ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ

 

jesus1-600x384 

 

Σήμερα η αποστασία έχει φτάσει στο αποκορύφωμά της!

 

Αμέτρητοι είναι εκείνοι για τους οποίους ο Ιησούς Χριστός είναι μια μυθικού ήρωα της αρχαιότητας, όπως ο Ηρακλής, ο Οδυσσέας, ο Σπάρτακος και πολλά άλλα …!

 

Πολλοί είναι επίσης εκείνοι για τους οποίους ο Ιησούς Χριστός ήταν ένα τρελό παλιές εποχές που το Συμβούλιο έχει καταδικαστεί σε θάνατο για προσβολή την εβραϊκή θρησκεία και δεν θα είχε ποτέ αναστηθεί από τον Θεό.

 

Θα ήταν απόστολοι του έχουν κρύψει το σώμα του Ιησού να πιστεύουν στην θεότητα του και την ανάληψή του στον ουρανό.

 

Για ακόμα άλλοι Ιησούς Χριστός θα ήταν απλά δεν υπήρξαν ποτέ.

κερί κάτοχος-animΑυτή είναι η θλιβερή πραγματικότητα της πίστης στον κόσμο!

 

Είναι σαφές ότι η Αγία Γραφή είναι σχεδόν ποτέ δεν διδάσκεται με τις μάζες και έτσι αιτίες είναι ποικίλες και πολλαπλές δεκαετίες.

 

Θα προσπαθήσω να λάβει μεγάλες συντομεύσεις για να εξηγήσει σε όλους όσους γνωρίζουν Ιησούς Χριστός Ο Ιησούς Χριστός είναι πραγματικά ο γιος του Θεού, αυτός για πρώτη φορά στη Γη και ότι η επιστροφή του είναι επικείμενη!

 

Ο Θεός μερικές φορές επενέβη στις αρχές του κόσμου από τους αγγέλους και τους προφήτες του να εξηγήσει στους άνδρες ο χρόνος που θα έρθει, αλλά και το τέλος του χρόνου.

 

Θα πρέπει να ξέρετε ότι ο Θεός δεν έκρυψε ποτέ ότι μια μέρα μια στιγμή θα τελειώσει και ότι οι άνδρες στη συνέχεια θα κριθούν για τις πράξεις τους.

 

Προσοχή, δεν νομίζω ότι το τέλος του χρόνου σημαίνει το τέλος της ζωής, είναι ακριβώς το αντίθετο, είναι η αρχή της αιώνιας ζωής για όσους έρχονται στο Θεό μέσω της μετάνοιας, το βάπτισμα και τον Ιησού Χριστό.

 

Το Βιβλίο του Δανιήλ, Κεφάλαιο 9 εξηγεί με έναν καλυμμένο μέρος της ιστορίας του ανθρώπου και ιδιαίτερα το τέλος της γλώσσας του χρόνου?

 

Υπάρχουν δύο χιλιάδες χρόνια, ο Μεσσίας προείπε ο προφήτης Δανιήλ έρθει στη Γη.

 

Αλλά οι Εβραίοι δεν αναγνωρίζονται ως Μεσσία και είχε τον καταδίκασε σε θάνατο μέσω του ρωμαϊκού δικαίου.

 

Αυτό Μεσσίας τέθηκε στο θάνατο έναν άνδρα που ονομάζεται«Ιησούς» που γνωρίζουμε με το όνομα «Ιησούς Χριστός» , που σημαίνει Ιησούς ο Μεσσίας.

 

Δείτε το Κεφάλαιο 9 του βιβλίου του Δανιήλ στίχους 22-27

 

Συνδέουν http://www.lirelabible.net/LSG/html_5/Daniel_2.htm

Ο Ιησούς Χριστός, ο μόνος γιος του Θεού επέλεξε να γεννηθεί σε γεννήθηκε από μια παρθένο εμποτισμένα από το πνεύμα του Θεού.

 

Είναι σε μια οικογένεια της εβραϊκής καταγωγή του Δαβίδ ότι ο Ιησούς Χριστός ήρθε στον κόσμο οι άνθρωποι.

 

Το Σανχεντρίν ήταν η εβραϊκή κοινότητα για τον νομοθέτη, αλλά και το «Ανώτατο Δικαστήριο» είδε ότι ο άνθρωπος «Ιησούς» και ισχυρίστηκε ότι ήταν ο Μεσσίας και ο Υιός του Θεού, αλλά αρνήθηκε να αποκαταστήσει το βασίλειο του Ισραήλ ανύψωσης ο εβραϊκός λαός κατά του στρατού της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας, η οποία κατέλαβε τη χώρα.

 

Το γεγονός ότι ο Ιησούς λέει ότι είναι ο γιος του Θεού και αρνείται να οδηγεί έκαναν οι Ρωμαίοι πει τα μέλη του Σανχεντρίν ότι ο Ιησούς δεν ήταν το αναμενόμενο μεσσία.

 

Παρά τη διαπίστωση ότι ο Ιησούς Χριστός από τις προφητείες που αφορούν τον Μεσσία, «η τέλεια γνώση της Τορά και τα επιτεύγματα συνειδητοποίησα ότι όλα τα θαύματα του Ιησού Χριστού » το συμβούλιο επέμεινε στην άρνηση των αποδεικτικών στοιχείων και αποφάσισε δολοφονία του, επειδή Ο Ιησούς είχε γίνει πολύ ενοχλητικό συγκεντρώνοντας μεγάλο πλήθη κατά τη διάρκεια κηρύγματά του ανθρώπου.

 

Είναι πολύ σημαντικό να σημειωθεί ότι ο Θεός ξέρει όλα τα πράγματα παρελθόν και το μέλλον. Ήξερε από τη δημιουργία του κόσμου, μια μέρα οι Εβραίοι δεν θα αναγνωρίζουν τον Ιησού Χριστό ως Μεσσία.

 

Ο Ιησούς Χριστός γεννήθηκε πριν από τον ερχομό στη γη γνώριζε επίσης ότι ο εβραϊκός λαός θα τον αρνηθεί και να σταυρώσουν τον.

 

Αλλά η θυσία του Ιησού Χριστού ήταν απαραίτητο για εκείνους που έρχονται στο Θεό μέσω του να σωθεί και να έχουν αιώνια ζωή.

 

Έτσι, για να μας σώσει από την οργή του Θεού και τον αιώνιο θάνατο που ο Ιησούς Χριστός αποδέχθηκε όλα τα δεινά και τη σταύρωση, αυτός ο μόνος γιος του Θεού!

 

Κατά τη διάρκεια τα τρία χρόνια από το κήρυγμα του Ιησού αποδείξει ακόμα ότι ήταν ο Μεσσίας « Χριστός » προφήτευσε στην Αγία Γραφή και περίμενε.

 

Θεράπευσε τους αρρώστους, οι ανάπηροι, ακόμη και αναστήθηκε ένας άνθρωπος « Λάζαρο », το οποίο είχε ήδη ταφεί.

 

Αλλά πριν από τη ζεστασιά του εβραϊκού λαού και την ψυχρότητα του Σανχεντρίν, ο Ιησούς « Χριστός » περιβαλλόταν από τους μαθητές και έσπειρε τον σπόρο μιας νέας θρησκείας « Χριστιανισμός » και μια νέα διαθήκη που ο Θεός επρόκειτο να κάνει με όλα άνδρες της γης.

 

Για να είναι μέρος αυτής της νέας θρησκείας, «Χριστιανισμός» έπρεπε να βαφτιστεί από το νερό, να ζητήσει από τον Θεό συγχώρεση για όλες τις αμαρτίες, να ζήσουν δίκαια και υγιή, αντιστεκόμαστε στην αμαρτία και ο πειρασμός, να είμαστε ταπεινοί και δεχτεί τον Ιησού Χριστό ως προσωπικό Σωτήρα.

 

« Είναι ακόμα το ίδιο σήμερα. »

 

Ο Ιησούς είχε κηρύξει την αγάπη του Θεού, αλλά και σφριγηλότητάς εναντίον όλων εκείνων που ζουν στην αμαρτία.

 

Μετά τη σύλληψή του, προσβεβλημένος, κατάχρηση και μαστιγώθηκε, καταδικάστηκε σε θάνατο από σταύρωση ως κοινός κλέφτης ή εγκληματίας.

σταυρός πεδίο

Έπρεπε να κουβαλάμε το σταυρό του στον Γολγοθά για να σταυρωθεί!

 

Αφού καρφωμένα τα χέρια και τα πόδια πάνω στο σταυρό, πέθανε λίγες ώρες αργότερα και έλαβε πριν από την απονομή μια λόγχη στην πλευρά προς την καρδιά από έναν Ρωμαίο στρατιώτη.

Ο θάνατος του Ιησού Χριστού έγινε όταν μια ολική έκλειψη του ήλιου.

fra_an10

Αυτός, ο Χριστός, ο μόνος γιος του Θεού, ήρθε στη γη με τη συμφωνία να υποφέρει και να πεθάνει στο σταυρό για να μας λυτρώσει από τις αμαρτίες μας και θα μας επιτρέψει να εισέλθει στη βασιλεία των ουρανών ή τίποτα ακάθαρτο δεν μπορεί να εισέλθει .

 

«Είναι η αγάπη του, τη θυσία και το αίμα του που θα έχουμε, εμείς οι αμαρτωλοί και ως εκ τούτου ακάθαρτο, έσωσε την ημέρα της οργής του Θεού και θα μπει στη βασιλεία των ουρανών. »

 

Ο Ιησούς είχε πει στους μαθητές του ότι θα πρέπει να συλληφθεί και να θανατωθεί, αλλά θα αυξηθεί στην αυγή της τρίτης ημέρας.

Μετά την ταφή, ήταν στην πραγματικότητα αναστήθηκε από τον Θεό Πατέρα στην αυγή της τρίτης ημέρας.

εικόνες

Ο Ιησούς παρέμεινε στη γη για σαράντα μέρες ακόμα με τους μαθητές και αποστόλους του », αλλά σε ένα δοξασμένο σώμα. »

 

Περισσότεροι από 500 άνθρωποι συνάντησε τον Ιησού Χριστό μετά την ανάστασή του.

 

http://www.historel.net/christ/15resur.htm

 

Μετά από αυτές τις 40 ημέρες, σηκώθηκε στον ουρανό για να προετοιμάσει μια θέση στο σπίτι του πατέρα του.

 

Πριν από την αναχώρηση, ο Ιησούς Χριστός εξήγησε στους Αποστόλους, όταν έχει ετοιμάσει ένα μέρος για μας   « IN HEAVEN ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ » , θα ψάξει για την εκκλησία του « Χριστιανισμού » στην οποία είχε γεννήσει κατά τα κηρύγματά του.

 

Ζήτησε από τους αποστόλους και τους μαθητές του να πάει οπουδήποτε στον κόσμο για να ανακοινώσει τη νέα διαθήκη που ο Θεός επρόκειτο να κάνει με τους ανθρώπους που έρχονται σ ‘αυτόν μέσω του Ιησού Χριστού.

 

Πριν από την αναχώρηση ο Ιησούς είπε, επίσης, τους αποστόλους του ότι όταν ήταν στον ουρανό θα στείλει το Άγιο Πνεύμα που θα εξαπλωθεί σε όλους όσους έρχονται σ ‘Αυτόν μέσω του βαπτίσματος στη νέα εκκλησία.

33e65322

Μετά το βάπτισμα, το Άγιο Πνεύμα του Θεού έρχεται με κάθε Χριστιανός, ώστε οδηγός και υποστήριξη κατά τη διάρκεια της ζωής του όπως ο ίδιος κρατά την πίστη.

 

Οι απόστολοι που πολλές ερωτήσεις στον Ιησού Χριστό κατά τα τρία χρόνια που περάσαμε μαζί.

 

Δύο σημαντικά θέματα ήταν:

« Ποια είναι τα σημάδια της επερχόμενης επιστροφή του και τι θα συμβεί με την επιστροφή του. »

 

Μερικοί απόστολοι έγραψαν βιβλία στις διδασκαλίες του Ιησού Χριστού, αυτά τα βιβλία είναι « ευαγγέλια » και αποτελούν την Καινή Διαθήκη της Βίβλου.

 

Ένα τελευταίο βιβλίο γράφτηκε πολύ αργότερα από την τελευταία απόστολος « Ιωάννης » αυτό το βιβλίο είναι «Η Αποκάλυψη», το οποίο εξηγεί επίσης καλυμμένο τρόπο αυτό πρέπει να συμβεί στους έσχατους καιρούς και η επιστροφή του Ιησού Χριστός.

 

Η Αγία Γραφή (Παλαιά και Καινή Διαθήκη) περιέχει περίπου 7000 προφητείες για το ένα τέταρτο είναι αφιερωμένο στο τέλος του χρόνου.

 

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι όλα τα σημάδια και βιβλικές προφητείες εκπληρώθηκαν στο παρελθόν.

 

Όσον αφορά την επιστροφή των σημείων του Ιησού Χριστού και οι προφητείες προανήγγειλαν την επιστροφή του επιτυγχάνονται με μεγάλη δύναμη κάτω από τα μάτια μας κάθε μέρα.

 

Όσο απίστευτο και αν μπορεί να φαίνεται σε σας, ο Ιησούς Χριστός όντως θα επιστρέψει σύντομα.

 

Είναι σαφές ότι η επιστροφή του είναι για τη γενιά μας. Είναι μια βεβαιότητα, δεν είναι μια υπόθεση.

 

Ο καθένας είναι ελεύθερος στην τύχη του, και ο καθένας μπορεί να αποφασίσει σχετικά με τη συνείδησή του για να έρθει ή να μην έρθει στον Ιησού Χριστό.

 

Φαίνεται ότι δεν είναι πολύ αργά για να κάνει μια επιλογή, τότε θα αποφασίσει γρήγορα γιατί πολύ σύντομα θα είναι πολύ αργά και εκεί θα είναι το κλάμα και ουρλιάζοντας και θα τρίζουν τα δόντια του αργά και όλους εκείνους που έχουν αρνηθεί τον Ιησού Χριστό.

 

Εάν δεν έχουν βαπτιστεί θα δούμε σύντομα έναν ιερέα ή ακόμα και ένα χριστιανό, ο οποίος θα δώσει το βάπτισμα σας χωρίς την οποία δεν μπορούν να αποθηκευτούν στην ημέρα της οργής του Θεού έρχεται.

 

Ο Ιησούς Χριστός πριν επιστρέψει στη γη θα αφαιρέσει την εκκλησία ενώπιον του Θεού να τιμωρήσει τους ανθρώπους της γης για όλες τις αμαρτίες, τα εγκλήματα και τις φρικαλεότητες που διαπράχθηκαν από δύο χιλιάδες χρόνια.

 

Μετά την τιμωρία του Θεού, ο Ιησούς Χριστός θα επιστρέψει φυσικά στο δοξασμένο σώμα του, να κρίνουν ανθρώπους και έθνη και να κυβερνήσουν τον κόσμο για χίλια χρόνια.

 

Κατά τη διάρκεια της βασιλείας του Ιησού Χριστού, το κακό δεν θα είναι πλέον ένας άνθρωπος και εκατό χρόνια είναι ακόμα ένας νεαρός άνδρας!

 

Μετά την βασιλεία του και την τελική πειρασμό του Σατανά, αυτή θα είναι η τελευταία απόφαση.

 

Αυτό με λίγα λόγια εξήγηση του Ιησού Χριστού, ο Χριστιανισμός και το τέλος του χρόνου που ζούμε στη Γη για πολλά χρόνια και θα τελειώσει με την επιστροφή του Ιησού Χριστού.

 

Είναι έρχεται σύντομα και είναι καιρός να καταλάβουν τη σοβαρότητα της κατάστασης και να κάνετε την επιλογή σας, πριν να είναι πολύ αργά.

 

Προσεύχομαι ότι ο Θεός θα μας καθοδηγήσει για να κάνουν τις σωστές επιλογές στη ζωή του, ότι δεν είναι το όνομά του να καθαρίσει από το βιβλίο της Αιώνιας Ζωής.

 

Είναι πολύ σημαντικό να σημειωθεί ότι ο Ιησούς Χριστός είπε «Εγώ είμαι η οδός, η αλήθεια και η ζωή, κανείς δεν έρχεται προς τον Θεό, εκτός από μένα »

 2517959487_1

Αλίμονο, η Αγία Καθολική Εκκλησία είναι πολύ άρρωστοι και πεθαίνουν ακόμη επειδή αρκετοί οδηγοί Supreme « Πάπες » από την εμφάνιση της Παναγίας FATIMA ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ το 1917 δεν οδήγησε τους άνδρες στο Θεό Ο Ιησούς Χριστός, αλλά ο Εωσφόρος.

 

Υπάρχουν πολλά στοιχεία που μπορείτε να βρείτε στο blog.

 

Αυτή τη στιγμή περιόδους σύγχυσης ολοκληρώνοντας το τέλος του χρόνου που αντιμετωπίζουν, το καθένα πρέπει να δράσει και να προχωρήσουμε, να ακούτε την καρδιά του και την ψυχή του και να περπατήσει μέσα από τη ζωή με το πνεύμα και όχι από τις επιθυμίες του σώματος.

 

Σας καλώ να διαβάσετε τα τελευταία άρθρα μου σχετικά με το Βατικανό και τον Πάπα ότι το λιγότερο που μπορούμε να πούμε είναι ότι δεν είναι πλέον η Ιερά οδηγός της Εκκλησίας του Ιησού Χριστού.

 

Σας καλώ να ακολουθήσετε και τα blog  »  χριστιανοί της Νέας Διαθήκης   »

 

Επιτέλους, ένα νέο καταπληκτικό και ανείπωτη υπόθεση, όπως είναι ποταπό και τερατώδης concernerai Πάπα και θα πρέπει να έρθει στο φως σε σύντομο χρονικό διάστημα, αν τα γεγονότα αποδεικνύουν αλήθεια.

 

Δεν μπορώ να επιβεβαιώσω την ακρίβεια των γεγονότων, δεδομένου ότι δεν έχουν αποδειχθεί και προσπάθησε.

 

Αλλά δεν μπορώ να περάσω αυτές τις πληροφορίες στη σιωπή σας βλέπω από τους παρακάτω συνδέσμους.

Με ημερομηνία 27 Μαΐου, 2014

http://itccs.org/2014/05/27/popes-reference-to-satanic-mass-in-relation-to-catholic-child-rape-constitutes-his-tacit-knowledge-of-such-a-crime-common-law-court-outraged-survivors-demand-popes-immediate-resignati/

Με ημερομηνία 25 του Μάη, 2014

http://itccs.org/2014/05/25/itccs-breaking-news-may-25-2014-gmt-brussels-accused-child-killer-resigns-from-top-vatican-office-jesuit-head-adolfo-pachon-makes-startling-announcement-as-he-stands-trial-in-absentia-for-cri/

 

Συνδεθεί με το σπίτι του διεθνούς δικαστηρίου για τα εγκλήματα της εκκλησίας.

 

Ημερομηνία Πέμπτη, 29 Μαΐου του 2014 είναι η επέτειος της ανόδου του Χριστού στους Ουρανούς.

jesuscristo

 Προσευχήσου ότι η επιστροφή του είναι επικείμενη.

sentinelle3

Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ KING ΜΟΥ

°

Για εκείνους που εξακολουθούν να διστάζουν μεταξύ του Ιησού Χριστού και Lucifer

Είναι καλό να γνωρίζουμε ότι ο Ιησούς Χριστός Lucifer αντιγράψετε και να χρησιμοποιεί τα ίδια συστατικά, αλλά όχι με τον ίδιο τρόπο και ως εκ τούτου, τα αποτελέσματα αντιστρέφονται.

 

Για τον Ιησού Χριστό,

Δεν υπάρχουν νόμοι χωρίς αγάπη και δεν υπάρχει αγάπη χωρίς νόμο!

 

Lucifer ,

Δεν υπάρχει αγάπη στην πράξη και δεν υπάρχουν νόμοι στην Αγάπη!

 

Μπορείτε να διαπιστώσετε ότι έχει τα ίδια συστατικά τα αποτελέσματα αντιστρέφονται και ότι είναι ο Ιησούς Χριστός, που επιτρέπει τα « δικαιώματα » να ζούμε με αγάπη, ειρήνη και σεβασμό.

 

Λοιπόν, τι είναι σημαντικό στη ζωή δεν είναι αυτό που κάνεις, αλλά γιατί και πώς το κάνεις.

 

.

Πρόσφατες πάπες μας έχουν διδάξει ότι ο Ιησούς Χριστός και ο Θεός είναι σε κάθε άνθρωπο και ότι, ως εκ τούτου κάθε άνθρωπος είναι ο Ιησούς Χριστός και ο Θεός.

.

Αλλά δεν υπάρχει τίποτα σε αυτό και το αντίθετο είναι αλήθεια, κάθε άνθρωπος έχει τον τίτλο «Χριστιανική» είναι στον Ιησού Χριστό και τον Θεό, όταν συμμορφώνεται με τις εντολές και το θέλημα του Θεού.

.

Το Άγιο Πνεύμα του Θεού καθοδηγεί και προστατεύει κάθε άνθρωπος που σέβεται τις εντολές του Θεού.

.

Ειρήνη, αγάπη και χαρές στις καρδιές και στα σπίτια μέχρι την αρπαγή της εκκλησίας για μερικούς και την έλευση του Ιησού Χριστού στο Όρος των Ελαιών για τους άλλους.

Νικητής

Votre commentaire

Choisissez une méthode de connexion pour poster votre commentaire:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s

Ce site utilise Akismet pour réduire les indésirables. En savoir plus sur la façon dont les données de vos commentaires sont traitées.