ΠΟΛΕΜΟΣ διάστημα μεταξύ Ιησού Χριστού και LUCIFER ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ

 

 

Diapositive1 

 

Στο υλιστικό δυτικό κόσμο μας, τους συγχρόνους μας ανησυχούν περισσότερο για το χρόνο που θα κάνει το επόμενο Σαββατοκύριακο ότι η επιστροφή του Ιησού Χριστού.

Δυστυχώς, αυτό είναι αυτό που όλοι μπορούμε να δούμε σε καθημερινές συνομιλίες.

Αυτός είναι όπου καταλήξαμε με το «  εκχριστιανισμό  »του δυτικού κόσμου.

 

Πρέπει να καταλάβουμε ότι η γενιά μας υποφέρει έναν πόλεμο άνευ προηγουμένου δύναμη μεταξύ καλού και κακού, μεταξύ άλλων γεγονότων που προκάλεσαν αυτό το εκχριστιανισμό του δυτικού πολιτισμού μας.

 

Ο Ιησούς Χριστός, πιστή στον λόγο του στους άνδρες υπάρχουν δύο χιλιάδες χρόνια αγώνα σε αυτή την περίοδο των έσχατων καιρών να αποθηκεύσετε το μέγιστο των όντων από τα νύχια του Εωσφόρου εαυτό του να παλεύει για να καταστρέψει τον άνθρωπο « της δημιουργίας του Θεού « ξεκινώντας με εξαϋλώνονται και να καταστρέψουν« Χριστιανοσύνης »για να εκδικηθεί το Θεό που κυνηγούσε τους ουρανούς με όλους τους πεσμένους αγγέλους που έγιναν δαίμονες.

 

Συμφωνώ για άθεος αυτό μπορεί να φαίνεται από τη φαντασία του εγκεφάλου καθησυχασμένοι και άρρωστος, αλλά κάθε χριστιανική ζωή στην πίστη του Χριστού, καταλαβαίνει ότι είναι απλά ανθρώπινη ιστορία που s ‘ πληρούνται μπροστά στα μάτια μας σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς για την εκπλήρωση των Βιβλικών προφητειών της αποκαλυπτικής έσχατους καιρούς.

 

Δυστυχώς για την ανθρωπότητα-εκχριστιανισμός του δυτικού πολιτισμού δίνει τη θέση του εξισλαμισμού του κόσμου.

 

Θα ήταν ανόητο να πιστεύουμε ότι το Ισλάμ οδηγεί στο Θεό, διότι βλέπουμε κάθε μέρα και βλέποντας όλα τα δεινά, όλα τα εγκλήματα και όλες τις σφαγές που διαπράττονται χριστιανών από ισλαμιστές στο όνομα του Ισλάμ, Μωάμεθ, το  Κοράνι χαντίθ του .

 

Το Ισλάμ είναι ένας παραλογισμός, είναι ένα ειδεχθές και αηδιαστικό θηρίο που γέννησε στο τέλος του τέρατα του χρόνου, αιμοδιψής φανατικούς και  «ισλαμιστές»  Βρίσκονται στις αξίες του τρόμουεκατό φορές χειρότερα από τους Ναζί!

 

Αυτό που είναι ακόμη πιο σοβαρό είναι ότι «ισλαμιστές», λένε εφαρμόζεται κατά γράμμα το Κοράνι και «Χαντίθ»  (η ψευδής προφήτης Μωάμεθ) και ως εκ τούτου εξουσία και ακόμη και καθήκον να σκοτώσει όλους εκείνους που απορρίπτουν το Ισλάμ.  » Εβραίοι, Χριστιανοί, άθεοι και άλλοι … « 

 

Το Ισλάμ είναι στην πραγματικότητα ένα δηλητήριο και στην πραγματικότητα είναι η θρησκεία του Εωσφόρου, που έχει δημιουργηθεί από ψέματα για να καταστρέψει Χριστιανοσύνης και να χάσουν την οδήγηση κατευθείαν στην κόλαση όλους εκείνους που έρχονται σ ‘αυτόν (μουσουλμάνοι).

 

Το γεγονός ανέχεται η επέκταση του Ισλάμ είναι να δεχτεί χωρίς να το πείτε στο τέλος του Χριστιανισμού και ως εκ τούτου δεχθεί να λατρεύουν τον Εωσφόρο, αντί του Θεού.

 

Αλλά είναι μόνο από τη στιγμή που συνειδητοποίησε ότι ζούσαμε ιδιαίτερα δύσκολη στιγμή στη Γη που καταλάβαμε (Ενθερμοι Χριστιανοί στην πίστη) ότι δύσκολους καιρούς ήταν συνεπείς σε όλες τις απόψεις με τις βιβλικές προφητείες κηρύξουν τη λήξη του χρόνου και επιστρέψει στη γη του Κυρίου μας Ιησού Χριστού για χίλια χρόνια της βασιλείας του, που θα μας χωρίσει από την τελική απόφαση.

 

Για μια ματιά και να αναλύσει το παρελθόν βλέπουμε ότι οι βιβλικές προφητείες προαναγγέλλοντας τους χρόνους τέλη και την επιστροφή στη Γη του Ιησού Χριστού ξεκίνησε με τη δημιουργία του κράτους του Ισραήλ 14η του Μάη, 1948.

 

Η ημερομηνία ίδρυσης του κράτους του Ισραήλ είναι επίσης πολύ πιθανή ημερομηνία έναρξης του το τέλος του χρόνου, διότι όλες οι προφητείες (γύρω στα πενήντα, δείτε τα τρία βίντεο στο κάτω μέρος του άρθρου) και βιβλικές αποκαλυπτική σηματοδοτώντας την επιστροφή του Ιησού Χριστού ξεκίνησε εκείνη τη στιγμή.

 

Η δημιουργία του κράτους του Ισραήλ στην ειδική συγγραφή υποχρεώσεων ή συνέβη είναι προφανώς το πρώτο σημάδι των έσχατων καιρών. « Αυτή είναι η συγχώρεση του Θεού για τον Εβραϊκό λαό! « 

 

 

Έχουμε συμπεριλάβει επίσης σε αυτήν την προβολή του παρελθόντος που έχουν όλες οι προφητείες των έσχατων καιρών έρχονται με όλο και περισσότερη δύναμη και συχνότητα από εκείνη την ημερομηνία 14 Μαΐου 1948.

 

Στις 14 Μαΐου 1948, ημερομηνία δημιουργίας του κράτους του Ισραήλ είναι, επομένως, πολύ ορατά αποδεικτικά στοιχεία (εκπλήρωση της προφητείας), η ημερομηνία να θυμόμαστε για την έναρξη της περιόδου από τα τέλη του χρόνο.

 

Δείτε το άρθρο μου:

2 0 1 5 ΕΤΟΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ!

 

Οι προφητείες των εσχάτων:

 

http://www.pasteurdaniel.com/index.php/fr/?option=com_content&view=article&id=1047&catid=118:jesus-christ&Itemid=82

 

 

Είναι πλέον γεγονός της ιστορίας από βιβλικές προφητείες προαναγγέλλοντας τις έσχατους καιρούς έχουν πράγματι πληρούνται όλες.

 

Εκείνοι που δεν έχουν ένα τόσο μεγάλο σεισμό, η καταστροφή της Ρώμης και η ανακατασκευή του τρίτου ναού στην Ιερουσαλήμ έχουν άμεση σχέση με το χρόνο της επιστροφής του Ιησού Χριστού.

 

Υπενθυμίζεται ότι, όπως έχουμε ήδη δει σε προηγούμενες αναρτήσεις στο blog, η περίοδος των έσχατων καιρών έχει μέγιστη διάρκεια.

 

Ιδιαίτερα στο Ευαγγέλιο του Ματθαίου θα βρούμε αυτόν τον όρο στο κεφάλαιο 24 στίχους 33 και 34

 

Link:

Ώρα λήξης

 

3 3 Ομοίως, όταν βλέπεις όλα αυτά τα πράγματα, ξέρουν ότι ο Υιός του ανθρώπου είναι κοντά, στην πόρτα

 

34 Σας λέω την αλήθεια, αυτή η γενιά δεν θα περάσει μακριά, μέχρι όλα αυτά τα πράγματα από το να συμβεί.

 

Μπορούμε συνεπώς να βρει ότι το μήκος του το τέλος του χρόνου είναι μια γενιά.

 

Επίσης είναι πολύ σημαντικό να τονίσουμε ότι δεν υπάρχει χρονικό όριο για το τέλος του χρόνου.

 

Ο Ιησούς Χριστός ήταν κάτι περισσότερο από απλά διευκρινίζοντας επίσημη στίχο « 35 »

 

35 Ο ουρανός και η γη θα περάσει μακριά, αλλά τα λόγια μου δεν θα περάσει.

 

Έτσι, είναι σαφές ότι κατά τη χορήγηση συγχώρεση για τον εβραϊκό λαό του Θεού, ταυτόχρονα πυροδότησε το τέλος του χρόνου.

 

(Ιεζεκιήλ 36 / 24-28)

 

Θα σας μεταφέρει από τα έθνη, που θα συγκεντρωθούν από όλες τις χώρες, και να σας φέρει πίσω στη χώρα σας. Θα ρίξω πάνω σου καθαρό νερό, και θα πρέπει να είναι καθαρό? Θα σας καθαρίσει από κάθε ακαθαρσίες σας και από όλα τα είδωλά σας. Θα σας δώσω μια νέα καρδιά και θα βάλω ένα νέο πνεύμα? Θα αφαιρέσει από το σώμα σας την καρδιά του πέτρα και να σας δώσω μια καρδιά της σάρκας.Θα βάλω το Πνεύμα μου σε σας, και εγώ θα σας αναγκάσει να περπατήσετε στα διατάγματά μου, και να σας κρατήσει τους νόμους μου. Θα πρέπει να σταθώ στη γη που έδωσα στους πατέρες σας? θα πρέπει να είναι ο λαός μου, και εγώ θα είμαι Θεός σας

 

Και ως εκ τούτου, δεδομένου 14η Μαΐου 1948 στο χώρο της μια γενιά Ιησούς Χριστός θα επιστρέψει στη Γη. Είναι μια βεβαιότητα.

 

Το πρόβλημα για εμάς είναι ότι δεν γνωρίζουμε ακριβώς την ακριβή χρονική διάρκεια της παραγωγής που αναφέρεται από τον Ιησού Χριστό, ο οποίος, ωστόσο, είναι βιβλικά 70 χρόνια (μέση ηλικία της ζωής του ανθρώπου) και 120 χρόνια (μέγιστη ηλικία ζωή ζωή του ανθρώπου).

 

Δεν ξέρουμε αν ο Θεός θα περιμένουν την πλήρη τέλος αυτής της γενιάς για την επιστροφή στη Γη του μονογενή Του Ιησού Χριστού.

 

Αλλά ξέρουμε ότι ο Εωσφόρος δεν γνωρίζει την ακριβή ώρα του τέλους του χρόνου και ως εκ τούτου την ακριβή ημερομηνία της επιστροφής του Ιησού Χριστού στη Γη. (Δεδομένου ότι σήμερα μόνο ο Θεός ξέρει)

 

Έτσι, αυτό που φαίνεται βέβαιο, όπως όλες οι βιβλικές προφητείες προαναγγέλλοντας τους χρόνους τέλη και την επιστροφή του Ιησού Χριστού έχουν ήδη συνειδητοποιήσει είναι ότι 14 Μάη 1948 η κλεψύδρα του τέλους του χρόνου προφανώς έχει επιστραφεί Ο Θεός χορηγεί χάρη στον Εβραϊκό λαό.

 

Για μια αναλυτική δούμε προκατειλημμένη, αλλά βλέπουμε επίσης το παρελθόν ως χριστιανός που ζούμε από εκείνη την ημερομηνία της 14ης Μαΐου 1948 στο κέντρο του  »  Πολέμου Χρόνου  », η οποία λαμβάνει χώρα ανάμεσα στον Ιησού Χριστό και τον Εωσφόρο

 

Για τον Ιησού Χριστό

64790722

 

Από τις 14 Μαΐου 1948, τους πιστούς υπηρέτες του, « ιεραπόστολοι »διακινδυνεύοντας τις ζωές τους ευαγγελισμό και βαφτίσει σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένης της πιο άγρια ​​και απομακρυσμένη γωνιά του πλανήτη.

 

Θα ενημερώσω όλους τους πληθυσμούς των επιτευγμάτων των Βιβλικών προφητειών των έσχατων καιρών και την επικείμενη επιστροφή του Ιησού Χριστού.

 

Είναι μια πραγματική έκρηξη του ευαγγελισμού και βαφτίσια που πραγματοποιήθηκε από 14η Μαΐου 1948.

 

Η Αγία Γραφή έγινε η πιο δημοσίευσε το βιβλίο στον κόσμο.

 

Εσχατολογία έχει γίνει ένα πάθος που επιτρέπει σε όσους ώστε να επιδοθούν να κατανοήσουν τα σημάδια και προφητείες των έσχατων καιρών, συμπεριλαμβανομένων σταδιακά αποκρυπτογραφήσει το βιβλίο της Αποκάλυψης του Ιωάννη.

 

Ένας αυξανόμενος αριθμός των ιεροκηρύκων επιστήσει την προσοχή της ανθρωπότητας για την υλοποίηση των βιβλικές προφητείες και να ανακοινώσει την επιστροφή του Ιησού Χριστού για τη γενιά μας.

 

Ιερείς, ποιμένες, ευσεβείς Χριστιανοί στην πίστη να αντιμετωπίσει ανοιχτά αυτό το θέμα ανοιχτά »ακόμη ταμπού στην εκκλησία,« την επιστροφή του Ιησού Χριστού.

 

Μια πραγματική αλυσίδα των στρατιωτών του Χριστού Ανέστη δημιουργείται στον κόσμο για να διαδώσει τις καλές ειδήσεις από την ολοκλήρωση των προφητειών και, ως εκ τούτου την επικείμενη επιστροφή του Ιησού Χριστού.

 

Blogs και βίντεο σχετικά με την επιστροφή του Ιησού Χριστού είναι ατελείωτες στο διαδίκτυο.

Δείτε το άρθρο μου:

 

Δυστυχώς, παρ ‘όλα την καλή θέληση των στρατιωτών του Χριστού, μόνο ένα δισεκατομμύριο άνθρωποι σε επτά δισεκατομμύρια που εκδηλώνουν οι Χριστιανοί και μεταξύ αυτών οι Χριστιανοί, πολλοί που είναι χλιαρό ή κρύο στην Πίστη.

 

Για τον Εωσφόρο

 

άτακτος

 

Πιστός και αφοσιωμένος δούλους Του, που εργάζονται από το 14η του Μαΐου του 1948 για να καταστρέψει τον Χριστιανισμό κυρίως από την παραπληροφόρηση, τον αθεϊσμό, την υποδούλωση, την ανασφάλεια, τη φτώχεια, τους πολέμους και τους διωγμούς που γίνονται από το στρατό της «ισλαμιστές», αλλά και από τις ελίτ του, το  « Illuminati »  , που οδηγούν τη Γη στη σκιά από το ισχυρό δολάριο.(Βλέπε προηγούμενο άρθρο μου ΕΔΩ )   

 

Υπάρχουν περίπου πενήντα χρόνια στις χριστιανικές χώρες των Δυτικών, οι Χριστιανοί ζούσαν σε ειρήνη και την ελευθερία από την ένδεια.

 

Σήμερα στις δυτικές χώρες φόβου, ανασφάλειας και της φτώχειας είναι η καθημερινή πολλές χριστιανικές οικογένειες.

 

Μπορούμε να δούμε ακόμα και σήμερα στην ένθερμη χριστιανική πίστη είναι κάτι περισσότερο από μια σκιά σε ζεστό ή κρύο εκκλησία στην πίστη.

 

Εξετάζοντας κριτικά σατανική επιθέσεις εναντίον του Χριστιανισμού, βλέπουμε ότι δέχεται επίθεση από όλες τις πλευρές με δύναμη και μεγάλη κλίμακα της πό 29 Σεπ 2008 (ημερομηνία της συντριβής Wall Street)

 

 

Επίθεση από μέσα

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

.

Το Βατικανό είναι στενός και την κατεδάφιση πολλές εκκλησίες σε όλο τον κόσμο.

Η πρόσληψη των ιερέων έγινε γελοίο.

Giant μύδια και confessionals σταδιακά απομακρύνονται από τις εκκλησίες.

Τα ιερά κατεδαφιστεί.

Οι χριστιανικές παραδόσεις και γιορτές ακυρωθεί ή να αντικατασταθεί με ειδωλολατρικά φεστιβάλ.

Η Αγία Γραφή και ο Σταυρός του Ιησού Χριστού αφαιρέθηκαν από δικαστήριο.

Έχει γίνει απαγορεύεται να γιορτάσουν τα Χριστούγεννα στις δημόσιες υπηρεσίες.

 

Ακόμα και ο Πάπας για τις αντιφάσεις με τις ενέργειές του.

Στην ομιλία του, καταδικάζει ανοιχτά το διωγμό των Χριστιανών από Ανατολή και στην πράξη λαμβάνει «μεγάλες αντλίες » το Βατικανό « At St Peter ‘  εκπροσώπους των άλλων θρησκειών συμπεριλαμβανομένων των Μουσουλμάνων με τον οποίο γίνεται κοινή προσευχή.

Αναρωτιέται κανείς ποιος θα είναι αυτές οι προσευχές και τις άλλες θρησκείες δεν αναγνωρίζουν τον Ιησού Χριστό ως το μόνο γιο του Θεού και σωτήρα του «ανθρώπου».

 

Επίθεση στο Εξωτερικό.

 

Εκκλησία καίγεται

 

 

Στις χώρες της Μέσης Ανατολής, οι εκκλησίες βανδαλισμούς, λεηλατήθηκαν και κάηκαν, οι Χριστιανοί διώκονται, εκδιώχθηκαν από τα σπίτια τους, τα σπίτια τους καίγονται, οι γυναίκες βιάζονται μπροστά από την οικογένεια πριν από όλα σκοτώνονται από ισλαμιστές που κλαίει δυνατά και καθαρά στον κόσμο που εφαρμόζουν το Κοράνι στην κυριολεξία σφαγιάζει τους χριστιανούς.

Δολοφονία κορίτσι Χαλέπι

 

 

Η ημερομηνία της 29ης Σεπτεμβρίου 2008 ήταν ένα πολύ ισχυρό ημέρα για βιβλική σημάδια.

 

Είναι η αρχή του Κόσμου καταστροφή που ο κόσμος (Βιβλική αναγγελία) δεν θα ανακάμψει πριν από την επιστροφή του Ιησού Χριστού.

 

Το Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης κατέρρευσαν με το δείκτη του -777,7.

Σημειώστε το συμβολισμό όλων αυτών επτά και το γεγονός ότι το 29 Σεπτέμβριος είναι επίσης η ημέρα της γιορτής των αγγέλων.

 

Ο καθένας μπορεί να δει ότι από την ημερομηνία της 29ης Σεπτεμβρίου 2008 η παγκόσμια οικονομία θα χειρότερα και χειρότερα.

 

Η ημερομηνία της 29ης Σεπτεμβρίου 2008 είναι το πιο σημαντικό να σημειωθεί ότι, δεδομένου ότι οι προφητείες της Βίβλου σηματοδοτεί την επιστροφή του Ιησού Χριστού ενισχύεται εκθετικά.

 

Πρέπει να αναγνωρίσουμε ότι ο Εωσφόρος είναι πραγματικά πολύ ισχυρή και οι απόστολοί του κατορθώνουν να φορούν πολύ βίαιο και πολύ αποτελεσματικά χτυπήματα στον Χριστιανισμό ότι όχι μόνο δέχεται επίθεση από όλες τις πλευρές, αλλά και χωρίζονται σε διάφορες εκκλησίες λέγοντας πλησιέστερο όπως κάθε άλλο στον Ιησού Χριστό.

 

Είδαμε επίσης, ότι από το Μάρτη του 2012 , οι επιθέσεις του Σατανά είναι ισχυρότερη από ποτέ, οι διώξεις των Χριστιανών είναι διαδεδομένη σε όλο τον κόσμο. Η επισφάλεια και η φτώχεια δεν ήταν ποτέ τόσο πολλά θύματα.

 

Οι χριστιανικές αξίες ρίχνονται στην υδρορροή, το κακό, τον εγωισμό, τον εγωκεντρισμό, λαγνεία και ο ατομικισμός έχουν γίνει πραγματικές σύγχρονες αξίες.

 

Στην Ανατολή, την Αφρική και τη Βόρεια του πλανήτη είναι οι πολεμικές συγκρούσεις, αλλά και μεταξύ των αντίπαλων ισλαμικών μπάντες που έχουν συμφωνηθεί σε ένα σημείο:

 

Είναι ότι πρέπει να καταδιώκουν και να σκοτώσουν τους Χριστιανούς.

σφαγή

 

 

Στις δυτικές χώρες « ήταν » χριστιανικές χώρες πριν από την  » εισβολή  »  από την ισλαμική μετανάστευση και η δημογραφία, η οποία ξεκίνησε σταδιακά από 14 Μάη 1948 με τη συνενοχή των ηγετών της κυβέρνησής μας, φροντίζουμε να το εκθετική αύξηση του« ισλαμισμού »

 

Ισλάμ και τη μουσουλμανική θρησκεία του έχουν γίνει τόσο διαδεδομένη στην Ευρώπη και στον δυτικό κόσμο που μπορούμε πραγματικά να μιλάμε για εισβολή των ανθρώπων, πολιτιστικά, θρησκευτικά και κοινωνικά.

 

Σημειώστε ότι αυτή η μεταναστευτική ροή είναι τέτοιου μεγέθους που μερικοί Χριστιανοί έχουν κλείσει και ακολουθούνται πλέον την διδασκαλία του Ιησού Χριστού  »  Αγάπη, Ειρήνη, Καλοσύνη, Sharing, σεβασμός και ταπεινότητα ».

 

Σημειώστε ότι από το 29 του Σεπτεμβρίου του 2008 αυτή η ισλαμική μετανάστευση, που ήταν ήδη πολύ σημαντική στη Δύση αυξήθηκαν με την ταχύτητα  »  V «   , γιατί τα εκατομμύρια των οικογενειών που εγκαταλείπουν τη φτώχεια, τη βία, τις διώξεις, πολέμους και τζιχαντιστές.

 

Από τον Μάρτιο του 2012, η ​​έξοδος του πληθυσμού έχει δεκαπλασιαστεί και δυστυχώς πολλοί είναι πνίγονται πτήση στη Μεσόγειο (άνδρες, γυναίκες και παιδιά).

 

Εκατοντάδες χιλιάδες ολόκληρες οικογένειες των μουσουλμάνων και των χριστιανών που φεύγουν κάθε εβδομάδα αυτά τα αιμοδιψή θηρία είναι ισλαμιστές που σφαγή και να καταδιώκει τους ανθρώπους και για τη μεγαλύτερη δόξα του Εωσφόρου!

 

Πρέπει να καταγγείλουμε οι Χριστιανοί που επιβάλλονται εξισλαμισμού, διότι έρχεται σε αντίθεση με την πίστη μας και τη διδασκαλία του Ιησού Χριστού. « Εγώ είμαι η οδός, η αλήθεια και η ζωή?. κανείς δεν έρχεται στον Πατέρα παρά μόνο μέσω εμού»   

Συνδέστε ΕΔΩ  John 14.6.

 

 

Πρέπει, όποια και αν είναι η θρησκεία τους, για να βοηθήσουν αυτά τα άτυχα θύματα των ισλαμιστών.

 

Αλλά σε βοήθειά μας σε μειονεκτική θέση και τα θύματα των ισλαμιστών φανατικών δεν πρέπει ποτέ να ξεχνάμε ότι μόνο  ο Ιησούς Χριστός είναι ο Σωτήρας και ο Κύριός μας, καθώς και η μία και μοναδική, αληθινή θρησκεία είναι ο Χριστιανισμός.

 

Όλες οι άλλες θρησκείες είναι ψεύτικες θρησκείες των οποίων οι οπαδοί λατρεύουν τον Εωσφόρο να σκεφτόμαστε τη λατρεία του Θεού. Εκτός από τον εβραϊκό λαό  που συνδέονται με τον Θεό δεν είναι να αποδείξει και να λαμβάνεται επίσης χάρη του 14 Μάη 1948.

 

Καταγγέλλοντας εξισλαμισμού και ψεύτικες θρησκείες δεν θα μας εμποδίσει τους Χριστιανούς να βοηθήσει όλους εκείνους που αναζητούν τη βοήθειά μας και να σεβόμαστε τις επιλογές του καθενός.

 

Ο Θεός μας έδωσε όλη την ελεύθερη βούληση και ως εκ τούτου, κάθε επιλέγει το δρόμο θέλει να ακολουθήσει.

 

Χριστιανικό καθήκον μας είναι να ενημερώσουμε και να εξαπλωθεί η λέξη «Ιησούς Χριστός έρχεται σύντομα » , αλλά κυρίως να μην αναγκάσει τους άλλους να ενταχθούν!

 

Είμαστε στο 2015 και βλέπουμε κοιτάζοντας το παρελθόν ότι από 14 Μάη, 1948 και του κόσμου πραγματικά έχει αλλάξει δραματικά.

 

Σίγουρα ως Χριστιανοί έχουμε συνειδητοποιήσει ότι αυτή η αλλαγή οφείλεται στην εκπλήρωση των Βιβλικών προφητειών των έσχατων καιρών και την επικείμενη επιστροφή του Ιησού Χριστού.

 

Και σαν στρατιώτες του Χριστού διακηρύσσουμε προς τον κόσμο.

 

Μέχρι την 29η Σεπτεμβρίου 2008, οι αλλαγές ήταν συνεπή και προοδευτική.

 

Φυσικά δεν θα μπορούσαμε να σημειώσετε ότι ο κόσμος αλλάζει, αλλά αυτό είναι χαρακτηριστικό του πολιτισμού από την αλλαγή. Μερικές φορές κινείται προς τη σωστή κατεύθυνση και μερικές φορές σε λάθος.

 

Όμως, δεδομένου ότι 29, Σεπτέμβρη του 2008, οι αλλαγές έχουν γίνει βίαιη, ισχυρό και φθάνουν τραντάγματα σε όλους τους τομείς:Ασθένεια, Καταστροφών, μετεωρίτης πέφτει, την οικονομία, την επιστήμη (έκρηξη της γνώσης), η βία, εξεγέρσεις, πολέμους και την απώλεια των αξιών .

 

Σημείωση βιβλική γεγονός, επίσης, προγραμματιστεί για το τέλος του χρόνου:

Diapositive2

Κατοικίδια, ζώα, ψάρια και πουλιά πεθαίνουν κατά εκατομμύρια κάθε χρόνο από το 2008, χωρίς καμία γνωστή αιτία.

 

Αυτά είναι ιστορικά γεγονότα που ο καθένας μπορεί να ελέγξει.

 

Μπορούμε επίσης να σας επιβεβαιώσω, όπως είναι τώρα, επίσης, ιστορικά γεγονότα, ότι Μάρτιο του 2012 ήταν η αρχή του πολέμου«Τζιχάντ» , γινόμαστε μάρτυρες της Μέσης Ανατολής.

 

Αυτός ο πόλεμος είναι η συνέχιση των γεγονότων της επανάστασης του 2011 στη Συρία.

 

Μπορούμε να δούμε ότι οι ασθένειες, καταστροφές, μετεωρίτης πέφτει, την οικονομία, τη βία, εξεγέρσεις, πολέμους και την απώλεια των αξιών, από τον Μάρτιο του 2012, παρατηρείται σταθερή και ισχυρή όλεθρο.

 

Ομοίως βλέπουμε κάθε μέρα μια νέα επιστημονικές εξελίξεις.

 

Αυτά τα αποκαλυπτικά γεγονότα γίνονται όλο και πιο πολλά για τον πλανήτη.

 

Παρακαλώ σημειώστε ότι οι πληροφορίες στα μέσα ενημέρωσης είναι«σποραδική» σχετικά με το θέμα!

 

Διώξεις κατά των χριστιανών δεν ήταν ποτέ τόσο σημαντική όσο και από το Μάρ 2012 οι ζώνες αυτές αιμοδιψή άγριοι « ισλαμιστές » που σκοτώνουν τους Χριστιανούς για λογαριασμό του τα γραπτά του βιβλίου « Κοράνι Hadith + » και μια ψευδο-προφήτη « Μωάμεθ »

 

Πρόσφατα την Κυριακή, 19, Απριλίου, 2015, είναι μια επίθεση σε δύο εκκλησίες, η οποία φαίνεται από το θέλημα του Θεού, να έχουν αποφευχθεί στην περιοχή του Παρισιού.

 

Πιέστε το άρθρο Σύνδεσμος ΕΔΩ   

 

 

Αυτό το ψεύτικο προφήτη του Ισλάμ « Μωάμεθ » τόσο σημαντικό για το τέλος του χρόνου, έζησε γύρω στο έτος 600, αλλά εξακολουθεί να έχει ακόμη το 2015 στο Ισλάμ σχεδόν ένα δισεκατομμύριο οπαδούς.« Μουσουλμάνοι «  και ευτυχώς για τους Χριστιανούς ότι δεν είναι όλοι (προς το παρόν) φανατικοί ισλαμιστές.

 

Το να είσαι Χριστιανός, στο τέλος του χρόνου, είναι δύσκολο, ακόμη και πολύ δύσκολο για πολλούς.

 

Αν ο Ιησούς Χριστός είναι αργά για να επιστρέψει στη Γη, δεν είμαι σίγουρος ότι εξακολουθεί να είναι μια ακλόνητη πίστη στην εκκλησία του.

 

Καλώ αγαπημένη μου αδελφοί και αδελφές εν Χριστώ Ιησού για να διαβάσετε το άρθρο μου.

 

ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ!

 

Είναι σαφές ότι είμαστε μάρτυρες τοποθετηθεί τακτική εξουσία από το 14 του Μαΐου, 1948 προανήγγειλαν βιβλικές προφητείες των έσχατων καιρών και την επιστροφή του Ιησού Χριστού.

 

 

Ας μας να κατανοήσουμε καλύτερα:

 

 

14 Μαΐου 1948: ημερομηνία δημιουργίας του ισραηλινού κράτους και ενδεχομένως η αρχή του τέλους του χρόνου στη θέα των επιτευγμάτων της βιβλικές προφητείες σηματοδοτώντας την επιστροφή στη Γη του Ιησού Χριστού.

 

29 Σεπτεμβρίου του 2008  : Συντριβή από την ημερομηνία της Wall Street στις 29 Σεπτεμβρίου είναι και η ημερομηνία των Αγγέλων ημέρας.

 

Βλέπουμε την εκπλήρωση της προφητείας είναι τοποθετημένο υψηλή δύναμη από τότε.

 

Σημειώνουμε επίσης ότι από τότε οι επιθέσεις εναντίον του Χριστιανισμού είναι μεγάλης έκτασης.

 

Μαρ 2012: έναρξη της εμπόλεμης κατάστασης « Τζιχάντ »

 

Οι φανατικοί ισλαμιστές διεξάγουν έναν πόλεμο χωρίς να σας ευχαριστήσω από την χλιαρό μουσουλμάνος στην πίστη και την ανάγνωση του Κορανίου και των Χαντίθ.

 

Μπορούν επίσης να προβεί σε ιδιαίτερα επαίσχυντη πόλεμο ενάντια στους χριστιανικούς πληθυσμούς, όπου και αν είναι μειοψηφία.

 

Βλέπουμε πραγματικό « γενοκτονία » που διαπράττονται από τους ισλαμιστές κατά των χριστιανικών πληθυσμών ιδιαίτερα στην Αφρική και τη Μέση Ανατολή.

 

Αλλού στον πλανήτη πρόκειται για επιθέσεις που έχουν σχεδιαστεί για να δημιουργήσουν ένα κλίμα φόβου και ακόμα και τρόμο των χριστιανικών πληθυσμών.

 

Αν αναλύσουμε το φως της Αγίας Γραφής αυτά τα τρία ημερομηνίες και προφητείες επιτεύγματα

 

Θεωρούμε ότι το 14 του Μαΐου 1948  είναι η αρχή του τέλους του χρόνου.

 

Το 29 Σεπτεμβρίου του 2008   είναι η αρχή της θλίψης »που ο βιβλικός όρος είναι επτά χρόνια»

 

Γνωρίζουμε επίσης ότι οι εν λόγω επτά χρόνια χωρίζεται σε δύο μέρη από τις τρεις και μισή το καθένα, και το δεύτερο μέρος είναι χειρότερη από την πρώτη.

Δανιήλ 9 στίχος 27

http://bible.catholique.org/livre-de-daniel/4864-chapitre-9

Θα ολοκληρώσει ένα σταθερό συμβόλαιο με πολλούς για μια εβδομάδα? και στη μέση της εβδομάδας θα αναγκάσει τη θυσία και την προσφορά, καθώς και το φτερό από βδελύγματα θα έρθει μίακαταστροφική, και αυτό μέχρι την καταστροφή και ό, τι έχει διάταγμα σχετικά με την εξάπλωση κατεστραμμένη.

 

Θεωρούμε ότι τρεις και μισή το διαχωρισμό και 29η Σεπτεμβρίου 2008 Μαρτίου 2012 και θα πρέπει να σημειωθεί ότι τα τρία και μισό χρόνια Μάρτιο του 2012 μας φέρνει μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2015.

 

Όταν ο πόλεμος « Τζιχάντ » ξεκίνησε Μάρτης 2012 αντιστοιχεί στη σύγκρουση μέχρι το τέλος του χρόνου με επικεφαλής τον« καταστροφικό »   το  « Ε I. «  (το ισλαμικό κράτος), επίσης γνωστή ως η «DAECH ‘  ‘το 42-μηνών μεγάλη θλίψη «  που πρέπει να εγκριθεί από τον Ιησού Χριστό στην επιστροφή του.

 

Μάρτιος, 2012   είναι η αρχή της Μεγάλης Θλίψης 42 μήνες. 

 

Έτσι για να πούμε ότι χωρίς την επιστροφή του Ιησού Χριστού είναι για το τρέχον έτος 2015, είναι ωστόσο σαφές ότι υπάρχει μια πολύ μεγάλη πιθανότητα ότι αυτή η επιστροφή στη δόξα του Κυρίου μας Ιησού Χριστού να είναι σε μια πολύ στενή χρόνου.

 

Ως Χριστιανοί μπορούμε να καταλάβουμε την έκταση του χρόνου Πόλεμο ως βιβλίο Ιησούς Χριστός και ο Εωσφόρος.

 

Ο Ιησούς Χριστός παλέψει για να σώσει τα περισσότερα από τους αδελφούς και τις αδελφές μας,

Για να τον φέρει μέσω του βαπτίσματος και μετάνοια μέγιστη ψυχές

Για να καταφύγιο από τα βάσανα της το τέλος του χρόνου όλους εκείνους που έχουν επιλεγεί ως σωτήρας.

Για να προστατεύσουμε τους εαυτούς μας από τις επιθέσεις των δυνάμεων του Εωσφόρου.

 

Εωσφόρος επιδιώκει να βάλει αμφιβολίες στο μυαλό των χριστιανών, για να τους εκπαιδεύσει στη φτώχεια, τη δυστυχία, το μίσος και τον πόλεμο για να τους οδηγήσει σε καλύτερη σύγχρονη δουλεία.

 

Το έργο του Εωσφόρου Ελύτη 

Εμείς αγαπητοί μου αδελφοί και αδελφές εν Χριστώ είμαστε οι στρατιώτες του Χριστού αυξηθεί και πρέπει να φέρουν δυνατά την καλή είδηση ​​της επικείμενης επιστροφής στη δόξα του Κυρίου μας Ιησού Χριστού.

 

Σημειώστε ότι ο Θεός πρέπει επίσης να παρεμβαίνει στους έσχατους καιρούς ανά την ολοκλήρωσή μας τιμωρίας και την ημέρα της οργής του.

 

Περίμενα την τιμωρία και την οργή του Θεού ημέρες για τις τελευταίες ημέρες από το τέλος του χρόνου, λίγο πριν την επιστροφή του Ιησού Χριστού.

 

Και πάλι από την αναλυτική ματιά στο παρελθόν, πιστεύω, χωρίς να είναι σε θέση να πει, αλλά είναι τόσο αληθινό πράγμα που δεν καταλαβαίνω δεν έχει σκεφτεί πριν, μπορώ να εξηγήσω:

 

Ας θυμηθούμε ότι, πράγματι, ο εβραϊκός λαός έζησε μια πραγματική δοκιμασία των δύο χιλιάδων χρόνων τιμωρία για όλες τις αμαρτίες που διαπράχθηκαν. Και 14 Μαΐου του 1948, ο Θεός συγχώρησε.

 

Αλλά αυτό δεν είναι το ίδιο για όλους τους μη Εβραίους!

 

Όλοι (μη-εβραϊκής) είναι υπόλογοι στον Θεό για όλες τις αμαρτίες που διαπράχθηκαν.

 

Οι αληθινοί Χριστιανοί θα σωθούμε από την αγάπη του Ιησού Χριστού.

 

Αλλά θα σωθούν μόνο όσοι μετανοούν για τις αμαρτίες τους, που έρχονται στο Χριστό μέσω του βαπτίσματος, η ζήτηση για απονομή χάριτος και στη συνέχεια τα πόδια ταπεινά στη ζωή από τους μετανοούντες αμαρτωλούς.

 

Όλοι οι άλλοι πρέπει να αντιμετωπίσει τις επιθέσεις των οπαδών του Σατανά υπέρβαση περισσότερες δοκιμές αποφασίστηκε από τον Θεό.

 

Μπορούμε να παρατηρήσετε ότι από 14η Μαΐου 1948 οι χώρες που είναι περισσότερο εκτεθειμένες σε επιθέσεις από οπαδούς του Σατανά, και τα θύματα μεγάλων καταστροφών είναι οι χώρες όπου ο Χριστιανισμός είναι μια μειονότητα.

 

Ομοίως, είναι σε αυτές τις χώρες να χριστιανικών μειονοτήτων ότι από 29 του Σεπτεμβρίου του 2008 οι άνθρωποι που υποφέρουν περισσότερο από τις φυσικές καταστροφές και τις διώξεις.

 

Και, τέλος, από τον Μάρτιο του 2012 είναι ακόμη στις ίδιες χώρες σε χριστιανικές μειονότητες, όπως οι φυσικές καταστροφές είναι το ισχυρότερο και οφείλουμε να παρατηρήσουμε ότι οι ισλαμιστές τους έσφαξαν, ενώ σφαγιάζει το πέρασμα των χριστιανικών μειονοτήτων.

 

Ως εκ τούτου, διαπιστώνουν ότι η τιμωρία του Θεού είναι εμφανώς εξαπλωθεί στους έσχατους καιρούς με αύξηση ίση με το μέγεθος του πολέμου μεταξύ του Χριστού και του Εωσφόρου.

 

Ο Ιησούς Χριστός, ως εκ τούτου, την εξοικονόμηση από την αγάπη του, την τιμωρία του Θεού, όλα τα όντα που έρχονται σ ‘Αυτόν με το βάπτισμα και τη μετάνοια και να θέσει τον εαυτό τους κάτω από την προστασία του από την προσευχή και την ταπεινοφροσύνη.

 

Εωσφόρος αναζητώντας εκδίκηση από τον πόνο και την καταστροφή των μέγιστων όντα και ιδιαίτερα τους χριστιανούς.

 

Ο Θεός βαθμό με την εφαρμογή αυτών των χρόνων από το τέλος του χρόνου τιμωρίας και το θυμό του σε όσους δεν μπουν κάτω από την προστασία της αγάπης και της ειρήνης του Ιησού Χριστού.

 

Ο Θεός σε αυτούς τους καιρούς του τέλους του χρόνου, με επιχορηγήσεις κατά τη συγχώρεση για όλες τις αμαρτίες του διαπράττονται, σε όλους εκείνους που τίθεται υπό την προστασία του την αγάπη και την ειρήνη του Ιησού Χριστού.

 

Προσευχή, πίστη, ταπεινότητα και μετάνοια θα βοηθήσει την αγαπημένη τους αδελφούς και τις αδελφές μου σε αυτές τις πολύ δύσκολες στιγμές πριν από την επιστροφή του Κυρίου μας Ιησού Χριστού, ο οποίος υποσχέθηκε ότι υπάρχουν δύο χιλιάδες χρόνια για να έρθει να μας σώσει ΤΕΛΟΣ ΧΡΟΝΟΥ.

 

Προφανώς είμαστε εκεί, και η επιστροφή του είναι επικείμενη.

 

Ας μετανοήσουμε!

 

 

Εν αναμονή της επιστροφής του Κυρίου μας έχουμε ακόμα να αντιμετωπίσουμε κάποιες πολύ δύσκολες μέρες και μέρες.

 

Οι δυσκολίες που θα εξακολουθεί να ενισχύεται και εξακολουθούν να ενισχύουν όλο και περισσότερο σαν τον πόνο του τοκετού μέχρι του Κυρίου Ιησού Χριστού στο Όρος των Ελαιών. Ιωάννη 16.21

18 Σεισμοί στο Νεπάλ σε 3 ημέρες 

http://www.emsc-csem.org/#2w

 

 

Βαλτιμόρη, οικονομική κρίση: οι μαύροι επιτεθούν λευκά

http://echelledejacob.blogspot.fr/2015/04/baltimore-crise-economique-les-noirs.html

 

Η ειρήνη, η αγάπη και χαρά στις καρδιές και στα σπίτια εν αναμονή της επιστροφής του Κυρίου μας Ιησού Χριστού για χίλια χρόνια της βασιλείας του, που θα μας χωρίσει από την τελική απόφαση.

 

Παρακαλούμε αγαπημένη μου αδελφοί και αδελφές εν Χριστώ θέλουν να επικοινωνούν καλά με όλες τις επαφές σας αυτό το σύνδεσμο για άμεση πρόσβαση σε όλα τα άρθρα μου:

 

http://wordpress.com/read/blog/id/10443259/

 

Ο χρόνος είναι περιορισμένος και πρέπει να εργαστούμε όλοι για να διαδώσουμε το ευαγγέλιο , « Ο Ιησούς Χριστός έρχεται σύντομα » 

 

Μπορεί να κάνω λάθος και δεν θα είναι η πρώτη φορά, αλλά νομίζω ότι η επιστροφή του Ιησού Χριστού είναι καλό για το τρέχον έτος, το 2015.

 

Σας καλώ να διαβάσετε ή να ξαναδιαβάσετε το άρθρο μου:

 

Η επιστροφή του Ιησού Χριστού επί της 14ης Μαΐου Ή 15 Σεπτέμβρη 2015! ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ γιορτή των σαλπίγγων

 

Επίσης, σας προσκαλούν να παρακολουθήσετε αυτά τα τρία βίντεο σχετικά με τις προφητείες των έσχατων καιρών του Δρ Peter Gilbert « Escathologue ».

 

 

Νομίζει ότι οι δοκιμασίες δεν έχουν έρθει ακόμα.

 

Συμφωνώ ότι βρισκόμαστε ήδη στο τέλος της Επταετίας λίγο πριν την επιστροφή του Ιησού Χριστού, αλλά δεν είμαι προφήτης και θα μπορούσα να κάνω λάθος, όμως πρέπει να είμαστε πάντα έτοιμοι να συναντήσουμε τον Κύριο σε κάθε στιγμή.

Νο 1

 

Νο 2

 

Νο 3

 

Θα ήθελα επίσης να σας, αγαπημένοι αδελφοί και αδελφές μου, κάτω από προσκαλούμε να διαβάσετε το Ευαγγέλιο του Μάρκου

Νικητής

Ευαγγέλιο του Μάρκου

 

http://www.info-bible.org/lsg/41.Marc.html

 

Mark 1

1.1

Αρχή του ευαγγελίου του Ιησού Χριστού, του Υιού του Θεού.

1.2

Σύμφωνα με ό, τι είναι γραμμένο στον Ησαΐα τον προφήτη: Ιδού εγώ αποστέλλω τον αγγελιοφόρο μου πριν από σένα, το οποίο θέλει κατασκευάσει την οδόν σου?

1.3

Η φωνή βοώντος εν τη ερήμω: Ετοιμάστε τον δρόμο τού Κυρίου, να κάνει διαδρομές του.

1.4

Ο John είχε βαφτίσει εν τη ερήμω, κηρύττοντας βάπτισμα μετάνοιας για την άφεση των αμαρτιών.

1.5

Όλη η χώρα της Ιουδαίας και όλων των κατοίκων της Ιερουσαλήμ βγήκε έξω για να τον? και ομολογώντας τις αμαρτίες τους, είχαν βαφτιστεί από αυτόν στον Ιορδάνη ποταμό.

1.6

Ιωάννης ενδεδυμένος τρίχας καμήλου και δερμάτινη ζώνη γύρω από τη μέση του. Έφαγε ακρίδες και άγριο μέλι.

1.7

Κήρυξε, λέγοντας, ερχεται μετά από μένα μία ισχυρότερη από ό, τι, και δεν είμαι άξιος να σκύψω για μένα, τα λουριά των οποίων τα σανδάλια.

1.8

Σας έχω βαπτιστεί με το νερό? θα σας βαπτίσει με το Άγιο Πνεύμα.

1.9

Εκείνη την εποχή ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ της Γαλιλαίας, και βαπτίστηκε από τον Ιωάννη στον Ιορδάνη.

1,10

Μέχρι τη στιγμή που βγήκε από το νερό, είδε τους ουρανούς ανοιχτή και το Πνεύμα να κατεβαίνει πάνω του σαν περιστέρι.

1,11

Και μια φωνή ήρθε από τον ουρανό, λέγοντας, Εσύ είσαι Υιός μου, στον οποίο είμαι πολύ ευχαριστημένος.

1,12

Αμέσως το Πνεύμα οδήγησε τον Ιησού στην έρημο,

1,13

όπου έζησε για σαράντα ημέρες, στον πειρασμό από τον Σατανά.Ήταν με τα άγρια ​​θηρία? Και τους αγγέλους υπηρετουν αυτον.

1,14

Μετά Ιωάννης συνελήφθη, ο Ιησούς ήρθε στη Γαλιλαία, κηρύττοντας το ευαγγέλιο του Θεού.

1,15

Και λέγοντας, η ώρα έχει εκπληρωθεί, και η βασιλεία του Θεού είναι κοντά. Μετανοείτε και πιστεύετε εις το ευαγγέλιον.

1,16

Καθώς περνούσε κατά μήκος της θάλασσας της Γαλιλαίας, είδε τον Simon και Ανδρέας ο αδελφός του Simon χύτευση ένα δίχτυ στη θάλασσα? γιατί ήταν ψαράδες.

1,17

Ο Ιησούς είπε σ ‘αυτούς, Συνέχεια μου, και εγώ θα σας κάνω ψαράδες ανθρώπων.

1,18

Αμέσως άφησαν τα δίχτυα τους και τον ακολούθησαν.

1,19

Έχοντας πάει λίγο παραπέρα, είδε Jacques, γιος του Ζεβεδαίου και Ιωάννην τον αδελφόν αυτού, ο οποίος ήταν επίσης στη βάρκα εργασιών επιδιόρθωσης τα δίχτυα.

1,20

Αμέσως κάλεσε τους? και άφησαν τον πατέρα τους Ζεβεδαίου στη βάρκα με τους προσέλαβε υπαλλήλους, και τον ακολούθησε.

1,21

Πήγαν στην Καπερναούμ. Και το Σάββατο, ο Ιησούς εισήλθε για πρώτη φορά στη συναγωγή, και δίδαξε.

1,22

Εξεπληττοντο δόγμα του: για τους δίδαξε ως έχων εξουσίαν, και όχι όπως οι γραμματείς.

1,23

Και ήταν εκεί στην συναγωγή τους ένας άνθρωπος με ένα ακάθαρτο πνεύμα, και φώναξε:

1,24

Ποια ήταν μεταξύ εμάς και εσάς, τον Ιησού από τη Ναζαρέτ; Ήρθες για να μας καταστρέψει. Ξέρω ποιος είσαι, ο Άγιος του Θεού.

1,25

Ο Ιησούς τον επέπληξε, λέγοντας: Σώπα, και βγες απ ‘αυτόν.

1,26

Και το ακάθαρτο πνεύμα ήρθε έξω από αυτόν, να τινάζεται βίαια και με μια δυνατή κραυγή.

1,27

Ήταν όλοι έκπληκτοι, έτσι ώστε να αμφισβητηθεί μεταξύ τους, λέγοντας: Τι είναι αυτό; Μια νέα διδασκαλία! Ηγείται ακόμα και τα ακάθαρτα πνεύματα, και τον υπακούν!

1,28

Και η φήμη του εξαπλώθηκε σε όλη την ευρύτερη περιοχή της Γαλιλαίας.

1,29

Φεύγοντας από την συναγωγή, πήγαν με τον Jacques και τον John στο σπίτι του Σίμωνα και του Ανδρέα.

1,30

Η μητριά του Simon θέσει άρρωστος με πυρετό? και αμέσως του είπαν γι ‘αυτήν.

1,31

Έχοντας έρθει κοντά, που την ανέθρεψε επάνω, παίρνοντας το χέρι της, και ο πυρετός την άφησε. Και τους εξυπηρέτησε.

1,32

Εκείνο το βράδυ, μετά το ηλιοβασίλεμα, έφεραν σ ‘αυτόν όλους όσους ήταν άρρωστοι ή καταληφθεί από δαίμονες.

1,33

Και όλη η πόλη συγκεντρώθηκαν στην πόρτα.

1,34

Θεράπευσε πολλούς που είχαν διάφορες ασθένειες? και δαιμόνια πολλά δαιμόνια, και δεν επέτρεψε στους δαίμονες για να μιλήσει, επειδή τον γνώριζαν.

1,35

Προς το πρωί, ενώ ήταν ακόμα πολύ σκοτεινό, σηκώθηκε και πήγε έξω σε ένα ερημικό μέρος, όπου προσευχήθηκε.

1,36

Simon και εκείνοι που ήταν μαζί του άρχισαν να τον ψάξει?

1,37

και όταν τον βρήκε, του είπαν, Όλα τα αναζητήσει σου.

1,38

Εκείνος τους απάντησε, ας πάμε στις επόμενες πόλεις, ότι κηρύσσει επίσης? γιατί αυτός είναι ο λόγος που ήρθα έξω.

1,39

Και κήρυττε στις συναγωγές τους σε όλα τα Γαλιλαία, και εκβάλλει δαιμόνια.

1,40

Μια λεπρός ήρθε σε αυτόν? και, γονατίζοντας, είπε ικετευτικά: Αν θέλης, δύνασαι να με καθαρίσεις.

1,41

Ο Ιησούς, μετακόμισε με συμπόνια, άπλωσε το χέρι του, άγγιξε τον, και είπε, εγώ θα? Είναι καθαρό.

1,42

Αμέσως η λέπρα τον άφησαν και είχε καθαριστεί.

1,43

Ο Ιησούς τον έστειλε επί τόπου, με αυστηρές συστάσεις,

1,44

και του είπε: Δες εσύ πει κανείς? αλλά πάει, δείχνουν τον εαυτό σου στον ιερέα και πρόσφερε για τον καθαρισμό σου τι Μωυσή, για μαρτυρία σ ‘αυτούς.

1,45

Αλλά αυτός ο άνθρωπος, έχοντας περάσει, άρχισαν να δημοσιεύουν πολύ, και να το αποκαλύψει, έτσι ώστε ο Ιησούς θα μπορούσε να τεθεί κανένας πιο ανοιχτά μέσα στην πόλη. Αλλά ήταν χωρίς σε μέρη της ερήμου και έρχονταν σ ‘αυτόν από όλες τις πλευρές.

Mark 2

2.1

Μερικές ημέρες αργότερα, μπήκε μέσα στην Καπερναούμ. Μάθαμε ότι ήταν στο σπίτι,

2.2

και συγκέντρωσε ένα μεγάλο αριθμό των ανθρώπων που ο χώρος μπροστά στην πόρτα, δεν μπορούσε να τους περιέχουν. Μίλησε τη λέξη.

2.3

Οι άνθρωποι ήρθαν σ ‘αυτόν, φέρνοντας έναν παραλυτικό που μεταφέρονται από τέσσερις άνδρες.

2.4

Καθώς δεν μπορούσε να έρθει, λόγω του πλήθους, αποκάλυψαν τη στέγη του σπιτιού όπου ήταν, και αφήστε κάτω από το κρεβάτι, όπου το άνοιγμα του παραλυτικού ωοτοκίας.

2.5

Ο Ιησούς είδε την πίστη τους, είπε στον παραλυτικό, Παιδί, οι αμαρτίες σου συγχωρούνται.

2.6

Υπήρχαν μερικοί από τους γραμματείς που ήταν καθισμένοι, και οι οποίοι αποκαλούσαν τους εαυτούς τους μέσα τους:

2.7

Πώς εννοεί αυτός ο άνθρωπος έτσι μιλούν βλασφημίες; Ο ίδιος βλασφημία. Ποιος μπορεί να συγχωρεί αμαρτίες, αλλά μόνο ο Θεός;

2.8

Αμέσως ο Ιησούς ήξερε το πνεύμα του, που τόσο αιτιολογημένη μέσα τους, τους είπε: Γιατί έχεις αυτά τα πράγματα στις καρδιές σας;

2.9

Ποια είναι ευκολότερο να πω στον παραλυτικό, «οι αμαρτίες σου συγχωρούνται, ή να πω, Σήκω, καταλαμβάνουν κρεβάτι σου, και τα πόδια;

2,10

Αλλά αυτό μπορεί να γνωρίζετε ότι ο Υιός του ανθρώπου έχει εξουσία πάνω στη γη να συγχωρεί αμαρτίες:

2,11

Εγώ σας προστάζω, είπε στον παραλυτικό, Σήκω, καταλαμβάνουν κρεβάτι σου, και να πάει προς το σπίτι σου.

2,12

Και αυτή τη στιγμή, σηκώθηκε, πήρε το κρεβάτι του, και βγήκε έξω πριν από όλα αυτά? Insomuch ότι ήταν όλοι έκπληκτοι, και δόξασαν τον Θεό, λέγοντας: Εμείς ποτέ δεν έχουμε δει κάτι τέτοιο .

2,13

Ο Ιησούς βγήκε έξω και πάλι δίπλα στη θάλασσα. Το σύνολο πλήθος ήρθε σ ‘αυτόν, και τους δίδαξε.

2,14

Με την ευκαιρία, είδε Levi, το γιο του Αλφειού, που κάθεται στην εφορία. Του είπε: Συνέχεια μου. Σηκώθηκε και τον ακολούθησε.

2,15

Όπως ο Ιησούς κάθισε στο κρέας στο σπίτι του Levi, πολλοί τελώνες και αμαρτωλοί κάθισαν επίσης προς τα κάτω με τον Ιησού και τους μαθητές του? για υπήρξαν πολλές, και τον ακολούθησαν.

2,16

Οι γραμματείς και οι Φαρισαίοι τον είδα να τρώει με τους τελώνες και τους αμαρτωλούς, είπε στους μαθητές του, γιατί δεν είχε πιει και να τρώει με τελώνες και αμαρτωλούς;

2,17

Όταν ο Ιησούς το άκουσε, είπε: Δεν είναι εκείνοι που είναι υγιείς που χρειάζονται ιατρό, αλλά οι άρρωστοι. Ήρθα για να μην καλέσω δικαίους, αλλά αμαρτωλούς.

2,18

Μαθητές του Ιωάννη και οι Φαρισαίοι νήστευαν. Ήρθαν σ ‘αυτόν, λέγοντας: Γιατί οι μαθητές του Ιωάννη και των Φαρισαίων γρήγορα, αλλά οι μαθητές σας δεν κάνει γρήγορα;

2,19

Ο Ιησούς τους απάντησε: Μπορεί τα παιδιά του bridechamber γρήγορα, ενώ ο γαμπρός είναι μαζί τους; Εφ ‘όσον έχουν το γαμπρό μαζί τους, δεν μπορούν γρήγορα.

2,20

Οι μέρες θα έρθει όταν ο γαμπρός θα πρέπει να λαμβάνονται μακριά, και τότε θα γρήγορα σε εκείνη την ημέρα.

2,21

Κανείς δεν ράβει ένα κομμάτι του νέου υφάσματος σε ένα παλιό ρούχο? αλλιώς το νέο γέμισμα-up παίρνει από το παλιό, και χειρότερα ενοίκιο.

2,22

Και κανείς δεν βάζει νέο κρασί σε παλιούς ασκούς? αλλιώς το κρασί θα σπάσει τα δέρματα, και το κρασί και τα δέρματα χαθεί? αλλά θα πρέπει να θέσει νέα κρασί σε νέα μπουκάλια.

2,23

Αυτό συνέβη το Σάββατο, που πήγε μέσα από τα χωράφια με το σιτάρι. Μαθητές Του, στο δρόμο, άρχισε να κόψει τα αυτιά.

2,24

Οι Φαρισαίοι είπε: Ιδού, γιατί το κάνουν αυτό, δεν είναι νόμιμο το Σάββατο;

2,25

Ο Ιησούς τους απάντησε: Έχετε ποτέ διαβάσει τι έκανε ο Δαβίδ όταν ήταν σε ανάγκη και ήταν πεινασμένος, αυτός και όσοι ήταν μαζί του?

2,26

πώς μπήκε στο σπίτι του Θεού στην εποχή του Αβιάθαρ του αρχιερέα, και έφαγε το ψωμί παράσταση, η οποία επέτρεψε στους ιερείς για να φάει, και έδωσε επίσης σε εκείνους που ήταν μαζί του;

2,27

Εκείνος τους είπε: το Σάββατο έγινε για τον άνθρωπο, όχι ο άνθρωπος για το Σάββατο,

2,28

έτσι και ο Υιός του ανθρώπου είναι κύριος και του Σαββάτου.

Mark 3

3.1

Και μπήκε πάλι στη συναγωγή. Και υπήρχε ένας άνθρωπος που είχε το ξεραμένο χέρι.

3.2

Τον παρακολουθούσαν, για να δούμε αν θα θεραπεύσει το σάββατο? Ότι θα μπορούσε να τον κατηγορήσει.

3.3

Και ο Ιησούς είπε στον άνθρωπο που είχε το ξεραμένο χέρι: Σήκω, στη μέση.

3.4

Τότε τους είπε: Είναι νόμιμο το Σάββατο για να κάνει καλό ή να κάνουν κακό, για να σώσει τη ζωή ή να σκοτώσει; Αλλά ήταν σιωπηλοί.

3.5

Έτσι, κοιτάζοντας γύρω σε αυτά με θυμό, που θρηνούσαν για την σκληρότητα της καρδιάς τους, είπε στον άνθρωπο: Έκτεινον χέρι σου.Εκείνος άπλωσε, και το χέρι του αποκαταστάθηκε.

3.6

Οι Φαρισαίοι πήγε έξω και αμέσως έκανε συμβούλιο με τους Ηρωδιανών σχετικά με το πώς να τον καταστρέψει.

3.7

Ο Ιησούς αποσύρθηκε στη θάλασσα με τους μαθητές του. Ένα μεγάλο πλήθος τον ακολουθούσε από τη Γαλιλαία?

3.8

και της Ιουδαίας, και την Ιερουσαλήμ, και από Idumaea, και πέρα ​​από τον Ιορδάνη, και για την Τύρο και τη Σιδώνα, ένα μεγάλο πλήθος, άκουσε όλα όσα έκανε, ήρθε σ ‘αυτόν.

3.9

Παρήγγειλε στους μαθητές του να κρατήσει πάντα στη διάθεσή του ένα μικρό σκάφος, ώστε να μην πιέζεται από το πλήθος.

3,10

Για είχε επουλωθεί πολλούς ανθρώπους, όλους εκείνους που είχαν ασθένειες που πιέζεται πάνω του να τον αγγίξει.

3,11

Τα ακάθαρτα πνεύματα, όταν τον είδε, έπεσε πριν από αυτόν, και φώναξε: Εσύ είσαι ο Υιός του Θεού.

3,12

Αλλά τους προειδοποίησε αυστηρά να μην τον κάνει γνωστό.

3,13

Πήγε πάνω στο βουνό? Κάλεσε εκείνους που ήθελε, και ήρθε σ ‘αυτόν.

3,14

Διόρισε δώδεκα, για να είναι μαζί του,

3,15

και να τους στείλει να κηρύξουν με δύναμη για να εκβάλλει δαιμόνια.

3,16

Εδώ ιδρύει το δώδεκα: Simon, τον οποίο ονόμασε Πέτρο?

3,17

Jacques, γιος του Ζεβεδαίου και τον Ιωάννη τον αδελφό του Ζακ, στον οποίο έδωσε το όνομα Boanerges, που σημαίνει γιος της βροντής?

3,18

André? Philippe? Βαρθολομαίος? Ματθαίος? Θωμάς? Ζακ, ο γιος του Αλφειού? Thaddeus? Σίμων ο χαναανιτική?

3,19

και ο Ιούδας ο Ισκαριώτης, ο οποίος τον πρόδωσε επίσης.

3,20

Πήγαν στο σπίτι, και το πλήθος έρχεται και πάλι μαζί, έτσι ώστε να μην μπορεί να φάει ακόμα και το ψωμί.

3,21

Οι γονείς του Ιησού ακούσει τι συνέβαινε, ήρθε να τον εκμεταλλευτούμε? για τους είπε, είναι εκτός εαυτού.

3,22

Και οι γραμματείς που κατέβηκαν από τα Ιεροσόλυμα είπε, hath Βεελζεβούλ? είναι από τον πρίγκιπα των δαιμόνων ότι οδηγεί τους δαίμονες.

3,23

Τους κάλεσε ο Ιησούς και είπε προς αυτούς διά παραβολών: Πώς μπορεί ο Σατανάς να διώχνει τον Σατανά;

3,24

Εάν ένα βασίλειο διαιρείται εναντίον του εαυτού, ότι το βασίλειο δεν μπορεί να σταθεί?

3,25

Αν ένα σπίτι διαιρείται εναντίον του εαυτού, ότι το σπίτι δεν μπορεί να σταθεί.

3,26

Εάν ο Σατανάς έχει ξεσηκωθεί εναντίον του εαυτού του, που είναι διαιρεμένη, δεν μπορεί να σταθεί, αλλά είναι όλα πάνω του.

3,27

Κανείς δεν μπορεί να μπει στο σπίτι ενός ισχυρού άνδρα και να χαλάσει τα αγαθά του, εκτός έρχεται για πρώτη φορά δεσμεύσει το ισχυρό άνδρα? τότε θα λεηλατήσει το σπίτι του.

3,28

Θα σας πω την αλήθεια, όλες οι αμαρτίες θα συγχωρεθούν ο γιος των ανδρών, και ό, τι βλασφημίες που θα πουν?

3,29

αλλά ποτέ όποιος βλασφημεί κατά του Αγίου Πνεύματος έχει συγχώρεση, αλλά είναι ένοχος αιώνιας αμαρτίας.

3,30

Το είπε αυτό επειδή είπε, έχει ένα ακάθαρτο πνεύμα.

3,31

Εκεί ήρθε στη συνέχεια τη μητέρα του και τα αδέρφια του ήρθε, και στέκεται έξω, έστειλαν και τον κάλεσαν.

3,32

Ένα πλήθος καθόταν γύρω του, και είπε: Δες, η μητέρα σου και οι αδελφοί σου είναι έξω ψάχνουν για εσάς.

3,33

Και είπε, Ποια είναι η μητέρα μου και οι οποίοι είναι οι αδελφοί μου;

3,34

Τότε με κοίταξε εκείνους που κάθονται γύρω του, Ιδού, λέει, η μητέρα μου και τα αδέρφια μου.

3,35

Για όποιον κάνει το θέλημα του Θεού, το ίδιο είναι ο αδελφός μου, η αδελφή μου και τη μητέρα.

Mark 4

4.1

Άρχισε πάλι να διδάσκει δίπλα στη θάλασσα. Ένα μεγάλο πλήθος μαζεύτηκε γύρω του, πήγε και κάθισε σε μια βάρκα στη θάλασσα. Το ολόκληρο το πλήθος ήταν πάνω στη γη.

4.2

Τους δίδαξε πολλά πράγματα σε παραβολές, και τους είπε στην διδασκαλία του:

4.3

Ακούστε. Ένας σπορέας βγήκε να σπείρει.

4.4

Καθώς έσπερνε, μερικοί σπόροι έπεσαν κατά μήκος της διαδρομής και τα πουλιά ήρθαν και έφαγε επάνω.

4.5

Μερικά έπεσε σε βραχώδες έδαφος, όπου δεν είχε πολύ χώμα? αμέσως να ξεπήδησε επειδή δεν είχε το βάθος της γης?

4.6

αλλά όταν ανέτειλε ο ήλιος, κάηκαν και μαραμένα μακριά ρίζες.

4.7

Και άλλο έπεσε ανάμεσα στα αγκάθια? Και τα αγκάθια μεγάλωσαν και έπνιξε αυτό, και δεν έδωσαν καρπούς.

4.8

Και άλλοι έπεσαν σε καλό έδαφος, και απέδωσε καρπούς μεγαλώνουν και αυξάνονται και δίδοντας τριάντα, εξήντα, και στο εκατονταπλάσιο.

4.9

Στη συνέχεια είπε: Αυτός που έχει αυτιά για να ακούσουν.

4,10

Όταν έμεινε μόνος, τους γύρω του με τα δώδεκα τον ρώτησε για τις παραβολές.

4,11

Εκείνος τους είπε: Για να σας έχει δοθεί το μυστήριο της βασιλείας του Θεού? Αλλά για εκείνους έξω από τα πάντα είναι σε παραβολές?

4,12

Ότι βλέπουμε μπορούν να δουν και να μην αντιλαμβάνονται, και ακοής μπορεί να ακούσει και να καταλάβει, καθώς φοβούνται ότι θα πρέπει να μετατραπούν, και οι αμαρτίες τους θα πρέπει να τους συγχωρεθεί.

4,13

Εκείνος τους είπε: Δεν καταλαβαίνετε αυτήν την παραβολή; Πώς θα καταλάβετε όλες τις παραβολές;

4,14

Ο σπορέας σπέρνει τη λέξη.

4,15

Μερικοί είναι κατά μήκος της διαδρομής, όπου η λέξη σπέρνεται? όταν ακούσουν, αμέσως ο Σατανάς έρχεται και αφαιρεί τον λόγον που έχουν σπαρθεί σε αυτά.

4,16

Άλλα, ομοίως, σπέρνονται σε πετρώδες έδαφος? όταν ακούν τη λέξη, που αμέσως θα λαμβάνουν με χαρά?

4,17

αλλά δεν έχουν ρίζα μέσα τους, αλλά αντέξει και, κάθε φορά που υπάρχει πρόβλημα ή διώξεις έρχεται εξαιτίας της λέξης, ευθύς σκανδαλίζονται.

4,18

Άλλοι σπέρνονται στα αγκάθια? Είναι αυτοί που ακούνε τη λέξη,

4,19

αλλά οι έγνοιες της ηλικίας, και η απάτη του πλούτου και οι επιθυμίες των άλλων πραγμάτων, πνίγουν τη λέξη, τον κάνουν άκαρπο.

4,20

Άλλοι έχουν σπαρεί σε καλό έδαφος? Είναι αυτοί που ακούνε τη λέξη και να την αποδεχτεί και να καρποφορήσει, τριάντα, εξήντα, και στο εκατονταπλάσιο.

4,21

Εκείνος τους είπε: Φέρτε κάνει μία λάμπα και το βάζουμε κάτω από ένα μπούσελ, ή κάτω από το κρεβάτι; Δεν το βάλετε σε ένα περίπτερο;

4,22

Γιατί δεν υπάρχει τίποτα που καλύπτονται, που δεν θα αποκαλυφθεί? Ούτε τίποτα μυστικό που δεν πρέπει να αποκαλυφθεί.

4,23

Αν κάποιος έχει αυτιά για να ακούει, ας ακούει.

4,24

Εκείνος τους είπε: Προσέχετε τι ακούτε. Το μέτρο που μετράτε θα εξυπηρετούνται, και θα σας δοθεί.

4,25

Για κάθε έναν που? αλλά αυτός ο οποίος δεν πρέπει να αφαιρεθεί, ακόμη και όσα έχει.

4,26

Είπε, λοιπόν είναι η βασιλεία του Θεού σαν ένας άνθρωπος θα πρέπει να ρίξει σπόρους στο έδαφος?

4,27

αν κοιμάται ή ρολόι, ημέρα και νύχτα, τα φύτρα σπόρων και μεγαλώνει, ο ίδιος δεν ξέρει πώς.

4,28

Η γη παράγει από μόνη της, πρώτα το μαχαίρι, τότε το αυτί, στη συνέχεια, το αποψιλωμένο στο αυτί?

4,29

και, όταν ο καρπός είναι ώριμος, βάζει το δρεπάνι, επειδή η συγκομιδή έχει έρθει.

4,30

Και είπε, Τι πρέπει να συγκρίνουμε τη βασιλεία του Θεού, ή ό, τι παραβολή πρέπει να έχουμε;

4,31

Είναι σαν ένα κόκκο σπόρους μουστάρδας, τα οποία, όταν σπέρνονται στη γη, είναι το μικρότερο όλων των σπόρων στη γη?

4,32

αλλά όταν σπέρνεται μεγαλώνει και γίνεται μεγαλύτερη από ό, τι όλα τα βότανα, και βάζει μπρος μεγάλα κλαδιά, έτσι ώστε τα πουλιά του αέρα μπορεί να ασκήσει κάτω από τη σκιά του.

4,33

Και με πολλές παραβολές όπως αυτό μίλησε η λέξη, δεδομένου ότι ήταν σε θέση να την ακούσουν.

4,34

Δεν μίλησε σε αυτά χωρίς μια παραβολή? αλλά σε ιδιώτες εξήγησε τα πάντα για τους μαθητές του.

4,35

Την ίδια ημέρα, το βράδυ, ο Ιησούς είπε: Ας πάμε στην άλλη πλευρά.

4,36

Αφού απέρριψε το πλήθος, που τον πήρε στη βάρκα όπου ήταν?υπήρχαν και άλλα σκάφη μαζί του.

4,37

Και προέκυψε μια μεγάλη καταιγίδα, και τα κύματα χτύπησαν στο σκάφος, έτσι ώστε να ήταν τώρα πλήρης.

4,38

Και αυτός κοιμόταν στην πρύμνη στο μαξιλάρι. Τον ξύπνησε και του είπε, Δάσκαλε, carest εσύ όχι ότι έχουμε χαθεί;

4,39

Σηκώθηκε, επιτίμησε τον άνεμο και είπε προς τη θάλασσα, την Ειρήνη!σκάσε! Και σταμάτησε ο άνεμος, και υπήρχε μεγάλη ηρεμία.

4,40

Εκείνος τους είπε: Γιατί είστε τόσο δειλοί; Πως δεν έχετε πίστη;

4,41

Και φοβήθηκαν υπερβολικά, και είπον προς αλλήλους, Τι είδους άνθρωπος είναι αυτός, που υπακούουν ακόμα και τον άνεμο και τη θάλασσα;

Mark 5

5.1

Έφτασαν στην άλλη πλευρά της θάλασσας, στη χώρα του Γαδαρηνών.

5.2

Και όταν ήταν έξω από το σκάφος, τον συνάντησε εκεί κάποιος άνθρωπος από τους τάφους, και έχει ένα ακάθαρτο πνεύμα.

5.3

Ποιος είχε την κατοικία του ανάμεσα στους τάφους, και κανείς δεν μπορούσε να τον δεσμεύσει ακόμη και με μια αλυσίδα.

5.4

Για συχνά είχε δεσμά και αλυσίδες είχαν δεσμευτεί, αλλά έσπασε τις αλυσίδες και να σπάσει τα δεσμά, και κανείς δεν είχε τη δύναμη να τον υποτάξει.

5.5

Ήταν πάντα νύχτα και ημέρα ανάμεσα στους τάφους και τα βουνά, το κλάμα και κοπή τον εαυτό του με πέτρες.

5.6

Όταν είδε τον Ιησού από μακριά, έτρεξε και τον προσκύνησαν,

5.7

και φώναξε με δυνατή φωνή: Τι έκανε σε μένα και σε σένα, Ιησού, Υιέ του Υψίστου Θεού; Σας παρακαλώ στο όνομα του Θεού, δεν με βασανίζουν.

5.8

Για είπε προς αυτόν, Βγείτε από τον άνθρωπο, ακάθαρτο πνεύμα!

5.9

Και τον ρώτησε, Ποιο είναι το όνομά σου; Το όνομά μου είναι λεγεώνα, εκείνος απάντησε, γιατί είμαστε πολλοί.

5,10

Και τον παρακαλούσε να μην στέλνετε έξω από τη χώρα.

5,11

Υπήρχαν, στα βουνά μια μεγάλη αγέλη διατροφή των χοίρων.

5,12

Και τα δαιμόνια τον παρακαλούσαν, λέγοντας: Στείλε μας εις τους χοίρους, ώστε να μπορούμε να εισέλθουν σε αυτά.

5,13

Τους επιτρέπεται. Και τα ακάθαρτα πνεύματα βγήκαν και τέθηκε σε χοίρους: και η αγέλη έτρεξε βίαια κάτω από έναν απότομο μέρος στη θάλασσα: υπήρχαν περίπου δύο χιλιάδες, και ήταν πνιγμένος στη θάλασσα.

5,14

Αυτοί που τους έθρεψε έφυγαν, και είπε ότι στην πόλη και στην ύπαιθρο. Οι άνθρωποι βγήκαν για να δουν τι είχε συμβεί.

5,15

Ήρθαν στον Ιησού, και είδε τον δαιμονισμένο, ο οποίος είχε την λεγεώνα, κάθονται, ντυμένος και στο σωστό μυαλό του? και φοβήθηκαν.

5,16

Όσοι είχαν δει τι είχε συμβεί τους είπε τι είχε συμβεί στο δαιμονισμένο και στους χοίρους.

5,17

Τότε άρχισαν να εκλιπαρούν τον Ιησού να εγκαταλείψουν το έδαφός τους.

5,18

Όπως ο ίδιος ανέβηκε στη βάρκα, ο οποίος είχε δαιμονισμένο ζήτησε άδεια για να μείνει μαζί του.

5,19

Ο Ιησούς δεν τον άφησε, αλλά του είπε: Πήγαινε στο σπίτι σου, να, και να τους πω πόσο πολύ ο Κύριος έχει κάνει και πώς είχε έλεος σε σας.

5,20

Πήγε μακριά και άρχισε να διακηρύξει σε Δεκάπολης αυτό που ο Ιησούς είχε κάνει γι ‘αυτόν. Και όλοι ήταν έκπληκτοι.

5,21

Ο Ιησούς στο πλοίο επέστρεψε στην άλλη πλευρά, ένα μεγάλο πλήθος συγκεντρώθηκε γύρω του. Ήταν δίπλα στη θάλασσα.

5,22

Τότε ήρθε ένας από τους άρχοντες της συναγωγής που ονομάζεται Ιαείρου, ο οποίος, έχοντας επίγνωση, έπεσε στα πόδια του,

5,23

και του έδωσε αυτό το επείγον αίτημα: η μικρή κόρη μου είναι στο τέλος, έρχονται, βάζει τα χέρια του, κι έτσι μπορεί να θεραπευθεί και να ζήσουν.

5,24

Ο Ιησούς πήγε μαζί του. Ένα μεγάλο πλήθος που ακολουθείται και πίεσε.

5,25

Τώρα υπήρχε μια γυναίκα που είχε ένα θέμα του αίματος δώδεκα χρόνια.

5,26

Είχε υποστεί πολλά πράγματα από πολλούς γιατρούς, και είχε ξοδέψει όλα είχε, και αυτή δεν είχε βελτιώσαμε, αλλά μάλλον χειροτέρευε ήταν.

5,27

Έχοντας ακούσει για τον Ιησού, ήρθε μέσα στο πλήθος πίσω, και άγγιξε το ένδυμά του.

5,28

Για είπε: Αν εγώ μόλις αγγίξει τα ρούχα του, θα πρέπει να είναι ολόκληρα.

5,29

Εκείνη τη στιγμή, η απώλεια αίματος σταμάτησε και αισθάνθηκε στο σώμα της ότι θεραπεύτηκε από την θλίψη της.

5,30

Ο Ιησούς αμέσως γνωρίζοντας στον εαυτό του ότι η αρετή είχε φύγει απ ‘αυτόν? και, γυρνώντας προς το πλήθος, είπε, που άγγιξαν τα ρούχα μου;

5,31

Μαθητές Του είπε, μπορείτε να δείτε το πλήθος συνέθλιβε σου, και λες εσύ, Ποιος με άγγιξε;

5,32

Και κοίταξε γύρω για να δει ποιος το είχε κάνει.

5,33

Αλλά η γυναίκα που φοβούνται και τρέμουν, ξέροντας τι είχε συμβεί σε αυτήν, ήρθε και έπεσε στα πόδια του και του είπε όλη την αλήθεια.

5,34

Αλλά ο Ιησούς είπε, η κόρη, η πίστη σου σε έσωσε? πηγαίνετε στην ειρήνη, και να ολόκληρης της πανούκλας σου.

5,35

Ενώ αυτός ακόμα μιλούσε, ήρθε από τον ηγεμόνα της συναγωγής, η οποία είπε, η κόρη σου είναι νεκρός? γιατί ο Δάσκαλος περαιτέρω;

5,36

Αλλά ο Ιησούς, ανεξάρτητα από αυτά τα λόγια, είπε στον άρχοντα της συναγωγής: Ο φόβος δεν είναι, μόνο να πιστέψουμε.

5,37

Και αυτός επιτρέπεται κανείς να τον συνοδεύσει, εκτός από τον Πέτρο, ο Ζακ και ο Ιωάννης ο αδελφός του Ζακ.

5,38

Έφτασαν στο σπίτι του άρχοντα της συναγωγής, και βλέπει την αναταραχή, και τους ανθρώπους κλάμα και θρήνος.

5,39

Πήγε και είπε σε αυτούς, γιατί το κάνετε εσείς αυτό το κακό, και γιατί κλαις; Το παιδί δεν είναι νεκρό, αλλά κοιμάται.

5,40

Και γέλασαν μαζί του. Στη συνέχεια, αφού τα βάζουμε όλα έξω, αφαιρεί με τον πατέρα και τη μητέρα του παιδιού, και εκείνοι που τον είχαν συνοδεύσει, και πήγε στο οποίο το παιδί είχε.

5,41

Την άρπαξε από το χέρι και είπε, Talitha Κουμή, που σημαίνει Κοριτσάκι, σήκω, λέω.

5,42

Αμέσως η κοπέλα σηκώθηκε και άρχισε να περπατάει? γιατί ήταν δώδεκα χρονών. Και ήταν πολύ έκπληκτος.

5,43

Και τους χρεώνονται straitly ότι ο άνθρωπος δεν πρέπει να το γνωρίζουν? και τους είπε να δώσει χώρο στην κοπέλα.

Mark 6

6.1

Ο Ιησούς δεν άφησε εκεί και πήγε στην πατρίδα του. Οι μαθητές του τον ακολούθησαν.

6.2

Όταν το Σάββατο ήρθε, άρχισε να διδάσκει στη συναγωγή. Πολλοί άνθρωποι που τον άκουσαν ήταν έκπληκτοι, λέγοντας: Πώς ήρθε αυτός ο άνθρωπος αυτά τα πράγματα; Ποια είναι η σοφία που του δόθηκε, και πώς τέτοια θαύματα που προκλήθηκαν από τα χέρια του;

6.3

Δεν είναι αυτό ο ξυλουργός, ο γιος της Μαρίας, ο αδελφός του Ζακ, ο Ιωσήφ, ο Ιούδας και ο Simon; Και οι αδελφές του, είναι ότι δεν είναι εδώ μαζί μας; Και ήταν για αυτούς προσβεβλημένος.

6.4

Αλλά ο Ιησούς τους είπε: Ένας προφήτης δεν είναι χωρίς τιμή, εκτός από τη γενέτειρά του, μεταξύ των συγγενών του και στο ίδιο του το σπίτι.

6.5

Δεν μπορούσε να κάνει θαύματα εκεί, εκτός από το ότι έβαλε τα χέρια του πάνω από μερικά αρρώστους και τους θεράπευε.

6.6

Και θαύμασε εξαιτίας της απιστίας τους. Ο Ιησούς έκανε το γύρο για τα χωριά διδασκαλία.

6.7

Στη συνέχεια κάλεσε το δώδεκα, και άρχισε να στέλνετε ανά δύο, δίνοντάς τους δύναμη πάνω σε ακάθαρτα πνεύματα.

6.8

Τους έδωσε εντολή να πάρει τίποτα για το ταξίδι, εκτός από το προσωπικό? χωρίς ψωμί, χωρίς σακούλα, χωρίς χρήματα στο ζωνάρι τους?

6.9

να φορούν σανδάλια, και δεν διατίθενται σε δύο χιτώνες.

6,10

Στη συνέχεια, τους είπε, σε οποιαδήποτε σπίτι μπείτε, να μείνουν εκεί μέχρι να αναχωρήσουν από εκεί.

6,11

Και, αν υπάρχει κάπου άνθρωποι που δεν μπορείτε να λάβετε ή να σας ακούσουμε, να αφαιρέσετε τον εαυτό σας από εκεί, αποτινάξει τη σκόνη από τα πόδια σας για μια μαρτυρία προς αυτούς.

6,12

Και πήγαν και κήρυξαν την μετάνοια.

6,13

Έριξαν από πολλά δαιμόνια, και έχρισε με λάδι πολλούς αρρώστους και να θεραπευθούν.

6,14

Ο βασιλιάς Ηρώδης ακούσει για τον Ιησού, του οποίου το όνομα είχε γίνει γνωστό, και είπε: Ιωάννης ο Βαπτιστής αναστήθηκε από τους νεκρούς, και γι ‘αυτό είναι μέσω αναρωτιέται αυτόν.

6,15

Άλλοι είπαν, είναι ο Ηλίας. Και άλλοι είπαν, είναι προφήτης σαν ένας από τους προφήτες.

6,16

Αλλά όταν ο Ηρώδης άκουσε αυτό, είπε, ο John, τον οποίο αποκεφάλισε, είναι αυτός που έχει αυξηθεί.

6,17

Για Ηρώδης ο ίδιος είχε συλλάβει τον Ιωάννη, και τον έδεσε στη φυλακή εξαιτίας της Ηρωδιάδας η σύζυγος του Φιλίππου του αδελφού του, επειδή την είχε παντρευτεί,

6,18

Ιωάννης είπε: Δεν επιτρέπεται σου να έχει η γυναίκα του αδελφού σου.

6,19

Ηρωδιάς βάλθηκε εναντίον του, και είναι επιθυμητό να σκοτώσει.

6,20

Αλλά δεν μπορούσε? Για Ηρώδης φοβόταν τον Ιωάννη, γνωρίζοντας τον για να είναι δίκαιος και άγιος άνθρωπος? αυτός προστατεύεται, και, μετά τον άκουσε, έκανε πολλά πράγματα και τον άκουγε με ευχαρίστηση.

6,21

Και όταν έρθει η κατάλληλη μέρα, ότι ο Ηρώδης για τα γενέθλιά του έκανε δείπνο για άρχοντες του, υψηλή καπεταναίοι, και επικεφαλής κτήματα της Γαλιλαίας.

6,22

Η κόρη του Ηρωδιάς ήρθε στο δωμάτιο? χόρεψε, και ευχαριστημένος ο Ηρώδης και οι επισκέπτες του. Ο βασιλιάς είπε στον νεανίδα: Ρωτήστε για μένα αυτό που θέλεις, και θα δώσω.

6,23

Και ορκίστηκε Αυτά που ρωτάς εμένα, εγώ θα σας δώσω, έστω και το μισό του βασιλείου μου.

6,24

Όντας έξω, είπε στη μητέρα της, τι θα ζητήσω; Και είπε: Το κεφάλι του Ιωάννη του Βαπτιστή.

6,25

Εκείνη αμέσως με βιασύνη στο βασιλιά και του είπε αυτό το αίτημα: Θέλω να μου δώσει αμέσως σε μια πιατέλα το κεφάλι του Ιωάννη του Βαπτιστή.

6,26

Ο βασιλιάς λυπήθηκε? αλλά λόγω της όρκους του και τους επισκέπτες, δεν θα την απορρίψει.

6,27

Έστειλε επί τόπου ένα φρουρό, και διέταξε να φέρει το κεφάλι του Ιωάννη του Βαπτιστή.

6,28

Ο φρουρός πήγε και τον αποκεφάλισε μέσα στη φυλακή, και έφερε το κεφάλι του σε μια πιατέλα. Εκείνος έδωσε στο κορίτσι, και το κορίτσι που έδωσε στη μητέρα της.

6,29

Και οι μαθητές του άκουσαν αυτό, ήρθε και πήρε το σώμα του και τον έβαλαν σε μνήμα.

6,30

Οι απόστολοι συνηθροίσθησαν στον Ιησού, και του είπε ό, τι είχε κάνει και όλα όσα είχε διδάξει.

6,31

Ο Ιησούς τους είπε: Ελάτε πέρα ​​σε ένα μέρος έρημο, και να ξεκουραστεί λίγο. Για υπήρχαν πολλοί έρχονται και φεύγουν, και δεν έχουν ακόμη χρόνο για να φάει.

6,32

Έτσι βγήκαν σε μια βάρκα, να πάει μακριά σε ένα ερημικό μέρος.

6,33

Πολλοί άνθρωποι τους θα είδε και τις αναγνωρισμένες, και όλες οι πόλεις με τα πόδια και έτρεξε μπροστά τους στον τόπο όπου πήγαιναν.

6,34

Όταν πήγε στην ξηρά, είδε ένα μεγάλο πλήθος, και κινήθηκε με συμπόνια γι ‘αυτούς, επειδή ήταν σαν πρόβατα χωρίς ποιμένα? και άρχισε να τους διδάξει πολλά πράγματα.

6,35

Καθώς η ώρα ήταν ήδη αργά, οι μαθητές του ήρθε σε αυτόν και είπε, Ο τόπος είναι έρημος, και ο χρόνος είναι τώρα παρελθόν?

6,36

Αποστολή τους μακριά, ώστε να μπορούν να πάνε στη χώρα και τα χωριά γύρω, και να αγοράσουν οι ίδιοι κάτι για να φάει.

6,37

Ο Ιησούς τους απάντησε: Δώστε τους εσείς να φάνε. Αλλά είπε, ας πάει και να αγοράσει ψωμί για διακόσια πένες, και να τους δώσουμε κάτι για να φάει;

6,38

Εκείνος τους είπε: Πόσα ψωμιά έχετε; Ελέγξτε. Ήξεραν, λένε, Πέντε, και δύο ψάρια.

6,39

Και τους έδωσε εντολή να κάνει όλους να καθήσουν από τις εταιρείες κατά το πράσινο γρασίδι,

6,40

και κάθισε σε σειρές εκατοντάδες και πενήντα.

6,41

Πήρε τα πέντε ψωμιά και τα δύο ψάρια και κοιτώντας ψηλά στον ουρανό, έδωσε χάρη. Στη συνέχεια έσπασε τα ψωμιά και τα έδωσε στους μαθητές να τα βάζουν μπροστά στο πλήθος. Χώρισε και τα δύο ψάρια μεταξύ τους όλα.

6,42

Όλοι έφαγαν και ήταν γεμάτα,

6,43

και σήκωσαν δώδεκα κοφίνια γεμάτα κομμάτια του ψωμιού και ό, τι είχε απομείνει από τα ψάρια.

6,44

Εκείνοι που έφαγαν τα ψωμιά ήσαν πέντε χιλιάδες άνδρες.

6,45

Αμέσως ο Ιησούς έκανε τους μαθητές του να μπει στο πλοίο και να πάνε πριν απ ‘αυτόν προς την άλλη πλευρά για να Βηθσαϊδά, ενώ απέρριψε το πλήθος.

6,46

Όταν είχε επιστρέψει, πήγε στο βουνό να προσευχηθεί.

6,47

Όταν το βράδυ ήρθε, το πλοίο ήταν στη μέση της θάλασσας, και μόνον αυτός πάνω στη γη.

6,48

Είδε τους μοχθούν στην κωπηλασία? για τον άνεμο αντίθετο. Κατά την τέταρτη φυλακή της νύχτας ήρθε σε αυτούς, περπατώντας πάνω στη θάλασσα, και θα έχουν περάσει.

6,49

Όταν είδαν να περπατάει πάνω στη θάλασσα, που υποτίθεται ότι ήταν ένα φάντασμα, και φώναξε?

6,50

επειδή όλοι τον είδαν και ταράχτηκαν. Και αμέσως ο Ιησούς τους μίλησε, λέγοντας: Μην ανησυχείτε, αυτό είναι εγώ, δεν φοβούνται!

6,51

Στη συνέχεια πήγε στο χέρι τους μέσα στο πλοίο, σταμάτησε ο άνεμος. Ήταν από μόνες τους όλα έκπληκτοι, και θαύμασε?

6,52

επειδή δεν είχε καταλάβει για τα ψωμιά, επειδή η καρδιά τους σκλήρυνε.

6,53

Αφού είχαν περάσει πάνω, ήρθαν να προσγειωθεί στο Γεννησαρέτ, και προσγειώθηκε.

6,54

Όταν ήταν έξω από το σκάφος, τους ανθρώπους, αφού τον αναγνώρισε αμέσως,

6,55

έτρεξε ολόγυρα, και άρχισαν να φέρνουν τους ασθενείς σε στρώματα για να οπουδήποτε και αν ακούσει ότι ήταν.

6,56

Όπου εισήλθε, σε χωριά ή πόλεις, ή χώρα, που τους αρρώστους στις αγορές, και τον παρακαλούσε να αγγίξουν μόνο το στρίφωμα του ενδύματος του. Και όλα αυτά που τον άγγιξε είχαν επουλωθεί.

Mark 7

7.1

Οι Φαρισαίοι και οι γραμματείς, που προέρχονται από την Ιερουσαλήμ, συνηθροίσθησαν στον Ιησού.

7.2

Είδαν κάποιοι από τους μαθητές του να φάει ψωμί με μόλυναν τα χέρια, δηλαδή, δεν έχουν πλυθεί.

7.3

Για οι Φαρισαίοι και όλοι οι Εβραίοι δεν τρώνε αν δεν πλένουν τα χέρια τους, σύμφωνα με την παράδοση των πρεσβυτέρων?

7.4

και όταν προέρχονται από την αγορά δεν τρώνε αν δεν πλένουν.Έχουν ακόμα πολλά άλλα πράγματα εκεί, όπως το πλύσιμο των κύπελλα, κανάτες και τα σκάφη από ορείχαλκο.

7.5

Και οι Φαρισαίοι και οι Γραμματείς τον ρώτησε, γιατί οι μαθητές σας δεν ακολουθούν την παράδοση των πρεσβυτέρων, αλλά τρώνε το ψωμί τους με άπλυτα χέρια;

7.6

Ο Ιησούς απάντησε, υποκριτές, καλά έκανε Ησαϊας προφητεύει σας, όπως είναι γραμμένο: Αυτός ο λαός με τιμά με τα χείλη τους, αλλά η καρδιά τους είναι μακριά από μένα.

7.7

Μάταια κι αυτοί μου λατρεία, την εκπαίδευση για τα δόγματα τις εντολές των ατόμων.

7.8

Για αφήσατε την εντολή του Θεού, εσείς κρατήστε την παράδοση των ανδρών.

7.9

Τους είπε, πολύ καλά εσείς απορρίψει την εντολή του Θεού, να κρατήσει την παράδοσή σας.

7,10

Για Μωυσής είπε: Τίμα τον πατέρα σου και τη μητέρα σου? και, Όποιος κακολογεί τον πατέρα ή τη μητέρα του, θα πρέπει να τεθεί σε θάνατο.

7,11

Μα θα μου πείτε, Αν ένας άνθρωπος λέει στον πατέρα του ή τη μητέρα του, τι θα μπορούσα να έχω από μένα είναι Κορβάν, δηλαδή, μια προσφορά στο Θεό,

7,12

θα αφήσει πλέον τον κάνει τίποτα για τον πατέρα του ή τη μητέρα του,

7,13

Κάνοντας το λόγο του Θεού από την παράδοση σας, τα οποία έχετε εκδίδονται. Και μπορείτε να κάνετε πολλά άλλα τέτοια πράγματα.

7,14

Στη συνέχεια, είχε καλέσει το λαό σ ‘αυτόν, είπε: Ακούστε με όλοι, και να κατανοήσουν.

7,15

Δεν υπάρχει τίποτα έξω από έναν άνθρωπο που εισέρχονται σε αυτόν μπορεί να τον μολύνουν? αλλά αυτό που βγαίνει από τον άνθρωπο είναι αυτό που τον μολύνει.

7,16

Αν κάποιος έχει αυτιά για να ακούει, ας ακούει.

7,17

Όταν μπήκε στο σπίτι, μακριά από το πλήθος, οι μαθητές του τον ρώτησε η παραβολή.

7,18

Εκείνος τους είπε: Μπορείτε επίσης, είσαι ανόητος; Δεν μπορείτε να καταλάβετε ότι τίποτα που μπαίνει έξω από έναν άνθρωπο μπορεί να τον μολύνουν?

7,19

Για να μην πάει μέσα στην καρδιά του, αλλά στην κοιλιά του, και βγαίνει στο σχέδιο, καθαρίζοντας όλα τα τρόφιμα.

7,20

Είπε, αυτό που βγαίνει από έναν άνδρα είναι αυτό που μολύνει τον άνθρωπο.

7,21

Για από μέσα, από την καρδιά των ανδρών, προέρχονται οι κακές σκέψεις, μοιχείες, πορνείες, φόνοι,

7,22

κλοπές, απληστία, διαφθορά, εξαπάτηση, ασέλγεια, πονηρό μάτι, βλασφημία, υπερηφάνεια, αφροσύνη.

7,23

Όλα αυτά τα κακά πράγματα έρχονται από μέσα, και μολύνουν τον άνθρωπο.

7,24

Τότε ο Ιησούς πήγε από εκεί, και αναχώρησε στις ακτές της Τύρου και της Σιδώνας. Εισήλθε ένα σπίτι, και θα πρέπει ο άνθρωπος δεν ξέρειαλλά δεν θα μπορούσε να αποκρυβεί.

7,25

Για μια συγκεκριμένη γυναίκα, της οποίας η κόρη είχε ακάθαρτο πνεύμα, ακούσει γι ‘αυτόν, ήρθε και έπεσε στα πόδια του.

7,26

Η γυναίκα ήταν Έλληνας, Syrophoenician προέλευσης. Εκείνη τον παρακάλεσε να ρίχνει το δαιμόνιο από την κόρη της. Ο Ιησούς είπε,

7,27

Αφήστε τα παιδιά να πρώτα να πληρωθούν: γιατί δεν είναι καλό να πάρει το ψωμί των παιδιών και να τα πετάνε στα σκυλιά.

7,28

Ναι, Κύριε, εκείνη του απάντησε, αλλά τα σκυλιά κάτω από το τραπέζι τρώνε ψίχουλα των παιδιών.

7,29

Στη συνέχεια, είπε, λόγω αυτής της λέει να πάει, ο δαίμονας έχει αφήσει την κόρη σας.

7,30

Και όταν πήγε σπίτι της, βρήκε το παιδί που βρίσκεται στο κρεβάτι, ο δαίμονας σβήσει.

7,31

Ο Ιησούς δεν άφησε την περιοχή της Τύρου και ήρθε μέσα από τη Σιδώνα στη θάλασσα της Γαλιλαίας, που διασχίζουν τα σύνορα της Δεκάπολης.

7,32

Έφεραν με τον ένα κωφό άτομο που είχε δυσκολία στην ομιλία, και τον παρακαλώ να βάλουν τα χέρια πάνω της.

7,33

Τον πήρε παράμερα από το πλήθος, βάλτε τα δάχτυλά του στα αυτιά και άγγιξε τη γλώσσα του με το δικό του σάλιο της?

7,34

Στη συνέχεια, κοιτώντας ψηλά στον ουρανό, αναστέναξε και είπε, Ephphatha, δηλαδή, να ανοίξει τον εαυτό σας.

7,35

Και τα αυτιά του άνοιξαν, τη γλώσσα του ελευθέρωσε, και μιλούσε πολύ καλά.

7,36

Ο Ιησούς τους διέταξε να μην το πω σε κανέναν? αλλά το πιο πολύ που τους επιβάλλουν, τόσο περισσότερο θα το ανακηρυχθεί.

7,37

Ήταν πέρα ​​από το μέτρο έκπληξη, λέγοντας, έπραξε όλα τα πράγματα? κάνει ακόμη και οι κουφοί ακούν και μιλούν τη σίγαση.

Mark 8

8.1

Σε εκείνες τις ημέρες, ένα πλήθος που επανενωθεί και μη έχοντας τίποτα να φάνε, ο Ιησούς κάλεσε τους μαθητές του και τους είπε:

8.2

Έχω συμπόνια για το πλήθος, γιατί τώρα τρεις ημέρες συνεχίζουν μαζί μου, και δεν έχουν τίποτα να φάνε.

8.3

Αν μπορώ να τους στείλει σπίτι νηστεία δυνάμεων έχασαν το δρόμο τους? επειδή μερικοί από αυτούς ήρθαν από μακριά.

8.4

Τους μαθητές του του απάντησε: Πώς μπορεί ένας άνθρωπος να ικανοποιήσει αυτούς τους ανθρώπους με ψωμί εδώ στην έρημο;

8.5

Ο Ιησούς τους ρώτησε, πόσα καρβέλια έχετε; Επτά, απάντησαν.

8.6

Και πρόσταξε το πλήθος να καθίσει κάτω, πήρε τα επτά καρβέλια, και έδωσε τις ευχαριστίες, και το φρένο, και έδωσε στους μαθητές του για τη διανομή? και να τους βάζουν μπροστά στο πλήθος.

8.7

Είχαν μερικά μικρά ψάρια, και ο Ιησούς έδωσε χάρη, έκανε επίσης τη διανομή.

8.8

Έτρωγαν και χόρτασαν και σήκωσαν επτά καλάθια γεμάτα θραύσματα που απέμειναν.

8.9

Ήταν περίπου τέσσερις χιλιάδες. Και τους έστειλε.

8,10

Αμέσως πήρε στη βάρκα με τους μαθητές του, και ήρθε στα μέρη τής Dalmanutha.

8,11

Οι Φαρισαίοι βγήκαν και άρχισαν να υποστηρίζουν με τον Ιησού, και να τον δοκιμάσει, ζήτησε από τον ένα σημάδι από τον ουρανό.

8,12

Και αυτός αναστέναξε βαθιά στο πνεύμα του, και είπε, Γιατί η γενιά αυτή επιδιώκει ένα σημάδι; Θα σας πω την αλήθεια, δεν θα πρέπει να δοθεί ένα σήμα προς αυτή τη γενιά.

8,13

Και τους άφησε, και εισέρχονται στο σκάφος, αναχώρησε προς την άλλη πλευρά.

8,14

Και ξέχασε να πάρει το ψωμί? είχαν ένα μαζί τους στο σκάφος.

8,15

Και κατηγόρησε τους λέγοντας, Πάρτε την προσοχή και να προσέξουμε το προζύμι των Φαρισαίων και το προζύμι του Ηρώδη.

8,16

Και αιτιολογημένη μεταξύ τους, λέγοντας, είναι επειδή δεν έχουμε ψωμί.

8,17

Ο Ιησούς, το αντιλαμβανόμαστε, τους είπε: Γιατί είναι αυτονόητο ότι δεν έχετε ψωμί; Δεν είστε ακόμα καταλάβει, και δεν καταλαβαίνετε;

8,18

Έχετε σκληρή καρδιά; Έχοντας τα μάτια, δεν βλέπεις; Και τα αυτιά, ακούσατε δεν είναι; Και δεν θυμάσαι;

8,19

Όταν έσπασα τα πέντε άρτους στους πέντε χιλιάδες, πόσα καλάθια γεμάτα θραύσματα πήρες επάνω; Δώδεκα, που απάντησε.

8,20

Και όταν έσπασα τα επτά καρβέλια για τέσσερις χιλιάδες, πόσα καλάθια γεμάτα θραύσματα πήρες επάνω; Επτά, απάντησαν.

8,21

Και είπε: Δεν καταλαβαίνετε ακόμα;

8,22

Ήρθαν για να Bethsaida? και έφεραν σ ‘αυτόν έναν τυφλό, τον παρακάλεσε να αγγίξει.

8,23

Πήρε τον τυφλό από το χέρι και τον οδήγησε έξω από το χωριό? και όταν είχε φτύσει στα μάτια του, έβαλε τα χέρια του, και τον ρώτησε αν είδε τίποτα.

8,24

Κοίταξε, και είπε, βλέπω τους άνδρες? Για τους βλέπω σαν τα δέντρα με τα πόδια.

8,25

Έβαλε τα χέρια του και πάλι πάνω στα μάτια του? και όταν τον δούμε, είχε αποκατασταθεί, και είδα τα πάντα ξεκάθαρα.

8,26

Και τον έστειλε στο σπίτι του, λέγοντας: Μην πάτε στο χωριό.

8,27

Ο Ιησούς πήγε με τους μαθητές του, στις πόλεις της Καισάρειας Φιλίππων ο ίδιος τους ο τρόπος αυτός ερώτηση: Ποιος πιστεύετε άνδρες λένε ότι είμαι;

8,28

Δεν απάντησε, ο Ιωάννης ο Βαπτιστής? άλλοι λένε Ηλία, άλλοι ένας από τους προφήτες.

8,29

Και εσείς, τους ρώτησε, ποιος λέτε ότι είμαι; Πέτρος απάντησε: Εσύ είσαι ο Χριστός.

8,30

Ο Ιησούς τους προειδοποίησε να μην το πω αυτό γι ‘αυτόν σε κανέναν.

8,31

Τότε άρχισε να τους διδάσκει, ότι ο Υιός του ανθρώπου πρέπει να υποστεί πολλά πράγματα και να απορριφθεί από τους πρεσβυτέρους και τους αρχιερείς και γραμματείς, και να σκοτωθεί, και ότι μετά από τρεις ημέρες να αυξηθεί και πάλι.

8,32

Είπε ότι λέει ανοιχτά. Και ο Πέτρος τον πήρε παράμερα και άρχισε να τον επιπλήξει.

8,33

Αλλά ο Ιησούς γυρίζοντας και βλέποντας τους μαθητές του, επέπληξε τον Πέτρο, λέγοντας, Πήγαινε πίσω μου, Σατανά! επειδή δεν μπορεί να καταλάβει τα πράγματα του Θεού, είστε μόνο ανθρώπινες σκέψεις.

8,34

Και κάλεσε το πλήθος μαζί με τους μαθητές του, είπε: Αν κάποιος θέλει να έρθει πίσω μου, ας απαρνηθεί τον εαυτό του, και ας σηκώσει τον σταυρό του και ας με ακολουθεί.

8,35

Επειδή, όποιος θα σώσει τη ζωή του θα τη χάσει, αλλά όποιος χάσει τη ζωή του για χάρη μου και το ευαγγέλιο θα το σώσει.

8,36

Και τι θα ωφελήσει τον άνθρωπο να κερδίσει τον κόσμο ολόκληρο, αλλά χάσει την ψυχή του;

8,37

Τι πρέπει να δώσει ο άνθρωπος εις ανταλλαγήν της ψυχής αυτού;

8,38

Για όποιον είναι ντροπή για μένα και τα λόγια μου σε αυτό το μοιχαλίδα και αμαρτωλή γενεά, ο Υιός του Ανθρώπου θα πρέπει να ντρέπεται γι ‘αυτόν, όταν έρθει στη δόξα του Πατέρα του μαζί με τους αγίους αγγέλους.

Mark 9

9.1

Εκείνος τους είπε: Σας λέω την αλήθεια, κάποιοι από αυτούς που είναι εδώ δεν θα γευτεί θάνατο πριν δει τη βασιλεία του Θεού να έρθει με δύναμη.

9.2

Και μετά από έξι ημέρες, ο Ιησούς πήρε τον Πέτρο, τον Jacques και τον Ιωάννη, και leadeth τους μακριά σε ένα ψηλό βουνό. Ήταν μεταμορφώθηκε μπροστά τους?

9.3

ενδύματα του έγινε αστραφτερή, έντονα λευκό, δεν υπάρχει πληρέστερη πάνω στη γη θα μπορούσε να τους χλωρίνη.

9.4

Ο Ηλίας και ο Μωυσής τους εμφανίστηκε, μιλώντας με τον Ιησού.

9.5

Και ο Πέτρος τηλεφωνητή, είπε στον Ιησού: Ραβίνος, είναι καλό ότι είμαστε εδώ? Ας κάνουμε τρεις σκηνές, μία για σένα, μία για τον Μωυσή και μια για τον Ηλία.

9.6

Για δεν ήξερε τι να πω, γιατί φοβήθηκαν.

9.7

Ένα σύννεφο τούς επισκίασε, και από το σύννεφο ήρθε μια φωνή: Αυτό είναι ο Υιός μου? Να τον ακούσουν!

9.8

Και ξαφνικά κοιτάζοντας ολόγυρα, και είδαν τον Ιησού μόνο με αυτούς.

9.9

Όπως ήρθαν κάτω από το βουνό, τους χρεώνονται για να πει κανείς τι είχαν δει, μέχρι ο Υιός του Ανθρώπου είχε αναστηθεί από τους νεκρούς.

9,10

Κράτησαν ότι λέγοντας με τον εαυτό τους, αμφισβητώντας τι η αύξηση από τους νεκρούς.

9,11

Οι μαθητές τον ρώτησαν: Γιατί οι γραμματείς λένε ότι ο Ηλίας πρέπει να έρθει πρώτα;

9,12

Εκείνος απάντησε, ο Ηλίας έρχεται πρώτα και να αποκαταστήσει όλα τα πράγματα. Και γιατί είναι γραμμένο του Υιού του ανθρώπου που θα πρέπει να υποστούν πολλά πράγματα και να περιφρονείται;

9,13

Αλλά μπορώ να σας πω ότι ο Ηλίας έχει έρθει και τον μεταχειρίστηκαν όπως ήθελαν, καθώς είναι γραμμένο γι ‘αυτόν.

9,14

Όταν ήρθαν για τους μαθητές, είδαν γύρω τους ένα μεγάλο πλήθος, και οι γραμματείς κουβέντα μαζί τους.

9,15

Από τη στιγμή που ο κόσμος τον είδε, ήταν πολύ έκπληκτος, και τρέχει να τον χαιρετήσει.

9,16

Τους ρώτησε, Τι συζητούν μαζί τους;

9,17

Και ένας από το πλήθος του απάντησε, Δάσκαλε, έφερα σε σένα γιε μου, όστις μια χαζή πνεύμα.

9,18

Όπου τον κυριεύει, να τον ρίχνει κάτω? αφροί και τρίζει τα δόντια του και γίνεται άκαμπτο. Ζήτησα από τους μαθητές σας να το ρίχνει έξω, και δεν μπορούσαν.

9,19

Faithless, ο Ιησούς τους είπε, πόσο καιρό θα είμαι μαζί σας; πόσο καιρό θα μπορώ πάσχετε; Φέρτε τον σε μένα. Είναι έφερε σ ‘αυτόν.

9,20

Και μόλις τον είδε, το πνεύμα του συγκλονίζεται? έπεσε στο έδαφος, και τυχόν διευρυμένες άφρισμα.

9,21

Ρώτησε τον πατέρα του, Πόσο καιρό έχει ο ίδιος σαν αυτό μαζί του;Από την παιδική ηλικία, μου απάντησε.

9,22

Και ofttimes αυτό έχων τον ρίχνει στη φωτιά και στο νερό για να τον καταστρέψει. Αλλά αν μπορείτε να κάνετε τίποτα, έλα σε βοήθειά μας, έχουν συμπόνια για μας.

9,23

Ο Ιησούς είπε προς αυτόν, Εάν δύνασαι … όλα είναι δυνατά γι ‘αυτόν που πιστεύει.

9,24

Αμέσως ο πατέρας του αγοριού αναφώνησε, νομίζω! βοήθει εις την απιστία μου!

9,25

Ο Ιησούς είδε ο λαός ήρθε τρέχοντας, επέπληξε το ακάθαρτο πνεύμα, λέγοντάς του: Κωφάλαλους πνεύμα, εγώ σας προστάζω, να βγει από αυτόν, και δώστε περισσότερο.

9,26

Και βγήκε, ουρλιάζοντας και κουνώντας με μεγάλη βία. Έγινε ως λάθος, έτσι ώστε πολλοί είπαν ότι ήταν νεκρός.

9,27

Αλλά ο Ιησούς τον πήρε από το χέρι και τον σήκωσε. Και στάθηκε.

9,28

Όταν είχε έρθει στο σπίτι, οι μαθητές του τον ρώτησε ιδιαιτέρως, γιατί δεν μπορούμε να τον πετάξει έξω;

9,29

Εκείνος τους είπε: Αυτό το είδος μπορεί να έρθει μόνο με την προσευχή.

9,30

Έφυγαν από εκεί και πέρασε μέσα από τη Γαλιλαία. Ο Ιησούς δεν ήθελε να το μάθει κανείς.

9,31

Για δίδαξε τους μαθητές του και τους είπε: Ο Γιος του ανθρώπου θα πρέπει να προδώσει στα χέρια των ανδρών? θα πρέπει να τον σκοτώσει, και τρεις ημέρες αφότου έχει τεθεί στο θάνατο, θα αυξηθεί.

9,32

Αλλά δεν καταλαβαίνουν το ρητό, και φοβήθηκαν να τον ρωτήσω.

9,33

Ήρθαν στην Καπερναούμ. Όταν ήταν στο σπίτι τους ρώτησε, Τι ήταν να συζητήσουμε για τον τρόπο;

9,34

Αλλά σιώπησε, γιατί είχε αμφισβητήσει μεταξύ τους για το ποιος ήταν ο μεγαλύτερος.

9,35

Στη συνέχεια, κάθισε, κάλεσε τους δώδεκα, και τους είπε: Αν κάποιος θέλει να είναι πρώτος, αυτός θα πρέπει να είναι η τελευταία του όλους και υπηρέτης όλων.

9,36

Και πήρε ένα μικρό παιδί και τον είχε σταθεί ανάμεσά τους, και λαμβάνοντας τον στην αγκαλιά του, είπε:

9,37

Όποιος καλωσορίζει στο όνομά μου, ένα τέτοιο παιδί λαμβάνει τον εαυτό μου? και όποιος μου λαμβάνει, δεν δέχεται εμένα, αλλά αυτόν που με έστειλε.

9,38

John είπε σ ‘αυτόν: Δάσκαλε, είδαμε ένα χύτευσης δαιμόνια στο όνομά σου? και εμείς τον απαγόρευσε, επειδή δεν ακολουθεί μας.

9,39

Μην απαγορεύετε Ο Ιησούς είπε, διότι δεν υπάρχει άνθρωπος που θα κάνει ένα θαύμα στο όνομά μου μπορεί να μιλήσει σοβαρά κακό για μένα.

9,40

Ποιος δεν είναι εναντίον μας είναι για εμάς.

9,41

Και όποιος σας δώσει να πιείτε ένα ποτήρι νερό στο όνομά μου, επειδή ανήκετε στο Χριστό, σας λέω την αλήθεια, δεν θέλει να χάσει την ανταμοιβή του.

9,42

Αλλά αν κάποιος κάνει ένα από αυτά τα μικρά αυτοί που πιστεύουν ότι θα ήταν καλύτερα γι ‘αυτόν που κρεμάστηκε στο λαιμό του μια μεγάλη μυλόπετρα, και πέταξε στη θάλασσα.

9,43

Εάν το χέρι σας προκαλεί να αμαρτήσει, να κόψει? Είναι καλύτερα για σένα να εισέλθουν στη ζωή ακρωτηριασμένους,

9,44

ό, τι χρειάζεται δύο χέρια για να πάει στην κόλαση, στη φωτιά που δεν πρέπει ποτέ να σβήσει.

9,45

Και αν το πόδι σου σε κάνει να αμαρτήσει, θα αποκοπεί? καλύτερα για εσάς να εισάγετε κουτσός ζωή,

9,46

ό, τι έχει και τα δύο πόδια να ρίχνει στην κόλαση, στη φωτιά που δεν πρέπει ποτέ να σβήσει.

9,47

Και αν το μάτι σου σε κάνει να αμαρτήσει, να κόβω έξω? καλύτερο για σας να εισέλθη εις την βασιλείαν του Θεού με το ένα μάτι παρά να έχεις δύο μάτια και να ριχτούν στον άδη,

9,48

όπου το σκουλήκι τους δεν πεθαίνει, και η φωτιά δε σβήνει.

9,49

Για κάθε μία πρέπει να αλατίζονται με τη φωτιά.

9,50

Το αλάτι είναι καλό? αλλά αν το αλάτι έχει χάσει γεύση του, με το οποίο θέληση εσείς σεζόν;

(9.51)

Έχετε αλάτι στους εαυτούς σας, και να είναι σε ειρήνη με τον άλλον.

Mark 10

10,1

Τότε ο Ιησούς πήγε από εκεί, και έρχεται σε ακτές της Ιουδαίας, πέρα ​​από τον Ιορδάνη. Το πλήθος συγκεντρώθηκε και πάλι κοντά του, και ως συνήθως, άρχισε και πάλι να το διδάξουν.

10,2

Οι Φαρισαίοι ήρθαν και, για να τον δοκιμάσει, τον ρώτησαν, είναι νόμιμο για έναν άνδρα να χωρίσει τη γυναίκα του.

10,3

Εκείνος απάντησε: Ότι το οποίο ο Μωυσής;

10,4

Ο Μωυσής, που είπε, επιτρέπεται να γράψει ένα νομοσχέδιο του διάζευξη, και να θέσει μακριά.

10,5

Και ο Ιησούς είπε σ ‘αυτούς, είναι λόγω της σκληρότητας της καρδιάς σας που γράψατε αυτό το δίδαγμα.

10,6

Αλλά από την αρχή της δημιουργίας, ο Θεός τους έκανε αρσενικό και θηλυκό?

10,7

Γι ‘αυτό ένας άνθρωπος αφήνει τον πατέρα και τη μητέρα του και θα προσκολληθεί στη γυναίκα του,

10,8

και οι δύο πρέπει να γίνει μία σάρκα. Έτσι, δεν είναι πλέον δύο είναι, αλλά είναι μία σάρκα.

10,9

Ας άνθρωπος δεν διαχωρίσει αυτό που ο Θεός συνένωσε.

10,10

Όταν ήταν στο σπίτι, οι μαθητές τον ρώτησαν και πάλι γι ‘αυτό.

10,11

Είπε, όποιος χωρίσει τη γυναίκα του και παντρευτεί άλλη διαπράττει μοιχεία εναντίον της?

10,12

και αν χωρίσει το σύζυγό της και παντρεύεται μια άλλη, διαπράττει μοιχεία.

10,13

Και έφεραν τα μικρά παιδιά, ότι θα μπορούσε να τους αγγίξει. Αλλά οι μαθητές επέπληξε εκείνους που τους έφερε.

10,14

Ο Ιησούς είδε, ήταν αγανακτισμένος και είπε να τους έρθει να με αφήσει τα μικρά παιδιά, και δεν τους εμποδίζει? για τη βασιλεία του Θεού ανήκει σε τέτοιου είδους.

10,15

Σας λέω, όποιος δεν λάβει την βασιλεία του Θεού σαν μικρό παιδί ποτέ δεν θα εισέλθουν.

10,16

Και τους πήρε στην αγκαλιά του, και ευλογημένος, θέτοντας τα χέρια του πάνω τους.

10,17

Καθώς πήγαινε στο δρόμο, ένας άνδρας έτρεξε και γονάτισε μπροστά του, καλό Δάσκαλο, τον εαυτό του, ρώτησε, τι πρέπει να κάνω για να κληρονομήσω αιώνια ζωή;

10,18

Ο Ιησούς είπε, Γιατί με λες αγαθό; Υπάρχει κανένα καλό, αλλά μόνο ο Θεός.

10,19

Εσύ γνωρίζεις τις εντολές, δεν μοιχεύσεις? Ου φονεύσεις? Μην κλέψεις? Μην ψευδομαρτυρήσεις? Δεν εξαπάτηση ένα? Τίμα τον πατέρα σου και τη μητέρα σου.

10,20

Αυτός του απάντησε, Δάσκαλε, όλα αυτά έχω παρατηρήσει από τη νιότη μου.

10,21

Όταν ο Ιησούς βλέποντας τον τον αγαπούσε, και είπε, σας λείπει ένα πράγμα? πάει, να πωλήσει το μόνο που έχετε και να δώσει στους φτωχούς, και θέλεις έχεις θησαυρό στον ουρανό. Στη συνέχεια έρχονται, ακολουθήστε με.

10,22

Αλλά λυπημένος που λέει, και πήγε μακριά θλιμμένος? γιατί είχε κτήματα πολλά.

10,23

Ο Ιησούς κοίταξε ολόγυρα, και λέγει προς τους μαθητάς αυτού, πώς δύσκολα θα εκείνοι που έχουν τα πλούτη μπουν μέσα στη βασιλεία του Θεού!

10,24

Οι μαθητές έμειναν κατάπληκτοι τα λόγια του. Και, συνεχίζοντας, είπε: παιδιά μου, είναι δύσκολο για εκείνους που εμπιστεύονται σε πλούτη να εισέλθουν στην βασιλεία του Θεού!

10,25

Είναι ευκολότερο για μια καμήλα να περάσει μέσα από το μάτι μιας βελόνας, παρά πλούσιος να μπει μέσα στη βασιλεία του Θεού.

10,26

Οι μαθητές έμειναν έκπληκτοι και είπαν ο ένας στον άλλο? Και ποιος μπορεί να σωθεί;

10,27

Ο Ιησούς τους κοίταξε και είπε, αυτό είναι αδύνατο με τους άνδρες, αλλά όχι με το Θεό: για είναι δυνατόν όλα τα πράγματα με το Θεό.

10,28

Πέτρος άρχισε να του πω? Ιδού, έχουμε αφήσει όλα και να σου ακολούθησαν.

10,29

Ο Ιησούς απάντησε, μπορώ να σας πω την αλήθεια, δεν υπάρχει άνθρωπος που hath έφυγε από το σπίτι, γιατί για μένα και λόγω των καλών νέων, το σπίτι του, ή αδελφούς ή αδελφές ή μητέρα ή ο πατέρας ή παιδιά, ή τα εδάφη,

10,30

θέλει λάβει εκατονταπλάσια τώρα, στην παρούσα στιγμή, τα σπίτια, τους αδελφούς, αδελφές, μητέρες, τα παιδιά, και τα εδάφη, με διωγμούς, και στον μέλλοντα αιώνα, την αιώνια ζωή.

10,31

Πολλοί πρώτη θα είναι η τελευταία? Και η τελευταία πρέπει να είναι πρώτο.

10,32

Ήταν στο δρόμο τους στην Ιερουσαλήμ, και ο Ιησούς πήγε πριν από αυτούς. Και ήταν έκπληκτοι, και ακολουθώντας τον με φόβο. Και πήρε και πάλι το δώδεκα άκρη και άρχισε να τους λέει τι επρόκειτο να συμβεί σ ‘αυτόν:

10,33

Ιδού, ανεβαίνουμε στα Ιεροσόλυμα, και ο Υιός του Ανθρώπου θα προδώσει στους αρχιερείς και οι γραμματείς. Θα τον καταδικάσουν σε θάνατο και θα τον παραδώσουν στους Εθνικούς

10,34

Θα τον κοροϊδεύουν, σε φτύνουν τον ίδιο, τον μαστιγώσουν και θα τον σκοτώσει? και τρεις μέρες αργότερα θα αυξηθούν.

10,35

Ο γιος του Ζεβεδαίου, Ζακ και ο Ιωάννης ήρθε ο Ιησούς και του είπε: Δάσκαλε, θέλουμε να κάνουμε για μας ό, τι ζητάμε από εσάς.

10,36

Τους είπε: Τι θέλεις να κάνω για σένα;

10,37

Δώσε μας, όπως είπαν, μπορεί να καθίσει, ένα στα δεξιά σας και το άλλο στο αριστερό χέρι σου, στη δόξα σου.

10,38

Ο Ιησούς απάντησε, Ye δεν ξέρουν τι να σας ρωτήσω. Μπορείτε να πιείτε το ποτήρι που εγώ πίνω ή να βαφτιστεί με το βάφτισμα που εγώ βάφτισε με; Μπορούμε, είπαν.

10,39

Και ο Ιησούς απάντησε αυτούς, Είναι αλήθεια ότι μπορείτε να πιείτε το ποτήρι που εγώ πίνω, και να βαφτιστεί με το βάφτισμα που εγώ βαφτίστηκε?

10,40

αλλά όταν πρόκειται να καθίσει στα δεξιά μου ή στα αριστερά μου, αυτό δεν εξαρτάται από μένα, και θα δοθεί σε αυτούς για τους οποίους είναι έτοιμη.

10,41

Όταν το δέκα το άκουσε, άρχισαν να αγανακτούν κατά Jacques και τον Ιωάννη.

10,42

Τους κάλεσε ο Ιησούς και είπε: Ξέρετε ότι εκείνοι που θεωρούνται άρχοντες των εθνών άρχοντας πάνω τους, και μεγάλες αυτές τους κυριαρχούν.

10,43

Δεν είναι έτσι ανάμεσά σας. Αλλά όποιος θέλει να είναι μεγάλος ανάμεσά σας πρέπει να γίνει υπηρέτης σας?

10,44

και όποιος θέλει να είναι πρώτος ανάμεσά σας πρέπει να γίνει δούλος όλων.

10,45

Για ήρθε ο Υιός του ανθρώπου δεν πρέπει να εξυπηρετούνται, αλλά για να υπηρετήσει και να δώσει τη ζωή του λύτρο για πολλούς.

10,46

Ήρθαν στην Ιεριχώ. Και όταν βγήκε έξω με τους μαθητές του και ένα μεγάλο πλήθος, ο γιος του Τίμαιο, Bartimaeus, ένα τυφλό ζητιάνο, καθόταν στην άκρη του δρόμου.

10,47

Άκουσε ότι ήταν ο Ιησούς ο Ναζωραίος, άρχισε να κλαίει? Υιός του Δαβίδ, Ιησού, ελέησέ με!

10,48

Πολλοί τον επέπληξε, για να του κλείσει το στόμα? αλλά φώναξε πολύ περισσότερο? Υιός του Δαβίδ, ελέησόν με!

10,49

Ο Ιησούς σταμάτησε και είπε, τον αποκαλούν. Κάλεσαν τον τυφλό, λέγοντάς του: Πάρτε θάρρος, σήκω επάνω, σας καλεί.

10,50

Και ρίχνουν το παλτό του, και, σηκώνονται με ένα δεσμευμένο, ήρθε στον Ιησού.

10,51

Και ο Ιησούς είπε σ ‘αυτόν: Τι θέλεις να κάνω για σένα; Rabbouni, απάντησε ο τυφλός άνθρωπος, ώστε να μπορώ να δω.

10,52

Και ο Ιησούς είπε σ ‘αυτόν: Πήγαινε, η πίστη σου σε έσωσε.

(10:53)

Αμέσως έλαβε την όρασή του και ακολούθησαν τον Ιησού στο δρόμο.

Mark 11

11,1

Πλησίασαν την Ιερουσαλήμ, και ήταν κοντά στο Bethphage και Βηθανία, στο Όρος των Ελαιών, ο Ιησούς έστειλε δύο από τους μαθητές του,

11,2

λέγοντάς τους: Πηγαίνετε στο χωριό απέναντί ​​σας, μόλις το εισάγετε, θα βρείτε ένα πουλάρι δεμένο, επί του οποίου δεν άνδρας καθόταν?Λύστε το και φέρτε το.

11,3

Αν κάποιος σας λέει, «Γιατί το κάνεις αυτό; ας πούμε, «Ο Κύριος που χρειάζεται. Και αμέσως θα τον στείλει εδώ.

11,4

Οι μαθητές πήγαν και βρήκαν το πουλάρι δεμένο κοντά σε μια πόρτα, στο ανοικτό δρόμο, και έλυσε.

11,5

Μερικοί από αυτούς που ήταν εκεί τους είπε: Τι κάνεις; Γιατί στην αποδέσμευση του Colt;

11,6

Δεν απάντησε όπως είχε πει ο Ιησούς. Και αφήστε τους να πάνε.

11,7

Έφεραν το πουλάρι στον Ιησού, πάνω στα οποία ρίχνει τα ενδύματά τους, και κάθισε πάνω του.

11,8

Πολλοί άνθρωποι εξάπλωση ρούχα τους στον δρόμο, και άλλοι εξαπλωθεί κλαδιά που είχαν κοπεί στα χωράφια.

11,9

Εκείνοι μπροστά και εκείνων που ακολούθησαν τον Ιησού ήταν φωνάζοντας Ωσαννά! Ευλογημένος είναι αυτός που έρχεται στο όνομα του Κυρίου!

11,10

Ευλογημένος είναι η ερχόμενη βασιλεία, το βασίλειο του πατέρα μας Δαβίδ! Ωσαννά εν τοις υψίστοις!

11,11

Ο Ιησούς μπήκε στην Ιερουσαλήμ και πήγε στο ναό. Όταν είχε δει, όπως ήταν ήδη αργά, βγήκε στη Βηθανία με τους Δώδεκα.

11,12

Την επόμενη μέρα, όταν είχαν έρθει από τη Βηθανία, ήταν πεινασμένοι.

11,13

Βλέποντας από μακριά μια συκιά έχει φύλλα, πήγε να δει αν θα μπορούσε να βρει κάτι? και είναι κοντά, δεν βρήκε τίποτα, αλλά τα φύλλα, γιατί δεν ήταν ο καιρός των σύκων.

11,14

Στη συνέχεια, παίρνοντας το λόγο, είπε, κανείς ποτέ δεν τρώνε φρούτα από εσάς! Και οι μαθητές του ακούσει.

11,15

Ήρθαν στην Ιερουσαλήμ, και ο Ιησούς πήγε στο ναό. Άρχισε να ρίχνει έξω αυτούς που πωλούνται και αγοράζονται στο ναό? Κατέρριψε τα τραπέζια των moneychangers, και τα καθίσματα περιστέρια?

11,16

και δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να φέρει γύρω από το ναό.

11,17

Και δίδαξε, λέγοντας, δεν είναι γραμμένο, το σπίτι μου θα ονομαστεί οίκος προσευχής για όλα τα έθνη; Αλλά εσείς την κάνατε άντρο κλεφτών.

11,18

Οι αρχιερείς και οι γραμματείς το άκουσαν, και αναζήτησε το πώς θα μπορούσαν να τον καταστρέψει? για να τον φοβούνται, γιατί όλα ο κόσμος εξεπλάγη από το δόγμα του.

11,19

Όταν το βράδυ ήρθε, πήγε έξω από την πόλη.

11,20

Το πρωί, περνώντας από, είδαν τη συκιά στερέψει από τις ρίζες.

11,21

Peter θυμήθηκε τι είχε συμβεί και είπε στον Ιησού: Ραβίνος, κοίτα η συκιά που καταράστηκε έχει μαραθεί!.

11,22

Απεκρίθη ο Ιησούς και είπε προς αυτούς, έχει πίστη στο Θεό.

11,23

Θα σας πω την αλήθεια, αν κάποιος λέει σε αυτό το βουνό, «να αναληφθούν και να ριχτεί στη θάλασσα? Και δεν αμφιβάλλω στην καρδιά του, αλλά πιστεύει ότι αυτό που λέει θα συμβεί, θα γίνει για.

11,24

Ως εκ τούτου, μπορώ να σας πω, ό, τι ζητήσετε στην προσευχή, πιστεύω ότι το έχετε λάβει, και θα το έχετε.

11,25

Και όταν στέκεστε προσευχόμενοι, αν έχετε τίποτα εναντίον κανενός, τον συγχωρεί, ότι ο Πατέρας σας, που είναι στον ουρανό μπορεί να σας συγχωρήσει τα αμαρτήματά σας.

11,26

Αλλά αν δεν συγχωρεί, ο Πατέρας σας στον ουρανό δεν θα συγχωρήσει τα αμαρτήματά σας, είτε.

11,27

Πήγαν πίσω στην Ιερουσαλήμ, και ενώ ο Ιησούς περπατούσε στο ναό, οι αρχιερείς, οι γραμματείς και οι πρεσβύτεροι ήρθε να τον

11,28

και είπε, Με ποια εξουσία κάνεις αυτά τα πράγματα, και ποιος σου έδωσε αυτή την εξουσία για να τους κάνουμε;

11,29

Ο Ιησούς τους απάντησε, εγώ θα σας κάνω μια ερώτηση? Απάντησέ μου, και μπορώ να σας πω με ποια εξουσία κάνω αυτά τα πράγματα.

11,30

Το βάπτισμα του Ιωάννη, ήταν από τον ουρανό ή από τους άνδρες;Απάντησε μου.

11,31

Και αιτιολογημένη μεταξύ τους, Αν πούμε, από τον ουρανό, θα πει, γιατί τότε δεν θα τον πιστέψει;

11,32

Και αν πούμε, των ανθρώπων … φοβούνταν τους ανθρώπους: για όλους πραγματοποιήθηκε Ιωάννη ως προφήτη.

11,33

Έτσι απάντησε ο Ιησούς, δεν ξέρουμε. Ο Ιησούς είπε σ ‘αυτούς: Ούτε εγώ, εγώ δεν θα σας πω με ποια εξουσία κάνω αυτά τα πράγματα.

Mark 12

12,1

Και άρχισε να τους μιλήσει με παραβολές. Ένας άνθρωπος φύτεψε έναν αμπελώνα. Έθεσε ένα hedge γι ‘αυτό, έσκαψαν ένα πατητήρι και έχτισε ένα πύργο? και το αφήσει έξω για γεωργούς, και εγκατέλειψαν τη χώρα.

12,2

Κατά τη διάρκεια της συγκομιδής έστειλε έναν υπηρέτη στους ενοίκους να λαμβάνουν από αυτούς μερικά από τα φρούτα της αμπέλου.

12,3

Και τον έπιασαν, τον έδειραν και τον έστειλε μακριά άδειο.

12,4

Και έστειλε ξανά στις αρχές αυτές άλλο υπάλληλο? Τον χτύπησαν στο κεφάλι και τον αντιμετωπίζεται επαίσχυντα.

12,5

Έστειλε ένα άλλο, και τον σκότωσαν? τότε αρκετοί άλλοι, ξυλοδαρμό ή σκοτωθεί.

12,6

Είχε ακόμα ένα αγαπημένο γιο? τον έστειλε τελευταίο προς αυτούς, λέει, αυτά θα ευλάβεια ο γιος μου.

12,7

Όμως αυτές οι γεωργοί είπαν μεταξύ τους, αυτό είναι ο κληρονόμος?Έλα, ας τον σκοτώσει, και η κληρονομιά θα είναι δική μας.

12,8

Και τον πήρε, τον σκότωσαν και τον πέταξαν έξω από το αμπέλι.

12,9

Τώρα πώς θα είναι ο ιδιοκτήτης του αμπελώνα να κάνω; Θα έρθει και να καταστρέψουν τους ενοίκους και να δώσει τον αμπελώνα σε άλλους.

12,10

Δεν έχετε διαβάσει αυτό το γραφή: Η πέτρα που απέρριψαν οι οικοδόμοι έχει γίνει η ακρογωνιαία?

12,11

Είναι από το θέλημα του Κυρίου, όπως έχει πράξει, και είναι θαυμαστή στα μάτια μας;

12,12

Προσπάθησαν να τον συλλάβουν, αλλά φοβόταν το πλήθος.Κατάλαβαν ότι ήταν γι ‘αυτούς ότι ο Ιησούς είπε αυτήν την παραβολή.Και τον άφησε και πήγε μακριά.

12,13

Και έστειλαν σ ‘αυτόν ορισμένων από τους Φαρισαίους και των Herodians, να τον πιάσει στα λόγια του.

12,14

Και ήρθε σ ‘αυτόν, Δάσκαλε, ξέρουμε ότι είσαι αληθινός, και να μην ανησυχείτε πρόσωπο? για να μην θεωρήσει το πρόσωπο των ανδρών, αλλά διδάσκουν τον τρόπο του Θεού εν αληθεία. Επιτρέπεται ή όχι να πληρώνουν φόρους στον Καίσαρα; Θα πρέπει να πληρώσει ή δεν πληρώσει;

12,15

Ο Ιησούς, γνωρίζοντας την υποκρισία τους, είπε σ ‘αυτούς, γιατί δελεάσει το YE μου; Φέρτε μου ένα λεπτό, ώστε να μπορώ να δω.

12,16

Και έφερε? Και λέγει προς αυτούς, του οποίου είναι η εικόνα αυτή και η επιγραφή; Καίσαρα, απάντησαν.

12,17

Στη συνέχεια, είπε προς αυτούς, Render του Καίσαρος τω Καίσαρι και τα του Θεού τω Θεώ. Και ήταν γι ‘αυτόν στην έκπληξη.

12,18

Οι Σαδδουκαίοι, οι οποίοι λένε ότι δεν υπάρχει ανάσταση, ήρθε στον Ιησού και τον ρώτησε:

12,19

Δάσκαλε, εδώ είναι ό, τι ο Μωυσής έγραψε εις ημάς, αν ο αδελφός κάποιου πεθαίνει και αφήνει μια γυναίκα, χωρίς παιδιά, ο αδελφός του θα παντρευτεί τη γυναίκα του και αναστήσει σπέρμα στον αδελφό του.

12,20

Τώρα υπήρχαν επτά αδέλφια. Η πρώτη παντρεύτηκε και πέθανε χωρίς κανένα πρόβλημα.

12,21

Ο δεύτερος πήρε τη χήρα τη γυναίκα, και πέθανε χωρίς κανένα πρόβλημα. Ήταν το ίδιο με το τρίτο,

12,22

και κανένα από τα επτά δεν άφησαν κανένα σπόρο. Τελευταία όλου του γυναίκα πέθανε επίσης.

12,23

Στην ανάσταση σε ποιο από αυτά θα που μια γυναίκα; Για επτά έλαβον αυτήν γυναίκα.

12,24

Ο Ιησούς αποκρίθηκε σ ‘αυτούς, και σεις, επομένως, δεν σφάλλει, επειδή εσείς δεν γνωρίζετε τις Γραφές, ούτε η δύναμη του Θεού;

12,25

Για κατά την ανάσταση των νεκρών, που λαμβάνουν καθόλου γυναίκες, ούτε δίνονται στο γάμο, αλλά είναι σαν άγγελοι στον ουρανό.

12,26

Όσο για την ανάσταση των νεκρών, δεν έχεις διαβάσει το βιβλίο του Μωυσή, πώς ο Θεός είπε, στο θάμνο, είμαι ο Θεός του Αβραάμ, ο Θεός του Ισαάκ, και ο Θεός του Ιακώβ;

12,27

Ο Θεός δεν είναι Θεός των νεκρών αλλά ζώντων. Κάνετε μεγάλο λάθος.

12,28

Ένας από τους γραμματείς που είχαν ακούσει τους σκεπτικό μαζί, θεωρώντας ότι τους είχε απαντήσει καλά, ήρθε και τον ρώτησε, που είναι η πρώτη εντολή απ ‘όλα;

12,29

Ο Ιησούς του απάντησε, Το πρώτο: Ακούστε, το Ισραήλ, ο Κύριος ο Θεός μας είναι ένας Κύριος?

12,30

Και θέλεις αγαπά Κύριον τον Θεόν σου εξ όλης της καρδίας σου, με όλη την ψυχή σου και με όλη τη διάνοιά σου και με όλη τη δύναμή σας.

12,31

Το δεύτερο είναι το εξής: Αγάπα τον πλησίον σου όπως τον εαυτό σου. Δεν υπάρχει άλλη εντολή μεγαλύτερο από αυτά.

12,32

Ο γραφέας του είπε: Λοιπόν, Μεταπτυχιακό? είπατε με την αλήθεια ότι ο Θεός είναι ένας, και δεν υπάρχει κανένας άλλος από τον εαυτό του,

12,33

Και για να τον αγαπώ με όλη την καρδιά του, όλες τις σκέψεις του, όλη την ψυχή του και όλη του τη δύναμη, και να αγαπάμε τον πλησίον του όπως τον εαυτό του, είναι περισσότερο από ό, τι όλα τα ολοκαυτώματα και τις θυσίες.

1 2 3 4

Ο Ιησούς είδε ότι απάντησε με σύνεση, είπε: Εσύ δεν είσαι μακριά από την βασιλεία του Θεού. Και κανείς δεν τολμούσε να του ζητήσω άλλες ερωτήσεις.

12,35

Ο Ιησούς δίδασκε στο Ναό, είπε, πώς οι γραμματείς λένε ότι ο Χριστός είναι γιος του Δαβίδ;

12,36

Ο Δαβίδ, κινούμενα από το Άγιο Πνεύμα, είπε: Ο Κύριος είπε στον Κύριό μου: Κάθησε στα δεξιά μου ώσπου να κάνω τους εχθρούς σου υποπόδιο των ποδιών σας.

12,37

Δαβίδ ο ίδιος τον αποκαλεί Κύριο? πώς είναι γιος του; Και ένα μεγάλο πλήθος τον άκουγε με ευχαρίστηση.

12,38

Τους είπε στο δόγμα του, Beware των γραμματέων, που τους αρέσει να περπατούν σε μακριές ρόμπες, και χαιρετισμούς στις αγορές,

12,39

ότι τα κύρια καθίσματα στις συναγωγές, και πρώτες θέσεις στις γιορτές?

12,40

που καταβροχθίζουν τα σπίτια χηρών και για πρόφαση κάνουν μεγάλες προσευχές. Θα κριθούν πιο σοβαρά.

12,41

Ο Ιησούς κάθισε έναντι των αναληφθεισών τον κορμό, και είδε πώς οι άνθρωποι τους ρίχνει χρήματα. Αρκετά πλούσιο καστ σε πολύ.

12,42

Εκεί ήρθε κάποια φτωχή χήρα και έριξε δύο ακάρεα, η οποία κάνει μια φαρδίνιο.

12,43

Τότε ο Ιησούς κάλεσε τους μαθητές του και τους είπε: Σας λέω την αλήθεια, αυτή η φτωχή χήρα έδωσε περισσότερα από ό, τι τα οποία έχουν ρίξει στο θησαυροφυλάκιο?

12,44

Για όλα αυτά δεν πετάχτηκε στο αφθονίας τους? Αλλά από μέσα της, όλα τα είχε, το μόνο που είχε να ζήσει.

Mark 13

13,1

Όταν ο Ιησούς βγήκε από το ναό, ένας από τους μαθητές του, του είπε, Δάσκαλε, να δούμε τι είδους πέτρες και ποια κτίρια!

13,2

Ο Ιησούς του απάντησε, βλέπεις εσύ αυτά τα μεγάλα κτίρια; Δεν θα παραμείνει λίθος επί πέτρα που δεν πρέπει να πεταχτεί.

13,3

Κάθισε στο Όρος των Ελαιών, απέναντι από το ναό. Και Pierre, Ζακ και ο Ιωάννης και ο Ανδρέας τον ρώτησε ιδιωτική αυτή την ερώτηση:

13,4

Πες μας, πότε θα γίνουν αυτά θα συμβούν, και τι σημάδι θα γίνει γνωστό ότι όλα αυτά τα πράγματα θα πρέπει να πληρούνται;

13,5

Και ο Ιησούς άρχισε να λέει, Προσέχετε ότι κανένας άνθρωπος δεν σας εξαπατήσει.

13,6

Για πολλούς θα έρθει στο όνομά μου, λέγοντας: Αυτός είμαι εγώ. Και θα πλανήσουν πολλούς.

13,7

Όταν ακούσετε πολέμους και φήμες πολέμων, δεν είναι ταραγμένη: για αυτά τα πράγματα πρέπει να συμβούν. Αλλά αυτό δεν θα διαρκέσει.

13,8

Θα σηκωθεί έθνος εναντίον έθνους και βασιλεία εναντίον βασιλείας?θα υπάρξουν σεισμοί σε διάφορα σημεία θα υπάρξουν πείνες. Αυτό θα είναι μόνο η αρχή των θλίψεων.

13,9

Πάρτε την προσοχή στον εαυτό σας. Εμείς θα σας παραδώσει στα δικαστήρια, και θα ηττηθεί στις συναγωγές? θα σταθεί μπροστά σε κυβερνήτες, και μπροστά σε βασιλιάδες εξαιτίας μου, για μαρτυρία σε αυτούς.

13,10

Θα πρέπει, πρώτον, ότι η καλή είδηση ​​να κηρυχθεί σε όλα τα έθνη.

13,11

Όταν σας οδηγήσει μακριά και σας παραδώσουν, μην ανησυχείτε εκ των προτέρων για το τι έχετε να πείτε, αλλά λένε ό, τι σας έδωσα εκείνη την ώρα? γιατί δεν είναι είστε εσείς που μιλάτε, αλλά το Πνεύμα το Άγιο.

13,12

Αδελφός θα προδώσει τον αδελφό σε θάνατο, και ο πατέρας το παιδί του? Τα παιδιά θα ξεσηκωθούν εναντίον των γονέων και θα πεθάνουν.

13,13

Θα είσαι μισητός από όλα αυτά εξαιτίας του ονόματός μου, αλλά όποιος υπομένει μέχρι το τέλος θα σωθεί.

13,14

Όταν δείτε το βδέλυγμα της ερήμωσης στέκεται όπου δεν πρέπει να είναι, τον άφησε να readeth καταλάβουν, τότε ας όσοι είναι στην Ιουδαία διαφύγουν στα βουνά?

13,15

Αφήστε αυτόν που βρίσκεται στην σκεπή δεν κατέβει, ούτε και θα ξεκινήσει να πάρει κάτι από το σπίτι του?

13,16

και τον άφησε ο οποίος βρίσκεται στην επιστροφή πεδίο πίσω για να πάρει το παλτό του.

13,17

Αλίμονο σε αυτούς που είναι με το παιδί και να ‘αυτές που θηλάζουν εκείνες τις ημέρες!

13,18

Προσευχήσου ότι αυτά τα πράγματα δεν συμβαίνουν το χειμώνα.

13,19

Για το πρόβλημα σε εκείνες τις ημέρες, ότι θα υπάρξει, όπως δεν υπήρξε από την αρχή της δημιουργίας που ο Θεός δημιούργησε μέχρι τώρα, δεν υπάρχει, ούτε θα ξαναγίνει.

13,20

Και αν ο Κύριος είχε μειωθεί εκείνες τις ημέρες, δεν σάρκα να σωθεί:αλλά αυτός hath συντομεύεται λόγω των εκλεκτών τους οποίους επέλεξε.

13,21

Αν κάποιος σας πει τότε: « εδώ είναι ο Χριστός, » ή « Αυτός είναι εκεί, » δεν το πιστεύω.

13,22

Για γεννάται εκεί ψευδόχριστοι και ψευδοπροφήτες? πρέπει να δείξει σημάδια και θαύματα για να εξαπατήσει τους εκλεκτούς, αν είναι δυνατόν.

13,23

Να είστε σε επιφυλακή σας? Σας έχω πει όλα τα πράγματα εκ των προτέρων.

13,24

Αλλά σε εκείνες τις ημέρες, μετά από αυτή την δοκιμασία, ο ήλιος θα σκοτεινιάσει, και το φεγγάρι δεν θα δώσει το φως της,

13,25

και τα αστέρια θα πέσουν από τον ουρανό, και οι δυνάμεις που είναι στον ουρανό θα πρέπει να ανακινείται.

13,26

Στη συνέχεια, ο Υιός του Ανθρώπου θα φανεί να έρχεται επάνω στα σύννεφα με μεγάλη δύναμη και δόξα.

13,27

Έτσι αποστείλει τους αγγέλους του και να συγκεντρώσει τους εκλεκτούς του από τους τέσσερις ανέμους, από τα πέρατα της γης στα άκρα του ουρανού.

13,28

Τώρα μαθαίνουν μια παραβολή της συκιάς. Όταν υποκατάστημα του είναι ακόμα προσφορά και βάζει εμπρός φύλλα, υμείς γνωρίζουμε ότι το καλοκαίρι είναι κοντά.

13,29

Ομοίως, όταν βλέπεις αυτά τα πράγματα συμβαίνουν, γνωρίζουμε ότι ο Υιός του ανθρώπου είναι κοντά, στην πόρτα.

13,30

Θα σας πω την αλήθεια, αυτή η γενιά δεν θα περάσει μέχρι να λάβει όλα αυτά τα πράγματα.

13,31

Ο ουρανός και η γη θα περάσει μακριά, αλλά τα λόγια μου δεν θα περάσει.

13,32

Όσο για την ημέρα ή την ώρα κανείς δεν ξέρει, ούτε οι άγγελοι στον ουρανό, ούτε ο Υιός, αλλά μόνο ο Πατέρας.

13,33

Προσέχετε, να παρακολουθήσετε και να προσευχόμαστε? για υμείς δεν ξέρω πότε ο χρόνος είναι.

13,34

Είναι σαν ένας άνθρωπος πηγαίνει σε ένα ταξίδι, ο οποίος άφησε το σπίτι του, και έδωσε εξουσία να τους υπηρέτες του, και σε κάθε έργο του, και διέταξε ο αχθοφόρος στο ρολόι.

13,35

Αγρυπνείτε λοιπόν, για υμείς δεν ξέρω πότε ο πλοίαρχος του σπιτιού, ή το βράδυ ή τα μεσάνυχτα, ή το πουλί-γραμμή, ή το πρωί?

13,36

φοβάται ότι σας βρει να κοιμάστε, έρχεται ξαφνικά.

13,37

Τι μπορώ να σας πω λέγω όλα, ρολόι.

Μάρκος 14

14,1

Το Πάσχα και αζύμων ήταν δύο ημέρες αργότερα. Οι αρχιερείς και οι γραμματείς αναζήτησε τρόπο με τον οποίο θα μπορούσε να τον πάρει από το σκάφος, και τον έβαλε σε θάνατο.

14,2

Αλλά όπως είπαν, όχι κατά τη διάρκεια της γιορτής, για να μην υπάρξει αναστάτωση μεταξύ των ανθρώπων.

14,3

Ο Ιησούς ήταν στη Βηθανία στο σπίτι του Σίμωνα του λεπρού, μια γυναίκα ήρθε ενώ ήταν στο τραπέζι. Κρατούσε ένα αγγείο από αλάβαστρο, το οποίο περιείχε ένα άρωμα καθαρό Nard μεγάλη τιμή?και του φρένου το κουτί, που χύνεται στο κεφάλι του Ιησού.

14,4

Ορισμένοι από αυτούς εξέφρασαν την αγανάκτησή τους: Γιατί χάνουμε αυτό το άρωμα;

14,5

Θα μπορούσαμε να πωληθεί για περισσότερα από τριακόσια πένες, και δόθηκε στους φτωχούς. Και μουρμούρισε εναντίον της.

14,6

Αλλά ο Ιησούς είπε: Ας της. Γιατί το κάνεις αυτό αξίζει τον κόπο; Έχει κάνει ένα όμορφο πράγμα για μένα?

14,7

Για να έχετε πάντα τους φτωχούς μαζί σας, και μπορείτε να τους κάνει καλό όταν θέλετε, αλλά δεν θα έχετε πάντα μου.

14,8

Έκανε ό, τι μπορούσε? έχει άλειφαν το σώμα μου για την ταφή.

14,9

Θα σας πω την αλήθεια, όπου το ευαγγέλιο κηρύττεται σε όλο τον κόσμο, που επίσης στη μνήμη της της τι έκανε.

14,10

Ιούδας ο Ισκαριώτης, ένας από τους δώδεκα, πήγε στους αρχιερείς, να προδώσει τον Ιησού σε αυτούς.

14,11

Αφού άκουσε αυτό, ήταν ευτυχής, και υποσχέθηκε να του δώσει τα χρήματα. Ο Ιούδας προσπάθησε ευκαιρία να τον προδώσει.

14,12

Η πρώτη ημέρα των αζύμων, όταν θυσίασαν το Πάσχα, οι μαθητές του τον ρώτησε, πού θέλεις να πάμε να ετοιμαστούμε το πασχα;

14,13

Και έστειλε δύο από τους μαθητές του και τους είπε: Πηγαίνετε στην πόλη? θα ανταποκριθεί ένας άνθρωπος που μεταφέρουν μια κανάτα νερό, τον ακολουθήσουν.

14,14

Όπου μπαίνει, να πω στον πλοίαρχο του σπιτιού, Ο πλοίαρχος λέει, Πού είναι ο τόπος όπου θα μπορεί να φάει το Πάσχα με τους μαθητές μου;

14,15

Εκείνος θα σας κάνει ένα μεγάλο ανώγειο επιπλωμένο και έτοιμο δείχνουν: Αυτό είναι όπου μπορείτε έτοιμο για εμάς.

14,16

Οι μαθητές αριστερά, ήρθε στην πόλη, και βρήκε τα πράγματα όπως τους είχε πει? και ετοίμασαν το Πάσχα.

14,17

Όταν το βράδυ ήρθε, ήρθε με τους δώδεκα.

14,18

Ενώ ήταν στο τραπέζι και το φαγητό, ο Ιησούς είπε: Σας λέω την αλήθεια, κάποιος από εσάς που τρώει μαζί μου, θα με προδώσει.

14,19

Άρχισαν να είναι θλιμμένος, και να του πω, ένα προς ένα, είμαι εγώ;

14,20

Εκείνος απάντησε: Είναι ένας από τους δώδεκα, ο οποίος βουτάει μαζί μου στο πιάτο.

14,21

Ο Υιός του ανθρώπου πηγαίνει καθώς είναι γραμμένο γι ‘αυτόν. Αλλά, αλίμονο σ ‘αυτόν τον άνθρωπο με τον οποίο ο Υιός του ανθρώπου πρόδωσε! Καλύτερα γι ‘αυτό τον άνθρωπο, αν δεν είχε γεννηθεί.

14,22

Ενώ έτρωγαν, ο Ιησούς πήρε το ψωμί? και όταν ο ίδιος είχε δώσει χάρη, αυτός έσπασε, και έδωσε σ ‘αυτούς, λέγοντας: Πάρτε? αυτό είναι το σώμα μου.

14,23

Πήρε το κύπελλο? και όταν ο ίδιος είχε δώσει χάρη, έδωσε σε αυτούς, και όλοι ήπιαν.

14,24

Και είπε: Αυτό είναι το αίμα μου, το αίμα της διαθήκης, που χύνεται για πολλούς.

14,25

Θα σας πω την αλήθεια, εγώ δεν θα πιω του καρπού της αμπέλου μέχρι εκείνη την ημέρα, όταν πίνω νέων στη βασιλεία του Θεού.

14,26

Μετά το τραγούδι ύμνο, βγήκαν έξω στο όρος των Ελαιών.

14,27

Ο Ιησούς τους είπε: Είστε όλοι θα πέσουν μακριά? γι ‘αυτό είναι γραμμένο: Θα χτυπήσει τον ποιμένα, και τα πρόβατα θα διασκορπιστούν.

14,28

Αλλά μετά μου έθεσε, θα πάω πριν από σας στη Γαλιλαία.

14,29

Πέτρος είπε σ ‘αυτόν: Αν και όλοι θα πρέπει να είναι προσβεβλημένος, αλλά δεν θα το κάνω ..

14,30

Και ο Ιησούς είπε: Σας λέω την αλήθεια, εσείς, σήμερα, αυτό το ίδιο βράδυ, πριν από το κοράκι κόκορας δύο φορές, εσύ θα με απαρνηθείς τρεις φορές.

14,31

Αλλά μίλησε πιο έντονα, Αν πρέπει να πεθάνω μαζί σου, εγώ δεν θα σας αρνηθεί. Όλοι του έλεγαν το ίδιο πράγμα.

14,32

Ήρθαν σε ένα μέρος που λέγεται Γεθσημανή, και ο Ιησούς είπε στους μαθητές του: Καθίστε εδώ, ενώ προσεύχομαι.

14,33

Πήρε μαζί του τον Πέτρο, ο Ζακ και ο John, και άρχισε να είναι επώδυνο εκπλαγείτε και πολύ βαρύ.

14,34

Τους είπε, η ψυχή μου είναι θλιβερά, ακόμη και μέχρι θανάτου?Μείνετε εδώ και να παρακολουθήσετε.

14,35

Και πηγαίνοντας λίγο πιο πέρα, ο ίδιος έριξε εναντίον του εδάφους, και προσευχήθηκε ότι, αν ήταν δυνατόν, η ώρα θα μπορούσε να περάσει από αυτόν.

14,36

Είπε, Αββά, Πατέρα, όλα τα πράγματα είναι δυνατά σε σένα? Πάρει αυτό το κύπελλο από μένα! Ωστόσο, δεν είναι αυτό που θέλω, αλλά ό, τι θέλετε.

14,37

Και ήρθε στους μαθητές και τους βρήκε να κοιμάται, και λέγει προς τον Πέτρον, ο Simon, κοιμάστε! Δεν θα μπορούσατε να παρακολουθήσετε μίας ώρας;

14,38

Παρακολουθήστε και προσεύχομαι, ότι εσείς δεν τεθεί σε πειρασμό?Το μεν πνεύμα είναι πρόθυμο, αλλά η σάρκα είναι αδύναμη.

14,39

Πήγε μακριά πάλι, και είπε το ίδιο προσευχή.

14,40

Ήρθε και τους βρήκε να κοιμάται? για τα μάτια τους ήταν βαριά.Ξέρουν τι να του απαντήσει.

14,41

Επέστρεψε για τρίτη φορά, και τους είπε: Κοιμήσου τώρα, και να λάβει το υπόλοιπο σας! Αρκετά! Έχει έρθει η ώρα? ιδού, ο Υιός του ανθρώπου προδίδεται στα χέρια των αμαρτωλών.

14,42

Σηκωθείτε, έλα? Ιδού, αυτός που προδίδει μου είναι στο χέρι.

14,43

Και αμέσως, ενώ αυτός ακόμα μιλούσε, ο Ιούδας, ένας από τους δώδεκα, και μαζί του ένα πλήθος με σπαθιά και ξύλων, από τους αρχιερείς και οι γραμματείς και οι πρεσβύτεροι.

14,44

Αυτός που πρόδωσε τον τους έδωσε ένα σημάδι, λέγοντας, μισών θα φιλήσω, αυτός είναι ·? να τον, και τον οδηγούν μακριά με ασφάλεια.

14,45

Όταν έφτασε, τον πλησίασε, λέγοντας, ο Ραβίνος! Και τον φίλησε.

14,46

Και έβαλαν τα χέρια επάνω στον Ιησού, και τον πήρε.

14,47

Ένας από εκείνους που στάθηκαν με τράβηξε το σπαθί του και χτύπησε τον δούλο του αρχιερέα και έκοψε το αυτί του.

14,48

Απεκρίθη ο Ιησούς και είπε προς αυτούς, έχετε βγει έναντι ενός ληστή, με σπαθιά και κλαμπ για μένα εκμεταλλευτούμε.

14,49

Ήμουν καθημερινά μαζί σας δίδασκε στο ναό, και δεν μου συλλάβει.Αλλά αυτό είναι έτσι ώστε να πληρούνται οι Γραφές.

14,50

Όλοι τον εγκατέλειψαν και έφυγαν.

14,51

Ένας νεαρός άνδρας τον ακολούθησε, με ένα λινό ύφασμα στο σώμα.Του πήρε?

14,52

αλλά έφυγε από το λινό ύφασμα, και έφυγαν από τα γυμνά.

14,53

Οδήγησαν τον Ιησού μακριά στον αρχιερέα, συγκεντρώθηκαν όλοι οι αρχιερείς και τους πρεσβυτέρους και τους γραμματείς.

14,54

Πέτρος τον ακολούθησε βαθιά μέσα στο εσωτερικό της αυλής του αρχιερέως? κάθισε μαζί με τους δούλους, και θερμαίνεται τον εαυτό του στη φωτιά.

14,55

Οι αρχιερείς και ολόκληρο το Συμβούλιο ζητείται μαρτυρική κατάθεση εναντίον του Ιησού για να τον θανατώσουν, και βρήκαν κανένα?

14,56

Για πολλούς έφεραν πλαστές μαρτυρία εναντίον του, αλλά μαρτυρία τους δεν έχουν συμφωνηθεί από κοινού.

14,57

Μερικά σηκώθηκε και έφερε ψευδομαρτυρία εναντίον του, λέγοντας,

14,58

Σας άκουσα να λέει, εγώ θα καταστρέψει αυτόν τον ναό γίνεται με τα χέρια, και σε τρεις ημέρες θα χτίσω ένα που δεν θα γίνει από ανθρώπινα χέρια.

14,59

Ακόμα και σε αυτό το σημείο η μαρτυρία τους δεν συμφωνούν.

14,60

Στη συνέχεια, ο αρχιερέας σηκώθηκε ανάμεσά τους, και ζήτησε από τον Ιησού, λέγοντας, αποκρίνεσαι εσύ τίποτα; Τι σημαίνουν αυτά τα μάρτυρας εναντίον σου;

14,61

Ο Ιησούς σιωπούσε του, και απάντησε τίποτα. Ο αρχιερέας τον ρώτησε πάλι, λέγοντας: Εσύ είσαι ο Χριστός, ο Υιός της Υπεραγίας;

14,62

Ο Ιησούς απάντησε, είμαι. Και θα δείτε τον Υιό του Ανθρώπου να κάθεται στα δεξιά της δύναμης, και να έρχεται επάνω στα σύννεφα του ουρανού.

14,63

Στη συνέχεια, ο αρχιερέας έσκισε τα ρούχα του, και λέει, τι περαιτέρω ανάγκη που έχουμε μαρτύρων;

14,64

Έχετε ακούσει τη βλασφημία. Τι πιστεύεις? Όλα καταδικάστηκε ως άξιοι θανάτου.

14,65

Και μερικοί άρχισαν να φτύνουν πάνω του, και να καλύψει το πρόσωπό του και τον χτύπησαν με γροθιές τους, λέγοντας, Προφητεία! Και οι υπηρέτες έπραξε βρει τον χτυπήματα.

14,66

Ενώ ο Πέτρος ήταν κάτω στην αυλή, ήρθε ένα από τα κορίτσια του αρχιερέα.

14,67

Και βλέποντας ο Πέτρος πλανήτη τον εαυτό του, τον κοίταξε και είπε: Εσύ wast επίσης με τον Ιησού από τη Ναζαρέτ.

14,68

Ο ίδιος το αρνήθηκε, λέγοντας, δεν ξέρω, δεν καταλαβαίνω τι εννοείς.Στη συνέχεια πήγε στο διάδρομο. Και το πλήρωμα κόκορας.

14,69

Η υπηρέτρια τον είδε, και άρχισε και πάλι να πω στους παρευρισκόμενους: Αυτό είναι ένα από αυτούς τους ανθρώπους. Και το αρνήθηκε και πάλι.

14,70

Λίγο μετά, όσοι στάθηκαν με είπε πάλι στον Πέτρο: Σίγουρα είσαι ένας από εκείνους τους ανθρώπους, για σένα είναι ένα Γαλιλαίου.

14,71

Στη συνέχεια άρχισε να βρίζουν και να ορκιστεί, δεν ξέρω τον άνθρωπο μιλάτε.

14,72

Αμέσως, η δεύτερη φορά που το πλήρωμα κόκορας. Και ο Πέτρος θυμήθηκε τον λόγο ότι ο Ιησούς είπε σ ‘αυτόν, πριν από το κοράκι κόκορας δύο φορές, θελεις να αρνηθεί μου τρεις φορές. Και μετά από σκέψη, έκλαψε.

Mark 15

15,1

Το πρωί οι αρχιερείς προέβη σε διαβούλευση με τους υπερήλικες και τους γραμματείς και ολόκληρο το Συμβούλιο. Έδεσαν τον Ιησού, τον οδήγησαν μακριά, και τον παρέδωσαν στον Πιλάτο.

15,2

Πιλάτος τον ρώτησε: Εσύ είσαι ο Βασιλιάς των Ιουδαίων; Ο Ιησούς αποκρίθηκε: Εσύ λες.

15,3

Και οι αρχιερείς αρκετές κατηγορίες εναντίον του.

15,4

Πιλάτος τον ρώτησε πάλι, λέγοντας, αποκρίνεσαι εσύ τίποτα; Δείτε πόσα πράγματα είναι μάρτυρες εναντίον σου.

15,5

Αλλά ο Ιησούς δεν έκανε καμία άλλη απάντηση, ώστε ο Πιλάτος θαύμασε.

15,6

Σε κάθε γιορτή κυκλοφόρησε ένα φυλακισμένο, όποιον επιθυμείτε.

15,7

Υπήρξε ένας άνθρωπος που ονομάζεται Βαραββά στη φυλακή μαζί με συνεργούς του για ένα φόνο που είχε διαπράξει στην εξέγερση.

15,8

Και το πλήθος να φωνάξει δυνατά, άρχισαν να αναρωτιούνται τι είχε κάνει ποτέ σ ‘αυτούς.

15,9

Πιλάτος τούς απάντησε: Θέλεις να διαθέσουμε σε εσάς ο βασιλιάς των Ιουδαίων;

15,10

Για ήξερε ότι από φθόνο ότι οι αρχιερείς είχαν παραδοθεί.

15,11

Αλλά οι αρχιερείς μετακόμισε στους ανθρώπους, ότι ο Πιλάτος όχι απελευθερώσει τον Βαραββά.

15,12

Πιλάτος απάντησε και είπε προς αυτούς, Τι θέλετε, στη συνέχεια, ότι θα κάνω σ ‘αυτόν, τον οποίον σεις καλέσετε τον βασιλιά των Ιουδαίων;

15,13

Έχουν φώναξε πάλι, Τον σταυρώσουν!

15,14

Ο Πιλάτος τους είπε, τι κακό έχει ο ίδιος κάνει; Και φώναξε το πιο: Σταυρώστε τον!

15,15

Ο Πιλάτος, θέλοντας να ικανοποιήσει το πλήθος, που κυκλοφόρησε τον Βαραββά για να τους? και αφού μαστιγώθηκε ο Ιησούς, παρέδωσε τον για να σταυρωθεί.

15,16

Και οι στρατιώτες τον οδήγησαν μακριά στο δικαστήριο, δηλαδή, στην αίθουσα, και μαζί όλη η μπάντα.

15,17

Τον έντυσε με μωβ και το έβαλε στο κεφάλι του ένα στεφάνι από αγκάθια, που είχαν πλεγμένα.

15,18

Στη συνέχεια άρχισαν να τον χαιρετούν: Γεια, ο βασιλιάς των Ιουδαίων!

15,19

Χτύπησαν το κεφάλι του με ένα καλάμι, και έφτυσε πάνω του, και σκύβοντας τα γόνατά τους τον λάτρεψε.

15,20

Μετά τον είχαν χλεύασαν, τον απογυμνωθεί από το μοβ και να θέσει τα δικά του ρούχα, και τον οδήγησαν μακριά για να τον σταυρώσουν.

15,21

Τον ανάγκασαν να μεταφέρει Σταυρό του Ιησού ένας περαστικός που προέρχονται από τη χώρα, Simon από την Κυρήνη, πατέρα του Μεγάλου Αλεξάνδρου και Rufus,

15,22

και τον έφερε στον τόπο Γολγοθά, που σημαίνει τόπος του κρανίου.

15,23

Του έδωσαν να πιει κρασί αναμειγνύονται με μύρο, αλλά δεν το πήρε.

15,24

Τον σταύρωσαν, και χώρισαν τα ενδύματα του, ρίχνοντας κλήρο για να αποφασίσουν τι θα πρέπει να λάβει η κάθε μία.

15,25

Ήταν η τρίτη ώρα, και τον σταύρωσαν.

15,26

Η επιγραφή αναφέρει το αντικείμενο της εναντίον του κατηγορίας έχει ως εξής: ο βασιλιάς των Ιουδαίων.

15,27

Με αυτόν θα σταυρώσουν δύο ληστές, έναν στα δεξιά του και έναν στα αριστερά του.

15,28

Έτσι εκπληρώθηκε αυτό που λέει η Γραφή: Ήταν αριθμούνται με τα παραβάτες.

15,29

Πέρασε από διασύρθηκε αυτόν, κουνώντας τα κεφάλια τους, και λέγοντας: Γεια σου! Εσύ που καταστρέφουν το ναό και να οικοδομήσουμε σε τρεις ημέρες,

15,30

σώσε τον εαυτό σου, και να κατέβει από το σταυρό!

15,31

Οι αρχιερείς, με τους γραμματείς, τους χλεύαζαν, λέγοντας, έσωσε τους άλλους? Δεν μπορεί να σώσει τον εαυτό του!

15,32

Ας Χριστός ο Βασιλιάς του Ισραήλ κατέβει τώρα από τον σταυρό, ώστε να μπορούμε να δούμε και νομίζαμε! Εκείνοι που σταυρώθηκαν μαζί του τον διασύρθηκε.

15,33

Η έκτη ώρα είχε έρθει, δεν υπήρχε σκοτάδι καθ ‘όλη τη γη μέχρι την ένατη ώρα.

15,34

Και κατά την ένατη ώρα ο Ιησούς φώναξε με δυνατή φωνή, Eloi, Eloi, λάμα σαβαχθανί; πράγμα που σημαίνει, Θεέ μου, Θεέ μου, γιατί με εγκατέλειψες;

15,35

Μερικοί από αυτούς που υπήρχαν ακούσει, είπε, Ιδού, ο ίδιος αποκαλεί τον Ηλία.

15,36

Και ένας από αυτούς έτρεξε και γέμισε ένα σφουγγάρι με το ξύδι, και με ένα καλάμι, και του έδωσε να πιει, λέγοντας, πόσο μάλλον? Ας δούμε αν ο Ηλίας θα έρθει να τον πάρει κάτω.

15,37

Αλλά ο Ιησούς φώναξε με δυνατή κραυγή και αναπνέουν.

15,38

Το καταπέτασμα του ναού σχίστηκε στα δύο, από πάνω προς τα κάτω.

15,39

Ο εκατόνταρχος, ο οποίος στεκόταν απέναντί ​​του, είδε ότι έληξε με τον τρόπο αυτό, είπε, πραγματικά αυτός ο άνθρωπος ήταν ο Υιός του Θεού.

15,40

Υπήρχαν επίσης γυναίκες βλέποντας από μακριά. Μεταξύ αυτών ήταν η Μαρία η Μαγδαληνή, η Μαρία η μητέρα του Jacques λιγότερο και Ιωσή, και η Σαλώμη?

15,41

που τον ακολούθησαν και όταν αυτός ήταν στη Γαλιλαία, και πολλοί άλλοι που ήρθαν μαζί του στην Ιερουσαλήμ.

15,42

Η βραδιά είχε έρθει, γιατί ήταν η προετοιμασία, δηλαδή, η παραμονή του Σαββάτου –

15,43

Ο Ιωσήφ της Αριμαθαίας, έντιμου σύμβουλο, ο οποίος και ο ίδιος περίμενε τη βασιλεία του Θεού. Εκείνος με τόλμη προς τον Πιλάτο, και λαχταρούσε το σώμα του Ιησού.

15,44

Πιλάτος θαύμασε ότι ήταν νεκρός τόσο σύντομα? τον εκατόνταρχο και τον ρώτησε αν ήταν πολύ νεκροί.

15,45

Αν είναι ο εκατόνταρχος, έδωσε το σώμα στον Ιωσήφ.

15,46

Και αγόρασε ένα λινό ύφασμα, πήρε τον Ιησού κάτω από το σταυρό, τον τύλιξε στο λινό, και που είναι σε μια περικοπή τάφο από πέτρα.Στη συνέχεια κύλησε μια πέτρα στην πόρτα του τάφου.

15,47

Μαρία η Μαγδαληνή, και η Μαρία η μητέρα του Ιωσή θεώμενου όπου είχε τοποθετηθεί.

Mark 16

16,1

Και όταν το Σάββατο ήταν παρελθόν, η Μαρία η Μαγδαληνή, η Μαρία η μητέρα του Ζακ, και η Σαλώμη αγόρασαν μπαχαρικά, έτσι ώστε να έρθει και να τον χρίσει.

16,2

Η πρώτη ημέρα της εβδομάδας, ήλθον προς τον τάφο, το πρωί, καθώς ο ήλιος είχε μόλις ανατείλει.

16,3

Και είπαν μεταξύ τους: Ποιος θα μας κυλήσει μακριά την πέτρα από τη θύρα τού μνήματος;

16,4

Και κοιτώντας ψηλά, είδαν ότι η πέτρα, η οποία ήταν πολύ μεγάλο, είχε έλασης μακριά.

16,5

Και εισέρχονται στο μνήμα, είδαν έναν νεαρό άνδρα που κάθεται στα δεξιά ντυμένος με λευκό χιτώνα, και ήταν έκπληκτοι.

16,6

Εκείνος τους είπε: Μην ανησυχείτε? να αναζητήσουν τον Ιησού από τη Ναζαρέτ, που σταυρώθηκε? αναστήθηκε, δεν είναι εδώ? ιδού το μέρος όπου τον έβαλαν.

16,7

Αλλά πηγαίνετε, πείτε στους μαθητές και ο Πέτρος του ότι πηγαίνει πριν από σας στη Γαλιλαία? Εκεί θα τον δείτε, όπως σας είπε.

16,8

Και βγήκαν και έφυγαν από το μνήμα. Ο φόβος και η έκπληξη ήταν?και είπαν σε κανέναν τίποτα, επειδή φοβήθηκαν.

16,9

Ο Ιησούς αναστήθηκε από νωρίς την πρώτη ημέρα της εβδομάδας, που εμφανίστηκε για πρώτη φορά στη Μαρία Μαγδαληνή, από τον οποίο είχε εκβάλει επτά δαιμόνια.

16,10

Πήγε και είπε εκείνους που ήταν μαζί του, δεδομένου ότι θρήνησαν και έκλαψε.

16,11

Όταν άκουσαν ότι ήταν ζωντανός και εκείνη τον είχε δει, δυσπιστούσαν.

16,12

Μετά από αυτό εμφανίστηκε σε μια άλλη μορφή σε δύο από αυτούς που ήταν στο δρόμο προς τη χώρα.

16,13

Επέστρεψαν και είπε στους άλλους, οι οποίοι πιστεύουν ότι αυτές δεν το κάνουν.

16,14

Στη συνέχεια εμφανίστηκε προς τον έντεκα που κάθισε στο κρέας? και τους upbraided με την απιστία και την σκληρότητα της καρδιάς τους, επειδή δεν πιστεύουν όσοι τον είχαν δει αυξηθεί.

16,15

Τότε τους είπε, Πηγαίνετε σε όλο τον κόσμο και να κηρύξουν τα καλά νέα σε όλη τη δημιουργία.

16,16

Όποιος πιστεύει και βαπτισθεί, θα σωθεί? Αλλά δεν πιστεύων πρέπει να είναι καταραμένος.

16,17

Και αυτά τα σημάδια θα συνοδεύσουν εκείνους που πιστεύουν: Στο όνομά μου θα βγάζουν δαιμόνια? θα πρέπει να μιλήσετε με νέες γλώσσες?

16,18

Λαμβάνουν φίδια? αν καταναλώνετε οποιοδήποτε θανάσιμο πράγμα, δεν θα τους βλάψει? θα βάλουν τα χέρια επάνω σε αρρώστους, και οι άρρωστοι θα γιατρευτεί.

16,19

Στη συνέχεια, αφού ο Κύριος είχε μιλήσει με τους, ήταν που αναλήφθηκε στον ουρανό, και κάθισε στα δεξιά του Θεού.

16,20

Και βγήκαν και κήρυξε παντού. Ο Κύριος που εργάζονται μαζί τους, και επιβεβαιώνοντας τη λέξη με σημεία μετά από.

 

Ο Κύριος είναι μαζί σου στη ζωή σας και στην καρδιά σας.

Νικητής

Votre commentaire

Choisissez une méthode de connexion pour poster votre commentaire:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s

Ce site utilise Akismet pour réduire les indésirables. En savoir plus sur la façon dont les données de vos commentaires sont traitées.