Η ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

Αποτέλεσμα της αναζήτησης εικόνων για την "Επιστροφή του Ιησού Χριστού"

 

Από τότε που πληρούνται τα σημάδια του τέλους του χρόνου, καταλαβαίνουμε ότι η επιστροφή του Ιησού Χριστού είναι επικείμενη.

 

Όπως ήδη ανέφερα πολλές φορές στις αναρτήσεις ιστολογίου μου, τα σημάδια αυτά εκπληρώνονται από τις 14 Μαΐου 1948 που είναι η ημερομηνία δημιουργίας του κράτους του Ισραήλ. Ο εβραϊκός λαός έχει καταδικαστεί από τον Θεό να περιπλανηθεί μέχρι το τέλος του χρόνου

 

Ως εκ τούτου, γνωρίζουμε σύμφωνα με την προφητεία της Αγίας Γραφής ότι από τις 14 Μαΐου 1948 ζούμε την περίοδο αυτού του τερματισμού της βιβλικής εποχής.

 

Θα ανακοινωθεί εδώ και αρκετά χρόνια στο blog που κάθε χρόνο που αρχίζει θα είναι χειρότερο από το προηγούμενο επειδή η επιστροφή του Ιησού Χριστού είναι στη Βίβλο, πληρούνται από τον πόνο, σαν τη γέννηση. Και που είναι πάντα πιο ζωντανή μέχρι την έλευση.

 

Πρέπει να σημειωθεί ότι οι ανακοινώσεις μου δεν είναι προφητείες που κάνω, αλλά είναι απλά οι αποκαλύψεις των προφητειών της Αγίας Γραφής.

 

Διευκρινίζω ότι σε αυτό το θέμα του πόνου δεν έκανα λάθος από τη δημιουργία του blog το 2009.

 

Αλλά είναι επίσης σαφές ότι από το 2009 θα εκδώσει το ενδεχόμενο της επιστροφής του Ιησού Χριστού για το τρέχον έτος και, ναι, το παραδέχομαι με ταπεινότητα που έκανα λάθος κάθε χρόνο.

 

Αυτό που είναι πιο φυσικό από τότε που δεν είμαι προφήτης και ποτέ δεν είχα ισχυριστεί ότι είμαι ούτε δεν έχω καμία ιδιαίτερη και προσωπική αποκάλυψη του Θεού!

 

Τα λάθη μου είναι ανθρώπινα και παραδέχομαι ταπεινά και υποθέτω ταπεινά.

 

Τούτου λεχθέντος, δεν είναι λιγότερο αληθές ότι από τις 14 Μαΐου 1948, τα σημάδια και οι προφητείες πληρούνται με αυξανόμενη δύναμη και συχνότητα.

 

Αυτό κάνει τους πόνους να γίνονται ισχυρότεροι και ισχυρότεροι. Αλλά επίσης ότι δεν θα σταματήσουν να αυξάνονται καθώς περνούν τα χρόνια.

 

Οι ώρες, οι μέρες, οι μήνες και τα επόμενα χρόνια θα γίνουν όλο και πιο δύσκολα για την ανθρωπότητα μέχρι τη φυσική επιστροφή του Κυρίου μας Ιησού Χριστού στο Όρος των Ελαιών.

 

Η αναμονή μας δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να μας εμποδίσει να ζήσουμε και αντίθετα!

 

Τα άρθρα μου πρέπει να σας ενθαρρύνουν να έρθετε στον Ιησού Χριστό για να σωθείτε όταν έρθει η ώρα!

 

Πρέπει να καταλάβουμε ότι ο Θεός και ο Ιησούς Χριστός θέλουν να μας γνωρίσουν ευτυχισμένους και ότι η ευτυχία βρίσκεται στην καρδιά μας παρά όλες τις δυσκολίες της ζωής.

 

Πρέπει οπωσδήποτε από την καθημερινή προσευχή και πώς ζούμε στην υποδειγματική, την αξιοπρέπεια και την υπερηφάνεια της πίστης μας, βάλαμε και παραμένουν υπό την προστασία του Θεού και την αγάπη του Ιησού Χριστού, που θα μας επιτρέψει εκ των προτέρων στους έσχατους καιρούς του σκότους που εισέβαλαν στον κόσμο και θα πυκνώσει περισσότερο μέχρι να επιστρέψει ο Κύριος.

 

Ας εκμεταλλευτούμε αυτή την ευκαιρία για να ισιώσουμε τη ζωή μας και να βοηθήσουμε όσους ζητούν τη βοήθειά μας να έρθουν στον Ιησού Χριστό.

 

Ας είμαστε υπερήφανοι και άξιοι να είμαστε Χριστιανοί στο τέλος του χρόνου και να επωφεληθούμε από την αγάπη του Ιησού Χριστού, επειδή είναι ο μοναδικός τρόπος για τον Θεό.

 

Αυτό σημαίνει ότι όλες οι άλλες θρησκείες είναι ψευδείς και ποτέ δεν οδηγούν στον Θεό!

 

Σημαίνει επίσης ότι όλοι εκείνοι οι Πύποι που κηρύσσουν μια άλλη αλήθεια και άλλο ευαγγέλιο απομακρύνονται από τον Θεό και την αγάπη του Ιησού Χριστού. Ακόμα χειρότερα οδηγούν όλους εκείνους που τους ακολουθούν σε μονοπάτια κακής καθοδήγησης.

 

Φυσικά όλοι θέλουμε να μάθουμε με περιέργεια την ημερομηνία της επιστροφής του Κυρίου μας Ιησού Χριστού.

 

Αλλά ο Ιησούς Χριστός κατέστησε σαφές ότι μόνο ο Θεός Πατήρ το γνώριζε αυτό.

 

Για την αγάπη, ο Ιησούς Χριστός μας έχει αποκαλύψει ότι η γενιά που θα δει τα σημάδια του τέλους του χρόνου θα γνωρίσει την επιστροφή του στη δόξα.

 

Έτσι, αν και δεν ξέρουμε πότε ακριβώς ο Ιησούς Χριστός επιστρέψει μπορούμε τουλάχιστον να καταλάβουν ότι αυτή η επιστροφή επίκειται γιατί ο χρόνος μια βιβλική γενιά είναι 70 ετών και ότι η περίοδος αυτή έχει πλέον υπερβεί σύντομα έως τις 14 Μαΐου 2019. Ωστόσο, Η Αγία Γραφή αναφέρει επίσης ότι μια μακρά γενιά μπορεί να φτάσει τα 80 χρόνια.

 

Αυτό μας θέτει μια νέα προθεσμία μέχρι το 2028 και γνωρίζοντας ότι οι χρόνοι θα μειωθούν (Ματθαίος 24) μπορούμε να κατανοήσουμε την επικείμενη επιστροφή του Κυρίου μας Ιησού Χριστού ο οποίος είναι ο μοναδικός γιος του Θεού και ο Βασιλιάς μας.

 

Πολύ δύσκολες στιγμές θα χτυπήσουν ακόμα τον κόσμο με μεγάλη δύναμη πριν δούμε την επιστροφή του Κυρίου μας Ιησού Χριστού.

 

Όταν δείτε το θηριωδία του αυτές τις μέρες να πληρούνται, διατηρούν την πίστη και δεν πιστεύω ότι για μια στιγμή και σε κάθε περίπτωση ότι ο Θεός και ο Ιησούς Χριστός μας έχουν εγκαταλείψει.

 

Απλά ξέρετε, ακόμα κι αν δεν το καταλαβαίνετε και έχετε τον πειρασμό να την καταδικάσετε, όλα αυτά πρέπει να επιτευχθούν.

 

Συνεπώς κρατήστε την πίστη σε όλες τις περιστάσεις και βάλτε τη ζωή σας στα χέρια σας και το θέλημα του Θεού και την αγάπη του Ιησού Χριστού.

 

Παρακαλώ κρατήστε αναμμένη τη φλόγα της πίστης σας και προσεύχομαι καθημερινά, πρωί και βράδυ και σε κάθε περίπτωση ότι το Άγιο Πνεύμα του Θεού καθοδηγεί τα βήματά σας και να σας προστατεύει στο πυκνό σκοτάδι που καλύπτει πάνω από τη γη και την ανθρωπότητα.

 

Τόσο δύσκολο όσο φαίνεται κοντά φορές για να έρθει, γνωρίζει και να είναι σίγουροι για το Θεό και τον Ιησού Χριστό μας αγαπούν και μετά το φρικτό πόνο των γεγονότων, ο Ιησούς Χριστός θα είναι πίσω.

 

Κρατήστε πίστη

νικητής


%d blogueurs aiment cette page :