χύνεται έξω χωρίς το μίγμα μέσα στο ποτήρι της οργής του και θα βασανιστεί με φωτιά και θειάφι μπροστά στους άγιους αγγέλους και μπροστά στο Αρνίο.

14:11

Και ο καπνός του βασανισμού τους ανεβαίνει στους αιώνες των αιώνων: και δεν έχουν ανάπαυση ημέρα και νύχτα όσοι προσκυνούν το θηρίο και την εικόνα του, και όποιος δεχεται το χάραγμα του ονόματός του.

14:12

Εδώ είναι η υπομονή των αγίων οι οποίοι τηρούν τις εντολές του Θεού και την πίστη του Ιησού.

14:13

Και άκουσα μια φωνή από τον ουρανό λέγοντας, Σύνταξη, Μακάριοι οι νεκροί που πεθαίνουν εν Κυρίω! Ναι, λέγει το Πνεύμα, για να αναπαυθούν από τους κόπους τους, για τις πράξεις τους να τους ακολουθήσουν.

14:14

Κοίταξα, και ιδού, ένα λευκό σύννεφο, κι επάνω στο σύννεφο καθόταν κάποιος όμοιος με υιόν ανθρώπου, έχοντας επάνω στο κεφάλι του ένα χρυσό στεφάνι, και στο χέρι του ένα κοφτερό δρεπάνι.

14:15

Και ένας άλλος άγγελος βγήκε από τον ναό, κραυγάζουν με δυνατή φωνή για να τον που καθόταν στο σύννεφο, φωνή δρεπάνι σας και να αποκομίσουν, για την ώρα να καρπωθούν έχει έρθει, γιατί ο θερισμός της γης είναι ώριμα.

14:16

Και εκείνος που καθόταν στην ώθηση σύννεφο στο δρεπάνι του στη γη.Και η γη ήταν αποκομίσει.

14:17

Και ένας άλλος άγγελος βγήκε από τον ναό, που είναι στον ουρανό, και είχε επίσης ένα κοφτερό δρεπάνι.

14:18

Και ένας άλλος άγγελος, που είχε εξουσία επάνω στη φωτιά, ήρθε από το θυσιαστήριο, και φώναξε με δυνατή φωνή σ ‘αυτόν που είχε το κοφτερό δρεπάνι φωνή, λέγοντας: Ώθηση στο κοφτερό δρεπάνι σου, και να συγκεντρώσει τα τσαμπιά της αμπέλου η γη, για τα σταφύλια της είναι πλήρως ώριμα.

14:19

Και ο άγγελος ώθηση στην δρεπάνι του στη γη. Και συγκέντρωσε το αμπέλι της γης, και την πέταξε στα μεγάλα οινοποιήσιμα σταφύλια της οργής του Θεού.

14:20

Και το πατητήρι ήταν πεπατημένη χωρίς την πόλη, και βγήκε αίμα από το πατητήρι, ακόμη και εις τα χαλινάρια αλόγων, για μια απόσταση 1600 σταδίων.

Είθε ο Θεός να παρακολουθήσετε πάνω από τον καθένα μας και μας έδωσε την ευλογία του

Νικητής

Votre commentaire

Choisissez une méthode de connexion pour poster votre commentaire:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l’aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s

Ce site utilise Akismet pour réduire les indésirables. En savoir plus sur la façon dont les données de vos commentaires sont traitées.