Ο DJIHAD ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΗ ΤΡΥΠΤΥΚΑ ΤΟ ΟΚΤΩΒΡΙΟ 27, 2017

Για αρκετές δεκαετίες έχουμε δει ότι η ζωή είναι όλο και πιο δύσκολη και περίπλοκη για την ανθρωπότητα.

 

Σε αυτό υπάρχουν διάφορες αιτίες που οφείλονται στις παγκόσμιες, οικονομικές, οικονομικές, πολιτικές, κοινωνικές και θρησκευτικές δυσκολίες.

 

Μπορούμε επίσης να παρατηρήσουμε ότι ο πλανήτης αντιμετωπίζει επίσης σημαντικές διαταραχές που προκαλούν σεισμούς, τσουνάμι, κυκλώνες, καταιγίδες, τυφώνες, πυρκαγιές και καταρρακτώδεις βροχές.

 

Πρέπει επίσης να σημειώσουμε ότι από το 2008 εκατομμύρια άγρια ​​και κατοικίδια πτηνά, ψάρια και ζώα έχουν πεθάνει χωρίς εξήγηση κάθε χρόνο σε όλο τον κόσμο.

 

Πρέπει επίσης να προσθέσουμε όλες τις καταστροφές ανθρώπινης προέλευσης και όλα αυτά σε ένα κλίμα πολέμων, απειλών από πολέμους και πράξεις τρομοκρατίας και ισλαμικής βίας.

Ο κόσμος φαίνεται να έχει γίνει Mad!

 

Υπάρχει μόνο ένα κοινό σημείο για όλα αυτά τα γεγονότα. Είναι ένα σύνολο βιβλικών προφητειών που προοιωνίζουν το τέλος του χρόνου που θα ακολουθήσει η επιστροφή του Ιησού Χριστού στη Γη.

 

Εάν όλα δείχνουν ότι ζούμε σε συγκεκριμένες και δύσκολες στιγμές που αποδεικνύουν έντονα ότι ζούμε το τέλος του χρόνου, είναι σημαντικό να γνωρίζουμε πότε άρχισε να καταλαβαίνει το τέλος του χρόνου όταν ο Ιησούς Χριστός θα επιστρέψει.

 

Όπως εξήγησα ήδη στο blog, ήταν ο ίδιος ο Θεός που προκάλεσε την αρχή του τέλους του χρόνου από ένα σημάδι τόσο ισχυρό που κανείς με καλή πίστη δεν μπορεί να το αμφισβητήσει.

 

Αυτό το σημάδι είναι η δημιουργία του κράτους του Ισραήλ στις 14 Μαΐου 1948.

 

Ο Θεός είχε καταδικάσει τον εβραϊκό λαό να περιπλανιέται μέχρι το τέλος του χρόνου και στις 14 Μαΐου 1948 ο Θεός συγχώρεσε και επέτρεψε αυτή τη σταδιακή επιστροφή αυτού του λαού στις πατρογονικές του γης. Και πιστός στον λόγο του, ο Θεός επέτρεψε στην έρημο να ανθίσει και πάλι μετά από 2000 χρόνια ξηρασίας.

 

Με αυτό το γεγονός ο Θεός είπε στον κόσμο ότι το τέλος του χρόνου μόλις είχε αρχίσει.

 

Στο κεφάλαιο 24 στίχοι 32-33-34-35 και 36 του ευαγγελίου του Αποστόλου Ματθαίου μια προφητεία του ίδιου του Ιησού Χριστού μας δείχνει ένα πολύ σημαντικό σημάδι της έναρξης των τελικών χρόνων και της διάρκειας του.

 

32 Εκπαιδεύστε τον εαυτό σας με μια σύγκριση που προέρχεται από τη συκιά. Μόλις τα κλαδιά της τρυφερήσουν και τα φύλλα μεγαλώσουν, ξέρετε ότι το καλοκαίρι είναι κοντά.

33 Κατά τον ίδιο τρόπο, όταν βλέπετε όλα αυτά τα πράγματα, γνωρίζετε ότι ο Υιός του ανθρώπου βρίσκεται κοντά στην πόρτα

34 Αληθώς σας λέω: Αυτή η γενεά δεν θα περάσει, ούτε όλα αυτά θα συμβούν.

35 Ο ουρανός και η γη θα περάσουν, αλλά τα λόγια μου δεν θα περάσουν.

36 Όσο για την ημέρα και την ώρα, κανείς δεν ξέρει, ούτε οι άγγελοι του ουρανού, ούτε ο Υιός, αλλά ο Πατέρας μόνος.

 

Γνωρίζουμε με σιγουριά ότι η γενιά που γεννήθηκε το 1948 δεν θα περάσει πριν την επιστροφή του Ιησού Χριστού. Αλλά αυτό μπορεί να μας φέρει μέχρι το 2068 για μια βιβλική μέγιστη ζωή 120 ετών.

 

Εντούτοις, όλα δείχνουν ότι αυτή η επιστροφή στη δόξα του Κυρίου Ιησού Χριστού πρόκειται να συμβεί. Πράγματι, μπορούμε να δούμε ότι τα βάσανα της ανθρωπότητας είναι ισχυρά και συνεχή και καθώς η επιστροφή του Κυρίου Ιησού Χριστού είναι συγκρίσιμη στην Αγία Γραφή με την έλευση ενός παιδιού, οι πόνοι θα είναι συνεπώς πάντα ισχυρότεροι και ισχυρότεροι στην έλευση.

 

Ένα πολύ σημαντικό σημάδι στην Αγία Γραφή για αυτή την επιστροφή στη δόξα του Κυρίου μας Ιησού Χριστού είναι μια καταστροφή του κόσμου από την οποία ο κόσμος δεν θα ανακάμψει. Είναι σαφές ότι από τις 29 Σεπτεμβρίου 2008 βιώνουμε αυτήν την παγκόσμια οικονομική και οικονομική καταστροφή.

 

Ένα άλλο πιο σημαντικό « αστρολογικό » σημάδι εμφανίστηκε στον ουρανό στις 23 Σεπτεμβρίου 2017. Για να κατανοήσουμε τη σημασία αυτού του σημείου, διαβάστε το κεφάλαιο 12 του βιβλίου της Αποκάλυψης (παρακάτω και με την πηγή προέλευσης)

 

Η προσοχή στην κατανόηση των σημείων της αποκάλυψης του κεφαλαίου 12 του βιβλίου της Αποκάλυψης πρέπει να καταλάβει το κεφάλαιο 17 . (Link)

 

Σε αυτό το κεφάλαιο 17 μαθαίνουμε ότι ο Ιωάννης κατά τη διάρκεια της απαγωγής του στο πνεύμα είχε ένα όραμα της εποχής του Πάπα Ιωάννη Παύλου Β, ο οποίος είναι ο έκτος βασιλιάς των βασιλιάδων των Παπών. Ο έβδομος βασιλιάς είναι ο Πάπας Βενέδικτος του XVI και ο όγδοος βασιλιάς είναι ο Πάπας Φραγκίσκος, αλλά ο Βενέδικτος XVI είναι επίσης ένας οκτώ βασιλιάς, δεδομένου ότι είναι ακόμα ζωντανός.

Αποκάλυψη 12

 

01  Ένα μεγάλο σημάδι εμφανίστηκε στον ουρανό: μια γυναίκα, έχοντας τον ήλιο για ένα μανδύα, το φεγγάρι κάτω από τα πόδια της, και ένα στέμμα δώδεκα αστέρια στο κεφάλι της. (Σημείωση)Αστρολογικό σημάδι της 23ης Σεπτεμβρίου 2017 βίντεο   (Link)

02  Είναι έγκυος, φωνάζει, με τον πόνο και τα βασανιστήρια ενός τοκετού.

03  Ένα άλλο σημάδι εμφανίστηκε στον ουρανό: ένας μεγάλος πυρκαγιάς δράκος, με επτά κεφάλια και δέκα κέρατα, και ένα διάδημα σε κάθε ένα από τα επτά κεφάλια. (Σημείωμα) Ο Πάπας Φράνσις, ο οποίος λέει ότι είναι επίσκοπος της Ρώμης, και επομένως ντυμένος με το κόκκινο της στολή του καρδινάλου. Αυτός είναι ο επικεφαλής της παπικής μοναρχίας αποτελείται από επτά βασιλιάδες Παπών (συν όγδοο του) και τα δέκα κέρατα που είναι οι θρησκείες που έχουν δανείσει την υποταγή της θρησκείας World ( Βίντεο)

04  Η ουρά του, σύροντας το ένα τρίτο των αστεριών του ουρανού, τους έριξε στο έδαφος. Ο Δράκος ήρθε να σταθεί ενώπιον της γυναίκας που θα γεννηθεί, για να καταβροχθίσει το παιδί από τη γέννηση. (Σημείωση ) Η μάχη που συμβαίνει στον ουρανό συμβαίνει επίσης στη Γη. Ο δράκος στη Γη είναι λοιπόν ο Πάπας Φραγκίσκος και τα αστέρια στη γη είναι έτσι οι χριστιανοί που δίδονται στην ισλαμική βία

05  Και γέννησε έναν γιο, ένα αρσενικό παιδί, τον ποιμένα όλων των εθνών, οδηγώντας τους με ένα σκήπτρο σιδήρου. Το παιδί ανελήφθη στο πλευρό του Θεού και του θρόνου του,

06  και η Γυναίκα φεύγει στην έρημο, όπου ο Θεός έχει προετοιμάσει μια θέση της, ώστε να μπορεί να τρέφεται εκεί για χίλια διακόσια εξήντα ημέρες.

07  Τότε υπήρξε μια μάχη στον ουρανό: ο Μιχαήλ, με τους αγγέλους του, έπρεπε να πολεμήσει τον Δράκο. Ο Δράκος πάλεψε επίσης με τους αγγέλους του , (Σημείωση) Η επιστροφή του Ιησού Χριστού που περίμενε στις 23 Σεπτεμβρίου 2017 για την απαγωγή της εκκλησίας δεν έγινε εκείνη την ημέρα. Θα παρεμβαίνει λίγο αργότερα σύμφωνα με το θέλημα του Θεού, επειδή η μάχη στον ουρανό δεν έχει τελειώσει και ο Σατανάς εξακολουθεί να πιστεύει ότι μπορεί να κερδίσει.

08  αλλά δεν ήταν ο ισχυρότερος. για αυτούς πλέον, καμία θέση στον ουρανό.

09  Ναι, απορρίφθηκε, ο μεγάλος Δράκος, ο Φίδι της προέλευσης, αυτός που ονομάζεται Διάβολος και ο Σατανάς, ο γοητευτικός του κόσμου. Και πέταξε στη γη και οι άγγελοί του χτυπήθηκαν μαζί του.

10  Τότε άκουσα μια δυνατή φωνή στον ουρανό, λέγοντας: « Ιδού, η σωτηρία, η δύναμη και η βασιλεία του Θεού μας, ιδού, η δύναμη του Χριστού του ». Διότι απορρίπτεται, ο κατηγορούμενος των αδελφών μας, ο οποίος τους κατηγόρησε μέρα και νύχτα ενώπιον του Θεού μας.

11  Και οι ίδιοι τον κατάφεραν με το αίμα του Αρνίου, με το λόγο του οποίου ήταν μάρτυρες. αποσπασμένοι από τη ζωή τους, πήγαν τόσο μακριά να πεθάνουν.

12  Ουρανοί, λοιπόν, να είναι χαρούμενοι, και εσείς που έχετε το σπίτι σας στον ουρανό! Αλίμονο στη γη και στη θάλασσα: ο διάβολος κατέβηκε σε σας, γεμάτος μεγάλη μανία. Ξέρει ότι έχει λίγο χρόνο. « 

13  Και όταν ο Δράκος είδε ότι χτυπήθηκε πάνω στη γη, άρχισε να ακολουθεί τη γυναίκα που είχε γεννήσει το αρσενικό παιδί . (Σημείωση) Τα προβλήματα θα επιδεινωθούν περαιτέρω για την πιστή εκκλησία του Ιησού Χριστού, η οποία πρόκειται να εκτελεστεί άσχημα εν αναμονή της απαγωγής.

14  Έτσι, δόθηκε στη γυναίκα δύο φτερούγες του μεγάλου αετού που πετάει στην έρημο, στον τόπο όπου πρέπει να τρέφεται για ένα χρόνο, δύο φορές και μισό χρόνο (Σημείωση) (τρεις χρόνια και μισό) μακριά από την παρουσία του Φιδιού. (Σημείωση) Απαγωγή της Εκκλησίας

15  Και από το στόμα του, το φίδι πέταξε πίσω από τη Γυναίκα του ύδατος σαν ποτάμι, ώστε να μπορεί να παρασύρεται από αυτό το ποτάμι. (Σημείωση) Θα υπάρξει μια τελευταία προσπάθεια να αποτραπεί η απαγωγή των χριστιανών.

16  Αλλά η γη ήρθε στη βοήθεια της γυναίκας, και η γη άνοιξε το στόμα της και κατέπνεψε το ποτάμι που χυθεί από το στόμα του Δράκου. (Σημείωση) Ευτυχώς ο Θεός παρακολουθεί και θα βοηθήσει όλους τους χριστιανούς πιστούς στον Ιησού Χριστό κατά την περίοδο της αρπαγής.

17  Στη συνέχεια, ο δράκος ήταν θυμωμένος εναντίον της γυναίκας, πήγε να κάνει πόλεμο με τους υπόλοιπους από το σπέρμα της, εκείνοι που τηρούν τις εντολές του Θεού και να κρατήσει τη μαρτυρία του Ιησού . (Σημείωση) Αυτός ο στίχος εξηγεί ότι μετά την απαγωγή της εκκλησίας οι χριστιανοί που δεν έχουν απαχθεί θα κυνηγηθούν.

18  Και στάθηκε στην άμμο δίπλα στη θάλασσα.

 

Το κεφάλαιο 12 της Αποκάλυψης ανακοινώνει iminence απαγωγή της εκκλησίας και την επιστροφή του Ιησού Χριστού 1.260 ημέρες ή 42 μήνες ή τρία και μισό χρόνια μετά την απαγωγή.

 

Έτσι πιθανότατα, αν η αρπαγή παρεμβαίνει αμέσως, τότε στα τέλη Μαρτίου 2021  λίγο πριν τις εορταστικές εκδηλώσεις του Πάσχα, θα έχουμε την επιστροφή στη δόξα του Κυρίου μας Ιησού Χριστού.

 

Αυτό υπόσχεται τριάμισι χρόνια μεγάλων δεινών για τους χριστιανούς που παρέμειναν στη Γη πριν από τη φυσική επιστροφή του Ιησού Χριστού.

 

Πρέπει όμως να σημειωθεί ότι η ανθρώπινη δυστυχία των έσχατων καιρών έχουν ήδη ενισχυθεί σε μεγάλο βαθμό από το Μάρτιο του 2011 με την Αραβική Άνοιξη που σήμανε τη γέννηση της τζιχάντ που προφανώς είναι η βιβλική πόλεμος των έσχατων καιρών,

Τζιχάντ ξεκίνησε κατά τη βασιλεία του βασιλιά Πάπα Βενέδικτο XVI!

Ο DJIAH, ο πόλεμος των Τελικών Χρόνων

 

(βλ. Αποκάλυψη 12 στους στίχους 3 και 4)

 

Από τον Μάρτιο του 2011 ο κόσμος έχει ζήσει στο ρυθμό του ISLAM, οι επαναστάσεις, τα έντερα, οι εμφύλιοι πόλεμοι και οι θρησκείες έχουν δώσει τη θέση τους στην Τζιχάντ και την τρομοκρατία σε παγκόσμια κλίμακα.

 

Το Ισλάμ στην Τζιχάντ του εισέβαλαν στον κόσμο τόσο από τη νόμιμη μετανάστευση και παράνομη με όλο και πιο πολλούς πολέμους μετανάστες φεύγουν για κάποιους, δυστυχία για τους άλλους, αλλά και για κάποιους να διαπράξουν τρομοκρατικές ενέργειες, βιασμό, ληστεία, υποβάθμιση, βεβήλωση εκκλησιών και ριζοσπαστικοποίηση των μουσουλμανικών μαζών.

 

Με τον αριθμό των μουσουλμάνων στη Δυτική ριζοσπαστικοποιούνται κάθε μέρα, γίνονται φανατικοί και επιδεικτικά εμφανίσει τις προσευχές της Παρασκευής σε δρόμους που έχει ως στόχο να κάνουν επιδεικτικά ισλαμικό προσηλυτισμό, το οποίο θα πρέπει να σημειωθεί απαγορεύεται γενικά σε τις μουσουλμανικές χώρες.

 

Ομοίως οι μουσουλμανικές γυναίκες εμφανίζονται οι ίδιοι ντυμένες με μαύρα ή χρωματιστά πέπλα καλύπτοντάς τους συμπληρώνουν. Τα χέρια είναι επίσης κρυμμένα με γάντια. Μερικές φορές μαύρα γυαλιά κρύβουν επίσης τα μάτια τους. Να σημειωθεί ότι σε πολλές μουσουλμανικές χώρες αυτές εφόδια δεν είναι μια γενικότητα, αλλά μάλλον μια μορφή φονταμενταλισμού επάνω από τις τοπικές αρχές.

 

Στη Δύση βιώνουμε όλα αυτά τα επιδεικτική επιθέσεις των ισλαμιστών φονταμενταλιστών τόσο ισχυρή αριθμός πολλοί μουσουλμάνοι υποστηρίζουν με δύναμη και αποφασιστικότητα που δυτικών κοινωνιών φορές απαιτήσεις προσήλυτοι τους, επιδεικτική, πολιτιστικές, βάρβαρη και λατρείας.

 

Επιμένουν έντονα και εξαναγκάζουν το σκάνδαλο ότι στις υπηρεσίες δημόσιας υγείας οι μουσουλμανικές γυναίκες εξετάζονται μόνο από γυναίκες γιατρούς, ζητούν επίσης μενού (halal) στα κυλικεία για τα παιδιά τους

 

Επιβάλλουν τις τελετουργίες τους, τις προσθήκες τους και τις λατρείες τους στις δημόσιες υπηρεσίες και στους εργασιακούς χώρους είναι οι χώροι και οι ώρες προσευχής που απαιτούνται.

 

Σκοτώνουν τα ζώα (πρόβατα) στους δρόμους με σφαγή σύμφωνα με τις τελετές τους. Αυτά τα ζώα σφαγιάζονται σε άθλιες συνθήκες χωρίς περιγραφή της φρίκης.

 

Τα βοοειδή που σφάζονται σε σφαγεία που έρχεται σε αντίθεση με τις συνήθειες και την υγεία των Δυτικών έθιμα και τα γαλλικά, ιδίως, που θέλουν τα ζώα να αναισθητοποιούνται πριν από τη σφαγή τους χωρίς να κολλήσει να μην προκαλούν άσκοπη ταλαιπωρία σε αυτά τα ζώα.

 

Στα καταστήματα τροφίμων ζήτησαν εξειδικευμένα ράφια (halal). Στη Γαλλία, έχουν απαγορεύσει ακόμη τα χριστουγεννιάτικα παχνιά σε δημόσια κτίρια παρά μια χριστιανή πολιτιστική παράδοση χιλίων ετών.

 

Σταδιακά δυτική κοινωνία παρασύρεται προς το Ισλάμ, που αρχίζει να εφαρμόσουν τη βάρβαρη νόμους της, όπως η Σαρία, που μεταξύ άλλων βαρβαρότητες τιμωρεί τους μουσουλμάνους στην κοπή χέρια και τα πόδια τους.

 

Είναι οι δημόσιες μας ελευθερίες, τα θεσμικά μας όργανα, ο πολιτισμός και τα έθιμα και τα έθιμά μας που εξαφανίζονται σταδιακά, λίγο περισσότερο κάθε μέρα πριν από ένα φονταμενταλιστικό, τζιχάντιο και βάρβαρο Ισλάμ.

 

Είναι σαφές ότι πριν από το 2011, ακόμη και αν υπήρχαν παρεκτροπές, οι μουσουλμάνοι στη Δύση γενικά αποδέχτηκαν τους νόμους, τα έθιμα και τα έθιμα των δυτικών χωρών στις οποίες επέλεξαν να έρθουν να ζήσουν.

 

Η Αραβική Άνοιξη του Μαρτίου 2011 έδωσε μια υπερμεγέθη προοπτική σε ένα φονταμενταλιστικό Ισλάμ που έριξε ολόκληρο τον κόσμο στο φόβο της τρομοκρατίας, του φόβου για τη ζωή και την αντίληψη των Μουσουλμάνων που ήταν γενικά θερμά και φιλόξενοι άνθρωποι και οι οποίοι είναι τα πρώτα θύματα αυτών των φανατικών Ισλαμιστών φανατικών.

 

Πρέπει να σημειωθεί ότι αυτοί οι ατυχείς καταδικάζονται επίσης στην κόλαση αφού αρνούνται τον Ιησού Χριστό.

 

Για να δείτε όλες αυτές τις εξτρεμιστικές ισλαμικές διακυμάνσεις που δημιουργούν αυτές τις βαρβάρους τζιχάντ φαίνεται ακατανόητη σε μια χώρα όπως η Γαλλία (Χώρα των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων).

 

Και όμως τα γεγονότα είναι εκεί και προφανώς οι ηγέτες της παγκόσμιας κυβέρνησής μας φαίνονται ανίσχυροι ενάντια σε αυτό το παγκόσμιο πολιτιστικό πρόβλημα!

 

Καταλάβετε ότι μετά την απαγωγή της Εκκλησίας, το Ισλάμ δεν θα έχει αποθεματικά ή περιορισμό.

 

Ολοκληρώνω αυτό το απόσπασμα για το Ισλάμ με ένα μήνυμα προς τους Γάλλους μουσουλμάνους το οποίο λαμβάνεται από την ομιλία του   JFK

 

Μη ρωτάτε τι μπορεί να κάνει η χώρα σας για σας, αλλά αναρωτηθείτε τι μπορείτε να κάνετε για τη χώρα σας.

 

Αν ο Θεός μας έχει αφήσει λίγο χρόνο πριν από την αρπαγή, είναι για μας να μετανοήσουμε από όλες τις κακές πράξεις μας και να ζητήσουμε τη συγχώρησή του για όλες τις αμαρτίες μας.

 

Ο χρόνος υπολογίζεται τώρα και απαιτείται καθημερινή προσευχή.

 

Ας σημειωθεί τελικά ότι η τελευταία βιβλική εβδομάδα του Προφήτη Δανιήλ που είναι επτά ετών πρέπει να ολοκληρώσει το τέλος του χρόνου πριν από την επιστροφή του Μεσσία που γνωρίζουμε είναι ο Ιησούς της Ναζαρέτ.

 

Είχα θέσει την αρχή αυτής της περασμένης εβδομάδας μέχρι τις 29 Σεπτεμβρίου 2008, η οποία μας πήρε επτά χρόνια αργότερα στο φεστιβάλ τρομπέτα του 2015. Ήταν σαφές ότι έκανα λάθος και ίσως να κάνω λάθος πάλι σε αυτό που θα σας ανακοινώσω.

 

Τώρα που το μεγάλο σημάδι στον ουρανό έχει εκπληρωθεί από τις 23 Σεπτεμβρίου 2017, μπορούμε να συμπεράνουμε ότι η φυσική επιστροφή του Ιησού Χριστού αναμένεται περίπου 42 μήνες αργότερα, δηλαδή το 2021.

 

Η έβδομη εβδομάδα (επτά χρόνια) ξεκίνησε πριν από 42 μήνες το 2014.

 

Και υπάρχει μια ημερομηνία από την παρτίδα είναι αυτή της 27ης Απριλίου 2014, η οποία είναι η ημερομηνία του beatification του Ιωάννη Παύλου Β και του Ιωάννη XXIII από τον Πάπα Francis που όπως ήδη εξήγησα στα άρθρα μου του blog είναι «Αντίχριστος.

Πρόκειται για μια πρόκληση και μια προσβολή στο Θεό. Διαβάστε το άρθρο μου: σύνδεσμος παρακάτω.

Η Τελική Εξαπάτηση που έγινε στον Θεό

 

Αυτό θα εξηγούσε γιατί ο Θεός ξεκίνησε την αρχή του τέλους της εποχής στις 14 Μαΐου 1948 και άφησε τον Σατανά να αποφασίσει για τον εαυτό του την ημερομηνία που θα τελειώσει αυτή η τελευταία περίοδος, η οποία θα κλείσει το τέλος του χρόνου.

 

Αλλά ο Θεός μπορεί να αποφασίσει να συντομεύσει αυτή τη διάρκεια …. !

 

Σε αυτή την περίπτωση, θεωρώντας ότι η ημερομηνία της 27ης Απριλίου 2014 ως η ημερομηνία της αρχής της τελευταίας εβδομάδας του Δανιήλ (7 χρόνια, 84 μήνες) προφήτευσε να τελειώσει το τέλος του χρόνου. 42 μήνες, 3 και μισό χρόνια αργότερα, μας φέρνει στις 27 Οκτωβρίου 2017 , το ήμισυ της επταετούς περιόδου.

 

Η απαγωγή της εκκλησίας που ελπίζαμε στις 23 Σεπτεμβρίου 2017 θα μπορούσε να είναι γύρω στις 27 Οκτωβρίου 2017 που θα ήταν η ημερομηνία αντί για τα δεινά.

 

Μέχρι τότε οι πόνοι θα συνεχιστούν σε ολόκληρη τη Γη. Αυτό είναι μια βεβαιότητα και πρέπει να προσευχόμαστε ότι ο Θεός θα μας βοηθήσει και θα μας προστατεύσει.

 

Ομοίως, πρέπει να προσευχόμαστε και να ελπίζουμε ότι οι χρόνοι μετά την απαγωγή της εκκλησίας θα συντομευθούν όπως υποσχέθηκε ο Ιησούς Χριστός στο Ματθαίον 24 στον στίχο 22 και ότι η φυσική του επιστροφή στη Γη θα λάβει χώρα πριν από το 2021.

 

Ας ελπίσουμε ότι το 2018 θα λάβει υπόψη το γεγονός ότι μια βιβλική γενιά 70 ετών μας φέρνει στο 2018 ξεκινώντας από το 1948 που είναι η ημερομηνία της έναρξης των τελικών χρόνων.

 

22 Και αν δεν συντομευθούν αυτές τις ημέρες, κανείς δεν θα σωθεί. αλλά, λόγω των εκλεκτών, αυτές οι ημέρες θα μειωθούν.

 

Ο Θεός να σας ευλογεί όλους τους αγαπημένους αδελφούς και αδελφές μου στον Ιησού Χριστό και να σας οδηγήσει σε αυτές τις πολύ δύσκολες στιγμές, των οποίων το τέλος αρχίζουμε να βλέπουμε.

 

νικητής


%d blogueurs aiment cette page :