Ο ΘΕΟΣ ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ TIMES ΤΕΛΟΣ

Πάσχα

 

ΤΕΛΟΣ ΧΡΟΝΟΥ

 

Ο Θεός είχε ενημερωθεί από έναν άγγελο, ο προφήτης Δανιήλ σχετικά με το μέλλον του εβραϊκού λαού και την εκπλήρωση από το τέλος του χρόνου.

 

Μπορούμε να βρούμε αυτές τις πληροφορίες, συμπεριλαμβανομένωνΔανιήλ 9 στο Δανιήλ 12

 

Δανιήλ δεν κατανοεί όλες τις αποκαλύψεις που έγιναν και στη συνέχεια στράφηκε προς τον άγγελο του Θεού στο εδάφιο 12.8 και στη συνέχεια ο άγγελος απάντησε στο στίχο 12.9

 

 

12:08

Άκουσα, αλλά δεν γίνεται κατανοητό? και είπα, κύριέ μου, τι θα είναι το τέλος αυτών των πραγμάτων;

 

 

12:09

Είπε, Go, Δανιήλ, επειδή οι ​​λέξεις κλειστά και σφραγισμένα μέχρι τη στιγμή του τέλους .

 

 

Αυτός ο στίχος 9 της προφητείας Δανιήλ κεφάλαιο 12 είναι πολύ σαφής και πολύ σημαντικό, διότι μας λέει ότι το τέλος του χρόνου ο Θεός θα αποκαλύψει ό, τι είχε μέχρι τώρα κρυμμένα.

 

 

Η επιστροφή του Ιησού Χριστού!

 

 

 

Σήμερα βρισκόμαστε στο τέλος του χρόνου θέλημα Θεού, και πριν από τη φυσική επιστροφή του Κυρίου μας Ιησού Χριστού για χίλια χρόνια της βασιλείας του.

 

Αυτός ο ισχυρισμός ότι «είμαστε στο τέλος του χρόνου θέλημα Θεού, και πριν από τη φυσική επιστροφή του Κυρίου μας Ιησού Χριστού για χιλιετή βασιλεία Του,« δεν είναι μια προφητεία που κάνω, αλλά είναι μια απλή δήλωση της εκπλήρωσης όλων των βιβλικών προειδοποιητικά σημάδια της επιστροφής του Ιησού Χριστού.

 

Μια αναδρομή στο παρελθόν μας το φως των βιβλικές προφητείες και τα σημάδια δείχνουν ότι η ιστορία του ανθρώπου φαίνεται να έχουν τελειώσει 14η Μάη, 1948 με τη δημιουργία του κράτους του Ισραήλ που προβλέπεται στην Αγία Γραφή μέχρι το τέλος το χρόνο και επιτρέποντας προοδευτική και μαζική επιστροφή του εβραϊκού λαού να ζει στους Αγίους Τόπους « Ιερουσαλήμ ».

 

Ανακοίνωση της το πρώτο σημάδι!

 

Ιεζεκιήλ 36/24-28)

Θα σας μεταφέρει μεταξύ των εθνών, που θα συγκεντρωθούν από όλες τις χώρες, και να σας φέρει στη χώρα σας. Θα ρίχνουμε επάνω σας καθαρό νερό, και θα πρέπει να είναι καθαρό? Θα σας καθαρίσω από όλες τις ακαθαρσίες σας και από όλα τα είδωλά σας. Θα σας δώσω μια νέα καρδιά, και θα βάλω ένα νέο πνεύμα? Θα αφαιρέσει από το σώμα σας την καρδιά του πέτρα και να σας δώσει μια καρδιά της σάρκας. Θα θέσει το Πνεύμα μου σε σας, και θα βεβαιωθείτε ότι έχετε ακολουθήσει τα διατάγματα μου και να είναι προσεκτικοί για να παρατηρούν διαταγμάτων μου. Ζείτε στη γη που έδωσα στους πατέρες σας? θα είναι λαός μου, και θα είμαι Θεός σας

 

Επίσκεψη σήμερα, 14 Μαΐου του 1948 ήταν τόσο προφανές ότι το πρώτο σημάδι των έσχατων καιρών.

 

Όλες οι προφητείες και βιβλική προειδοποιητικά σημάδια της επιστροφής του Ιησού Χριστού για να εκτελέσει εκθετικά από τότε.Είναι μια πραγματικότητα.

 

Αυτό υποστηρίζει και να αποδείξει ότι η αφύπνιση της ανθρωπότητας να ανακοινώσει την επιστροφή του Ιησού Χριστού, ξεκίνησε από το Θεό κατά τη δημιουργία του κράτους του Ισραήλ.

 

Η ιστορία μας Μαν έχει τελειώσει σε ένα λουτρό αίματος μετά από δύο παγκόσμιους πολέμους φρικτό.

 

Από 14 Μαΐου 1948 μέχρι την επιστροφή του Ιησού Χριστού, ζούμε και να ζήσουν τη στιγμή της αποκάλυψης « Η Αποκάλυψη » Ο άνθρωπος αποφασίζει για το μέλλον του, αλλά υπέστη το θέλημα του Θεού.

 

Αυτό το θέλημα του Θεού είναι μια συμπυκνωμένη περίοδο εκθετικής της ζωής του ανθρώπου, έτσι ώστε να συνειδητοποιήσουν, μέσα από αυτή την αφύπνιση βιβλικά ανακοίνωσε ότι ο τελικός χρόνος τρέχει.

 

Έτσι έχουμε δει από 14 Μαΐου, 1948 όλες οι τεχνολογικές εξελίξεις συμβαίνουν με γεωμετρική πρόοδο, όπως η αύξηση του πληθυσμού της Γης, οι λιμοί, ασθένειες και πανδημίες, αντιστρόφως θεία αξίες (gay γάμος είναι μια καλή παράδειγμα) οι σεισμοί, καταρρακτώδεις βροχές, πυρκαγιές, πλημμύρες, καταιγίδες και τυφώνες, βία, ταραχές και εμφύλιους πολέμους και τις θρησκείες εκτός από τις ανεξήγητους θανάτους εκατομμυρίων ποταμών ψαριών και των ωκεανών εκατομμύρια πτηνά και τα βοοειδή πεθαίνουν επίσης, χωρίς εξήγηση για αρκετά χρόνια.

 

Όλα αυτά τα γεγονότα δεν είναι ακόμη μια τιμωρία από το Θεό ή την ημέρα της οργής του, αλλά παρ ‘όλα αυτά κατάφερε από την επιθυμία της να ξυπνήσει!

 

Θέλω να δείξω ότι αν και ο αριθμός των θυμάτων εξακολουθεί να είναι πάρα πολλοί και ότι οι καταστροφές είναι επαναλαμβανόμενες και τεράστιους, η ανθρωπότητα κάθε φορά που κατάφερε να αποφύγει το χάος, κατά κάποιο τρόπο την αποκατάσταση των ζημιών και να συνεχίσει να προς τα εμπρός.

 

Όλα αυτά τα γεγονότα που περιλαμβάνονται στην Αγία Γραφή. Θα παρουσιαστεί με περισσότερη δύναμη, τη συχνότητα και το μέγεθος για τον αποκλειστικό σκοπό να ξυπνήσει!

 

Αλίμονο, αυτή η εκθετική να αποκαλύψει ότι ζούμε την αναβίωση έσχατους καιρούς, γι ‘αυτό μας επιτρέπει να μην γνωρίζουν καν περίπου την ώρα της επιστροφής του Κυρίου μας Ιησού Χριστού.

 

Θα μπορούσε κανείς να σκεφτεί ότι αυτό είναι το θέλημα του Θεού!

 

Δεδομένου ότι ο Ιησούς είπε ότι ο Πατέρας και μόνο ότι υπήρχε δύο χιλιάδες χρόνια, η ημέρα και η ώρα της επιστροφής του.

 

Αλλά όχι!

 

Ο Θεός είπε στον Δανιήλ 12.9 ότι η αποκάλυψη των έσχατων καιρών σφραγίστηκε μέχρι το τέλος!

 

Έτσι, ο Θεός μας θέλει να αναζητήσει και όπως ήμασταν, κάπου αλλού στην Αγία Γραφή λέγεται πολλές φορές τη νοημοσύνη μας.

 

Και γιατί ο Θεός, αν δεν βρει ότι θέλαμε και έχουμε σαφές στην Αγία Γραφή ότι τα τελευταία επτά χρόνια της Αποκάλυψης « Δοκιμασίες » θα χωρίζεται σε δύο μέρη, η δεύτερη περιέχει την ημέρα της θυμωμένος!

 

Ως εκ τούτου, ένα σημαντικό σημάδι πρέπει να αποκαλύψει στον κόσμο την έναρξη της τα τελευταία επτά χρόνια της ζωής του ανθρώπου πριν από την επιστροφή του Ιησού Χριστού (η έβδομη εβδομάδα του Ντάνιελ) και έκανε ακόμη γνωστό ότι οι άνδρες με την ημερομηνία της επιστροφής του Ιησού Ο Χριστός, χωρίς πάντα να μας πείτε ούτε την ημέρα ούτε την ώρα της επιστροφής του, όπως μας είπε ο Ιησούς Χριστός.

 

Μόνο ο Θεός γνωρίζει την ημέρα και την ώρα της επιστροφής του Ιησού Χριστού!

 

Τώρα που καταλαβαίνουμε, τα αποδεικτικά στοιχεία (υλοποίηση και την εκπλήρωση των βιβλικών προφητειών και προϊδεάζουν για την επιστροφή του Ιησού Χριστού) στην εκθετική άποψη όλων των ανωτέρω πραγματικών περιστατικών και την πραγματική πραγματικά ότι το τέλος του χρόνου ξεκινά από το 14η Μάη 1948και ότι η επίτευξη σε ένα τόσο σύντομο χρονικό διάστημα ένα τόσο μεγάλο ποσό από γεγονότα που αναφέρονται στην Αγία Γραφή, δεν μπορεί σε καμία περίπτωση, δεδομένου του νόμου των πιθανοτήτων, να είναι σύμπτωση.

 

Πρέπει να βρούμε τώρα ένα νέο σημάδι για να ξέρεις την αρχή της τα τελευταία επτά χρόνια ο άνθρωπος πριν από την επιστροφή του Ιησού Χριστού.

 

Αυτό το σημαντικό σημάδι είναι ακόμα μια ανάλυση του παρελθόντος που βρίσκουμε και το αποτέλεσμα 29, Σεπτεμβρίου 2008, υπήρξε ένα τόσο σημαντικό πρόσωπο δεν μπορεί να ξεχάσει σημάδι.

 

Ήταν το χρηματιστηριακό κραχ της Wall Street που συνέβη στη γιορτή των αγγέλων, με αρνητικό δείκτη -777.

 

Εκεί θα έχετε παρατηρήσει είναι ο αριθμός 777 είναι ο αριθμός της θεότητας.

 

Σημειώνουμε ότι αυτό το σημείο ήταν ιδιαίτερα ισχυρή και σημαντική από τις 29 Σεπτεμβρίου 2008, η Παγκόσμια καταστροφή Rife πιο έντονα βυθίζοντας ένα μεγάλο μέρος των ανδρών και των γυναικών του κόσμου στην φτώχεια και τη στέρηση. (67 άτομα κατέχουν χρήματα όσο το μισό της ανθρωπότητας)

 

Πηγή:

http://www.agoravox.fr/actualites/societe/article/inegalites-meurtrieres-les-67-plus-150546

 

 

Από τις 29 Σεπτεμβρίου 2008 ο κόσμος επιβιώνει μόνο από το χρέος.

 

Είναι επίσης σαφές ότι οι βιβλικές προφητείες και τα σημάδια που έχουν ήδη πραγματοποιηθεί εκθετικά από 14 Μαΐου 1948, αυξήθηκε εκ νέου σε ισχύ, το μέγεθος και η συχνότητα από τις 29 Σεπτεμβρίου 2008 για να γίνει πολύ ισχυρή και καθημερινή 2014.

 

Μια ματιά στα τρέχοντα παγκόσμια highlights ειδήσεων αυξάνοντας το βάθος, την έκταση, τη δύναμη και τη συχνότητα των βιβλικές προφητείες και τα σημάδια γίνονται από τις 29 Σεπτεμβρίου 2008.

 

Μεγάλο μέρος του κόσμου ζει σε συνθήκες φτώχειας, εξαθλίωσης και της δυστυχίας και υφίσταται περισσότερες καταστροφές της γης και τις καιρικές συνθήκες.

 

Πολλοί άνθρωποι αντιμετωπίζουν επίσης επαναστάσεις και εμφυλίους πολέμους και τη θρησκεία.

 

Εν όψει αυτής της νέας κλίμακας καταστροφών και όλες τις βιβλικές προφητείες και τα σημάδια που, καταλαβαίνουμε ότι δε θα μπορούσε να είναι μια ισχυρότερη και πιο σαφές σημάδι για να ανακοινώσει στον κόσμο την αρχή της τελευταίας εβδομάδας του Ντάνιελ (επτά τελευταία χρόνια της Αποκάλυψης)

 

Όλα αυτά τα γεγονότα είναι πραγματικά, πραγματικά και σημαντικές εξελίξεις από το 14 του Μαΐου 1948, ακόμη περισσότερα αυξηθεί εκθετικά από το Σεπτέμβριο του 29, 2008, συνάδουν πλήρως με τις βιβλικές προφητείες και τα σημάδια που ανακοινώθηκαν για τους έσχατους καιρούς και την επιστροφή του Κυρίου μας Ιησού Χριστός.

 

Δεν είναι πλέον δυνατόν με καλή πίστη να αμφιβάλλει ότι ζούμε από την 29η Σεπτεμβρίου του 2008 τα τελευταία επτά χρόνια της ζωής του ανθρώπου πριν από τη φυσική επιστροφή του Ιησού Χριστού στο Όρος των Ελαιών για χίλια χρόνια της βασιλείας του .

 

Μπορούμε επίσης να δούμε και να πούμε ότι η αποκάλυψη από το τέλος του χρόνου ήταν καλή, σύμφωνα με το θέλημα του Θεού, σφραγισμένοι μέχρι το τέλος του χρόνου.

 

Είναι μόνο από αυτές τις ημερομηνίες για τις οποίες η αποκάλυψη έγινε στον κόσμο με τη δύναμη της εκπληρωμένες προφητείες.

 

Πριν από 14 Μαΐου, 1948 κανείς δεν μπορούσε να προβλέψει ότι το τέλος του χρόνου θα μπορούσε να λειτουργήσει, διότι όλες οι βιβλικές προφητείες και τα σημάδια που πραγματοποιούνται μετά την ημερομηνία αυτή.

 

Ομοίως, η αμίμητη σημάδι ανακοινώνοντας τελευταία εβδομάδα του Δανιήλ δεν θα μπορούσε να είναι γνωστά πριν συνειδητοποιεί 29 Σεπτεμβρίου 2008.

 

Η αποκάλυψη από το τέλος του χρόνου ήταν καλά σφραγισμένο από το Θεό μέχρι το τέλος του χρόνου!

 

Οι τελευταίες ημέρες θα είναι το πιο δύσκολο ξέρουμε. επιστροφή του Ιησού Χριστού στο Όρος των Ελαιών, έχει προγραμματιστεί για το Σεπτέμβριο του 2015!

Ή επτά χρόνια μετά την 29η Σεπτεμβρίου του 2008

 

Πιθανώς με την ευκαιρία της εορτής των σαλπίγγων μεταξύ 14 και 15 Σεπτεμβρίου.

 

Δείτε το άρθρο μου

https://victorpicarra.wordpress.com/2014/02/25/revelations-et-force-de-la-foi-a-la-fin-des-temps/

Αυτό δεν είναι μια προφητεία.

 

Πρόκειται για μια ανάλυση και μια λογική διαπίστωση της εκπλήρωσης όλων των προφητειών και βιβλική σημάδια γίνονται.

 

Ο συναγερμός ηχεί πιο δυνατά,

 

Αλλά δεν υπάρχουν τόσο κουφός και εκείνους που αρνούνται να ακούσουν και δεν υπάρχει κανένας τόσο τυφλός και εκείνους που αρνούνται να δουν.

 

Μια εκθετική άποψη όλων των βιβλικές προφητείες και τα σήματα που από τις 14 Μαΐου 1948, και πάλι εκθετικά επιδεινώνει ακόμη από τον Σεπτέμβριο του 29, 2008, δεν μπορούμε να παραδεχτούμε το προφανές:

 

– Το τέλος του χρόνου έχει ξεκινήσει 14 του Μάη 1948 με τη δημιουργία του κράτους του Ισραήλ.

 

– Η έβδομη εβδομάδα του Ντάνιελ ξεκίνησε με το κραχ της Wall Street 29 Σεπ 2008

 

Η επιστροφή του Ιησού Χριστού

 

Η επιστροφή του Ιησού Χριστού θα είναι στο τέλος επτά ετών ξεκίνησε 29 Σεπτεμβρίου, 2008, επομένως το 2015, είναι προφανής η βεβαιότητα!

 

Δείτε το άρθρο μου σχετικά με τις ημερομηνίες της Αποκάλυψης:

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ ΚΑΙ Η ΑΡΠΑΓΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ αποκαλυπτήρια!

Γνωρίζουμε ότι η τελευταία εβδομάδα του Δανιήλ θα πρέπει να χωρίζεται σε δύο μέρη.

Dn 9:27 –  Και αυτός θα ενισχύσει τη διαθήκη με πολλούς. Φορές την εβδομάδα? και το χρόνο με μισό εβδομάδας θα αναγκάσει τη θυσία και την προσφορά, και το φτερό του ναού θα είναι το βδέλυγμα της ερήμωσης, μέχρι το τέλος, μέχρι το τέλος ανατεθεί στην έρημο. « 

 

Το βιβλίο της Αποκάλυψης του Ιωάννη μας λέει επίσης ότι το δεύτερο εξάμηνο (42 μήνες) από τα τελευταία επτά χρόνια θα είναι χειρότερη από την πρώτη και θα περιέχει την πραγματική ημέρα της οργής του Θεού περιόδου.

 

Οι μισοί από την περασμένη εβδομάδα είναι ο Μάρτιος του 2012.

 

Τον Μάρτιο του 2012, υπήρξε ένα σημαντικό σημάδι στον ουρανό, ότι η μόνη εξήγηση που βρήκαμε ήταν να ξεχάσουμε ότι είχαν λάβει χώρα.

 

« Μια μαύρη σφαίρα της πρωτοφανούς μεγέθους, πιθανώς μεγαλύτερη από ό, τι ο δικός μας πλανήτης έχει παραμείνει συνδεδεμένο στον ήλιο για περισσότερο από είκοσι τέσσερις ώρες από τις 8 Μαρτίου 2012 – 14 ώρες σε 11 Μάρτη του 2012 O 15 ώρες παγκόσμιας ώρας. « 

 

Αν qu’inexpliqué είναι ένα πραγματικό και συγκεκριμένο γεγονός, που προσδιορίζονται από τη NASA

 

 

Δείτε το άρθρο μου

https://victorpicarra.wordpress.com/2013/01/15/les-signes-dans-les-cieux-sont-visibles-jesus-christ-arrive-bientot/

 

Από γη κομήτες και μετεωρίτες βοσκή περισσότερο ή λιγότερο είναι μια καθημερινή πραγματικότητα και βροχές μετεωριτών εμπίπτουν επίσης με αυξανόμενη συχνότητα στη Γη από το Μάρτιο του 2012.

 

Μπορούμε να πούμε ότι το μέγεθος αυτών των φαινομένων αποτελούν τα πρώτα σημάδια στους ουρανούς να συνεχισθεί με μεγαλύτερη μέλλον να φτάσει την ημέρα της οργής του Θεού σημάδια.

 

Είμαστε στο τέλος των προσδοκιών μας και οι μέρες που ακολουθούν θα είναι, συνεπώς, με τη βία τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα για όλους μας.

 

Από τη μία πλευρά, οι πειρασμοί θα γίνει ισχυρότερη, καθώς μένει να Σατανά πολύ λίγο χρόνο για να πραγματοποιήσει το σχέδιό του ενάντια στο Θεό και εμάς τους άνδρες.

 

Και δεύτερον, για την ημέρα της οργής του Θεού, θα πρέπει επίσης να συμβεί πριν από την επιστροφή του Κυρίου μας Ιησού Χριστού.

 

Όλα αυτά μας δίνει μια γεύση από τις μεγάλες δυσκολίες για το Σεπτέμβριο 10 μήνες που απομένουν.

 

Πρέπει να δράσουμε γρήγορα και να έρθει στον Ιησού Χριστό και να διαδώσουν το χαρμόσυνο μήνυμα «Ο Ιησούς Χριστός έρχεται σύντομα και είναι λογικό να το 2015. »

 

Δείτε το άρθρο μου

 

https://victorpicarra.wordpress.com/2013/09/14/le-retour-de-jesus-christ-peut-etre-le-14-ou-15-septembre-2015-au-cours-de-la-fete-des-trompettes-3/

 

Σας καλώ να δημοσιεύσετε αυτό το άρθρο σχετικά με τα blogs σας, να στείλετε σε όλους τους φίλους και τους γνωστούς σας, η σύνδεση του αντικειμένου και το blog, έτσι ώστε όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους να έχουν τις πληροφορίες και να σωθεί.

 

Ο Ιησούς Χριστός έρχεται σύντομα, είναι μια βεβαιότητα και το θέαμα όλων των βιβλικές προφητείες και τα σημάδια έκανε το 2015.

 

Η Παναγία, ήρθαμε για να βοηθήσει την εμφάνισή του στη Φάτιμα αλλά αποκάλυψε τρία μικρά παιδιά και πρόκειται να δημοσιοποιηθεί σε εύθετο χρόνο, δεν έχει πλήρως.

 

Πληροφορίες κόπηκαν ήξερε απόρρητο από τους πάπες και το Βατικανό.

 

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Πάπας και το Βατικανό αναγνώρισε τις εμφανίσεις της Παναγίας στη Φατιμά ως θαυματουργή, και παρ ‘όλα αυτά χτύπησε το μυστικό πληροφορίες που αποκάλυψε.

 

Δείτε το άρθρο μου

 

ΤΡΙΤΗ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ FATIMA Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΣΤΗ ΓΗ – Αλήθειες!

 

Πολλοί ποιμένες και εσχατολόγοι απλά να ανακοινώσουμε ότι βρισκόμαστε στο τέλος του χρόνου, χωρίς να αποκαλύπτει είτε την ημερομηνία έναρξης ή την ημερομηνία λήξης θα είναι η επιστροφή του Ιησού Χριστού.

 

Άλλοι χάνονται στους υπολογισμούς αν έσπρωξε ότι οι ημερομηνίες λήξης να μην πω οτιδήποτε.

 

Ο Θεός αποκαλύπτει απλώς τα γεγονότα μέχρι το τέλος του χρόνου είχε σφραγισμένο μέχρι το τέλος του χρόνου.

 

Είμαστε στο τέλος του χρόνου και θα πρέπει να δει κάθε μέρα!

 

Πρέπει να έχουμε το θάρρος να αναγνωρίσουμε ότι είμαστε αμαρτωλοί και προσευχόμαστε για τη σωτηρία μας ήρθε για την ημέρα του Ιησού Χριστού θα αφαιρέσει την εκκλησία Του σαν κλέφτης όταν το κάνουμε εμείς δεν θα περιμένουμε.

 

Ο Ιησούς Χριστός θα επιστρέψει φυσικά στο Όρος των Ελαιών, το 2015, είναι προφανές, αυτό πιθανότατα θα κατά τη διάρκεια της γιορτής των σαλπίγγων μεταξύ 14 και 15 Σεπτεμβρίου 2015.

 

Αλίμονο, έχω βρει κανένα σημάδι ανακοινώνοντας την ημερομηνία της αρπαγής της Εκκλησίας.

 

Στο άρθρο μου

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ ΚΑΙ Η ΑΡΠΑΓΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ αποκαλυπτήρια!

 

Έχω προτείνει τη δυνατότητα απομάκρυνσης για το τρέχον έτος, πιθανότατα κατά το μήνα Νοέμβριο 2014.

 

Αλλά είναι πολύ πιθανό ότι η αρπαγή της εκκλησίας να γίνει τώρα και ίσως για το Πάσχα και είμαστε σχεδόν εκεί

 

Πάσχα αρχή Δευτέρα, 14 του Απρίλη Τρίτη 22 του Απρίλη το βράδυ στο σούρουπο.

 

Christian Δευτέρα του Πάσχα, 21 Απριλίου.

 

Εύχομαι σε όλους μια ευτυχισμένη Πάσχα (s) 2014 Η αγάπη, τη συγχώρεση και μετάνοια.

 

Έλα στον Ιησού Χριστό, δεν είναι ακόμα πολύ αργά. Αλλά σύντομα θα υπάρξει κλάμα και το τρίξιμο των δοντιών των καθυστερήσεων.

 

Ο Ιησούς Χριστός μας αγαπάει παρά τα σφάλματα και τις αμαρτίες μας.

 

Ζητήστε συγχώρεση του Θεού για τις πράξεις μας και να προσεύχονται για τη σωτηρία των ψυχών μας και την αγαπημένη τους αδελφούς και τις αδελφές μας.

Ο Θεός να σας φυλάει όλη την ημέρα της οργής του συμβαίνει.

Νικητής

 

 

Votre commentaire

Choisissez une méthode de connexion pour poster votre commentaire:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l’aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s

Ce site utilise Akismet pour réduire les indésirables. En savoir plus sur la façon dont les données de vos commentaires sont traitées.