ΕΠΙΣΗΜΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ της Καθολικής Εκκλησίας

σταυρός

 

Στο βίντεο στα πορτογαλικά κατανοούμε πλήρως το Πάπα!

 

image002

Τι είναι συγκλονιστικό σε αυτό το βίντεο είναι ότι ο πάπας αρνείται ανοιχτά Ιησού Χριστού.

Ο Πάπας δήλωσε ανοιχτά ότι το γεγονός ότι ο Ιησούς Χριστός σταυρώθηκε είναι μια αποτυχία ….!

Τώρα αυτό δεν είναι μια αποτυχία, διότι ο Χριστός ήξερε ότι θα σταυρωθεί και είπε ακόμη ο Πέτρος ότι πριν από κοράκια, ο κόκορας θα μ ‘αρνηθείς τρεις φορές ….!

Ο Ιησούς ήξερε από την αρχή του κηρύγματος του, θα καταλήξετε στο σταυρό.

Αλλά ο ίδιος συμφώνησε να θυσιάσει τη ζωή του για να σώσει τις ψυχές μας γιατί ο άνθρωπος είναι τόσο ακάθαρτος και αλιέα κανένα ακάθαρτο πράγμα μπορεί να μπει στη βασιλεία των ουρανών.

Είναι μέσω του αίματος του Χριστού στο σταυρό που έχουμε λυτρωθεί!

Ο Πάπας έκανε τις παρατηρήσεις του στον Ιησού Χριστό ως ένας απλός προφήτης λέει Ισλάμ, γεμάτη από καλές προθέσεις, αλλά απέτυχαν από τότε που πέθανε στο σταυρό ….!

Προερχόμενος από μια χριστιανική τέτοιες παρατηρήσεις είναι ανάξιοι της πίστης του, αλλά από τον Πάπα, αυτές οι λέξεις αποτελούν επίσημη δήλωση του θανάτου της Καθολικής Εκκλησίας ανακοίνωσε ότι, σύμφωνα με ένα βροντερό χειροκρότημα στη Νέα Υόρκη .

Για τον Πάπα ο Ιησούς Χριστός δεν ήταν ο γιος του Θεού (ο Θεός δημιούργησε τον άνθρωπο, όπως διδάσκουμε τα ευαγγέλια), αλλά ένας άνθρωπος σαν τους άλλους με τα δώρα της προφητείας που πέθανε στο σταυρό ….!

Τα μικρά πειράγματα του Πάπα είναι όλα τα καρφιά που φυτών στους καρπούς και τα πόδια του Ιησού Χριστού στον Σταυρό.

Με τα τελευταία λόγια του Πάπα, μπορούμε να πούμε επίσημα ότι η Καθολική Εκκλησία είναι επίσημα νεκρός κάτω από ένα εκκωφαντικό χειροκρότημα στη Νέα Υόρκη 25η Σεπτεμβρίου του 2015 σε καθεδρικό ναό του Αγίου Πατρικίου.

 

Προσεύχεται Αγαπητοί αδελφοί και αδελφές μου για την επιστροφή στη Γη του Κυρίου μας Ιησού Χριστού, όπως είμαστε μόνοι και επίσημα σε μεγάλο κίνδυνο τώρα.

Με τις υγείες σας

Victor


%d blogueurs aiment cette page :