Η απομάκρυνση από την εκκλησία μπορεί να είναι η νύχτα από το Σάββατο έως την Κυριακή, από τις 19 έως τις 20 Σεπτεμβρίου 2020.

Αποτελέσματα αναζήτησης για "BASILIQUE SAINT PAUL"

Η Βασιλική του Αγίου Παύλου στη Ρώμη

 

Για 10 χρόνια από τότε που δημιούργησα αυτό το Blog (το 2009), ενημερώνω τους αναγνώστες ότι ο Ιησούς Χριστός σύντομα επιστρέφει στη Γη για την 1000χρονη βασιλεία του όπως υποσχέθηκε στους αποστόλους του πριν να ανεβαίνει στους ουρανούς σαράντα ημέρες μετά την ανάστασή του.

Πληροφορήθηκα επίσης στον αναγνώστη ότι το τέλος του χρόνου άρχισε στις 14 Μαΐου 1948, μετά τη δημιουργία του κράτους του Ισραήλ, το οποίο είναι το προφητικό ρολόι των εποχών και από την ημερομηνία εκείνη η εποχή της μια γενιά, εκείνοι που θα ζήσουν θα δουν την επιστροφή του Κυρίου μας Ιησού Χριστού στη Γη.

Μια γενιά στη Βίβλο είναι τρεις διάρκειες.

Ο πρώτος είναι 40 ετών, αλλά εκεί έπεσε ήδη ο χρόνος,

Συνεπώς, είχαμε ακόμα τη γενιά 70 ετών που μας έφερε στο 2018 και διαπιστώσαμε επίσης ότι ο Ιησούς Χριστός δεν επέστρεψε το 2018.

Έτσι λοιπόν, έχουμε τώρα την εικοσαετή γενιά που αναφέρθηκε μερικές φορές στη Βίβλο. Και εδώ ερχόμαστε στο 2028.

Χρησιμοποίησα μόνο βιβλικές προφητείες για να αναζητήσω μια κατά προσέγγιση ημερομηνία για την επιστροφή του Κυρίου μας Ιησού Χριστού στη Γη. Δυστυχώς, η έρευνά μου μου επέτρεψε μόνο δύο πράγματα.

Το πρώτο είναι να βρούμε την ημερομηνία της έναρξης του τέλους της βιβλικής εποχής: 14 Μαΐου 1948. Όπως και να έχει, αυτή η ημερομηνία χρησιμεύει μόνο για να γνωρίζουμε την αρχή της τιμωρίας.

Το δεύτερο σχετίζεται με το πρώτο, ότι οι αυθαιρεσίες μόλις αρχίσουν, δεν σταματούν μέχρι την επιστροφή στη Δόξα του Κυρίου μας. Επιπλέον, συνεχίζουν να αυξάνονται στο ρυθμό του πόνου του τοκετού.

Αυτό με οδηγεί να σας αποκαλύπτω κάθε χρόνο ότι το επόμενο έτος θα είναι χειρότερο από αυτό που προηγήθηκε.

Το έτος 2020 θα είναι χειρότερο από το 2019 και όταν λέω χειρότερα θα έλεγα τρομερά χειρότερα. Επειδή το 2020 είναι ένα ιδιαίτερο έτος. Οι πόνοι πρέπει να είναι τρομερός σε όλα τα σημεία. Δεν είμαι διανοητής ούτε βλέπεις, οπότε μπορώ μόνο να σας πω ότι πρόκειται να συνεχίσουμε στο σκοτάδι.

Έχουμε ζήσει από το 1948 τις τιμωρίες του Θεού. Αυτό δεν είναι σκιά αμφιβολίας. Θα διαρκέσουν μέχρι την επιστροφή του Κυρίου μας Ιησού Χριστού.

Αν και δεν είμαι ούτε διάβολος ούτε βλέπεις, θεωρώ ότι τα βάσανα όλων των αδελφών και των αδελφών μας έχουν σχέση με τον Σατανά. Κάνει χριστιανισμό και ολόκληρο τον κόσμο από όλες τις πλευρές με δύναμη και οργή.

Η δυστυχία και η αβεβαιότητα σε ένα κλίμα φόβου και φόβου που σχετίζεται με τον ισλαμισμό είναι οι εφημερίδες πολλών αδελφών και αδελφών, οι οποίες πρέπει να αντιμετωπίζουν όλο και πιο συχνές, ισχυρές και καταστροφικές όλες τις δυσκολίες του καιρού και κατακλυσμούς.

Ναι ζούμε μαύρες μέρες και θα ζήσουμε και πάλι.

Γιατί ο Θεός επιτρέπει σε τέτοιες φρικαλεότητες να φωνάζουν, καθώς μερικοί άνθρωποι αποποιούνται την πίστη και την εκκλησία που επικρίνουν αρνητικά.

Θέλω σε αυτό το άρθρο να σας φέρει λίγη χαρά και ελπίδα, γιατί η ημέρα της επιστροφής του Κυρίου μας είναι πραγματικά πολύ κοντά.

Για όσους ακολουθούν το blog μου και είστε πολλοί σε όλο τον κόσμο, ακόμα κι αν παρατηρήσαμε πρόσφατα μια πραγματική μείωση της παρουσίας, θα σας δώσω μία από τις έρευνές μου που μπορεί αν δεν έδωσα ακόμα τον εαυτό μου δώσει μια πραγματική ελπίδα σε όλους εκείνους που περιμένουν το ευτυχισμένο γεγονός της επιστροφής του Κυρίου μας Ιησού Χριστού.

Δεδομένου ότι δεν μπόρεσα να βρω επαρκή ακρίβεια στις βιβλικές προφητείες σχετικά με τις τελευταίες στιγμές των τελευταίων χρόνων, άρχισα να τις ψάχνω στις μη βιβλικές προφητείες, αλλά αρκετά αξιόπιστες για να τις λάβω υπόψη.

Γι ‘αυτό, σε μια προφητεία που σας έδωσα ήδη, της Παναγίας που έγινε στη νότια Γαλλία σε ένα μικρό ορεινό χωριό κοντά στην Ιταλία « la Salette » σε δύο μικρά παιδιά.

Σε αυτή την προφητεία, για τη μοναδική στιγμή των εμφανίσεών της, η Παναγία Μαρία λέει στα παιδιά όλες τις εκδιώξεις του 1864 όταν ο Ιησούς Χριστός επέστρεψε στη Γη. Είναι εκπληκτικό αλλά όλα υπάρχουν. Τέλος, σχεδόν όλα έλειπαν ένα στοιχείο «το έτος επιστροφής του Κυρίου μας Ιησού Χριστού»  και σε μια άλλη προφητεία εμφανίστηκε μυστηριωδώς «η προφητεία των Παπών» που βρήκα τα βασικά στοιχεία που μας επέτρεψαν να καταλάβουμε τις τελευταίες στιγμές των τελευταίων χρόνων πριν την επιστροφή του Κυρίου μας Ιησού Χριστού.

Αυτές οι δύο προφητείες που εμφανίζονται σε βίντεο στο άρθρο, σας προσκαλώ να τους παρακολουθήσετε ξανά και ξανά για να τους μπεις πραγματικά, γιατί όλα υπάρχουν.

Γνωρίστε ότι κάποια σημαντικά γεγονότα πρέπει να συμβούν πριν την επιστροφή του Κυρίου μας Ιησού Χριστού.

Πρώτον, η Παναγία θυμίζει τον Πάπα, ο οποίος δέχθηκε επίθεση κατά τις ημέρες του « κατά συνέπεια τον Ιωάννη Παύλο ΙΙ » και ότι αυτός και ο διάδοχός του δεν θα δουν τον θρίαμβο της Εκκλησίας του Θεού « την βασιλεία του Ιησού Χριστού Γη. Έτσι, υπό την κυριαρχία του Πάπα Φραγκίσκου, θα είναι η επιστροφή του Ιησού Χριστού, αλλά σημαίνει επίσης ότι όσο ο Πάπας Βενέδικτος XVI είναι ζωντανός, ο Ιησούς Χριστός δεν θα επιστρέψει .

Αλλά η Παναγία λέει επίσης ότι η Εκκλησία θα επισκιαστεί πριν την επιστροφή του Ιησού Χριστού και ότι οι λεπτομέρειες που δίνει αυτή τη στιγμή αντιστοιχούν στους χρόνους που ζούμε. Πραγματικά σας προσκαλώ να παρακολουθήσετε το βίντεο που θα είστε στον κώλο που σας διαβεβαιώνω, έτσι ώστε οι διευκρινίσεις που έγιναν από την Παναγία να φωνάζουν τις αλήθειες που ζούμε.

Καθώς παρακολουθείτε το βίντεο, θυμηθείτε κυρίως ότι είμαστε όλοι αμαρτωλοί και όλοι επιθυμούμε τη συγχώρεση του Ιησού Χριστού, αλλά ο Ιησούς Χριστός θέλει επίσης να μετανοήσουμε από τα λάθη μας και να ισιώσουμε τη ζωή μας.

Μέχρι την επιστροφή του Ιησού Χριστού η Γη θα βρίσκεται στο σκοτάδι, οι πόλεμοι, η δυστυχία, η βία, οι καταστροφές, θα συνεχίσουν να χτυπάνε με απίστευτη δύναμη και βία όλους τους λαούς της Γης, αλλά κυρίως τον Χριστιανισμό.

Είναι σημαντικό να βοηθήσετε ο ένας τον άλλον και να προσευχηθείτε γιατί οι μέρες και οι νύχτες θα είναι πολύ σκληρές. Αλλά υπάρχει σε όλες αυτές τις αναπόφευκτες δυστυχίες, ένα φως ελπίδας για όλους τους αδελφούς και τις αδελφές μας και για όλους εκείνους που θα έρθουν στον Ιησού Χριστό.

Σύμφωνα με την προφητεία του Πάπα, ο Πάπας Φράνσις είναι ο τελευταίος πάπας και σε κάθε περίπτωση το τέλος του παπισμού που προφητεύεται για το 2027.

Γνωρίζουμε από την Παναγία ότι ο Φράνσις είναι ο τελευταίος πάπας και ότι θα δει τον θρίαμβο της Εκκλησίας του Θεού.

Γνωρίζουμε από την Παναγία αυτή την προφητεία που χρονολογείται από το 1846 ότι η εκκλησία θα εκλείψει πολύ πριν την επιστροφή του Ιησού Χριστού και ότι όταν η εκκλησία θα φύγει, θα είναι οι προφήτες Ηνοχ και Ιλιάς που θα κηρύξουν την αγάπη του Θεού και την επιστροφή του Ιησού Χριστού για τη βασιλεία του 1000 χρόνων. Αλλά προτού αυτοί οι δύο προφήτες, όλοι οι ιεράρχες, οι απόστολοι των τελευταίων χρόνων, θα κηρύξουν το Λόγο του Θεού και την επιστροφή του Ιησού Χριστού.

Είναι λίγο στο επίπεδο μου αυτό που έχω κάνει εδώ και δέκα χρόνια. Κατά τη διάρκεια αυτών των δέκα χρόνων ήμουν πεπεισμένος ότι η αρπαγή της Εκκλησίας θα έλαβε χώρα λίγο πριν την επιστροφή του Κυρίου μας Ιησού Χριστού. Αλλά αν κάνω λάθος τότε ίσως το 2020, επτά χρόνια (έτσι στην αρχή της έβδομης εβδομάδας που προφητεύτηκε ο προφήτης Δανιήλ) πριν από την επιστροφή του Κυρίου μας Ιησού Χριστού, θα γίνει η απαγωγή του Εκκλησία.

Δεν ξέρω σε ποια χρονική στιγμή θα γίνει η απαγωγή, αν και κλίνω λίγο για το φεστιβάλ τρομπέτας κατά τη διάρκεια της νύχτας από το Σάββατο έως την Κυριακή από τις 19 έως τις 20 Σεπτεμβρίου 2020 . Άλογο φεστιβάλ εκείνο το έτος στις δύο ημέρες του Κυρίου του εβραϊκού λαού και του χριστιανικού λαού.

 

Ο Θεός να σας ευλογεί και να σας καθοδηγήσει σε αυτό το σκοτάδι μέχρι να παραδώσει.

Μην ξεχάσετε να παρακολουθήσετε αυτά τα βίντεο αρκετές φορές για να τα καταλάβετε πλήρως.

νικητής

 

 

Αληθινό μήνυμα από την Παναγία προς την Salette (19 Σεπτεμβρίου 1846)

 

 

Η προφητεία των παπών Ντοκυμαντέρ 2016

 

 

Η ιστορία του Αγίου Παύλου έξω από τους τοίχους

Πρέπει να σημειωθεί ότι ο Πάπας Φράγκης κατέχει την τελευταία διαθέσιμη θέση!

 

Κατάλογος 265 παπών από τον Πέτρο στον Βενέδικτο του XVI

http://perso.numericable.com/gabriel.floricich/saint-ouen/pages/y-lista_papas.html

 

νικητής


%d blogueurs aiment cette page :