Μια ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ!

Εργασία για το κεφάλαιο 24 του κατά Ματθαίον Ευαγγέλιο, ανακάλυψα κάτι που αξίζει να επισημανθεί.

τρομπέτες

Είμαστε στο τέλος του χρόνου και κάθε κομμάτι, κάθε δείκτης, κάθε πληροφορία πρέπει να μελετηθούν για να προσπαθήσουμε να κατανοήσουμε πώς αυτό θα εξελιχθεί σημαντικό μέρος της ζωής του ανθρώπου « Η επιστροφή του Ιησού Χριστού »

Αναλύοντας το κεφάλαιο 24 του κατά Ματθαίον Ευαγγέλιο, μπορεί να είχα ανακαλύψει ένα κλειδί για να γνωρίζουν την κατά προσέγγιση ημερομηνία της αρπαγής της εκκλησίας.

Μπορεί να φαίνεται αδιανόητο και όμως …!

Ακολουθήστε όλο αυτό το κομμάτι!

Ματθαίος 24.

36 – 37 – 38 -39 – 40

36 Όμως, από εκείνη την ημέρα και την ώρα κανείς δεν ξέρει, ούτε οι άγγελοι των ουρανών ούτε ο Υιός, αλλά ο Πατέρας μόνος

37 Αυτό ήταν στις ημέρες του Νώε, έτσι θα είναι και η παρουσία του Υιού του ανθρώπου.

38 Επειδή, όπως στις ημέρες πριν από τον κατακλυσμό έτρωγαν και έπιναν, παντρεύοντας και δίνοντας στο γάμο, μέχρι την ημέρα που ο Νώε μπήκε μέσα στην κιβωτό?

39 και υπάρχουν υπόνοιες ότι τίποτα μέχρι που ήρθε ο κατακλυσμός και τα πήρε όλα μακριά: έτσι θα είναι και η παρουσία του Υιού του ανθρώπου.

 40 Στη συνέχεια, πρέπει να είναι δύο στον τομέα: το ένα θα πρέπει να ληφθούν και το άλλο αριστερά

Αυτοί οι στίχοι του Ευαγγελίου του Ματθαίου έχουμε ήδη πει πολλά για την επιστροφή του Ιησού Χριστού για να αφαιρέσετε την εκκλησία του, αλλά και την ημέρα «Περίοδος» από την οργή του Θεού.

Αλλά αν κοιτάξουμε λίγο πιο κοντά θα έχουμε ακόμα πολλά να πω.

Κατά την πρώτη, θα πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι ζούμε στην εποχή των ζωντανών πληροφοριών, μόλις ένα ποτάμι αρχίζει να ξεχειλίζει σε ένα νησί στην άλλη πλευρά του κόσμου, ότι ο πλανήτης αμέσως την πληροφορία και ακόμη ζωντανό βίντεο.

Από την πρώτη ημέρα του έτους 2014, ο κυκλώνας Bejisa  μαινόταν στη Ρεουνιόν, τρομοκρατικές ενέργειες εμφανίστηκαν σε Βηρυττός « Λίβανος » πλημμύρα Βρετανίας και πολύ χαμηλές θερμοκρασίες στις ΗΠΑ.

Όλα αυτά τα γεγονότα και άλλοι έχουν γίνει πρωτοσέλιδα σε όλα τα μέσα από την πρώτη ημέρα του 2014.

Σήμερα ο κόσμος ενημερώνεται άμεσα και συνεχώς, είναι μια πραγματικότητα.

Ωστόσο, ήδη εδώ και πολλά χρόνια, τα σημεία και βιβλικές προφητείες άνδρες χτύπησε και τη Γη.

Παρά αυτές τις φρικτές και τρομακτικές ποσότητες σημεία και προφητείες της Γραφής εκπληρώνονται καθημερινά, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης να δηλώσω απλώς τα γεγονότα εν συντομία, χωρίς να επιχειρεί καμία εξήγηση και χωρίς να τολμούν καμία αναφορά σε προφητείες της Γραφής!

Στην πραγματικότητα, οι περισσότεροι από τους ανθρώπους που ενδιαφέρονται μόνο για λίγο τα δεινά που χτύπησε τους άνδρες και τον κόσμο.

Εκείνοι που είναι σε προβλήματα που ήδη αγωνίζονται να αντιμετωπίσουν τα προβλήματά τους και εκείνων που δεν επηρεάζονται για να παρακολουθήσουν ειδήσεις στην τηλεόραση.λέγοντας «Οι φτωχοί δεν έχουν τύχη! « Μερικές φορές πληρώνουν ελεημοσύνη κατά τη διάρκεια αναζητήσεις για να αισθάνονται καλά.

Και η ζωή συνεχίζεται …! Και πληροφορίες σε ένα άλλο κυνήγι …!

Αλλά είμαστε στο τέλος του χρόνου και ακόμα περισσότεροι άνθρωποι αρνούνται να ανοίξουν τα μάτια τους, ακόμα και ασυνείδητα αρνούνται να καταλάβουν τι συμβαίνει.

Επειδή αρνείται την πραγματικότητα, η ζωή σε σύντομο χρονικό διάστημα είναι απλούστερη και ευκολότερη.

Ακολουθώντας το παράδειγμα της στρουθοκαμήλου που θάβει το κεφάλι της στην άμμο, δεν βλέπουν τον κίνδυνο, αλλά και το παράδειγμα των επιβατών και του προσωπικού του πλοίου Costa ότι, όταν το πλοίο χτύπησε ο βράχος άρχισε να βρίσκονται ήσυχα στο νερό, αλλά οι άνθρωποι αρνήθηκαν να πιστεύουν ότι το πλοίο θα βούλιαζε.

βίντεο δείχνουν οι άνθρωποι μετά το ατύχημα συνεχίσει επαγγέλματα και bartenders την αποθήκευση των φιαλών στο μπαρ τους, αντί να σπεύδουν όλοι να πάει πιο γρήγορα στις σωσίβιες λέμβους!

πίσω στο κεφάλαιο 24 του κατά Ματθαίον Ευαγγέλιο,

Γνωρίζουμε ότι ο Ιησούς Χριστός είπε στους Αποστόλους στο κεφάλαιο 24 του Κατά Ματθαίον Ευαγγελίου στο στίχο 37 ήταν στις ημέρες του Νώε, έτσι θα είναι και η παρουσία του Υιού του ανθρώπου

Noah στη Γένεση :

Νώε

 http://www.info-bible.org/lsg/01.Genese.html

Μετά την ανάγνωση αυτού του στίχο, καταλαβαίνουμε ότι αυτό που συνέβη στον Νώε, έτσι θα φτάσει κατά τον ίδιο τρόπο μέχρι το τέλος του χρόνου,

Ας δούμε πώς μπορούμε να ερμηνεύσουμε την ιστορία του Νώε και την προσαρμογή μέχρι το τέλος του χρόνου.

Νώε έχτισε την κιβωτό, και ο ίδιος και η οικογένειά του σώθηκαν.

Όλα τα άλλα όντα πάνω στη γη πνίγηκε.

Ωστόσο, ο Νώε δεν έχτισε την κιβωτό σε μια μέρα, πήρε κάποιο χρόνο, και είναι σε γενική αδιαφορία των ανθρώπων που δούλευαν.

Οι άνθρωποι της εποχής εκείνης συστηματικά αρνήθηκαν να πιστέψουν όλοι ότι ενόχλησε συνήθειες, όπως μπορούμε να δούμε σε αυτούς τους στίχους 38 και 39.

38 Επειδή, όπως στις ημέρες πριν από τον κατακλυσμό έτρωγαν και έπιναν, παντρεύοντας και δίνοντας στο γάμο, μέχρι την ημέρα που ο Νώε μπήκε μέσα στην κιβωτό?

39 και υπάρχουν υπόνοιες ότι τίποτα μέχρι που ήρθε ο κατακλυσμός και τα πήρε όλα μακριά: έτσι θα είναι και η παρουσία του Υιού του ανθρώπου.

Σήμερα είναι η ίδια ιστορία και ως εκ τούτου θα επαναλάβω!

Στη συνέχεια, η αρπαγή της εκκλησίας, με σχεδόν στιγμιαία πληροφορίες της εποχής μας μπορεί να είναι ακόμη και μεταδόθηκε ζωντανά από την τηλεόραση.

Αλλά οι περισσότεροι άνθρωποι δεν το πιστεύω!

Ειδικά εφέ, διαφημίσεις και ακόμη και οι απαγωγές από εξωγήινους είναι βέβαιο ότι θα εξηγήσεις που χρησιμοποιούνται από τους περισσότερους από τους ανθρώπους στη Γη.

Ίσως θα πουν, «Οι φτωχοί δεν είχαν καμία τύχη!  »

Η απομάκρυνση θα είναι αιφνίδια και τα μέσα ενημέρωσης θα αναφέρει μόνο το γεγονός της εξαφάνισης πολλών ανθρώπων.

Η Αρπαγή της Εκκλησίας είναι βέβαιο ότι θα συζητηθεί στη ματιά των μέσων ενημέρωσης με την αίρεση και μια δόση ειρωνείας, διότι οι δυσκολίες της γης και των ανδρών θα είναι ακόμη πιο σημαντικό στην αρχή του τρέχοντος έτους.

Το χειρότερο μπορεί να αρχίσει ακόμη και αυτή τη στιγμή της απαγωγής.

Τώρα να δούμε τι βρήκαμε Genesis Κεφάλαιο 7 στίχος 10

« Έχουν παρέλθει επτά ημερών μεταξύ του χρόνου ο Νώε μπήκε στην κιβωτό, και ο κατακλυσμός της βροχής ήρθε. »

7.10

 Επτά ημέρες αργότερα, τα νερά της πλημμύρας ήταν επάνω στη γη.

Έτσι, μπορούμε να καταλάβουμε ότι θα υπάρχει σίγουρα μια εβδομάδα μεταξύ της αρπαγής της εκκλησίας και την αρχή της ημέρας της οργής του Θεού.

7.12

 Η βροχή έπεσε στη γη σαράντα ημέρες και σαράντα νύχτες.

Με τον στίχο 12 του ίδιου κεφαλαίου γνωρίζουμε επίσης ότι η ημέρα της οργής του Θεού μπορεί να διαρκέσει σαράντα ημέρες

7.24 

Τα νερά επικράτησε επί της γης εκατον πενήντα ημέρες. 

και 7.24 παραπάνω στίχο καταλαβαίνουμε ότι  η ανάπαυλα θα αρχίσουν να έρχονται μετά από  πενήντα ημέρες των καταστροφών!

Οι παρακάτω στίχοι είναι πολύ σημαντικό, διότι ρίξει φως σχετικά με τη φυσική επιστροφή του Ιησού Χριστού στο Όρος των Ελαιών

Μαθαίνουμε ότι ο Νώε μπήκε μέσα στην κιβωτό τη δέκατη έβδομη ημέρα του δεύτερου μήνα του έτους και βγήκε από ένα χρόνο και δέκα ημέρες αργότερα

7.11

 Η εξακοσιοστός έτος της ζωής του Νώε, κατά το δεύτερο μήνα, η δέκατη έβδομη ημέρα του μήνα, την ημέρα εκείνη άνοιξαν όλες οι πηγές της μεγάλης αβύσσου εμπρός έκρηξη, και οι πύλες του ουρανού.

 8.13

 Το έτος εξακόσιες μία, τον πρώτο μήνα, την πρώτη ημέρα του μήνα, τα νερά έχουν στερέψει από τη γη. Νώε αφαιρεθεί το κάλυμμα της κιβωτού, και είδε, και ιδού, η επιφάνεια του εδάφους ήταν στεγνό.

8.14

 Το δεύτερο μήνα, την εικοστή έβδομη ημέρα του μήνα, ήταν η γη στέγνωσε.

8.15

 Και ο Θεός μίλησε στον Νώε, λέγοντας:

8.16

 Βγείτε από την κιβωτό, εσύ και η γυναίκα σου, και ο γιος σου και ο γιος σου με τις γυναίκες σας.

 Έτσι ποια είναι η χρήση των στοιχείων αυτών ημερομηνιών στη γένεση για την κατανόηση των γεγονότων από την πλημμύρα;

Ωστόσο, γνωρίζουμε ότι ο Θεός δεν κάνει τίποτα χωρίς λόγο.

Γνωρίζοντας:

– Ποια είναι η έβδομη ημέρα του δεύτερου μήνα του έτους που ο Νώε μπήκε μέσα στην κιβωτό

– Ποια είναι η έβδομη ημέρα του έβδομου μήνα, η κιβωτός ήρθε για να ξεκουραστούν στο βουνό

– Είτε πρόκειται για την πρώτη ημέρα του πρώτου μήνα του επόμενου έτους ότι ο Νώε άνοιξε την κιβωτό

– Τι τελικά βγήκε στην εικοστή εβδόμη ημέρα του δεύτερου μήνα

Οι πληροφορίες δεν φαίνεται πολύ χρήσιμο για την κατανόηση της πλημμύρας στη Γένεση!

Αλλά αυτό, που χρονολογείται πληροφορίες λαμβάνουν όλες τις αισθήσεις τους και τις χρήσεις τους στο τέλος του χρόνου, επειδή ο Ιησούς Χριστός είπε στο κεφάλαιο Matthew 24 στίχους 37

Αυτό ήταν στις ημέρες του Νώε, έτσι θα είναι και η παρουσία του Υιού του ανθρώπου.

Έτσι μπορούμε προαιρετικά να περιλαμβάνει:

– Ότι η ουράνια Ιερουσαλήμ είναι πιθανό να προκύψουν σχετικά με τη δέκατη έβδομη ημέρα του έβδομου μήνα,

– Ότι η φυσική επιστροφή του Ιησού Χριστού στο Όρος των Ελαιών, πιθανότατα θα είναι η πρώτη ημέρα του πρώτου μήνα, την ημέρα που ο Νώε άνοιξε την Κιβωτό

– Ότι η εκκλησία έξω από την ουράνια Ιερουσαλήμ, πιθανώς η εικοστή έβδομη ημέρα του δεύτερου μήνα

http://topchretien.jesus.net/topbible/view/bible/&livre=00066&chapitre=21&version=00001

Είναι ενδιαφέρον να δούμε ότι έχω βρίσκεται στην επιστροφή του Ιησού Χριστού για τη γιορτή των σαλπίγγων μεταξύ 14 και 15 Σεπτεμβρίου 2015

Συνδέουν με το άρθρο στο κάτω μέρος της σελίδας.

Η πρώτη ημέρα του πρώτου μήνα του νέου έτους στο εβραϊκό ημερολόγιο είναι Rosh Hashanah είναι επίσης γνωστή ως η Γιορτή της Τρομπέτες, η οποία πρέπει να είναι μεταξύ 14 και 15 Σεπτεμβρίου του 2015

Αυτό θα μπορούσε να είναι η φυσική επιστροφή του Ιησού Χριστού στο Όρος των Ελαιών.

Επίσης, για την εφαρμογή άλλες ημερομηνίες, βλέπουμε ότι η εκκλησία έξω από την ουράνια Ιερουσαλήμ μέχρι 27 ου ημέρα του δεύτερου μήνα, έτσι ώστε είναι μεταξύ 12 και 13 Οκτωβρίου 2015.

Αλλά αυτό που είναι πραγματικά ενδιαφέρον είναι να καταλάβουμε ότι ο Νώε πήγε στην κιβωτό ένα χρόνο πριν?

Αυτό υποδηλώνει ότι η αρπαγή της εκκλησίας θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί μεταξύ 11 και 13 Οκτωβρίου του 2014  μέχρι στιγμής φέτος.

Από τον Οκτώβριο του 2014 για μερικές εβδομάδες για τον κόσμο θα μπορούσε να διολισθήσει σε μια μορφή Χάος λόγω καταστροφών.Γνωστή ως η «ημέρα της οργής »

Κιβωτός του Νώε προσγειώθηκε στα βουνά για την έβδομη ημέρα του έβδομου μήνα.

Για έξι μήνες ο Νώε και η οικογένειά του έπεσε στα νερά.

Μπορούμε επίσης να καταλάβουμε ότι η εκκλησία απομακρύνθηκε παραμείνει στην ουράνια Ιερουσαλήμ στον ουρανό για να παρακολουθήσουν το γάμο του αρνιού για έξι μήνες πριν έρθουν για να ξεκουραστούν στο Όρος των Ελαιών, το 17 ου  ημέρα του έβδομου μήνα, ώστε μεταξύ 11 και 13η Απριλίου 2015 

Φυσικά, οφείλω να επαναλάβω τον εαυτό μου , « δεν είμαι προφήτης » και τυχαίνει να είναι λάθος.

Ωστόσο, αυτά είναι ανησυχητικές και θα ήταν καλό, όπως ο καθένας προετοιμάζεται για την προσευχή γι ‘αυτές τις δύσκολες στιγμές « η ημέρα της οργής του Θεού» που βρίσκονται μπροστά μας και βλέπουμε το ξεκίνημα τα τελευταία χρόνια χτύπησε τους άνδρες και τη Γη εκθετικά.

Γνωρίζουμε γιατί ο πόνος είναι εκθετική, ότι το 2014 θα είναι δύσκολη και χειρότερη από ό, τι το 2013.

Δυσκολίες έχουν αρχίσει την πρώτη ημέρα του έτους και δεν θα σταματήσει μέχρι πιο επιστροφή του Ιησού Χριστού στο Όρος των Ελαιών.

Εν τω μεταξύ, ο Πάπας μας « , δήλωσε ο Peter Francis ΙΙ ο Ρωμαίος » ,λέει ότι η κόλαση δεν υπάρχει, ότι ο Αδάμ και η Εύα δεν υπήρχε, και ότι όλες οι θρησκείες είναι αληθινές!

http://resistanceauthentique.wordpress.com/2014/01/03/lenfer-nexiste-pas-et-adam-et-eve-sont-pas-reels-revendique-le-pape-francis-le-pape-francois-attire-trois-fois-plus-de-fideles-que-son-predecesseur/

Πού είναι ο κόσμος!

Δεν ξέρω αν έχω δίκιο.

Αλλά αν αυτή είναι η περίπτωση, τότε η αρπαγή της εκκλησίας θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί γύρω από 12, Οκτωβρίου, 2014 ,

Η ημέρα της οργής του Θεού αρχίζουν μετά την αρπαγή της εκκλησίας για μια περίοδο 40 ημερών

Και η επιστροφή του Ιησού Χριστού στο Όρος των Ελαιών συμβαίνουν μεταξύ 14 και 15 του Σεπτέμβρη, 2015 ,

Ξέρω ένα πράγμα είναι σίγουρο είναι ότι «Αν ο Ιησούς Χριστός δεν είναι επικείμενη είμαστε πολύ άσχημα και μάλιστα πολύ άσχημα! »Επειδή ο κόσμος γίνεται όλο και χειρότερα!

Σας καλώ, αγαπητοί μου αδελφοί και αδελφές εν Χριστώ Ιησού για να διαλογιστούμε για αυτούς τους στίχους του κεφαλαίου 18 του Κατά Λουκάν Ευαγγέλιο

http://topchretien.jesus.net/topbible/view/   

18:07
Και ο Θεός Δεν εκδικηθεί τη δική τους εκλεκτούς του που κλαίνε σε αυτόν ημέρα και νύχτα, και ο ίδιος φέρει μεγάλη με αυτούς;

18:08

Σας λέω, ότι θα αποδώσει το δίκιο τους γρήγορα. Αλλά όταν ο Υιός του ανθρώπου έρχεται, θα πρέπει να βρει την πίστη πάνω στη γη;

18:09

Ο ίδιος μίλησε αυτήν την παραβολή σε κάποιο που εμπιστεύτηκαν από μόνα τους ότι είναι δίκαιοι, και περιφρονημένος άλλων:

18:10

Δύο άνδρες ανέβηκαν στο ναό για να προσευχηθούν, ένα μια Φαρισαίο και το άλλο ένα τελώνης.

 18:11

Ο Φαρισαίος, καθώς στάθηκε και προσευχήθηκε έτσι με τον εαυτό του, Θεέ μου, Σε ευχαριστώ που δεν είμαι σαν τους άλλους ανθρώπους είναι, άρπαγες, άδικοι, μοιχοί, ή ακόμη και ως ούτος ο τελώνης?

18:12

I γρήγορα δύο φορές την εβδομάδα, δίνω δέκατα από όλα όσα έχω.

18:13

Ο τελώνης, που στέκονταν από μακριά, δεν θα είναι καν σηκώσει τα μάτια του στον ουρανό, αλλά χτυπούσε το στήθος του, λέγοντας: Ο Θεός είναι φιλεύσπλαχνος σε μένα τον αμαρτωλό.

 18:14

Σας λέω, αυτός ο άνθρωπος πήγε στο σπίτι του δικαιωμένος, παρά από το άλλο. Για όποιον υψώνει τον εαυτό του θα ταπεινωθεί, και όποιος ταπεινώνει τον εαυτό του θα εξυψωθεί.

18:15

Είχαν, επίσης, φέρνοντας τα μικρά παιδιά, ότι θα πρέπει να αγγίξει.Αλλά όταν οι μαθητές το είδε, που επέπληξε εκείνους που τους έφερε.

 18:16

Και τους κάλεσε ο Ιησούς και είπε, υποφέρουν το Little Children, και δεν τους εμποδίζουν, για την βασιλεία του Θεού ανήκει, όπως αυτές.

 18:17

Σας λέω, όποιος δεν δεχθεί τη βασιλεία τού Θεού σαν μικρό παιδί ποτέ δεν θα εισέλθουν.

Βίντεο: Visions of Hell

Σας καλώ να διαβάσετε τα άρθρα αυτά:

Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΝΑ ΤΟ 14 Ή 15η Σεπτεμβρίου 2015!ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΤΡΟΜΠΕΤΕΣ

Τα θηρία της Αποκάλυψης ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΑΝ!

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2013 ΚΑΙ ΟΛΑ καλύτερες ευχές μου για το 2014 ΑΝΑΜΟΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΠΑΓΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ

2014 – Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ πεθαίνει, ευτυχώς ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ!

ΣΑΝ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΕΡΘΩ ΣΤΗΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΝΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ

ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

HOPE ΠΕΡΝΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ

Ανθρωπισμός δεν είναι μια χριστιανική αξία

ΤΡΙΤΗ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ FATIMA Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΣΤΗ ΓΗ

Αλήθειες!

Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΡΤΑ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

Τολμήστε ΠΙΣΤΗ στο Θεό και τον Ιησού Χριστό 

Αγαπημένη τους αδελφούς και τις αδελφές μου στον Ιησού Χριστό είμαστε Πιστεύω στην τελική ευθεία πριν από την αρπαγή της εκκλησίας και την επιστροφή του Ιησού Χριστού για την χιλιετή βασιλεία.

Αυτό το έτος 2014 θα είναι δύσκολη και ακόμη είναι πολύ δύσκολο, αλλά γνωρίζουμε ότι η ευλογημένη μέρα της επιστροφής του Κυρίου μας είναι πολύ κοντά.

Ας εργαστούμε για τη δόξα του Ιησού Χριστού στη διακήρυξη των καλών νέων της ταχείας επιστροφής του.

Προσευχήσου και να προσεύχονται ξανά και ξανά και να παραμείνουν στην κοινωνία με τον Θεό σε κάθε στιγμή, έτσι ώστε το κακό δεν κρατά για μας και ότι μπορεί να παραδοθεί από τον πειρασμό.

Ο Ιησούς Χριστός μας αγαπά και ότι είναι να μας σώσει ότι είναι.

Αμήν

Νικητής

 

 

Votre commentaire

Choisissez une méthode de connexion pour poster votre commentaire:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s

Ce site utilise Akismet pour réduire les indésirables. En savoir plus sur la façon dont les données de vos commentaires sont traitées.


%d blogueurs aiment cette page :