Τέλος της περασμένης εβδομάδας του Ντάνιελ ή το τέλος 2015 END 2016

33e65322

.

Ο Ιησούς Χριστός-in-δόξα

 

 

Στις 13 Σεπτεμβρίου 2015, η εκκλησία δεν απομακρύνθηκε και ο Ιησούς Χριστός δεν επιστρέφουν στη Γη ή στις 14 ή 15 του Σεπτέμβρη του 2015!

 

Τι συνέβη!

 

Για να καταλάβουμε, ας πάρουμε την ανάλυση του τελικού φορές εξήγησε σε προηγούμενες αναρτήσεις του ιστολογίου μου.

 

Για μας τους Χριστιανούς, την τελευταία εβδομάδα του Ντάνιελ είναι η επταετής περίοδος που λήγει στο τέλος του χρόνου, μετά την οποία ο Ιησούς Χριστός θα επιστρέψει στη Γη για να κυβερνήσουν τον κόσμο για χίλια χρόνια, μέχρι το τέλος του κόσμου.

 

Κατά τη διάρκεια αυτής της τελευταίας περιόδου επτά ετών η ανθρωπότητα θα ζήσει δεινά. Αυτές οι δοκιμασίες θα είναι πολύ δύσκολες στιγμές επειδή βλέπουν την τιμωρία και την ημέρα της οργής του Θεού.

 

Αυτές οι τιμωρίες θα είναι σταδιακή, διότι η επιστροφή του Ιησού Χριστού θα είναι όπως και τους πόνους του τοκετού και γνωρίζουμε ότι οι πόνοι είναι και όλο και περισσότερο θα ζωηρά μέχρι τον τοκετό.

 

Καταλαβαίνουμε ότι στο τέλος οι πιο δύσκολες στιγμές της ζωής του χρόνου « του ανθρώπου» στη γη θα είναι οι τελευταίες ημέρες πριν από την επιστροφή του Ιησού Χριστού.

 

Σε προηγούμενα άρθρα μου εξήγησε ότι οι έσχατοι καιροί ξεκίνησε 14 Μαΐου 1948 κατά τη στιγμή της δημιουργίας του κράτους του Ισραήλ, διότι όλες οι πόνοι άρχισαν την εν λόγω ημερομηνία. Η ιστορία είναι εκεί για να μας θυμίσει και να το αποδείξει.

 

Μια ματιά στο παρελθόν με βεβαιότητα μας επιτρέπει να επισημάνετε μια επιδείνωση των προβλημάτων της ανθρωπότητας από την εν λόγω ημερομηνία. Τα προβλήματα αυτά, έχω επίσης αναφερθεί σε επιμέρους θέσεις blog μου.

 

Σημειώνεται ότι η τελευταία εβδομάδα Βιβλική προφήτευσε ο προφήτης Δανιήλ, περίπου 600 χρόνια πριν από τον πρώτο ερχομό του Ιησού Χριστού και όπως έχουμε ήδη δει μια πραγματική θητεία επτά ετών θα πρέπει να συμπληρώσουν το τέλος του χρόνου.

 

Θα υπέθεσαν ότι ξεκίνησε 29 Σεπ του 2008 με το χρηματιστηριακό κραχ της Wall Street.

 

Είναι σαφές ότι από την ημερομηνία της 29ης Σεπτεμβρίου 2008, οι προφητείες και βιβλικές προειδοποιητικά σημάδια της επιστροφής στη γη του Κυρίου μας Ιησού Χριστού έγινε πραγματικότητα με πολλή δύναμη, τα μεγέθη, ένταση και με μεγάλη συχνότητα.

 

Βλέπουμε από αυτά τα σημάδια ότι η παγκόσμια καταστροφή έχει επιδεινώθηκε σταθερά από εκείνη την ημερομηνία της 29ης Σεπτεμβρίου 2008, όπου και δημιουργήθηκε από την κατάρρευση των τιμών του Χρηματιστηρίου της Νέας Υόρκης με το διάσημο -777,77 ακριβώς τη στιγμή του φράχτη.   Σας καλώ να διαβάσετε το βιβλίο του Pierre Γιοβάνοβιτς 777.

 

Με μια απλή ματιά στο παρελθόν βλέπουμε από την ημερομηνία της 29 Σεπτεμβρίου του 2008 καταστροφές και συμφορές του καιρού επιδεινώθηκε τόσο εξαιρετικό σε κάθε γωνιά του πλανήτη.

 

Ομοίως, δεν μπορούμε να αγνοήσουμε ότι σταδιακά από τότε ο κόσμος υποφέρει από την απώλεια των χριστιανικών αξιών, την αύξηση του εξτρεμισμού, και την αρχή μιας πραγματικής πόλεμος που διεξάγεται από τους ισλαμιστές εναντίον των χριστιανικών λαών.

 

Σήμερα τα τέλη του 2015, προφανώς, είναι σαφές ότι από το 29 Σεπτέμβρη 2008, επτά χρόνια από τότε, η ανθρωπότητα ζει πολύ δύσκολη στιγμή. Η ανασφάλεια, τη φτώχεια, τη βία και τους πολέμους είναι η καθημερινή πολλούς ανθρώπους.

 

Η ανθρωπότητα ζει πολύ δύσκολες στιγμές, συμπεριλαμβανομένων των ΗΠΑ και της Ευρώπης.

 

Μπορούμε επίσης με μια ματιά στο παρελθόν, να διαπιστώσει ότι από το 2012 υπάρχει μια πραγματική ενίσχυση όλων των κρίσεων, καταστροφών, θεομηνιών, η βία και οι συγκρούσεις που έχουν γίνει ένας παγκόσμιος πόλεμος πολύπλευρη.

 

Πράγματι, από τον Μάρτιο του 2012, η ​​παγκόσμια βρίσκεται σε πόλεμο. Είναι μέσα από Ανατολή και ιδιαίτερα στη Συρία, που οι στρατοί πολλών χωρών του κόσμου αγωνίζονται.

 

Εν όψει όλων αυτών των γεγονότων είναι τα σημάδια και την εκπλήρωση της βιβλικής προφητείας, είχα θέσει το ενδεχόμενο της επιστροφής του Ιησού Χριστού για 14 προβολή 15 του Σεπτεμβρίου 2015.

 

Προφανώς κατά την τελευταία εβδομάδα του Ντάνιελ ξεκίνησε 29 Σεπ 2008 και ήταν καλά ολοκληρωθεί μέχρι 29 του Σεπτέμβρη, 2015 …!

 

Ωστόσο, όλοι έχουμε δει το τέλος του Σεπτέμβρη του 2015 ότι σε αντίθεση με την ανάλυσή μου, ο Ιησούς Χριστός δεν επεστράφη και την εκκλησία του δεν είχε απομακρυνθεί …!

 

Αυτό απογοήτευση μεταξύ όλων αναγνώστες του blog, γνωρίζω και κατανοώ ακόμη καλύτερα ότι συμμερίζομαι αυτή την απογοήτευση!

 

Φυσικά, όπως ήδη γνωρίζετε δεν είμαι προφήτης και δεν έχουν ισχυρίστηκε ότι ήταν.

 

Παρ ‘όλα αυτά, ακόμα και χωρίς να είναι προφήτης, μπορώ να πω με δύναμη, αποφασιστικότητα και πεποίθηση ότι η επιστροφή του Ιησού Χριστού είναι πραγματικά πολύ κοντά.

 

Η δήλωση αυτή οφείλεται στην απόδοση με δύναμη, εύρος, ένταση και τη συχνότητα όλων των βιβλικές προφητείες και όλα τα σημάδια της επιστροφής του Κυρίου μας Ιησού Χριστού.

 

Έχουν ολοκληρωθεί χωρίς καμία αμφιβολία, με τη δύναμη, την κλίμακα και μεγαλύτερη συχνότητα από το 29η Σεπτεμβρίου 2008.

 

Στη συνέχεια, όπως κάθε ένας από σας, αναρωτήθηκα πώς είναι ότι ο Ιησούς Χριστός δεν είναι ακόμα πίσω στη Γη, παρά την επίτευξη όλων των σημείων και προφητείες, συμπεριλαμβανομένου του πολέμου με την Ανατολική ότι σε όλες πιθανότητα είναι ότι ο πόλεμος του Αρμαγεδδώνα πρέπει να λάβει ο Ιησούς Χριστός στην επιστροφή του.

 

Ήμουν πραγματικά λάθος; Προφανώς τουλάχιστον Προφανώς ναι!Αυτό θα μπορούσε επίσης να είναι φυσιολογική, δεδομένου ότι μόνο ο Θεός γνωρίζει την ημέρα και την ώρα της επιστροφής του Ιησού Χριστού!

 

Το πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε, αν πραγματικά είμαι λάθος, είναι ότι όλες οι συμφορές που ζούμε στη γη σε όλους τους τομείς, δεν είναι τίποτα δίπλα σε αυτούς που μας περιμένουν καθώς γνωρίζουμε ότι οι καταστροφές και ο πόνος θα χειροτερέψει ξανά και ξανά ασταμάτητα μέχρι την επιστροφή του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού!

 

Και τότε θα καταλάβουμε ότι έχουμε ένα πραγματικό και σοβαρό πρόβλημα που έχουμε μπροστά μας.

 

Όπως έχω ήδη εξηγήσει σε προηγούμενα άρθρα μου, η επιστροφή του Ιησού Χριστού μπορεί να συμβεί κάθε μέρα από το πρώτο σημάδι που πραγματοποιήθηκε 14 του Μάη του 1948, επειδή ο Θεός μπορεί να συντομεύσει τα βάσανα και πόνους.

 

Η προθεσμία για το τέλος του χρόνου είναι η μέγιστη διάρκεια ζωής της γενιάς που έχουν γεννηθεί το 1948 (14 Μαΐου, 1948 είναι, όπως έχουμε ήδη δει, η ημερομηνία της πρώτης σημάδι των έσχατων καιρών).

 

Αυτό μας φέρνει στο 2068 ως η μέγιστη διάρκεια ζωής του ανθρώπου είναι 120 ετών στην Αγία Γραφή.

 

Αλλά με δεδομένη την ένταση, τη δύναμη, το μέγεθος και η συχνότητα των σημείων προαναγγέλλει τα επιτεύγματα και τις προφητείες του την επιστροφή του Ιησού Χριστού, πρέπει να καταλάβουμε ότι αυτή η επιστροφή είναι επικείμενη.

 

Στη συνέχεια, όμως, αν δεν κάνω λάθος, γιατί η καθυστέρηση …!

 

Μετά από συζητήσεις και αναλύσεις της κατάστασης, μπορεί να είχα βρει μια εξήγηση.

 

Σημείωση: 

Αντανακλάσεις και η ανάλυση μου μπορεί επίσης να βοηθήσει να δώσει μια εξήγηση για την είδηση ​​της απαγωγής για 13 του Σεπτέμβρη 2015, γίνεται από τον αδελφό μας Claude IGNERSKI.

Αδελφός μας Claude έχει κάνει μια αξιοπρόσεκτη εργασία στην εξήγηση τρία έργα πολύ το τέλος του χρόνου. Σας καλώ όλους να διαβάσουν.

Υπέφερε άδικα πραγματική λιντσάρισμα από Αδελφοί και Αδελφές κατηγορώντας τον ότι είναι ψευδοπροφήτης.

Και όμως νομίζω ότι ήταν ακόμα εν μέρει επειδή, παρά το αναμφισβήτητο γεγονός ότι η εκκλησία δεν απομακρύνθηκε 13 Σεπτεμβρίου, 2015 όπως είχε προγραμματιστεί.

 

Αφήστε τις σκέψεις μου για να καταλάβετε,

Η οικονομική κρίση που ξεκίνησε 29 του Σεπτεμβρίου, 2008 φαίνεται να είναι προφανώς οι πρώτες δοκιμασίες, με δεδομένη την κατάρρευση του χρηματιστηρίου της Wall Street και η εκπλήρωση των σημείων και προφητείες των έσχατων καιρών που ακολούθησαν.

 

Γνωρίζουμε αυτές τις δοκιμασίες είναι για μια περίοδο επτά ετών και χωρίζεται σε δύο μέρη από τις τρεις και μισή το καθένα.

 

Πρώτη ερώτηση ρώτησα τον εαυτό μου:

Γιατί άραγε η Αγία Γραφή λέει δύο φορές τρεις και μισή;

Η αναφορά και πάλι ότι το δεύτερο μέρος θα είναι πιο δύσκολο από το πρώτο.

Θα ήταν πιο εύκολο να πω ότι ο πόνος θα είναι επτά χρόνια προοδευτική …!

Καθώς τίποτα δεν είναι γραμμένο για τίποτα στην Αγία Γραφή, αυτή η διπλή ακρίβεια τριάμισι χρόνια, έτσι δεν υπάρχει λόγος να αναφέρονται έτσι.

 

Πρώτη προβληματισμό.

Τριάμισι χρόνια μετά την 29 του Σεπτέμβρη, 2008 μας φέρνει 29 του Μαρτίου του 2012 και το δεύτερο μέρος από τα τρία και μισό αίσιο τέλος 29 Σεπ 2015.

 

Η ημερομηνία της 29 Σεπτεμβρίου του 2015 μπορεί να είναι μόνο η προθεσμία για να είναι μέρος της Εκκλησίας του Ιησού Χριστού θα πρέπει να αφαιρεθεί.

 

Αλλά εκείνοι που εξελέγησαν για να παραμείνουν στη γη μέχρι την ημέρα της απαγωγής από τους αγγέλους του Ιησού Χριστού.

 

Να θυμάστε ότι η Αγία Γραφή λέει στο Δανιήλ 12 στίχο 11:

« Από τη στιγμή που η καθημερινή θυσία θα σταματήσει όταν θα εγκατασταθεί το βδέλυγμα της ερήμωσης, 1290 ημέρες θα περάσουν ».

 

Οι 1.290 ημερών είναι τρία και μισό χρόνια ή 42 μήνες της δεύτερης δοκιμασίες μέρος « τη μεγάλη θλίψη »

 

Στο στίχο 12 διαβάζουμε:

« Ευλογημένος  είναι αυτός που περιμένει και να επιτύχει το 1335 μέρες! « 

 

Πιστεύω ότι ο Ιησούς Χριστός δεν άφησε τους εκλεγέντες της εκκλησίας του να περιμένει (όπως στο στίχο 12 του κεφαλαίου 12 του Δανιήλ) στη Γη για να γίνουν οι 1335 ημέρες.

 

Το γεγονός αυτό, αν δεν κάνω λάθος, δύο μήνες και 21 ημέρες αναμένεται να προστεθούν έως τις 29 Σεπτεμβρίου 2015. Αυτό μας φέρνει 20 του Δεκέμβρη, 2015 για την επιστροφή του Ιησού Χριστού περιμέναμε για το μήνα Σεπτέμβριο 2015.

 

Θα πρέπει να προηγηθεί η φυσική επιστροφή του Κυρίου μας Ιησού Χριστού με την απομάκρυνση μερικών από την εκκλησία του.

 

Η δεύτερη σκέψη μου:

Όπως είπα και λίγο νωρίτερα στο κείμενο, τίποτα δεν είναι γραμμένο στη Βίβλο για τίποτα, έτσι εάν τα τελευταία επτά χρόνια χωρίζονται σε δύο φορές το τρία και μισό τότε πρέπει να καταλάβουμε ότι μπορεί να υπάρχουν ένα νεκρό διάστημα μεταξύ των δύο περιόδους των τριών και ένα μισό.

 

Στην περίπτωση αυτή το πρώτο από τα τρία έτη και έξι μήνες, όπως έχει προγραμματιστεί λήγει 29 του Μαρτίου του 2012, αλλά το δεύτερο παιχνίδι ξεκινά λίγο αργότερα.

 

Σε αυτή την περίπτωση μπορείτε να επιλέξετε πολλαπλές ημερομηνίες για την έναρξη της μεγάλης θλίψης.

 

Στο στίχο 11 του κεφαλαίου 12 του Δανιήλ

1) Η ημερομηνία της παραίτησης του Πάπα Βενέδικτου ΙΣΤ ‘: Το 28, Φεβρουαρίου του 2013

2) Η ημερομηνία του διορισμού του Πάπα Francis: The 13 Μαρ 2013

Θα ήθελα επίσης να κρατούν μια τρίτη φορά:

Ένας όπου ο Πάπας François προεδρεύει ο Δρόμος του Σταυρού: Την Παρασκευή 29 Μάρτιο του, το 2013.

 

Σε αυτή την περίπτωση η επιστροφή του Ιησού Χριστού θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί κατά το δεύτερο εξάμηνο του 2016 και ίσως, με την ευκαιρία του εορτασμού της Ρος Χασανά το 03 και 4 Οκτωβρίου 2016.

 

Θα πρέπει να προηγηθεί η επιστροφή του Ιησού Χριστού με την απομάκρυνση μερικών από την εκκλησία του.

 

Αν η επιστροφή του Κυρίου Ιησού Χριστού συμβαίνει αργά το 2015 ή αργά το 2016, μπορούμε να εκτιμήσουμε μας πολύ χαρούμενος γιατί το μέγεθος των αποφάσεων του Θεού θα είναι πολύ πιο εύκολη αν η επιστροφή καθυστέρησε περαιτέρω στο χρόνο.

 

Για όπως και τους πόνους, τις θλίψεις της ανθρωπότητας δεν είναι πιθανό να συνεχίσει και να επιδεινωθεί και πάλι μέχρι την επιστροφή του Κυρίου μας Ιησού Χριστού.

 

Αν ο Ιησούς Χριστός δεν είναι επικείμενη, τότε προφανώς θα υποφέρουν πολύ περισσότερο!

 

Επομένως, είναι πολύ σημαντικό να προσευχηθούν και να προσευχηθούν ξανά και ξανά για να ζητήσει από τον Θεό να μειώσει τα βάσανα και τους πόνους μας επιτρέπουν μια άμεση επιστροφή στη Γη του Κυρίου και ο βασιλιάς μας, ο Ιησούς Χριστός μόνο τον γιο του.

 

Η χρονική στιγμή που παραδίδεται είναι κοντά, αλλά πριν από τις σκοτεινές μέρες.

 

Μόνο προσευχή, Πίστεως και Αγάπης θα μας βοηθήσει μέσα από το τελευταίο σκοτάδι.

 

Κρατήστε καλά φωτισμένο τη φλόγα της πίστης μας.

 

Παρακολουθήστε και να προσεύχονται για την ταχεία επιστροφή του Κυρίου μας και του Βασιλιά Ιησού Χριστού και για το Hi των ψυχών μας.

 

Η ειρήνη, η αγάπη και χαρά στα σπίτια με την προσδοκία της ευλογημένη ημέρα της επιστροφής του Κυρίου μας Ιησού Χριστού.

Victor


%d blogueurs aiment cette page :