Ο ΘΕΟΣ PROTECT ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΤΗΣ ΑΛ-ΚΩΧ!

 4472788_3_cbbb_un-του-πολιτοφυλακή-Χριστιανοί-η-village_99dbb2cfde9a6e45d6b7fe047556dc69

 

Αυτό το έτος 2015, όπως είπα και στο άρθρο μου από την 1η Ιανουαρίου (σύνδεσμος  ΕΔΩ  )  ζούμε και θα ζήσουμε μια άλλη πολύ δυνατές στιγμές από το τέλος του χρόνου, γιατί όσο μεγαλύτερη είναι η επιστροφή του Ιησού Χριστού είναι κοντά και τα γεγονότα είναι ισχυρή , ισχυρή, σαφή και εκρηκτικά. 

 

Μια ματιά στα χρόνια που πέρασαν από την καταστροφική και ακραία στοιχεία της παγκόσμιας κατάστασης σε όλους τους τομείς φαίνεται να μας με τέτοιο τρόπο ώστε σαφές ότι πρέπει κανείς να είναι τυφλός για να μην να δείτε ή κακή πίστη, όπως φως φαίνεται σκοτεινό.

 

Κατά το πρώτο τρίμηνο του 2015, ο Θεός θα αυξηθεί η ευαισθητοποίηση για την ανθρωπότητα (σύνδεσμος  ΕΔΩ ) βιώνουμε τον πόνο προφήτευσε στην Αγία Γραφή ανακοινώνοντας την επιστροφή στη Γη μόνο ο γιος του, και ο Αγαπημένος, ο Ιησούς Χριστός, ο Σωτήρας μας και Βασιλιάς μας η οποία θα επανέλθει σε εμάς για να κυβερνήσουν τον κόσμο κατά τη διάρκεια των χιλιάδων χρόνων που μας χωρίζουν από την οριστική απόφαση.

 

Πρέπει να καταλάβουμε ότι ζούμε τα τελευταία χρόνια, η αγαπημένη χριστιανική τους αδελφούς και τις αδελφές του κόσμου μου, την ώρα του διωγμού και της πίστης.

 

Οι διώξεις των Χριστιανών είναι πλέον σε παγκόσμιο επίπεδο και σε μεγάλη κλίμακα από εμφύλιους πολέμους, τρομοκρατικές ενέργειες και φυσικές, ηθικές και λεκτική.

 

ΙΣΛΑΜ σωστά σκεπτόμενοι τον τρόπο Ανατολή, καταδικάζει την οργή ​​και την αγριότητα με αιματηρά γεγονότα, οι καρικατούρες του προφήτη Μωάμεθ του, φτάνοντας στο σημείο να κάψει τη σημαία της αγαπημένης μας τη Γαλλία και υποβαθμίζουν τις πρεσβείες μας.

 

Πώς τότε μπορούμε να έχουμε σεβασμό για τις ορδές των φανατικών που βάναυσα φωνάζουν « νεκρό » σε Χριστιανούς και γαλλικά.

 

Πώς μπορούμε να έχουμε σεβασμό για μια στρατιά από αιμοδιψή τους φανατικούς και ανόητοι στο όνομα ενός Θεού καλούν Αλλάχ σκοτώσει τους αδελφούς και τις αδελφές τους, ανεκτικός και ανοιχτόμυαλος μουσουλμάνους και τα αδέλφια μας χριστιανούς της Ανατολής .

 

Πώς μπορούμε να απαιτήσουμε σεβασμό για την άθλια όντα που παραβιάζουν ακρωτηριάζουν και σκοτώνουν όσους αρνούνται να υποβληθούν σε βάρβαρες νόμων με στόχο να καταστεί « ο άνθρωπος » δούλος του φανατικούς οι οποίοι για το σκοπό της υποτιμώ άνθρωπος να δεχτεί μια ζωή σκλαβιάς.

 

Πρέπει να αναγνωριστεί ότι αυτές οι απεχθείς όντα, φανατικοί ισλαμιστές και τρομοκράτες επιδιώκουν να επιτύχουν με τη βία, τον πόλεμο και τον τρόμο, ένα νέο πολιτισμό στη Γη « Ισλάμ» .

 

Γι ‘αυτό πρέπει να ειπωθεί και να διευκρινίσει αυτά τα άγρια ​​ορδές φανατικών ισλαμιστών τρομοκρατών σε περίπτωση που αποφασίσουν να επιστρέψουν να καταθέσει ή να πραγματοποιούν επιθέσεις στη χώρα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και του πολίτη το «ΓΑΛΛΙΑ», ή κάθε ον είναι ελεύθερος να ζει την πίστη του, τη θρησκεία και τον πολιτισμό του, σε σχέση με τις ατομικές ελευθερίες και τους νόμους της Δημοκρατίας , αφήνουμε σε καμία περίπτωση ατιμώρητα εγκλήματα που διαπράχθηκαν στη Γαλλία και σε όλο τον κόσμο εναντίον του λαού της Γαλλίας, των αξιών της και της Δημοκρατίας .

 

ΕΙΡΗΝΗ ΧΡΟΝΟΣ   

Η απάντηση από τη Γαλλία θα είναι πάντα  με το νόμο και τη δικαιοσύνη Του και τη δύναμή της θα είναι πάντα Νόμος και Δικαιοσύνη του.

 

Εν καιρώ πολέμου

Ο ΘΕΟΣ λυπήσου των εχθρών μας !!!

 

 

Οι νόμοι της Δημοκρατίας είναι κοσμική και οι μουσουλμάνοι της Γαλλίας, η γαλλική γεννήθηκαν ζωντανά όπως κάθε γαλλικό σύμφωνα με τους νόμους της Δημοκρατίας, τις παραδόσεις και τα έθιμά του, η λατρεία της, την πολιτιστική και Ρεπουμπλικάνων.

 

Για τους Μουσουλμάνους να γίνει γαλλικά από τη γαλλική ιθαγένεια έχουν γίνει αποδεκτές αξίες, νόμους και τα έθιμα των ΗΠΑ και τη Γαλλία Δημοκρατίας του και πρέπει να συμμορφώνονται.

 

Για μη γαλλική μουσουλμάνοι που ζουν στη Γαλλία, οι οποίοι δεν δέχονται πλέον τις αξίες και τους νόμους της Γαλλικής Δημοκρατίας,έχουν ένα πρόβλημα ότι η ευθύνη τους για την επίλυση.

 

Η γαλλική Ειρηνικού και ειρηνιστές.

Ειρηνική επειδή ζουν στην Ειρήνη

Οι ειρηνιστές, επειδή βοηθούν τους άλλους να ζήσουν σε ειρήνη

 

Εμείς, η γαλλική, είναι άνδρες και γυναίκες Ειρήνη ζουν σε ειρήνη και στο όνομα της ειρήνης και της αγάπης χαιρετίζουμε τα θύματα της τυραννίας και βοηθώντας στο πλαίσιο της « UN » και όλους τους απόρους θύματα των τυράννων και αιμοδιψείς τρελοί.

Για να επιτεθεί στη Γαλλία και τους ανθρώπους της είναι ένα έγκλημα κατά της ειρήνης και της αγάπης του Θεού και ποτέ δεν θα μένουν ατιμώρητες!

 

Ισλαμιστές,

 

Μην αγγίζετε γαλλικά αδελφούς και τις αδελφές μου, τους Εβραίους, τους Μουσουλμάνους, τους άθεους, Χριστιανοί ή για οποιοδήποτε λόγο η θρησκεία!

 

Ισλαμιστές φανατικούς και τους τρομοκράτες, εσείς που υποστηρίζετε τζιχάντ εναντίον του πολιτισμού μας και της κοινωνίας μας, η τιμωρία σας είναι κοντά και θα έρθει από τον ουρανό .

 

Θα είναι μεγάλη και θα πρέπει να πληρούνται

με το θέλημα του Θεού!

 

Ισλαμιστές, τότε θα ποθούν τον Θεό για να σας βοηθήσει και θα παραμείνει κωφεύει στις προσευχές σας και τα δάκρυα σας.

 

Μετανοείτε ή να παρακολουθήσετε τους ουρανούς!

 

Για όλα τα ατυχή θύματα αυτών των αιματηρών τρελός, θέλω να σας πω ότι ο Θεός βλέπει την ταλαιπωρία σας και ότι η ημέρα της λύτρωσης είναι κοντά, τότε η ανταμοιβή σας θα είναι μεγάλη.

 

Προσοχή, το θάρρος, υπομονή και προσευχή.

 

Αδελφοί και Αδελφές εν Χριστώ, ο Θεός μας αγαπά και θα μας βοηθήσει, δεδομένου ότι βοηθά Αδελφοί και Αδελφές του Al-ΚΩΧ μας, η οποία είναι μια όαση της αγάπης και της ειρήνης στην κόλαση του Ιράκ!

Σύνδεσμος για Πιέστε το άρθρο Χριστιανοί Αλ-Koch   ΕΔΩ 

 

 

Ο Θεός να ευλογεί όλους τους ανθρώπους καλής θέλησης.

Η αγάπη, ειρήνη και χαρά στις καρδιές και στους προθαλάμους, εν αναμονή της επιστροφής στη δόξα στη γη του Κυρίου μας Ιησού Χριστού.

Νικητής

Votre commentaire

Choisissez une méthode de connexion pour poster votre commentaire:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s

Ce site utilise Akismet pour réduire les indésirables. En savoir plus sur la façon dont les données de vos commentaires sont traitées.


%d blogueurs aiment cette page :