Ισλάμ και συνθηματολογία Πάπα FRANCOIS

 Κοράνι

 

 

ΙΣΛΑΜ πλήρη και ολοκληρωμένη θρησκεία, μια ισορροπημένη και μετριοπαθή θρησκεία, μια θρησκεία ελέους της δικαιοσύνης και της ισότητας, ένας διακεκριμένος θρησκεία και διάκριση, Θρησκεία Ισλάμ δημιουργός.

 

Εδώ είναι πώς αυτό μας πουλάει συνήθως ΙΣΛΑΜ!

 

Αλλά η αλήθεια είναι πολύ διαφορετική!

 

Το Ισλάμ είναι μια ψεύτικη θρησκεία.

Και

Η απόδειξη είναι προφανής.

 

Κανείς δεν μπορεί να ισχυρίζονται ότι υπηρετούν τον Θεό με την ομιλία της αγάπης με τα όπλα στο χέρι και την εκτέλεση εκείνων που απορρίπτουν το Ισλάμ.

 

Ωστόσο, αυτό είναι ό, τι ο καθένας μπορεί να δει κάθε μέρα, σε κάθε χώρα που ζει σύμφωνα με τον ισλαμικό νόμο.

 

Αλλά στην πραγματικότητα, δεν μπορεί κανείς να επικαλεστεί την αγάπη χωρίς ανοχή!

 

Και η ανοχή δεν είναι μέρος της Ισλαμικές αξίες όπως όλοι εκείνοι που αρνούνται το Ισλάμ έχουν καταδικαστεί σε θάνατο από το Κοράνι.

 

Όσοι αρνούνται το Ισλάμ οι ίδιοι καταδικάζονται σε θάνατο από το Κοράνι!

 

Αυτή η αγάπη ότι το Ισλάμ πρεσβεύει!

 

 

Στο Κοράνι, η επιλογή είναι απλή για τους ανθρώπους, είτε πρόκειται για τη ζωή ενός σκλάβου ή τη δυστυχία (το παράδειγμα αυτού που βλέπουμε σε όλο τον κόσμο), που προσφέρεται σε όσους αποδέχονται το Ισλάμ ή είναι θάνατος για όλους όσοι αρνούνται το Ισλάμ.

 

Βλέπουμε ότι οι ζωές των μουσουλμάνων στις ισλαμικές χώρες είναι μια πραγματική ζωή του δουλεία και την απόλυτη υπακοή στους ιμάμηδες. Και βασανιστήρια ή θάνατο, όταν αρνούνται να υπακούσουν.

 

Μερικοί Μουσουλμάνοι είναι τόσο εξαρτάται από το Ισλάμ γίνονται φανατικοί και είναι από όλες τις απόψεις πέρα ​​από ό, τι απαιτείται από αυτούς το Κοράνι.

 

Βέβαια προς το παρόν οι ισλαμικούς νόμους που εφαρμόζονται νόμιμα σε χώρες ή μουσουλμανική πλειοψηφία.

 

Αλλά αύριο από τη δημογραφία και μετανάστευση απελευθερωθεί το Ισλάμ θα είναι η πλειοψηφία σε πολλές δυτικές χώρες και οι ισλαμικών νόμων τότε θα αναδυθεί στη Δύση.

 

Αυτή θα είναι η Σαρία με ακρωτηριασμούς, τους λιθοβολισμούς και την γυναίκα μειωθεί στο ρόλο της παραστατικότητα και σεξουαλικό αντικείμενο.

 

 

Το Ισλάμ είναι καρκίνος ενός πραγματικού εταιρείας!

  

 

Το Ισλάμ είναι χειρότερα από ό, τι ο ναζισμός, ισλαμιστές υποδουλώνουν τους ανθρώπους από τα ψέματα και τρόμο. Τους τα πιο ειδεχθή εγκλήματα, κοπή γλώσσες, τα χέρια και τα πόδια σε κυρώσεις για τις παραβιάσεις των νόμων του Κορανίου κάνουν.

 

Μπορούν ακόμη και να σκοτώσει όσους αρνούνται αυτές τις ισλαμικούς νόμους και ακόμα παίζουν μπάλα με τους επικεφαλής των ατυχών θυμάτων.

 

Το πιο επικίνδυνο είναι οι ισλαμικές φανατικούς ισλαμιστές, είναι πραγματικά στρατιώτες του Εωσφόρου.

 

Είναι αιμοδιψείς βαρβάρους που επιδιώκουν, διώκουν και να σκοτώσει όσους αρνούνται το Ισλάμ και ιδιαίτερα τους χριστιανούς.

 

Πρέπει να λέμε τα σύκα σύκα! Εκείνοι που υπερασπίζονται και υποστηρίζουν την εξισλαμισμό των λαών είναι συνένοχοι σε εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.

 

Μωάμεθ ήταν στην εποχή του, στην καλύτερη περίπτωση εξαπάτησε και κακοποιήθηκε από τον Εωσφόρο ο οποίος θέτει ως τον άγγελο Γαβριήλ.

 

Διαφορετικά θα ήταν ένα σφετεριστή ο οποίος με τη συνενοχή ορισμένων εκπαιδεύονται στην εβραϊκή και χριστιανική νόμος ίδρυσε μια θρησκεία και να γράψει μια νέα Βίβλο « του Κορανίου » « μιμήθηκε » η αλήθεια ιουδαιο-χριστιανική Αγία Γραφή, ώστε να κατακτήσουν το χρόνο αντίπαλες φυλές του και να διεκδικήσει την εξουσία του πάνω από τους λαούς της Μέσης Ανατολής.

 

Οι διάδοχοί του ήταν μετά από αυτόν, ακόμη και μέχρι να τροποποιηθεί ή να προσθέσετε στίχους Κοράνι για να δικαιολογήσουν τις πράξεις τους και να διατηρήσουν τις κατακτημένων λαών κάτω από την κυριαρχία τους.

 

Αλλά εκείνοι στο εικοστό πρώτο αιώνα πιστεύουν και υποστηρίζουν τα άτομα τρελός αιμοδιψή, είναι εξίσου ένοχοι θα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας!

 

Αξίζει να θυμηθούμε ότι στο Κοράνι υπάρχουν εδάφια που βρίσκονται μακριά από μια θεία έμπνευση για παράδειγμα από αυτά:

 

Σας προσκαλούμε να παρακολουθήσετε αυτό το βίντεο από έναν ειδικό στο Ισλάμ.   Abbé Guy Pagès

 

 

Σατανικοί στίχοι

 

Πηγή:

https://www.youtube.com/watch?v=qlt7UGzGg-8

 

 

Sura 53

http://islamfrance.free.fr/doc/coran/sourate/53.html

 

 

 

Οι στίχοι 19 και 20:

 

53:19: Τι νομίζετε ότι [θεότητες] Lat και Ουζα,

Σχόλια:  Τι νομίζετε ότι του al-Lat και al-deities’Ouzza

 

53:20: Και Μανάτ, το άλλο τρίτο;

Σχόλια  : και η τρίτη Μανάτ; Αυτές οι θεότητες ήταν λίθινα ειδώλια που οι πολυθεϊστές λάτρευε υποστηρίζοντας ότι θα μεσολαβήσει για αυτούς με τον Θεό. Αυτό σημαίνει: Είναι αυτά τα είδωλα ικανός για τα πάντα που λατρεύουν εκτός από τον Θεό, ο Παντοδύναμος, τι σας είπα ακριβώς;. Παρά τα κορίτσια περιφρόνησή τους, υποστήριξαν ότι οι άγγελοι είναι οι κόρες του Θεού. Εκείνος τους είπε:

 

http://baladislam.over-blog.com/article-tafsir-sourate-53-l-etoile-par-al-jalalayn-98703250.html

 

 

Θα ήταν ανόητο να πιστεύουμε ότι το Ισλάμ οδηγεί στο Θεό, διότι βλέπουμε κάθε μέρα και βλέποντας όλα τα δεινά, όλα τα εγκλήματα και όλες τις σφαγές που διαπράττονται χριστιανών από ισλαμιστές στο όνομα  του Ισλάμ, Μωάμεθ, το  Κοράνι Hadiths του .

 

Το Ισλάμ είναι ένας παραλογισμός, είναι ένα ειδεχθές και αηδιαστικό θηρίο που γέννησε στο τέλος του τέρατα του χρόνου, αιμοδιψής και φανατική  « ισλαμιστές της Τζιχάντ » Βρίσκονται στις αξίες του τρόμου  εκατό φορές χειρότερα από τους Ναζί!

 

Αυτό που είναι ακόμη πιο σοβαρό είναι ότι οι « ισλαμιστές  της Τζιχάντ  », λένε εφαρμόζεται κατά γράμμα το  Κοράνι  και  «Χαντίθ» (η ψευδής προφήτης Μωάμεθ) και ως εκ τούτου εξουσία και ακόμη και καθήκον  να σκοτώσει  όλους όσοι αρνούνται το Ισλάμ . « Εβραίοι, Χριστιανοί, άθεοι και άλλοι … »

 

Το Ισλάμ είναι στην πραγματικότητα ένα δηλητήριο και στην πραγματικότητα είναι η θρησκεία του Εωσφόρου, που έχει δημιουργηθεί από ψέματα για να καταστρέψει Χριστιανοσύνης και να χάσουν την οδήγηση κατευθείαν στην κόλαση όλους εκείνους που έρχονται σ ‘αυτόν (μουσουλμάνοι).

 

Οι ισλαμιστές είναι πλαστογράφοι!

Και οι βλάσφημοι!

 

Πηγή:

 

https://www.youtube.com/watch?v=r5mXw99TaY8

 

Δείτε επίσης το άρθρο μου:

 

ΠΟΛΕΜΟΣ διάστημα μεταξύ Ιησού Χριστού και LUCIFER ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ

 

https://victorpicarra.wordpress.com/2015/04/16/la-guerre-du-temps-entre-jesus-christ-et-lucifer-dans-la-justice-de-dieu/

 

Φυσικά οι μουσουλμάνοι οι οποίοι αντιπροσωπεύουν πάνω από ένα δισεκατομμύριο άνθρωποι « Άντρες, γυναίκες και παιδιά» είναι σε γενικές γραμμές καλή ανθρώπων, ζεστή και γενναιόδωρη. Είναι για ένα μεγάλο αριθμό και πολύ ευσεβής πείθονται από τη συνείδησή τους να υπηρετήσουν τον Θεό.

 

Αλλά δυστυχώς αυτοί είναι θύματα του συνδρόμου της   Στοκχόλμης   και ως τέτοιες υπόκεινται ιμάμηδες και φανατικοί ισλαμιστές που οδηγούν παρά τη θέλησή τους απευθείας στο Lucifer στην κόλαση.

 

Πλην όμως οι μουσουλμάνοι, όπως κάθε άτομο στη γη ο Θεός-δίνεται ελεύθερη βούληση και έτσι είναι συνένοχοι σε εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας που διαπράχθηκαν από ισλαμιστές στο όνομα του Θεού τους « Αλλάχ ».

 

Ωστόσο, μπορούν να εξακολουθούν να έρχονται στον Ιησού Χριστό και έτσι να συγχωρεθούν και να σωθεί. Αλλά πρέπει να καταλάβουμε ότι δεν μπορεί να υπηρετεί δύο κυρίους ταυτόχρονα.

 

Δεν μπορείτε να υπηρετείτε τον Θεό και τον Εωσφόρο δύο!

Ενώ η « λέξη » Lucifer έχει τα ίδια συστατικά με το «λόγο» του Θεού « Η αγάπη και Δίκαιο» αποτελέσματα, ωστόσο, είναι αντίθετοι.

 

Ο Θεός:  δεν υπάρχει αγάπη χωρίς δικαίου και του δικαίου χωρίς αγάπη!

Lucifer  :  Δεν υπάρχουν νόμοι στην Αγάπη και η Αγάπη στην Πράξη

 

Εκείνοι που δεν έρχονται στον Ιησού Χριστό για να πάει στο Θεό, δεν μπορεί να σωθεί!

 

Θα πρέπει να γνωρίζουν, να κατανοούν, παραδέξου το και να αναλάβει την ευθύνη.

 

Εδώ είναι δύο πολύ σαφή τα βίντεο σας καλώ όλους να προσέξετε για να κατανοήσουν την εξαιρετική σημασία εξαιρετική στιγμή που αυτή η γενιά ζωή της ανθρωπότητας.

 

Μαρτυρία του Πατέρα Morand ιερέα εξορκιστή:

Σατανική Δίκτυα

 

https://www.youtube.com/watch?v=DpDvgiD6f0k

 

Τα θαύματα της Βίβλου – 600 θαύματα του εκπληρωμένες προφητείες

https://www.youtube.com/watch?v=41h4NNaQ77M

Όπως έγραψα σε προηγούμενο άρθρο μου  »  ΕΔΩ   »  Ο Χριστιανισμός δέχεται επίθεση από το εξωτερικό αλλά και από το εσωτερικό.

 

Και ακόμα και από τον Πάπα υποτίθεται ότι εκπροσωπεί Χριστού στη Γη και να προετοιμαστούν για την επιστροφή της.

 

 

Πάπας Φραγκίσκος 16 Μαΐου, 2015 στις τουίτερ

ΠΑΠΑΣΟ Πάπας Francis Pontifex_fr 

Καλύτερα ένα πληγωμένο Εκκλησία, αλλά στέκεται στο δρόμο, διότι ένα άρρωστο εκκλησία κλεισμένη στον εαυτό .

 

Με την πρώτη ματιά ο καθένας μπορεί να συμφωνήσει με την ανάγνωση αυτού του Tweet του Πάπα Φραγκίσκου, μια εκκλησία έχει πληγώσει στο δρόμο είναι μια εκκλησία που ταιριάζουν στην ταλαιπωρία του συνεχίζει να εργάζεται για τη δόξα του Ιησού Χριστού και του Θεού.

 

Αλλά αναλύσουμε πιο βαθιά αυτή η μικρή φράση του Πάπα στο tweeter των οποίων η έννοια είναι πολύ βαθιά αυτόν.

 

Πρώτα ο Πάπας αναγνωρίζει μέσα από μια συγκριτική εικόνα ότι η αληθινή εκκλησία τραυματίστηκαν στη σάρκα του.

 

Και για καλό λόγο, αλλά αυτό δεν λέει είναι ότι από το Βατικανό ΙΙπολλές εκκλησίες κλείνουν τις πόρτες τους για την έλλειψη των πιστών και ιερείς.

 

Και εκείνοι που παραμένουν, οι Εξομολογητήρια και κυδώνια σταδιακά αποσύρονται.

 

Είναι όλο και βεβηλώνονται, βανδαλισμούς, λεηλατήθηκε και μάλιστα έκαψαν.

 

Χριστιανοί διώκονται και σφαγιάστηκαν από ισλαμιστές.

 

Και ακόμα και στην εκκλησία υπάρχει σπατάλη κατάφωρα την διδασκαλία του Ιησού Χριστού, χριστιανικές αξίες και την οικογένεια.

 

Στη συνέχεια, ο Πάπας δήλωσε σαφώς ότι η Εκκλησία είναι άρρωστος και δεν μπορεί να θεραπεύσει εάν παραμένει κλειστή στον εαυτό της.

 

Τι άλλο σημαίνει σαφώς ότι η Εκκλησία πρέπει να είναι ανοικτή σε άλλες θρησκείες. Και έτσι το Ισλάμ!

 

Τέλος, βάζει τα δύο οράματα της εκκλησίας σε σύγκριση.

 

Κάποιος ο οποίος παραμένει τραυματίες στο δρόμο αξίζει και αυτό που είναι άρρωστος, διότι παραμένει κλειστή.

 

Ο καθένας καταλαβαίνει ότι, ενώ ο Πάπας Φραγκίσκος από αυτό το μικρό φράση δείχνει ότι η εκκλησία θα πρέπει να υπερασπιστεί είναι ο ένας να εφαρμόσει τη θυσία και τον πόνο για τη δόξα του Ιησού Χριστού και του Θεού με το άνοιγμα προς τις άλλες θρησκείες .

 

Αλλά πρέπει επίσης να καταλάβουμε ότι με το άνοιγμα προς τις άλλες θρησκείες η Εκκλησία δέχεται επίσης το Ισλάμ μέσα σε αυτό και όλα βαρβαρότητα!

 

Στη συνέχεια, όμως πρέπει να καταλάβουμε ότι ο Πάπας Francis είναι μια πλήρης ρήξη με τη διδασκαλία του Ιησού Χριστού.

 

Είπε ότι όλες οι θρησκείες ήταν αλήθεια   (ΕΔΩ ) και τώρα θέλει να εισέλθει το Ισλάμ και άλλες θρησκείες στην Εκκλησία του Ιησού Χριστού!

 

Ο Πάπας είναι ένας μορφωμένος άνθρωπος, που αντιμετωπίζουμε τέτοια τσιμπήματα, αν και αναγκάστηκε να αναρωτηθούμε σχετικά με το πραγματικό κίνητρο !!!

 

Τι αποδεικνύει ότι είναι προφανές ότι ο ίδιος αρνείται ανοιχτά την διδασκαλία του Ιησού Χριστού.

 

Ας θυμηθούμε άλλη μια μικρή φράση που ειπώθηκε από τον Ιησού Χριστό, υπάρχουν δύο χιλιάδες χρόνια και η οποία είναι περισσότερο από ποτέ επίκαιρη σήμερα: «Εγώ είμαι η οδός, η αλήθεια και η ζωή, ουδείς έρχεται προς τον Πατέρα αλλά από εμένα! « 

 

Ο Ιησούς Χριστός δεν επιδίωξε να καλωσορίσω στην εκκλησία του και τις άλλες θρησκείες, αντίθετα, είναι πολύ σαφής. Λέει ξεκάθαρα ότι είναι ο μόνος δρόμος προς τον Θεό!

 

Francis Πάπας τον ενθαρρύνει όλους να ακολουθήσουν τον δρόμο του στη θρησκεία του, όταν ξέρει ότι όλες οι θρησκείες οδηγούν σε LUCIFER, εκτός από ένα,   « Χριστιανισμός »!

 

Ο Πάπας Francis συμπεριφέρεται ορατά ως ένας ανθρωπιστής αρχηγός του κράτους και όχι ως την εκκλησία του Ιησού Χριστού οδηγό!

 

Αναμφίβολα, η εκκλησία πρέπει να παραμένουν κλειστές καλά και πιστή στις αξίες και τη διδασκαλία του Ιησού Χριστού και ως εκ τούτου παραμένουν εντελώς κλειστά και σε άλλες θρησκείες.

 

Αλλά φυσικά, η εκκλησία πρέπει να χαιρετίσουμε και να καθοδηγήσει, κάποιες θρησκείες έρχονται, όλοι όσοι επιθυμούν να μεταβούν στο Θεό.

 

Αλλά για να πάμε στον Θεό είναι μέσω του Ιησού Χριστού που πρέπει να πάμε και να γνωρίζουμε το μοναδικό τρόπο με τον οποίο πρέπει να γίνει Χριστιανός Καθολικός. «Βάπτισμα, μετάνοια ζητώντας συγχώρεση στην προσευχή προς τον Θεό για τις αμαρτίες που διαπράχθηκαν και στον Ιησού Χριστό για να είναι προσωπική μας σωτήρα και μας στέλνει το Άγιο Πνεύμα να μας καθοδηγήσει και να μας βοηθήσει στη ζωή μας.

 

Αλλά σε κάθε περίπτωση, η εκκλησία του Ιησού Χριστού πρέπει να συμφωνήσουν να συμβιβαστεί με άλλες εκκλησίες και άλλες θρησκείες.

 

Υπάρχει μόνο μία αληθινή θρησκεία είναι αυτό που ο Ιησούς Χριστός ρώτησε τον Πέτρο για τη δημιουργία «χριστιανοσύνης» και υπάρχει μόνο μία και αληθινή Εκκλησία είναι η Καθολικη Εκκλησια.

 

Η μόνη αληθινή εκκλησία του Ιησού Χριστού είναι η Καθολική Εκκλησία, αλλά δυστυχώς δεν είναι πλέον από την εκκλησία του Βατικανού μετά την εκλογή του Πάπα Francis αρνήθηκε από τα χαρακτηριστικά της ποιότητας Πάπα δεν αναγνωρίζοντας ότι απλά ως Επίσκοπος της Ρώμης.

 

Έχουμε ονομάσει « Πάπα » Επισκόπου Ρώμης « Φραγκίσκος », επειδή ο Πάπας είναι πάντα εκλεγεί την ίδια ώρα που ορίστηκε Επίσκοπος της Ρώμης.

 

Αλλά είναι σαφές ότι «François» μετά την εκλογή του ως Πάπας αρνήθηκε το γενικό φορτίο της άρνησης στην Εκκλησία του ιδιότητες και την αποδοχή μόνο τον επίσκοπο της Ρώμης χρέωση!

 

Πρόκειται για μια μοναδική περίπτωση στην εκκλησία από την ίδρυσή της!

 

Η αγία Καθολική Εκκλησία έχει επίσημα παύσει να είναι επειδή δεν είχε έναν οδηγό μετά από 28, Φεβρουαρίου 2013, μετά την παραίτηση του τελευταίου Πάπα Βενέδικτο XVI.

 

Είμαστε από τότε αγαπημένη μου αδελφοί και αδελφές εν Χριστώ, αδράνεια και που μας έχουν παραδοθεί ακόμη εν αναμονή της επικείμενης επιστροφής του Κυρίου μας στο Όρος των Ελαιών, το οποίο θα πρέπει να προηγηθεί, ωστόσο, από την απαγωγή των πιστών της εκκλησίας του που θέλω με όλη μου την καρδιά που σε όλους σας να συμμετάσχετε.

 

Καλώ αγαπημένη μου αδελφοί και αδελφές εν Χριστώ Ιησού για να διαβάσετε σε αυτές σύγχυση χρόνους της ιστορίας του ανθρώπου, το 24ο κεφάλαιο του κατά Ματθαίον αφιερωμένη στην επιστροφή στη Γη του Κυρίου μας και Βασιλιάς Ιησούς Χριστός μόνο ο γιος του Θεού.

 

σύνδεσμο:  Τέλος των Ημερών

 

Τώρα, όμως, μέχρι την επιστροφή του Κυρίου μας Ιησού Χριστού, μόνο η πίστη και η αγάπη μας πρέπει να καθοδηγεί τα βήματά μας στη ζωή.

 

Πρέπει να καταλάβουμε ότι τα έσχατους καιρούς, ο Εωσφόρος έρχεται με μια δύναμη και μια δυσανάλογη και έκτακτες πονηριά και χωρίς τη βοήθεια της Παναγίας, το Άγιο Πνεύμα του Ιησού Χριστού και του Θεού δεν έχουμε LUCIFER ευκαιρία εναντίον τους μεγαλύτερους απατεώνες και ψεύτες όλων των εποχών.

 

Ας προσευχηθούμε όλοι αγαπημένη μου αδελφοί και αδελφές εν Χριστώ Ιησού για την θεϊκή προστασία.

 

Ότι η Αγάπη και Ειρήνη του Χριστού να είναι μαζί σας για πάντα.

Νικητής

Votre commentaire

Choisissez une méthode de connexion pour poster votre commentaire:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l’aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s

Ce site utilise Akismet pour réduire les indésirables. En savoir plus sur la façon dont les données de vos commentaires sont traitées.