ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

arbreciel

.

Ο Θεός ανακοίνωσε στον άνθρωπο από τη δημιουργία της ανθρωπότητας που ο κόσμος « Γη » είχε μια ζωή και τότε θα καταστραφούν στο τέλος της τελευταίας απόφασης.

.

Ο Θεός είπε στη Βίβλο από τους προφήτες του, και μόνο ο γιος του, ο Ιησούς Χριστός όλα αυτά που θα συμβούν στο τέλος του χρόνου και πέρα.

.

Μετά το τέλος του χρόνου, ο Ιησούς Χριστός θα επιστρέψει φυσικά στη Γη για να βασιλεύσει για χίλια χρόνια, μέχρι το τέλος του κόσμου και, στη συνέχεια, κάποια θα σωθεί και θα ζήσει για πάντα σε μια νέα Γη και το άλλο θα πάει στην Κόλαση.

.

Όσο απίστευτο κι αν φαίνεται, μετά από δύο χιλιάδες χρόνια αναμονής, διαπιστώνουμε ότι οι βιβλικές προφητείες και τα προειδοποιητικά σημάδια της επιστροφής του Κυρίου μας Ιησού Χριστού έχουν ήδη γίνει στο σύνολο σχεδόν τους και εκείνους που δεν έχουν εκδοθεί ακόμη, είναι εκπληρωθεί.

.

Αυτή είναι μια πραγματική και επαληθεύσιμη πραγματικότητα, δεδομένου ότι η ολοκλήρωση από τα πρώτα σημάδια ήταν η δημιουργία του κράτους του Ισραήλ 14η Μαΐου του 1948.

.

Από την ημερομηνία αυτή σε λιγότερο από 70 χρόνια όλες οι βιβλικές προφητείες και οιωνοί για την επιστροφή του Ιησού Χριστού να κάνει.

.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι είναι μαθηματικά αδύνατο ότι όλες αυτές οι προφητείες και βιβλική σημάδια μπορεί να επιτευχθεί ταυτόχρονα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα.

.

Αυτό αποκλείει εντελώς την πιθανότητα!

.

Όταν έχετε αποκλειστεί το αδύνατο σε μια κατάσταση που δεν είναι τόσο απίθανο και αν φαίνεται, δεν είναι η πιο πιθανή υπόθεση, αλλά μια πραγματικότητα.

.

Όπως είναι μαθηματικά αδύνατη η ευκαιρία καταστεί δυνατή η επίτευξη σε ένα τόσο σύντομο χρονικό διάστημα (λιγότερο από 70 χρόνια) από ένα πλήθος βιβλικές προφητείες και σημάδια ανακοινώνοντας χιλιάδες χρόνια μετά την επιστροφή του Ιησού Χριστού « Ο Μεσσίας »

.

Η επικείμενη επιστροφή του Ιησού Χριστού έχει γίνει πραγματικότητα και όχι ένα πιθανό σενάριο.

°

ob_ecc958_10241985

.

Ως εκ τούτου, μπορούμε να μιλήσουμε για ασφάλεια επικείμενη επιστροφή του Ιησού Χριστού.

.

Η επιστροφή του Κυρίου μας Ιησού Χριστού αναφέρεται και η γενιά μας.

.

Είναι μια βεβαιότητα, αλλά ο καθένας είναι ελεύθερος να το αγνοήσει.

.

Η προσωπική ανάλυση που έκανα ενόψει της πολλαπλότητας των βιβλικές προφητείες και τα σημάδια που πραγματοποιήθηκαν από 14 Μαΐου του 1948, και εκθετικές αυξήσεις από 29 Σεπ 2008, …

.

(Ημερομηνία έχω επιλέξει σε ανάλυση μου ως την ημερομηνία έναρξης της ανακοίνωση την περασμένη εβδομάδα από τον προφήτη Δανιήλ και συγκεκριμένα την ημερομηνία έναρξης των τελευταίων επτά ετών πριν από τη φυσική επιστροφή του Κυρίου μας Ιησού Χριστού)

.

… Με οδήγησε να εντοπίσετε την επιστροφή του Κυρίου μας Ιησού Χριστού μεταξύ 14 και 15 Σεπτεμβρίου 2015.

Αυτό σε μια συνολική άποψη για τη διδασκαλία της Αγίας Γραφής και ιδιαίτερα τα Ευαγγέλια:

.Matthieu 24 στίχος 36

.

Για εκείνη την ημέρα και την ώρα κανείς δεν γνωρίζει, ούτε οι άγγελοι των ουρανών ούτε ο Γιος, παρά μόνο από τον Πατέρα.

.

Διαβάστε το άρθρο μου

Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΙΣΩΣ ΤΟ 14 ή 15η Σεπτεμβρίου 2015!ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ γιορτή των σαλπίγγων  :

.

Στο θέαμα των προφητειών και των οιωνών, παγκόσμιες ειδήσεις επιβεβαιώνει με δύναμη σε όλους τους τομείς της άμεσης επικείμενη επιστροφή του Κυρίου μας Ιησού Χριστού.

.

Αλίμονο, χίλιες φορές Δυστυχώς, πολλοί άνδρες και γυναίκες?ιδιαίτερα μεταξύ των νέων, δεν πιστεύουν πλέον στο Θεό, πολύ λιγότερο Ιησού Χριστό!

.

Πολλοί έγινε εγωιστής, αλαζονικός και αλαζόνες, επιδίδεται σε σφοδρή επιθυμία και την ευχαρίστηση να κάνει κακό.

.

Άλλες ομάδες έχουν ενώσει τζιχαντιστές να δολοφονούν τους αδελφούς και τις αδελφές μας και όλους εκείνους που βάζουν στις διαδρομές τους.

.

Αρκεί μόνο να δούμε τι συμβαίνει στη Μέση Ανατολή για να δείτε ότι προφανώς τον πόλεμο της Αποκάλυψης « Ο πόλεμος του Αρμαγεδδώνα » έχει αρχίσει από τον Μάρτιο του 2012 στην Συρία.

.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η εξέγερση στη Συρία ξεκίνησε πριν από ένα χρόνο, αλλά η εξέγερση έχει περάσει σε μια φάση πραγματικό πόλεμο τον Μάρτιο του 2012 με την άφιξη στη Συρία πολλές τζιχαντιστές σε όλο τον κόσμο για την καταπολέμηση των εξουσιών που είναι για το εισαγωγή ενός γενικευμένου όλη την Ανατολή Τζιχάντ Μέση.

.

Στην ανάλυσή μου για την επιστροφή του Ιησού Χριστού στη Γη μεταξύ 14 και 15 Σεπτεμβρίου 2015, ο πόλεμος της Αποκάλυψης « Armageddon » ξεκινά ταυτόχρονα με την έναρξη της μεγάλης θλίψης και ως εκ τούτου να διαρκέσει μέχρι την επιστροφή Ο Ιησούς Χριστός, ο οποίος παύει να ισχύει μετά την επιστροφή του στη Γη.

.

Ο πόλεμος του Αρμαγεδδώνα φαίνεται να έχουν πάρει μια νέα διάσταση με αυτόν τον συνασπισμό των σαράντα κρατών έναντι αυτού του στρατού των μελών της Τζιχάντ « το Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Levant (EIIL) »

.

Πρέπει επίσης να καταλάβουμε ότι αυτός ο πόλεμος θα πάρει χειρότερη μέρα με τη μέρα, όπως η επιστροφή του Ιησού Χριστού θα πρέπει να είναι όπως στις πόνους του τοκετού με όλο και περισσότερο πόνο μέχρι την τελευταία στιγμή, η οποία είναι ότι Φυσική της επιστροφής στο Όρος των Ελαιών στην Ιερουσαλήμ.

.

Επί του παρόντος, το Ισραήλ, και ιδιαίτερα την Ιερουσαλήμ, αποτελεί ήδη το αντικείμενο τρομοκρατικών επιθέσεων από αυτούς τους μαχητές EIIL!

.

Ο Ιησούς Χριστός πριν από την επιστροφή σωματικά στη γη θα πρέπει να προχωρήσει με την αφαίρεση της εκκλησίας δεν έχει σκοπό να υπομείνει την ημέρα της οργής του Θεού που πρέπει να συμβεί πριν από την επιστροφή του.

.

Αλλά ποια θα είναι μέρος της εκκλησίας κατά την ημέρα της αρπαγής!

Δήλωση της πίστης:

.

Αμέτρητοι είναι εκείνοι στον κόσμο που δεν είναι Χριστιανοί.

.

Και ανάμεσα σε εκείνους που είναι χριστιανοί, αμέτρητες είναι επίσης εκείνοι που δεν κατοικούνται από την αληθινή πίστη και που δεν ακολουθούν τις εντολές του Θεού και την διδασκαλία του Ιησού Χριστού.

.

Αυτή η τρομερή κατάσταση αυτή επιδεινώνεται από μια πραγματικά παγκόσμια αποστασία.

.

Αυτό είναι σοβαρό, διότι πολλά πολύ σύντομα ο Ιησούς Χριστός θα αφαιρέσει την εκκλησία Του και πολλοί θα αποκλείονται. Ενώ είναι σίγουροι για να κερδίσουν μια θέση στην Εκκλησία του Ιησού Χριστού θα πρέπει να αφαιρεθεί.

.

Πρέπει να καταλάβουμε ότι ο Ιησούς Χριστός, ο γιος του Θεού, ήταν εκεί δύο χιλιάδες χρόνια, στο τέλος της τριετίας του κήρυγμα, προσβεβλημένος, ταπεινωμένος, κακοποιημένα, σαντιγί, βασάνισαν, ταπείνωσαν και τελικά σταυρώθηκε.

.

Αλλά ποτέ, ποτέ, ο Ιησούς Χριστός μας έχει εγκαταλείψει, επειδή δέχτηκε πόνο του μέχρι θανάτου για την σωτηρία μας!

.

Και εμείς, αγαπημένοι αδελφοί και αδελφές μου, πόσοι από εμάς έχουν εγκαταλείψει τον Ιησού Χριστό αφήνοντας εκκλησία του!

.

Ο Ιησούς ρώτησε τον Πέτρο για να χτίσει την εκκλησία του και η Εκκλησία είναι «μία και αδιαίρετη » ονομάζεται « η Καθολική Εκκλησία »!

.

Πολλοί από τους αδελφούς και τις αδελφές μας έχουν ακόμη εγκαταλείψει την Καθολική εκκλησία και σκέφτεται πιο κοντά στον Ιησού Χριστό, όταν στην πραγματικότητα αποκήρυξε αφήνοντας την εκκλησία του.

.

Φυσικά αυτές οι αδελφοί και αδελφές συχνά κατοικείται από μια αληθινή πίστη και έπεισε να ακολουθήσουν και, σε μια μειοψηφούσα εκκλησία, το σωστό δρόμο προς τον Θεό μέσω του Ιησού Χριστού.

.

Λυπάμαι να πω, αλλά είναι λάθος! Για την εγκατάλειψη της Εκκλησίας του Ιησού Χριστού « Η Καθολική Εκκλησία » εγκατέλειψαν Ιησούς Χριστός υπέφερε για τη σωτηρία μας!

.

Ο Ιησούς Χριστός, ο ίδιος δεν μας εγκαταλείπει, υπέφερε για μας μέχρι την τελευταία του πνοή πάνω στο σταυρό.

.

Ο Κύριός μας Ιησούς Χριστός αποδέχθηκε όλα τα βάσανα για την άφεση των αμαρτιών μας και έτσι να μας επιτρέψει να εισέλθουν στη βασιλεία των ουρανών με την αγάπη του και όχι με την αξία μας.

.

Έτσι, αν έχουμε διαπράξει αμαρτίες, μπορούμε ακόμα να είναι μέρος της εκκλησίας που θα πρέπει να αφαιρεθεί, εάν εμείς ζητήσουμε από τον Θεό για συγχώρεση, αν μετανοήσουμε και να ισιώσει αν η ζωή μας.

.

Αλλά αν εμείς εγκαταλείψουμε τον Ιησού Χριστό και την εγκατάλειψη της εκκλησίας του «Η Καθολική Εκκλησία », ενώ ασυνείδητα δίνουμε στον Ιησού Χριστό και την Εκκλησία Του σύντομα θα αφαιρεθεί.

.

Φυσικά καταλαβαίνω ότι πολλοί πιστεύουν ότι έχουν πίστη χωρίς να είναι μέρος της Καθολικής Εκκλησίας που θα επωφεληθούν από την αφαίρεση.

.

Έχω να τους πω, συμπεριλαμβανομένων ποιμένες, οι οδηγοί, οι ιερείς που διαφωνούν εκκλησίες και άλλους θρησκευτικούς ηγέτες όλων των εκκλησιών έξω από την Καθολική Εκκλησία, είναι λάθος.

.

Θα ήταν εγκληματικό να δείχνουν ότι έχουν εγκαταλείψει τον Χριστό, αφήνοντας την εκκλησία του, θα σώζονταν και όσοι τους ακολουθούν.

.

Από την Αγία, Καθολική Εκκλησία δεν υπάρχει σωτηρία!

.

.

.

Ωστόσο,

Γνωρίζω και γνωρίζω τα μεγάλα προβλήματα και τις τραγωδίες που βιώνουν την Καθολική Εκκλησία για δεκαετίες. Είναι μολυσμένο από Ελευθεροτέκτονες, από τους αποστόλους του Εωσφόρου, από ανθρώπους ξεδιάντροπα από κερδοσκόπους και ακόμη και παιδεραστές.

.

Γνωρίζω και γνωρίζω ότι το Βατικανό έχει γίνει σαφώς η έδρα του αντίχριστου.

.

Γνωρίζω και γνωρίζω ότι ο Ιησούς Χριστός έχει γίνει ένα κομμάτι μουσείο στο Βατικανό.

.

Γνωρίζω και γνωρίζω ότι υπάρχει θέληση, υπαγορεύεται από το Βατικανό για όλους τους βοηθούς του, να η εκκλησία προσαρμόζεται στη σύγχρονη ζωή, αυτό μεταφράζεται σε περισσότερη καταπίεση σε εκκλησίες εξομολογητικό, τα μύδια ή αγιασμό στη γραμματοσειρά και υπάρχει τώρα κοινωνίες χωρίς εξομολογήσεις.

.

Γνωρίζω και γνωρίζω τις επαίσχυντες συγκρίσεις με την Καθολική Εκκλησία με παγανιστικές θρησκείες και ιεροσυλία που διαπράττονται στους κόλπους της.

.

Ο Πάπας και αξιωματούχους μέχρι να συμμετάσχουν στη μεγάλη ημέρα με επισκέπτες από άλλες θρησκείες σε παγανιστικές προσευχές στη Βασιλική του Αγίου Πέτρου στη Ρώμη.

.

Ναι, ξέρω και γνωρίζω ότι μας Αγία Καθολική Εκκλησία πεθαίνει, αυτή είναι προσβεβλημένος, κακοποιημένα, ταπεινωμένος, βασανίστηκαν, και ταπεινωμένος ότι τελικά θα σταυρωθεί όπως ήταν του Κυρίου μας Ιησού Χριστού.

.

Φυσικά διαφωνώ με τον παπισμό, που θέλει να ενοποιήσει όλες τις θρησκείες και να δημιουργήσει δωμάτια με κοινόχρηστο προσευχές όλων των θρησκειών.

.

Φυσικά διαφωνώ με τον παπισμό, που θέλει να κάνει η νέα τιμή ανθρωπισμό της Καθολικής Εκκλησίας. (Ανθρωπισμός τοποθετεί τον άνθρωπο στο κέντρο του τα πάντα, ενώ η Καθολική Εκκλησία είναι ο Θεός που βρίσκεται στο κέντρο των πάντων) υπάρχει μια μικρή διαφορά! δεν μπορείτε να βρείτε!

.

Φυσικά διαφωνώ με την αντι-πάπες από τον John διαδοχικές είκοσι τρία οποίος αρνήθηκε να υπακούσει το αίτημα της Υπεραγίας Θεοτόκου, αρνείται να αποκαλύψει το 1960 το τρίτο μυστικό της Φατιμά.

.

Ο κατάλογος θα είναι μακρύς για να απαριθμήσει όλες τις διαφωνίες μεταξύ του παπισμού και τα γνήσια μέλη της Ιεράς Καθολικής Εκκλησίας.

.

Παρ ‘όλες τις διαφωνίες « και είναι αναρίθμητες, » δεν πρέπει να εγκαταλείψουμε μας Αγία Καθολική Εκκλησία, επειδή είναι η αρχική εκκλησία που δημιουργήθηκε από τον Pierre κατόπιν αιτήματος του Ιησού Χριστού.

.

Μας Αγία Καθολική Εκκλησία υφίσταται τις Μαρτύρων στους έσχατους καιρούς!

.

Έχουμε καθήκον ως χριστιανοί και οι στρατιώτες του Χριστού για να αντιμετωπίσει τους εισβολείς του και μην εγκαταλείπετε την προσπάθεια, διότι ο Ιησούς Χριστός δεν μας έχει εγκαταλείψει.Υπέφερε για εμάς μέχρι την τελευταία του πνοή της ζωής.

.

Έτσι, για την αγάπη του Ιησού Χριστού και του Θεού, έχετε την αγαπημένη μου πίσω στα Άγια των Αγίων Καθολική Εκκλησία. Είναι το σπίτι μας και την οικογένειά μας.

.

Συζητήστε με τους ιερείς για το τέλος του χρόνου, να ζητήσει για τον αγιασμό στα μύδια μαζί και να προσευχηθούμε στον Κύριο μας για ταχεία επιστροφή του.

.

Είμαστε στο τέλος του χρόνου και ξαφνικά σαν μια διακοπή ρεύματος αυτός ο κόσμος θα ξυπνήσει με την αρπαγή της εκκλησίας!

.

Θα είναι πολύ αργά για να σωθεί!

.

Σας καλώ να διαβάσετε ή να ξαναδιαβάσετε την παραβολή των εργαζομένων στην 11η ώρα.

.

.

Σύνδεσμος για την παραβολή των εργαζομένων στην 11η ώρα: Matthew Κεφάλαιο 20 1-13

http://www.lirelabible.net/LSG/html_5/Matthieu_4.htm

Όπως μπορεί να γίνει κατανοητό από την ανάγνωση αυτή την παραβολή, αλλά κάθε λίγο έρχονται στον Ιησού Χριστό και ένα μέλος της εκκλησίας του που σύντομα θα αφαιρεθεί.

                                                           

  Mea culpa

mea-cut

 

.

Εμείς σήμερα ζούμε την αποστασία της εκκλησίας και της πίστης, πολλοί χριστιανοί που εγκατέλειψαν την Καθολική Εκκλησία και πολλά άλλα είναι αυτά χωρίς να χάσει την πίστη και unchurched.

.

Αυτό είναι ένα γεγονός και συγκεκριμένα κόσμο. Και αυτό είναι δραματική!

.

Είναι στην παραγωγή λιγότερο από σαράντα χρόνια είναι ο μεγαλύτερος αριθμός των ατόμων που έχουν πέσει μακριά από την πίστη του Θεού και του Ιησού Χριστού.

.

Είναι, επίσης, στην παραγωγή μικρότερη από σαράντα χρόνια, επίσης, είναι εκείνοι που δεν είχαν την ευκαιρία να γίνουν Χριστιανοί και μέλη της Ιεράς Καθολικής Εκκλησίας.

.

Εμείς ηλικιωμένους, δεν έχουμε εκπληρώσει το ρόλο μας ως μεγάλα αδέλφια και έχουν εγκαταλειφθεί νεώτερους αδελφούς και αδελφές μας στην άκρη του δρόμου της Πίστης.

.

Φυσικά, συγνώμη είναι τόσο πολυάριθμοι όσο υπάρχουν άτομα που είναι υπεύθυνα.

.

Αλλά τα γεγονότα είναι εκεί και είναι πολύ συγκεκριμένες και πραγματικές.

.

Η νεολαία μας δεν έλκονται από την εκκλησία και πολλοί δεν γνωρίζουν καν ποιος είναι ο Ιησούς Χριστός!

.

Και ότι αυτό είναι δικό μας λάθος, εμείς μεγαλύτερα.

.

Κάλεσμα προς όλους τους μη πιστούς

Οι άθεοι

Για όλους εκείνους που δεν έρχονται στον Ιησού Χριστό γνωρίζουν ότι τα Άγια των Αγίων Καθολική Εκκλησία θα σας καλωσορίσει, αν θέλετε να συμμετάσχετε.

.

Πάρτε βαπτιστεί στο νερό από έναν ιερέα, από τον αδελφό ή μια αδελφή,

.

Ζητήστε από τον Θεό συγχώρεση για όλες τις αμαρτίες σας και να σας καθοδηγήσει στη ζωή σας,

.

Μετανοείτε από όλες τις αμαρτίες σας και τις κακές πράξεις,

.

Ισιώστε τη ζωή σας και ρωτήστε τον Ιησού Χριστό μέσω της προσευχής, για να είναι η προσωπική σας σωτήρας και σας καλωσορίζω στην εκκλησία του.

.

Ελάτε να περπατήσετε μαζί μας στο στενό μονοπάτι της Αγάπης, την Πίστη και την ταπεινότητα που οδηγεί στο Θεό μέσα από την αγάπη του Ιησού Χριστού.

.

Να είναι ταπεινός, αλλά περήφανοι και αξιοπρεπείς να γίνουν Χριστιανοί και να είναι ακόμα και να κρατήσει ένθερμη πίστη σας στην Αγία μας Μητέρα την Καθολική Εκκλησία.

.

Κρατήστε προσεκτικά την φλόγα της πίστης σας φωτίζονται καλά για να μείνει στην Εκκλησία του Ιησού Χριστού, διότι σύντομα θα αφαιρεθεί.

.

Η ζωή για την αιωνιότητα είναι στον Ιησού Χριστό που θα βρείτε.

.

Κάλεσμα προς όλους τους όλοι οι ιεροψάλτες της Αγίας Καθολικής Εκκλησίας

.

Ιερείς

.

Πολύ πανηγυρικά, ζητώ από όλους τους όλοι οι ιεροψάλτες της Παναγίας της Καθολικής Εκκλησίας να λάβει μια μέγιστη απόσταση με τον παπισμό, που οδήγησε συγκλονιστικά την εκκλησία στην άβυσσο, συμπεριλαμβανομένων συμμαχίες με άλλες θρησκείες και προκαλεί αμέτρητες Χριστιανοί στην κόλαση.

.

Ακολουθήστε την καρδιά σας και να γίνει και πάλι ο γενναίος και ένθερμη στρατιώτες του Ιησού Χριστού ως αδελφούς και τις αδελφές και όλους εκείνους που επιθυμούν να γίνουν μας, έχουν μεγάλη ανάγκη από εσάς.

.

Η εκκλησία πεθαίνει και αυτή σας χρειάζεται όλους.

.

Ματθαίος 18 5.verset

Για να σας πω την αλήθεια, μέχρι τον ουρανό και τη γη πέρασμα, δεν περνούν από το νόμο ένα γιώτα ή μία κεραία, έως ότου όλα επιτυγχάνεται.

.

Είναι απαραίτητο να προωθηθεί γρήγορα,  « συμπεριλαμβανομένων στο δρόμο, ακόμα και σε εμπορικά κέντρα! «  η Καθολική Εκκλησία και οργανωμένες εκστρατείες βάπτισμα, έτσι ώστε, όπως πολλοί από τους νέους αδελφούς και τις αδελφές μας, μπορούν επίσης να αποθηκευτούν.

.

Υπάρχουν Βάπτιση του νερού, καθώς τα βαφτίσια της επιθυμίας και του αίματος, είναι μόνο βλασφημία που οδηγούν σε Lucifer όλους εκείνους που αποδέχονται όλους εκείνους που δίνουν και εκείνων που αναγνωρίζουν .

.

Μας Αγία Καθολική Εκκλησία πρέπει να ξαναβρεί τις αξίες, το δόγμα και την πίστη του.

.

Εσείς και η εφημέριοι της Αγίας Καθολικής Εκκλησίας, Άγιοι Στρατιώτες του Ιησού Χριστού θα πρέπει επίσης να ξυπνήσει και να εργαστούν σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης να φέρει το χαμένο κοπάδι πρόβατα.

.

Ο Ιησούς Χριστός έρχεται σύντομα και θα μας ρωτήσει όλους τους λογαριασμούς!

.

Αυτό θα ανταποκριθεί στην επιστροφή του Κυρίου;

.

Όλες οι κλήσεις στους αδελφούς και τις αδελφές μας

Χριστός

ανθρωπότητα

Μαζί μπορούμε να δράσουμε για να δώσει ζωή και νόημα στη διδασκαλία του Κυρίου μας, ο Δάσκαλος και ο Βασιλιάς Ιησούς Χριστός, ο μόνος γιος του Θεού.

.

Η επιστροφή του Ιησού Χριστού φαίνεται να επίκειται και μια νέα ζωή υπόσχεται να είναι για την ανθρωπότητα.

.

Η βασιλεία του Ιησού Χριστού είναι κοντά, θα πάρει μια χιλιετία της αγάπης, της ειρήνης και της ευημερίας σε όλη τη Γη.

.

Αλλά για να ζήσουν αυτή την χιλιετία του την αγάπη και την ευτυχία στην ειρήνη και την ευημερία, πρέπει να σωθούμε από τον Ιησού Χριστό.

.

Κάποιοι θα σωθεί και θα αφαιρεθεί, επειδή παρακολουθήσουν το γάμο του Αρνίου.

.

Θα είναι μια πραγματική αιώνια διαθήκη ότι ο Ιησούς Χριστός θα καθορίσει με όλα τα μέλη της εκκλησίας του έχει αφαιρεθεί.

.

Κάποιοι άλλοι θα σωθεί, αλλά πρέπει πρώτα να αντιμετωπίσει την τελευταία περίοδο της μεγάλης θλίψης, με την φυσική επιστροφή του Κυρίου μας Ιησού Χριστού στο Όρος των Ελαιών στην Ιερουσαλήμ

.

Θα πρέπει να αντισταθεί στους πειρασμούς των αποστόλων του Εωσφόρου και να επιβιώσει το διωγμό των Χριστιανών που δεν έχουν αφαιρεθεί.

Σύνδεσμος

.

Ξεφύγετε από όλες τις ψεύτικες θρησκείες που σχεδιάζετε στην άβυσσο και την κόλαση.

.

Γύρνα πίσω ή στην Άγια των Αγίων Καθολική Εκκλησία, παρά τις τραγωδίες του και όλες τις επιθέσεις που υφίσταται αποστόλους του Εωσφόρου.

.

Πρέπει να υπερασπιστούμε την Καθολική Εκκλησία, επειδή είναι το σπίτι του Κυρίου μας Ιησού Χριστού και ως εκ τούτου είναι επίσης το σπίτι μας.

.

Θα είναι επίσης το σπίτι του όλα τα νέα αδελφούς και αδελφές μας, οι οποίοι έρχονται στον Χριστό με το βάπτισμα στο νερό, η ζήτηση για συγχώρεση και μετάνοια, η οποία ισιώσει τη ζωή τους και ζητούν από τον Ιησού Χριστό μέσω της προσευχής είναι ο σωτήρας και ο Θεός τους να καθοδηγήσουν τις ζωές τους.

.

Στη συνέχεια θα λάβετε το Άγιο Πνεύμα του Θεού και να είναι ένα μέλος της Υπεραγίας Εκκλησία του Ιησού Χριστού!

.

Ο χρόνος είναι πολύ πιο σοβαρό και σημαντικό από ό, τι μπορείτε να φανταστείτε, ο Ιησούς Χριστός έρχεται πολύ σύντομα και για την επιστροφή του βρήκε μια ενωμένη εκκλησία ή θα βρει άντρες και γυναίκες διαπληκτίζονται για χιτώνα του.

.

Μην πάρετε μέρος σε όλες αυτές τις διαφορές που κρατούν την πίστη των Χριστιανών και το δικαίωμα και την ορθή πορεία, την αγάπη, την ειρήνη, τη συμπόνια και την ταπεινότητα που παρακολουθήσαμε τον Ιησού Χριστό και τον Θεό.

.

Βλέπουμε καθημερινά ότι οι θηριωδίες που διαπράττονται εναντίον τους αδελφούς και τις αδελφές μας, ιδιαίτερα στη Μέση Ανατολή και την Αφρική.

.

Προσευχόμαστε για όλους τους μεγάλους μάρτυρες θλίψη, συμπεριλαμβανομένων των αθώων θυμάτων των τζιχαντιστών.

.

Ακολουθήστε παγκόσμιες ειδήσεις γιατί είναι το ρολόι των εσχάτων.

.

Ο Ιησούς Χριστός έρχεται σύντομα και να επιστρέψει στη Γη, θα μας ρωτήσει όλους τους λογαριασμούς!

.
Για την καλύτερη κατανόηση διαβάσετε το κεφάλαιο Matthew 25.

Σύνδεσμος

Τέλος των Ημερών

.

Ένα μικρό ποσό για την πολύ ενδιαφέρουσα και μας Ομοφυλοφιλία Francis Πάπας!

Βίντεο στα ισπανικά για την ομοφυλοφιλία

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι όλοι είμαστε αμαρτωλοί και ότι ο Θεός συγχωρεί, μέσω της θυσίας του Ιησού Χριστού σε όλους όσους το ζητούν συγχώρεση, που μετανοούν και να ισιώσει τη ζωή τους.

.

Άλλοι που δεν μετανοήσουν, δεν θα είναι μέρος της εκκλησίας θα πρέπει να αφαιρεθεί.

.

Είναι μια βεβαιότητα, αλλά εμείς δεν πρέπει να τους κρίνουμε για να μην κριθούμε.

.

Ωστόσο, δεν μπορούμε να δεχτούμε ότι η ομοφυλοφιλία είναι αναγνωρισμένη από την εκκλησία ως μια φυσιολογική και φυσική σεξουαλικότητα, επειδή η Αγία Γραφή απαγορεύει.

.

Προφανώς ο Πάπας μας εκ μέρους της Εκκλησίας αναγνωρίζει επίσημα την ομοφυλοφιλία ως μια φυσική σεξ.

.Agissant Και κατά τη διδασκαλία του Θεού και του Ιησού Χριστού.

.

Μια μικρή αρνητής λέξη σε αυτό το άρθρο.

 

Είμαστε όλοι αμαρτωλοί!

Έτσι, δεν πρέπει να ντρέπεται για τις αμαρτίες σας. 

 

 

Ξεκινήστε με λύπη και να μετανοήσουν, ότι διέπραξε.

.

Ζητήστε από τον Θεό για συγχώρεση και να ισιώσει τη ζωή σας.

.

Αν έχετε πέσει στην αμαρτία, τότε σηκωθείτε, θα έρθει σίγουρα και πάλι και πάλι, αλλά το σημαντικό πράγμα είναι να αυξήσει, να λυπούμαστε, να ισιώσει τη ζωή του και να πάρει πίσω στο σωστό δρόμο!

.

Έχετε παραδεχτεί ποτέ ηττηθεί!

.

Ο Θεός θα είναι πάντα μαζί σας μέχρι να του ζητήσετε να σας συγχωρήσει για όσο διάστημα μπορείτε να μετανοήσουν για τις αμαρτίες σας.

.

Περπατάμε αγαπημένοι αδελφοί και αδελφές μου εν Χριστώ στο στενό μονοπάτι της αγάπης και της πίστης που οδηγεί στο Θεό.

.

Και οι πτώσεις είναι πολλές!

.

Είμαστε σαν τα νεογέννητα μωρά μαθαίνουν να περπατούν.

.

Πρέπει να αποδεχθούμε τις πτώσεις μας, να σηκωθεί και να φύγει.

.

Έτσι, γινόμαστε παιδιά του Θεού, μαθαίνοντας από τα λάθη μας, τις αμαρτίες και τα λάθη μας όπως νεογέννητα που μαθαίνουν να σταθεί και να περπατήσει και στη συνέχεια να γίνει Ανδρών και Γυναικών.

.

Απομακρυνθείτε από το κακό και τους πειρασμούς

Εξαφανίστε από το μυαλό μίση και μνησικακίες σας,

Ζήστε στην αγάπη και την ειρήνη

Και ο Θεός θα σας καθοδηγήσει καθ ‘όλη τη ζωή σας,

Αν τον ρωτήσετε.

 

Ζητώ από όλους, αγαπημένοι αδελφοί και αδελφές μου εν Χριστώ Ιησού ρωτήσω, ευγενικά κυκλοφορούν σε όλο τον κόσμο αυτό το άρθρο και να επικοινωνούν blog διεύθυνση σε όλες τις επαφές σας.

.

https://victorpicarra.wordpress.com/

.

Ο χρόνος περνά και ο Κύριός μας  χρειάζεται ο καθένας από εμάς να εξαπλωθεί η λέξη «Ιησούς Χριστός έρχεται σύντομα »

.

Μπορείτε να δείτε όλες τις καταχωρήσεις blog από αυτό το σύνδεσμο.

.

http://wordpress.com/read/blog/id/10443259/

.

Ειρήνη, αγάπη και χαρές στις καρδιές και στο τζάκι εν αναμονή της αρπαγής της εκκλησίας για μερικούς και για άλλους την φυσική επιστροφή στο Όρος των Ελαιών Κυρίου μας και ο Δάσκαλος, ο Ιησούς Χριστός, μας Ο βασιλιάς, ο οποίος είναι ο μόνος γιος του Θεού.

Είθε ο Θεός να σας καθοδηγήσει και να σας ευλογεί όλους

Νικητής

Votre commentaire

Choisissez une méthode de connexion pour poster votre commentaire:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l’aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s

Ce site utilise Akismet pour réduire les indésirables. En savoir plus sur la façon dont les données de vos commentaires sont traitées.