Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ του αρνιού το 2016!

emblem_of_the_holy_see-SVG (1)

Ο Ιησούς Χριστός,

Ένας Θεός, ένα Γη, ένας λαός.

 

Η Βίβλος μας λέει ότι ο Θεός «είναι» και ότι ο ίδιος δημιούργησε το σύμπαν, τη γη και τον άνθρωπο.

 

Σύμφωνα με το εβραϊκό ημερολόγιο θα το τρέχον έτος 2016, το 5777 οέτος της δημιουργίας της ανθρωπότητας από το Θεό.

 

Τι πρέπει να παραδεχτώ πηγαίνει ενάντια επιστημονικά ψευδο-απόδειξη από τον εντοπισμό της ανθρωπότητας πάνω από ένα εκατομμύριο χρόνια.

 

Σε όλη την ιστορία, η Αγία Γραφή διδάσκει τους άνδρες να κρατήσει αυτό το νήμα της ένωσης μεταξύ Θεού και ανθρωπότητας.

 

Αλίμονο, ο άνθρωπος αντί να πάρει πιο κοντά στο Θεό από την παρούσα διδασκαλία συνέχισε να κινείται μακριά.

 

Παρά τη διδασκαλία της Αγίας Γραφής, πολλές παρερμηνείες έχουν προκύψει κατά τη διάρκεια της ιστορίας της ανθρωπότητας. Υπήρχαν λάτρεις του ήλιου, της σελήνης και τρομακτικό φανταστικό θεότητες.Οι άνδρες έχουν ακόμα λάτρεψαν ως θεούς για παράδειγμα των Φαραώ.

 

Αλλά ο άνθρωπος του σύγχρονου κόσμου ήταν ακόμη περισσότερο η προσβολή προς τον Θεό! Ο άνθρωπος έχει απλώς απέρριψε τον δημιουργό του ή ακόμα χειρότερα ο άνθρωπος ενεργεί ως εάν ο Θεός δεν υπάρχει.

 

Έτσι ο Θεός δεν είναι παρούσα στο μυαλό του σύγχρονου ανθρώπου, ο άνθρωπος άρχισε να όνειρο του να γίνει ένας θεός.

 

Γαλλία, παρά την Clovis και Ιωάννα της Λωραίνης, συνέχισε να την οργή του Θεού σε όλη την ιστορία της (τη σφαγή των Προτεσταντών στην Αγίου Βαρθολομαίου, κυνήγια μαγισσών, συλλήψεις και εκτελέσεις των Ναϊτών και Jeanne Arc κλπ ..) και η Γαλλία έχει κυκλοφορήσει τελικά ο Θεός του κράτους κατά τη διάρκεια του 1789 επανάστασης.

 

Η Ελληνική Δημοκρατία έχει ήθελε να οδηγεί τον Θεό από τη ζωή της Γαλλίας το 1789 και βλέπουμε πού οδηγεί τελικά.

 

227 χρόνια αργότερα, η Γαλλία είναι ερειπωμένο, εισέβαλε και στερημένων της περιουσίας του από αυτές τις ψευδο-ειρηνικούς εισβολείς οι οποίοι χαιρέτισαν ως σημαντική, επικουρούμενη, στεγάζεται, τροφή, φροντίδα για δωρεάν, ακόμα και καταβάλλεται μηνιαίως από τους φόρους μας!

 

Ωστόσο, οι Γάλλοι είναι πιθανό να ζουν « μέσα στη φτώχεια » παρά την συχνά επώδυνες έργο και τα φορτία πιο βαρύ για το πενιχρό οικογενειακό προϋπολογισμό, «στη δυστυχία» , όταν χτυπήθηκε από την ανεργία.

 

Σε συνταξιοδότηση είναι καλύτερο σε επισφαλείς και στη χειρότερη στη δυστυχία μετά από μια μακρά επαγγελματική ζωή συνήθως πολύ επώδυνες.

 

Οι Γάλλοι στιγματίζονται και καταδικάστηκε σε ανασφάλεια και μιζέρια, προς όφελος αυτών των ξένων εισβολέων με την οποία αναγκάστηκαν από τις κυβερνήσεις να ζήσουν μαζί.

 

Αυτό το live set έχει ένα κόστος και είναι ο γαλλικός λαός που την υποστηρίζουν σε μεγάλο κόπο « Φόροι, φόροι, τέλη και χρεώσεις είναι πάντα πιο σημαντικό, ενώ οι κοινωνικές παροχές μειώνονται σε σημείο που οι Γάλλοι έχουν μεγάλη δυσκολία στην θεραπεία.

 

Ο πρόεδρος François Hollande έχει ακόμη, τουλάχιστον στο βιβλίο του πρώην ερωμένη του, προσέβαλε τον λαό του από την ονομασία τους:«Η χωρίς δόντια ».

 

Αυτή η έκφραση ντροπή, ντροπή, εξευτελιστική και προσβλητική είναι, ωστόσο, μια αντανάκλαση της πραγματικότητας, γιατί είναι αλήθεια ότι οι Γάλλοι δεν μπορούν να επουλωθούν σωστά.

 

Το κόστος της οδοντιατρικής φροντίδας και οδοντοστοιχίες είναι συχνά απαγορευτικό για τους ανθρώπους που ζουν σε συνθήκες φτώχειας και εξαθλίωσης, και στην πραγματικότητα είναι συχνά χωρίς δόντια όντα.

 

Με ενάντια σε αυτές τις θεραπείες και οδοντοστοιχίες είναι δωρεάν για όλους αυτούς τους ξένους εισβολείς!

 

Εμείς οι Χριστιανοί καταλαβαίνουν ότι είναι η απουσία του Θεού στη ζωή της Γαλλίας που μας οδήγησαν σε αυτή την αποκαλυπτική κατάσταση.

 

Και να μας κάνει να καταλάβουμε, ο Θεός ήθελε αυτά τα ξένα «εισβολείς» είναι από τη θρησκεία του Εωσφόρου « Ισλάμ ».

 

Όπως βλέπουμε κάθε μέρα που ζούμε στους έσχατους καιρούς και θα λήξει με την επιστροφή του Κυρίου μας και του Βασιλιά Ιησού Χριστού.

 

Έχω μεγάλη ελπίδα ότι αυτή η επιστροφή για το μήνα Σεπτέμβριο ή τον μήνα Οκτώβρη 2016

 

Αλλά πρέπει να αναγνωρίσουμε ότι είμαι ήδη λάθος και δεν μπορεί να αποκλείσει ότι αυτή τη φορά είμαι ακόμα λάθος.

 

Αλίμονο, μπορεί να έχουμε να περιμένουμε μερικές δεκαετίες την επιστροφή του Κυρίου.

 

Αλλά ελπίζω όχι επειδή ο πόνος ξεκινά (αυτό είναι αναμφισβήτητο)και χτυπούν με μεγάλες δυνάμεις από τις 29 Σεπτεμβρίου 2008.

 

Γνωρίζουμε επίσης ότι θα επιδεινωθεί περισσότερο να επιστρέψει στη δόξα του Ιησού Χριστού μετά την επιστροφή του θα πρέπει να είναι όπως στις πόνους του τοκετού.

 

Έτσι, ο πόνος είναι προοδευτική και μπορεί να επιδεινώσει μόνο περισσότερα!

 

Αν ο Ιησούς Χριστός επιστρέφει φέτος το 2016, σύντομα θα απελευθερωθεί από όλα αυτά τους πόνους της ζωής. Είναι, επομένως, σημαντικό να παραμείνει σε κοινωνία με τον Θεό μέσα από την προσευχή ζητώντας συγχώρεση κάθε μέρα για τις αμαρτίες μας, τα λάθη μας, τα λάθη μας, τις κακές πράξεις μας και βρόμικες σκέψεις μας.

 

Έχουμε στη ζωή μας αναδεικνύουν χριστιανικές αξίες μας, βοηθώντας όλους όσους ζητούν τη βοήθειά μας, συμπεριλαμβανομένων αυτών των εισβολέων.

 

Αλλά πρέπει επίσης να υπερασπιστούμε τον πολιτισμό μας, την ιστορία μας, τις αξίες μας και τη χώρα μας στη Γαλλία.

 

Σημειώστε ότι λέω για τη Γαλλία ισχύει για κάθε χώρα στην Ευρώπη είναι εισέβαλαν σαν γλώσσα μας, τις ιστορίες μας και των χωρών μας είναι διαφορετικές, η χριστιανική πίστη μας είναι κοινή.

 

Θα πρέπει να διευκρινιστεί ότι είναι η αδυναμία των κυβερνήσεών μας ενθαρρύνει όλους τους λαούς στην έξοδο που δεν προέρχονται μόνο από τη Συρία αλλά και από όλο τον κόσμο αναζητούν μια καλύτερη ζωή στην Ευρώπη και ιδιαίτερα στη Γαλλία.

 

Οι τελευταίες ημέρες πριν από την επιστροφή του Ιησού Χριστού θα είναι με το σκληρότερο ορισμό της ανθρωπότητας. Πρέπει να προσευχόμαστε θερμά για όλα όσα πρέπει να γίνουν φέτος, το 2016.

 

Αυτό αφήνει πολύ λίγο χρόνο για να φέρει το μεγαλύτερο αριθμό των όντων στο Χριστό μέσω του βαπτίσματος.

 

Είναι, επίσης, ίσως για το βάπτισμα να προσφέρονται σε όλους τους μετανάστες που τους έστειλε ο Θεός στην Ευρώπη. Επομένως, μην διστάσετε να προτείνει το βάπτισμα σε όλους όσους ζητούν τη βοήθειά σας.

 

Πιστεύω ότι αν ο Θεός ήθελε να, θα μπορούσαμε να είμαστε σε θέση όλων των οικογενειών των μεταναστών.

 

Παραμένουμε ταπεινοί και να ευχαριστήσω τον Θεό για την αγάπη που μας οδηγεί παρά τις αμαρτίες μας, τα λάθη μας, τα λάθη μας, τις κακές πράξεις μας και βρόμικες σκέψεις μας.

 

Αλίμονο, αν ο Ιησούς Χριστός αργεί να έρθει και την επιστροφή του στην αργότερα, οπότε θα έχουμε ένα σημαντικό πρόβλημα το 2017.

 

Αυτό θα είναι οι προεδρικές εκλογές στη Γαλλία και το καθένα στη συνείδησή του θα πάνε να ψηφίσουν για τον υποψήφιο της επιλογής τους.

 

Θα πρέπει, ωστόσο, να γνωρίζουν ότι η Δημοκρατία είναι μια σκιά του εαυτού του και της κυριαρχίας του έχει καταργηθεί και το νόμισμά της.

 

Η επιρροή και η επιρροή της Γαλλίας στον κόσμο périclitent ολοένα και δεδομένου ότι ο στρατηγός Ντε Γκωλ.

 

Εάν δεν γίνει τίποτα για να μονίμως να σταματήσει και να αντιστρέψει την εισβολή, τα επόμενα χρόνια θα είναι η γαλλική μειονότητα των χριστιανών και τη Δημοκρατία, αν εξακολουθεί να υπάρχει, αλλά δεν είναι πλέον κοσμική και Κοράνι αυτή η αλλαγή θα είναι δημοκρατικά στις κάλπες.

 

Οι αρχές απαγορεύεται να πουν την αλήθεια στους ανθρώπους. Έτσι, δεν υπάρχουν στοιχεία υπάρχουν επίσημα σχετικά με τον αριθμό των μουσουλμάνων της Γαλλίας, αλλά ο καθένας μπορεί να δει σε κάθε πόλη, σε κάθε γειτονιά ότι οι ισλαμικές κοινότητες είναι όλο και πιο σημαντική στη Γαλλία και την Ευρώπη.

 

Σε Σαφώς, η σημασία αυτών των κοινοτήτων είναι συγκλονιστικό!

 

Στήριξη στις δημοσκοπήσεις αυτές οι χαλαρές πολιτικές της ισλαμικής μετανάστευσης θα κινηθεί μακριά από την πίστη, ο Χριστιανισμός και ο Ιησούς Χριστός.

 

Κρίνουν και καταδικάζουν τους μετανάστες θα κινηθεί επίσης μακριά από την πίστη, ο Χριστιανισμός και ο Ιησούς Χριστός.

 

Αλλά μην ξεχνάτε ότι η φιλανθρωπία αρχίζει με τον εαυτό του και το ένα θα πρέπει να κατέχουν.

 

Έτσι, ανεξάρτητα από τις αποφάσεις που λαμβάνονται από τους εκλεγμένους αξιωματούχους μας σε όλους αυτούς τους εισβολείς μετανάστες, πρέπει να διασφαλίσουμε ότι οι αποφάσεις εφαρμόζονται με την αγάπη και τη χριστιανική φιλανθρωπία.

 

Σε μια εποχή που οι άνδρες απορρίπτουν τον Θεό, λέγοντας«ανθρωπιστές» είναι περισσότερο ανησυχούν για την τύχη των άλλων ως δικά τους μοίρα και την τύχη των ψυχών τους.

 

Συνεπώς, είναι πιθανό ότι μετά τις προεδρικές εκλογές, ανεξάρτητα από τις δηλώσεις των εκλογών και τις υποσχέσεις, οι μεταναστευτικές ροές να συνεχίζουν να σαρώνουν όλη την Ευρώπη και ιδιαίτερα στη Γαλλία.

 

Οι ίδιες αιτίες παράγουν πάντα τα ίδια αποτελέσματα, ότι οι ισλαμιστές ήταν στην Ανατολή, θα το κάνει στην Ευρώπη.

 

Η βία, ο εμφύλιος πόλεμος και θρησκευτικό πόλεμο, ως εκ τούτου θα είναι σίγουρα ζωντανέψει την πικρή μετά από τις γαλλικές προεδρικές εκλογές. Αν όχι πριν !!!

 

Σε έναν κόσμο όπου ο ίδιος ο Πάπας έχει χάσει την πίστη μέχρι να αναγνωρίσει όλες τις θρησκείες, όπως ισχύει και όπως μονοπάτια που οδηγούν προς τον Θεό, γι ‘αυτό είναι κατανοητό ότι πολλοί από τους αδελφούς και τις αδελφές μας που κράτησαν την αληθινή έννοια της πίστη περιορίζεται όλο και περισσότερο.

 

Περιορίζεται επίσης ολοένα και πιο ελευθερία μας. Σύντομα θα σίγουρα δεν έχουν την ελευθερία να καταγγείλει όλες τις πράξεις κατά της χριστιανικής μας πίστης, κατά τις εκκλησίες μας και ενάντια στη βία για τους αδελφούς και τις αδελφές μας στη Γαλλία και τον υπόλοιπο κόσμο.

 

Έτσι, αγαπημένοι αδελφοί και αδελφές μου, έχω γράψει δύο βιβλία για την πρώτη πόρτα στον τίτλο του ονόματος του ιστολογίου. « Ο ιεροκήρυκας της Επιστροφή του Βασιλιά » και υπότιτλο « Από το σκοτάδι έρχεται το φως » Αυτό το βιβλίο στο πρώτο μέρος αποδεικνύει η ύπαρξη του Θεού και εξηγεί γιατί πολλές δημιουργίες του, η οποία τον άνθρωπο και ποια θα είναι η τύχη εκείνων που επέλεξαν να ακολουθήσουν το θέλημα του Θεού. Το δεύτερο μέρος αυτού του βιβλίου περιέχει μερικά από τα άρθρα μου θεώρησα σημαντικό και να αποθηκεύσετε ένα ενδεχόμενο κλείσιμο του blog παρά τη θέλησή μου.

 

Το δεύτερο βιβλίο με τον τίτλο «Η Γαλλία, Πολιτισμός και Δημοκρατία παραπαίει» και των οποίων υπότιτλος είναι «ο ιεροκήρυκας Επιστροφή του Βασιλιά » εξήγησε στο πρώτο μέρος το πώς ήμασταν εξαπάτησε και προδώσει την ιστορία γραμμή fatidiquement να βρεθούμε στο τέλος του χρόνου σε δουλεία. Εξηγεί επίσης πως η Γαλλία μπορεί να βγούμε από αυτό το τέλμα,« επιστροφή του βασιλιά της Γαλλίας,« αν η επιστροφή του Ιησού Χριστού θα πρέπει να γίνει μέσα σε λίγες δεκαετίες. Το δεύτερο μέρος του βιβλίου περιέχει επίσης μερικά από τα άρθρα μου που έχω, επίσης, θεωρείται σημαντικό να αποθηκεύσετε ένα ενδεχόμενο κλείσιμο του blog παρά τη θέλησή μου.

 

Ό, τι συμβαίνει, η επιστροφή του Κυρίου μας Ιησού Χριστού είναι για τη γενιά μας, είναι μια απόλυτη βεβαιότητα! Και δεν υποφέρει από τη σκιά μιας αμφιβολίας!

 

Αλλά η Αγία Γραφή μας λέει επίσης ότι όταν ο Ιησούς Χριστός θα επιστρέψει στην αληθινή πίστη έχει σχεδόν εξαφανιστεί από τη Γη.

 

Έτσι, ακόμη και αν είμαι πεπεισμένος για την επικείμενη επιστροφή και την ταχύτητα του Κυρίου μας Ιησού Χριστού για το έτος 2016, παραμένει το γεγονός ότι θα μπορούσα να κάνω λάθος και ότι και τα δύο βιβλία θα σας βοηθήσει σίγουρα γιατί μόνο ο Θεός ξέρει τι οι εχθροί είναι ικανά Πίστη.

 

Βλέπουμε και παρατηρούμε ότι από το 2008 ο Χριστιανισμός έχει κατέβηκε στην κόλαση. Οι αδελφοί και οι αδελφές μας που σκοτώθηκαν σε όλο τον κόσμο στη γενική αδιαφορία των εκλεγμένων αξιωματούχων μας. Θεωρούμε ότι το Ισλάμ σε πόλεμο εναντίον των χριστιανών.

 

Η 27η Σεπτεμβρίου, 2015 ο Πάπας Francis έχει ακόμα αρνήθηκε τον Ιησού Χριστό στον καθεδρικό ναό του Αγίου Πατρικίου στις ΗΠΑ, που ισοδυναμεί με επίσημη δήλωση του θανάτου της καθολικής εκκλησίαςαπό τον Πάπα Francis, ο οποίος είχε ήδη αρνηθεί τις ιδιότητες της συνάρτησης παπική όταν διορίστηκε 13 του Μάρτη 2013.

 

Θεωρούμε ότι ο περισσότερος χρόνος περνάει, τόσο περισσότερο μπορούμε « Χριστιανοί » είναι ξεχώρισε και να θέσει στο εδώλιο του κατηγορουμένου.

 

σκοτεινές ημέρες πριν, έτσι αποφάσισα να γράψω δύο βιβλία που θα είναι χρήσιμες για την προετοιμασία διακριτική συναντήσεις ή μυστικό από ανάγκη, όπως οι πρώτοι Χριστιανοί ή μπορείτε ακόμη και να ευαγγελισμό και πάλι μέχρι την επιστροφή του Κυρίου.

 

Ελπίζοντας, ωστόσο, ότι αυτό δεν είναι απαραίτητο και ότι αυτή τη φορά είναι καλό και ότι ο Ιησούς Χριστός είναι αληθινά πίσω αυτό το έτος 2016 για το μήνα Σεπτέμβριο ή τον Οκτώβριο, νομίζω ότι με την ευκαιρία της εορτής των σαλπίγγων μεταξύ 03 και 4, Οκτ.

 

Εξήγησα στο blog του την περασμένη εβδομάδα του βιβλικού τέλος του χρόνου, μια περίοδο επτά ετών είχε προφητεύσει ο προφήτης Δανιήλ, περίπου 600 χρόνια πριν από τον πρώτο ερχομό του Ιησού Χριστού.

 

Τα τελευταία επτά χρόνια για να κλείσει το τέλος του χρόνου, είναι η τιμωρία του Θεού. Αναφέρεται στην προφητεία ότι αυτή η περίοδος επτά-έτος αποτελείται από δύο φορές τριάμισι χρόνια και ότι κατά τη διάρκεια του δεύτερου τριάμισι χρόνια, ο πόνος θα είναι πολύ πιο φωτεινή.

 

Όπως ανακοινώθηκε στο άρθρο μου η επιστροφή του ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ Μάιο οι 14 ή 15η Σεπτεμβρίου 2015! ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ γιορτή των σαλπίγγων η επιστροφή του Ιησού Χριστού έπρεπε να παρέμβει στο τέλος των επτά χρόνια της Θλίψης, η αρχή θα βρίσκεται έως τις 29 Σεπτεμβρίου 2008, μετά την κατάρρευση του χρηματιστηρίου της Wall Street, επειδή η δύναμη είναι να σημειωθεί ότι από τότε όλες οι ενδείξεις Προανήγγειλαν και προφητείες του την επιστροφή του Ιησού Χριστού που συμβαίνουν με όλο και περισσότερη δύναμη και το μέγεθος.

 

Η επιστροφή του Κυρίου μας χρειάστηκε να παρέμβει μέχρι τον Σεπτέμβριο ή τον Οκτώβριο του 2015. Και όμως, όλοι μας διαπιστώσαμε ότι ήταν ένα λάθος. Ωστόσο, ο πόνος ήταν πραγματική και αυξανόμενη από τις 29 Σεπτεμβρίου 2008.

 

Το σφάλμα Νομίζω ότι έκανα μη λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι η προφητεία αναφέρεται δύο φορές τρεισήμισι χρόνια.

 

Τελικά κατάλαβα ότι αν η προφητεία αναφέρεται δύο φορές τρεισήμισι χρόνια είναι ένα νεκρό διάστημα μεταξύ των δύο περιόδων των τριών ετών και έξι μηνών.

 

Η πρώτη περίοδος έληξε τον Μάρτιο του 2012 από ένα μεγάλο σημάδι στους ουρανούς, που δυστυχώς αγνοείται, όπως ήταν δυσανάλογη και απροσδόκητο: ισπανική γλώσσα βίντεο.

Το δεύτερο μέρος από τα τρία και μισό αρχίζει κατά τη γνώμη μου, με το διορισμό του Πάπα Φραγκίσκου 13 Μαρτίου του 2013 και είναι σαφές ότι ο πόνος θα συνεχιστεί και θα επιδεινωθεί περισσότερο σε όλους τους τομείς.

 

Τρεις και μισή μετά το 13 του Μάρτη 2013 μας φέρνει στο 13 Σεπτεμβρίου, 2016!

 

Έτσι, πρέπει να τολμάμε να παραδεχτούμε. Η ανάλυση όλων των σημείων και προφητείες που αναφέρονται στη Βίβλο για να ανακοινώσει την επιστροφή του Ιησού Χριστού αποκαλύπτει το μακρύ κατάλογο των εκδηλώσεων όλων των ειδών που ζουν στη Γη.

 

Καταστροφές, σεισμούς, πυρκαγιές, καταρρακτώδεις βροχές, καταιγίδες, τυφώνες, Exodus, επιδημίες, λιμοί, βία, πολέμους και φήμες πολέμων, η τρομοκρατία, η απώλεια των αξιών, αμέτρητους θανάτους των ψαριών, πουλιών και άγριας φύσης και το ζωικό κεφάλαιο χωρίς εξήγηση είναι καθημερινά η ζωή του πλανήτη και της ανθρωπότητας. Τα γεγονότα αυτά είχαν προφητεύσει για να ανακοινώσει την επιστροφή του Κυρίου και ο βασιλιάς, ο Ιησούς Χριστός, ο μόνος γιος του Θεού έρχεται να βασιλέψει στη γη για χίλια χρόνια, μέχρι το τέλος του κόσμου.

 

Ναι όσο περίεργο και αν φαίνεται είμαστε ίσως για να καλύψουν το δημιουργό μας.

 

Θέλω να είμαστε προσεκτικοί και να πω ίσως και να ομολογήσω ότι είμαι ακόμα ίσως μία φορά κατά λάθος.

 

Δεν είμαι προφήτης ξέρετε ήδη και έτσι δεν έχω καμία ντροπή στην εισδοχή θα μπορούσε να είναι λάθος. Ωστόσο, αν ο Ιησούς Χριστός μας άφησε σημάδια είναι να μας κάνει να δούμε και να περιμένουν, ενώ μας δίνει τη δύναμη και την ελπίδα απαραίτητο να ξεπεραστούν οι δυσκολίες που σχετίζονται με το τέλος του χρόνου.

 

Αυτή είναι η καλή είδηση ​​της επιστροφής του Κυρίου μας.

 

Αλλά μπορείτε να φανταστείτε ότι εάν υπάρχει καλή είδηση, υπάρχει και κακά νέα.

 

Η πρώτη κακά νέα είναι ότι οι προσεχείς μήνες θα είναι τρομερά δύσκολο καθώς οδηγήσει πολύ κοντά στην ημέρα της επιστροφής του Ιησού Χριστού και ότι οι τελευταίες ημέρες θα είναι το πιο δύσκολο.Θα είναι η ώρα της ημέρας της οργής του Θεού.

 

Ως εκ τούτου, είναι πολύ σημαντικό στους επόμενους μήνες να είναι πολύ επιμελής στην προσευχή, ζητώντας συγχώρεση και μετάνοια.Μετά από αυτό μπορεί να είναι πολύ αργά !!!

 

Το δεύτερο κακά νέα είναι ότι δεν ξέρω αν η αρπαγή της εκκλησίας θα είναι την τελευταία στιγμή ή πριν από την ώρα της ημέρας της οργής του Θεού.

 

Προσευχήσου αγαπημένη τους αδελφούς και τις αδελφές μου, έτσι ώστε η επιστροφή του Κυρίου μας Ιησού Χριστού δεν είναι προς όφελος καθυστέρησε επειδή ο πόνος θα είναι πιο αφόρητη για πολλούς από εμάς.

 

Ωστόσο, μπορεί να είμαστε παρά την ορθότητα της ανάλυσης μου οδήγησε να περιμένει λίγα χρόνια την επιστροφή του Κυρίου μας και εκ των προτέρων ζητώ συγγνώμη.

 

Οι τρόποι του Κυρίου είναι, και έχω διαπιστώσει, συχνά αδιαπέραστο!

 

Αν έχουμε να περιμένουμε μερικές δεκαετίες θα είναι πολύ δύσκολη και θα ήθελα να επιστήσω την προσοχή σας στο γεγονός ότι τα ψέματα των οπαδών του αντιπάλου του Χριστού είναι πολύ μεγαλύτερη από ό, τι φαίνεται, και σας καλώ να δείτε αυτό το βίντεο σε αυτή τη σελίδα στο blog:  »  ΕΔΩ   «  για να πάρετε μια ιδέα του μεγέθους των ψεμάτων που υπομένουν για πολύ καιρό με την ηλικία της Γης.

 

Αδελφοί και Αδελφές εν Χριστώ Ιησού σας καλώ να παραγγείλετε τα βιβλία μου για να Edilivre δύο εκδόσεις.

 

Ο Θεός να σας ευλογεί και να σας κρατήσει στο σωστό και ενάρετο μονοπάτι της αγάπης, της ειρήνης, της δικαιοσύνης, τη συμπόνια και ταπεινότητα που εντοπιστεί ο Ιησούς Χριστός και οδηγεί από τον ίδιο τον Θεό.

 

Για μια καλύτερη κατανόηση του τι περιμένει την ανθρωπότητα, σας καλώ να διαβάσετε το άρθρο μου την επιστροφή του Ιησού Χριστού για τον Σεπτέμβριο ή τον Οκτώβριο, 2016

 

Η Εβραϊκή γιορτή των σαλπίγγων που θα πραγματοποιηθεί στις 03 και 4 Οκτωβρίου, 2016 θα πρέπει να μας εκπλήξει όλους στο πρόσωπο της Γης …. !

 

νικητής

 


EDILIVRE

Εκδόσεις Edilivre – APARIS

175 Boulevard Anatole France

Bat Α, 2ος όροφος

93200 Saint Denis

Τηλ: 01 41 62 14 40 / Φαξ: 01 41 62 14 50

http://www.edilivre.com/contacts

 

 

 

Κλείνοντας αυτό το άρθρο, παρατήρησα στην τηλεόραση ότι η φρίκη ήταν ακόμα χτυπήσει πολλές οικογένειες σε βομβιστικές επιθέσεις στο Βέλγιο.

Βέλγιο

Δηλώνω εδώ βαθιά θλίψη μου και να καλέσει όλους τους αγαπημένους τους αδελφούς και τις αδελφές μου σε Χριστό για να προσευχηθούν για τα θύματα και τις οικογένειές τους.

 

Μην ακούτε το μίσος, αλλά ότι αυτές οι απεχθείς πράξεις μας κάνει να καταλάβουμε ότι οι τρομοκράτες πραγματοποιούν τη σφαγή τους στο όνομα ενός Θεού που αποκαλούν τον Αλλάχ!

 

Το Ισλάμ είναι η θρησκεία του Εωσφόρου και από την ίδρυσή της, οι ισλαμιστές μιλούν όπλων Αγάπη στο χέρι!

 

Και λένε ότι ο Πάπας υποστήριξε ότι όλες οι θρησκείες είναι αληθινές και είναι επίσης μονοπάτια στο Θεό!

 

Μην ξεχάσετε για μια στιγμή που είπε ο Ιησούς Χριστός  :

 « Εγώ είμαι η οδός η αλήθεια και η ζωή? Κανείς δεν έρχεται προς τον Πατέρα, αλλά από εμένα! « 

 

Ο Θεός να σας ευλογεί.

νικητής


%d blogueurs aiment cette page :