Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ NIBIRU – ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ-ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ.

Nibiru είναι γνωστός με πολλά ονόματα, όπως η Τύχη, Planet X, Ερκόλουμπους, Νέμεσις, G1.9 και άλλα.

Υπήρξε μια πληθώρα από άρθρα και βίντεο. Εγώ ο ίδιος εγγράφως πριν από την ώρα, μερικά άρθρα σχετικά με το θέμα.

Αλλά τι ξέρουμε ακριβώς Nibiru!

Είναι στην Αγία Γραφή, η πρώτη ελεύθερη παγκόσμια ιστορία που έχουμε τις πρώτες ενδείξεις και τα ίχνη αυτού του μυθικού πλανήτη και των κατοίκων της « αλλοδαπών » το Annunaki.

Γένεση 6:04

Υπήρχαν γίγαντες στη γη εκείνες τις μέρες , αλλά και αργότερα, όταν ο Υιός του Θεού ήρθε εις τις κόρες των ανθρώπων και έφεραν τα παιδιά τους: ήταν οι ισχυροί άνδρες των παλαιών, οι άνδρες φήμης . « 

Αυτό το βίντεο δείχνει ότι αυτές οι γίγαντες Annunaki προήλθε από ένα πλανήτη που ονομάζεται Nibiru.

Αυτά είναι γίγαντες που αναφέρονται στη Γένεση 6: 4.

Αυτός ο πλανήτης μαζί με άλλους αστεροειδείς και ένα καφέ νάνος τέμνει το ηλιακό μας σύστημα σε μια ελλειπτική τροχιά της μερικές χιλιάδες χρόνια.

Σε καθένα από τα χωρία της γης θυμάται, τους σεισμούς και τις καταστροφές που έχουν διαμορφώσει τον πλανήτη μας και να γίνει όπως την ξέρουμε.

Ο κόσμος μας είναι γεμάτος με σημαντικά ευρήματα (μερικά υποβρύχια) που παραμένουν πολιτισμών που προηγήθηκαν από εμάς σε αυτή τη συνάντηση με το Nibiru. (Πυραμίδες, αναφέρεται βυθιστεί δομές λαξευτές πέτρες και άλλα)

Μερικά ερείπια είναι ημιτελείς εργασίες, που δείχνει την ξαφνική καταστροφή.

εγώ

i1

Οι γέροντες μας λένε συμπεριλαμβανομένων των Σουμερίων σε σφηνοειδή ότι Nibiru επανέλθει ξανά και ξανά. Επόμενη επίσκεψή του θα έχει για τον πλανήτη μας, το ίδιο αποτέλεσμα με τις προηγούμενες.

2

Το όλο θέμα είναι να γνωρίζουμε ακριβώς πότε είναι η επόμενη φορά.

Πρέπει να αναγνωρίσουμε και να αναγνωρίσουμε τα σημάδια της επιστροφής του Nibiru, είναι ορατά σε καθημερινή βάση για αρκετά χρόνια, σε όλες τις διαταραχές του ηλιακού συστήματος. (Solar υπερδραστηριότητα, πλανήτες του πλανήτη, την αλλαγή της κλίσης των δακτυλίων του Κρόνου, κλπ..)

Όλα αυτά τα γεγονότα είναι επαληθεύσιμα χωρίς καμία δυσκολία για τους επίσημους δικτυακούς τόπους. Αλλά σημαίνουν όσον αφορά Nibiru εισέρχεται ή πρόκειται να εισέλθει το ηλιακό μας σύστημα!

Ωστόσο, αυτές οι διαταραχές δείχνουν με βεβαιότητα ότι ένα μεγάλο ουράνιο σώμα που προέρχονται έξω από το ηλιακό σύστημα προσεγγίζει τον ήλιο, διατάραξη βαρυτικά πεδία μας και δημιουργίας ηλεκτρομαγνητικών παρεμβολών.

Αλλά τίποτα δεν λέει με βεβαιότητα ότι είναι Nibiru!

Ωστόσο, ένας μεγάλος αστεροειδής υπάρχει πραγματικά πέρα ​​από τον Πλούτωνα, είναι μια βεβαιότητα. Αυτά είναι τα μαθηματικά και επιστημονικούς υπολογισμούς που μπορούμε να πούμε ότι. Όπως συνέβη και για την ανακάλυψη του Ποσειδώνα. Αν και δεν υπάρχει εικόνα του αστεροειδή αποκαλύπτεται από τις αρχές πολιτικής και στρατιωτικής κόσμο, οι υπολογισμοί για τη δημοσίευσή τους. Οι εκτιμήσεις των υπολογισμών αυτών χρησιμοποιούνται για να καταλάβει ότι θα μπορούσαν να έχουν ένα πολύ μεγαλύτερο μέγεθος από τη γη και πάνω από αυτό κινείται προς τον ήλιο.

3

Αυτή η κοινή εικόνα πολλές ιστοσελίδες στο διαδίκτυο λέει ή να είναι σήμερα ο πλανήτης Nibiru με όλα τα κομήτες και μετεωρίτες που ακολουθούν.

Nibiru κλίνουν γύρω από ένα καφέ νάνο (λίγο ήλιο)

Αυτό το σετ αποτελείται από τον καφέ νάνο, Nibiru και ένα σύμπλεγμα των αστεροειδών δεν θα άμεσα μέρος του ηλιακού μας συστήματος. Αλλά παρ ‘όλα αυτά σε στενότερη τώρα όλο και περισσότερο.

Σε αυτή την εικόνα, Nibiru δεν θα διασχίζουν άμεσα την τροχιά της Γης, ​​αλλά πλησιάζει τον Δία λίγο πριν την επιστροφή στο εξωτερικό του ηλιακού μας συστήματος .

Προσεγγίζοντας τα τελευταία χρόνια του ηλιακού μας συστήματος, θα ήταν ανισορροπία βαρυτικά πεδία μας, η οποία μπορεί να προκαλέσει σεισμούς και άλλες καταστροφές καιρικές συνθήκες στο ηλιακό σύστημα και ως εκ τούτου, επίσης, στη γη.

Αυτή είναι μια πιθανή λόγος για τον οποίο όλο το ηλιακό μας σύστημα έχει διαταραχθεί. Τα βαρυτικά και μαγνητικά πεδία μπορούν να δράσουν σε αντίθεση με τους πλανήτες σαν μαγνήτης σε σίδηρο.

http://www.wikistrike.com/article-ibiru-des-astrophysiciens-devoilent-la-verite-110889808.html

Η μεγαλύτερη σιωπή γίνεται σχετικά με το θέμα από όλες τις πολιτικές και στρατιωτικές αρχές της Γης.

Αυτό μπορεί να εξηγηθεί με δύο τρόπους, η επιστροφή του Nibiru είναι μια ουτοπία και, επομένως, οι πολιτικές και στρατιωτικές αρχές δεν έχουν τίποτα να πω για το θέμα, εκτός από να αρνηθεί ή τι είναι πραγματικότητα και σε αυτή την περίπτωση δεν μπορεί να κάνει τίποτα, αλλά και να αρνηθεί.

Πώς θα μπορούσαν να πουν στον κόσμο ότι το τέλος είναι κοντά!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ανεπίσημες  Nibiru θα επιστρέψει στο ηλιακό μας σύστημα το 2013 και φέτος θα περάσει κοντά από τον Δία με το μήνα του Αυγούστου πριν από την αναχώρηση και κινείται μακριά στο διάστημα για αρκετές χιλιάδες χρόνια. !

Η πληροφορία ότι κάποιος ανώνυμος « αναρωτιέται κανείς να εξισορροπήσει αυτό! « Εμείς διαφημίζουν στο διαδίκτυο, με έμμεσο bits και φορές σε πολλαπλές blogs, προκειμένου να μας κάνουν να πιστέψουμε ότι «όλα είναι καλά Marquise Madame la« 

Αυτή η πληροφορία είναι ανοησία, διότι όλα τα όργανα μέσα στο ηλιακό σύστημα έλκονται από τον ήλιο και τη λήψη όλο και μεγαλύτερη ταχύτητα.

Δεν μπορεί να αφήσει την έλξη του ήλιου, αφού παρακάμπτονται.

Μπορείτε να καταλάβετε αυτή την παραπληροφόρηση με πλησιάζει δύο μαγνήτες και βλέποντας τα εξαιρετικά ισχυρές δυνάμεις που προσελκύουν ή απωθούν.

Στην περίπτωσή μας, οι δυνάμεις προσελκύσει και θα γίνει ακόμη πιο ισχυρό όσο και ως Nibiru πλησιάζει τον ήλιο.

Ο ήλιος μας έλκει όλα τα αστέρια που πλησιάζουν. Γίνονται όλο και μεγαλύτερη ταχύτητα, ως αποτέλεσμα της έλξης και δεν μπορεί να αφήσει έξω από το ηλιακό σύστημα μετά τον ήλιο παρακαμφθεί και να ληφθεί αρκετή ταχύτητα για να ξεφύγουν έλξη της.

Όταν Nibiru θα επιστρέψει, η ζημιά μπορεί να προκαλέσει το πέρασμα κοντά Γη αστεροειδείς ότι η μάζα δεν μπορεί να εκτιμηθεί.

Το ερώτημα που πρέπει να ρωτήσω είναι αν είναι, Nibiru συμβαίνει.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι όταν αυτή η μυθική πλανήτη θα επιστρέψει του χρόνου θα είναι εξαιρετικά δύσκολο για όλη την ανθρωπότητα.

Έτσι, αν ο ήλιος δεν συμβαίνει είναι Nibiru, θα εξακολουθεί να προκαλέσει σημαντική, επίσης, ότι βλέπουμε ήδη τις καθημερινές διαταραχές. Θα πρέπει να εντείνουν περαιτέρω μέχρι το τέλος της πέρασμά του μέσα από το ηλιακό σύστημα.

Στη συνέχεια, όμως, δεδομένου ότι δεν αναφέρεται τίποτα για την τροχιά του, αν όχι ανοησία, πρέπει να συμπεράνουμε ότι η πορεία της μπορεί να έχει ίσως ένα σημείο επαφής με το έδαφος!

Βλέπουμε καθημερινά ότι ο πλανήτης μας υποφέρει στη μήτρα της.

Οι σεισμοί γίνονται όλο και πιο συχνές, ισχυρή και καταστροφική.

Ο καιρός είναι εντελώς διαταραγμένη άνδρες προκαλώντας καταρρακτώδεις βροχές, πλημμύρες, τυφώνες και πυρκαγιές.

Όπως ποτέ ευτυχία έρχεται μόνη της, η παγκόσμια οικονομική κατάσταση είναι εκρηκτική, ο κόσμος έχει καταστραφεί από το 2008 και η κατάσταση επιδεινώνεται κάθε μέρα όλο και περισσότερο, καθιστώντας τα πολλά δυστυχία, την εξαθλίωση, την πείνα και τον ανθρώπινο πόνο όλων των ειδών .

Οι πόλεμοι και η βία είναι ανεξέλεγκτη στον πλανήτη.

Ένας πόλεμος κόσμος φαίνεται λιγότερο αναπόφευκτη σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Ο λαός και η γη εξακολουθούν να υποφέρουν μέχρι το πέρασμα αυτού του αστεριού Nibiru ή τον άλλο.

Πλούσιοι και καλά μορφωμένοι άνδρες έχουν ήδη κατασκευάσει καταφύγια νέφος σε μια προσπάθεια να ξεφύγει από τη μοίρα της ανθρωπότητας.

Τα κράτη έχουν κατασκευαστεί και καταφύγια για ένα μικρό μέρος του πληθυσμού που σίγουρα θα   « διάλεκτος ».

Όλα αυτά έρχεται σύντομα και δεν μπορούμε να το αλλάξουμε.

Ωστόσο, έχουμε δύο μεγάλες ειδήσεις, παρά το δυσανάλογο σοβαρότητα της κατάστασης.

Τα καλά νέα πρώτα

Στατιστικά.

Πράγματι, δεδομένου ότι ο κόσμος άρχισε να τους πλανήτες περιστρέφονται και να στρίψετε σίγουρα πολύ περισσότερο.

Υπήρχαν στο παρελθόν, κατά τη διέλευση Nibiru και άλλες αστεροειδείς έχουν πολύ σοβαρές συνέπειες για τους ανθρώπους και τον πλανήτη και θα είναι προφανώς ακόμα καλά.

Όμως, παρά τους σεισμούς καταστροφές και καταστροφές, ο πλανήτης και ο άνθρωπος είναι ακόμα εκεί και θα πρέπει να εξακολουθήσει να είναι έτσι για πολύ καιρό.

Ωστόσο, για άλλη μια φορά τα θύματα είναι πιθανό να είναι πολλά ή ακόμα και αναρίθμητες

Η δεύτερη καλή είδηση

Η Αγία Γραφή

Μας λέει ότι ο Ιησούς Χριστός θα επιστρέψει στο τέλος αυτού του χρόνου και ο χρόνος λήξης έχει ανακοινωθεί από εμάς σημάδια.

Αυτά τα σημάδια σχεδόν όλα γίνονται. Δεν υπάρχει καμία έλλειψη των τριών.

Το άρθρο μου ή

https://victorpicarra.wordpress.com/2012/07/26/les-trois-derniers-signes-du-retour-de-jesus-christ-sur-terre/

01) Τα αποκαλυπτήρια του Αντίχριστου

02) Η τρίτη ανακατασκευή του Ναού της Ιερουσαλήμ

03) A Παγκόσμιο Πόλεμο qu’arrêtera Ιησού Χριστού στην επιστροφή του

Αφορούν τις τελευταίες ημέρες της ανθρωπότητας και του εβραϊκού λαού.

Η επιστροφή του Nibiru που ανακοίνωσε επίσης στην Αγία Γραφή (Τα σημάδια στους ουρανούς), ως μία από τις προμήνυμα για την επιστροφή του Ιησού Χριστού.

Αυτό δείχνει ότι είναι Nibiru που συμβαίνει στο ηλιακό μας σύστημα.

Θα βρείτε αυτό το σημάδι, μεταξύ άλλων, στο Ευαγγέλιο του Ματθαίου κεφάλαιο 24 στίχος 29

Τα έσχατα

29 Αμέσως μετά τη θλίψη εκείνων των ημερών ο ήλιος θα σκοτεινιάσει, και το φεγγάρι δεν θα δώσει το φως του, και τα αστέρια θα πέσουν από τον ουρανό, και οι δυνάμεις των ουρανών θα πρέπει να ανακινείται.

Αυτός ο στίχος μπορεί να εξηγήσει το πέρασμα του Nibiru στην τροχιά της Γης και να πέσει στον πλανήτη πολλοί μετεωρίτες μας συνοδεύουν Nibiru.

Αλλά το επόμενο στίχο, ανακοίνωσε ότι η επιστροφή του Ιησού Χριστού στη Γη θα είναι  την ίδια στιγμή που το πέρασμα του Nibiru!

30 Στη συνέχεια, το σημάδι του Υιού του Ανθρώπου θα εμφανιστεί στον ουρανό, όλες οι φυλές της γης θρηνούν, και αυτοί θα δουν τον Υιό του ανθρώπου να έρχεται επάνω στα σύννεφα του ουρανού με δύναμη και πολλή δόξα.

Η αρπαγή της εκκλησίας θα πρέπει επίσης να συμβεί αυτή τη στιγμή κατά το πέρασμα του Nibiru.

31 Και θα αποστείλει τους αγγέλους του με δυνατή σάλπιγγα, και θα συνάξει τους εκλεκτούς του από τους τέσσερις ανέμους, από τη μια άκρη του ουρανού στην άλλη.

Αλλά αν είναι, Nibiru συμβαίνει με μεγάλη ταχύτητα, όπου οι άνθρωποι είναι «η Annunaki »

Είναι ίσως εν μέρει σε όλα αυτά τα UFO είναι όλο και πιο ορατά στη Γη και στους ουρανούς, ειδικά γύρω από τον ήλιο.

Αν Nibiru έρχεται,

Έτσι, αυτό είναι το τέλος του κόσμου  όπως τον ξέρουμε!

Αν αυτή είναι η Nibiru, το οποίο συμβαίνει, τότε η μόνη δυνατότητα που έχουμε να σωθούν και να σωθεί, δεν θα είναι με την κατασκευή καταλυμάτων νέφος, ή να κάνει προβλέψεις για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα.

Ο μόνος τρόπος για να σωθεί και να αποθηκευτεί,

Είναι να έχουμε πίστη!

.

Ο Θεός μας είπε στη γένεση του κόσμου από την αρχή του όλα όσα πρέπει να συμβούν στους έσχατους καιρούς και ο Ιησούς Χριστός μας επιβεβαίωσε και επανέλαβε στα Ευαγγέλια. Τα πάντα είναι γραμμένο!

ΑΛΛΑΓΕΣ   ΠΙΘΑΝΕΣ

.

Η χρηματοπιστωτική και οικονομική κρίση θα οδηγήσει σίγουρα το δεύτερο εξάμηνο του 2013, η καταβολή των ασφαλίστρων για την κατάρρευση των οικονομιών και των νομισμάτων.

Από τις 29 Σεπτεμβρίου 2008, τα κράτη σε όλο τον κόσμο ζουν με τις αυξήσεις του χρέους, αυξήσεις και αυξάνει ξανά και ξανά!

Κάθε φορά που αυξάνεται το χρέος, οι άνθρωποι σκάψει λίγο βαθύτερα στην ανασφάλεια, την ανεργία και τη φτώχεια.

Η βία και οι διαδηλώσεις είναι πιθανόν να εγκατασταθούν και να εκφυλίζονται.

Εμφυλίους πολέμους και τις τρομοκρατικές ενέργειες μπορεί να δημιουργηθούν στη συνέχεια γρήγορα το 2014

Δείτε το άρθρο μου

https://victorpicarra.wordpress.com/2013/04/22/tres-bientot-jesus-christ-sera-de-retour/

Ταυτόχρονα, η χρηματοπιστωτική και οικονομική κρίση θα δημιουργήσει τεράστιους εντάσεις μεταξύ των κρατών.

Ορισμένα κράτη, όπως η Βόρεια Κορέα, ανυπομονούμε να χτυπήσει τις ΗΠΑ. Ιράν αναμένει επίσης να χτυπήσει το Ισραήλ.

Ο κόσμος δεν θα αντισταθώ στον πειρασμό να επιλύσουν τα οικονομικά και χρηματοδοτικά προβλήματα σε έναν παγκόσμιο πόλεμο.

Αυτό θα πρέπει να γίνει περισσότερο στην βάσανα του πλανήτη και τις καιρικές συνθήκες, οι οποίες θα είναι λόγω της επιδείνωσης που προκύπτουν από την προσέγγιση του Nibiru ή το άγνωστο πλανήτη.

2014, αν και εξακολουθεί να απέχει πολύ ήδη ανακοινώσει ένα χρόνο πάνω φοβερό το γεγονός ότι το 2011, το 2012 και το 2013.

Αλλά το 2015 μου φαίνεται μια δύσκολη χρονιά για την ανθρωπότητα από ό, τι είναι καλό για όλους εκείνους που έχουν κρατήσει την πίστη στον Ιησού Χριστό και τον Θεό.

Όπως έχω αναφέρει σε προηγούμενα άρθρα, το Οκτώβριο του 2015 θα δούμε κατά πάσα πιθανότητα την επιστροφή του Κυρίου μας Ιησού Χριστού.

Οι καιροί που ζούμε και ότι δεν θα επιδεινωθούν ή δεν πρέπει να μας φοβίζει, ή να χάσει την πίστη επειδή ο Ιησούς Χριστός είναι πίσω για να μας σώσει.

Μας έχει υποσχεθεί και να κρατήσει την υπόσχεσή του!

Θα ξέρουμε ακόμα πολλές δυσκολίες και προβλήματα πριν από την επιστροφή του Κυρίου μας.

Γνωρίζουμε ότι όλα αυτά τα πράγματα πρέπει να συμβούν. Θα πρέπει να αποδεχθούν και να προετοιμαστούν να αντιμετωπίσουν το σκοτάδι πυκνώσει περισσότερο.

Μόνο η πίστη μας επιτρέπει να κατανοήσουμε την Αποκάλυψη και να κινηθούν προς τον Ιησού Χριστό.

Έτσι, πρέπει να ληφθεί μέριμνα για να κρατήσει τη φλόγα της πίστης μας, καλά φωτισμένο.

Θα ήταν καλό να διαβάσει και να ξαναδιαβάσει το κεφάλαιο 24 του Κατά Ματθαίον Ευαγγελίου.

Link: Τα έσχατα

Ο χρόνος εξαντλείται για να διαλέξετε το δρόμο και το πεπρωμένο της.

Αν θέλετε να ζήσετε για πάντα, τότε η εμπιστοσύνη του Ιησού Χριστού, που τείνει ακόμα ένα σωτήριο χέρι.

Αν νομίζετε ότι έχετε πολύ χρόνο πριν από την επιστροφή του Ιησού Χριστού, κάνετε λάθος!

Τα σημάδια της επικείμενης επιστροφής του δεν μπορεί να είναι σαφέστερη.

Σας καλώ σε προσευχή και μετάνοια!

Να είστε ταπεινοί και προσευχόμαστε ότι ο Θεός μας δίνει συγχώρεση του δεν διαγράφει τα ονόματά μας από το βιβλίο της ζωής.

Αγαπητοί αδελφοί και αδελφές εν Χριστώ Ιησού προσεύχεται έντονα και να διαδώσει όσο το δυνατόν ευρύτερα τα καλά νέα σχετικά με την επικείμενη επιστροφή του Ιησού Χριστού.

Παρακαλούμε να αποστείλετε τη διεύθυνση του blog σε όλες τις επαφές σας, έτσι ώστε η μέγιστη όντα μπορούν να έχουν την πληροφορία άμεση επιστροφή του Ιησού Χριστού και, έτσι ώστε ο καθένας μπορεί να πάρει την ψυχή του και μια απόφαση συνείδησης για τους αιώνιο μέλλον.

Ενώ η αναμονή για την αρπαγή της εκκλησίας για μερικούς και την επιστροφή του Ιησού Χριστού στο Όρος των Ελαιών στην άλλη Σας καλώ σε προσευχή, διότι μόνο η αγάπη του Ιησού Χριστού είναι η ελπίδα μας μια καλύτερη και την αιώνια ζωή, και αυτό είναι πολύ σύντομα.

Θα πρέπει να βαφτιστεί, να ζητήσει από τον Θεό συγχώρεση για όλες τις αμαρτίες μας, μετανοούμε για τις κακές πράξεις μας, ισιώστε τη ζωή μας και να ζητήσει από τον Ιησού Χριστό μέσω της προσευχής να είναι προσωπικό Σωτήρα μας και ο Θεός να καθοδηγεί τα βήματά μας και τις ζωές μας για πάντα.

Να είναι ταπεινός και να δέχεται την απόφαση και την οργή του Θεού έρχεται στη Γη.

Βοηθάμε ο ένας τον άλλο και να κάνουν ειρήνη με εκείνους με τους οποίους έχουμε διαμάχες.

Ο Ιησούς Χριστός μας αγαπάει όλους και θέλει όλοι να σωθούν,

Έχουμε πολύ λίγο χρόνο πριν από την επιστροφή του Κυρίου μας, τότε μια τελευταία μικρή προσπάθεια και η ζωή μας θα αλλάξει για πάντα!

Προσεύχομαι στον Θεό να καθοδηγήσει τον καθένα στο δρόμο της αγάπης, της ειρήνης και της δικαιοσύνης που συντάξαμε ο Ιησούς Χριστός δύο χιλιάδες χρόνια πριν και που οδηγεί στο Θεό.

Κανείς δεν πάει στο Θεό παρά μόνο μέσω του Ιησού Χριστού!

Σε άρθρα μου, μερικές φορές πιστεύω και το λάθος, διότι το σκοτάδι καλυμμένο το τέλος του χρόνου και της παραπληροφόρησης αφθονούν.

Γι ‘αυτό σας ζητώ να με συγχωρήσετε εάν η απόδοση του Κυρίου μας δεν είναι ακόμα για το 2015 και αν η αρπαγή της εκκλησίας εξακολουθεί να είναι αργή.

Καθώς ο άνδρας περιμένει για ένα γονέα, στην άκρη του δρόμου το βράδυ που φωτίζεται από ένα φανάρι και κάθε προσέγγιση σιλουέτα και όμως εξακολουθώ να ελπίζω ότι είναι η μητρική, αλλά αυτό δεν αποδυναμώνει εν τω μεταξύ, παρά την κρύα νύχτα και τα λάθη, γιατί ξέρει ότι ο γονέας θα έρθει γιατί έχει υποσχεθεί και έχει εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του.

Έτσι, είμαι στην άκρη του δρόμου, βλέπω, περιμένω, βλέπω και μερικές φορές ένα μακρινό σημάδι έπεσε στην αντίληψή μου και είμαι λάθος ξανά και ξανά.

Αλλά ο Ιησούς Χριστός έρχεται, υποσχέθηκε, ότι θα κρατήσει την υπόσχεσή του και τα σημάδια που μας δείχνουν ότι η απόδοση είναι επικείμενη.

Γι ‘αυτό πρέπει όλοι να περιμένουν και να περιμένουν ξανά και ξανά, γιατί γνωρίζουμε ότι η επιστροφή του είναι σύντομα και η ανυπομονησία μας στην αναμονή θα ευχαριστήσει τον Ιησού Χριστό, όπως ακριβώς και ο γονέας που φθάνουν αργά το βράδυ είναι στην ευχάριστη θέση να δούμε ότι εκείνοι που περιμένουν και είναι ξύπνησε από την Αγάπη εξασφαλίσει γι ‘αυτόν και να χαίρονται μαζί αυτό έρχεται.

Οπότε ας απολαύσουμε Ας τον Ιησού Χριστό, να έχουν υπομονή, ελπίζουμε και προσευχόμαστε για την ταχεία επιστροφή του

Ο Κύριος μας και ο Βασιλιάς Ιησούς Χριστός έδωσε τη ζωή του για μας και επιστρέφονται από αγάπη για μας να αναζητήσουν και να μας σώσει.

sentinelle3

Ο Ιησούς Χριστός είναι KING ΜΟΥ

0

0 0 0

0

0

0

Δόξα στον Κύριο ημών Ιησού Χριστό! 

Νικητής

Πριν φύγουμε,

Σας καλώ να διαβάσετε

με μεγάλη προσοχή τη συνέντευξη

0

0 0

0

Εξομολογήσεις ενός μυστικού πράκτορα του Βατικανού

Ο άνθρωπος είναι ένα Ιησουιτών, που έχει να Barbato ως γνωστό εργάζονται για το Βατικανό της Αγίας Έδρας.

Αρχικά επιφυλακτικοί και δύσπιστοι της επαφής αυτής, που ονομάζεται « insider » Barbato αναλύει και ελέγχει τις αναφορές του (κρατώντας, όπως απαιτείται από την δημοσιογραφική δεοντολογία, να αναφέρει την πηγή του): είναι πράγματι ένας Ιησουίτης ιερέας που εργάζονται στο Βατικανό.

Μετά από κάποια συζήτηση με το ταχυδρομείο, ο Ιταλός δημοσιογράφος ρώτησε ότι ο διάλογος συνεχίζεται από το στόμα τους.

Παρά τον κίνδυνο, κατά πάσα πιθανότητα επίγνωση του γεγονότος ότι η συνάντηση αυτή είναι προτιμότερη δοθεί το τεράστιο μέγεθος των αποκαλύψεων που πρόκειται να κάνουμε, ο άνθρωπος αποδέχεται το Βατικανό. Έτσι, δύο συναντήσεις που πραγματοποιήθηκαν στη Ρώμη το 2001 (βλέπε συνέντευξη στη σελίδα 58).

Barbato μαθαίνει ότι η διχόνοια που επικρατεί στο εσωτερικό SIV, μια μειονοτική ομάδα αποδοκιμάζοντας την πολιτική ηγεσία για τον πλανήτη Χ.

Από εκεί, είναι σαφές Barbato ότι η προσέγγιση των Ιησουιτών δεν βασίζεται σε μια απλή προδοσία, αλλά μια αποκάλυψη ότι το διακύβευμα είναι υψηλό: η επιβίωση του πολιτισμού μας

Το « βίντεο των Ιησουιτών»


Πριν από τη συνάντησή τους στη Ρώμη, η επαφή του Βατικανού είχε στείλει Barbato, ως αποδεικτικό στοιχείο, μια βιντεοκασέτα – αυτό που εγώ αποκαλώ « βίντεο Ιησουιτών » – να ευαισθητοποιήσει το κοινό.

Διαρκεί περίπου δύο λεπτά, προκαλεί την παρατήρηση ενός planetoid καλύπτει μια παχιά ατμόσφαιρα (ο υποτιθέμενος πλανήτης Χ) με κατεύθυνση προς το ηλιακό μας σύστημα, αν και ακόμη έξω από την τροχιά του Ποσειδώνα .

Η μπάντα, είχα πολλές ευκαιρίες να δείτε, υπόκειται σε διάφορες ταξινομήσεις, συμπεριλαμβανομένων των « secretum Omega», το υψηλότερο επίπεδο του απορρήτου SIV, παρόμοια με « Cosmic Top Secret » (CTS) του ΝΑΤΟ.

Φαίνεται ότι η φωτογραφία τραβήχτηκε από έναν πίνακα σε ένα μυστικό διαστημικό όχημα που ονομάζεται Σιλωάμ κάμερα.

Η επαφή Barbato εξηγεί ότι η έρευνα διέταξε κρυφά στη Lockheed Martin, είναι εξοπλισμένο με ένα εξελιγμένο και ένα σύστημα πρόωσης ηλεκτρομαγνητικών παλμών υπέρυθρη κάμερα.

Η μηχανή συναρμολογήθηκε στην περιοχή 51, Νεβάδα, και τοποθετήθηκε σε τροχιά από ένα μυστικό υπερηχητικό αεροσκάφος τύπου Aurora, σε 903 χρόνια.

Σύμφωνα με τον Ιησουίτη, ο καθετήρας Σιλωάμ έστειλε φωτογραφίες του planetoid τον Οκτώβριο του 1995 σε ένα μυστικό ραδιοτηλεσκόπιο, διαχειρίζεται πλήρως από Ιησουίτες που ανήκουν στην SIV, και κρυμμένο σε ένα εγκαταλελειμμένο διυλιστήριο πετρελαίου στην Αλάσκα.

Είπε ότι το τηλεσκόπιο χτίστηκε το 1990, προκειμένου να τηρήσει τις ασυνήθιστες ουράνια σώματα πλησιάζει το ηλιακό σύστημα.Δεδομένου ότι η planetoid ορατό στο βίντεο, ο Ιησουΐτης λέει ότι είναι πλανήτης Χ (Nibiru οι Σουμέριοι, βλ. NEXUS n « 50, σελ. 10.).

Ένα πολύ μεγάλο πλανήτη


Αυτή η μαζική πλανήτη ακόμα άγνωστες στο σύγχρονο προϊόν αστρονομία παρόμοιες με αυτές που επιβραδύνουν την Lowell, στις κινήσεις του Ουρανού και Pickering, ο Ποσειδώνας σε αυτές τις διαταραχές.

Το 1978, ο James Christie, ένας αστρονόμος στο αμερικανικό Ναυτικό Παρατηρητήριο, ανακάλυψε δορυφόρο του Χάροντα, του Πλούτωνα και υπολογίζει τη μάζα του Πλούτωνα-Χάροντα ζευγάρι.

Παρεμπιπτόντως, οι υπολογισμοί δείχνουν την πιθανή παρουσία ενός πολύ μεγάλου πλανήτη ακόμα αόρατο * …

Από την πλευρά της, Barbato περιμένετε 30 Απριλίου 2005 για να αποφασίσουν να αποκαλύψει αυτό το απίστευτο νέο βίντεο και να δείξει στο κοινό.

Η εξέταση πραγματοποιείται στο Palazzo della Provincia, στην Πεσκάρα, στις Αδριατική ακτή της Ιταλίας, κατά τη διάρκεια συνεδρίου που διοργανώθηκε από τον Πολιτιστικό Σύλλογο και Ufobserver με τίτλο « UFOs; Η αλήθεια είναι άκρως απόρρητο: η περιοχή 51 έως Planet X « .

Όλα αυτά τα χρόνια, Barbato προσπάθησε να συγκεντρώσει στοιχεία που να επιβεβαιώνουν την ύπαρξη του Πλανήτη Χ / Nibiru και SIV.

Όσον αφορά το τελευταίο, βρήκε σαφείς σημαντικών ιστορικών πληροφοριών στο βιβλίο του Mark Aarons και John Loftus Ratlines (κεφάλαιο Ι).

Βρήκα τον εαυτό μου μια έμμεση αναφορά σε ένα βιβλίο της ιταλικής Αντισυνταγματάρχη Umberto Rapetto και δημοσιογράφος Roberto di Nunzio {Το Ατλαντίδας χαλαρώνει Spie, γραφείο, Μιλάνο, 2002).

Στο κεφάλαιο V {Lo spionaggio στην Πόρπορα: το Βατικανό), σ.89, § 2.3 (Η nunziature) αναφέρεται σε ένα ορισμένο Robert A.Graham, ένας Ιησουίτης ο οποίος ήταν κάποτε αναφέρθηκε στην ύπαρξη της Μυστικής Υπηρεσίας του Βατικανού.

Είναι παραπληροφόρηση ή η σταδιακή αποκάλυψη των απόρρητων πληροφοριών;

Παράξενη ανωμαλίες στο ηλιακό σύστημα


Μεταξύ όλων των Ιησουιτών SIV είπε Barbato, δύο πράγματα από τη δική μου άποψη, αφορούν: Planet X έχουν αρχίσει να πάρει το φόρο του για το ηλιακό σύστημα από τις αρχές του 2004 (βλ. συνέντευξή μου Barbato σε UFO Notiziario Νο 62, Απρίλιος-Μάιος 2006, σελ. 40.) ότι μια σειρά από δείκτες τείνει να αποδείξει.

Από την άλλη πλευρά, το ήλιο και μερικοί πλανήτες και τους δορυφόρους του ηλιακού συστήματος έχουν επίσης δείξει σημάδια ανώμαλη.


Εξετάστε πρώτα από τον Ήλιο. Με υπομονή, μπορείτε να προβάλετε τα δεδομένα που καταγράφονται από την Nobeyama radioheliograph (Norh), ένα ιαπωνικό τηλεσκόπιο που λειτουργεί ως ένα συμβολόμετρο αφιερωμένη στην ηλιακή παρατήρηση (βλ. το μηνιαίο ενημερωτικό δελτίο κοσμολογική αστέρι πυροβολισμού 21 Μαρτίου 2003, http :/ / www.detailshere.com / ηλιακήactivity.htm

Στο άρθρο με τίτλο « Η αλήθεια για την υπερθέρμανση του πλανήτη: είναι ο ήλιος που φταίει » [Η αλήθεια για την υπερθέρμανση του πλανήτη: είναι ο ήλιος που είναι η αιτία], Michael Leidig και Roya Nikkhah δημοσιεύεται στην Telegraph London 18, Ιουλ 2004 ( http://www.telegraph.co.uk ), λέει: « Η υπερθέρμανση του πλανήτη είναι τελικά εξήγησε: σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα, η Γη του πλανήτη, επειδή ο ήλιος λάμπει ισχυρότερη που δεν έχει κάνει ποτέ από την τελευταία χιλιετία.

Μια μελέτη από ελβετικές και γερμανικές επιστήμονες υποστηρίζει ότι η αύξηση ακτινοβολία από τον ήλιο είναι η αιτία της πρόσφατης κλιματικής αλλαγής …

Dr Solanki είπε ότι είναι τόσο αυξημένη ηλιακή ακτινοβολία και το επίπεδο των αερίων του θερμοκηπίου, όπως το διοξείδιο του άνθρακα, οι οποίες συμβάλλουν στη μεταβολή της θερμοκρασίας της Γης, αλλά είναι αδύνατο να πει κανείς ποια από τις δύο είναι κυρίαρχη. « 


Μεταξύ τους πλανήτες και τους δορυφόρους του ηλιακού συστήματος με άτυπες δραστηριότητες περιλαμβάνουν:


Πλούτωνας: Σύμφωνα με τους αστρονόμους, « αν και άκρως εκκεντρική τροχιά του απομακρυσμένη χρονικά από τον Ήλιο, τον Πλούτωνα βιώνει μια αύξηση της θερμοκρασίας της λεπτή ατμόσφαιρα του » (βλ. « SUV στον Δία – το ηλιακό σύστημα: οι άνδρες είναι αυτοί υπεύθυνοι την αλλαγή του κλίματος στην άκρη του ηλιακού συστήματος, ή είναι ο ήλιος; « στη

http://www.redicecreations.com/specialreports/2006/11nov/solarsystemwarming.html.


Triton: James Elliot, ένας αστρονόμος στο ΜΙΤ, λέει, «… από το 1989, Tri ¬ ton (ένας δορυφόρος του Ποσειδώνα), υποβάλλεται η υπερθέρμανση του πλανήτη. »

(http://www.scienceagogo.com/news/19980526052143data_trunc_sys.shtml).


Μάρτιος: Το 2001, JPL (Jet Propulsion Laboratory) της NASA γνώριζε ότι η κάμερα του Mars Orbiter παρατηρήθηκε στο νότιο πόλο του Άρη, οι αλλαγές που αντικατόπτριζε μια αλλαγή του κλίματος στον πλανήτη,

(http://mars.jpl.nasa.gov/mgs/msss/camera/images/C02_Science_rel / index.html).


Jupiter: May 4, 2006, άρθρο τίτλο « Νέα καταιγίδα στον Δία προτείνει μια αλλαγή του κλίματος», ανέφερε ότι «… το διαστημικό τηλεσκόπιο Hubble φωτογράφισε την ανάπτυξη μιας νέας κόκκινη κηλίδα … Named Red Spot Jr [Red Νέων Spot] Είναι σχηματίστηκε μετά την εμφάνιση των τριών λευκό οβάλ σχήματος καταιγίδες, δύο εκ των οποίων πρέπει να είναι τουλάχιστον ενενήντα έτη και οι οποίες συντήκονται το ένα στο άλλο μεταξύ του 1998 και του 2000.

http://www.space.com/scienceas-tronomy/060504_red_jr.html).


Saturn: Εικόνες από το διαστημικό σκάφος Cassini στις 11 Οκτωβρίου 2006 δείχνουν έναν τυφώνα, με διάμετρο ίση με τα 2/3 αυτού της Γης, μαίνεται στο νότιο πόλο του πλανήτη,

http://news.bbc.co.uk/2/hi/science/nature/6135450.stm ).

Alert ανθρωπότητας


Τα γεγονότα του ηλιακού συστήματος, καθώς και ανησυχητικά ευρήματα Cristoforo Barbato, που απαιτούν την προσοχή μας.

Θα πρέπει να ευαισθητοποιήσει το κοινό για την άφιξη των Planet X και τα προβλήματα της Εξωπολιτικής, ότι η συμμετοχή της κυβέρνησης στο θέμα των UFO και σε ποιο βαθμό, τα υπάρχοντα αλλοδαπών κατασχέθηκαν από οι Ηνωμένες Πολιτείες, ή σκιώδη κυβέρνηση (χωρίς έλεγχο από τον πρόεδρο, το Κογκρέσο ή το Εθνικό Συμβούλιο Ασφαλείας).

Νομίζω ότι ο μόνος τρόπος για να γνωρίζει τι πραγματικά συμβαίνει στη Γη και το ηλιακό σύστημα είναι η υποστήριξη ερευνητών, όπως ο Δρ Steven M. Γκριρ, ο Δρ Μάικλ Σάλα ( http://www.exopolitics . org ), ιστορικός Richard Dolan, δημοσιογράφος Cristoforo Barbato (http://www.secretumomega.com ) και πολλοί άλλοι, οι οποίοι κατανοούν όλοι τη σημασία της επέκτασης των οριζόντων της ανθρωπότητας σε όλα διαστάσεις, τόσο την υλική όσο και πνευματική.

Είναι μόνο έχουμε την ευκαιρία να αποφύγει αδελφοκτονίες και τη φρίκη του πυρηνικού πολέμου που μας απειλεί.

Το 2001, Cristoforo Barbato συνάντηση έτσι την Ιησουίτης ιερέας ο οποίος αποκαλύπτει στη συνέχεια τη γένεση της μυστικής υπηρεσίας του Βατικανού, οι επαφές του Πίου ΧΙΙ και John aliénigènes XXIII με ένα συγκεκριμένο αγώνα, και τη διάσπαση του SIV μεταξύ των υποστηρικτών των μυστικών και εκείνοι που, σαν κι αυτόν, αισθάνθηκε την επείγουσα ανάγκη για τη διάδοση πληροφοριών σε όλη την ανθρωπότητα.

Barbato: Πώς έγινες μέλος της SIV;


Ιησουιτών: Η SIV αποτελείται από διάφορα στοιχεία, όλα συνδεδεμένα με την εκκλησία και την έκανε, τουλάχιστον για τη Διεύθυνση, κυρίως ιερείς, οι περισσότεροι από τους οποίους είναι Ιησουιτών, Benedictine μοναχοί και μοναχές, συνολικά λίγο περισσότερο εκατό μέλη.

Θα μπορούσε να μειώσει αυτή την εκτίμηση, αλλά πρέπει να λάβουμε υπόψη όλα τα μέρη του κόσμου όπου υπάρχει ένας ιερέας ή μια καλόγρια να παρέχουν ακριβείς πληροφορίες.

Ορισμένα στοιχεία προέρχονται από SIV κοσμικό εξήντα έξι ιδρύματα που σχετίζονται με την Εκκλησία, για παράδειγμα ανθρωπιστικών οργανώσεων, των πολιτικών ομάδων γύρω από την Αγία Έδρα, το κίνημα των «νέων καθολικών » και άλλα. Εγώ προέρχομαι από ένα από αυτά τα περιβάλλοντα.


Εν ολίγοις, τα μέλη κρυφά εκτίμηση, διαχείριση και εκπαιδεύονται σύμφωνα με τα ειδικά κριτήρια για ορισμένες λειτουργίες.

Β: Θα μπορούσατε να δώσετε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την SIV γιατί δημιουργήθηκε και από πότε είναι λειτουργική;

J: Η δομή είναι άκρως απόρρητο, αλλά μπορώ να σας πω ότι είναι οργανωμένη παρόμοια με τη CIA, MI6, της KGB, κλπ..

Δεν υπάρχει καμία επίσημη έδρα τους, αλλά συχνά αλλάζει χώρο, πάντα κάτω από τα μάτια του Βατικανού. Από χρονολογική άποψη, το γεγονός που προκάλεσε τη δημιουργία του SIV συνέβη στις Ηνωμένες Πολιτείες, τον Φεβρουάριο του 1954.

Αυτή ήταν η συνάντηση στο Muroc Airfield (αργότερα Edwards Air Force Base), στην Καλιφόρνια, μια αντιπροσωπεία των aliénigènes με τον Πρόεδρο Dwight D. Αϊζενχάουερ, στην παρουσία του Μητροπολίτη του Λος Άντζελες, James Francis McIntyre.

Η συνάντηση κινηματογραφήθηκε από στρατιώτες που χρησιμοποιούσαν τρία 16 χιλιοστά κάμερες τοποθετούνται σε διαφορετικές θέσεις και είναι υπεύθυνη για έγχρωμο φιλμ.

Οι φορείς εκμετάλλευσης θα πρέπει να αλλάξει τροχών κάθε τρία λεπτά και οι κάμερες είχαν μηχανές άνοιξη, λόγω της παρουσίας των aliénigènes, ηλεκτρικών κινητήρων δεν εργάζονταν.

Συνολικά, γύρισαν είκοσι κινηματογραφικές μπομπίνες λεπτά τριάντα επτά μέτρα το καθένα. Στο τέλος της συνεδρίασης, κάθε μέλος της αντιπροσωπείας της Γης ορκίστηκε ποτέ να μην αποκαλύψει σε κανέναν τι είχε δει και ακούσει.

Μη με ρωτήσεις πού είναι οι ταινίες, νομίζω ότι ξέρετε την απάντηση … Λίγες μέρες αργότερα, πιθανότατα εκφράζοντας τη λύπη του που ασχολούνται με μυστική, McIntyre πήγε σχέδιο έκτακτης ανάγκης για να συναντηθεί με τον Πάπα Πίο ΧΙΙ και ενημερώσει για το απίστευτο γεγονός.

Αλλά για να φθάσουν στην Ιταλία, έπρεπε να πετάξει πρώτα στη Νέα Υόρκη και από εκεί στη Ρώμη, πάντα σε ένα ιδιωτικό αεροπλάνο.

Περίπου μισή ώρα μετά την απογείωση από το Λος Άντζελες, η μονάδα αντιμετώπισε ορισμένες τεχνικές δυσκολίες και αναγκάστηκε να προσγειωθεί στο Sky Haven Airport, Λας Βέγκας, Νεβάδα, κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Κατά τη διάρκεια της επισκευής, ένας συνταγματάρχης της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ ήρθε στο πλοίο για να συναντηθεί με τον επίσκοπο.

Η συζήτηση διήρκεσε περίπου είκοσι λεπτά, στη διάρκεια της οποίας προσπάθησε να αποτρέψει τον επίσκοπο για να αποκαλύψει όλες τις λεπτομέρειες της συνάντησης που είχε παρακολουθήσει, επειδή τα θέματα αλλοδαπών ήταν αποκλειστικά και μόνο από την USAF.

Ο στρατός διευκρίνισε ότι όλοι θα ήθελαν ο πρόεδρος Αϊζενχάουερ ήταν μια ανακοίνωση σχετικά με την πνευματική πτυχή και την υποστήριξη, αλλά και ο Άγιος Πατέρας δεν θα πρέπει να είναι μυστική.

Ήταν ο φόβος κατά τη στιγμή της ενδεχόμενης εμπλοκής του Βατικανού από τις σοβιετικές κατασκόπους. Ο επίσκοπος είπε ότι είχε ακριβώς ως σκοπό να ενημερώσει τον Πάπα από αυτό το απίστευτο γεγονός


Πιστεύουμε τώρα ότι η βλάβη του κινητήρα ήταν πιθανότατα σχεδιάστηκε και οργανώθηκε από το στρατό για να φέρει αυτή τη συνάντηση, και χωρίς τη γνώση του προέδρου Αϊζενχάουερ. Πριν από την αναχώρηση, ο συνταγματάρχης Επίσκοπος υπενθύμισε ο κίνδυνος αποκάλυψης στη Ρώμη.


Δύο ημέρες αργότερα, ο Επίσκοπος McIntyre έγινε δεκτός από τον Πάπα Πίου ΧΙΙ. Μετά από βαθιά περισυλλογή σχετικά με τις δυνατότητες μια καθαρά στρατιωτική σχέση με aliénigènes επιπτώσεις, ο Πάπας αποφάσισε να δημιουργήσει μια μυστική υπηρεσία πληροφοριών με οργάνωση παρόμοια με το φασιστικό πληροφορίες, θα διορίσει SIV, η οποία θα είναι υπεύθυνη για την μαζέψει όλες τις δυνατές πληροφορίες σχετικά με aliénigènes και τα στοιχεία που έχουν ήδη συλλεχθεί από τους Αμερικανούς.

Ήταν πολύ σημαντικό να εξασφαλιστεί η ανοικτή επικοινωνία με τον πρόεδρο Αϊζενχάουερ.


SIV είχε ως σκοπό την απόκτηση και τη διαχείριση, σε συντονισμό με τις υπηρεσίες πληροφοριών άλλων χωρών, τυχόν απόρρητες πληροφορίες σχετικά με aliénigènes και ασχολείται ειδικά με τις ηθικές, φιλοσοφικές και θρησκευτικές πτυχές του θέματος.

Β: Τι επέτρεψε ο Πάπας να πιστεύει ότι ο στρατός των ΗΠΑ θα είναι πρόθυμοι να μοιραστούν τόσο ευαίσθητες πληροφορίες με το Βατικανό; Τι γίνεται με τον αξιωματικό που εμφανίστηκε στο Λας Βέγκας το αεροδρόμιο;

J: Το γεγονός ότι ένας πρόεδρος έχει ζητήσει βοήθεια και πνευματική στήριξη σε μια τέτοια κατάσταση στην ιστορία της ανθρωπότητας, είναι μια ψήφος εμπιστοσύνης και εκτίμησης.

Επιπλέον McIntyre και Ντιτρόιτ Αρχιεπίσκοπος Edward Mooney, που αργότερα έγιναν οι βασικοί συντονιστές της μετάδοσης πληροφοριών στο Βατικανό.

Ωστόσο, η επιχείρηση πήρε μια αναπάντεχη τροπή, όταν McIntyre και άλλα μέλη της SIV έχουν άμεση επικοινωνία, χωρίς τη γνώση των στρατιωτικών, από aliénigènes τύπου « Nordic » 4 σαφώς φιλικό, που ισχυρίζονται ότι είναι οι Πλειάδες.

Αυτοί που την επαφή προειδοποίηση κατά τα άλλα πλάσματα που οι Αμερικανοί είχαν συνεργαστεί με στην έρημο της Καλιφόρνια.

Οι συναντήσεις με τα μέλη της SIV συχνά παράγονται στις Ηνωμένες Πολιτείες, και δύο φορές στο Βατικανό κήπους, κοντά στην επισκοπική Ακαδημία Επιστημών, με την παρουσία του Πάπα PieXII …

B: Padre Pio της Pietrelcina μίλησε για την ύπαρξη άλλων όντων σε άλλους κόσμους, που είχε φτάσει σε ένα υψηλό επίπεδο ανάπτυξης, επειδή ήταν χωρίς αμαρτία … είναι ότι η σωστή;


J: Χωρίς αμφιβολία! Αλλά αυτά τα όντα ζουν σε ένα διαφορετικό επίπεδο διαστάσεων και δεν είναι, για να κυριολεκτήσουμε, οι άγγελοι, και από την άλλη πλευρά, οι aliénigènes « Nordic », μιλούσα για, είναι σάρκα και αίμα, ακόμη και αν είναι πολύ πιο εξελιγμένες από εμάς τόσο πνευματικά όσο η τεχνολογία.

Αυτά τα πλάσματα που λέγεται ότι έχουν βρεθεί στην Καθολική Εκκλησία, ή ακριβέστερα το μήνυμα του Χριστού, η καθαρή θεία παρουσία και πρότειναν τη συνεργασία τους για το καλό της ανθρωπότητας. Αυτό είναι αυτό που έπεισε ο Πάπας Πίος ΧΙΙ να συνεργαστεί μαζί τους και τα θεωρούν ως αληθινό μετατρέπει τη χριστιανική πίστη.

Ο ποντίφικας πιθανώς θεωρείται η καθολική εκκλησία ήταν το μήνυμά του ακόμα όντα από άλλους κόσμους. Οι aliénigènes ακούσει παρακολουθήσουν όλα αυτά τα χρόνια, η Εκκλησία της Ρώμης, σε όλες τις αποστολές της, ιδιαίτερα στην κοινωνική και διεθνή * πολιτική.


Στη συνέχεια, ο Πάπας Ιωάννης ΧΧΙΙΙ απολαμβάνουν ακόμη και την υποστήριξη των ανθρώπων που είχαν ευαγγελίζεται η χριστιανική αιτία, αλλά ο ίδιος προτίμησε να κρατήσει μυστικό, αναφερόμενος στις «αγγελικά παρεμβάσεις. »

John XXIII είχε όντως κληρονόμησε συμφωνίες συνεργασίας ιδρύθηκε από τον προκάτοχό του, μεταξύ της Αγίας Έδρας και το φιλικό aliénigènes του Nordic τύπου.

Η μυστική συμφωνία διατηρήθηκε σε όλη την αρχιερατική διοίκηση του Angelo Giuseppe Roncalli, ωστόσο, συχνά εκφράζεται μέσα στα πλαίσια SIV τις επιφυλάξεις της σχετικά με την αυτοπεποίθηση που χρειαζόταν για να δοθεί σε αυτά τα όντα.

Αυτός είναι ο λόγος που θεωρούμε σήμερα ένα από τα βασικά κίνητρα για τη σύγκληση του Συμβουλίου του Βατικανού ήταν η ανάγκη να λάβουν τα πρώτα συγκεκριμένα βήματα για την ανανέωση της Εκκλησίας εν όψει της πιθανής και επικείμενης επαφή.

Β: Υπάρχει μια σχέση μεταξύ αυτής της παρέμβασης, ή «ουράνια διαμεσολάβηση» και την υποτιθέμενη συνάντηση το 1963 ανάμεσα στις ΗΠΑ επικοινώνησε George Adamski και ο Πάπας εκεί;

J: μιλούσα για. Adamski συνάντησε τον Πάπα.

Πήγε στον Άγιο Πέτρο άλλη μια φορά, ακριβώς μετά ο Πάπας είχε αποφασίσει ότι δεν πρέπει πλέον να συνεχίσει τις επαφές με aliénigènes, ακόμη και αν ήταν φιλικό.

Επιπλέον, John XXIII αρνήθηκε η σχέση αυτή αποκαλύπτεται στο χριστιανικό πληθυσμό. Adamski ήταν ως project manager από aliénigènes να προσπαθήσει να πάρει τον Πάπα, ο οποίος πέθαινε, μια τελική συμφωνία.

Έφερε επίσης ένα δώρο στον Άγιο Πατέρα: μια υγρή ουσία που ήταν το θέμα της γαστρεντερίτιδας που υπέστη και η οποία εξελίχθηκε σε οξεία περιτονίτιδα.

Ο Πάπας δεν λαμβάνουν αυτό το φίλτρο πριν πεθάνει, κρατώντας το σταυρό, είπε: «Τα απλωμένα χέρια του Χριστού ήταν το αντικείμενο της δογματίσει μου.

Όπως μπορείτε να δείτε, ένα απλό και ταπεινό δογματίσει έχω αναλάβει την πλήρη ευθύνη.

Είμαι ικανοποιημένος με ό, τι έκανα και πώς το έκανα. « Επιπλέον, η ενέργεια αυτή εκ μέρους των aliénigènes έπεισε τον ετοιμοθάνατο Πάπα, στην εξοικονόμηση ενέργειας και την διαύγεια που παρέμειναν, ακόμη και αν η« διαστημικούς αδελφούς »μας συμπεριφέρθηκαν με ευεργεσία στην ανθρωπότητα, αυτό κατάλληλο να ενεργεί ανεξάρτητα, ξεχωριστά από την Εκκλησία και τις ανθρώπινες δραστηριότητες εν γένει, με την προσευχή και ενεργεί σύμφωνα με το νόμο του Θεού, και ιδιαίτερα υπό την καθοδήγηση του Αγίου Πνεύματος.

Απόπειρα Adamski έληξε την άμεση επαφή μεταξύ των ανθρώπων και του Πάπα και των διαδόχων του, οι οποίοι, πιστεύοντας στο όραμα του Ιωάννη XXIII, δεν έγινε κατανοητό ότι η Εκκλησία διατηρεί τις επαφές αυτές.

Σε ένα μυστικό χειρόγραφο του Πάπα Ιωάννη XXIII σε διαδόχους του, το οποίο περιλαμβάνει ένα ειδικό χαρακτηριστικό για το SIV είναι εισηγμένες ένα απόσπασμα από το Ευαγγέλιο του Μάρκου, που περιγράφει με σαφήνεια τη θέση που θα υιοθετηθεί από την Εκκλησία έναντι των αναληφθεισών τα ευεργετικά όντα από άλλους κόσμους. Μάρκος 9: 38 – 412, « Ιωάννης του είπε:« Δάσκαλε, είδαμε κάποιον χύτευσης δαιμόνια στο όνομά σας και προσπαθήσαμε να τον σταματήσουμε, γιατί δεν followeth μας. »Αλλά ο Ιησούς της χωρίζει: » Μην τους εμποδίζουν.

Επειδή δεν υπάρχει κανείς που μπορεί να εκτελέσει ταυτόχρονα ένα θαύμα στο όνομά μου, και μιλούν κακό για μένα. Όποιος δεν είναι εναντίον μας είναι για εμάς.

Και όποιος σας δώσει να πιείτε ένα ποτήρι νερό, γιατί ανήκετε στον Χριστό, αληθώς, σας διαβεβαιώνω, ότι δεν μπορεί να χάνει την ανταμοιβή του. »

Αυτό σημαίνει ότι οι υποτιθέμενες θετικές δραστηριότητες aliénigènes που δέχονται το μήνυμα του Χριστού είναι «ευλογημένος» και όχι χώρες, αλλά διατηρείται χωριστά και παράλληλα προς την Εκκλησία.

Αυτά τα όντα πρέπει να συγκριθεί με τον ξένο που έσωσε το όνομα του Χριστού και δεν πρέπει να εμποδίζεται.

Β: Ας μιλήσουμε για την αποστολή σας στην SIV …

J: καθήκοντά μου είναι καθαρά τεχνική, το πιο σημαντικό είναι, επί παραδείγματι, για τη μετάδοση άκρως απόρρητο πληροφορίες από το ραδιοτηλεσκόπιο του Βατικανού βρίσκεται στην Αλάσκα και κατευθύνονται προς το κατάλληλο πρόσωπο.

Β: Ένα λεπτό, τι τηλεσκόπιο μιλάς; Δεν ήξερα ότι το Βατικανό είχε τέτοιο εξοπλισμό στον τομέα αυτό.

J: Το Βατικανό κατέχει και χρησιμοποιεί ένα τηλεσκόπιο που βρίσκεται στην αιχμή της τεχνολογίας και χειραγωγείται μόνο από τους Ιησουίτες.

Βρίσκεται σε ένα βιομηχανικό πάρκο αποθήκευσης πετρελαίου προφανώς εγκαταλειφθεί, στην Αλάσκα.

Αυτό το συγκρότημα είναι ένα καμουφλάζ, επειδή οι δραστηριότητες που πραγματοποιούνται είναι απόρρητα και δεν είναι εκείνες, πιο επίσημη, το UAV [Advanced Technology Telescope Βατικανό] σε αυτόν, Αριζόνα.

Β: Όταν αυτός ο εξοπλισμός ήταν αυτό που χτίστηκε, και ιδίως το Βατικανό για ποιο σκοπό χρησιμοποιεί πολλές αστρονομικές εγκαταστάσεις στον κόσμο;

J: Μπορώ να σας πω ότι χτίστηκε στη δεκαετία του ’90, προκειμένου να τηρήσει οποιαδήποτε ασυνήθιστα ουράνια αντικείμενα πλησιάζουν τη Γη.

Αυτό είναι ό, τι η CIA έκανε με μία από τις «μυστικές μάτια » του twin Hubble ονομάζεται SkyHole-12 [που ονομάζεται επίσης κλειδαρότρυπα-12 και KH-12, για περισσότερες λεπτομέρειες, βλ.http://en .wikipedia.org/wiki/KH-12 5D% .

Είναι η εποχή των συναντήσεων μεταξύ aliénigènes και Πίος ΧΙΙ, SIV είχε ενημερωθεί για την προσέγγιση ενός ουράνιου σώματος που κατοικείται από πολύ προχωρημένο στάδιο και πολύ όντα πολεμοχαρείς.

Τέλος πάντων, ήξερα τι επρόκειτο να πάρει στη Ρώμη I και αναλύονται από τον υπολογιστή ήταν πολύ ενδιαφέρουσα και πολύ μυστικό.

Αναλύοντας κάποια δεδομένα από το ραδιοτηλεσκόπιο Αλάσκα ανακαλύψαμε ένα διαστημικό σκάφος από το πρόγραμμα εξερεύνησης Σιλωάμ, που ξεκίνησε στη δεκαετία του ’90, πήρε μια φωτογραφία από ένα τεράστιο πλανήτη πλησιάζει το σύστημα Solar.


Οι πληροφορίες συνελήφθη στην Αλάσκα τον Οκτώβριο του 1995, και αυτό είναι όταν τα προβλήματα μου άρχισαν.

Κατάλαβα ότι δεν είχε διοριστεί για να αποκωδικοποιήσει αυτό το συγκεκριμένο μεταφοράς και ότι η κατάσταση ήταν επικίνδυνη.

Εκείνη την εποχή, η επαφή μου μου αποκάλυψε ότι υπήρχε στο Βατικανό, δύο παρατάξεις μάχονται για την κατοχή και τον έλεγχο των διαβαθμισμένων πληροφοριών και παραπάνω « άκρως απόρρητο ».

Β: Μπορείτε να μου δώσετε περισσότερες λεπτομέρειες για το διαστημικό πρόγραμμα Σιλωάμ; Ποιοι είναι οι χορηγοί και οι φορείς;

J: Το Σιλωάμ ανιχνευτής έχει κληρονομήσει το όνομα ενός προγράμματος εξερεύνησης του διαστήματος ξεκίνησε στις αρχές της δεκαετίας του ’90. Το πρόγραμμα αυτό ήταν μέρος της μια άλλη, πολύ πιο φιλόδοξη, που ονομάζεται Kerigma. **

Προς το παρόν, εγώ θα σας πω μόνο ότι αυτό ανιχνευτής έγινε Area 51 [Nevada, USA], έχει ένα ηλεκτρομαγνητικό παλμό κινητήρα και έχει τεθεί σε τροχιά από ένα είδος αεροπλάνο χώρο AURORA3.

Ο ανιχνευτής δεν ήταν υπεύθυνος για τον υπολογισμό των δεδομένων ή την τροχιά, ή ακριβείς ως προς τη θέση του Nibiru ενδείξεις, καθώς πλησίαζε τον πλανήτη, να διορθώσει την τροχιά του για την αποφυγή των επιπτώσεων και την επιστροφή στην ηλιακό σύστημα σε μια αρκετά κοντά ώστε να είναι σε θέση να διαβιβάζουν τα δεδομένα και εικόνες για το μυστικό ραδιοτηλεσκόπιο στη θέση Αλάσκα.

Η παρουσίαση έλαβε χώρα ταυτόχρονα με την ανάθεση του τηλεσκοπίου και ήταν σε θέση να εξάγει εικόνες σε 1995.

Β: Τι να σας πω με κάνει να σκεφτώ τις θεωρίες του ερευνητή Zecharia Sitchin με την αναμενόμενη επιστροφή του μυστηριώδους δωδέκατου πλανήτη. Ξέρετε τη δουλειά του;


J: Ναι, ξέρω ότι τα κύρια στοιχεία. SIV, σε συνεργασία με τη Lockheed Martin, έστειλε αυτόν τον ανιχνευτή που ανέλυσα τις εικόνες.

Αυτές είναι απόψεις ενός τεράστιου ουράνιου αντικειμένου του οποίου η παρουσία θα « αισθάνονται » τα πάντα στο ηλιακό μας σύστημα εντός τριών ετών μετά το 2001.

Β: Πώς το βρήκες αυτές τις πληροφορίες;

J: Έχω μια άδεια εποπτείας secretum ονομάζεται Omega.

Αυτό είναι το υψηλότερο επίπεδο του απορρήτου το Βατικανό ισοδύναμο Top Up ¬ διάταγμα Cosmic ΝΑΤΟ.

Χωρίζεται σε τρία επίπεδα πληροφοριών: από secretum Omega βαθμό III, το λιγότερο λεπτομερείς, μέχρι secretum Omega επιπέδου Ι, η πιο πλήρης.

Η αποστολή μου ήταν να εισαγάγει τα νέα μέλη της SIV και η εκπαίδευσή τους να χρησιμοποιούν τα συστήματα επικοινωνίας του οργανισμού.

Β: Πώς τα δεδομένα που συλλέγονται από το τηλεσκόπιο είναι έστειλαν στην Ιταλία;


J: Η αμερικανική εταιρεία τηλεπικοινωνιών Sprint International έχει ραδιόφωνα και δορυφορικά πιάτα στα βόρεια και νότια της Ιταλίας και δύο γεωστατικούς δορυφόρους με τα οποία συνδέονται.

Η εταιρεία έχει μια ειδική σύμβαση με SIV και εκπομπής / λήψης κρυπτογραφημένων δεδομένων που χρησιμοποιούν από το 1994, οι αλγόριθμοι και custom συχνότητα κρυπτογραφία.

Πριν από την ημερομηνία αυτή, η SIV χρησιμοποίησε ένα κρυπτογραφικό σύστημα επινοήθηκε από μια ελβετική εταιρεία, εγκαταλείφθηκε επειδή ένα μέλος αυτής της κοινωνίας ήταν κρυφά πωλούνται σε Ισραηλινούς. Δεν μπορώ να σας δώσω περισσότερες τεχνικές πληροφορίες για τώρα.

Β: Μπορείτε να μου πείτε μια απεσταλμένος της Εκκλησίας γνωστό, Monsignor Balducci, ο οποίος απευθύνεται στο κοινό το θέμα των εξωγήινων. Αυτό ιεράρχης ξέρει ότι SIV και αυτό μαζί τους;

J: Πατέρα Balducci μελετηθεί και διεξήγαγε την έρευνά του εντελώς ανεξάρτητα, χωρίς να ακολουθήσει ένα προϋπάρχον πρόγραμμα. Ποτέ δεν εμπόδισε το αντίθετο, θα ήταν μάλλον ενθαρρύνεται.

Β: Μπορείτε να … Για να σας ακούσει, φαίνεται ότι υπάρχει ένα πρόγραμμα δημοσιοποίησης. Και δεν θα ήταν ότι ο λόγος που αποφάσισε να με συναντήσει και να μου δώσει αυτές τις πληροφορίες;

J: Από τη σκοπιά του συστήματος, είμαστε στο τμήμα, αλλά γνωρίζουμε ότι τα γεγονότα θα συμβούν, που θα επηρεάσει όλα τα έμβια όντα σε αυτόν τον πλανήτη, κανείς δεν θα ξεφύγει.

Η ανθρωπότητα βιώνει μια συγκεκριμένη περίοδο της ιστορίας της, οι συνθήκες συνδέονται στενά με σημαντικά γεγονότα προβλέπεται στην Αποκάλυψη.

Είναι σημαντικό ότι η ανθρωπότητα υποστηρίζει πλήρως το μήνυμα της σωτηρίας και της λύτρωσης του Χριστού, όπως ο Απόστολος Παύλος κάλεσε κήρυγμα, ένα μήνυμα ότι ο Ιωάννης Παύλος Β ‘προσπάθησε να εξαπλωθεί σε όλα τα έθνη.

Πιστεύετε ότι ο Πάπας δεν γνώριζε την επικείμενη αυτά τα γεγονότα; [Αυτή η συνέντευξη έγινε πριν από το θάνατο του Πάπα Ιωάννη Παύλου ΙΙ].

Β: Αλλά ο Πάπας γνωρίζει όλα, ειδικά αν θυμηθεί κανείς παθιασμένη δήλωση του 2000 *** *


J: δύο αντιτιθέμενες ομάδες εντός του Βατικανού, ένας από τους καλεί για την αποκάλυψη και υποστηρίζεται πλήρως από Wojtila [Ιωάννη Παύλου ΙΙ], τα άλλα προσπαθεί να εμποδίσει με κάθε μέσο οποιαδήποτε πληροφορία.

Ορισμένα μέλη της φατρίας είναι μέρος των ομάδων της αποκρυφιστική δύναμη, για παράδειγμα, τον έλεγχο της αγοράς πετρελαίου και να επηρεάσει πολλούς τομείς της παγκόσμιας οικονομίας, με μοναδικό σκοπό την ασφυκτική πληροφορίες σχετικά με την ανάπτυξη εναλλακτικών πηγών ενέργειας, η λεγόμενη « ελεύθερη ενέργεια ».

Αυτό επιβεβαιώθηκε από το θεαματικό, αλλά ασαφή υπόθεση « Guardian » [Καναδάς, 1989-1991], η UFO ομάδα CUFORN [Canadian UFO Research Network], η οποία προκάλεσε αίσθηση, αλλά οι φωτογραφίες της υποτιθέμενης aliénigènes δεν ήταν φαίνεται.

Τέλος πάντων αυτά τα έγγραφα εκθέτουν την πραγματικότητα ότι οι πολύπλοκες εργασίες χειραγώγηση, παραπληροφόρηση υπερβαίνουν συχνά την πιο άγρια ​​φαντασία. Η κορυφή όλων αυτών των οργανισμών απόκρυφες ανήκει στην κυβέρνηση σκιά, και είναι γνωστή μόνο με το ακρωνύμιο SVS.

Πηγή:http://conspiration.ca/ufo/confessions_agent_secret_du_vatican.html

Νικητής

Votre commentaire

Choisissez une méthode de connexion pour poster votre commentaire:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l’aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s

Ce site utilise Akismet pour réduire les indésirables. En savoir plus sur la façon dont les données de vos commentaires sont traitées.