Η επιστροφή του Ιησού Χριστού δεν είναι δυνατόν οι 14 ή 15η Σεπτεμβρίου 2015! ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΤΡΟΜΠΕΤΕΣ

Για να κατανοήσουμε την Αποκάλυψη, πρέπει να είμαστε ταπεινοί και την ίδια στιγμή να είναι έξυπνος!

Δύναμη είναι πρώτα να αναγνωρίσουμε ότι ο χρόνος μας είναι πιο διαταραχή στην ιστορία του ανθρώπου.

Ωστόσο, η κατανόηση του υψίστης σημασίας για όλη την ανθρωπότητα.

Πολλοί από εμάς αναζητούν το φως στην πολυπλοκότητα των βιβλικές προφητείες και άλλους, κάνουν συχνά λάθη και ότι στην περίπτωση μου έχω να το αναγνωρίσει!

Πώς μπορούμε να μην κάνουμε λάθη, γιατί η Αγία Γραφή είναι τόσο ασαφής και πολύ ακριβή!

Παρ ‘όλα αυτά, είμαστε πολύ πολυάριθμα, εσχατολόγοι, ιερείς, ιερείς, ιεροκήρυκες και ευσεβείς χριστιανοί στην πίστη για να έχουν καταλάβει ότι η επιστροφή του Ιησού Χριστού ήταν για τη γενιά μας και ως εκ τούτου επίκειται!

Πολλοί βιβλική σημάδια ότι μπορείτε να ανακαλύψετε στο blog συμπεριλάβει στο άρθρο αυτό ! ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ τρία σημάδια την επιστροφή του Ιησού Χριστού στη γη , μπορούμε να δείξουμε ότι είμαστε εισέλθει εδώ και αρκετό καιρό στους έσχατους καιρούς που πριν από τη φυσική επιστροφή του Κυρίου μας και ο βασιλιάς, ο Ιησούς Χριστός στη Γη.

Προφανώς, η απουσία των λεπτομερειών στους επιλεγμένους βιβλικές προφητείες και τα σημάδια, τα αναλύει και τα ποτάμια μειώσεις στη διάθεσή μας, όμως, με βεβαιότητα, να ανακοινώσει την επιστροφή του Κυρίου μας Ιησού Χριστού στη Γη πολύ σύντομα.

Αλλά πολύ σύντομα η κλίμακα του Θεού, μπορεί να οδηγήσει σε πολλά χρόνια αναμονής για την επιστροφή του Ιησού Χριστού.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι αρκετές φορές στην Αγία Γραφή ονομάζεται η νοημοσύνη του ανθρώπου να κατανοήσει.

Ακολουθώντας το παράδειγμα του Δανιήλ 9 στην πρώτη διαθήκη και το παράδειγμα κεφάλαιο 17 στο βιβλίο της Αποκάλυψης, το δεύτερο βούληση.

Αυτό που χρειαζόταν ήταν ένα σημαντικό σημάδι ότι θα ανακοινώσει πιθανότατα την αρχή του τέλους του χρόνου.

Πρόκειται για μια ανάλυση του παρελθόντος, μπορούμε να βρούμε την πινακίδα και να κατανοήσουν ότι είμαστε στους έσχατους καιρούς!

Μπορείτε να βρείτε το blog συμπεριλαμβανομένου του άρθρου: ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ, ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

Είναι στη δημιουργία του κράτους του Ισραήλ που έχουμε σήμερα, η αρχή του τέλους του χρόνου 14 Μαΐου, 1948!

Πρέπει επίσης να γνωρίζετε το μέγιστο χρονικό διάστημα μεταξύ 14 του Μαΐου 1948 η επιστροφή του Κυρίου μας Ιησού Χριστού στη Γη.

Είναι στα Ευαγγέλια βρίσκουμε σημαντικό σημάδι (Κατά Ματθαίον κεφάλαιο 24 στους στίχους 33 και 34 Link:. End of Days .

Ανακαλύπτουμε ότι είναι λοιπόν η στιγμή για μια γενιά από την αρχή του τέλος του χρόνου για την επιστροφή του Ιησού Χριστού.

Στη συνέχεια έχουμε την επιβεβαίωση ότι η επιστροφή του Ιησού Χριστού στη γενιά μας!

Για την καλύτερη προσέγγιση για την ημερομηνία επιστροφής του Κυρίου μας Ιησού Χριστού, αλλά δεν ήταν σε θέση να γνωρίζουν με ακρίβεια την ημέρα ούτε την ώρα, όπως ο Ιησούς Χριστός ο ίδιος είπε ότι μόνο ο Πατέρας « Θεός » τους ήξερε ( Κατά Ματθαίον 24:36).

Μπορούμε και πρέπει να βρούμε το χρόνο και το μήνα!

Ο Ιησούς Χριστός θέλει το μεγαλύτερο αριθμό για να σωθεί και γι ‘αυτό πρέπει να επιδιώξουμε, να βρει και να πει στον κόσμο το έτος και τον μήνα και ακόμη εβδομάδα, αν είναι δυνατόν, να επιστρέψει στη δόξα του Κυρίου μας και ο βασιλιάς, ο Ιησούς Χριστός .

Για το σκοπό αυτό, θα έπρεπε επίσης να βρείτε την ημερομηνία έναρξης της βιβλικής θλίψης (τα τελευταία επτά χρόνια της ζωής του ανθρώπου πριν από την επιστροφή του Ιησού Χριστού επί της γης).

Αυτή εξακολουθεί να είναι μια ανάλυση του παρελθόντος που μπορούμε να βρούμε ένα σημαντικό σημάδι που μπορεί να είναι η ημερομηνία έναρξης των τελευταίων επτά ετών από το τέλος του χρόνου »την περασμένη εβδομάδα (επτά έτη) προφήτευσε για το τέλος του χρόνου από τον Προφήτη Δανιήλ 539 χρόνια πριν από τον Χριστό. (Πλήρεις λεπτομέρειες στο blog posts)

Το σημαντικό σημείο είναι 29 Σεπτεμβρίου, 2008 συνέβη! Ένα μεγάλο σημάδι πραγματοποιήθηκε. Ήταν η χρηματιστηριακή αγορά στη Wall Street με το – 777 (Θα βρείτε επίσης τις λεπτομέρειες αυτού του ζωδίου blog ιδίως το άρθρο) ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ έχει ξεκινήσει, την επιστροφή του Ιησού Ο Χριστός είναι ζημία που επίκειται έτσι!

Το μέγεθος, η συχνότητα και η ποσότητα των σημείων για την επιστροφή του Ιησού Χριστού στη Γη έχουν εντελώς εξερράγη από την ημερομηνία της 29ης Σεπτεμβρίου 2008!

Θεσσαλονικείς 5 :3-13

« Όταν οι άνθρωποι θα πουν, την ειρήνη και την ασφάλεια! Στη συνέχεια, ξαφνική καταστροφή-A surprise « 

Αυτή είναι η 29η Σεπτεμβρίου 2008 ότι η παγκόσμια καταστροφή ξεκίνησε με την περίφημη -777,7 στο New York Stock Exchange.

Όπως ο καθένας μπορεί να δει από τότε η παγκόσμια οικονομική κατάσταση έχει γίνει πρότυπο και έξω « αποκαλυπτική » έλεγχο!

Θα πρέπει επίσης να σημειωθεί ότι το 29 του Σεπτεμβρίου είναι η ημέρα της γιορτής των αγγέλων!

Έχουμε αυτή την ημερομηνία 29/09/2008, οι πιο πιθανές ημερομηνίες, από τις αρχές του βιβλική δοκιμασία, την τελευταία εβδομάδα του Δανιήλ (τα τελευταία επτά χρόνια πριν από την επιστροφή του Ιησού Χριστού στη Γη)

Η ημερομηνία της επιστροφής του Ιησού Χριστού επί της γης θα πρέπει να είναι γύρω από αυτή την ημερομηνία επτά χρόνια αργότερα, το 2015, στη συνέχεια!

Η ημερομηνία της επιστροφής του Ιησού Χριστού θα πρέπει κανονικά να είναι 29 του Σεπτεμβρίου του 2015 και ακόμη δεν μπορεί να γίνει, διότι μόνο ο Θεός γνωρίζει την ημέρα και την ώρα της επιστροφής του Ιησού Χριστού!

Έτσι είμαι λάθος!

Όχι και τόσο σίγουρος!

Υπάρχει μια εβραϊκή αργία που κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει εκ των προτέρων την ημέρα ούτε την ώρα έναρξης του.

Αυτό διακοπές είναι Rosh Hashanah επίσης γνωστή ως η γιορτή της τρομπέτες.

Κατά τη διάρκεια αυτού του φεστιβάλ γίνεται χρήση στο τελετουργικό Εβραίος « σοφάρ » ένα είδος τρομπέτα γίνεται με κέρατο κριαριού.

Το 2015, αυτό το φεστιβάλ είναι μεταξύ 14 και 15 Σεπτεμβρίου.(Γιορτάζεται δύο ημέρες).

Είναι πιθανό ότι η επιστροφή του Ιησού Χριστού στη γη είναι ο ήχος της τελευταίας τρομπέτα του « σοφάρ » μεταξύ 14 και 15 Σεπτεμβρίου 2015.

Φυσικά, επαναλαμβάνω, για πρώτη φορά, « δεν είμαι προφήτης,« και μπορεί να κάνω λάθος « Δεν θα είναι η πρώτη φορά!  »

Αλλά αν έχω δίκιο, έχουμε μείνει με πολύ λίγο χρόνο για να ενημερώσει τον κόσμο της φυσικής επιστροφή του Ιησού Χριστού στη Γη και τις συνέπειες που θα οδηγήσει αναπόφευκτα στον κόσμο.

Είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζουμε το κατά προσέγγιση ημερομηνία της επιστροφής του Ιησού Χριστού, φυσικά, είναι για τον καθένα να προετοιμάσει την ψυχή του, έτσι ώστε το όνομά του δεν θα καθαρίσει από το βιβλίο της ζωής.

Αλλά είναι επίσης εξαιρετικά σημαντική, διότι τα δύο πράγματα που πρέπει να λάβει χώρα πριν από την επιστροφή του Ιησού Χριστού.

1) Η Αρπαγή της Εκκλησίας του Ιησού Χριστού.

Οι αναγεννημένοι Χριστιανοί, δηλαδή, οι Χριστιανοί που έχουν συνειδητοποιήσει αυτό πίσω και να προετοιμαστούν με τον καθαρισμό τους, προσεύχεται, και μοιράζονται τα καλά νέα της ταχεία επιστροφή του Ιησού Χριστού στη γενιά μας.

Πολύ λίγα εδάφια στην Αγία Γραφή δείχνουν την αρπαγή της εκκλησίας.

Θα βρείτε μερικά αναφέρει ειδικότερα στο Κατά Ματθαίον κεφάλαιο 24 και μετά από τέσσερις στίχους σε στίχους 1 Θεσσαλονικείς 4 39: 15 ff.

Η Αρπαγή της εκκλησίας είναι ακόμη πιο σημαντικό το γεγονός ότι πρέπει να ακολουθείται από μια δύσκολη περίοδο για την ανθρωπότητα « την ημέρα της οργής του Θεού »

2) Την ημέρα της οργής του Θεού

Σύμφωνα με τη Βίβλο τρομερές καταστροφές μας περιμένουν και το τρίτο του κόσμου θα μπορούσαν να εξαφανιστούν!

Γνωρίζοντας αυτό και βλέπουμε τη ζωή μας, μπορούμε να κατανοήσουμε καλύτερα τη σημασία του τι περιμένει την ανθρωπότητα!

Μπορεί να κάνω λάθος και η επιστροφή του Ιησού Χριστού για να εμφανιστούν αργότερα το 2017 ή το 2018 ή και αργότερα, αλλά η απόδοση είναι σίγουρο και αυτό είναι για τη γενιά μας!

Αυτή η επιστροφή είναι επικείμενη και δεν είναι η σκιά μιας αμφιβολίας.

Τα σημάδια είναι πολύ συχνές, ισχυρό, συνεχής και εκθετική για να συνεχίσουμε τη μακρά σε αυτό το ποσοστό

Ο κόσμος έχει γνωρίσει πολλούς λύπες στην ιστορία, ορισμένα από τα οποία ήταν πολύ ισχυρή.

Αλλά δεν είναι όλα βιβλική σημάδια εμφανίστηκαν ταυτόχρονα ή με τη συχνότητα, το μέγεθος, τη δύναμη και ακόμη λιγότερο με γεωμετρική πρόοδο, όπως στην εποχή μας.

Λόγω των γεγονότων παγκοσμίως ο καθένας μπορεί να πραγματοποιήσει σημαντικά προβλήματα που ζούμε στη γη.

Off ξέρουμε και να δούμε ότι όλες οι ενδείξεις είναι ισχυρές, και πολλά εκθετική και ως εκ τούτου αναπόφευκτα θα επιδεινωθεί μέχρι την επιστροφή του Ιησού Χριστού.

Απλά σκέφτομαι με κάνει να ανατριχιάζω!

Ωστόσο, το τέλος του χρόνου τρέχει και τίποτα δεν θα σταματήσει.

Είναι το θέλημα του Θεού, πρέπει να πληρούνται.

Από όλα τα προειδοποιητικά σημάδια της βιβλικής επιστροφή του Ιησού Χριστού μόνο τρία σημεία εξακολουθούν να είναι πριν από την ένδοξη επιστροφή του Κυρίου μας και ο Βασιλιάς Ιησούς Χριστός!

01) Τα αποκαλυπτήρια του Αντίχριστου

02) Η τρίτη ανακατασκευή του Ναού της Ιερουσαλήμ

03) A Παγκόσμιο Πόλεμο qu’arrêtera Ιησού Χριστού στην επιστροφή του

Όσον αφορά τον Αντίχριστο :

Λόγω των ειδήσεων και μετά από πολλή σκέψη, εδώ είναι μια εξήγηση για την εκτέλεση των τελευταίων τριών σημείων

Αν κανείς δεν μπορεί μέχρι στιγμής, με βεβαιότητα, να θέσει έναν άνθρωπο στο όνομα του Αντίχριστου, μπορούμε ακόμα να καταλάβουμε ότι αναλύει τα γεγονότα.

Θα βρείτε τα ίδια όλα τα παραπτώματα του κάθε μέρα!

Στο βιβλίο της « Αποκάλυψης κεφάλαιο 13, στίχος 7, μαθαίνουμε ότι κατά τη διάρκεια της Επταετίας, το θηρίο θα κάνει πόλεμο με τους αγίους και να τους νικήσει!

Off, η οποία κάνει πόλεμο με τους αγίους στη γη σήμερα από το 2008! « Ισλάμ »

Φανατικοί ισλαμιστές εξτρεμιστές και, κακοποίηση, ομηρία, ο βιασμός, ακρωτηριάζουν και σκοτώνουν τα πλήθη των Χριστιανών σε όλο τον κόσμο!

Από το 2008, ενώ το φανατικό Ισλάμ διώκει τους Χριστιανούς, το Ισλάμ-δίκαιος αρχίσει από το 14 Μαΐου του 1948 για να κατακτήσει τον κόσμο, όχι με όπλα, αλλά με την μετανάστευση και δημογραφικά!

Παγκόσμια Ισλάμ επιδιώκει την εφαρμογή της τελωνειακής και βάρβαρη νόμων όπως Σαρία!

Και όμως πρέπει να αναγνωρίσουμε, οι μουσουλμάνοι έχουν λόγια αγάπης και της ανοχής. Είναι ακόμα πιστός και ένθερμος στην πίστη, επειδή πιστεύουν ότι υπηρετούν τον Θεό!

Αλλά πώς μπορείτε να υπηρετείτε τον Θεό και να αποδεχθεί ότι η άθλια όντα «ισλαμιστές που ισχύουν Κορανίου το γράμμα » διαπράττουν αυτά τα εγκλήματα στο όνομα του Θεού.

Το Τέρας της Αποκάλυψης φαίνεται να είναι «Ισλάμ και οικονομική δύναμη » Money ελέγχει τον κόσμο και τα μέσα ενημέρωσης. Μειώνει περισσότερο άνθρωπος της δουλείας.

2 Θεσσαλονικείς 2

2.4

Ο αντίπαλος που υψώνεται πάνω απ ‘όλα έναν που λέγεται θεός ή που λατρεύεται, ώστε να καθίσει στον ναό του Θεού, ανακηρύσσοντας τον εαυτό του ότι είναι Θεός .

Το Al-Aqsa τζαμί στην Ιερουσαλήμ χτίστηκε στη θέση του ναού του Σολομώντα!

« Ισλάμ » κάθεται στο θρόνο του Θεού από 679 ισλαμιστές και συμπεριφέρονται σαν να κατέχει την αλήθεια και έκαναν το θέλημα του Θεού!

Γνωρίζουμε ότι η Αγία Γραφή λέει ότι το Ισλάμ θα εισβάλλει στο Ισραήλ στους έσχατους καιρούς

Δανιήλ 9:27

Και θα επιβεβαιώσει τη διαθήκη με πολλούς για μια εβδομάδα: και στη μέση της εβδομάδας θα αναγκάσει τη θυσία και την προσφορά, και στη συνέχεια, με τη βοήθεια των αποτρόπαια φτερά, τα οποία προκαλούν θλίψη, ακόμη και μέχρι την ειδική κατανάλωση [ερήμωση] έρχονται από την έρημο .

Για την τρίτη ανοικοδόμηση του Ναού της Ιερουσαλήμ

Εκεί θα έχετε παρατηρήσει ότι ο παραπάνω στίχος του Δανιήλ 9, εφαρμόζεται κατά τη διάρκεια της Επταετίας ειδικά στο δεύτερο μισό της Επταετίας. Δεν υπάρχει καμία αναφορά στην ανοικοδόμηση του ναού, αλλά την παύση των θυσιών και τις προσφορές.

Όσον αφορά την ανοικοδόμηση του ναού του Σολομώντα στην Ιερουσαλήμ, φοβάμαι ότι θα πρέπει να περιμένουν την επιστροφή του Ιησού Χριστού, ο νέος ναός είναι κατά τη γνώμη μου σίγουρα ουράνιο ναό του κάτω από τον ουρανό.

Δεν βλέπω τον Θεό να αποδεχθεί μερική ανακατασκευή του ναού κοντά στο al-Aqsa τζαμί είναι το σπίτι του Σατανά!

Μουσουλμάνοι έχουν κακοποιηθεί από την έναρξη του Ισλάμ, αν και πιστός και ένθερμος στην πίστη, δεν υπηρετούν τον Θεό, αλλά ο Σατανάς!

Μπορείτε να διαβάσετε μερικά από τα άρθρα blog για τους μουσουλμάνους οι εξής:

.

Το Ισλάμ είναι το θηρίο που ανεβαίνει από την άβυσσο!Μουσουλμανικό κόσμο, πολλοί έρχονται στο Χριστό για να σωθεί!

.

Ωστόσο, είναι πιθανό ότι ο εβραϊκός λαός προσπαθεί να βρει την άμεση σχέση που είχε με τον Θεό αρχίζει να ανοικοδομήσουν το ναό, παρά την παρουσία του Al-Aqsa τζαμί στο Όρος του Ναού.

Όσον αφορά την Παγκοσμίου Πολέμου qu’arrêtera Ιησού Χριστού στην επιστροφή του

Αυτό είναι το περίφημο πόλεμο του Αρμαγεδδώνα που θα μας παρασύρει εμφανώς τρέχουσες συγκρούσεις της Μέσης Ανατολής που σίγουρα θα κλιμακωθεί και να χυθεί πάνω από το Ισραήλ!

Συμμαχίες θα αποτελέσουν και οι άνδρες βλέπουν μια ευκαιρία για να βγούμε από αυτή την παγκόσμια οικονομική ύφεση, ως συνήθως, από έναν παγκόσμιο πόλεμο.

Ωστόσο, το Ισλάμ, από την πλευρά του τη δυνατότητα να αφαιρέσετε το Ισραήλ και να σκοτώσουν πολλούς Χριστιανούς.

Όλα αυτά πρέπει να γίνει σύμφωνα με τη Βίβλο, στην βάσανα του καιρού, τη Γη και τον ουρανό, ιδίως στο κεφάλαιο 24 του Κατά Ματθαίον Ευαγγελίου.

Είναι σαφές ότι η σύγκρουση στη Μέση Ανατολή (Ιράκ, Λιβύη, Συρία) που συμμετέχουν και αφορούν, άμεσα ή έμμεσα, πολλές δυνάμεις, όπως η Ρωσία, η Κίνα, οι Ηνωμένες Πολιτείες και την Ευρώπη.

Η Μέση Ανατολή είναι μια πυριτιδαποθήκη, και ξέρουμε ότι θα εκραγεί πολύ σύντομα διαχυθούν στο Ισραήλ!

Η χρήση χημικών όπλων στη Συρία είναι τώρα μια ριζική καμπή στον εμφύλιο πόλεμο που κατέστρεψε τον πληθυσμό της.

Η χρήση των πυρηνικών όπλων στη Μέση Ανατολή δεν είναι μακριά!

Ευρώπη (ΡΩΜΗ) έχει ήδη την προετοιμασία για τον πόλεμο του Αρμαγεδδώνα ….!

Παρακολούθηση και ανάλυση των ειδήσεων σχετικά με την καθαρή τους άνδρες, η Γη και ο καιρός για την κατανόηση της εξέλιξης της Αποκάλυψης!

Αυτό που μπορούμε να είμαστε βέβαιοι είναι ότι το έτος 2013 δεν θα πάει με τη ρύθμιση ότι το 2014 θα είναι χειρότερο από το 2013 και πέρα ​​και πολύ ισχυρή βιβλική σημάδια.

2015 θα είναι σίγουρα η χρονιά για την κατανόηση της ανθρωπότητας της δημιουργίας του Θεού « The Man ».

Ο κόσμος θα είναι πιθανώς να γνωρίζει την επικείμενη επιστροφή του Ιησού Χριστού, όταν ο πόλεμος θα έρθει στο Ισραήλ και μεγάλοι σεισμοί έπληξαν τη Γαλλία, την Ιταλία και το Ισραήλ

Η Αρπαγή της εκκλησίας νομίζω ότι θα πρέπει κατά πάσα πιθανότητα κατά τη διάρκεια της εισβολής του Ισραήλ.

Αυτό θα πραγματοποιηθεί την τελευταία στιγμή, διότι φιλεύσπλαχνος Θεός θα χορηγήσει το μέγιστο χρόνο στον κόσμο, έτσι ώστε πολλοί μπορεί να σωθεί με τον ερχομό του Ιησού Χριστού.

Σας καλώ, αγαπητοί αναγνώστες να διαβάσουν πολύ προσεκτικά και να διαλογίζεται σε αυτό το άρθρο παρακάτω για να καταλάβετε τι συμβαίνει στον κόσμο και γι ‘αυτό είναι πολύ σημαντικό να έχουμε πίστη στον Ιησού Χριστό, και να διασφαλίσει δείτε όλα τα σημάδια της επιστροφής του, επειδή ο Ιησούς Χριστός έρχεται και πάλι σύντομα για να σώσει τη δημιουργία του Θεού. « Man »

jesuscristo

Σύνδεσμος => Γιατί ο Ιησούς Χριστός θα αφαιρέσει την εκκλησία και να επιστρέψετε στην βασιλέψει στη γη για χίλια χρόνια!

.

κηροπήγια-anim

Let Go, επίσης, η φλόγα της πίστης

Να είστε βέβαιοι ότι ο Ιησούς Χριστός αγαπά όλους τους ανθρώπους αδιακρίτως, αλλά δεν θα σώσει εκείνους που ήρθε σ ‘αυτόν, επειδή έχουμε ελεύθερη βούληση και μπορούμε να επιλέξουμε την πορεία μας!

Αλλά πρέπει να ξέρετε ότι όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην καταστροφή του ανθρώπου.

Αλλά ένα που οδηγεί στο Θεό και αυτό είναι μέσω του Ιησού Χριστού, δεν υπάρχει άλλος!

Τώρα ξέρετε το μονοπάτι που οδηγεί στο Θεό και με αυτόν τον τρόπο είναι μέσω του Ιησού Χριστού.

Μπορείτε να αποθηκεύσετε την ψυχή σας! Υπάρχει ακόμα χρόνος όταν γράφω αυτό!

Τώρα ο καθένας ξέρει για το έτος, το μήνα και την ημέρα για την επιστροφή του Ιησού Χριστού στο Όρος των Ελαιών (14/15 Σεπτεμβρίου 2015) μπορούμε να προετοιμάσει, να καθαρίσει την ψυχή μας, προσευχόμαστε και να μετρούν τις ημέρες μέχρι Ο βασιλιάς και Σωτήρα μας Ιησού Χριστού!

Αγαπητοί αδελφοί και αδελφές εν Χριστώ, να κρατήσει καλά άναψε τη δάδα της πίστης σας και να γίνουν υπηρέτες του Ιησού Χριστού, ο Αναστημένος Χριστός στρατιώτες και να ανακοινώσει την επιστροφή του στον κόσμο, έτσι ώστε, όπως πολλοί από τους αδελφούς μας και Sisters να σωθεί

Στείλτε το blog διεύθυνση σε όλες τις επαφές σας, δεν έχω τίποτα να πουλήσουν, αυτό το blog είναι δωρεάν και είναι για σαςhttps://victorpicarra.wordpress.com/

Ειρήνη και χαρά στις καρδιές και στα σπίτια, ενώ περιμένουν για την αρπαγή της εκκλησίας για μερικούς και την επιστροφή του Ιησού Χριστού στο Όρος των Ελαιών για τους άλλους!

Νικητής

Votre commentaire

Choisissez une méthode de connexion pour poster votre commentaire:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l’aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s

Ce site utilise Akismet pour réduire les indésirables. En savoir plus sur la façon dont les données de vos commentaires sont traitées.


%d blogueurs aiment cette page :