Η βασιλεία του Χριστού – ΧΡΙΣΤΟΣ έρχεται!

όπλα

 

Ο Ιησούς Χριστός είναι στην πόρτα, μετά από δύο χιλιάδες χρόνια αναμονής, διαπιστώνουμε ότι οι προφητείες προαναγγέλλοντας την επιστροφή του έχουν εκπληρωθεί στη γενιά μας από το 14, Μαΐου 1948.

Αυτή είναι η ημερομηνία της δημιουργίας του κράτους του Ισραήλ, η οποία σηματοδότησε την έναρξη της επιστροφής του εβραϊκού λαού στο Ισραήλ για τη γη των προγόνων τους.

Κατά το έτος εβδομήντα σύμφωνα με μια προφητεία του Ιησού Χριστού, ο ναός της Ιερουσαλήμ καταστράφηκε και οι Εβραίοι διάσπαρτα σε όλο τον κόσμο μέχρι το τέλος του χρόνου.

 

Η δημιουργία του κράτους του Ισραήλ, έτσι ήταν η πρώτη βιβλική σημάδι των έσχατων καιρών!

.

Θα δούμε σε αυτό το άρθρο τις συνέπειες για την ανθρωπότητα από τη διαφήμιση και την επιστροφή του Ιησού Χριστού στη Γη.

.

Ι ΔΗΛΩΣΗ

Τι καιρούς που ζούμε!

Βλέπουμε τον κόσμο όπως το πλαίσιο αναφοράς μας και τη δική μας κλίμακα αξιών.

 

Όπως όλοι μας, την κλίμακα των αξιών μου πήρε σάρκα και οστά σταδιακά μετά τη γέννησή μου.

 

Είναι στην Πορτογαλία 17 Ιουν, 1952 στις περιοχές της Λισαβόνας ήρθα στον κόσμο.

 

Όταν ήμουν πέντε ετών οι γονείς μου μετανάστευσαν στη Γαλλία, όπου μεγάλωσα και μου τη ζωή την ανάπτυξη πλαισίου αναφοράς μου.

 

Ήξερα τους χρόνους των μαλλιών κάρβουνο, σπίτια πλύση, πλυντήρια ρούχων, λαμπτήρες και ακόμη και ένα ραδιοφωνικό σταθμό με κρυστάλλινα, έκανε ο πατέρας μου.

 

Έτσι, μεγάλωσα με την τεχνολογική επανάσταση και την παρακολούθηση της εξέλιξης της.

 

Όταν οι γονείς μου στις αρχές της δεκαετίας του ’60 αγόρασα την πρώτη μας τηλεοπτική λαμπτήρες  « μαύρο και άσπρο » , μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι εκείνη την εποχή ήταν μια πραγματική επανάσταση στα γαλλικά σπίτια, και οι άνδρες είχαν ήδη μιλάμε για αποικίζουν το φεγγάρι !

 

Έχω δει από τη δεκαετία του πενήντα, όπως εκείνα της ηλικίας μου και κάποιες παλαιότερες, όλες τις αλλαγές της ζωής, της τεχνολογίας αλλά και της κοινωνίας.

 

Είναι πέρα ​​από εκείνη την περίοδο (50 χρόνια) ότι η τεχνολογία έχει κάνει ένα τεράστιο άλμα με τη δημιουργία του πρώτου υπολογιστή το 1948.

 

(Για λεπτομέρειες δείτε το άρθρο μου):

ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΝΕΟΛΑΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

 

Ναι, έχω παρακολουθήσει όσες αυτό το απίστευτο επανάσταση της τεχνολογίας.

 

Αλλά δυστυχώς αυτή η τεχνολογική επανάσταση απελευθερωθεί στο χέρι με πεθαίνουν επανάσταση και τις επιχειρήσεις, αλλά και την παγκόσμια δημογραφικά στοιχεία

 

Από τα τέλη της δεκαετίας του ’40 στη δεκαετία του ’70 σημαντική για την εταιρεία ήταν η παροχή εργασίας για όλους « Άνδρες και Γυναίκες» , έτσι ώστε όλοι οι εμπλεκόμενοι σε αυτή τη συλλογική και αναγκαία εξέλιξη της μεταπολεμικής κοινωνίας και πληρώνει τον καρπό των επαναστάσεων τεχνολογικών, έξοδα και αστρονομικό κόστος της ανοικοδόμησης μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο.

 

Ήταν η εποχή των μικρών συναλλαγών, όπως το λεωφορείο διάτρησης και εισιτήρια του μετρό.

 

Αύξηση της δημογραφικής βοηθώντας την εταιρεία πολλαπλασιάζεται τη δημιουργία θέσεων εργασίας για όλους να συμμετέχουν στη συλλογική προσπάθεια για να επωφεληθούν από τις τεχνολογικές εξελίξεις.

 

Οι τράπεζες είχαν ένα πολύ σημαντικό ρόλο στη χρηματοδότηση των βιομηχανικών και των μεμονωμένων έργων.

 

Θα έλεγα μάλιστα ότι χωρίς τις τράπεζες, πολλές τεχνολογικές και βιομηχανικά έργα εκείνης της εποχής θα είχε παραμείνει στο στάδιο του σχεδίου.

 

Αυτά τα χρόνια της « πλήρους απασχόλησης » 30 ένδοξο όνομά του ήταν επίσης γνωστή στη Γαλλία με το σύνθημα « Metro-Boulot-Dodo »

 

Πράγματι, αυτή η ανεξέλεγκτη πορεία της τεχνολογίας ζυγίζονται τελικά σε μεγάλο βαθμό από τις οικογένειές τους άνδρες και τις γυναίκες εργάστηκαν.

 

Η ευρεία απασχόληση των γυναικών ήταν μεταξύ άλλων συνεπειών της δημιουργίας μιας διαταραχής του συνήθειες και τα έθιμα της κοινωνίας.

 

Δυστυχώς, πολλά ζευγάρια που χωρίζονται από το έργο τελικά διαζευγμένη.

 

Το φαινόμενο αυτό οδήγησε την πάροδο του χρόνου απόρριψη των νέων για το γάμο, ακόμη και για τη θρησκευτική εκπαίδευση(Κατήχηση)

 

Τα παιδιά αφεθούν στην τύχη τους στη συνέχεια, συχνά αρκετές ώρες την ημέρα είχαν έτσι την εύκολη λεία για τους διεστραμμένους και ήταν σε θέση να λάβει γονική και την εκπαίδευση της οικογένειας, ότι το πλαίσιο είναι απαραίτητο για τη διατήρηση του πλαισίου αναφοράς των οικογενειακών αξιών, θρησκευτικών και κοινωνικά μεταδίδονται σε μεγάλο βαθμό από τις οικογένειες και εκκλησιαστικές οργανώσεις από γενιά σε γενιά.

 

 Η τεχνολογική επανάσταση ήταν έτσι τελικά η τιμή και η τιμή αυτή ήταν η καταστροφή της οικογένειας και της Καθολικής διδασκαλίας!

 

Ο καθένας μπορεί να δει σήμερα τη ζημιά στην οικογένεια και την καθολική διδασκαλία.

 

Ορισμένοι νέοι στα προάστια των μεγάλων πόλεων πιστεύουν ότι ο Ιησούς Χριστός είναι το όνομα ενός επαγγελματία ποδοσφαιριστή !!!

 

Είναι πρώτα στη Δύση ότι η τεχνολογική επανάσταση έχει αρχίσει, αναπτύχθηκε και διαδεδομένη. Στη συνέχεια, αργότερα, είναι στην Ασία, που συνεχίζεται.

 

Πολλές χώρες παρέμεινε για διάφορους λόγους εκτός αυτής της τεχνολογικής ανάπτυξης, ιδιαίτερα στην Αφρική και στην Ανατολή, αλλά και σε ορισμένες χώρες στο βόρειο τμήμα του πλανήτη που ήταν κάτω από την κυριαρχία της πρώην ΕΣΣΔ.

 

Βλέπουμε σήμερα ότι είναι σε αυτές τις χώρες qu’affluent αυτές τις αμέτρητες «μετανάστες» ελπίζοντας να βρουν μια καλύτερη ζωή στις δυτικές χώρες ζήτησαν προηγμένη τεχνολογικά.

 

Ορισμένοι μετανάστες σε διαρροές τους πεθαίνουν στους δρόμους της φυγής και άλλοι πνίγονται στη Μεσόγειο.

 

Πολλοί επιβιώνουν την έξοδο συνεχίζουν να επιβιώνουν πολλά χρόνια στη Δύση στη δυστυχία ή σε πολύ επισφαλής.

 

Και αυτό είναι όπου το δεύτερο μέρος του τιμήματος που καταβάλλεται για την τεχνολογική επανάσταση.

 

Οι άνθρωποι σε χώρες που έχουν μείνει στο περιθώριο αυτής της τεχνολογικής επανάστασης δεν είναι σε θέση να εξελιχθούν και να ζουν σε μεγάλη αθλιότητα παρά τον πλούτο της εκμετάλλευσης της γης και τα υπόγεια της χώρας τους με άλλους που λαμβάνει κέρδη εις βάρος τους.

 

Πιο τολμηροί αφήσει αυτές τις χώρες και ορισμένες φορές να περάσει με τις γυναίκες και τα παιδιά στους δρόμους, ιδίως στην Ευρώπη σε αναζήτηση ενός καλύτερου κόσμου.

 

Όσοι δεν σκοτώνονται στους δρόμους συχνά αντιμετωπίζουν ληστείες και η βία στους δρόμους της φυγής.

 

Οι νέες ζωές τους συχνά από τη δυστυχία, κακουχίες και την ανασφάλεια.

 

Στην ιστορία, όλες οι τεχνολογικές εξελίξεις έχουν πάρει κάποιο χρόνο πριν από την πραγματοποίηση κέρδους γενικευμένη στην ανθρωπότητα.

 

Αυτή ήταν η περίπτωση κατά τη διάρκεια της βιομηχανικής επανάστασης στο 19 ου αιώνα, που δημιούργησε αρχικά μια μεγάλη ανεργία και εξαθλίωση πριν από τη δημιουργία εκατομμυρίων θέσεων εργασίας.

 

Αλλά η δική μας γενιά βρίσκεται αντιμέτωπη με ένα μείζον πρόβλημα που μας εμποδίζει να κινείται προς τα εμπρός και να χαράξουμε μια επαρκή γενική όφελος για όλη την ανθρωπότητα και ακόμη και να βοηθήσει όσους έχουν ανάγκη.

 

Αυτή είναι η « προδοσία » της   « Κάποιοι από τους πολιτικούς μας » που έχουν ορκιστεί κατά τη διάρκεια των εκλογών τους, να υπερασπιστούμε τους εαυτούς μας,   (εμείς οι άνθρωποι)  για να καθοδηγήσει και να διαχειρίζονται τα έθνη μας .

Συμπεριλαμβανομένου ενός άνδρα στη Γαλλία

 »  Ζισκάρ   »

Ποια, 3 Γενάρη του 1973, όταν ήταν Πρόεδρος της Γαλλικής Δημοκρατίας, έχει περάσει ένα νόμο που απαιτεί από το κράτος να δανειστεί από τις τράπεζες στη διεθνή αγορά, αντί του δανεισμού από τη γαλλική και την Τράπεζα της Γαλλίας.

 

Οι ιδιοκτήτες των μεγάλων παγκόσμιων τραπεζών, στη συνέχεια έγιναν οι κυρίαρχοι του κόσμου και έχουν λάβει άδεια.

 

Βάζουν τα χέρια για τα χρήματα των κρατών και των λαών και όλοι μας την υποχρέωση να ανοίξουν τραπεζικούς λογαριασμούς.

 

Μισθοί, από το νόμο, επομένως πληρωθεί με επιταγή και στη συνέχεια μεταφορά καλωδίων.

 

Οι τράπεζες σταμάτησαν τη στιγμή να είναι χρήσιμη για την κοινωνία να καταστεί απαραίτητη για την ανθρωπότητα.

 

Έχουν γίνει πραγματική αμοιβή και τους οργανισμούς συλλογής λαμβάνοντας περνά ένα σημαντικό ποσοστό της κάθε συναλλαγής, καθώς και τα τραπεζικά έξοδα, τα τραπεζικά έξοδα, τα έξοδα διαχείρισης και άλλα τέλη.

 

Οι τράπεζες δεν είχαν πλέον ένα γκολ ήταν να κάνει ένα κέρδος σε περίσσεια και με όλα τα μέσα!

 

Δεν είναι μόνο το κράτος στα χρέη, αλλά και μεμονωμένοι πολίτες εκβιάζονται από τις τράπεζες.

 

Αυτή ήταν η περίπτωση της Γαλλίας, αλλά και στις περισσότερες χώρες του κόσμου.

 

Οι ιδιοκτήτες των μεγάλων διεθνών τραπεζών έχουν γίνει οι κυρίαρχοι του κόσμου έχουν κάνει με την αφαίρεση Εθνών  »  το Gold Standard  «  και δεν χρειάζεται να κρατάτε, όπως προβλέπεται από το νόμο, η ποσότητα του χρυσού σε σχέση με τα χρήματα που ανακάλυψε ότι επέτρεψαν.

 

Όντας χρεωμένες και ως εκ τούτου απελευθερωθεί σε μια τρελή βιασύνη και μανιώδης αναζήτηση για εξωφρενικό κέρδη, ακόμη και στη δημιουργία και την εμπορία των τραπεζικών προϊόντων«Τοξικό» (μόλις κερδοφόρα και ισχυρή πέπλο κινδύνους).

.

Ως εκ τούτου, πολλές τράπεζες έχουν έτρεξε κατ ‘ευθείαν οι ζημίες που προκύπτουν δυστυχώς μαζί τους το φθινόπωρο του 29 Σεπ 2008 χιλιάδες επενδυτές και να θέσει εκατομμύρια οικογένειες στους δρόμους, στη φτώχεια και τη δυστυχία.

 

Όσοι δεν έχουν αναγκαστεί να κλείσουν τις πόρτες τους σώθηκαν από την απλή λογιστική, προκειμένου να κρύψουν τις αποτυχίες τους και τα ερείπια τους.

 »  Ζισκάρ   »

VGE

Γνωστή από τα αρχικά της VGE

Ο νόμος της 3η Ιανουαρίου του 1973 προκαλεί

του συνόλου των κρατικών χρεών μας.

 

Τα χρέη των κρατικών, ιδιωτικών και τραπεζικών συσσωρευτεί από χρόνο σε χρόνο, από το 1973 να φτάσουν αυτά τα βάθη που έχουν γίνει αδύνατο να επιστρέψει και να μας εμποδίσουν να εξελιχθούν αλλιώς παρά με νέο χρέος.

 

Ο άνθρωπος έχει γίνει γαλλική χωρίς να συνειδητοποιούν σκλάβος της σύγχρονης εποχής.

 

Το 2015 αυτοί είναι πάρα πολλοί άνθρωποι στη γη που έχουν γίνει μέσω σκλάβοι του χρέους της σύγχρονης εποχής.

 

Η μιζέρια και η ανασφάλεια έχουν γίνει τα καθημερινά πολλές οικογένειες σε όλο τον κόσμο.

 

Το ερώτημα που μπορούμε να θέσουμε στους εαυτούς μας είναι το πώς και σε ποια κατεύθυνση η κατάσταση θα εξελιχθεί!

 

Ο παγκόσμιος πληθυσμός ήταν δύο δισεκατομμύρια πεντακόσια εκατομμύρια το 1950.

Είναι τώρα το 2015 σε πάνω από επτά δισεκατομμύρια ανθρώπους.

Ο παγκόσμιος πληθυσμός έχει σχεδόν τριπλασιαστεί μέσα σε μόλις 63 χρόνια!

 

Αν είχαμε αυτά τα προβλήματα του χρέους και τα δημογραφικά στοιχεία, μπορεί με τον καιρό να διορθώσει την κατάσταση και να συνεχίσουμε την κοινωνία μας εξέλιξη.

 

Αλλά δυστυχώς τα πράγματα είναι πολύ πιο πολύπλοκα!

 

Περισσότερα παγκόσμιου πληθυσμού και το υψηλότερο πρέπει να δημιουργήσουμε ακόμη και σε μικρές θέσεις εργασίας επαγγέλματα, όπως λεωφορεία και μετρό εισιτήρια ως διάτρησης στη δεκαετία του ’60, έτσι ώστε κάθε οικογένεια μπορεί να ζήσει με αξιοπρέπεια και να συμμετέχουν στη συλλογική προσπάθεια .

 

Είναι ο ρόλος των παγκόσμιων ηγετών μας στο κεφάλι των κρατών να εφαρμόσουν τις πολιτικές και τα αναγκαία μέσα για να αλλάξουν την κοινωνία μας.

 

Αλλά τι έκαναν και τι κάνουν;

 

Ανέθεσαν ζωές μας, τις οικονομίες μας και το μέλλον μας με τις τράπεζες, οι οποίες καταστράφηκαν από τις αυταπάτες του μεγαλείου και δεν υπάρχουν πλέον από το 2008 μετά την κατάρρευση της Νέας Υόρκης μόνο με γραφειοκρατία που ωθούν το παιχνίδι ωριμότητα και την τελική πτώση της χρεοκοπίας!

 

Αλλά το χειρότερο είναι ότι για να καταστεί δυνατή η λειτουργία των δημόσιων και των ιδιωτικών τραπεζών, οι οποίες σχεδόν όλα καταστράφηκαν, οι κεντρικές τράπεζες έχουν εκδοθεί τα αστρονομικά ποσά των τραπεζογραμματίων « Εικονική » να δανείσει στις τράπεζες από τα γραπτά των παιχνιδιών κατά Πολλοί τραπεζικού χρέους« Τοξικό »  ότι οι κεντρικές τράπεζες συμφώνησαν να καταθέσουν.

 

Δεδομένου ότι οι τράπεζες δεν είναι πλέον φερέγγυες καταθέσεις ισολογισμούς των κρατικών τραπεζών, και οι ιδιωτικοί σταθμοί έχουν πλέον αναπόφευκτες σε σύντομο χρονικό διάστημα!

 

Μάντεψε ποιος θα παρουσιαστεί το νομοσχέδιο …!

 

Εν αναμονή αυτής της τελική πτώση, οι τράπεζες αιμορραγούν μέχρι θανάτου όλους τους πελάτες (πλούσιων και φτωχών).

 

Στη δουλειά οι ιδιοκτήτες έχουν μόνο μία λέξη «Οικονομίας» και, φυσικά, είναι η μείωση του μισθοδοτηθέντος συνειδητοποιούν τις αποταμιεύσεις.

 

Είναι αυτή η γενιά που γίνεται το πιο σημαντικό στην ιστορία της ανθρωπότητας? που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη τη βοήθεια των τραπεζών να χρηματοδοτήσουν ένα μέγιστο των βιομηχανικών και προσωπικά σχέδια, για να ξεπεραστεί αυτό το κύμα στην παγκόσμια δημογραφικά στοιχεία, καθώς οι τράπεζες συμπεριφέρονται αιμοδιψή αρπακτικά αναζητούν μόνο το άμεσο κέρδος για ανακτήσει αρκετά χρήματα για να καθυστερήσουν την κατάρρευσή τους και αίτηση πτώχευσης.

 

Όπως πάντα, όταν τα πράγματα πάνε στραβά, διχόνοια αυξάνονται μεταξύ ανδρών και μεταξύ των κρατών.

 

Αυτά είναι τότε η βία και τους πολέμους που αντικαθιστούν τους διαλόγους και τις διαπραγματεύσεις.

 

Αυτό είναι ό, τι βλέπουμε κάθε μέρα, ιδίως στις χώρες της Αφρικής, Ανατολική και Βόρεια του πλανήτη που είναι και οι ίδιοι που δεν έχουν βιώσει την τεχνολογική ανάπτυξη.

 

Είναι σαφές ότι η παγκόσμια οικονομική, πολιτική, κοινωνική και την κοινωνία είναι πολύ κρίσιμη.

 

Είμαστε ακόμα στο χείλος μιας παγκόσμιας στρατιωτικής σύγκρουσης!

 

Όπως τίποτα δεν είναι απλό, να προσθέσετε σε όλα αυτά τα προβλήματα, η άνοδος του ισλαμικού φανατισμού και την προθυμία των μουσουλμάνων να εισβάλει και να μετατρέψει τον κόσμο στο Ισλάμ, ακόμη και με τη βία, συμπεριλαμβανομένης της τρομοκρατίας ή απαλά με τη συνενοχή ορισμένων εκλεγμένους αξιωματούχους μας.

 

Και σαν να μην έφτανε αυτό, διαπιστώνουμε ότι ο κόσμος άρχισε να μας δείξει ότι υπάρχει και κάνει ό, τι θέλει! Δυστυχώς εις βάρος μας!

 

Καταρρακτώδεις βροχές, Λεπτό, πυρκαγιές, καταιγίδες, κυκλώνες, τυφώνες, τσουνάμι, σεισμούς και το κλίμα αναστατώνει καθημερινά απεργίας στον κόσμο με τη δύναμη, τη δύναμη και μεγάλη κλίμακα για πολλά χρόνια.

 

Και όπως η φύση ήθελε να προσελκύσει επίσης την προσοχή μας, βλέπουμε ότι κάθε χρόνο εκατομμύρια ψάρια, πουλιά, άγρια ​​φύση και τα ζώα πεθαίνουν ξαφνικά και χωρίς κανένα λόγο από το 2008.

 

Όλα αυτά είναι μια πραγματικότητα που σχηματίζεται μια ανεξάρτητη αλυσίδα των γεγονότων, συγκεκριμένα, το πραγματικό και το πραγματικό!

 

Πριν από τέτοια αποκαλυπτική πραγματικότητα πρέπει πρώτα να τη δεχθούμε ως πολύ σοβαρή, αλλά απλή πραγματικότητα των φυσικών γεγονότων.

 

Χρειαζόμαστε όμως και πνευματική εντιμότητα να δούμε αν υπάρχει μια σύνδεση και ένα κοινό σημείο σε όλα αυτά τα δεινά που μαστίζουν την ανθρωπότητα με τη δύναμη κάθε μέρα.

 

Και εδώ έχουμε ανακαλύψει ότι είναι στην Αγία Γραφή, που είναι ο μοναδικός σύνδεσμος και κοινά σε όλες αυτές τις παρούσες δυστυχίες της ανθρωπότητας.

 

Αυτά τα κύρια σημεία, δύσκολο και μοναδικό για την ανθρωπότητα που ζούμε είναι απόλυτα συνεπείς με τις βιβλικές προφητείες που αφορούν την περίοδο που είναι γνωστή:   το « End Times »  που ανακοινώνει στην παραγωγή θα παρευρεθούν, θα δούμε την επιστροφή του Ιησού Χριστού χίλια χρόνια της βασιλείας του στη Γη! 

 

 

Ακούγεται εντελώς εκπληκτικό και απίστευτο!

Όμως,

Ωστόσο, αυτό είναι η καθαρή και απλή πραγματικότητα!

 

Προφανώς ζούμε στην εποχή μας τα έσχατους καιρούς διαφημίζεται στην Αγία Γραφή!

 

ΙΙ αποδεικτικά στοιχεία και τις συνέπειες από το τέλος του χρόνου.

έσχατους καιρούς

 

Με τον καιρό είδα τις αρνητικές εξελίξεις της εταιρείας μας το 2008, μετά την κατάρρευση του χρηματιστηρίου της Νέας Υόρκης, είμαι ενδιαφέρονται για το πώς και γιατί όλα τα συμφορές που ζούμε και επιδεινώθηκε συνεχώς από τη γέννησή του .

 

Κάθε ανάλυση που έκανα με τη γενική κατάσταση που μαστίζει την ανθρωπότητα, επέστρεψα με συνέπεια στο ίδιο συμπέρασμα.

 

Επίσης απροσδόκητη qu’inimaginable για τους κοινούς θνητούς συμπέρασμά μου ήταν, τι ήξερα θρησκείας και μετά από πολλές επιθεωρήσεις στην Αγία Γραφή, ζήσαμε σίγουρα τα τέλη βιβλικούς χρόνους ανακοινώνοντας την επιστροφή του Ιησού Χριστού!

 

Ήταν εκπληκτικό και έτσι έψαξα αδιάσειστα αποδεικτικά στοιχεία.

 

Λοιπόν εγώ έπρεπε να πάω στα αποδεικτικά στοιχεία και να βρει ότι τα αποδεικτικά στοιχεία ήταν κατάφωρη, και αδιάψευστες πολλά.

Θα αλλάξει τη ζωή μου!

 

Αντιμέτωποι με τέτοια βεβαιότητα, οι προτεραιότητες της ζωής έχουν εμφανιστεί διαφορετικό για μένα.

 

Δείτε το άρθρο μου σχετικά με τις ενδείξεις:

Τα τρία τελευταία σημάδια της επιστροφή του Ιησού Χριστού στη Γη!

 

Πρώτη προτεραιότητα ήταν να πάρει για να μοιραστείτε με όσες στη Γη αυτό το μήνυμα από τον Ουρανό ότι οι προφητείες ανακοίνωσε πιστοί θα επιστρέψει στην Δόξα του Ιησού Χριστού ο μόνος γιος του Θεού αναμένονται από όλους τους Χριστιανούς για δύο χιλιάδες χρόνια για να αποφανθεί η κόσμο για χίλια χρόνια, μέχρι το τέλος του κόσμου.

 

Όσον αφορά την απογραφή, δεν είναι εξαντλητικός, βιβλική σημάδια και προφητείες σηματοδοτεί την επιστροφή του Κυρίου μας Ιησού Χριστού, σας καλώ να διαβάσετε το blog του Daniel Shepherd που έκανε μια αξιόλογη δουλειά.

 

Σημειώνουμε με κάποια έκπληξη ότι όλες οι βιβλικές προφητείες και τα σημάδια, ανακοινώνοντας την επιστροφή του έχουν εκπληρωθεί στη γενιά μας!

 

Το ποσό της βιβλικής σημεία και προφητείες (πάνω από πενήντα σημαντικό) ανακοινώνοντας την επιστροφή του Ιησού Χριστού, που εκτελούνται κατά τη διάρκεια της γενιάς μας ως μια σειρά από αδιάσειστα αποδεικτικά στοιχεία.

 

Να αναγνωρίσουν και να κατανοήσουν τη σημασία της επιστροφής του Ιησού Χριστού στη Γη, θα πρέπει να ξεκινήσει από την κατοχή της αντικειμενικότητας και της διαφάνειας για να κατανοήσουν και να παραδεχθούμε ότι ολόκληρος ο πολιτισμός μας βασίζεται και στηρίζεται στον Ιησού Χριστό.

 

Ακολουθώντας το παράδειγμα του κόσμου ημερολόγιο που βασίζεται στην γέννηση του Ιησού Χριστού, είμαστε στο 2015, ώστε το δύο χιλιάδες δέκατο πέμπτο έτος μετά τη γέννηση του Ιησού Χριστού.

 

Ο άνθρωπος αυτός « Ιησούς » γεννήθηκε σε έναν στάβλο και το χειμώνα έχει καμία θερμότητα από εκείνες που προκαλούνται από τους γονείς του και από τα ζώα που ήταν παρόντες, έχει κατά τα τρία τελευταία χρόνια της ζωής του, τριάντα to τριάντα τρία χρόνια κήρυξε ότι ήταν ο Μεσσίας ανακοίνωσε στη Βίβλο (η πρώτη διαθήκη).

 

Είχε μαζί του κατά τη διάρκεια των τριών χρόνων του κηρύγματος των Δώδεκα Αποστόλων δίδαξε.

 

Αυτό ταπεινός άνθρωπος, κήρυξε το βασίλειο του Θεού, έκανε θαύματα, περπάτησε στο νερό, θεράπευσε τους αρρώστους, ακόμα και ανάστησε νεκρούς (Λαζάρου).

 

Επίσης, ως εκ θαύματος πολλαπλασιάζεται φραντζόλες και τα ψάρια να ταΐσουν τα πλήθη που ήρθαν να ακούσουν τα κηρύγματά του.

 

Αυτός ο άνθρωπος ο οποίος κήρυξε τη συγχώρεση και αγάπη, συνελήφθη, ταπεινωμένος, προσβεβλημένος, χλευάζεται, βασανίστηκε και τελικά σταυρώθηκε στον Γολγοθά ανάμεσα σε δύο κλέφτες!

 

Αλλά αυτός ο άνθρωπος « Ιησούς » δεν ήταν ένας άνθρωπος σαν τους άλλους, ήταν ο μόνος γιος του Θεού και ήρθε πίσω στη ζωή, στην αυγή της τρίτης ημέρας παρελθόν από τον τάφο, αποδεικνύοντας αποστόλους και πάνω του πεντακόσιοι άνθρωποι που μέσα από τον ο γιος του Θεού, κάθε άνθρωπος θα μπορούσε να έχει αιώνια ζωή, γι ‘αυτόν ο μόνος γιος του Θεού, είχε συμφωνήσει να περάσει μέσα από το θάνατο για την άφεση των αμαρτιών μας.

 

Πριν από την επιστροφή προς τον Πατέρα, ο Ιησούς Χριστός υποσχέθηκε να επιστρέψει στο τέλος του χρόνου για να πάρει την Εκκλησία Του (τους οπαδούς του, οι οποίοι έχουν σωθεί με τη χάρη Του) και στη συνέχεια επιστρέφουν στο βασιλέψει στη γη για χίλια χρόνια για να σώσει από την αξία πριν τελευταία κρίση εκείνοι που έχουν επιβιώσει από την ημέρα της οργής του Θεού.

 

Ο Θεός είναι επίσημη. Δεν ακάθαρτο πράγμα μπορεί να μπει στη βασιλεία των ουρανών και να ζήσουν για πάντα.

 

Ο άνθρωπος είναι φορέας του προπατορικού αμαρτήματος είναι στην πραγματικότητα ήδη καταδικασμένη κατά τη γέννηση.

 

Αλλά ο Ιησούς Χριστός με τη θυσία Του μας έχει δικαιώσει ενώπιον του Θεού Πατέρα του και ως εκ τούτου μπορούμε να σωθούμε και να μπει στη βασιλεία των ουρανών με τη χάρη του Κυρίου μας Ιησού Χριστού.

 

Έτσι μπορούμε όλοι από την αγάπη του Ιησού Χριστού, χωρίς πρόσβαση αξία για τη βασιλεία των ουρανών.

 

Αυτό μπορούμε ακόμα και τώρα, επειδή κάτω είναι στην κατάσταση της χάριτος που χορηγείται από τον Ιησού Χριστό.

 

Απλά μας να επωφεληθούν από αυτή την κατάσταση της χάριτος του Ιησού Χριστού, για να βαφτιστεί, να ζητήσει συγχώρεση του Θεού για όλες τις αμαρτίες μας, να μετανοήσει για τα παραπτώματά μας και να ισιώσει τη ζωή μας πριν από τον τερματισμό της κατάστασης της Χάριτος.

 

Αυτή η κατάσταση χάριτος θα λήξει τη στιγμή της απομάκρυνσης των μελών της εκκλησίας που σχηματίζεται από όλους όσοι έχουν έρθει στο Χριστό.

 

Κατά Ματθαίον Ευαγγέλιο κεφάλαιο 24, στίχοι Νο 31, 40, 41

 

31 Και θα αποστείλει τους αγγέλους του με δυνατή σάλπιγγα, και θα συγκεντρώσει τους εκλεκτούς του από τους τέσσερις ανέμους, από τη μια άκρη του ουρανού στην άλλη.

40 Δύο γυναίκες θα άλεσης στο μύλο? Κάποιος θα πρέπει να ληφθούν και η άλλη αριστερά

41 Στη συνέχεια, πρέπει να είναι δύο στον τομέα? Κάποιος θα πρέπει να ληφθούν και το άλλο αριστερά?

 

Στο Ευαγγέλιο του Ματθαίου κεφάλαιο 24 στίχος 33 και 34, η Γραφή δηλώνει επίσης

 

Link:

Ώρα λήξης

 

Ομοίως, όταν βλέπεις όλα αυτά τα πράγματα, ξέρουν ότι ο Υιός του ανθρώπου είναι κοντά, στην πόρτα.

Θα σας πω την αλήθεια, αυτή η γενιά δεν θα περάσει μέχρι να λάβει όλα αυτά τα πράγματα.

 

Δεδομένου ότι ζούμε στους έσχατους καιρούς από την εκπλήρωση των αποκαλυπτικών προφητειών και σημάδια, τόσο πριν από το τέλος αυτής της γενιάς, ο Ιησούς Χριστός θα επιστρέψει στη Γη.

 

Είναι μια βεβαιότητα!

 

La seule question qui reste sans réponse est le jour et l’heure de ce retour, puisque la bible précise que Dieu seul les connaît.

 

Αυτό που είναι επίσης σαφές σε αυτό το ίδιο το κεφάλαιο 24 του Ευαγγελίου του Ματθαίου στο στίχο 36

Όσο για την ημέρα και την ώρα κανείς δεν ξέρει, ούτε οι άγγελοι των ουρανών ούτε ο Γιος, παρά μόνο ο Πατέρας.

 

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι τα ακόλουθα εδάφια αναφέρουν ότι η επιστροφή του Ιησού Χριστού θα ξαφνικά.

 

Ενώ είναι σημαντικό τώρα να έρθουν στον Χριστό είναι γιατί μπορούμε να σωθούμε από χάριτος που χορηγείται ακόμα και για ένα μικρό χρονικό διάστημα από τον Ιησού Χριστό και ως εκ τούτου έτσι να επωφεληθούν άμεσα από την αιώνια ζωή χωρίς να δει το θάνατο.

 

Μετά την απομάκρυνση από τα μέλη της εκκλησίας του, εκείνοι που εξακολουθούν να υπάρχουν και που θα σωθεί από την αξία του θα είναι κατά τη διάρκεια της χιλιετίας (δίκαιη ζωή, ταπεινή και χωρίς αμαρτία …!)

 

Αλλά θα πρέπει πρώτα να περάσει από την όλη τη διάρκεια της ημέρας της οργής του Θεού, που θα συνεχιστεί και μετά την αρπαγή της εκκλησίας και να περάσει μέσα από το θάνατο, πριν πάρει την αιώνια ζωή.

 

Αλλά το χειρότερο είναι ότι, καθώς είμαστε στο τέλος του χρόνου, εκείνοι που δεν θα σωθεί και ποιος θα χάσουν τη ζωή τους, μπορούν να καταδικαστούν απ ‘ευθείας στην κόλαση για την αιωνιότητα.

Μετανοείτε τώρα!

.

Η επιλογή είναι δική σας, ο Θεός μας έχει δώσει όλα την «ελεύθερη βούληση» και κάθε Ως εκ τούτου, έχει αυτό το υπέροχο δώρο « Ζωή » , σύμφωνα με το θέλημά του.

 

Αλλά να θυμάστε ότι Αιωνιότητα είναι του Θεού και αν αρνηθείς αυτό το τεντωμένο χέρι του Ιησού Χριστού, δεν μπορείτε να μπείτε στη βασιλεία των ουρανών με τη χάρη που μας δίνει ακόμη και για ένα μικρό χρονικό διάστημα.

 

ΙΙΙ Η ετοιμότητα της επιστροφής του Ιησού Χριστού

  prev_bg_4

Η στιγμή της συγκομιδής έρχεται!

Λαμβάνοντας υπόψη τα τρέχοντα γεγονότα και τα επιτεύγματα των βιβλικές προφητείες και τα σημάδια, την επιστροφή του Χριστού είναι επικείμενη.

 

Σας καλώ να διαβάσετε το άρθρο μου:

ΠΟΛΕΜΟΣ διάστημα μεταξύ Ιησού Χριστού και LUCIFER ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ

 

Γνωρίζουμε από την Αγία Γραφή ότι η επιστροφή αυτή θα είναι σε οικονομικές δυσκολίες και τους πόνους του τοκετού. (πολέμους, καταστροφές, βία και την ανηθικότητα)

 

1 Θεσσαλονικείς 5: 3 για το πότε θα πρέπει να πούμε, την ειρήνη και την ασφάλεια? Στη συνέχεια ξαφνική καταστροφή έρχεται πάνω τους, όπως οι πόνοι της γέννας σε μια έγκυο γυναίκα, και δεν πρέπει να ξεφύγουν .

Ιωάννης 16: 21 Όταν μια γυναίκα γεννάει, έχει θλίψη, γιατί ώρα της έχει έρθει? Αλλά όταν έχει γεννήσει παιδί, θυμάται πλέον την αγωνία, για την χαρά που έχει ένα άτομο γεννιέται στον κόσμο.

 

Θα έχουν ξεφύγει κανείς ότι από το 29 του Σεπτεμβρίου, 2008 η ανθρωπότητα ζει σε μια κατάσταση οικονομικής κρίσης και την παγκόσμια καταστροφή.

 

Όσο περισσότερο πλησιάζει την επιστροφή του Ιησού Χριστού και οι πόνοι και οι δυσκολίες είναι μεγάλα και φωτεινά. Και αυτό είναι ό, τι βλέπουμε στην καθημερινή μας σταδιακά.

 

Βιώνουμε σήμερα μια γενικευμένη πολεμική σύρραξη από το Μάρτιο 2012 Ανατολή μέσων οδήγησε από ισλαμιστές φανατικούς που διώκουν και να σκοτώσει όσους τους αντιτίθενται και έσφαξαν πολλούς Χριστιανούς για να περάσει.

 

Η μέση Ανατολή φλέγεται! 

.

Στην Αφρική, οι πάρα πολλοί άνθρωποι διώκονται και σφαγιάστηκαν από φανατικούς ισλαμιστές.

 

Πολλές οικογένειες που δολοφονήθηκαν από αυτές τις τρελές ισλαμιστές που είναι αληθινοί βάρβαρη υπηρέτες του Εωσφόρου.

 

Πολλές δυτικές χώρες που συμμετέχουν (ad-free) στον πόλεμο εναντίον του φανατικού ισλαμισμού, τόσο στην Αφρική και τη Μέση Ανατολή.

 

Σύμφωνα με την ανάλυσή μου από το τέλος του χρόνου, αυτός ο πόλεμος κατά του ισλαμισμού είναι ότι του Αρμαγεδδώνα, όταν ο Ιησούς Χριστός θα έρθει σύντομα να τελειώσει.

 

Δείτε το άρθρο μου:

Η επιστροφή του Ιησού Χριστού επί της 14ης Μαΐου Ή 15 Σεπτέμβρη 2015! ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ γιορτή των σαλπίγγων

 

IV Το τέλος του χρόνου του πολέμου

Τζιχάντ-Daesh

Αυτός ο πόλεμος είχε ανακοινωθεί μας στην Αγία Γραφή ιδιαίτερα από τους προφήτες:

 

Δανιήλ 11

Δώδεκα παρα είκοσι Και στο τέλος του χρόνου, ο βασιλιάς του νότου θα χτυπήσει εναντίον του, και ο βασιλιάς του βορρά θα έρθει εναντίον του σαν ανεμοστρόβιλος, με άμαξες, και με καβαλάρηδες, και με πολλά πλοία, και να εισέλθουν στη χώρα πλημμύρα και να περάσει μέσα?


11:41 ET θα έρθει στην ένδοξη γη, και πολλές χώρες θα πέσουν? αλλά αυτές θα πρέπει να ξεφύγει από το χέρι του: Εδώμ, και ο Μωάβ, και ο επικεφαλής του γιου του Άμμωνα.

 

Ιωήλ 3

Θα παράγουν τεράστια σημάδια στους ουρανούς και στη γη: . αίμα, φωτιά και στήλες καπνού Και ο ήλιος θα σκοτεινιάσει, και το φεγγάρι θα γίνει αίμα , πριν έρθει η ημέρα του Κυρίου, η μεγάλη ημέρα . και φοβερή Στη συνέχεια, ο καθένας που ζητά από τον Κύριο θα σωθεί [ β ] : σύμφωνα με τα λόγια του Κυρίου [ γ ] , θα υπάρξουν επιζώντες στο όρος Σιών και στην Ιερουσαλήμ [ d ] , η επιζώντες τους οποίους ο Κύριος αποκαλεί [ e ] .

 

Αυτός ο πόλεμος από το τέλος του χρόνου φαίνεται να ξεκίνησε Μάρτιο 2012 με τον πόλεμο στη Συρία περίπτωση κατά την οποία 42 μήνες αργότερα, η οποία είναι η διάρκεια της βασιλείας του Αντιχρίστου, την φυσική επιστροφή του Ιησού Χριστού στη Γη θα μπορούσε να μπορεί κάλλιστα να είναι γύρω Σεπτέμβριος 2015 .

 

Δείτε το άρθρο μου:

https://victorpicarra.wordpress.com/2015/02/12/a-la-fin-du-monde-la-terre-sera-detruite/

 

Το βιβλίο της Αποκάλυψης μας λέει ότι θα υπάρξουν αρκετές κύριους χαρακτήρες ομιλητές στο τέλος του χρόνου.

 

Ο δράκος είναι ο Σατανάς, δύο θηρία, ένα που να ανεβαίνει από τη θάλασσα, και το άλλο ποσό της Γης, και ο ψευδοπροφήτης.

 

Δείτε το άρθρο:

http://www.bible-ouverte.ch/cours-formation-biblique/cours-credo-chapitre-5/1470-5-2-2-le-regne-de-lantichrist.html

 

Υπό το φως των ειδήσεων, βλέπουμε στη Μέση Ανατολή, που είναι το Ισλαμικό Κράτος το οποίο κάνει πόλεμο με τους αγίους, και αυτό είναι μέρος του μουσουλμανικού κόσμου που υποστηρίζει και χρηματοδοτεί την ΑΠ  »  Ισλαμικού Κράτους « 

 

Μουσουλμάνοι χωρίζονται σε δύο μεγάλες οικογένειες Σιίτες   καιΣουνίτες και Αλεβίτες διάφορους κλάδους, οι Αλεβίτες, Δρούζων και Kharijites.

 

Όλοι αυτοί οι άνθρωποι είναι σε πόλεμο για πάντα και ιδιαίτερα μετά τον θάνατο του Μωάμεθ.

 

Στο κεφάλι του «  Ισλαμικού Κράτους » είναι ένα από τα θηρία, βεβαίως καταλαβαίνετε ότι δεν θα καλέσει το όνομά του στον κόσμο σε τηλεοπτικά κανάλια ή ότι είναι ένα βιβλικό θηρία.

 

Παρ ‘όλα αυτά αυτός που κινεί τα νήματα αυτού του πολέμου στις σκιές είναι ο αντι-Χριστός.

 

Οι ισλαμιστές που σχηματίζεται στο στρατό των ψευδών Προφήτη Μωάμεθ , που διαπράττουν τις χειρότερες θηριωδίες και σφάζοντας τους χριστιανούς στο όνομα του Κορανίου, Χαντίθ και ο Αλλάχ τους.

 

V Η φυσική επιστροφή του Ιησού Χριστού και της χιλιετίας

 l_a-de-Αποκαλύψεις-the-back-του-Ιησού Χριστού

 

Πριν από την επιστροφή του Ιησού Χριστού θα πρέπει να παράγουν τα δύο μεγάλα θαύματα:

 

1 Θεσσαλονικείς 4:14 – 15 – 16- 17-18 

 

14 Ο Ιησούς, πιστεύουμε, πέθανε και αναστήθηκε? Ομοίως, πιστεύουμε επίσης, όσους έχουν κοιμηθεί, ο Θεός, μέσω του Ιησού, φέρει μαζί του.

 

15   Για τον λόγον του Κυρίου, σας δηλώνουμε το εξής: ζούμε, οι οποίοι εξακολουθούν να υπάρχουν για την έλευση του Κυρίου δεν θα τους τα οποία κοιμούνται αποτρέψει.

 

16 Κατά το σήμα δίνεται από τη φωνή του αρχαγγέλου, και με σάλπιγγα Θεού, ο ίδιος ο Κύριος θα κατέβει από τον ουρανό, και όσοι πέθαναν εν Χριστώ θα αναστηθούν πρώτα.

 

17 Στη συνέχεια, η οποία είναι ζωντανή και ότι είμαστε ακόμα εδώ, θα πρέπει να αλιεύονται στα σύννεφα του ουρανού, μαζί με αυτούς, για να συναντήσουμε τον Κύριο. Έτσι θα είμαστε πάντοτε μαζί με τον Κύριο.  
.
.
18 Γι ‘αυτό, καθησυχάσει ο ένας τον άλλο με αυτό που μόλις είπα.

 

1) Η ανάσταση των νεκρών

     

Οι νεκροί εν Χριστώ, δηλαδή σε αυτούς που έχασαν τη ζωή τους, αλλά που έχουν απαχθεί αν ήταν ζωντανός θα αναστηθούν και θα έχουν άμεση πρόσβαση στην αιώνια ζωή.

 

2) Η Αρπαγή της Εκκλησίας

 

Όλοι όσοι είναι ζωντανοί και οι οποίοι έχουν έρθει στο Χριστό, θα σωθούν από την αγάπη και τη χάρη.

 

Μαζί με εκείνους που έχουν αναστηθεί, θα είναι σε μια στιγμή, σε ένα κλείσιμο του ματιού, επεξεργασία, επικάλυψη ενός ένδοξο σώμα και θα αυξηθεί μαζί να συναντήσουμε τον Κύριο στον αέρα.

 

Θα έχετε άμεση πρόσβαση στην αιώνια ζωή και να παραστεί στο γάμο του Αρνίου θα είναι η αιώνια διαθήκη ότι ο Ιησούς Χριστός θα είναι με τα μέλη της Εκκλησίας Του.

 

Πριν από την επιστροφή του Ιησού Χριστού, πρέπει επίσης να προσκομίσει την «ημέρα» της οργής του Θεού.

 

Η περίοδος αυτή δεν είναι υποχρεωτική για χρονικό διάστημα μιας ημέρας.

 

Νομίζω ότι η περίοδος είναι γνωστή ως η ημέρα της οργής του Θεού είναι το ίδιο με το τέλος του χρόνου εκδηλώνεται ως τη γέννηση του πιο ζωντανό τον πόνο κάθε μέρα από την προηγούμενη ημέρα.

 

Σε αυτή την περίπτωση, η παραμονή της την επιστροφή του Ιησού Χριστού θα πρέπει να είναι η ημέρα κατά την οργή του Θεού θα εκδηλωθεί με περισσότερη δύναμη.

 

Μια προφητεία αναφέρει τρεις μέρες του σκότους, είναι ότι απόPadre ΓΤΠ , θα μπορούσαν κάλλιστα να είναι οι τελευταίες τρεις ημέρες πριν από τη φυσική επιστροφή του Κυρίου μας Ιησού Χριστού.

 

Μετά από αυτό η αρπαγή θα πάρει κάποιο χρόνο (άγνωστης διάρκειας, που μπορεί να κυμαίνεται από λίγα λεπτά έως επτά έτη).

 

Γνωρίζουμε ότι ο Ιησούς Χριστός κατά την επιστροφή του θα σταματήσει τον πόλεμο του Αρμαγεδδώνα και θα κρίνει τα έθνη και τους άνδρες.

 

Μετά την επιστροφή της ζωής του Ιησού Χριστού θα συνεχιστεί για όσους είχαν την ευκαιρία να επιβιώσει από την ημέρα της οργής του Θεού.

 

Θα υπάρξουν νέοι νόμοι και οι νέες τιμές!

 

Αυτές οι αλλαγές θα συμβούν σε ανθρώπινη κλίμακα.

 

Ο Ιησούς Χριστός δεν θα μετατρέψει τον άνθρωπο ως εκ θαύματος!

 

Δεν είναι ότι δεν μπορεί να ολοκληρώσει αυτόν τον άθλο, δεδομένου ότι έχει ήδη γίνει με την ανάσταση των νεκρών και την μετατροπή αυτών που έχουν αφαιρεθεί, αλλά απλώς και μόνο επειδή ο άνθρωπος που θα ζήσει τη χιλιετία θα συνεχίσει να μαθαίνουν και να αναπτύσσονται στο δικό τους ρυθμό του θνητού ανθρώπου.

 

Παρ ‘όλα αυτά ο Ιησούς Χριστός φυσικά είναι στη Γη θα έχει μια πολύ ισχυρή επίδραση στην ζωή και εκείνη του ανθρώπου θα είναι μεγαλύτερη.

 

Έθνη θα πρέπει κατά πάσα πιθανότητα να σταθεί για να επιτευχθεί η αλλαγή, και την ομαλή εξέλιξη της ανθρώπινης ζωής.

 

Είναι χίλια χρόνια από συνεχείς αλλαγές που περιμένουν τον άνθρωπο κατά τη βασιλεία του Ιησού Χριστού.

 

Είχα ήδη μια καλή πενήντα χρόνια οι τεχνολογικές εξελίξεις και είναι βέβαιο ότι το αποκορύφωμα της αυτό που γνωρίζουμε σήμερα η τεχνολογία, θα εμφανιστεί σε χίλια χρόνια τόσο προηγμένη όσο μπορεί να φαίνεται μια πυριτόλιθο σήμερα σκαλισμένα από τον προϊστορικό άνθρωπο να είναι εργαλείο του!

 

Η τεχνολογία θα εξακολουθεί να κάνει πολλά καλά γίγαντες. Αλλά η μεγαλύτερη εξέλιξη του ανθρώπου θα είναι στον τομέα της κατανόησης της ζωής, της αγάπης και της συγχώρεσης.

 

Ζωή, Αγάπη και Συγχώρεση είναι δυνάμεις των δημιουργικών ενεργειών που οδηγούν τον άνθρωπο προς νέες επιστημονικές και πνευματικές όρια.

 

Κατά τη διάρκεια της βασιλείας του Ιησού Χριστού, η ζωή μας θα συνεχίσει τη διατήρηση της ισχύος της ελεύθερης βούλησης, αλλά σύμφωνα με τους νέους κανόνες και τους νόμους που υπαγορεύονται από τον Ιησού Χριστό.

 

Ο άνθρωπος που θα ζήσει περισσότερο.

Ένα εκατό χρόνια ένας άνθρωπος είναι ακόμα νέος!

 

Ο άνθρωπος που θα ζήσει πολύ περισσότερο, αλλά ο θάνατος θα παρόλα αυτά δεν έχει ακόμη διαγραφεί.

 

Στη νέα του ζωή υπό τη βασιλεία του Ιησού Χριστού ο άνθρωπος θα συνεχίσει να εργάζεται, αλλά ο σκοπός αυτής της εργασίας θα είναι διαφορετική.

 

Δεν θα πρέπει να ψάχνει για μέγιστη προσωπική οικονομικό όφελος από την εργασία και το εμπόριο που θα γίνει η αναζήτηση, αλλά η χρησιμότητα της εργασίας και του εμπορίου για την ευημερία της ανθρωπότητας και την προσωπική και συλλογική πλουτισμό μέσω της εκπαίδευσης .

 

Αυτό δεν έχει καμία ομοιότητα ή ακόμα και από απόσταση με τον καπιταλισμό, τον κομμουνισμό ή τον κολεκτιβισμό.

 

Η νέα εταιρεία θα είναι μια κοινωνία κοινή χρήση από την Αγάπη. Θα διαρκέσει τα χίλια χρόνια της Βασιλείας του Ιησού Χριστού.

 

Κατά τη διάρκεια αυτών χιλιάδες χρόνια ο θάνατος θα εξακολουθούν να υπάρχουν, γιατί η αιωνιότητα θα αρχίσει μόνο μετά την τελευταία απόφαση στο τέλος των χιλίων ετών.

 

Αλλά εκείνοι που έχουν αφαιρεθεί πριν από τη φυσική επιστροφή του Ιησού Χριστού, που θα έχουν ήδη αποκτήσει αιώνια ζωή και βασιλεία για χίλια χρόνια μαζί με τον Χριστό.

 

Όσοι έχουν καταργηθεί, θα συνεχίσουν να εξελίσσονται, βοηθώντας τους άλλους.

 

Αυτό είναι σύμφωνα με τη Βίβλο και τις εκπτώσεις μου τι πρέπει να γίνει με την επιστροφή και την βασιλεία του Ιησού Χριστού.

 

Κατά τη διάρκεια των χιλιάδων χρόνων της βασιλείας του Ιησού Χριστού στη Γη ο καθένας μπορεί να καθαρίσει και να εξελίσσονται.

 

Όμως, επειδή υπάρχει ένα, αλλά και το μέγεθος.

 

Χίλια χρόνια είναι μεγάλο χρονικό διάστημα, αλλά προφανώς θα είναι πολύ μικρή για το νέο όλη η ανθρωπότητα κατανοήσει και αποδεχτεί τους διδασκαλία, τις αξίες και τους νόμους του Ιησού Χριστού.

 

Η Βίβλος μας λέει ότι στο τέλος της βασιλείας του Ιησού Χριστού, ο Σατανάς θα πρέπει να χαλαρώσει και μία φορά, θα προσπαθήσει και πάλι τα έθνη και τους άνδρες.

 

Θα ακολουθήσει μια τελική παγκόσμια σύγκρουση που θα είναι και πάλι να νικήσει τον Σατανά.

 

Στη συνέχεια, παρεμβαίνει η τελευταία απόφαση και ο Σατανάς θα ριχτούν στην κόλαση με όλους εκείνους που έχουν ακολουθήσει.

 

VI Η Τελική Κρίση

εικόνες  

Η τελική απόφαση, όπως υποδηλώνει το όνομα θα είναι η τελευταία κρίση του Θεού θα κάνει στους θνητούς.

 

Όλες οι νεκροί όλων των εποχών θα αναστηθούν και θα κριθούν με όλες τις συνθήκες διαβίωσης βασίζεται στις ενέργειες της ζωής τους.

 

Κάποιοι θα σωθούμε, να ζήσουμε για πάντα και θα μπει στη βασιλεία των ουρανών, αλλά άλλοι θα καταδικαστούν στην αιωνιότητα στην κόλαση.

 

Κόλαση θα είναι ένας κόσμος χωρίς αγάπη ή την ελπίδα.

 

Σήμερα είναι ακόμα δυνατό να σωθεί από την αγάπη και τη χάρη του Ιησού Χριστού.

 

Αλλά αύριο τι θα γίνει αυτό;

 

Επιλέξτε καλά το δρόμο σας, επειδή η αιώνια ζωή σας θα είναι ανάλογα με το τι θα αποφασίσει σήμερα.

 

VII Η Νέα Γη

 65937784

 

Μετά την τελευταία απόφαση την οποία κανείς δεν ξέρει πώς θα λάβει χώρα στο χρόνο, όλοι όσοι έχουν σωθεί από τις καλές πράξεις της ζωής τους θα πρέπει να καθοδηγείται από τον Ιησού Χριστό σε μια νέα γη κάτω από ένα νέο ουρανό.

 

Και όλοι όσοι έχουν καταδικαστεί από τον Ιησού Χριστό να τις κακές πράξεις της ζωής τους θα χαθεί μαζί με τις παλιές καλές μας Γη θα καταστραφεί.

 

Αυτή είναι η διδασκαλία της Βίβλου για την τρίτη περίοδο της ζωής του ανθρώπου που θα είναι η βασιλεία του Κυρίου μας Ιησού Χριστού,

 

Η πρώτη περίοδος ήταν η μεγαλύτερη, ήταν η ανθρώπινη ζωή πριν από τον πρώτο ερχομό του Ιησού Χριστού υπάρχουν δύο χιλιάδες χρόνια.

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια αυτής της πρώτης περιόδου ο Θεός παρενέβη στη ζωή του ανθρώπου άμεσα, στη συνέχεια, με τους αγγέλους του και στη συνέχεια από τους προφήτες του.

 

Η δεύτερη περίοδος της ανθρώπινης ζωής είναι το μέρος ανάμεσα στον πρώτο έρχεται και το δεύτερο ερχομό του Ιησού Χριστού.

 

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια αυτών των δύο χιλιάδων χρόνων (δεύτερη περίοδος) δεν υπήρξε άμεση παρέμβαση του Θεού ή ένα μήνυμα που εκδίδονται από τους αγγέλους του, ούτε την άμεση επέμβαση του Χριστού, ούτε προφήτης από τον Θεό? για τον Ιησού Χριστό για να μας βοηθήσει σε περίπτωση απουσίας του, μας έστειλε το Άγιο Πνεύμα  του Θεού οδηγεί και βοηθά όλους όσους ήρθαν σ ‘αυτόν μέσω του βαπτίσματος.

 

Μόνο η Παναγία έχει κάνει τις εμφανίσεις και τα θαύματα κατά τη διάρκεια αυτών των δύο χιλιάδες χρόνια να αναβιώσει την πίστη σε περιόδους επιτρέποντας έτσι ο άνθρωπος να θυμόμαστε ότι ο Ιησούς Χριστός υποσχέθηκε να επιστρέψει και θα κρατήσει την υπόσχεσή του κατά το χρόνο που έχει αποφασιστεί από τον Θεό Πατέρα.

 

Η τρίτη περίοδος είναι η συντομότερη, αλλά θα είναι ανθρώπινης ιστορίας η πιο σημαντική, διότι θα μεταφέρει μεταξύ θνητή ζωή και αιώνια ζωή του ανθρώπου.

 

Κάποιοι θα πάνε στην αιώνια ζωή στη βασιλεία των Ουρανών και άλλων για την αιωνιότητα στην κόλαση.

 

Ποια θα είναι η ζωή του αθάνατου άνθρωπος στην βασιλεία των ουρανών μόνο ο Θεός ξέρει.

 

Προσωπικά πιστεύω ότι ο Θεός δημιούργησε τον άνθρωπο, ώστε να αλλάζει συνεχώς εξαιτίας των όσων χρησιμοποιούν αθάνατα δημιουργήματα του Θεού, αν και όχι πάντα εξελίσσονται και ατελείωτες.

 

Ο άνθρωπος γίνεται αθάνατος να γίνει μια άπειρη ύπαρξη!

 

Η επιλογή των μελλοντικών σας είναι τώρα θα πρέπει να το κάνουμε!

 

Έχουμε χίλια χρόνια μπροστά μας πριν από το τέλος και την καταστροφή της Γης!

 

Όπως έχω ήδη πει και επαναλαμβάνεται πολλές φορές,

« Δεν είμαι προφήτης »

γι ‘αυτό μπορεί να είναι λάθος.

Αυτό δεν θα είναι η πρώτη φορά!

 

Παρ ‘όλα αυτά, τα γεγονότα δείχνουν ότι οι προφητείες εκπληρώνονται καθημερινά μπροστά στα μάτια μας.

 

Σας προσκαλούμε να παρακολουθήσετε αυτό το βίντεο Ραβίνος Ρον Chaya για τους έσχατους καιρούς

 

σύνδεση με την πλήρη έκδοση του βίντεο

http://www.leava.fr/cours-torah-judaisme/actualites/conflit-israelo-arabe/5775-annee-guerre.php

 

Αδελφοί και Αδελφές εν Χριστώ, θα γίνει επίσης τους στρατιώτες και τους μάρτυρες του αναστημένου Χριστού.

Ο χρόνος θα κυκλοφορήσει και σας παρακαλώ όλους ευγενικά γνωρίζουν ή να το ανακαλέσει την ύπαρξη αυτού του blog σε όλες τις επαφές σας, έτσι ώστε όλοι να συνειδητοποιήσουν συγκεκριμένες περιόδους της ανθρώπινης ιστορίας που ζει τώρα την ανθρωπότητα.

Blog Διεύθυνση

https://victorpicarra.wordpress.com/

sentinelle3

Ο Ιησούς Χριστός είναι Βασιλιά μου

. /: /.

Μπορείτε να έχετε άμεση πρόσβαση όλα τα άρθρα μου από αυτό το σύνδεσμο.

http://wordpress.com/read/blog/id/10443259/

 

Δεν μπορώ να τελειώσει αυτό το άρθρο, αν και καιρό αφιερωμένη στην Αποκάλυψη χωρίς να επισυνάψετε ένα αντίγραφο του βιβλίου της Αποκάλυψης τζιν. (Αντιγραφή στο δίχτυ)

 

Οι τελευταίες ημέρες θα είναι το πιο δύσκολο και χωρίς τη βοήθεια του Θεού, την αγάπη του Ιησού Χριστού και της μεσιτείας της Παναγίας, θα είναι πολύ δύσκολο να μην υποκύψει στις τελικές στιγμές.

 

Ας προσευχηθούμε όλοι και προσευχόμαστε ξανά και ξανά την αγαπημένη μου αδελφοί και αδελφές εν Χριστώ, προκειμένου να προετοιμαστεί για την επικείμενη επιστροφή της αγαπημένης μας Βασιλιάς, ο Ιησούς Χριστός, ο μόνος γιος του Θεού. 

 

Πριν από την ανάγνωση του βιβλίου της Αποκάλυψης θα πρέπει να έχει τα κλειδιά, γιατί αυτό το βιβλίο είχε σφραγιστεί, όπως το βιβλίο του Δανιήλ, για την ανθρώπινη κατανόηση, μέχρι το τέλος του χρόνου.

.

Μερικά βασικά:

 

Για να κατανοήσουμε τα οράματα του Ιωάννη πρέπει να καταλάβουμε ότι είδε το χρόνο μας με το πλαίσιο αναφοράς της εποχής του.

 

Περιγράφοντας τις ακρίδες και τα άλογα, μπορούμε να καταλάβουμε ότι η περιγραφή του ταιριάζει επιθετικά ελικόπτερα.

 

Κατά την περιγραφή των δεξαμενών μπορούμε να καταλάβουμε ότι πρόκειται για δεξαμενές.

 

Όταν μιλάμε για επτά κεφάλια μπορούμε να καταλάβουμε ότι βλέπει επτά αριθμούς του προέδρους των ΗΠΑ για greenbacks (δολάρια).

 

Όταν μιλάμε για εικόνες που μιλούν, πρέπει να καταλάβουμε ότι αυτή είναι η τηλεόραση.

Και ούτω καθεξής …

.

Αυτός είναι ο λόγος που το βιβλίο σφραγίστηκε με κατανόηση ο άνθρωπος μέχρι το τέλος του χρόνου από τον δέκατο ένατο αιώνα, κανείς δεν μπορούσε να καταλάβει από τότε κανείς δεν ήξερε από επιθετικά ελικόπτερα, δεξαμενές και άλλους σύγχρονο πολεμικό υλικό που θα υπάρχει στο τέλος του χρόνου.

 

Θα δείτε ότι αυτό το βιβλίο αποκαλύπτει ότι ζούμε στην εποχή των οραμάτων του Ιωάννη.

.

Ευχαριστώ σε όλους τους αναγνώστες

Σας ευχαριστούμε για το WordPress 

Σας ευχαριστούμε για την Google 

.

Εκτός από ειδικές περιπτώσεις, το άρθρο αυτό (λίγο καιρό ομολογώ) θα είναι η τελευταία, τουλάχιστον μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2015, και ίσως ακόμα και μόνιμα αν ο Θεός θέλει την απομάκρυνση του από την εκκλησία και την επιστροφή του Κυρίου μας Ιησού Ο Χριστός συμβεί πριν από τότε.

Σας ευχαριστώ όλους και ο Θεός να σας ευλογεί.

Αντίο.

Σημείωση.

Ένα θέμα για να συλλογιστεί περιμένει το κάτω μέρος του αναγνώστη άρθρου.

Νικητής

Angel με τρομπέτα

Αποκάλυψη 1

 

1.1

Αποκάλυψη του Ιησού Χριστού (Αποκάλυψη σημαίνει αποκάλυψη) που του έδωσε ο Θεός για να δείξει στους δούλους του τα πράγματα που πρέπει σύντομα να έρθει, και έκανε γνωστό με την αποστολή άγγελό του στον δούλο του τον Ιωάννη,

 

1.2

Ποιος γυμνά ρεκόρ του λόγου του Θεού και τη μαρτυρία του Ιησού Χριστού, όλα αυτά που είδε.

 

1.3

Μακάριος αυτός που διαβάζει και αυτοί που ακούν τα λόγια της προφητείας, και να κρατήσει αυτά τα πράγματα τα οποία είναι γραμμένα σε αυτήν: Για την ώρα είναι κοντά.

 

1.4

Ιωάννης προς τις επτά εκκλησίες που είναι στην Ασία: Χάρη και ειρήνη σε σας από αυτόν που είναι και ποιος ήταν και ποιος είναι που έρχονται, και από τα επτά πνεύματα που είναι μπροστά στο θρόνο του?

 

1.5

και από τον Ιησού Χριστό ο μάρτυς ο πιστός, ο πρωτότοκος εκ των νεκρών, και ο άρχων των βασιλέων της γης! Σ ‘αυτόν που μας αγάπησε, και μας έλουσε από τις αμαρτίες μας με το αίμα του,

 

1.6

και μας βασιλείς και ιερείς εις τον Θεόν και Πατέρα του έχει κάνει? να τον είη η δόξα και στους αιώνες των αιώνων! Αμήν!

 

1.7

Ιδού, έρχεται με τα σύννεφα. Και κάθε μάτι θα τον δει, ακόμα και εκείνοι που τον διαπέρασε? και όλοι οι συγγενικοί κύκλοι της γης θα θρήνος λόγω του. Ναι. Αμήν!

 

1.8

Εγώ είμαι το Άλφα και το Ωμέγα, λέει ο Κύριος ο Θεός, ο οποίος είναι και ποιος ήταν και ποιος θα έρθει, ο Παντοδύναμος.

 

1.9

Ιωάννου, τον αδελφό σου και τους συναδέλφους συμμέτοχος στην θλίψη και την βασιλεία και υπομονή του Ιησού Χριστού, ήταν στο νησί που ονομάζεται Πάτμος, για τον λόγο του Θεού και τη μαρτυρία του Ιησού.

 

1,10

Ήμουν στο Πνεύμα την ημέρα του Κυρίου, και άκουσα πίσω μου μια δυνατή φωνή σαν μια τρομπέτα,

 

1,11

λέγοντας: Τι θα δείτε, γράψει σε ένα βιβλίο και να το στείλετε προς τις επτά εκκλησίες στην Έφεσο, τη Σμύρνη, την Πέργαμο, τα Θυάτειρα, Σάρδεις, Φιλαδέλφεια, και εις Λαοδίκεια.

 

1,12

Γύρισα να δω τι ήταν η φωνή να μου μιλά. Και που γύρισε, είδα επτά χρυσά κηροπήγια,

 

1,13

και στο μέσον των επτά κηροπήγια ένα όμοιος με υιόν ανθρώπου, ντυμένος με ένα μακρύ χιτώνα και με μια χρυσή ζώνη στο στήθος.

 

1,14

Το κεφάλι του και οι τρίχες του ήταν λευκά σαν λευκό μαλλί, σαν το χιόνι? Τα μάτια του ήταν σαν φλόγα φωτιάς?

 

1,15

τα πόδια του ομοια χαλκολίβανον, σαν να καίγεται σε φούρνο? και η φωνή του ήταν σαν φωνή από πολλά νερά.

 

1,16

Είχε στο δεξί του χέρι επτά αστέρια. Από το στόμα του βγαίνει ένα κοφτερό σπαθί με δύο άκρες? και η όψη του ήταν σαν ο ήλιος λάμπει στο δύναμή του.

 

1,17

Όταν τον είδα, έπεσα στα πόδια του σαν νεκρός. Έβαλε το δεξί του χέρι πάνω μου, λέγοντας: Μην φοβάστε!

 

1,18

Εγώ είμαι ο πρώτος και ο τελευταίος, και το καθιστικό. Ήμουν νεκρός? και ιδού, είμαι ζωντανός στους αιώνες των αιώνων. Έχω τα κλειδιά του θανάτου και του Άδη.

 

1,19

Γράψτε τα πράγματα που είδες, και οι οποίες είναι, και τα οποία πρέπει να είναι στο εξής?

 

1,20

το μυστήριο των επτά αστέρων που είδες στο δεξί μου χέρι και τα επτά χρυσά κηροπήγια. Τα επτά αστέρια είναι οι άγγελοι των επτά εκκλησιών και οι επτά κηροπήγια είναι οι επτά εκκλησίες.

 

Αποκάλυψη 2

 

2.1

Και προς τον άγγελο της εκκλησίας στην Έφεσο: Αυτά τα πράγματα λέει εκείνος που κρατάει τα επτά αστέρια στο δεξί του χέρι, που περπατάει ανάμεσα στις επτά χρυσά κηροπήγια:

 

2.2

Ξέρω τα έργα σου, τη δουλειά σας και την επιμονή σας. Ξέρω ότι δεν μπορεί να ανεχθεί το κακό? ότι έχετε ελέγξει αυτούς που αυτοαποκαλούνται απόστολοι, αλλά δεν είναι, και έκαμες τους ψεύτες βρέθηκε?

 

2.3

Έχετε επιμονή, έχετε υποστεί εξαιτίας του ονόματός μου, και εσύ κουραστεί.

 

2.4

Αλλά έχω κάπως εναντίον σου, επειδή άφησες πρώτη σου αγάπη.

 

2.5

Θυμήσου, λοιπόν, από όπου εσύ τέχνη πέσει, και να μετανοήσουν, και να κάνει τα πρώτα έργα? Αν όχι, θα έρθω σε σας και κινήσει την λυχνίαν σου εκ του τόπου αυτής, εκτός αν εσύ μετανοήσουν.

 

2.6

Αλλά τούτο έχεις, ότι μισείς τα έργα των Νικολαϊτών, τα οποία και εγώ μισώ.

 

2.7

Αφήστε αυτόν που έχει αυτιά να ακούσει τι λέει το Πνεύμα προς τις εκκλησίες Σ ‘αυτόν που νικά θα δώσω να φάει από το δέντρο της ζωής, που είναι στον παράδεισο του Θεού.

 

2.8

Και προς τον άγγελο της εκκλησίας στη Σμύρνη γράφουν? Αυτά τα πράγματα λέει ο πρώτος και ο τελευταίος, ο οποίος ήταν νεκρός, και είναι ζωντανός:

 

2.9

Ξέρω θλίψη σου και τη φτώχεια σου (αλλά εσύ είσαι πλούσιος) και τη βλασφημία αυτών που λένε ότι είναι Ιουδαίοι, και δεν είναι, αλλά είναι συναγωγή του σατανά.

 

2,10

Μην φοβηθείτε τι είστε έτοιμος να υποφέρουν. Ιδού, ο διάβολος θα ρίξει μερικούς από εσάς στη φυλακή, ότι το YE μπορεί να δοκιμάσει? Και θα έχετε θλίψη δέκα ημερών. Γίνε πιστός μέχρι θανάτου, και δώσω σοι τον στέφανον της ζωής.

 

2,11

Αφήστε αυτόν που έχει αυτιά να ακούσει τι λέει το Πνεύμα προς τις εκκλησίες? Αυτός που νικών δεν θέλει να πληγωθεί από τον δεύτερο θάνατο.

 

2,12

Και προς τον άγγελο της εκκλησίας στην Πέργαμο: Αυτά τα πράγματα λέγει ότι hath το κοφτερό σπαθί με δύο άκρες?

 

2,13

Ξέρω πού ζείτε, ξέρω πού το θρόνο του Σατανά. Κρατάς το όνομά μου και εχεις δεν αρνήθηκε την πίστη μου, ακόμα και σε εκείνες τις ημέρες όπου ο Αντίπας ήταν μάρτυς μου ο πιστός, ο οποίος σκοτώθηκε μεταξύ σας, όπου κατοικεί ο σατανάς.

 

2,14

Αλλά έχω κάπως εναντίον σου, επειδή έχεις εκεί τους που κρατούν τη διδασκαλία του Βαλαάμ, ο οποίος δίδασκε τον Βαλάκ να βάλει ένα εμπόδιο πριν από τον γιο του Ισραήλ, να τρώνε τα πράγματα που θυσιάζονται στα είδωλα, και πορνεύσαι.

 

2,15

Ομοίως, μπορείτε επίσης έχουν όσοι κατέχουν στο δόγμα των Νικολαϊτών.

 

2,16

Μετανοείτε, ως εκ τούτου? ειδάλλως, έρχομαι σε σένα γρήγορα, και θα αγωνιστούμε εναντίον τους με τη ρομφαία του στόματός μου.

 

2,17

Αφήστε αυτόν που έχει αυτιά να ακούσει τι λέει το Πνεύμα προς τις εκκλησίες Σ ‘αυτόν που νικά θα δώσω από το κρυμμένο μάννα, και θα του δώσει μια άσπρη πέτρα, και στην πέτρα ένα νέο όνομα γραμμένο, που κανένας δεν ξέρει εκτός από αυτόν που τη δέχεται.

 

2,18

Και προς τον άγγελο της εκκλησίας στα Θυάτειρα γράφουν? Αυτά τα πράγματα λέει ο Υιός του Θεού, ο οποίος έχει τα μάτια του σαν φλόγα φωτιάς, και του οποίου τα πόδια είναι όπως το λεπτό ορείχαλκο:

 

2,19

Ξέρω τα έργα σου, την αγάπη σας, την πίστη σας, πιστή υπηρεσία σας, την επιμονή σας και την τελευταία σας λειτουργεί περισσότερο από ό, τι το πρώτο.

 

2,20

Αλλά έχω αυτό ενάντια σε σας, ότι έχετε ανεχθεί ότι η γυναίκα Ιεζάβελ, ο οποίος αποκαλεί τον εαυτό της προφήτισσα, να διδάσκει και να αποπλανήσει υπαλλήλους μου να εμπλακώ σε πορνεία και να τρώνε ειδωλόθυτα .

 

2,21

Έδωσα το χρόνο της να μετανοήσει, και ότι δεν θα μετανοήσει από την πορνεία της.

 

2,22

Ιδού, εγώ θα την ρίξει σε ένα κρεβάτι, και μεγάλη θλίψη σε όσους διαπράττουν μοιχεία με την, εκτός αν δεν μετανοήσουν από τα έργα τους.

 

2,23

Θα σκοτώσω τα παιδιά της με το θάνατο? και όλες οι εκκλησίες θα γνωρίσουν ότι εγώ είμαι ο οποίος αναζητά το μυαλό και τις καρδιές, και θα δώσω στον καθένα σύμφωνα με τα έργα σας.

 

2,24

Για να σας, σε όλους τους υπόλοιπους που είναι στα Θυάτειρα, οι οποίοι δεν λαμβάνουν αυτή τη διδασκαλία, οι οποίοι δεν γνώρισαν τα βάθη του Σατανά, όπως τα αποκαλούν, σας λέω ότι δεν θα βάλει επάνω σας άλλο βάρος?

 

2,25

Αλλά αυτό το οποίο έχετε, κρατήστε γρήγορα μέχρις ότου έρθω.

 

2,26

Σ ‘αυτόν που νικάει, και κρατά τα έργα μου μέχρι το τέλος, δίνω εξουσία πάνω στα έθνη.

 

2,27

Αυτός θα τους ποιμάνει με σιδερένια ράβδο, καθώς σπάει τα πήλινα αγγεία, ακόμα και έχω λάβει από τον Πατέρα μου.

 

2,28

Και θα του δώσω το πρωινό αστέρι.

 

2,29

Αφήστε αυτόν που έχει αυτιά να ακούσει τι λέει το Πνεύμα προς τις εκκλησίες

 

Αποκάλυψη 3

 

3.1

Και προς τον άγγελο της εκκλησίας στις Σάρδεις: Αυτά τα πράγματα λέγει ότι έχων τα επτά πνεύματα του Θεού και τα επτά αστέρια: Ξέρω τα έργα σου. Ξέρω ότι είστε ζωντανοί, είστε νεκροί.

 

3.2

Να είστε προσεκτικοί και να ενισχύσουμε αυτό παραμένει και είναι έτοιμος να πεθάνει? γιατί δεν έχουν βρει τα έργα σου τέλεια ενώπιον του Θεού.

 

3.3

Θυμήσου, λοιπόν, πώς έβαλες παρέλαβες και άκουσες, και κρατήστε γρήγορα, και να μετανοήσουν. Αν δεν προσέξετε, θα έρθω σαν κλέφτης, και δεν θέλεις ξέρω τι ώρα θα έρθει επάνω σου.

 

3.4

Αλλά έχετε μερικά άτομα στις Σάρδεις, που δεν μόλυναν τα ιμάτιά τους? Θα περπατήσουν μαζί μου με λευκά, επειδή είναι άξιοι.

 

3.5

Ο νικών θέλει να ντυθεί με λευκά ιμάτια? Δεν θα διαγράψει το όνομά του από το βιβλίο της ζωής, και θα ομολογήσω το όνομά του μπροστά στον Πατέρα μου και μπροστά στους αγγέλους Του.

 

3.6

Αφήστε αυτόν που έχει αυτιά να ακούσει τι λέει το Πνεύμα προς τις εκκλησίες

 

3.7

Γράψτε την εκκλησία της Φιλαδέλφειας άγγελος? Αυτά λέει το Άγιο, ο αληθινός, αυτός που έχει το κλειδί του Δαβίδ, ο οποίος ανοίγει και κανείς δεν θα κλείσει, ο οποίος κλείνει και κανείς δεν ανοίγει:

 

3.8

Ξέρω τα έργα σου. Εδώ, γιατί έχεις μια μικρή δύναμη, και φύλαξες τον λόγο μου, και εχεις δεν αρνήθηκε το όνομά μου, έβαλα μπροστά σου μια ανοιγμένη θύρα, και κανένας άνθρωπος δεν μπορεί να κλείσει.

 

3.9

Ιδού, εγώ θα τους κάνει από τη συναγωγή του Σατανά, που λένε ότι είναι Ιουδαίοι, και δεν είναι, αλλά ψεύδονται? ιδού, εγώ θα τους κάνει να έρθουν και να προσκυνήσουν μπροστά στα πόδια σου, και να ξέρετε ότι σας αγαπούσε.

 

3,10

Επειδή, φύλαξες τον λόγο της υπομονής μου, και εγώ θα σου κρατήσει από την ώρα του πειρασμού, ήτις μέλλει να έλθη επί της οικουμένης όλης, σ ‘αυτούς που κατοικούν επάνω στη γη να προσπαθήσουμε.

 

3,11

Έρχομαι γρήγορα. Κρατήστε γρήγορα αυτό που έχεις, ότι κανένας άνθρωπος να λάβει το στέμμα σου.

 

3,12

Ο νικών, θα τον κάνω στύλο στο ναό του Θεού μου, και θέλει πλέον να πάνε? Θα γράψω επάνω του το όνομα του Θεού μου και το όνομα της πόλης του Θεού μου, της νέας Ιερουσαλήμ, να κατεβαίνει από τον ουρανό από τον Θεό μου, και το νέο μου όνομα.

 

3,13

Αφήστε αυτόν που έχει αυτιά να ακούσει τι λέει το Πνεύμα προς τις εκκλησίες

 

3,14

Και προς τον άγγελο της εκκλησίας της Λαοδικείας: Αυτά τα πράγματα λέει ο Αμήν, ο πιστός και αληθινός μάρτυρας, η αρχή της δημιουργίας του Θεού:

 

3,15

Ξέρω τα έργα σου. Ξέρω ότι ούτε ψυχρός είσαι ούτε ζεστός. Θα ήθελα εσύ Wert κρύο ή ζεστό!

 

3,16

Έτσι, τότε γιατί εσύ είσαι χλιαρός, και ότι ούτε ψυχρός είσαι ούτε ζεστός, θα σε ξεράσω από το στόμα μου.

 

3,17

Επειδή εσύ λες, είμαι πλούσιος, είμαι πλούσιος, και έχω ανάγκη από τίποτε, και επειδή δεν ξέρετε ότι εσύ είσαι ο ταλαίπωρος και ελεεινός και φτωχός και τυφλός και γυμνός,

 

3,18

Σοι συμβουλή για να αγοράσει από μένα χρυσάφι προσπάθησε στη φωτιά, δια να ήσαι η πλούσια? Και λευκό ένδυμα, δια να ήσαι να ντυθείς, και η ντροπή της γύμνιας σου δεν εμφανίζονται? Και αλοιφή για να χρίσει σας μάτια, δια να ήσαι δείτε.

 

3,19

Εγώ, ελέγχω και παιδαγωγεί εκείνους που αγαπώ. Να ζήλο, ως εκ τούτου, και να μετανοήσουν.

 

3,20

Ιδού, στέκομαι στην πόρτα και χτυπώ. Αν κάποιος ακούσει τη φωνή μου και ανοίξει την πόρτα, θα μπω μέσα σ ‘αυτόν, και θα δειπνήσω μαζί του κι αυτός μαζί μου.

 

3,21

Αυτός που νικά θα μπορώ να χορηγούν να καθίσει μαζί μου στο θρόνο μου, όπως κι εγώ νίκησα, και είμαι καθορίσει μαζί με τον Πατέρα μου στο θρόνο του.

 

3,22

Αφήστε αυτόν που έχει αυτιά να ακούσει τι λέει το Πνεύμα προς τις εκκλησίες

 

Αποκάλυψη 4

 

4.1

Μετά από αυτά, είδα, και ιδού, μια πόρτα άνοιξε στον ουρανό. Η πρώτη φωνή που άκουσα ήταν σαν τον ήχο της τρομπέτας μιλάει μαζί μου, είπε, έρχονται εδώ, και εγώ θα σου δείξω τα πράγματα που πρέπει να είναι στο εξής.

 

4.2

Αμέσως ήμουν στο Πνεύμα. Και ιδού, θρόνος ορίστηκε στον ουρανό, και στο θρόνο Σάβ

 

4.3

Αυτός που καθόταν ήταν να δούμε μετά σαν πέτρα ίασπη και σαρδέλας? και ο θρόνος περιβαλλόταν από ένα ουράνιο τόξο στον ορίζοντα, όπως εις ένα σμαράγδι.

 

4.4

Γύρω από το θρόνο ήταν είκοσι τέσσερις θρόνοι, και σε αυτές τις είκοσι τέσσερις θρόνοι γέροντες κάθονται, ιμάτια λευκά, και στα κεφάλια τους χρυσά στεφάνια.

 

4.5

Ο θρόνος έβγαιναν αστραπές και φωνές και βροντές. Πριν από το θρόνο καίνε επτά δάδες, τα οποία είναι τα επτά πνεύματα του Θεού.

 

4.6

Εκεί μπροστά στο θρόνο ως μια θάλασσα γυαλί ομοια κρύσταλλο. Εν μέσω του θρόνου και κύκλω του θρόνου υπάρχουν τέσσερις θηρία γεμάτα με μάτια πριν και πίσω.

 

4.7

Το πρώτο ζώο σαν λιοντάρι, το δεύτερο ζώο ήταν όμοιο με μοσχάρι, το τρίτο ζωντανό πλάσμα είχε πρόσωπο σαν άνθρωπος, και το τέταρτο θηρίο ήταν σαν ένα ιπτάμενο αετό.

 

4.8

Τα τέσσερα ζωντανά πλάσματα, που το καθένα έχει έξι φτερά, είναι γεμάτα από τα μάτια γύρω και μέσα. Συνεχίζουν λέγοντας μέρα και νύχτα, Άγιος, άγιος, άγιος, Κύριος ο Θεός Παντοδύναμος, ο οποίος ήταν, ποιος είναι και ποιος έρχεται!

4.9

 

Όταν τα ζωντανά πλάσματα δίνουν δόξα και τιμή και χάρη σ ‘αυτόν που κάθεται επάνω στον θρόνο, ο οποίος ζει στους αιώνες των αιώνων,

 

4,10

οι είκοσι τέσσερις πρεσβύτεροι θα πέσουν μπροστά σ ‘αυτόν που κάθεται επάνω στον θρόνο, και τον λατρεύουν που ζει για πάντα και πάντα και ρίχνει τις κορώνες τους μπροστά στο θρόνο, λέγοντας,

 

4,11

Άξιος είσαι, Κύριε και Θεέ μας, για να πάρεις τη δόξα και την τιμή και τη δύναμη? για εσύ δημιούργησες τα πάντα, και για την ευχαρίστηση σου είναι και δημιουργήθηκαν.

 

Αποκάλυψη 5

 

5.1

Και είδα στο δεξί χέρι εκείνου που καθόταν επάνω στον θρόνο ένα βιβλίο που γράφτηκε μέσα και έξω, σφραγισμένο με επτά σφραγίδες.

 

5.2

Και είδα έναν ισχυρό άγγελο διακηρύσσοντας με δυνατή φωνή: Ποιος είναι άξιος να ανοίξει το βιβλίο, και να λύσει τις σφραγίδες του;

 

5.3

Και κανένας άνθρωπος στον ουρανό, ούτε στη γη, ούτε κάτω από τη γη ήταν σε θέση να ανοίξει το βιβλίο, ούτε και να το βλέπει.

 

5.4

Και εγώ έκλαιγα πολύ, γιατί κανένας άνθρωπος δεν βρέθηκε κανένας άξιος να ανοίξει το βιβλίο, ούτε και να το βλέπει.

 

5.5

Και ένας από τους πρεσβύτερους λέγει προς εμένα, δεν κλαίω: ιδού, το λιοντάρι από τη φυλή του Ιούδα, η ρίζα του Δαβίδ, hath επικράτησε να ανοίξει το βιβλίο και επτά σφραγίδες του.

 

5.6

Και είδα ανάμεσα στο θρόνο και τα τέσσερα ζωντανά πλάσματα και τους πρεσβύτερους διαρκούς Αρνί, καθώς σκοτώθηκε. Είχε επτά κέρατα και επτά μάτια, τα οποία είναι τα επτά πνεύματα του Θεού απέστειλε σε ολόκληρη τη γη.

 

5.7

Εκείνος ήρθε και πήρε το βιβλίο από το δεξί χέρι εκείνου που καθόταν επάνω στον θρόνο.

 

5.8

Όταν είχε πάρει το βιβλίο, τα τέσσερα ζωντανά πλάσματα και οι είκοσι τέσσερις πρεσβύτεροι έπεσαν μπροστά στο Αρνίο, κάθε εκμετάλλευση μια άρπα και χρυσές φιάλες γεμάτες από θυμιάματα, που είναι οι προσευχές των αγίων.

 

5.9

Και τραγούδησε ένα νέο τραγούδι, λέγοντας, Εσύ είσαι άξιος να πάρει το βιβλίο και να ανοίξεις τις σφραγίδες του? για εστάθης σκοτώθηκε, και hast μας λύτρωσε στο Θεό με το αίμα σου από κάθε φυλή και γλώσσα και λαό και έθνος?

 

5,10

εσύ τους έκαμες μια βασιλεία και ιερείς στον Θεό μας, και θα βασιλεύσει επί της γης.

 

5,11

Κοίταξα, και άκουσα μια φωνή από πολλούς αγγέλους γύρω από το θρόνο και τα θηρία και τους πρεσβύτερους · και ο αριθμός τους ήταν μυριάδες μυριάδων και χιλιάδες χιλιάδων.

 

5,12

Λέγοντας με δυνατή φωνή: Το αρνί που σκοτώθηκε είναι άξιος να λάβει τη δύναμη, τον πλούτο, τη σοφία, τη δύναμη, την τιμή, τη δόξα και τον έπαινο.

 

5,13

Και κάθε πλάσμα που είναι στον ουρανό, στη γη, κάτω από τη γη, τη θάλασσα, και όλα όσα είναι σ ‘αυτά, άκουσα ότι έλεγαν, Σ’ αυτόν που κάθεται επάνω στον θρόνο, και να το Αρνί είναι ευλογία και η τιμή και η δόξα και η δύναμη, στους αιώνες των αιώνων!

 

5,14

Και τα τέσσερα κτήνη είπε, Αμήν! Και οι πρεσβύτεροι έπεσαν και προσκύνησαν.

 

Αποκάλυψη 6

 

6.1

Και είδα, όταν το Αρνίο άνοιξε μια από τις σφραγίδες, και άκουσα ένα από τα τέσσερα ζωντανά πλάσματα όπως λέει με μια φωνή της βροντής, Έλα.

 

6.2

Κοίταξα, και ιδού ένα άσπρο άλογο. Και αυτός που καθόταν επάνω σ ‘είχε ένα τόξο? ένα στέμμα του δόθηκε, και πήγε έξω κατάκτηση και να κατακτήσει.

 

6.3

Όταν άνοιξε τη δεύτερη σφραγίδα, άκουσα το δεύτερο κτήνος να λέει, Έλα.

 

6.4

Και πήγε εκεί έξω ένα άλλο άλογο που ήταν κόκκινο. Αναβάτης της δόθηκε η δύναμη να σηκώσει την ειρήνη από τη γη, ότι θα πρέπει να σκοτώσουν ο ένας τον άλλον? και ένα μεγάλο σπαθί του δόθηκε.

 

6.5

Όταν άνοιξε την τρίτη σφραγίδα, άκουσα το τρίτο κτήνος να λέει, Έλα. Κοίταξα, και ιδού, ένα μαύρο άλογο. Αναβάτης της είχε μια ισορροπία στο χέρι του.

 

6.6

Και άκουσα το μέσον των τεσσάρων ζωντανών πλασμάτων μια φωνή να λέει, ένα μέτρο το σιτάρι για ένα δηνάριο, και τρία μέτρα από το κριθάρι για μια δεκάρα? αλλά δεν κάνει κακό στο λάδι και το κρασί.

 

6.7

Όταν άνοιξε την τέταρτη σφραγίδα, άκουσα τη φωνή του τέταρτου κτήνους λέει, Έλα.

 

6.8

Κοίταξα, και ιδού ένα χλωμό άλογο ενός χρώματος. Αναβάτης της ονομαζόταν Θάνατος, και ο Άδης ακολουθούσε μαζί του. Η δύναμη δόθηκε σ ‘αυτούς κατά τη διάρκεια της τέταρτης μέρος της γης να θανατώσουν με ρομφαία και με πείνα και με θάνατο, και με τα θηρία της γης.

 

6.9

Όταν άνοιξε την πέμπτη σφραγίδα, είδα κάτω από το θυσιαστήριο τις ψυχές αυτών που σφαγιάστηκαν για τον λόγο του Θεού και για την μαρτυρία που κατέχει.

 

6,10

Έκραζαν με δυνατή φωνή, λέγοντας: Μέχρι πότε, πλοίαρχος ιερό και αληθινό, Dost εσύ να μην κρίνουν και να εκδικηθεί το αίμα μας από εκείνους που κατοικούν επάνω στη γη;

 

6,11

Και λευκές στολές δόθηκε σε καθέναν από αυτούς? και ειπώθηκε σ ‘αυτούς ότι θα πρέπει να ξεκουραστεί λίγο περισσότερο, μέχρι βρισκόταν εκεί την πλήρη σύνδουλοί τους και οι αδελφοί τους, οι οποίοι επρόκειτο να θανατωθούν σαν κι αυτούς.

 

6,12

Είδα όταν άνοιξε την έκτη σφραγίδα? και υπήρχε ένας μεγάλος σεισμός, ο ήλιος έγινε μαύρος ως λινάτσα των μαλλιών, και το φεγγάρι έγινε σαν αίμα?

 

6,13

και τα αστέρια του ουρανού έπεσαν στη γη, όπως όταν μια συκιά ταρακουνήθηκε από ένα μεγάλο άνεμο ρίχνει άγουρα σύκα της.

 

6,14

Και ο ουρανός αναχώρησαν ως μια περγαμηνή, όταν βγει μαζί? και κάθε βουνό και νησί μεταφέρθηκαν έξω από τις θέσεις τους.

 

6,15

Οι βασιλιάδες της γης και οι μεγάλοι άνδρες και οι διοικητές, οι πλούσιοι, οι δυνατοί και κάθε δούλος, και κάθε ελεύθερος άνθρωπος, κρύφτηκαν στα κρησφύγετα και στους βράχους των βουνών.

 

6,16

Και είπε στα βουνά και τους βράχους, πτώση πάνω μας και κρύψτε μας από το πρόσωπο εκείνου που κάθεται επάνω στον θρόνο και από την οργή του Αρνίου?

 

6,17

Για τη μεγάλη ημέρα της οργής του έρθει? Και ποιος μπορεί να σταθεί;

 

Αποκάλυψη 7

 

7.1

Μετά από αυτό είδα τέσσερις αγγέλους να στέκονται στις τέσσερις γωνιές της γης? κρατώντας τους τέσσερις ανέμους της γης, ότι ο άνεμος δεν φυσά στη γη, ούτε η θάλασσα, ούτε επάνω σε κάθε δέντρο.

7.2

Και είδα έναν άλλον άγγελο που ανέβηκε από την ανατολή, και με την σφραγίδα του ζώντος Θεού? φώναξε με δυνατή φωνή στους τέσσερις αγγέλους, στους οποίους δόθηκε να βλάψουν τη γη και τη θάλασσα, και είπε:

 

7.3

Χαρτ δεν τη γη, ούτε τη θάλασσα ούτε τα δέντρα, μέχρις ότου σφραγίσουμε τα μέτωπα των υπηρετών του Θεού μας.

 

7.4

Και άκουσα τον αριθμό των ατόμων που σφραγίστηκαν εκατόν σαράντα τέσσερις χιλιάδες από όλες τις φυλές του Ισραήλ γιο:

 

7.5

από τη φυλή του Ιούδα δώδεκα χιλιάδες σφραγισμένοι? από τη φυλή του Ρουβήν δώδεκα χιλιάδες, από τη φυλή του Γαδ δώδεκα χιλιάδες,

 

7.6

από τη φυλή του Ασήρ δώδεκα χιλιάδες, από τη φυλή του Νεφθαλί δώδεκα χιλιάδες, από τη φυλή του Μανασσή δώδεκα χιλιάδες,

 

7.7

από τη φυλή του Συμεών δώδεκα χιλιάδες, από τη φυλή του Λευί δώδεκα χιλιάδες, από τη φυλή του Ισσάχαρ δώδεκα χιλιάδες,

 

7.8

από τη φυλή του Ζαβουλών δώδεκα χιλιάδες, από τη φυλή του Ιωσήφ δώδεκα χιλιάδες, από τη φυλή του Βενιαμίν δώδεκα χιλιάδες σφραγισμένοι.

 

7.9

Μετά από αυτά, είδα, και ιδού, ένα μεγάλο πλήθος, το οποίο θα μπορούσε να αριθμήσει κανένας άνθρωπος, από όλα τα έθνη, και συγγενικούς κύκλους, και οι άνθρωποι, και γλώσσες. Όρθιος μπροστά στο θρόνο και μπροστά στο Αρνίο, ντυμένοι με λευκές στολές, και φοίνικες στα χέρια τους.

 

7,10

Και φώναξε με δυνατή φωνή, λέγοντας: Η σωτηρία ανήκει στον Θεό μας, που κάθεται επάνω στον θρόνο, και στο Αρνίο.

 

7,11

Και όλοι οι άγγελοι στάθηκαν γύρω από τον θρόνο και τους πρεσβύτερους και τα τέσσερα ζωντανά πλάσματα? και έπεσαν με το πρόσωπό τους μπροστά στο θρόνο και λάτρεψαν τον Θεό,

 

7,12

λέγοντας, Αμήν! Ευλογία, και η δόξα και η σοφία και η ευχαριστία, τιμή, δύναμη, και θα μπορούσε, να είναι στον Θεό μας στους αιώνες των αιώνων! Αμήν!

 

7,13

Και ένας από τους πρεσβύτερους απάντησε, λέγοντας σε μένα: Αυτοί που είναι ντυμένοι με λευκές στολές, ποιοι είναι, και από τις οποίες προήλθαν αυτά;

 

7,14

Του είπα, Κύριε, εσύ ξέρεις. Και μου είπε, Αυτοί είναι εκείνοι που βγήκαν από μεγάλη θλίψη? έχουν έπλυναν τις στολές τους και τις έκαναν λευκές με το αίμα του Αρνίου.

 

7,15

Αυτός είναι ο λόγος που είναι μπροστά στο θρόνο του Θεού, και τον λατρεύουν ημέρα και νύχτα στο ναό του. Εκείνος που κάθεται στο θρόνο θα σταθώ ανάμεσά τους?

 

7,16

Ποτέ δεν θα είναι πεινασμένοι, δεν θα είναι πλέον διψασμένος, και ο ήλιος δεν θα τους χτυπήσει, ούτε ζέστη.

 

7,17

Για το αρνί που είναι στη μέση του θρόνου θα τους ταΐσει και να τους οδηγήσει σε πηγές νερού της ζωής, και ο Θεός θα εξαλείψει κάθε δάκρυ από τα μάτια τους.

 

Αποκάλυψη 8

 

8.1

Όταν άνοιξε την έβδομη σφραγίδα, υπήρξε σιωπή στον ουρανό για περίπου μισή ώρα.

 

8.2

Και είδα τους επτά αγγέλους που στέκονται ενώπιον του Θεού, και επτά σάλπιγγες δόθηκαν σε αυτούς.

 

8.3

Και άλλος άγγελος ήρθε και στάθηκε στο βωμό, με ένα χρυσό θυμιατήρι? Του δόθηκε πολύ θυμίαμα, ότι θα πρέπει να προσφέρει μαζί με τις προσευχές όλων των αγίων στο χρυσό βωμό μπροστά στον θρόνο.

 

8.4

Ο καπνός των θυμιαμάτων, με τις προσευχές των αγίων από το χέρι του αγγέλου ενώπιον του Θεού.

 

8.5

Και ο άγγελος πήρε το θυμιατήρι, το γέμισε με φωτιά από το θυσιαστήριο, και το έριξε στη γη. Και υπήρξαν φωνές και βροντές, αστραπές και, και ένας σεισμός.

8.6

Και οι επτά άγγελοι, που είχαν τις επτά σάλπιγγες οι ίδιοι έτοιμοι να ακούγεται.

 

8.7

Η πρώτη ακουγόταν. Και ακολούθησε χαλάζι και φωτιά ανακατεύτηκε με το αίμα, και ρίχτηκαν επάνω στη γη? και ένα τρίτο της γης κάηκε, και το τρίτο μέρος των δέντρων κάηκε μέχρι και καταπράσινο γρασίδι κάηκε επάνω.

 

8.8

Ο δεύτερος άγγελος φύσηξε την τρομπέτα του. Και κάτι σαν ένα μεγάλο βουνό που καιγόταν με φωτιά ρίχτηκε στη θάλασσα? και το ένα τρίτο της θάλασσας έγινε αίμα,

 

8.9

και το ένα τρίτο των ζωντανών πλασμάτων στη θάλασσα και είχε ζωή, πέθανε? και το τρίτο από τα πλοία καταστράφηκαν.

 

8,10

Ο τρίτος άγγελος φύσηξε την τρομπέτα του. Και έπεσαν από τον ουρανό ένα μεγάλο αστέρι, που καίει σαν λαμπάδα, και έπεσε επάνω στο τρίτο μέρος των ποταμών, και επί τας πηγάς των υδάτων.

 

8,11

Το όνομα του αστεριού καλείται Wormwood? Το ένα τρίτο των νερών έγινε αρτεμισία, και πολλοί άνθρωποι πέθαναν από τα νερά, επειδή έγιναν πικρά.

 

8,12

Ο τέταρτος άγγελος ακούγεται τρομπέτα του. Και το τρίτο του ήλιου ήταν χτυπημένος, και το τρίτον της σελήνης και το τρίτον των αστέρων, έτσι ώστε το ένα τρίτο από αυτούς ήταν σκοτεινό, και η ημέρα δεν έλαμψε για ένα τρίτο μέρος της, και τη νύχτα το ίδιο.

 

8,13

Κοίταξα, και άκουσα έναν άγγελο να πετάει στο μέσον του ουρανού, λέγοντας με δυνατή φωνή, Αλίμονο, αλίμονο, αλίμονο στους κατοίκους της γης, λόγω των άλλων φωνές της σάλπιγγας των τριών αγγέλων που πρόκειται να φυσήξει!

 

Αποκάλυψη 9

 

9.1

Ο πέμπτος άγγελος ακούγεται τρομπέτα του. Και είδα ένα αστέρι πέφτει από τον ουρανό προς τη γη. Το κλειδί του φρέατος της αβύσσου δόθηκε σ ‘αυτόν,

 

9.2

Και άνοιξε το φρέαρ της αβύσσου. Και ανέβη καπνός εκ του φρέατος ως καπνός από ένα μεγάλο καμίνι? και ο ήλιος και ο αέρας σκοτείνιασε από τον καπνό του λάκκου.

 

9.3

Από έξω από τις ακρίδες καπνού ήρθε πάνω στη γη? και δόθηκε δύναμη όπως η δύναμη των σκορπιών της γης.

 

9.4

Του είπαν να μην βλάψουν το χορτάρι της γης ούτε κανένα χλωρό είδος ούτε κανένα δέντρο, αλλά μόνο εκείνα τα άτομα που δεν έχουν τη σφραγίδα του Θεού στα μέτωπά τους.

 

9.5

Δόθηκε σε αυτούς, όχι για να τους σκοτώσει, αλλά να τους βασανίσουν για πέντε μήνες? και το μαρτύριο τους ήταν σαν τον βασανισμό του σκορπιού, όταν χτυπήσει άνθρωπο.

 

9.6

Σε εκείνες τις ημέρες, οι άνθρωποι θα ζητήσουν τον θάνατο, και δεν θα το βρείτε? θα επιθυμήσουν να πεθάνουν, και ο θάνατος θα φεύγει απ ‘αυτούς.

 

9.7

Οι ακρίδες έμοιαζαν με άλογα ετοιμασμένα για μάχη? υπήρχαν πάνω από τα κεφάλια τους σαν στεφάνια όμοια με χρυσάφι, και τα πρόσωπά τους ήσαν σαν πρόσωπα ανθρώπων.

 

9.8

Και είχαν τρίχες σαν τρίχες γυναικών, και τα δόντια τους ήσαν σαν δόντια λιονταριών ».

 

9.9

Είχαν θώρακες σαν θώρακες σιδερένιους, και ο ήχος από τις φτερούγες τους ήταν σαν φωνή από άμαξες πολλών αλόγων, που έτρεχαν σε μάχη.

 

9,10

Είχαν ουρές ομοια με σκορπιούς, και τσιμπήματα, και είναι σε ουρές τους εξουσία ήταν να βλάψουν τους ανθρώπους για πέντε μήνες.

 

9,11

Είχαν ως βασιλιά, τον άγγελο της αβύσσου, του οποίου το όνομα στα εβραϊκά είναι Αβαδδών, αλλά στα ελληνικά Apollyon.

 

9,12

Μια θλίψη είναι παρελθόν. Ιδού, έρχονται δύο δεινά περισσότερο στη συνέχεια.

 

9,13

Το έκτο άγγελος ακούγεται. Και άκουσα μια φωνή από τα τέσσερα κέρατα του χρυσού θυσιαστηρίου, που είναι μπροστά στον Θεό,

 

9,14

Λέγοντας στον έκτο άγγελο, που είχε τη σάλπιγγα, Loose τους τέσσερις αγγέλους που είναι δεμένοι στον μεγάλο ποταμό Ευφράτη.

 

9,15

Και οι τέσσερις άγγελοι που είχαν προετοιμαστεί για μια ώρα, ημέρα, μήνα και έτος, αφέθηκαν ελεύθεροι για να σκοτώσει ένα τρίτο της ανθρωπότητας.

 

9,16

Ο αριθμός των στρατευμάτων του ιππικού ήταν διακόσιες χιλιάδες χιλιάδων: και άκουσα τον αριθμό.

 

9,17

Και έτσι είδα τα άλογα μέσα στην όραση, και εκείνους που κάθονταν επάνω τους είχαν θώρακες φλογερό κόκκινο, μπλε υάκινθος, και θείο.Τα κεφάλια των αλόγων ήσαν σαν κεφάλια λιονταριών? και το στόμα τους έχουν εκδοθεί φωτιά, καπνό, και το θείο.

 

9,18

Ένα τρίτο της ανθρωπότητας σκοτώθηκε από αυτές τις τρεις πληγές, από τη φωτιά και τον καπνό και το θειάφι, το οποίο εκδίδεται από τα στόματά τους.

 

9,19

Για τη δύναμη των αλόγων είναι στο στόμα τους και στις ουρές τους?ουρές τους είναι όμοιες με φίδια, έχουν κεφάλια, και μ ‘αυτές βλάπτουν.

 

9,20

Οι άλλοι άνδρες που δεν σκοτώθηκαν από αυτές τις πληγές ακόμα μετανόησαν όχι τα έργα των χεριών τους, ότι δεν πρέπει να λατρεύουμε διάβολοι, και τα είδωλα από χρυσό, ασήμι, χαλκό, πέτρα και ξύλο η οποία δεν μπορεί να δει, ούτε ακούσει, ούτε να περπατούν:

 

9,21

και δεν μετανόησαν από τους φόνους τους ούτε μαγικά τους ούτε από την πορνεία τους ούτε από τις κλοπές τους.

 

Αποκάλυψη 10

 

10,1

Είδα ένα άλλο ισχυρό άγγελο που κατέβαινε από τον ουρανό, ντυμένος με ένα σύννεφο? πάνω από το κεφάλι του ήταν ο ουρανός ουράνιο τόξο, και το πρόσωπό του ήταν σαν τον ήλιο, και τα πόδια του, ως πυλώνες της φωτιάς.

 

10,2

Είχε ένα μικρό βιβλίο ανοιχτό στο χέρι του. Έβαλε το δεξί του πόδι στη θάλασσα και το αριστερό πόδι του στη γη?

 

10,3

και φώναξε με δυνατή φωνή, σαν λιοντάρι βρυχάται. Όταν φώναξε, μίλησαν οι επτά βροντές τις φωνές τους.

 

10,4

Και όταν οι επτά βροντές είχαν ειπωθεί τις φωνές τους, ήμουν έτοιμος να γράψω? Και άκουσα μια φωνή από τον ουρανό λέγοντας, Σφράγισον εκείνα τα πράγματα που μίλησαν οι επτά βροντές, και να τα γράψει όχι.

 

10,5

Και ο άγγελος που είδα να στέκεται πάνω στη θάλασσα και στη στεριά σήκωσε το δεξί του χέρι στον ουρανό,

 

10,6

και ορκίστηκε από αυτόν που ζει στους αιώνες των αιώνων, ο οποίος δημιούργησε τον ουρανό και τα πράγματα σε αυτό, τη γη και τα πράγματα που εκεί είναι, και τη θάλασσα και τα πράγματα που είναι εκεί, ότι θα υπάρχει ώρα

 

10,7

Αλλά στις ημέρες της φωνής του έβδομου αγγέλου, όταν θα αρχίσει να ηχεί, το μυστήριο του Θεού θα πρέπει να τελειώσει, όπως ανακοίνωσε στους δούλους του τους προφήτες.

 

10,8

Και η φωνή που είχα ακούσει από τον ουρανό μίλησε σε μένα και πάλι, και είπε, Πηγαίνετε και πάρτε το μικρό βιβλίο ανοικτό στο χέρι του αγγέλου που στέκεται πάνω στη θάλασσα και στην ξηρά.

 

10,9

Και πήγα προς τον άγγελο, λέγοντάς του να μου δώσει το μικρό βιβλίο. Και είπε, Πάρ ‘το, και να το φάει? θα κάνουν το στομάχι σας πικρό, αλλά στο στόμα σας θα είναι γλυκιά σαν μέλι.

 

10,10

Πήρα το μικρό κύλισης από το χέρι του αγγέλου και το έφαγα επάνω?ήταν στο στόμα μου γλυκό σαν μέλι, αλλά όταν είχα φάει, κοιλιά μου ήταν πικρή.

 

10,11

Τότε μου είπε: Εσύ πρέπει να προφητεύσουν πάλι για πολλούς λαούς, έθνη, γλώσσες, και βασιλιάδες.

 

Αποκάλυψη 11

 

11,1

Υπήρξε μου έδωσαν ένα καλάμι όμοιο προς μια ράβδο, λέγοντας: Σήκω, και να μετρήσει το ναό του Θεού, η Αγία Τράπεζα, και τους ότι η λατρεία εκεί.

 

11,2

Ωστόσο, το δικαστήριο του ναού τον αφήνουμε έξω, και το μέτρο δεν?επειδή δόθηκε στα έθνη, και θα καταπατήσουν την άγια πόλη για σαράντα δύο μήνες.

 

11,3

Θα δώσω σε δύο μάρτυρές μου δύναμη να προφητεύουν με σάκο, χίλιες διακόσιες εξήντα ημέρες.

 

11,4

Αυτές είναι οι δύο ελιές και τα δύο κηροπήγια που στέκονται ενώπιον του Λόρδου της γης.

 

11,5

Αν κάποιος θέλει να τους βλάψει, φωτιά από το στόμα τους και καταβροχθίζει τους εχθρούς τους? Και αν κάποιος θα τους βλάψει, πρέπει να σκοτωθεί κατά αυτόν τον τρόπο.

 

11,6

Αυτοί έχουν την εξουσία να κλείσουν τον ουρανό, έτσι ώστε να μην βρέξει κατά τη διάρκεια των ημερών της προφητείας τους? και έχουν τη δύναμη να αλλάξει το νερό σε αίμα, και να πατάξει τη γη με όλες τις πληγές, όσο συχνά θα το κάνουν.

 

11,7

Όταν τελειώσουν τη μαρτυρία τους, το θηρίο που ανεβαίνει από την άβυσσο θα κάνει πόλεμο και να κατακτήσει τους και να τους σκοτώσει.

 

11,8

Και τα πτώματά τους θα βρίσκονται επάνω στην πλατεία της μεγάλης πόλης, η οποία ονομάζεται, πνευματικά, Σόδομα και Αίγυπτος, όπου και ο Κύριος μας σταυρώθηκε.

 

11,9

Και του λαού και συγγενικούς κύκλους και τις γλώσσες και τα έθνη θα βλέπουν τα πτώματά τους τρεις ημέρες και μισή, και δεν υποφέρουν τα πτώματά τους να μπουν σε τάφους.

 

11,10

Και επειδή τους οι κάτοικοι της γης θα χαρούν με τη χαρά, και θα στείλουν δώρα ο ένας στον άλλο, επειδή αυτοί οι δύο προφήτες τους βασανισμένος που κατοικούν στη γη.

 

11,11

Μετά από τρεις ημέρες και ένα μισό του Πνεύματος της ζωής από τον Θεό τέθηκε σε αυτούς, και στάθηκαν στα πόδια τους? και μεγάλος φόβος έπεσε σε εκείνους που τους είδαν.

 

11,12

Και άκουσε μια φωνή από τον ουρανό λέγοντας προς αυτούς, έρχονται εδώ! Και ανέβηκε στον ουρανό σε ένα σύννεφο? και οι εχθροί τους τους είδε.

 

11,13

Εκείνη την εποχή, υπήρχε ένας μεγάλος σεισμός και το ένα δέκατο της πόλης έπεσε? επτά χιλιάδες άνθρωποι σκοτώθηκαν από το σεισμό, ενώ οι υπόλοιπες ήταν τρομοκρατημένοι και έδωσαν δόξα στον Θεό του ουρανού.

 

11,14

Το δεύτερο αλίμονο παρελθόν. Ιδού, το τρίτο Αλίμονο έρχεται σύντομα.

 

11,15

Ο έβδομος άγγελος φύσηξε την τρομπέτα του. Και ήταν εκεί στον ουρανό ισχυρές φωνές που λένε, Το βασίλειο του κόσμου είναι ο Κύριος ημών και του Χριστού του? και θα βασιλεύσει στους αιώνες των αιώνων.

 

11,16

Και οι είκοσι τέσσερις πρεσβύτεροι που κάθονται μπροστά στον Θεό για τις θέσεις τους, έπεσαν με το πρόσωπό τους, και προσκύνησαν τον Θεό,

 

11,17

Λέγοντας, Εμείς δεν θα σου δώσει χάρη, Κύριε Θεέ Παντοκράτορα, η οποία τέχνης, και αποβλήτων, επειδή εσύ hast που λαμβάνονται για σένα μεγάλη δύναμη σου και πήρε την κατοχή του βασιλείου του.

 

11,18

Τα έθνη ήταν θυμωμένος? και η οργή σου ήρθε, και έχει έρθει η ώρα για να κρίνουμε τους νεκρούς, για επιβράβευση υπηρέτες σου τους προφήτες, άγιοι, κι αυτούς που φοβούνται το όνομά σου, μικροί και μεγάλοι? και να καταστρέψει εκείνους που καταστρέφουν τη γη.

 

11,19

Και ο ναός του Θεού στον ουρανό άνοιξε, και η κιβωτός της διαθήκης του, φάνηκε στο ναό του. Και έγιναν αστραπές και φωνές και βροντές και σεισμός και μεγάλο χαλάζι.

 

Αποκάλυψη 12

 

12,1

Ένα μεγάλο σημάδι εμφανίστηκε στον ουρανό: μια γυναίκα ντυμένη τον ήλιο, το φεγγάρι κάτω από τα πόδια της και ένα στεφάνι από δώδεκα αστέρια στο κεφάλι της.

 

12,2

Ήταν έγκυος και φώναξε στην εργασία και στον πόνο για να γεννήσει.

 

12,3

Ένα άλλο σημάδι εμφανίστηκε στον ουρανό? και ιδού ένας μεγάλος κόκκινος δράκος, είχε επτά κεφάλια και δέκα κέρατα, και επτά κορώνες επάνω στα κεφάλια του.

 

12,4

Ουρά του έσυρε το τρίτο μέρος της τα αστέρια του ουρανού και τους έριξε στη γη. Ο δράκος στάθηκε μπροστά στη γυναίκα που επρόκειτο να γεννήσει, για να καταφάει το παιδί της όταν γεννήθηκε.

 

12,5

Γέννησε έναν γιο, ο οποίος ήταν να κυβερνήσει όλα τα έθνη με σιδερένια ράβδο. Και το παιδί της αρπάχτηκε προς τον Θεό και τον θρόνο του.

 

12,6

Και η γυναίκα έφυγε στην έρημο, όπου έχων μια θέση που παρασκευάζεται από το Θεό, ότι εκεί θα πρέπει να τρέφονται χίλια διακόσια εξήντα ημερών.

 

12,7

Και έγινε πόλεμος στον ουρανό. Μιχαήλ και οι άγγελοί του πολέμησαν εναντίον του δράκου. Και ο δράκοντας πολέμησε και οι άγγελοί του,

 

12,8

αλλά δεν ήταν το ισχυρότερο, και τη θέση τους βρίσκονται πια στον ουρανό.

 

12,9

Και πετάχτηκε το μεγάλο δράκο, ότι παλιά φίδι, που ονομάζεται ο διάβολος και ο σατανάς, ο οποίος εξαπατά ολόκληρο τον κόσμο ρίχτηκε στη γη, και οι άγγελοί του ρίχτηκαν μαζί του.

 

12,10

Και άκουσα στον ουρανό μια δυνατή φωνή λέγοντας: Τώρα ήρθε η σωτηρία και η δύναμη και η βασιλεία του Θεού μας και η εξουσία του Χριστού του? επειδή έσπευσε, ο κατήγορος των αδελφών μας, που τους κατηγορεί μπροστά στον Θεό μας ημέρα και νύχτα.

 

12,11

Και αυτοί ενίκησαν αυτόν διά το αίμα του Αρνίου και διά τον λόγον της μαρτυρίας τους? Και δεν αγαπούσε τη ζωή τους μέχρι θανάτου.

 

12,12

Ως εκ τούτου χαίρεται, ουρανοί εσείς, και εσείς που κατοικούν στον ουρανό. Αλίμονο στη γη και στη θάλασσα! για το διάβολο έχει κατέβει unto εσείς, έχοντας μεγάλη οργή, γνωρίζοντας ότι έχει λίγο χρόνο.

 

12,13

Όταν ο δράκος είδε ότι είχε ρίχτηκε στη γη, καταδίωξε τη γυναίκα που έφερε στο προσκήνιο το παιδί άνθρωπος.

 

12,14

Και οι δύο φτερούγες του μεγάλου αετού δόθηκαν στη γυναίκα, για να πετάει στην έρημο, στη θέση της, όπου τρέφεται για καιρόν και καιρούς και ήμισυ καιρού από προσώπου του φίδι.

 

12,15

Και από το στόμα του, το φίδι spewed νερό όπως ένα ποτάμι από τη γυναίκα, με την αιτία των πλημμυρών.

 

12,16

Και η γη βοήθησε τη γυναίκα, και η γη άνοιξε το στόμα της και κατάπιε τον ποταμό, τον οποίο ο δράκοντας ρίχνει έξω από το στόμα του.

 

12,17

Και ο δράκος ήταν θυμωμένος εναντίον της γυναίκας, και πήγε να κάνει πόλεμο με τους υπόλοιπους από το σπέρμα της, που τηρούν τις εντολές του Θεού και έχουν τη μαρτυρία του Ιησού.

 

Αποκάλυψη 13

 

13,1

Και στάθηκα επάνω στην άμμο της θάλασσας. Και είδα από τη θάλασσα ένα θηρίο που είχε επτά κεφάλια και δέκα κέρατα, και πάνω στα κέρατά του δέκα διαδήματα, κι επάνω στα κεφάλια του το όνομα της βλασφημίας.

 

13,2

Το θηρίο που είδα ήταν σαν μια λεοπάρδαλη? τα πόδια του ήταν σαν αυτές του μια αρκούδα, και το στόμα του σαν στόμα λιονταριού. Ο δράκος του έδωσε την εξουσία του, και το κάθισμά του, και μεγάλη εξουσία.

 

13,3

Και είδα ένα από τα κεφάλια του σαν να ήταν πληγωμένο σε θάνατο?και θανάσιμη πληγή του θεραπεύτηκε. Και όλος ο κόσμος αναρωτήθηκε μετά το θηρίο.

 

13,4

Και προσκύνησαν τον δράκοντα, που έδωσε εξουσία στο θηρίο:προσκύνησαν το θηρίο, λέγοντας: Ποιος είναι όμοιος με το θηρίο, και ποιος μπορεί να την καταπολεμήσουμε;

 

13,5

Και εδόθη εις αυτόν ένα στόμα μιλάει αλαζονική λόγια και βλασφημίες? και του δόθηκε εξουσία να δράσει για σαράντα δύο μήνες.

 

13,6

Και άνοιξε το στόμα του σε βλασφημία ενάντια στον Θεό, να βλασφημήσει το όνομά του, και τη σκηνή του, κι αυτούς που κατοικούν μέσα στον ουρανό.

 

13,7

Και εδόθη εις αυτό να κάμη πόλεμον με τους αγίους, και να τους νικήσει. Και τη δύναμη του δόθηκε πάνω σε κάθε φυλή, οι άνθρωποι, η γλώσσα και το έθνος.

 

13,8

Και όλοι αυτοί που κατοικούν επάνω στη γη θα τον προσκυνήσουν, των οποίων τα ονόματα δεν έχουν γραφτεί από την ίδρυση του κόσμου στο βιβλίο του αρνιού της ζωής που σκοτώθηκε.

 

13,9

Αν κάποιος έχει αυτιά, ας ακούσει!

 

13,10

Οποιος φέρνει σε αιχμαλωσία, θα πάει σε αιχμαλωσία? αν κάποιος σκοτώνει με το ξίφος πρέπει να θανατώνονται με το ξίφος. Εδώ είναι η υπομονή και η πίστις των αγίων.

 

13,11

Τότε είδα αύξηση από τη γη άλλο θηρίο, και είχε δύο κέρατα σαν αρνί, και μιλούσε σαν δράκος.

 

13,12

Είναι ολόκληρη την εξουσία του πρώτου θηρίου μπροστά του, και causeth τη γη και τους κατοίκους της προσκυνήσουν το πρώτο θηρίο, του οποίου η θανατηφόρα πληγή θεραπεύθηκε.

 

13,13

Και έκανε μεγάλα σημεία, ακόμα και να βάζουν φωτιά κατέβει από τον ουρανό στη γη μπροστά στους ανθρώπους.

 

13,14

Και εξαπατά εκείνων που κατοικούν στη γη από τα θαύματα που είχε εξουσία να κάνει με την παρουσία του θηρίου, λέγοντάς τους κατοίκους της γης να κάνουν μια εικόνα στο θηρίο, που είχε την πληγή από ένα σπαθί και έζησε .

 

13,15

Και είχε εξουσία να δώσει πνεύμα στην εικόνα του θηρίου, ώστε η εικόνα του θηρίου να μιλήσει, και να κάνει, όσοι δεν προσκυνήσουν την εικόνα του θηρίου θα πρέπει να θανατωθούν.

 

13,16

Και causeth όλους, μικρούς και μεγάλους, πλούσιους και φτωχούς, ελεύθερους και δούλους, να πάρουν ένα χάραγμα στο δεξί τους χέρι ή στο μέτωπό τους:

 

13,17

και ότι ο άνθρωπος δεν μπορεί να αγοράσει ή να πουλήσει, εκτός από αυτός που είχε το σήμα, το όνομα του θηρίου ή τον αριθμό του ονόματός του.

 

13,18

Εδώ είναι η σοφία. Αφήστε τον να συνετού μετρήσει τον αριθμό του θηρίου. Για αυτό είναι ο αριθμός του ανθρώπου και ο αριθμός του είναι εξακόσια εξήντα έξι.

 

Αποκάλυψη 14

 

14,1

Κοίταξα, και ιδού, ο Αμνός που στέκεται στο όρος Σιών, και μαζί του εκατόν σαράντα τέσσερις χιλιάδες, με το όνομά του και το όνομα του Πατέρα του γραμμένα στα μέτωπά τους.

 

14,2

Και άκουσα μια φωνή από τον ουρανό, σαν τον ήχο πολλών νερών, σαν τον ήχο της βροντής δυνατά? και η φωνή που άκουσα ήταν σαν αυτή του αρπίστες παίζουν άρπες τους.

 

14,3

Και τραγούδησε ένα νέο τραγούδι πριν από το θρόνο και πριν από τα τέσσερα ζωντανά πλάσματα και τους υπερήλικες. Και κανείς δεν θα μπορούσε να μάθει το τραγούδι, εκτός από το εκατόν σαράντα τέσσερις χιλιάδες που είχαν λυτρωθεί από τη γη.

 

14,4

Αυτοί είναι εκείνοι που δεν μολύνθηκαν με γυναίκες, επειδή είναι παρθένοι? που ακολουθούν το Αρνίο όπου κι αν πηγαίνει. Αυτοί αγοράστηκαν από τους ανθρώπους, είναι η απαρχή στον Θεό και στο Αρνίο

 

14,5

Και στο στόμα τους δεν βρέθηκε καμία πονηριά: επειδή, είναι χωρίς ψεγάδι.

 

14,6

Είδα ένα άλλο άγγελο να πετάει στα μέσα ουρανό, έχοντας το αιώνιο ευαγγέλιο να κηρύξει στους κατοίκους της γης, σε κάθε έθνος, και συναφή, και τη γλώσσα, και οι άνθρωποι.

 

14,7

Λέγοντας με δυνατή φωνή, φόβος του Θεού και να του δώσει τη δόξα, επειδή η ώρα της κρίσης του έχει έρθει? και τον λατρεύουν που έκανε τον ουρανό και τη γη και τη θάλασσα, καθώς και τις πηγές των νερών.

 

14,8

Και ένα άλλο, ένας δεύτερος άγγελος ακολούθησε, λέγοντας, Βαβυλώνα έπεσε, έπεσε η Βαβυλώνα η μεγάλη, που έκανε όλα τα έθνη πιει από το κρασί του θυμού της πορνείας της!

 

14,9

Και ένα άλλο, ένα τρίτο άγγελος τους ακολούθησε, λέγοντας με δυνατή φωνή: Όποιος προσκυνάει το θηρίο και την εικόνα του και λαμβάνει χάραγμα επί του μετώπου αυτού ή επάνω στο χέρι του,

 

14,10

ο ίδιος θα πιει από το κρασί του μανία του Θεού, χύνεται πλήρη δύναμη μέσα στο ποτήρι της οργής του, και θα βασανιστεί με φωτιά και θειάφι ενώπιον των αγίων αγγέλων και ενώπιον του Αρνίου.

 

14,11

Και ο καπνός του βασανισμού τους ανεβαίνει σε αιώνες αιώνων? και δεν έχουν ανάπαυση ημέρα ούτε νύχτα, που λατρεύουν το θηρίο και την εικόνα του, και όποιος παίρνει το χάραγμα του ονόματός του.

 

14,12

Εδώ είναι η υπομονή των αγίων οι οποίοι τηρούν τας εντολάς του Θεού και την πίστη του Ιησού.

 

14,13

Και άκουσα μια φωνή από τον ουρανό λέγοντας, Σύνταξη, Μακάριοι οι νεκροί που πεθαίνουν εν Κυρίω! Ναι, λέει το Πνεύμα, για να αναπαυθούν από τον κόπο τους, για τις πράξεις τους να τους ακολουθήσουν.

 

14,14

Κοίταξα, και ιδού, νεφέλη λευκή, και από την μία σύννεφο κάθεται σαν υιός του ανθρώπου, έχοντας επάνω στο κεφάλι του χρυσό στεφάνι, και στο χέρι του κοφτερό δρεπάνι.

 

14,15

Και ένας άλλος άγγελος βγήκε από τον ναό, να κλαίει με δυνατή φωνή εις τον καθήμενον επί της νεφέλης, Ώθηση στην δρεπάνι σου και να αποκομίσουν? για την ώρα να καρπωθούν έχει έρθει, γιατί ο θερισμός της γης είναι ώριμα.

 

14,16

Και αυτός που καθόταν στην ώθηση σύννεφο στο δρεπάνι του στη γη.Και η γη θέρισε.

 

14,17

Και ένας άλλος άγγελος βγήκε από τον ναό, που είναι στον ουρανό, και είχε πάρα πολύ ένα κοφτερό δρεπάνι.

 

14,18

Ένας άλλος άγγελος, ο οποίος είχε εξουσία επάνω στη φωτιά, ήρθε από το θυσιαστήριο, και κάλεσε με μια δυνατή φωνή σε εκείνον που είχε το κοφτερό δρεπάνι, λέγοντας, Ώθηση στην κοφτερό δρεπάνι σου, και να συγκεντρώσει τα τσαμπιά της αμπέλου Γη? για τα σταφύλια της είναι πλήρως ώριμα.

 

14,19

Και ο άγγελος ώθηση στο δρεπάνι του στη γη. Και συγκεντρώθηκαν το αμπέλι της γης και έριξε τα σταφύλια στο πατητήρι μεγάλη της οργής του Θεού.

 

14,20

Και το πατητήρι ήταν πεπατημένη χωρίς την πόλη? και το αίμα βγήκε από το πατητήρι, ακόμη και εις τα χαλινάρια αλόγων, από το χώρο της διακόσια μιλίων.

 

Αποκάλυψη 15

 

 

15,1

Τότε είδα στον ουρανό ένα άλλο σημάδι, μεγάλο και θαυμαστό, επτά αγγέλους, που είχαν τις επτά πληγές, το τελευταίο? Στο να γεμίσει την οργή του Θεού.

 

15,2

Και είδα σαν μια γυάλινη θάλασσα αναμιγμένη με φωτιά, και εκείνοι που είχαν κατακτήσει το θηρίο και την εικόνα του και τον αριθμό του ονόματός του, να σταθεί σε γυάλινη θάλασσα, έχοντας τις κιθάρες του Θεού.

 

15,3

Και τραγουδούν το τραγούδι του Μωυσή τον υπηρέτη του Θεού, και το τραγούδι του αρνιού, λέγοντας, τα έργα σου είναι μεγάλη και θαυμάσια, ο Κύριος ο Θεός ο Παντοκράτωρ! Τρόποι σας είναι ακριβώς και αληθινός, βασιλιάδες των εθνών!

 

15,4

Ποιος δεν θα σε φοβηθεί, Κύριε, και δοξάσει το όνομά σου; Για μόνο τέχνη ιερή. Και όλα τα έθνη θα έρθουν και να λατρεύουν μπροστά σου? Για τις κρίσεις δικές σου γίνεται προφανής.

 

15,5

Μετά από αυτά, είδα, και ο ναός της σκηνής του μαρτυρίου άνοιξε στον ουρανό.

 

15,6

Και οι επτά άγγελοι, που είχαν τις επτά πληγές βγήκε από τον ναό, ντυμένοι με καθαρό φωτεινό λινό, και με το χρυσό ζώνες γύρω από το στήθος.

 

15,7

Και ένα από τα τέσσερα ζωντανά πλάσματα έδωσε τα επτά αγγέλους επτά χρυσές φιάλες γεμάτες από τον θυμό του Θεού που ζει στους αιώνες των αιώνων.

 

15,8

Και ο ναός γέμισε με καπνό από τη δόξα του Θεού και από τη δύναμή του? και κανείς δεν μπορούσε να μπει στον ναό μέχρις ότου ολοκληρωθούν οι επτά πληγές των επτά αγγέλων.

 

Αποκάλυψη 16

 

16,1

Και άκουσα μια μεγάλη φωνή από τον ναό, που έλεγε προς τους επτά αγγέλους, Πηγαίνετε και ρίξτε από τη γη των επτά κύπελλα από την οργή του Θεού.

 

16,2

Η πρώτη πήγε, και χύνεται τη φιάλη του επάνω στη γη. Και ένας δυσάρεστος και τραγική, πληγή πάνω τους άνδρες που είχαν το χάραγμα του θηρίου και προσκυνούσαν την εικόνα του.

 

16,3

Ο δεύτερος άγγελος ξέχυσε τη φιάλη του επάνω στη θάλασσα? Και έγινε σαν αίμα ενός νεκρού. και κάθε ζωντανή ψυχή έχασαν τη ζωή τους, όλα αυτά ήταν στη θάλασσα.

 

16,4

Ο τρίτος άγγελος χύνεται έξω μπολ του για τα ποτάμια και τις πηγές των νερών. Και έγινε αίμα.

 

16,5

Και άκουσα τον άγγελο των νερών, λένε, Εσύ είσαι δίκαιος, εσύ που είσαι και ποιος ήταν? είσαι άγιος, γιατί έβαλες κρίνονται έτσι.

 

16,6

Για έχυσαν το αίμα των αγίων και των προφητών, και έβαλες τους δώσει αίμα για να πιει? Επειδή είναι άξιοι.

 

16,7

Και άκουσα το βωμό λέει, Ναι, Κύριε, Θεέ, Παντοκράτορα, οι κρίσεις σου είναι αληθινές και δίκαιες.

 

16,8

Η τέταρτη χύνεται έξω μπολ του για τον ήλιο. Και εδόθη εις αυτόν να καυματίση τους ανθρώπους με φωτιά?

 

16,9

Και οι άνδρες είχαν καεί με μεγάλη θερμότητα και βλασφημείται το όνομα του Θεού, ο οποίος έχων εξουσία πάνω αυτές τις πληγές · και μετανόησαν για να μην του δώσει τη δόξα.

 

16,10

Ο πέμπτος άγγελος χύνεται έξω μπολ του στο θρόνο του θηρίου. Και η βασιλεία του ήταν γεμάτη από σκοτάδι? και μασούσαν τις γλώσσες τους για τον πόνο,

 

16,11

και βλασφημείται το Θεό του ουρανού για τους πόνους τους και για τα έλκη τους, και δεν μετανόησαν από τα έργα τους.

 

16,12

Ο έκτος άγγελος ξέχυσε τη φιάλη του επάνω στον μεγάλο ποταμό Ευφράτη. Και το νερό του ξεράθηκε, ότι ο δρόμος των βασιλιάδων της Ανατολής θα μπορούσε να είναι προετοιμασμένοι.

 

16,13

Και είδα από το στόμα του δράκου και από το στόμα του θηρίου και από το στόμα του ψευδοπροφήτη τρία ακάθαρτα πνεύματα όμοια με βατράχους.

 

16,14

Για να είναι τα πνεύματα των δαιμόνων, θαύματα, τα οποία εκπορεύονται προς τους βασιλιάδες ολόκληρης της γης, για να τους συγκεντρώσουν στον πόλεμο εκείνης της μεγάλης ημέρας του Θεού του Παντοκράτορα.

 

16,15

Ιδού, έρχομαι σαν κλέφτης. Ευλογημένος είναι αυτός που βλέπει, και κρατά τα ιμάτιά του, για να μη περπατάει γυμνός, και βλέπουν ντροπή του! –

 

16,16

Τους συγκέντρωσε σε ένα μέρος που ονομάζεται στην εβραϊκή γλώσσα Αρμαγεδδών.

 

16,17

Ο έβδομος άγγελος χύνεται έξω μπολ του στον αέρα. Και πήγε έξω από το ναό, από τον θρόνο, μια δυνατή φωνή λέγοντας: Γίνεται!

 

16,18

Και έγιναν αστραπές και φωνές και βροντές και σεισμός μέγας, όπως δεν ήταν αφού οι άνθρωποι υπήρξαν επί της γης, τόσο μεγάλο τρόμο.

 

16,19

Και η μεγάλη πόλη διαιρέθηκε σε τρία μέρη, και οι πόλεις των εθνών έπεσαν, και ο Θεός θυμήθηκε η μεγάλη Βαβυλώνα, για να της δώσει το ποτήρι του κρασιού της οργής του θυμού του.

 

16,20

Και κάθε νησί έφυγε, και τα βουνά δεν βρέθηκαν.

 

16,21

Και μεγάλο χαλάζι, κάθε πέτρα για το βάρος ενός ταλέντου, κατέβηκε από τον ουρανό επάνω στους ανθρώπους? και οι άνδρες βλασφήμησαν Θεό εξαιτίας της πανώλης των χαλάζι, επειδή η πληγή αυτής ήταν υπερβολικά μεγάλη.

 

Αποκάλυψη 17

 

 

17,1

Ένας από τους επτά αγγέλους που είχαν τις επτά φιάλες ήρθε και μου μίλησε, λέγοντας: Έλα, θα σου δείξω την κρίση της μεγάλης πόρνης που κάθεται επάνω στα πολλά νερά.

 

17,2

Με ποιον οι βασιλείς της γης έχουν διαπράξει μοιχεία, και με το κρασί της πορνείας της οι κάτοικοι της γης έγιναν μεθυσμένος.

 

17,3

Με έφερε στο πνεύμα στην έρημο. Και είδα μια γυναίκα να κάθεται επάνω σε ένα κόκκινο θηρίο, γεμάτο από ονόματα βλασφημίας, είχε επτά κεφάλια και δέκα κέρατα.

 

17,4

Η γυναίκα ήταν ντυμένη με πορφύρα και κόκκινο, και στολισμένη με χρυσάφι και πολύτιμες πέτρες και μαργαριτάρια. Κρατούσε στο χέρι της ένα χρυσό ποτήρι γεμάτο από βδελύγματα και ακαθαρσίες της πορνείας της.

 

17,5

Και πάνω στο μέτωπό της ήταν ένα όνομα γραμμένο, Μυστήριο, η Μεγάλη Βαβυλώνα, η μητέρα των πόρνες και τα βδελύγματα της γης.

 

17,6

Και είδα τη γυναίκα μεθυσμένη με το αίμα των αγίων, και από το αίμα των μαρτύρων του Ιησού. Και, βλέποντας την, ήμουν κατασχέθηκαν με μια μεγάλη έκπληξη.

 

17,7

Και ο άγγελος μου είπε: Γιατί κι εσύ θαυμάσει; Θα σου πω το μυστήριο της γυναίκας και του θηρίου που τη φέρει, το οποίο έχων τα επτά κεφάλια και δέκα κέρατα.

 

17,8

Το θηρίο που είδες ήταν και δεν είναι τίποτα περισσότερο. Και θα ανέβει από την άβυσσο και να πάει σε απώλεια. Και οι κάτοικοι της γης των οποίων τα ονόματα δεν έχουν γραφτεί από την ίδρυση του κόσμου στο βιβλίο της ζωής, όταν βλέπουν το θηρίο που ήταν, και δεν είναι , και όμως είναι. –

 

17,9

Αυτό είναι το μυαλό που hath σοφία. Τα επτά κεφάλια είναι επτά βουνά στα οποία η γυναίκα κάθεται.

 

17,10

Και υπάρχουν επτά βασιλιάδες: οι πέντε έπεσαν, το ένα είναι, ο άλλος δεν έχει έρθει ακόμα, και όταν έρθει, πρέπει να μείνει για λίγο χρόνο.

 

17,11

Και το θηρίο που ήταν, και δεν είναι, είναι η ίδια ένα όγδοο βασιλιά, και είναι από τους επτά, και πηγαίνει στον όλεθρο.

 

17,12

Τα δέκα κέρατα που είδες είναι δέκα βασιλείς, οι οποίοι δεν έχουν λάβει ακόμη βασιλεία, αλλά λαμβάνουν εξουσία ως βασιλιάδες μια ώρα με το θηρίο.

 

17,13

Αυτοί θα έχουν μια γνώμη και θα δώσει δύναμη και την εξουσία τους στο θηρίο.

 

17,14

Θα πόλεμο εναντίον του Αρνίου, και το Αρνίο θα τους νικήσει, επειδή είναι Κύριος κυρίων και Βασιλιάς βασιλιάδων, και κάλεσε, και έχει επιλεγεί, και πιστοί που είναι μαζί Του είναι.

 

17,15

Και μου είπε, Τα νερά που είδες, όπου κάθεται η πόρνη, είναι λαοί και πλήθη, και έθνη και γλώσσες.

 

17,16

Τα δέκα κέρατα που είδες στο θηρίο θα μισήσουν την πόρνη, και θα αφαιρέσει επίσης το γυμνό, τρώνε τη σάρκα της και να κάψετε με φωτιά.

 

17,17

Για Θεός βάλει στην καρδιά τους, για να εκπληρώσει το σκοπό του και ένα μυαλό, και να δώσει το βασίλειο τους στο θηρίο, μέχρι να πρέπει να πληρούνται τα λόγια του Θεού.

 

17,18

Και η γυναίκα που είδες είναι η μεγάλη πόλη, που βασιλεύει πάνω στους βασιλιάδες της γης.

 

Αποκάλυψη 18

 

18,1

Μετά από αυτό Κοίταξα κάτω από τον ουρανό ένας άλλος άγγελος, ο οποίος είχε μεγάλη εξουσία? και η γη φωτίστηκε από τη δόξα του.

 

18,2

Φώναξε με δυνατή φωνή, λέγοντας, Βαβυλώνα έπεσε, έπεσε η Βαβυλώνα η μεγάλη! Είναι να γίνει η κατοικία των δαιμόνων, και η λαβή του κάθε ακάθαρτο πνεύμα, και φυλακή για κάθε ακάθαρτο και μισητό πουλί,

 

18,3

επειδή όλα τα έθνη έχουν πιει από το κρασί του θυμού της πορνείας της, και τους βασιλιάδες της γης θα έρθει με την πορνεία της, και οι έμποροι της γης κερωμένο πλούσιοι μέσω της αφθονίας των λιχουδιές της.

 

18,4

Και άκουσα μια άλλη φωνή από τον ουρανό λέγοντας, Βγείτε από αυτήν, λαέ μου, ότι το YE δεν είναι συμμέτοχοι στις αμαρτίες της, και ότι το YE δεν λαμβάνουν τις πληγές της.

 

18,5

Για τις αμαρτίες της έφτασαν μέχρι τον ουρανό, και ο Θεός θυμήθηκε τα αδικήματά της.

 

18,6

Ανταμοιβή της, ακόμη και δεδομένου ότι καθίσταται, και να εξοφλήσουν την διπλασιαστεί κατά τα έργα του. Στο κύπελλο του οποίου απέκαμε γεμίζεται με διπλή της.

 

18,7

Όσο δόξασε τον εαυτό της, και έζησε υπέροχα, έτσι ώστε να της δώσει ένα μεγάλο μέρος του μαρτυρίου και το πένθος. Επειδή λέει στην καρδιά της, Κάθομαι βασίλισσα, και χήρα δεν είμαι και δεν βλέπουν θλίψη

 

18,8

Εξαιτίας αυτού, σε μία ημέρα πληγές της θα έρθει, ο θάνατος και πένθος και πείνα, και αυτή πρέπει να είναι εντελώς καεί με φωτιά.Για ισχυρή είναι ο Κύριος ο Θεός ο οποίος δικαστές.

 

18,9

Και οι βασιλιάδες της γης, οι οποίοι ασχολούνται με απρέπεια και την πολυτέλεια της, κλαίνε και θρήνος πάνω της όταν βλέπουν τον καπνό της καύσης της.

 

18,10

Μόνιμη από μακριά για το φόβο του βασανισμού της, λέγοντας: Αλλοίμονο! αλίμονο! Η μεγάλη πόλη, η Βαβυλώνα, η ισχυρή πόλη! Για κατά μία ώρα την απόφαση σου να έρθει

 

18,11

Και οι έμποροι της γης κλαίνε και θρηνούν πάνω της, γιατί κανείς δεν αγοράζει το φορτίο τους,

 

18,12

φορτίου από χρυσό, ασήμι, πολύτιμους λίθους, μαργαριτάρια, εκλεκτό λινό ύφασμα, μωβ, μετάξι και κόκκινο, όλα τα είδη των αρωματικών ξύλο, όλα τα είδη από ελεφαντόδοντο, οποιαδήποτε είδος πολύ δαπανηρή ξύλο, χαλκό, σίδηρο και μάρμαρο,

 

18,13

και την κανέλα, μπαχαρικά, λιβάνι, μύρο, λιβάνι, κρασί, λάδι, σιμιγδάλι και σιτάρι, τα βοοειδή και τα πρόβατα, άλογα, άρματα, και σώματα και τις ψυχές των άνδρες.

 

18,14

Τα φρούτα που η ψυχή σου πόθησαν έχουν φύγει από εσάς? και όλα τα πράγματα που ήταν λεπτοκαμωμένος και ωραίο που έφυγαν από σένα, και θέλεις να τους βρείτε και πάλι.

 

18,15

Οι έμποροι γι ‘αυτά, που έγιναν πλούσιοι από αυτήν, θα σταθούν από μακριά για το φόβο του βασανισμού της? κλάμα και θρήνος,

 

18,16

Και λέγοντας, Αλίμονο! αλίμονο! Η μεγάλη πόλη, που ήταν ντυμένη με λινό, πορφυρό και το κόκκινο, και στολισμένη με χρυσάφι και πολύτιμες πέτρες και μαργαριτάρια! Για σε μία ώρα τόσο μεγάλα πλούτη έχει έρθει στο μηδέν

 

18,17

Και κάθε πλοίαρχος, όλοι όσοι έπλευσε σε οποιοδήποτε τόπο, και ναύτες, και όσοι εμπορεύονται από τη θάλασσα, στάθηκαν από μακριά,

 

18,18

και έκλαιγε όταν είδαν τον καπνό του καψίματος της, λέγοντας: Ποια πόλη είναι σαν τη μεγάλη πόλη;

 

18,19

Έριξαν σκόνη πάνω από τα κεφάλια τους, έκλαιγαν και ήταν σε πένθος, φώναζαν, λέγοντας: Αλλοίμονο! αλίμονο! Η μεγάλη πόλη, όπου έγιναν πλούσιοι από τον πλούτο της, όλοι όσοι είχαν πλοία μέσα στη θάλασσα, σε μια ώρα που έχει καταστραφεί!

 

18,20

Ουρανού, χαίρονται για αυτό! Και οι άγιοι εσείς και οι απόστολοι και οι προφήτες, χαίρονται πάρα πολύ! Για Θεός που εκδικήθηκε πάνω της.

 

18,21

Και ένας ισχυρός άγγελος σήκωσε μια πέτρα σαν μεγάλη μυλόπετρα και την πέταξε στη θάλασσα, λέγοντας: Έτσι με τη βία θα Βαβυλώνα να ρίχνει, τη μεγάλη πόλη, και δεν θα πρέπει να βρεθεί.

 

18,22

Και ακούσαμε τίποτα στην εν σοι ήχο αρπίστες, μουσικούς, οι παίκτες φλάουτο και σαλπιγκτές, δεν είναι πια βρέθηκε μέσα σε σένα δεν τεχνίτης, της βιοτεχνίας, καθόλου περισσότερο σε ακούσει Είσαι ο ήχος της άλεσης,

 

18,23

ο φανός πρέπει να λάμπει περισσότερο στο σπίτι, και η φωνή του γαμπρού και της νύφης πρέπει να ακούγονται περισσότερο σε όλα σε σένα: για τους εμπόρους σου ήσαν οι μεγιστάνες της γης, επειδή όλα τα έθνη εξαπατήθηκαν από μαγεία σας

 

18,24

και επειδή σ ‘αυτή βρέθηκε το αίμα των προφητών και αγίων και όλους όσοι έχουν σκοτωθεί στη γη.

 

Αποκάλυψη 19

 

19,1

Μετά από αυτό που άκουσα στον ουρανό σαν μια δυνατή φωνή από ένα μεγάλο πλήθος, λέγοντας, Αλληλούια Η σωτηρία και η δόξα και η δύναμη ανήκουν στον Θεό μας,

 

19,2

επειδή κρίσεις του είναι αληθινές και δίκαιες? για αυτός hath που έκρινε τη μεγάλη πόρνη που καταστραφεί η γη με την πορνεία της, και hath εκδικήθηκε το αίμα των υπαλλήλων του ρίξει από το χέρι της.

 

19,3

Και είπαν πάλι: Αλληλούια! … Καπνός της ανεβαίνει στους αιώνες των αιώνων.

 

19,4

Και οι είκοσι τέσσερις πρεσβύτεροι και τα τέσσερα θηρία έπεσαν και προσκύνησαν τον Θεό που κάθεται στο θρόνο, λέγοντας, Αμήν!Αλληλούια!

 

19,5

Και μια φωνή ήρθε από το θρόνο, λέγοντας: Αινείτε τον Θεό μας, όλοι εσείς οι υπηρέτες του, εσείς που τον φοβούνται, μικρούς και μεγάλους!

 

19,6

Et j’entendis comme une voix d’une foule nombreuse, comme un bruit de grosses eaux, et comme un bruit de forts tonnerres, disant: Alléluia! Car le Seigneur notre Dieu tout puissant est entré dans son règne.

 

19,7

Ας χαρούμε και να χαρούμε, και να του δώσει τη δόξα? για το γάμο του Αρνίου, και η γυναίκα του έχει κάνει ο ίδιος έτοιμος

 

19,8

και ότι της δόθηκε για να φορέσει εκλεκτά λινά, καθαρό και λευκό. Για το εκλεκτής ποιότητας λινό είναι η δικαιοσύνη των αγίων.

 

19,9

Και ο άγγελος είπε προς εμέ, Σύνταξη, Μακάριοι είναι αυτοί που καλούνται εις το δείπνο του γάμου του Αρνίου! Και είπε προς εμέ, Αυτά είναι τα αληθινά λόγια του Θεού.

 

19,10

Και έπεσα μπροστά στα πόδια του για να τον λατρεύουν? αλλά μου είπε, Δείτε εσύ το κάνεις! Είμαι συναδέλφους σου υπηρέτης, και των αδελφών σου, που έχουν τη μαρτυρία του Ιησού. Λατρεύουν το Θεό.Για την μαρτυρία του Ιησού είναι το πνεύμα της προφητείας.

 

19,11

Και είδα τον ουρανό άνοιξε, και ιδού ένα άσπρο άλογο. Αναβάτης του είναι ονομαζόταν Πιστός και Αληθινός, και κρίνει και κάνει πόλεμο στη δικαιοσύνη.

 

19,12

Τα μάτια του ήταν σαν φλόγα φωτιάς? στο κεφάλι του ήταν πολλές κορώνες? είχε ένα όνομα γραμμένο, που κανένας δεν ξέρει, αν όχι ο ίδιος?

 

19,13

και ήταν ντυμένος με ενδυμασία βουτηγμένα στο αίμα. Το όνομά του είναι ο Λόγος του Θεού.

 

19,14

Και τα στρατεύματα που ήσαν στον ουρανό τον ακολουθούσαν επάνω σε λευκά άλογα, ντυμένοι με εκλεκτής ποιότητας λινό λευκό και καθαρό.

 

19,15

Από το στόμα του βγαίνει ένα κοφτερό σπαθί με το οποίο θα πατάξει τα έθνη? Αυτός θα τους ποιμάνει με σιδερένια ράβδο? Πατήσει το πατητήρι του θυμού και της οργής του Παντοδύναμου Θεού.

 

19,16

Έχει σχετικά ρόμπα Του και στο μηρό του έχει γραμμένο το όνομα, Βασιλιάς βασιλιάδων και Κύριος των κυρίων.

 

19,17

Και είδα έναν άγγελο να στέκεται στον ήλιο. Και φώναξε με δυνατή φωνή, λέγοντας προς όλα τα πουλιά που πετούν στον ουρανό μέσα, έλα, συγκεντρώνονται για την μεγάλη δείπνο του Θεού,

 

19,18

να τρώνε τη σάρκα των βασιλιάδων, τη σάρκα των καπεταναίων, τη σάρκα των ισχυρών, η σάρκα των αλόγων και τους αναβάτες τους, η σάρκα απ ‘όλα, ελευθέρους και τους δούλους, μικρούς και μεγάλους.

 

19,19

Και είδα το θηρίο και τους βασιλιάδες της γης, και τα στρατεύματά τους συγκεντρώθηκαν για να κάνουν πόλεμο εναντίον εκείνου που καθόταν επάνω στο άλογο και ο στρατός του.

 

19,20

Και το κτήνος λήφθηκε, και μαζί του ο ψευδοπροφήτης που είχε κάνει τα σημάδια πριν από αυτόν, με την οποία εξαπάτησε όσους έλαβαν το χάραγμα του θηρίου και προσκυνούσαν την εικόνα του. Και οι δύο ρίχνονται ζωντανοί στη πύρινη λίμνη της καύσης σε θείο.

 

19,21

Και οι υπόλοιποι φονεύθηκαν με τη ρομφαία που προχώρησε από το στόμα εκείνου που καθόταν πάνω στο άλογο? και όλα τα πουλιά οι ίδιοι gorged στη σάρκα τους.

 

Αποκάλυψη 20

 

20,1

Τότε είδα έναν άγγελο κατέβει από τον ουρανό, έχοντας το κλειδί της αβύσσου και μια μεγάλη αλυσίδα στο χέρι του.

 

20,2

Κατέλαβε το δράκοντα, το αρχαίο φίδι, που είναι ο διάβολος και ο σατανάς, και τον έδεσε για χίλια χρόνια.

 

20,3

Τον έριξε στην άβυσσο, και να κλείσει και σφράγισε από πάνω του, ότι πρέπει να παραπλανήσουν τα έθνη πλέον, εωσού τελείωσαν τα χίλια χρόνια. Μετά από αυτό θα πρέπει να χαλαρώσει για λίγο χρονικό διάστημα.

 

20,4

Και είδα θρόνους, και κάθισε πάνω τους δόθηκε εξουσία να κρίνουν.Και είδα τις ψυχές αυτών που είχαν αποκεφαλιστεί για τη μαρτυρία του Ιησού και εξαιτίας του λόγου του Θεού, και εκείνοι οι οποίοι δεν προσκύνησαν το θηρίο ούτε την εικόνα του και δεν είχε λάβει το σήμα του επάνω στα μέτωπά τους ή τα χέρια τους. Ήρθαν στη ζωή και βασίλεψαν μαζί με το Χριστό χίλια χρόνια.

 

20,5

Ο άλλος νεκρός, δεν έρχονται στη ζωή μέχρι να τελειώσει τα χίλια χρόνια. Αυτή είναι η πρώτη ανάσταση.

 

20,6

Μακάριος και άγιος ο έχων μέρος στην πρώτη ανάσταση! Ο δεύτερος θάνατος δεν έχει εξουσία πάνω τους? αλλά θα είναι ιερείς του Θεού και του Χριστού, και θα βασιλεύσουν μαζί του χίλια χρόνια.

 

20,7

Και όταν έχουν λήξει τα χίλια χρόνια, ο Σατανάς θα πρέπει να χαλαρώσει από τη φυλακή του.

 

20,8

Και θα βγει για να πλανήσει τα έθνη που βρίσκονται στις τέσσερις γωνίες της γης, τον Γωγ και τον Μαγώγ, για να τους συγκεντρώσουν στον πόλεμο? ο αριθμός τους είναι σαν την άμμο της θάλασσας.

 

20,9

Και ανέβησαν επί την επιφάνεια της γης και περικύκλωσαν το στρατόπεδο των αγίων και την αγαπημένη πόλη. Φωτιά κατέβηκε από τον ουρανό και τους κατέφαγε.

 

20,10

Και ο διάβολος που τους εξαπάτησε πετάχτηκε στη λίμνη της φωτιάς και του θειαφιού, όπου το θηρίο και ο ψευδοπροφήτης. Και θα βασανίζονται μέρα και νύχτα για πάντα.

 

20,11

Τότε είδα έναν μεγάλο λευκό θρόνο, και εκείνον που καθόταν πάνω του. Η γη και ο ουρανός έφυγαν μακριά? Και εκεί βρέθηκε καμία θέση για αυτούς.

 

20,12

Και είδα τους νεκρούς, μεγάλους και μικρούς, να στέκονται μπροστά στο θρόνο. Και βιβλία ανοίχτηκαν. Και ένα άλλο βιβλίο άνοιξαν, το οποίο είναι το βιβλίο της ζωής. Και κρίθηκαν οι νεκροί ανάλογα με τα έργα τους, σύμφωνα με ό, τι γράφτηκε σε αυτά τα βιβλία.

 

20,13

Η θάλασσα έδωσε τους νεκρούς που ήταν σε το, και ο θάνατος και ο Άδης παρέδωσε τους νεκρούς που ήταν σε αυτά? και όλα κρίθηκαν σύμφωνα με τα έργα τους.

 

20,14

Και ο θάνατος και η κόλαση πετάχτηκαν στη λίμνη της φωτιάς. Αυτός είναι ο δεύτερος θάνατος, η λίμνη της φωτιάς.

 

20,15

Και όποιος δεν βρέθηκε γραμμένος στο βιβλίο της ζωής πετάχτηκε στη λίμνη της φωτιάς.

 

 

Αποκάλυψη 21

 

21,1

Τότε είδα ένα νέο ουρανό και μια νέα γη? ο πρώτος ουρανός και η πρώτη γη παρήλθε και η θάλασσα δεν ήταν πλέον.

 

21,2

Και είδα να κατεβαίνει από τον ουρανό, από τον Θεό, την ιερή πόλη, νέα Ιερουσαλήμ, ετοιμασμένη σαν νύφη στολισμένη για το σύζυγό της.

 

21,3

Και άκουσα μια δυνατή φωνή λέγοντας: Δέστε, η σκηνή του Θεού είναι με τους άνδρες Αυτός θα κατοικήσει μαζί τους, κι αυτοί θα είναι ο λαός του, και ο ίδιος ο Θεός θα είναι μαζί τους.

 

21,4

Αυτός θα εξαλείψει κάθε δάκρυ από τα μάτια τους, και ο θάνατος δεν θα υπάρχει πια, και θα υπάρχει πλέον ούτε πένθος ούτε κραυγή ούτε πόνος, για τα προηγούμενα πράγματα έχουν περάσει μακριά.

 

21,5

Και εκείνος που καθόταν επάνω στον θρόνο είπε: Δες, κάνω όλα τα πράγματα νέα. Και είπε να γράψουμε: για αυτά τα λόγια είναι αληθινά και πιστά.

 

21,6

Μου είπε, αυτό γίνεται! Εγώ είμαι το Άλφα και το Ωμέγα, η αρχή και το τέλος. Για το διψασμένο θα δώσω από την πηγή του νερού της ζωής δωρεάν.

 

21,7

Ο νικών θέλει κληρονομήσει τα πάντα? Θα είμαι Θεός και αυτός είναι ο γιος μου.

 

21,8

Αλλά οι δειλοί και άπιστοι και μολυσμένοι με βδελύγματα και φονιάδες και πόρνοι και μάγοι και ειδωλολάτρες, και όλοι οι ψεύτες, θα έχουν τη μερίδα τους μέσα στη λίμνη που καίγεται με φωτιά και θειάφι: ποια είναι ο δεύτερος θάνατος.

 

21,9

Ένας από τους επτά αγγέλους που είχαν τις επτά φιαλίδια γεμάτα τις επτά τελευταίες πληγές ήρθε και μου μίλησε, λέγοντας: Έλα εδώ, εγώ θα σου δείξω τη νύφη, τη γυναίκα του Αρνίου.

 

21,10

Και με έφερε στο πνεύμα σε ένα μεγάλο και ψηλό βουνό. Και μου έδειξε την ιερή πόλη της Ιερουσαλήμ να κατεβαίνει από τον ουρανό, από τον Θεό, έχοντας τη δόξα του Θεού.

 

21,11

Το φως της ήταν ομοία με πέτρα το πιο πολύτιμο, σαν πέτρα ίασπη, καθαρή σαν κρύσταλλο.

 

21,12

Είχε ένα τείχος μεγάλο και ψηλό. Είχε δώδεκα πύλες, και στις πύλες δώδεκα αγγέλους, και ονόματα που γράφονται από τις δώδεκα φυλές του Ισραήλ γιο:

 

21,13

Στα ανατολικά τρεις πύλες, στις βόρειες τρεις πύλες, στις νότιες τρεις πύλες? και στη δυτική τρεις πύλες.

 

21,14

Το τείχος της πόλης είχε δώδεκα θεμέλια, και σε αυτά τα ονόματα των δώδεκα αποστόλων του Αρνίου.

 

21,15

Αυτός που μίλησε για μένα είχε μια βέργα μέτρησης του χρυσού για να μετρήσει την πόλη, τις πύλες της και το τείχος της.

 

21,16

Και η πόλη κοιμηθεί Foursquare, ενώ το μήκος του ήταν ίσο με το πλάτος του. Μέτρησε την πόλη με το καλάμι, δώδεκα χιλιάδας σταδίων? το μήκος, το πλάτος και το ύψος είναι ίσες.

 

21,17

Έχει μετρηθεί τοίχο του: εκατόν σαράντα τέσσερις πήχες, το μέτρο του ανθρώπου, δηλαδή, του αγγέλου.

 

21,18

Το τείχος ήταν κατασκευασμένο από ίασπη, και η πόλη ήταν από καθαρό χρυσάφι, σαν διαφανές γυαλί.

 

21,19

Τα θεμέλια του τείχους της πόλης ήταν στολισμένα με κάθε λογής πολύτιμα πετράδια: ο πρώτος θεμέλιον ίασπις, ο δεύτερος ζαφείρι, το τρίτο χαλκηδόνιος, ο τέταρτος σμαράγδι,

 

21,20

η πέμπτη όνυχα, η έκτη κορνεόλη, η έβδομη χρυσόλιθο, η όγδοη Beryl, ο ένατος τοπάζι, ο δέκατος χρυσόπρασος, το ενδέκατο υάκινθος, ο δωδέκατος αμέθυστος.

 

21,21

Οι δώδεκα πύλες ήταν δώδεκα μαργαριτάρια? Κάθε αρκετές πύλη ήταν ένα μαργαριτάρι. Η πλατεία της πόλης ήταν από καθαρό χρυσάφι, σαν διαφανές γυαλί.

 

21,22

Δεν είδα κανένα ναό στην πόλη? ο Κύριος ο Θεός Παντοδύναμος είναι ο ναός της, και το αρνί.

 

21,23

Η πόλη δεν έχει ανάγκη από ήλιο ή το φεγγάρι να λάμπει? για τη δόξα του Θεού έκανε το φωτίσετε, και το αρνί είναι το φως τους.

 

21,24

Τα έθνη θα περπατήσει από το φως του, και οι βασιλιάδες της γης φέρνουν τη δόξα τους.

 

21,25

Πύλες της δεν θα κλειστούν την ημέρα: για την απουσία νύχτα εκεί.

 

21,26

Τα κράτη μέλη θα φέρνουν τη δόξα και την τιμή των εθνών.

 

21,27

Εισάγετε υπάρχουν σε αυτό κάτι βλάσφημο, ή κάποιος που ασχολείται με την επαίσχυντη ή παραπλανητική? θα έρθει με εκείνους που είναι γραμμένα στο βιβλίο του αρνιού της ζωής.

 

Αποκάλυψη 22

 

22,1

Και μου φανέρωσε έναν καθαρό ποταμό με νερό της ζωής, καθαρό σαν κρύσταλλο, προχωρώντας από το θρόνο του Θεού και του Αρνίου.

 

22,2

Στη μέση της πλατείας της πόλης και στις δύο όχθες του ποταμού, υπήρχε ένα δέντρο της ζωής, που φέρει δώδεκα καλλιέργειες φρούτων, καρπό του κάθε μήνα: και τα φύλλα ήταν για την θεραπεία των εθνών.

 

22,3

Δεν θα υπάρξει κανένα ανάθεμα. Ο θρόνος του Θεού και του Αρνίου θα είναι μέσα σ? υπηρέτες του θα τον εξυπηρετήσει και να δει το πρόσωπό του,

 

22,4

και το όνομά του θα είναι επάνω στα μέτωπά τους.

 

22,5

Δεν θα υπάρχει νύχτα εκεί? και δεν χρειάζονται το φως του λαμπτήρα ή το φως, επειδή ο Κύριος ο Θεός φωτίζει αυτούς. Και θα βασιλεύσουν στους αιώνες των αιώνων.

 

22,6

Και μου είπε, Αυτά τα λόγια είναι πιστά και αληθινά? και ο Κύριος ο Θεός των αγίων προφητών έστειλε τον άγγελό του, για να δείξει στους δούλους όσα πρέπει σύντομα του. –

 

22,7

Και ιδού, έρχομαι γρήγορα. Ευλογημένος είναι αυτός που κρατά τα λόγια της προφητείας αυτού του βιβλίου!

 

22,8

Εγώ, ο Ιωάννης, ο οποίος άκουσε και είδε αυτά τα πράγματα. Και όταν άκουσα και είδα, έπεσα στα πόδια του αγγέλου που μου έδειξε να τον προσκυνήσουν.

 

22,9

Αλλά μου είπε, Δείτε εσύ το κάνεις! Είμαι σου σύνδουλός, και των αδελφών σου των προφητών, και που τηρούν τα λόγια αυτού του βιβλίου. Λατρεύουν το Θεό.

 

22,10

Και είπε προς εμέ, σφραγίδα δεν τα λόγια της προφητείας αυτού του βιβλίου. Για την ώρα είναι κοντά.

 

22,11

Αυτός που είναι άδικο να είναι άδικο ακόμα, πως ο οποίος είναι βρώμικο μολυνθεί ακόμα? και το ακόμα πιο δίκαιος δικαιοσύνη, και ο άγιος συνεχίσει να είναι ιερό.

 

22,12

Ιδού, έρχομαι γρήγορα? Και ο μισθός μου είναι μαζί μου, για να δώσει σε κάθε άτομο σύμφωνα με το έργο του.

 

22,13

Εγώ είμαι το Άλφα και το Ωμέγα, ο πρώτος και ο τελευταίος, η αρχή και το τέλος.

 

22,14

Μακάριοι είναι εκείνοι που πλένουν τις στολές τους, ώστε να μπορούν να έχουν δικαίωμα στο δέντρο της ζωής, και ενδέχεται να μπουν διαμέσου των πυλώνων μέσα στην πόλη!

 

22,15

Αλλά έξω είναι τα σκυλιά και οι μάγοι και οι πόρνοι και οι φονιάδες και οι ειδωλολάτρες, και όποιος αγαπάει και maketh ένα ψέμα!

 

22,16

Εγώ, ο Ιησούς έχουν στείλει το δικό μου άγγελο να καταθέσουν εις εσάς αυτά τα πράγματα στις εκκλησίες. Εγώ είμαι η ρίζα και το γένος του Δαβίδ, το φωτεινό και το πρωί αστέρων.

 

22,17

Και το Πνεύμα και η νύφη λένε: Έλα. Και αφήστε τον να ακούει να λέει, Έλα. Και τον άφησε ο οποίος είναι διψασμένος έρθει? Και όποιος θα τον αφήσει να μεταφέρουν το νερό της ζωής δωρεάν.

 

22,18

Έχω καταθέσει σε καθέναν που ακούει τα λόγια της προφητείας αυτού του βιβλίου: Αν κάποιος προσθέσει σε αυτούς, ο Θεός σε αυτόν τις πληγές που περιγράφονται σε αυτό το βιβλίο?

 

22,19

και αν κάποιος παίρνει μακριά από τα λόγια του βιβλίου της προφητείας αυτής, ο Θεός θα αφαιρέσει το μέρος του από το δέντρο της ζωής και την ιερή πόλη που περιγράφονται σε αυτό το βιβλίο.

 

22,20

Εκείνος που μαρτυρεί αυτά τα πράγματα, λέει, Ναι, έρχομαι γρήγορα.Αμήν! Έλα, Κύριε Ιησού!

 

22,21

Η χάρις του Κυρίου Ιησού να είναι με όλους!

κερί κηροπήγιο-anim

Κρατήστε πολύτιμα καλά αναμμένο τη φλόγα της πίστης μας! Αυτή θα είναι απαραίτητη σε δύσκολους καιρούς που επιδεινώνουν και να επιδεινώσει ξανά και ξανά μέχρι την επιστροφή του Κυρίου μας Ιησού Χριστού.

Τα λέμε σύντομα.

Πριν αφήσουμε και εν αναμονή της επιστροφής του Κυρίου μας Ιησού Χριστού, θέλω να σας βοηθήσει να διαλογίζεται στην ανθρώπινη ιστορία.

Επίσημη επιστήμη απορρίπτει ο δημιουργισμός (δημιουργία του ανθρώπου από τον Θεό) και προβάλλει μια θεωρία χωρίς τον Θεό.

Ποιος θα ήθελε ότι ο άνθρωπος προέρχεται από μια αλυσίδα της εξέλιξης της ζωής στη Γη θα έχουν εμφανιστεί σε μια σειρά από πιθανότητες και, στη συνέχεια, ο γιος θα μεταμορφωθεί κατά τη διάρκεια εκατομμυρίων ετών.

Τέλος τελειώνει με την καταχώριση πληθώρα φυτών και ζώων που γνωρίζουμε.

Φυσικά η επίσημη επιστήμη έχει ανατροπές, αλλά πρέπει να αντιμετωπίσουμε τα γεγονότα, όλοι οι επιστήμονες που υποστηρίζουν τη θεωρία της εξέλιξης είναι ευφυή όντα και ως εκ τούτου, ξέρουν ότι είναι λάθος και όμως επιμένουν.

ΓΙΑΤΙ!

Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι η ανθρώπινη ζωή είναι στρωμένη με τα μυστήρια και μερικούς άνδρες για άγνωστους λόγους κρυμμένες αλήθειες στην ανθρωπότητα εδώ και χιλιάδες χρόνια.

 

Ο Ιησούς Χριστός είναι ο μόνος γιος του Θεού!

Είναι στην πόρτα και η επιστροφή του είναι επικείμενη!

Κρατήστε την πίστη!

Σύντομα ιστορία του ανθρώπου θα αποκαλυφθεί!

Εδώ είναι ένα βίντεο που θα σας επιτρέψει να ανοίξετε τα μάτια σας και να καταλάβετε την ιστορία του ανθρώπου είναι πολύ πιο περίπλοκη από ό, τι στα βιβλία της επίσημης ιστορίες!

 

Νικητής

Votre commentaire

Choisissez une méthode de connexion pour poster votre commentaire:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l’aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s

Ce site utilise Akismet pour réduire les indésirables. En savoir plus sur la façon dont les données de vos commentaires sont traitées.