ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ

 Βατικανό

Πολύ καθαρά βιώνουμε το τέλος της βιβλικούς χρόνους, πράγμα που σημαίνει ότι για κάθε Χριστιανός που ο Ιησούς Χριστός θα επιστρέψει σύντομα στη Γη!

 

Όλα τα σήματα και τις προφητείες δείχνουμε και επιβεβαιώνουμε!

 

Κατά την άποψη της δύναμης και της έντασης των επιτευγμάτων τους, είναι σαφές ότι ο χρόνος για την επιστροφή του Κυρίου είναι κοντά, ακόμα και πολύ κοντά.

 

Μπορούμε να παρατηρήσετε κάποιες σημαντικές ημερομηνίες που αφορούν τα σημεία των έσχατων καιρών.

 

14 Μαΐου 1948:

Ημερομηνία δημιουργίας του κράτους του Ισραήλ, η οποία ήταν η ημερομηνία της χάριτος που χορηγείται από τον Θεό για τον εβραϊκό λαό.

Από τότε, είναι σαφείς ενδείξεις ενίσχυσης και προφητείες.

Εκτελούν στη θέα απ ‘όλα, όλο και πιο έντονα.

 

14, Αυγ 2005:

Μια τεράστια πινακίδα στους ουρανούς με την εμφάνιση στον ουρανό της Φλόριντα ένα πραγματικό στρατό των UFO έχουν κάποια σχηματίζονται στον ουρανό για μεγάλο χρονικό διάστημα ένα πολύ μεγάλο σταυρό σταύρωση

Αυτό το σημάδι, εκ των υστέρων, φαίνεται να είναι η ανακοίνωση της προσέγγισης της τελευταίας εβδομάδας του Δανιήλ και όλη την τιμωρία που θα ακολουθήσουν.

 

.

Και αυτό το βίντεο

.

 

29 Σεπ 2008: 

Η ημερομηνία αυτή είναι το χρηματιστηριακό κραχ στη Νέα Υόρκη, με δείκτη -777,7, η οποία θα είχε ως αποτέλεσμα τη γενική καταστροφή που ο κόσμος δεν θα ανακάμψει πριν από την επιστροφή του Ιησού Χριστού.

Μπορώ να ορίσω την ημερομηνία αυτή ως την αρχή της τελευταίας εβδομάδας του Ντάνιελ σηματοδοτεί την έναρξη της τα τελευταία επτά χρόνια ο άνθρωπος πριν από την επιστροφή του Ιησού Χριστού.

 

Η 8 του Μάρτη 1012  :

Αυτή είναι η ημερομηνία της εμφάνισης του δεύτερου σημείου στους ουρανούς. Εμφανώς μεγαλύτερη από τον πλανήτη Γη μας έχει παραμείνει συνδεδεμένο με τον Ήλιο περισσότερο από 80 ώρες μαύρη σφαίρα μέχρι τις 11 Μαρτίου 2012.

 

 

Αυτό το σημάδι και απίστευτο ως αυθεντική τοποθετείται τρία και μισό χρόνια μετά 29, Σεπτεμβρίου 2008.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι βιβλικά την τελευταία εβδομάδα του Δανιήλ (επτά έτη) ανακοινώθηκε στη Βίβλο ως χωρίζεται σε δύο μέρη τριών ετών και έξι μηνών η κάθε μία και το δεύτερο μέρος θα είναι η περίοδος της μεγάλης θλίψης.

 

28, Φεβρουαρίου 2013: 

Παραίτηση του Πάπα Βενέδικτου ΙΣΤ, ο οποίος αντικαταστάθηκε από τον Πάπα Francis, η οποία λέει απλώς επίσκοπος της Ρώμης.

Που αντιστοιχεί με την προφητεία των παπών ως «Peter τη ρωμαϊκή »

Είναι σύμφωνα με την προφητεία, θα καθοδηγήσει την εκκλησία, πριν από την επιστροφή του Ιησού Χριστού.

 

Και η τελευταία ημερομηνία παραμένει μπροστά:

Είναι ότι από την επιστροφή του Ιησού Χριστού στη Γη Ι είναιμεταξύ 14 και 15 Σεπτεμβρίου 2015  κατά τη διάρκεια της Εορτής των τρομπέτες.

 

Μπορείτε να παρατηρήσετε κάποια σημαντικά σημεία στο άρθρο μου

 

https://victorpicarra.wordpress.com/2012/07/26/les-trois-derniers-signes-du-retour-de-jesus-christ-sur-terre/

 

Επίσης, σε αυτό το τμήμα

 

https://victorpicarra.wordpress.com/2011/11/27/jesus-christ-revient-bientot/

 

Η αρπαγή της εκκλησίας θα πρέπει να τον πάρει πριν από την ημερομηνία αυτή, τον Σεπτέμβριο του 2015, και αυτό είναι ίσως και για το τρέχον έτος 2014. (Ι είναι η απομάκρυνση έως τις 10 Νοεμβρίου 2014)

Ακρίβεια:

Δεν μπορώ να πω αρκετά, « δεν είμαι προφήτης και θα μπορούσα να κάνω λάθος », αλλά καλό είναι να προετοιμάσει και να κρατήσει τον εαυτό του πάντα έτοιμοι πνευματικά για την απομάκρυνση και την επιστροφή του Ιησού Χριστού.

 

Δείτε το άρθρο μου

 

https://victorpicarra.wordpress.com/2014/01/18/les-dates-de-lapocalypse-et-de-lenlevement-de-leglise-devoilees/

 

Στη Γη, ο πληθυσμός των επτά δισεκατομμυρίων ανθρώπων είναι περίπου ένα δισεκατομμύριο Χριστιανοί που είναι τόσο πολύ και λίγο για να σωθούμε στην Αρπαγή της Εκκλησίας, πρέπει ήδη να είναι Χριστιανός.

.

Έξι δισεκατομμύρια έχουν ήδη καταδικασμένη!

 

Δισεκατομμύρια Χριστιανοί μπορεί να ισχυριστεί για να σωθεί και να είναι μέρος της εκκλησίας του Ιησού Χριστού πρέπει να αφαιρεθεί πριν από την επιστροφή του.

 

Αλλά τότε πώς μπορεί να εξηγηθεί αυτό το στίχο τον Απόστολο Λουκά.

.

« Αλλά ο Υιός του ανθρώπου, όταν έρθει, θα πρέπει να βρει την πίστη πάνω στη γη; » (Λουκ. 18, 8)

 

Δεν μπορείτε να πάρετε ό, τι θέλετε στην Αγία Γραφή και να αγνοήσει αυτό που μας ενοχλεί!

 

Με αυτό το στίχο, έτσι έχουμε ένα πρόβλημα!

 

Πώς μπορούμε να είμαστε στο τέλος του χρόνου, αν και αυτό είναι προφανές, και να δούμε πώς πολλοί Χριστιανοί υπερβαίνει Ames δισ.? ενώ ο Λουκάς έγραψε αυτό το στίχο Πίστη αμφισβητούν την επιστροφή του Ιησού Χριστού.

 

Γνωρίζουμε ότι τίποτα δεν έχει γραμμένο στη Βίβλο στην τύχη, οπότε αν ο απόστολος Λουκάς έγραψε αυτός ο στίχος είναι ότι υπάρχει ένας σημαντικός λόγος, ακόμη και απαραίτητη και πρωταρχική.

 

Εμείς μπορεί εν μέρει να εξηγηθεί από το γεγονός ότι πολλοί Χριστιανοί δεν είναι διατεθειμένη να εξετάσει την επιστροφή του Ιησού Χριστού στη γενιά μας.

Είναι προφανές ότι ο καθένας μπορεί να δει μιλώντας με τους φίλους γι ‘αυτό.

 

Μερικοί Χριστιανοί δεν πιστεύουν καν στο ενδεχόμενο της επιστροφής του Ιησού Χριστού Φυσικής.

 

Ωστόσο, αυτό δεν είναι αρκετό για να εξηγήσει πώς μπορείτε να περάσετε ένα δισεκατομμύριο Χριστιανούς σε μια έλλειψη πίστης σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα;

 

Κάτι πιο σημαντικό πρέπει να είναι η αιτία.

 

Έχουμε ήδη αναγνωρίσει ότι κάθε διαχειρίζεται μια μικρή πίστη και τη διδασκαλία του Ιησού Χριστού με τον τρόπο ζωής του.

 

Σε δύο χιλιάδες χρόνια, η επιθυμία μας να θέλουν να ακολουθούν τις διδασκαλίες του Ιησού Χριστού έχει διαβρωθεί από τις ανθρώπινες αδυναμίες μας, που φέραμε αυτή τη διδασκαλία να προσαρμοστούν στις μεταβαλλόμενες ζωές μας και την κοινωνία μας.

 

Πνευματικούς οδηγούς μας, που είναι οι εφημέριοι του ναού, και την πάροδο του χρόνου πρόσθεσε λίγο λίγο από όλα και τίποτα με αυτή τη διδασκαλία (η οποία είναι αντίθετη προς τη διδασκαλία του Ιησού Χριστού)

.

Μπορείτε να θυμηθείτε κάποιες σφαγές και κυνήγι μαγισσών που έχουν στοιχίσει χιλιάδες ανθρώπινες ζωές στο όνομα του Θεού, της πίστης και του Ιησού Χριστού. (Το οποίο είναι αντίθετο με τη διδασκαλία του Ιησού Χριστού)

.

Έτσι, έχουν σταδιακά η διδασκαλία του Ιησού Χριστού έχει αλλοιώνεται σημαντικά, αρχαίες αλήθειες και ξεπερασμένες έχουν αντικατασταθεί από νέα και πιο κατάλληλο για νέους τρόπους ζωής αλήθειες και όλα αυτά χωρίς να μας πήρε πραγματικά συνείδηση. (Το οποίο είναι αντίθετο με τη διδασκαλία του Ιησού Χριστού)

 

Για να φθάσουμε στην σημερινή κατάσταση, όπου πολλοί εφημέριοι μεταξύ των αξιωματούχων της εκκλησίας, ακόμη και του Πάπα πλέον δεν ακολουθούν και να διδάξουν πιο αυστηρά τις διδασκαλίες του Ιησού Χριστού, ιδίως ανοιχτά κάνει συμβιβασμούς με τις άλλες θρησκείες. (Το οποίο είναι αντίθετο με τη διδασκαλία του Ιησού Χριστού)

 

Η Εκκλησία (John Paul II) έκανε αυτή δεν διδάσκουν ότι ο Θεός και ο Ιησούς Χριστός είναι σε κάθε άνθρωπο, και ότι, ως εκ τούτου κάθε άνθρωπος είναι ο Θεός και ο Ιησούς Χριστός. (Το οποίο είναι αντίθετο με τη διδασκαλία του Ιησού Χριστού)

 

Η Εκκλησία (John Paul II) έκανε αυτή δεν διδάσκει ότι όλες οι θρησκείες οδηγούν στο Θεό. (Το οποίο είναι αντίθετο με τη διδασκαλία του Ιησού Χριστού)

 

Η Εκκλησία έχει την ευθύνη να οδηγήσει τους άνδρες στο Θεό από τη διδασκαλία του Ιησού Χριστού, και όμως η εκκλησία με επικεφαλής κάποια μαθήματα μετουσιώνεται πολλές ψυχές να Lucifer.

 

   Ακόμα και από

Η εκκλησία έκανε αυτή δεν δίδαξε να προσευχόμαστε το νεκρό!

 

Προσεύχομαι Saints « Dead » για ειδική βοήθεια σε ορισμένες περιοχές!

«Ενώ οι νεκροί παραμένουν νεκροί μέχρι την ανάσταση πρέπει να γίνει για κάποιο χρονικό διάστημα στο τέλος της την επιστροφή του Ιησού Χριστού και σε όλους τους άλλους, η ανάσταση θα συμβεί κατά την τελευταία κρίση! « 

Μερικοί Χριστιανοί θα προσεύχονται, ακόμη και για τους νεκρούς συγγενείς να τους φροντίσουν τις οικογένειές τους.

 

Άλλες Χριστιανοί περιβάλλουν με εικόνες, αγάλματα και θρησκευτικά αντικείμενα για την θεϊκή προστασία.

 

Μερικοί εφημέριοι επίσης μερικές φορές ευλογεί τα πάντα και τίποτα!

 

Και τότε θα καταλάβουμε ότι πράγματι για πολλούς Χριστιανούς Πίστη είναι πράγματι πολύ χαμηλά στα μυαλά και τις καρδιές.

 

Δυστυχώς, αυτό εξηγεί καλύτερα γιατί ο απόστολος Λουκάς αμφισβήτησε την Πίστη «αυθεντικό» για την επιστροφή του Ιησού Χριστού.

 

Ενώ είμαστε ένα δισεκατομμύριο Χριστιανοί, αλλά πόσοι από εμάς να τηρούν αυστηρά τις διδασκαλίες του Ιησού Χριστού ….

 

Ήρθε η ώρα αγαπητοί μου αδελφοί και αδελφές εν Χριστώ Ιησού να επιστρέψει στις πραγματικές αξίες που διδάσκονται από τον Ιησού Χριστό και ιδιαίτερα την πρακτική, έτσι ώστε τα ονόματά μας δεν διαγράφονται από το βιβλίο της ζωής.

 

Στη ζωή μας

 

Πρώτα

Αγαπούν το Θεό με όλη μας τη δύναμη και με την πεποίθηση

 

Στη συνέχεια, ταπεινοφροσύνη, σεβασμός, ευγένεια, αγάπη, ανταλλαγή, η ανιδιοτέλεια, η συμπόνια, τη συγχώρεση, την κατανόηση και ευγένεια θα πρέπει να οδηγήσει τη ζωή σας .

 

Στις προσευχές μας

 

Η προσευχή είναι η τροφή της ψυχής.

Ως εκ τούτου, είναι αναγκαίο να προσευχηθούν.

 

Δυστυχώς, πολλοί Χριστιανοί δεν προσεύχονται, ή να προσευχόμαστε, όπως ρόδες προσευχής.

 

Ωστόσο, ο Ιησούς Χριστός μας δίδαξε να προσευχόμαστε.

.

Ματθαίος 6

.

http://www.lirelabible.net/LSG/html_5/Matthieu_2.htm

 

Η προσευχή είναι συνομιλία με τον Θεό!

 

prier_dieu

 

Μπορούμε να μιλήσουμε σε σχέση με τον Επουράνιο Πατέρα « Θεός », όπως αν θα μιλήσετε με επίγειο πατέρα μας.

Μπορούμε να ζητήσουμε ό, τι θέλουμε και τι χρειαζόμαστε.

 

Είναι επίσης σημαντικό να γνωρίζουμε ευχαριστήσω τον Θεό καθημερινά για την καλοσύνη του.

Μεταξύ άλλων και για το πιο ασήμαντο.

 

Πρέπει να καταλάβουμε ότι ο Θεός μας έδωσε ένα θαυμάσιο δώρο« Δωρεάν διαιτητής » , αλλά αυτό το δώρο εμποδίζει τον Θεό να επέμβει στη ζωή μας αν δεν κάνουμε.

 

Στην περίπτωσή μου, μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι ο Θεός είναι μέρος της καθημερινής μου ζωής και ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι ότι ο Θεός δεν συμμερίζεται τη ζωή μου.

 

Είναι καλό να γνωρίζουμε ότι στις προσευχές σας, μπορείτε επίσης να ζητήσετε προσωπικές ερωτήσεις προς τον Θεό και θα εκπλαγείτε να έχουμε τις απαντήσεις που έρχονται στο μυαλό όταν κάνετε ερωτήσεις.

 

Όσον αφορά τις προσευχές στην Παναγία δεν θα πρέπει να συνδεθεί με τις προσευχές στους αγίους που είναι κατά τη γνώμη μου θα πρέπει να αποφεύγονται, διότι μόνο ο Ιησούς Χριστός είναι ο Σωτήρας μας, ο βασιλιάς μας, ο Κύριός μας και πρέπει να τον που επιστρέφουν την αξία και τη δόξα, και ότι είναι ο Ιησούς Χριστός και κανείς άλλος ότι ο Θεός μας εμπιστεύθηκε.

 

Προσευχές στην Παναγία είναι μια πολύ ειδική περίπτωση, διότι υπάρχουν πολύ δυνατή και ισχυρή σχέση ανάμεσα σε μια μητέρα και ο γιος της.

 

Είναι σαφές, στην καρδιά του κάθε χριστιανού που ο Θεός επιτρέπει η Παναγία να παρέμβει με τον Ιησού Χριστό, τον γιο του, για όλη την ανθρωπότητα και να κάνουμε ό, τι μπορούμε για να διασφαλίσουμε ότι θα έρθει στον Ιησού Ο Χριστός για να σωθεί.

 

Εμφανισεις και τα μηνύματα της Παναγίας είναι δράσεις σε κρίσιμες στιγμές στην ιστορία για την προσοχή μας, έτσι ώστε να μην απομακρύνονται από την πίστη μας στις σημαντικές επιλογές για τη ζωή της κοινωνίας και της εκκλησίας .

 

Οι σημαντικότερες εμφανίσεις ήταν αυτή της Φάτιμα στην Πορτογαλία.

« Dont να βρείτε ένα άρθρο στο blog »

 

Link:

.

ΤΡΙΤΗ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ FATIMA Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΣΤΗ ΓΗ – Αλήθειες!

Έτσι, για όλους εκείνους που προσεύχονται τακτικά την Παναγία, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι όλες οι προσευχές κατά προτίμηση πηγαίνουν πρώτα στο Θεό και στον Ιησού Χριστό και τελικά στην Παναγία.

 

Αν προσεύχεσαι την Παναγία, γιατί είναι ντροπή να προσευχηθούν στον Θεό ή τον Ιησού Χριστό, τότε γνωρίζουμε ότι αν είστε ντροπή του Θεού και τον Ιησού Χριστό, θα πρέπει να ντρέπεται για σένα.

 

Παρακαλώ προσευχηθείτε στο Θεό. Ξέρει ότι είμαστε όλοι αμαρτωλοί και πέφτουμε και ξανά και ξανά υποκύψει γιατί η ζωή είναι ένας καθημερινός αγώνας που ο καθένας από μας κουβαλάει εναντίον Σατανά.

 

Εμείς δεν μπορεί να κερδίσει χάρη στην αποφασιστικότητά μας να ξεπεράσουμε τη δύναμη της θέλησής μας και τη βοήθεια που πρέπει να ζητήσει από τον Θεό

 

Αν προσευχόμαστε στο Θεό και αν φαίνεται ότι ο Θεός δεν ακούει τις προσευχές σας? Στη συνέχεια ρωτήστε τον εαυτό σας την ερώτηση αν το κάνετε καλά όλα αυτά που μπορεί και πρέπει να κάνει για να λύσει τα προβλήματά σας και την καταπολέμηση του Σατανά.

 

Ο Θεός να σας βοηθήσει, αν τον ρωτήσω, αλλά δεν θα σας βοηθήσει αν ποτέ βοηθήσετε τον εαυτό σας!

 

Μην διστάσετε στις προσευχές σας πάει κατευθείαν στο Θεό και να είστε σίγουροι ότι ο Ιησούς Χριστός θα παρέμβει για σας και θα σας βοηθήσει στην καθημερινή ζωή από το Άγιο Πνεύμα του Θεού.

 

Ο Ιησούς Χριστός έχει στη διάθεσή της μια μυριάδα των αγγέλων έτοιμοι να σας βοηθήσουμε.

Αλλά θα πρέπει να τολμούν ακόμα να ζητήσει από τον Θεό για τη βοήθεια που χρειάζεστε.

 

Αλλά είναι καλό σε αυτούς τους αποκαλυπτικούς καιρούς να θυμόμαστε επίσης ότι Αυτός ay δύο χιλιάδες χρόνια ο Ιησούς Χριστός, είχε εξοργίσει το ναό, διότι όλα τις κακές συνήθειες και όλα τα κακά τους άνδρες της χρόνο.

 

Είχαν την πάροδο του χρόνου αλλοίωσε την πραγματική λειτουργία του ναού.

 

Από ένα μέρος της προσευχής, ο ναός έγινε τόπος του εμπορίου και ακόμη χειρότερα, έγινε ένα ορόσημο για ληστές και κλέφτες.

 

Ματθαίος 21 στίχους 12-13-14

 

12 Ο Ιησούς πήγε στο ναό του Θεού. Οδήγησε όλα που πωλούνται και αγοράζονται στο ναό? Κατέρριψε τους πίνακες των moneychangers, και τα καθίσματα αυτών που πωλούν τα περιστέρια.

 

13 Και είπε προς αυτούς, αυτό είναι γραμμένο, το σπίτι μου θα ονομαστεί οίκος προσευχής. Εσείς, όμως, έχουν ένα κρησφύγετο των ληστών που.

 

14 Ο τυφλός και ο κουτσός ήρθε σ ‘αυτόν το ναό. Και αυτός τους θεράπευσε.

 

 

Παρ ‘όλα αυτά βλέπουμε στο στίχο 14 ότι αν και ο ναός έχει γίνει τόπος ακάθαρτος, ο Ιησούς Χριστός θεράπευσε εκεί Τυφλών και άρρωστος.

 

Με την επιστροφή του, ο Ιησούς Χριστός θα είναι δυστυχώς ένα εύρημα που θα είναι πολύ πιο αρνητική από ό, τι υπήρχε εκεί δύο χιλιάδες χρόνια.

 

Πρώτον, η εκκλησία είχε ανατεθεί στον Πέτρο και ήθελε «μια ενωμένη και » χώρισε σε πολλές εκκλησίες.

 

Λέγοντας όλα πιο κοντά στην αλήθεια, όπως κάθε άλλο!

 

Είναι γνωστό ότι μερικές εκκλησίες ενδιαφέρονται περισσότερο για τα πορτοφόλια των ανδρών και οι ψυχές τους.

 

Μερικές εκκλησίες έχουν γίνει τόσο πλούσια που είναι άσεμνα για να δείτε τη δυστυχία του κόσμου.

 

Υπάρχει ακόμη και μερικά άτομα που αυτοαποκαλούνται ποιμένες ή ιεροκήρυκες που εμπλουτίζουν και παχαίνουν την δυστυχία των φτωχών.

 

Το ίδιο το Βατικανό, διαθέτει περιουσιακά στοιχεία και τεράστιες περιουσίες σε όλο τον κόσμο και αξιωματούχων της συχνά έγινε Μογγόλων.

μεταξύ άλλων πηγών:

https://www.cai.org/fr/etudes-bibliques/les-milliards-vatican

 

Περισσότερα δυστυχία στον κόσμο είναι μεγάλη και αυτές οι « μεγιστάνες » όλων των εκκλησιών, να εμπλουτίσουν και να παχαίνουν.

 

Φυσικά, ο κόσμος εξακολουθεί να είναι αυλάκια ιεραπόστολοι ότι τα ανώτερα εφημέριοι των εκκλησιών στείλετε μια Βίβλο στο χέρι του χωρίς σοβαρό τρόπο και ευαγγελισμό τους ανθρώπους με τη χάρη του Θεού.

 

Σε αντίθεση με όλα αυτά τα υψηλά ιστάμενων αξιωματούχων, εφημέριοι των εκκλησιών, ιεραποστόλων τους αξίζουν το σεβασμό και την ευγνωμοσύνη μας.

Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι πολλές από αυτές ιεραπόστολοι συχνά υποκύπτουν, δυστυχώς, στη σκιά και στη γενική αδιαφορία από βασανιστήρια στα χέρια των ισλαμιστών και τζιχαντιστές  που είναι «Λεγεωνάριοι του σατανά ».

 

Μια λέξη για τους μουσουλμάνους

τζιχαντιστές-Ιράκ-

 

Απομακρυνθείτε από τους ισλαμιστές  και τζιχαντιστές   που σας καθοδηγούν να Lucifer σας κάνει να πιστεύετε ότι θα σας καθοδηγήσει στο Θεό.

 

Η σωτηρία σου είναι στον Ιησού Χριστό!

 

Έχουμε, επίσης, την αγαπημένη τους αδελφούς και τις αδελφές μου, πρέπει να δούμε την ακτίνα που έχουμε στα μάτια.

 

Σταματήστε όλες τις παγανιστικές τελετές που έχουν εισβάλει στην εκκλησία και να επιστρέψουν στο αληθινό χριστιανικές αξίες.

 

Τι θα πρέπει να συνυπολογίζεται στη ζωή μας, δεν είναι τόσο πολύ αυτό που κάνουμε αλλά και γιατί και πώς το κάνουμε.

 

Ο Ιησούς Χριστός μας αγαπάει, αλλά τον αγαπάμε και εμείς να αποδείξουμε ότι είμαστε;

 

Κάντε την ερώτησή μου!

 

Παρά την αγάπη του για μας, ο Ιησούς Χριστός, κατά την επιστροφή του θα κρίνει όλους τους ανθρώπους και όλα τα έθνη.

 

Θα είναι πολύ αργά να μετανοήσει και να θέλουν να ισιώσει τη ζωή του.

 

Εκεί θα φωνάζει, κλάμα και το τρίξιμο των δοντιών όλων των αργά!

 

Είναι πλέον καιρός να δράσουμε και να ισιώσει τη ζωή μας.

O

O O

O

Είναι απαραίτητο να επιστρέψει στην Καθολική Εκκλησία

(Αλλά όχι ότι του Βατικανού ΙΙ)

 

Έξω από την εκκλησία του σημείου Hi!

O

O O

O

 

Η Καθολική Εκκλησία είναι η εκκλησία που ο Κύριος μας Ιησούς Χριστός έχει ανατεθεί στον Πέτρο και διάδοχος διάδοχός της, η Εκκλησία είχε ανατεθεί στον François σημερινός Πάπας μας.

 

Παρά το γεγονός ότι ο Πάπας Francis δεν αναγνωρίζουν εξ ολοκλήρου ως Πάπας, αλλά μάλλον ως ένα απλό Επίσκοπος Ρώμης και παρ ‘όλες τις νόμιμες επικρίσεις που μπορεί να τον κάνει, εξακολουθεί να είναι ο νόμιμος εκπρόσωπος της Εκκλησίας, εν αναμονή της επιστροφής των Ο Ιησούς Χριστός.

 

Αυτό θα σε Ιησούς Χριστός θα επιστρέψει σύντομα φορτίο να τον απαλλάξει από τη θέση του ως πνευματικού ηγέτη της εκκλησίας.

 

Με την επιστροφή του, ο Ιησούς Χριστός, αφού θεωρούσαν όλους τους ανθρώπους και όλα τα έθνη θα βασιλεύσει με την εκκλησία του.

.

Θέλετε να είναι μέρος της Εκκλησίας του Ιησού Χριστού,

 

Αν ναι, τότε μπορείτε να βαφτίσει, να ζητήσει από τον Θεό συγχώρεση για όλες τις αμαρτίες σας, ισιώστε τη ζωή σας, να ζητήσει από τον Ιησού Χριστό να είναι η προσωπική σας σωτήρας και σας δεχτούμε στο ναό του.

 

Και ειδικά αγαπούν και να σέβονται το Θεό και να θέσει σε εφαρμογή όλες τις χριστιανικές αξίες που διδάσκονται από τον Ιησού Χριστό.

 

«  Ταπεινότητα, σεβασμός, ευγένεια, αγάπη, ανταλλαγή, η ανιδιοτέλεια, η συμπόνια, τη συγχώρεση, την κατανόηση και ευγένεια. « 

 

Ελπιδοφόρο μήνυμα:

 

Στίχος 14 του κεφαλαίου 21 του κατά Ματθαίον Ευαγγέλιο:

14 Ο τυφλός και ο κουτσός ήρθε σ ‘αυτόν το ναό. Και αυτός τους θεράπευσε.

 

Αφήνει κατά τη γνώμη μου, μια αχτίδα ελπίδας για εκείνους που δεν είναι Χριστιανοί από τύφλωση και την άγνοια και όσους έχουν βαπτιστεί, αλλά που έχουν ακολουθήσει από την τύφλωση και την άγνοια των ψεύτικων δογμάτων.

 

Πιστεύω ότι μπορούν να αποθηκευτούν και να γίνουν δεκτά στην εκκλησία μετά την απαγωγή, αν έρθει στον Ιησού ζητώντας να θεραπευτούν και να σωθεί, μετά την επιστροφή του με την ουράνια Ιερουσαλήμ.

 

Καταλήγω στο συμπέρασμα αυτό το άρθρο με ένα κείμενο που έλαβα σχόλιο από το άρθρο:

.

 

Τα θηρία της Αποκάλυψης ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΑΝ!

.

την οποία σας καλώ όλους να διαλογίζεται και να σχολιάσουν.

0

0

0 0 0 0 0

0

0

0

0

 

Συνωμοσία
Ζωτικής σημασίας πληροφορίες που ALL Καθολική πρέπει να γνωρίζετε

.
Πολλοί Καθολικοί προσεύχεται για την Παναγία, πιστεύοντας ότι είναι ο μεσολαβητής ο οποίος μεσολαβεί για λογαριασμό τους με τον Πατέρα:
Ως εκ τούτου, η Παναγία γίνεται επίκληση στην Εκκλησία »με τους τίτλους του εισαγγελέα, αρωγός, βοηθώντας και Μεσίτριας. « Item # 969, σ.. 255
Οι τέσσερις συγκεκριμένους τίτλους που αποδίδονται στη Μαρία.Έχει πληροί αυτούς τους ρόλους; Έτσι ματιά σε καθένα από αυτά:

Δικηγόρος

 
Η πίστη σε Mary δικηγόρος με τον Πατέρα είναι μια άλλη παράδοση, που δεν υποστηρίζεται από την Αγία Γραφή. Επιπλέον, η Αγία Γραφή αψηφά το καθολικό δόγμα δηλώνει ότι ο Ιησούς, η Μαρία δεν είναι ο μόνος δικηγόρος:
« … Και αν κάποιος την αμαρτία, έχουμε συνήγορος με τον Πατέρα, τον Ιησού Χριστό ο δίκαιος. « 1 Ιωάννη 2:1
Βοήθεια
Αυτή εξακολουθεί να είναι μια ανθρώπινη παράδοση.

Η Αγία Γραφή δεν μπορεί να τύχει κανείς Helper, ούτε καν Marie

Ευεργέτιδα
Για άλλη μια φορά, η Αγία Γραφή αντιφάσκει καθολικισμό, δηλώνοντας ότι ο Ιησούς, η Μαρία δεν είναι η μόνη που «υπερφυσικό», βοηθώντας:
«Ιδού, ο Θεός είναι βοηθός μου … » Ψαλμός 54.4 « Γι ‘αυτό είναι με τη σιγουριά ότι μπορούμε να πούμε: Ο Κύριος είναι βοηθός μου, σιγά μη φοβηθώ? Τι μπορεί να κάνει ο άνθρωπος για μένα; « Εβραίους 13.6
« Πολλοί είναι οι θλίψεις οι δίκαιοι: αλλά η ελευθερονει Κύριος.«Ψαλμός 34.19
Πουθενά στον Λόγο του Θεού Mary περιγράφεται ως βοήθεια …

Μεσίτριας

. Η Αγία Γραφή ποτέ δεν ανεβαίνει στη θέση του Marie διαμεσολαβητή, αλλά παρουσιάζει τον Ιησού ως το μόνο μεσολαβητής: «Γιατί δεν υπάρχει ένας Θεός, και ένας μεσολαβητής μεταξύ Θεού και ανθρώπων, ο άνθρωπος Ιησούς Χριστός, « 1 Τιμόθεο 2:05 « Και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο ίδιος [ο Χριστός] είναι ο μεσολαβητής της νέας διαθήκης … » Εβραίους 9.15

 


Μεσίτης

Ο Διαμεσολαβητής και υπέρμαχος είναι να μεσολαβήσει για τους άλλους. Καθολική παράδοση εκχωρεί την αρμοδιότητα αυτή σε Mary, ενώ ο Λόγος του Θεού είναι ο Κύριος Ιησούς Χριστός ως ο μόνος μεσίτης:
«Διότι ο Χριστός δεν εισάγετε ένα ιερό φτιαγμένες από ανθρώπινο χέρι … αλλά μπήκα στον ίδιο τον ουρανό, για να εμφανιστεί τώρα για μας πριν από το πρόσωπο του Θεού. « Εβραίους 9.24
« Αυτός είναι και ο λόγος που μπορεί να τους σώσει εντελώς που έρχονται στον Θεό από αυτόν, όταν είδε ότι ζει ποτέ για να μεσιτεύει για αυτούς. « Εβραίους 7:25
Γραφή δεν μπορεί να είναι σαφέστερη ως προς την ταυτότητα του πραγματικού μεσίτη:
« Ποιος θα καταδικάσει; Ο Χριστός πέθανε? καλά, αυτός αυξηθεί, είναι στα δεξιά του Θεού και είναι επίσης μεσιτεύει για μας! »Ρωμαίους 8:34
« Και αυτός που ψάχνει τις καρδιές ξέρει τι είναι το φρόνημα του Πνεύματος, επειδή είναι σύμφωνα με τον Θεό Καμνει μεσιτεύει για τους αγίους. « Ρωμαίους 8:27
Η Αγία Γραφή αποκαλύπτει ότι ο καθένας πρόσβαση τον Πατέρα είναι μέσω του Υιού:
« Για μέσω αυτού [του Ιησού] έχουμε ο ένας τον άλλον την πρόσβαση στον Πατέρα με ένα Πνεύμα. « Εφεσίους 2.18
« Σύμφωνα με τον αιώνιο σκοπό για τον οποίο έχει υλοποιηθεί μέσω του Ιησού Χριστού του Κυρίου μας, στους οποίους εμείς, με την πίστη στο πρόσωπό του, την ελευθερία από την προσέγγιση του Θεού με εμπιστοσύνη. « Εφεσίους 3,11 – 12
Μαρία ποτέ δεν αναφέρεται ως μεσάζων.
Ο Ιησούς μείωσε και πάλι
Η Αγία Γραφή είναι πολύ σαφής. Ο Ιησούς είναι ο μόνος δικηγόρος, βοηθώντας μεσολαβητής και intercessor με τον Πατέρα. Ωστόσο, η καθολική παράδοση κλέβει τέσσερις τίτλους και ιδιότητες για την Μαρία … Γιατί;
Γιατί είναι ο Ιησούς μείωσε σε κάθε ευκαιρία;

 

Γιατί ο Καθολικισμός είναι αυτός που καθορίζεται για να αφαιρέσετε όλα τα χαρακτηριστικά για τον Ιησού ότι η Βίβλος δίνει να δώσει σε κάποιον άλλο;
Αν η Μαρία πρέπει να είναι υψηλό, γιατί μερικοί χαρακτήρες στη Βίβλο ως ο απόστολος Παύλος τους είπε:

. «Επειδή δεν είχα την σκέψη από εσάς γνωρίζετε οτιδήποτε άλλο εκτός από τον Ιησού Χριστό, και τον σταύρωσαν. « 1 Κορινθίους 2:02
Συμπέρασμα
Τώρα ξέρετε τις θέσεις της Βίβλου και καθολική παράδοση.

Θα απορρίψει τον Λόγο του Θεού, και δώστε δόξα σ Mary;

Ή θα απορρίψει τις παραδόσεις των ανθρώπων και να σας δώσει δόξα στον Ιησού Χριστό;
« Αλλά τώρα hath απέκτησε ένα υπουργείο, καθόσον αυτός είναι ο διαμεσολαβητής μιας καλύτερης διαθήκης, η οποία ιδρύθηκε κατόπιν καλύτερες υποσχέσεις. « Εβραίους 8.6
Κεφάλαιο 20 – Mary: Αποδέκτης Προσευχές
Καθολικό δόγμα απαιτεί πιστούς της προσεύχονται την Παναγία:
«Με την ερώτηση Μαίρη να προσευχηθεί για μας, εμείς οι ίδιοι αναγνωρίζουν ότι είναι φτωχοί αμαρτωλοί και έχουμε αντιμετωπίσει το <>, η

Ιερά … όλα στην ώρα της επίσκεψής μας αυτή, μας υποδέχονται σαν μητέρα μας να μας οδηγήσει στον Υιό της τον Ιησού στον Παράδεισο « Item # 2677, σ.. 661
Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε αν αυτοί οι ισχυρισμοί προέρχονται από τον Θεό ή απλώς ανθρώπινη παράδοση. Ας το καθένα από αυτά:

 

Ρωτήστε Μαίρη να προσευχηθεί για μας: μια ανθρώπινη παράδοση, άγνωστο στην Αγία Γραφή.
Η μητέρα του ελέους, μια άλλη παράδοση.
ιερό Οποιοδήποτε: μια ανθρώπινη παράδοση.

 

Έχουμε ήδη δείξει ότι ο Θεός είναι ο μόνος « όλα τα άγια »

 

Marie μας καλωσορίζει στο θάνατο μας: μια ανθρώπινη παράδοση, δεν διδάσκεται στην Αγία Γραφή.

 

Η Μαρία μας οδηγεί στον Ιησού, μια άλλη παράδοση, άγνωστη στο Λόγο του Θεού.

 

Καταλάβετε, Καθολική φίλος, ο Θεός ποτέ δεν είπε κάποια από αυτά τα πράγματα. Αυτές είναι όλες οι παραδόσεις που εφευρέθηκε από καθολικούς ηγέτες του παρελθόντος:
«Από αρχαιοτάτων χρόνων η Παναγία τιμάται με τον τίτλο <>? οι πιστοί να βρουν καταφύγιο υπό την προστασία του, την επαιτεία σε όλους τους κινδύνους και τις ανάγκες τους … « Item # 971, σ.. 256
Το γεγονός ότι οι πιστοί πρέπει να προσεύχονται στη Μαρία σε δύσκολους καιρούς είναι μια άλλη παράδοση «κατασκεύασε» από καθολικούς ηγέτες του παρελθόντος στο σήμερα και επιβεβαίωσε τους Καθολικούς.

 

Ο Ιησούς ποτέ, ούτε κανείς άλλος στην Αγία Γραφή, δεν ζητούν από τους ανθρώπους να προσεύχονται στη Μαρία.
Ποιος πρέπει να προσευχόμαστε;

. Αγία Γραφή αντιφάσκει σαφώς την κατήχηση στην εκπαίδευση των ανθρώπων να στραφούν σε μόνο ο Θεός:
«Πρόσκληση για μένα [ο Θεός μιλάει στους ανθρώπους του], και εγώ θα σας απαντήσω? Θα σου δείξω μεγάλα πράγματα, κρυμμένα πράγματα που δεν ξέρετε. « Ιερεμίας 33.3
« Και καλούν μου [ο Θεός μιλάει στους ανθρώπους του] στην ημέρα του προβλήματος? Θελω να παραδώσει, και θελεις δοξάσει εμένα. »Ψαλμός 50.15

. όταν έρχονται δύσκολες στιγμές, να καλέσει ο Θεός δεν, Mary:
« Κύριε, δώσε το αυτί στην προσευχή μου, ακούστε τη φωνή των ικεσίες μου!

 

Σοι επικαλεστεί την ημέρα της στενοχώριας μου, θελεις μου απαντήσει. « Ψαλμός 86,6 – 7

. «Θέλει να καλέσει μου, [ο Θεός μιλάει στους ανθρώπους του] και εγώ θα του απαντήσω? Θα είμαι μαζί του σε μπελάδες, θα τον παραδώσει και να τον τιμήσει. « Ψαλμός 91.15

. Εκατοντάδες στίχους μας διδάσκουν να ζητήσει από τον Θεό όταν προκύπτουν δυσκολίες στη ζωή μας. Ούτε ένα στίχο μας ενθαρρύνει να προσευχηθούν στην Παναγία:

. «Η σωτηρία των δικαίων είναι του Κυρίου? Είναι οχυρό τους σε περίπτωση προβλήματος. « Ψαλμός 37.39

. «Κύριε, ελέησον ημάς! Ελπίζουμε σε σένα. Να το χέρι μας κάθε πρωί, τη σωτηρία μας σε καιρό κινδύνου « Ησαΐας 33.2
« … Μακάριος είναι αυτός που κρίνει τους φτωχούς! Η ημέρα του προβλήματος ο Κύριος τον παραδίδει « Ψαλμός 41.1
Πρέπει να βάλετε ξόρκι σας Marie;
« Πρωταγωνιστές βάρος σου επι τον Κυριον, και αυτός θα σε στηρίξει: ποτέ δεν θα υποστούν οι δίκαιοι. «Ψαλμός 55.22
King David προσευχήθηκε όλη μέρα … στο Θεό:
« Τη νύχτα, το πρωί, και το μεσημέρι, θα στενάζουν και εγώ moaned, και θα ακούσουν τη φωνή μου. « Ψαλμός 55.17
Ο ψαλμωδός διακηρύσσει:

. « Ο Κύριος είναι κοντά σ ‘όλους που τον καλούνε, σ’ όλους που τον καλούνε την αλήθεια « Ψαλμός 145,18
Στην Καινή Διαθήκη διαβάζουμε:
«Μην ανησυχείτε για τίποτα? αλλά σε όλα, τα αιτήματά σας στο Θεό με προσευχή και δέηση με ευχαριστία. « Φιλιππησίους 4:6
Ποιος προσεύχεσαι;
Ο Λόγος του Θεού λέει να προσευχόμαστε στο Θεό. Καθολικισμός ενθαρρύνονται να προσευχηθούν στην Παναγία. Για άλλη μια φορά, ζητάμε γιατί η κατήχηση ανάδρομος Jesus and Mary φοιτητής.

 

Φαίνεται ότι η Καθολική Εκκλησία δεν θέλει τους οπαδούς του « ενοχλείτε » Ο Ιησούς σε οποιοδήποτε θέμα.

 


Ωστόσο, ο Ιησούς θα ξεκινήσει αυτή την πρόσκληση:

 
«Έλα σε μένα, όλοι εσείς που είναι κουρασμένοι και φορτωμένοι, και εγώ θα σας δώσω ανάπαυση. « Κατά Ματθαίον 11:28
Είτε η Βίβλος είναι λάθος, ή καθολικισμό σας κρατά μακριά από κάποιον που θέλει και είναι έτοιμη να ικανοποιήσει όλες τις ανάγκες σας.
Συμπέρασμα
Αυτό είναι μια άλλη κρίσιμη απόφαση που πρέπει να πάρετε.Ακολουθείτε τις Καθολική παραδόσεων και των ανθρώπινων και προσεύχεσαι Μαρί;

. Ή θα προτιμούσατε να υπακούσει τις Γραφές και να κατευθύνουμε τις προσευχές σας στο Θεό;
« Και θα ζητήσω από το Θεό, και ο Κύριος θα με σώσει. « Ψαλμός 55.16

 

Κεφάλαιο 21 – Mary Queen of the Universe
Ο καθολικισμός ισχυρίζεται ότι ο θάνατος της Μαρίας, ο Κύριος πήρε στον ουρανό και του έδωσε τον τίτλο της «βασίλισσας του Σύμπαντος »
« Τέλος, η Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Παναγίας, διατηρημένα απαλλαγμένη από κάθε κηλίδα του προπατορικού αμαρτήματος, όταν η διάρκεια της επίγειας ζωής της, παρελήφθη το σώμα και την ψυχή για την ουράνια δόξα, και υπερυψωμένα από τον Κύριο ως Βασίλισσα του Σύμπαντος « Item # 966, σ.. 254

. Πάλι, το καθολικό δόγμα και ο Λόγος του Θεού συγκρούονται.

 

Όχι μόνο Γραφή διδάσκει πουθενά ένα τέτοιο δόγμα, αλλά καταδικάζει.

 

44.9 Στον Ιερεμία διαβάζουμε ότι η λατρεία του μια ψεύτικη θεά που ονομάζεται « Βασίλισσα των Ουρανών » εξόργισε τον Θεό
« Τα παιδιά συγκεντρώνουν το ξύλο, οι πατέρες να ανάψει τη φωτιά, και οι γυναίκες ζυμώνουν ζύμη, να κάνει κέικ στη βασίλισσα του ουρανού, και σπονδές σε άλλους θεούς, για να μου προκαλέσει την οργή. « Ιερεμίας 7.18

. Γιατί οι άνθρωποι που λατρεύει μια ψεύτικη θεά που ονομάζεται Βασίλισσα των Ουρανών; Ήταν μια ανθρώπινη παράδοση εκδίδονται σε αυτούς:
« Αλλά θα … καίνε λιβάνι στη βασίλισσα του ουρανού, και σπονδές της, όπως έχουμε κάνει εμείς και οι πατέρες μας, οι βασιλιάδες μας και οι άρχοντές μας … » Ιερεμίας 44.17
Καθολικισμό θα πρέπει να μεταδίδεται την ίδια παγανιστικό τελετουργικό που εξοργίζει τον Θεό;
Παγανιστικές θρησκείες
Χωρίς να υπεισέλθω πέρα ​​από τους στόχους αυτού του βιβλίου, πολλοί περίεργοι Καθολικοί θα εκπλαγείτε από τη μελέτη πολλών ψεύτικων θρησκειών που λατρεύουν ένα «Βασίλισσα των Ουρανών».

 

Αυτά τα διαπιστωθέντα περιστατικά, η Καθολική επιμονή να δώσει Marie έναν τίτλο που τόσο συχνά χρησιμοποιείται σε ψευδείς θεές πρέπει να σκεφτείτε.
Ποιος θα πρέπει να εξυψωθεί;

. Αν καθολικισμός επιμένει στην έξαρση της Παναγίας, η Αγία Γραφή εξυψώνει τον Παντοδύναμο Θεό: « Student-σας στους ουρανούς, ο Θεός! Ας δόξα σου είναι πάνω σε όλη τη γη! « Ψαλμός 57.5

« … Σοι, Κυριε, είναι η βασιλεία, και εσύ είσαι εξυψωθεί ως επικεφαλής πάνω απ ‘όλα! « 1 Chronicles 29:11
« … Ο Θεός της σωτηρίας μου, να εξυψωθεί,« Ψαλμός 18.46
« Σήκω, Κύριε, με όλες τις δυνάμεις σας! … « Ψαλμός 21:13
« Να είστε ακόμα και να ξέρετε ότι εγώ είμαι ο Θεός: Θα πρέπει να υψωθεί ανάμεσα στα έθνη, εγώ θα εξυψωθεί στη γη. «Ψαλμός 46:10
«Ο Θεός … Για τις ασπίδες της γης: αυτός είναι πολύ εξυψωθεί. »Ψαλμός 47.9
«Ο Κύριος είναι υψηλό, επειδή ζει πάνω … » Ησαΐας 33.5

.

Ο Θεός δέχεται τη δόξα μέσω του Ιησού Χριστού

. Η Βίβλος λέει ότι ο Θεός δέχεται τη δόξα του Ιησού Χριστού. Ο Ιησούς Χριστός είναι ΤΟ σημαντικό πρόσωπο στην Αγία Γραφή:

 

 

Στην Καινή Διαθήκη, το όνομα « Ιησούς » εμφανίζεται 943 φορές.
Το όνομα «Χριστός» 553 φορές και οι λέξεις «Κύριε Ιησού » 115 φορές.

. τα τέσσερα πρώτα βιβλία της Καινής Διαθήκης σχετικά με τη γέννηση, τη ζωή, το θάνατο και την ανάσταση του Ιησού.

Το υπόλοιπο της Καινής Διαθήκης περιστρέφεται γύρω από το πρόσωπό του.

 

Mary, εν τω μεταξύ, εμφανίζεται μια χούφτα φορές στο Λόγο του Θεού, και ποτέ δεν ονομάζεται βασίλισσα του τίποτα:
« Γι ‘αυτό και ο Θεός τον υπερύψωσε [Ιησούς], και του έδωσε το όνομα που είναι πάνω από κάθε όνομα, ώστε στο όνομα του Ιησού παν γόνυ, στον ουρανό και στη γη και κάτω από γη, « Φιλιππησίους 2:9-10

 

« … Το αρνί που σκοτώθηκε [Ιησούς] είναι άξιος να λάβει τη δύναμη, τον πλούτο, τη σοφία, τη δύναμη, την τιμή, τη δόξα και τον έπαινο. »Αποκάλυψη 5.12
Ποιος θα πρέπει να λάβουν τη δόξα; Ο Θεός … μέσω του Ιησού Χριστού:

. « … σε όλα τα πράγματα που ο Θεός μπορεί να δοξαστεί μέσω του Ιησού Χριστού, στον οποίο είναι έπαινος και η εξουσία στους αιώνες των αιώνων. Αμήν! « 1 Πέτρου 4,11

. « Ο Θεός έθεσε [Ιησούς] από το δεξί του χέρι ως πρίγκιπας και Σωτήρα, για να δώση μετάνοιαν εις τον Ισραήλ και άφεσιν αμαρτιών. « Πράξεις 5.31

. Είμαι βέβαιος ότι θα δείτε το ίδιο μοτίβο διάλειμμα από τα κεφάλαια.

 

Ενώ η Αγία Γραφή μας προτρέπει να εξυψώσει τον Ιησού Χριστό, ο Καθολικισμός είναι αποφασισμένη να υπονομεύσει Jesus and Mary raise.

 

Γιατί ο Ιησούς ο οποίος θυσίασε τη ζωή Του και υπέστη σκληρά βασανιστήρια του σταυρό, απορρίφθηκε και αντικαταστάθηκε από μια απλή θνητή;
Συμπέρασμα
Από τη μία πλευρά, ο Καθολικισμός επιμένει ότι ο Κύριος έχει αυξημένα Μαρία στην τάξη των « Βασίλισσα του Σύμπαντος. »

 

Από την άλλη πλευρά, η Βίβλος μας διδάσκει για να προσκυνήσουν το « Queen of Heaven » προκαλεί την οργή του Θεού.

 

Σε ποιον να τοποθετήσετε την εμπιστοσύνη σας; Στην ανθρώπινη παράδοση ή στο Λόγο του Θεού;
«Δια τούτο ο Θεός [ο Ιησούς] τον αποθέωσαν, και του έδωσε το όνομα που είναι πάνω από κάθε όνομα » Φιλιππησίους 2.9

 

Κεφάλαιο 22 – Το Mass
Αν μπορούμε να πιστεύουμε ότι η κατήχηση, όποτε Mass γιορτάζεται, το έργο του Χριστού πάνω στο σταυρό γίνεται παρόν και το έργο της λύτρωσης επιτυγχάνεται:
« Σε αυτό το θεϊκό θυσία, η οποία γιορτάζεται στο Mass, τον ίδιο τον Χριστό, ο οποίος προσφέρθηκε μία φορά σε έναν αιματηρό τρόπο στο βωμό του σταυρού περιέχονται και προσφέρεται σε μια unbloody τρόπο. »Αντικείμενο # 1367, σ.. 357

. « Όταν η Εκκλησία γιορτάζει την Ευχαριστία, που τιμά τη μνήμη του Πάσχα του Χριστού, και γίνεται αυτό:

.

η θυσία του Χριστού που προσφέρει μια για πάντα στο σταυρό παραμένει πάντα παρούσα: <> « Αντικείμενο # 1364, σ.. 356

Ωστόσο, η Αγία Γραφή αποκαλύπτει ότι το έργο της λύτρωσης επιτεύχθηκε μια για πάντα όταν ο Ιησούς πέθανε στο σταυρό:
« … Εμφανίστηκε μία φορά για να θέσει μακριά την αμαρτία με τη θυσία του. « Εβραίους 9.26
«Είναι λόγω αυτού θα είμαστε αγιάζεται διά της προσφοράς του σώματος του Ιησού Χριστού άπαξ γενομένης. « Εβραίους 10.10
Όταν ο Ιησούς έχυσε το αίμα Του, αυτή η απλή πράξη έχει αγοράσει την αιώνια ζωή για όλους όσοι διαθέτουν την πίστη τους και να εμπιστεύονται μόνο στον Χριστό.
« Και μπήκε μια για πάντα στα Άγια, παίρνοντας όχι το αίμα των τράγων και μόσχων, αλλά το δικό του αίμα, έχουν αποκτήσει αιώνια λύτρωση. « Εβραίους 9.12
Η Αγία Γραφή επιμένει στο γεγονός ότι η θυσία αυτή δεν θα πρέπει να ανανεώνεται καθημερινά:
« Θα μας ταιριάζει, πράγματι, να έχουμε έναν ιερέα σαν κι αυτόν [τον Ιησού], ιερά, αμίαντος, χωριστά από των αμαρτωλών και υψηλότερος των ουρανών, που δεν χρειάζεται, όπως και οι αρχιερείς, να προσφέρουν θυσίες καθημερινά, πρώτα για τις αμαρτίες του και στη συνέχεια για το λαό του: γι ‘αυτό έκανε μια για πάντα, όταν πρόσφερε τον εαυτό του. « Εβραίους 7,27

. Παρ ‘όλα αυτά, η κατήχηση είναι ανένδοτος σχετικά με αυτό:
« Στην πραγματικότητα, κάθε φορά που υπάρχει γιορτάζεται αυτό το μυστήριο, <>. »Αντικείμενο # 1405, σ.. 368

. Ωστόσο, η Βίβλος λέει ότι ο θάνατος του Χριστού είναι μια εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε μία φορά:

 

« Έτσι και ο Χριστός, αφού προσφέρεται μία φορά να αναλάβει τις αμαρτίες … » Εβραίους 9:28

 

« Αυτόν, αφού προσέφερε μίαν θυσίαν υπέρ αμαρτιών, κάθισε στα δεξιά του Θεού » Εβραίους 10.12

 

Ο Ιησούς έχει κάνει όλα αυτά που είναι αναγκαία για τη σωτηρία της ανθρωπότητας, και όταν πέθανε στο σταυρό.

 

Καμία πρόσθετη εργασία δεν είναι (και δεν ήταν ποτέ) είναι υποχρεωτικά.
Ποια τονίζεται;
Όταν η Κατήχηση ισχυρίζεται ότι η Καθολική Εκκλησία έπαιξε ρόλο στο λυτρωτικό έργο του Χριστού, που τον στερεί τη δόξα που είναι ακόμη μόνο για να κερδίσουν το έργο που έχει επιτελεστεί στο Γολγοθά.
Σύμφωνα με τον Λόγο του Θεού, ο Χριστός έχει κάνει όλα, μια για πάντα.

Ο θάνατός του ήταν μια πράξη του Θεού, το πιο υπέροχο θυσία που έχει συμβεί ποτέ. Διεξήχθη μόνο μία φορά, και δεν πρόκειται ποτέ να επαναληφθεί. Παρ ‘όλα αυτά, η κατήχηση εξακολουθούν να επιμένουν
«Η θυσία του Χριστού και τη θυσία της Ευχαριστίας είναι ένα ενιαίο θυσία. »Αντικείμενο # 1367, p.357

Με όλες τις πιθανές ευγένεια, θα πρέπει να πούμε ότι αυτή η δήλωση είναι ιεροσυλία.

Προτείνετε έναν ιερέα, παρατηρώντας μια θρησκευτική τελετουργία, λαμβάνοντας μέρος στο θάνατο ότι ο Ιησούς γνώρισε η βλασφημία.
Αναπληρωτής τελετές της Καθολικής Εκκλησίας στο έργο του Χριστού πάνω στο σταυρό είναι γελοίο. Η Καθολική Εκκλησία δεν έχει κανένα ρόλο στις εργασίες που οδήγησε στην εξαγορά και είναι υπεύθυνος.

. πάλι, ο Καθολικισμός προσπαθεί να αναγκάσει τον Χριστό να μοιραστεί τη δόξα του με την Καθολική Εκκλησία, ενώ η Αγία Γραφή δείχνει ότι ο Ιησούς και μόνο αξίζει την δόξα.

 

Συμπέρασμα
Που μπορείτε να τοποθετήσετε την εμπιστοσύνη σας; Στο Λόγο του Θεού … ή στην παράδοση και τις διδασκαλίες της Καθολικής Εκκλησίας;
«Επειδή και ο Χριστός άπαξ έπαθε διά τας αμαρτίας, ο δίκαιος υπέρ των αδίκων, ότι θα μπορούσε να μας φέρει κοντά στο Θεό, που θανατώθηκε στη σάρκα, αλλά έκανε ζωντανό από το Πνεύμα, » 1 Πέτρου 3:18
23 Chapitre – Καθαρτήριο

 
Ο καθολικισμός διδάσκει ότι μετά το θάνατο, είναι μερικοί άνθρωποι που αποστέλλονται σε ένα μέρος που ονομάζεται καθαρτήριο για πλήρη καθαρισμό πριν από την είσοδο ουρανό:
«Εκείνοι που πεθαίνουν στη χάρη και τη φιλία του Θεού, αλλά εξακολουθεί να καθαρίζεται ατελώς, πράγματι σίγουροι για την αιώνια σωτηρία τους, αλλά μετά τον θάνατο που υφίστανται καθαρισμό, έτσι ώστε να επιτευχθεί η αγιότητα είναι απαραίτητο να εισάγετε τη χαρά του ουρανού. »Αντικείμενο # 1030, σ.. 270
«Η Εκκλησία καλεί Καθαρτήριο σε αυτό το τελικό καθαρισμό των εκλεκτών … » Item # 1031, σ.. 270
Αυτό το σημαντικό δόγμα-προέρχεται από τον Θεό, ή ότι άλλο είναι η παράδοση των ανδρών;

 

Εδώ είναι μια απάντηση απευθείας από την κατήχηση:

. »Η Εκκλησία διατύπωσε το δόγμα της πίστης στο Καθαρτήριο, ιδίως στα Συμβούλια της Φλωρεντίας και Trent. »Αντικείμενο # 1031, σ.. 270

. Είναι παράλογο να ρωτήσω πού τα ενδιαφερόμενα μέρη έχουν καταρτίσει τις πληροφορίες τους για τη ζωή μετά το θάνατο, να είναι σε θέση να κάνει ένα τέτοιο δόγμα;
Ρωμαιοκαθολική αγαπητέ φίλε, αν προσευχηθείτε για τους αγαπημένους που πιστεύουν στο καθαρτήριο, πρέπει να ξέρετε ότι δεν είναι ο Θεός που σου είπε που ήταν … είναι μια θρησκευτική ομάδα που έχει αποφασίστηκε:
« … Ένα από [του Ιησού] μαθητές του συνεχίζουν προσκύνημά τους στη γη? άλλοι, οι οποίοι έχουν ολοκληρώσει τη ζωή τους, αλλά να καθαρίσει? ακόμα άλλοι είναι στη δόξα … « Item # 954, σ.. 251
Εάν πρόκειται να υποστεί, δεν είναι ένα δώρο!
Αυτό το δόγμα είναι ακόμη πιο ανησυχητικό το γεγονός ότι η Αγία Γραφή μιλάει απολύτως ποτέ ένα τέτοιο μέρος.

 

Επιπλέον, ποτέ δεν διδάσκει ότι ο καθαρισμός μετά το θάνατο είναι απαραίτητη για να κερδίσει τη σωτηρία. Αντίθετα, η Βίβλος λέει ότι η σωτηρία είναι ένα δώρο:
«Διότι ο μισθός της αμαρτίας είναι θάνατος? αλλά το δώρο του Θεού είναι αιώνια ζωή μέσω του Ιησού Χριστού του Κυρίου μας. »Ρωμαίους 6:23
« Αλλά αυτό δεν είναι το δώρο και η αξιόποινη πράξη? Για το αν το αδίκημα μέσω ενός [του Αδάμ] υπάρχουν πολλοί έχασαν τη ζωή τους, πολύ περισσότερο η χάρη του Θεού και η δωρεά διά της χάριτος του ενός ανθρώπου, τον Ιησού Χριστό, αφθονούσαν για πολλούς. « Ρωμαίους 5.15
Μια ειλικρινής και φιλάνθρωπος Θεός, με την αιώνια ζωή ως δώρο, θα καταδικάσουν Υπέφερε για αυτό, και αυτός ψέματα γι ‘αυτό το Λόγο Του;
« Για να είναι με παροχή χάρης έχετε σωθεί, μέσω της πίστεως. Και αυτό δεν είναι από σας · είναι δώρο του Θεού. « Εφεσίους 2.8

. Αν πιστεύετε ότι η Αγία Γραφή, τότε δεν υπάρχει ανάγκη για περαιτέρω καθαρισμό για όσους πεθαίνουν στο Χριστό. Έχουν ήδη αιτιολογηθεί από τον Ιησού:

. «Τώρα που δικαιολογούνται από το αίμα του [του Ιησού] θα σωθούμε από αυτόν από την οργή. « Ρωμαίους 5.9

. »και δικαιολογούνται ελεύθερα [Χριστιανοί] με τη χάρη του [Ιησού], μέσω της εξαγοράς της εν Χριστώ Ιησού. « Ρωμαίους 3:24
Ο Απόστολος Παύλος τονίζει το ίδιο σημείο:
« Και αυτό είναι ό, τι ήταν κάποιοι από εσάς. Αλλά θα πλένονται, αλλά εσείς αγιάζονται, εσείς όμως δικαιολογούνται στο όνομα του Κυρίου Ιησού Χριστού … « 1 Κορινθίους 6:11

. Οι αληθινοί Χριστιανοί έχουν ήδη καθαριστεί, επειδή ο Ιησούς ανέλαβε όλες τις αμαρτίες τους στο σταυρό:
« … Τώρα, στο τέλος του κόσμου hath εμφανίστηκε μία φορά για να θέσει μακριά την αμαρτία με τη θυσία του. « Εβραίους 9.26

. Ο Θεός δεν ζητά από τα παιδιά του να υποφέρει για τη σωτηρία τους, επειδή έχουν εξοφληθεί:

. « Διοτι αγοράζονται με μια τιμή. Ως εκ τούτου, δοξάζουν τον Θεό στο σώμα σας και το πνεύμα σας, τα οποία είναι του Θεού. « 1 Κορινθίους 6.20
Σε ποια τιμή; Η τιμή του αίματος του Ιησού Χριστού:
« … Η εκκλησία του Θεού που Εκείνος [ο Ιησούς] έχει αγοράσει με το αίμα του. « Πράξεις 20:28
Συμπέρασμα
Η Αγία Γραφή είναι πολύ σαφής σχετικά με αυτό.
Η πλευρά της Καθολικής Εκκλησίας, να δούμε ποια ήταν η συνέπεια της δόγμα του καθαρτηρίου: τύχες της δόθηκαν για να πει τις μάζες και τις προσευχές για τους νεκρούς.
Τώρα μπορώ να σας κάνω μια ερώτηση: Γιατί η Καθολική Εκκλησία ίδρυσε αυτό το δόγμα;
Τώρα, τουλάχιστον, ξέρετε ότι το δόγμα του καθαρτηρίου σχεδιάστηκε στο πνεύμα των θνητοί.
«Δεν είναι τώρα λοιπόν ουδεμία κατάκρισις εις τους εν Χριστώ Ιησού. « Ρωμαίους 8:1
Κεφάλαιο 24 – Προσεύχομαι άγιοι
Κατήχηση ενθαρρύνει τους πιστούς να προσευχηθούν εκείνους οι οποίοι, μέσα από καλά έργα τους έχουν χαρακτηριστεί «αγίους» από την εκκλησία.

. « Οι μάρτυρες που μας έχουν προηγηθεί στο βασίλειο, ιδιαίτερα εκείνων τους οποίους η Εκκλησία αναγνωρίζει ως« άγιοι », το μερίδιο στην ζωντανή παράδοση της προσευχής με το παράδειγμα της ζωής τους, τη μετάδοση των γραπτών τους, και την προσευχή τους σήμερα.

 

Θα εξετάσουμε τον Θεό, τον έπαινο και συνεχώς φροντίδα για εκείνους που έχουν απομείνει στη γη.

 

Με την είσοδο <> του Δασκάλου τους, ήταν <> μεσολάβησή τους είναι πιο υπερυψωμένα υπηρεσία τους στο σχέδιο του Θεού.

 

Μπορούμε και πρέπει να τους ζητήσει να παρέμβει για εμάς και για τον κόσμο. »Αντικείμενο # 2683, σ.. 662

. «μεσιτεία των αγίων? <> « Item # 956, σ.. 252

. Πρέπει να αρχίσουμε με τον ορισμό της λέξης <>.

 

Σύμφωνα με τον καθολικισμό, είναι μέλος μιας μικρής ομάδας των εκλεγμένων αξιωματούχων οι οποίοι, με τα καλά έργα τους κατά τη διάρκεια της ζωής τους, διορίστηκαν μετά το θάνατό τους:

. « Με canonizing μερικά από τους πιστούς, δηλαδή, από την πανηγυρική διακήρυξη ότι ασκείται πραγματική ηρωική αρετή και έζησε στην πίστη στη χάρη του Θεού, η Εκκλησία αναγνωρίζει τη δύναμη του Πνεύματος της αγιοσύνης που είναι σε αυτό και στηρίζει την ελπίδα των πιστών, δίνοντάς τους ως μοντέλα και μεσολαβητές. « Item # 828, σ.. 222
Σύμφωνα με την Αγία Γραφή, όμως, κάποιος δεν γεννηθεί ξανά μέσα από την πίστη στο Χριστό είναι άγιος. Ο Παύλος έγραψε σε όλους τους αγίους (Χριστιανών) Philippe:
«Ο Παύλος και ο Τιμόθεος, υπηρέτες του Ιησού Χριστού, εις πάντας τους αγίους εν Χριστώ Ιησού που είναι Philippe » Φιλιππησίους 1:1

 

Πολλά άλλα εδάφια εκφράζουν την ίδια αλήθεια:
«Για μένα, το πολύ λιγότερο απ ‘όλους τους αγίους, αυτό εδόθη η χάρις, να κηρύξει στα έθνη τα ανεξερεύνητα πλούτο του Χριστού » Εφεσίους 3.8

. « Αγαπημένε μου, ήμουν πολύ πρόθυμος να σας γράψω για την κοινή σωτηρία μας, ένιωσα υποχρεωμένος να κάνω για να σας να σας προτρέπουν να υποστηρίζουν ένθερμα για την πίστη που κάποτε παραδοθεί στους αγίους για όλους. « Jude 1.3

. « Και έδωσε μερικούς ως αποστόλους, άλλους προφήτες, άλλοι ως ευαγγελιστές, άλλους ποιμένες και δασκάλους, για τον εξοπλισμό των αγίων για το έργο του υπουργείου, για την εποικοδομητική του σώματος του Χριστού . « Εφεσίους 4:11-12

. (βλέπε επίσης Πράξεις 9.13, 9.32, 9.41, 26.10, Ρωμαίους 8.27, 12.13, 15.25, 15.26, 15.31, 16.2, 16.5, 6.1 1 Κορινθίους 2 Κορινθίους 1.1, 1.1 Εφεσίους … και δεκάδες άλλες αναφορές)
Γιατί είναι αυτό το δόγμα;

 

Για να συνοψίσουμε, η Καθολική Εκκλησία έχει απορρίψει το λογιστικό ορισμό ενός αγίου και να έχει σχεδιάσει ένα νέο.

 

Στη συνέχεια ζήτησε από τους πιστούς να προσευχηθούν του «αγίους».

 

Αλλά γιατί να προσεύχονται σε κανέναν άλλο εκτός από τον Θεό του σύμπαντος, που είναι στον ουρανό, προσεκτικός στις προσευχές μας και πρόθυμοι να απαντήσουν;
Οι Άγιοι είναι οι μεσολαβητές;
Αυτές οι « άγιοι » δεν θα πρέπει να σταματήσει « να παρέμβει για λογαριασμό μας με τον Πατέρα» … Αλλά έχουμε ήδη δει ότι ο Ιησούς είναι ο μόνος μεσίτης (βλέπε κεφάλαιο 19).

 

Δείχνουν ότι θα μπορούσε να είναι διαφορετικά μόνο θέμα ανθρώπινης παράδοσης.

 

Εδώ είναι ένα άλλο απόσπασμα από την Κατήχηση για τους αγίους:

. « Για ακριβώς όπως η κοινωνία μεταξύ των χριστιανών της γης πλησιάζουμε πιο κοντά στον Χριστό, και την κοινότητα με τους αγίους μας ενώνει με τον Χριστό … » Item # 957, σ.. 252

 

Σύμφωνα με την Καθολική εκκλησία, προσεύχονται στους αγίους πιο κοντά τους οπαδούς του Χριστού. Δυστυχώς, δεν θα βρείτε αυτό το δόγμα πουθενά στην Αγία Γραφή.

 

Αυτό είναι ακριβώς μια άλλη παράδοση των ανθρώπων ότι ούτε ο Ιησούς ούτε η Αγία Γραφή δεν διδάσκεται.

 

Στην πραγματικότητα, αυτή η κοινωνία με τους νεκρούς φαίνεται ύποπτα όπως νεκρομαντεία, πρακτικό σφόδρα από το Λόγο του Θεού (βλ. Δευτερονόμιο 18,10 – 12).

Συμπέρασμα

 

Το ερώτημα που πρέπει να απαντήσουμε είναι:

 

Γιατί η Καθολική Εκκλησία που προτιμά να αντιμετωπίσει τις προσευχές σας για τους νεκρούς και όχι το ζωντανό Θεό, παντοδύναμος και έτοιμη να ανταποκριθεί;
Να έχετε κατά νου ότι, αν οι παραδόσεις αυτές είναι ψευδείς, οι προσευχές σας για να «άγιοι» δεν αξίζουν περισσότερο από αδράνεια κουτσομπολιά.

 

Αντ ‘αυτού, αν προσεύχονται στον Θεό, μπορείτε να υπολογίζετε σε μια υπέροχη βιβλικές υποσχέσεις:

. «Ας είμαστε λοιπόν μετά παρρησίας εις τον θρόνον της χάριτος, για να πάρουμε έλεος και να βρούμε χάρη για βοήθεια σε καιρό ανάγκης. « Εβραίους 4:16
Κεφάλαιο 25 – Προσευχή για τους νεκρούς

 
Living μπορούν να βοηθήσουν τους νεκρούς με την προσευχή γι ‘αυτούς; Σύμφωνα με το καθολικό δόγμα, μπορούν πράγματι:
« Κοινωνία με τους νεκρούς. <>

 

Η προσευχή μας γι ‘αυτούς είναι σε θέση να τους βοηθήσει όχι μόνο, αλλά και να κάνει τη μεσολάβηση τους για μας. « Item # 958, σ..252-253
Σε αυτή την εργασία, αντλούμε τρεις ισχυρισμούς σε αντίθεση με την Αγία Γραφή. Ας τις εξετάσουμε:

 

1. Η σκέψη του να προσευχόμαστε για τους νεκρούς … είναι ένα ιερό και ευσεβείς σκέψης.

. Σύμφωνα με τον Λόγο του Θεού δεν είναι ούτε άγιος, ούτε ευσεβείς να προσεύχονται για τους νεκρούς.

 

Οι Χριστιανοί καλούνται να προσευχηθούν για τους ζωντανούς, αλλά η Αγία Γραφή δεν προσδιορίζει κάποια παραδείγματα αληθινή χριστιανική προσευχή για τους νεκρούς.

Είναι ακόμα ένα ανθρώπινο παράδοση.

 

2. Σκέψη για να προσευχηθούν για τους νεκρούς που μπορεί να λυθεί από τις αμαρτίες τους …
Εδώ είναι ένα χτισμένο σε μια παράδοση … παράδοση. Η Αγία Γραφή ποτέ ας δείχνουν ότι.

 

Όπως είδαμε, πρέπει να απαλλαγούν από τις αμαρτίες του πριν από το θάνατό του.
3. Προσευχή μας γι ‘αυτούς είναι σε θέση να τους βοηθήσει όχι μόνο, αλλά και να κάνει τη μεσολάβηση τους για μας
Ένα τέτοιο παιχνίδι κατασκευών όπου μπορείτε στοίβα μπλοκ, αυτή η παράδοση στηρίζεται σε άλλες ανθρώπινες παραδόσεις.

 

Δεν έχει απολύτως καμία βιβλική βάση.

 

Επιτυγχάνουμε «κορυφής» για να μάθουν ότι η προσευχή μας είναι υποτιθέμενο για να είναι σε θέση να:
«προσεύχεται για μας τους«
Το ερώτημα που έρχεται αμέσως στα χείλη είναι: Γιατί χρειαζόμαστε άλλες πρεσβείες για τον εαυτό μας;

 

Δεν αρκεί να έχουμε τη μεσολάβηση του Θεού Υιού;

 

Ο Δημιουργός του σύμπαντος που χρειάζεται τη βοήθειά τους άνδρες και τις γυναίκες να πείσει τον Θεό Πατέρα;

 

Τι περιφρονητική στάση απέναντι Ιησού Χριστό!

 

Αυτό το καθολικό δόγμα παρουσιάζει τον Κύριο ως αδύναμη, ανίκανη να πείσει τον Πατέρα του, χωρίς τη βοήθεια της προσευχής για τους νεκρούς!

 

Αυτό δεν είναι το πώς ο Ιησούς παρουσιάζεται στην Αγία Γραφή:

. «Και ο Ιησούς τους πλησίασε, λέγοντας: Όλη η εξουσία δίνεται σε μένα στον ουρανό και στη γη. « Κατά Ματθαίον 28:18 Εδώ είναι ένα άλλο πορτρέτο του Ιησού Χριστού:

. « [ο Θεός] σφυρήλατο εν Χριστώ, αυξάνοντας τον από τους νεκρούς και κάθεται τον στο δεξί του χέρι στα επουράνια, πολύ πάνω απ ‘όλα τον κανόνα και κάθε εξουσία και δύναμη, και η εξουσία, και κάθε όνομα που ονομάζεται, όχι μόνο σε αυτή την ηλικία, αλλά και στην ηλικία για να έρθει.

 

Έβαλε όλα τα πράγματα κάτω από τα πόδια του, και του έδωσε να το κεφάλι πάνω από όλα για την εκκλησία, η οποία είναι το σώμα του, το πλήρωμα εκείνου που γεμίζει όλα σε όλους. « Εφεσίους 1,20 – 22

. Πόσο διαφορετική είναι η εικόνα στην πραγματικότητα την Καθολική Εκκλησία!

. Αγαπητοί Καθολική φίλος, ο Ιησούς Χριστός δεν χρειάζεται κανέναν να δράσει!

 

Είναι αρκετά ικανή να παρέμβει για λογαριασμό μας:

. « Αυτό είναι επίσης γιατί [ο Ιησούς] μπορεί να σώσει εντελώς εκείνους που έρχονται στο Θεό, βλέποντας ότι ζει ποτέ για να μεσιτεύει για αυτούς. « Εβραίους 7:25

. Πριν προσεύχεται για ένα νεκρό άτομο που είναι αγαπητός σε σας, καταλαβαίνω ότι αυτό είναι μια ανθρώπινη εφεύρεση.

 

Ο Θεός θα σας ζητήσει ποτέ να προσεύχονται για τους νεκρούς, και ποτέ δεν υποσχέθηκε περισσότερο από ότι θα ήταν καλό.
Καθολική Young, εγώ πάντα πίστευα ότι αυτοί οι κανόνες ήταν σε ένα ή τον άλλο τρόπο, ο Θεός .

 

Αλλά αυτό είναι λάθος!

 

Διαβάστε την Αγία Γραφή και να δείτε για τον εαυτό σας. Η Κατήχηση διδάσκει μια ανθρώπινη παράδοση, όχι οι νόμοι του Θεού.

το ίδιο μοτίβο

. Μήπως θα παρατηρήσετε, είναι βέβαιο ότι ο Ιησούς είναι και πάλι μειωμένη.

 

Η θέση του ως το μόνο θεία intercessor στα δεξιά του Θεού, ο Ιησούς έχει ενσωματωθεί στο πλήθος των ανθρώπων και υποβιβάστηκε στο ρόλο του μεσίτη, μεταξύ άλλων.

. Γιατί η Καθολική θρησκεία που προσπαθεί να μειώσει τον Ιησού Χριστό;


Συμπέρασμα

. πάλι, θα τοποθετούνται πριν από σημαντικές αποφάσεις:

Θα συνεχίσετε να προσεύχονται για τους νεκρούς, γνωρίζοντας ότι πρόκειται για μια ανθρώπινη παράδοση και όχι μια εντολή από τον Θεό;
Θα κλείσεις ένα δόγμα που υπονομεύει τον Κύριο Ιησού Χριστό, που προβάλλει την παράδοση της εκκλησία;
Θα απορρίψει, έχοντας πλήρη γνώση του Λόγου του Θεού να ακολουθήσει την ανθρώπινη παράδοση;

 

Εσείς αποφασίζετε

 

Σκέψη, να σκεφτούν αυτά τα λόγια του Ιησού:

. «Αυτός ο λαός με τιμά με τα χείλη τους, αλλά η καρδιά τους είναι μακριά από μένα. Μάταια δεν μου λατρεύουν, διδάσκοντας διδασκαλίες, εντολές ανθρώπων. « Κατά Ματθαίον 15:09

Chapitre 26 – Αγάλματα

 
Η Κατήχηση ζητεί από όλα Καθολικούς « λατρεία » αγάλματα και τις εικόνες του Χριστού, της Παναγίας, κλπ..

. «οι ιερές εικόνες παρόντες στις εκκλησίες μας και στα σπίτια μας, έχουν ως στόχο να αφυπνίσει και να θρέψει την πίστη μας στο μυστήριο του Χριστού.

Μέσα από την εικόνα του Χριστού και το έργο της σωτηρίας του, είναι αυτός τον οποίο αγαπάμε.

 

Μέσω ιερά εικόνες της Υπεραγίας Θεοτόκου, τους αγγέλους και τους αγίους, τιμούμε τα πρόσωπα που εκπροσωπούνται. »Αντικείμενο # 1192, σ.. 316
[Είναι χρήσιμο να δώσει κάποιες ορισμοί έχουν ληφθεί από Webster *:

 

προσκύνηση:. Θρησκευτική λατρεία είναι ο σεβασμός και ο φόβος
Συνώνυμα: λατρεία, αφοσίωση

 

λατρεία: Εξετάστε με τον δέοντα σεβασμό προς τους θεούς, ιερά πράγματα.
Συνώνυμα: την αγάπη, την τιμή, σέβονται]

 

Όποια και αν είναι αυτά τα αγάλματα πρέπει να κάνουν ή να εκπροσωπούν, ένα πράγμα είναι σίγουρο – ότι παραβιάζουν τα διατάγματα του Θεού.

 

Πράγματι, η δεύτερη από τις Δέκα Εντολές αναφέρει:

. «Δεν θα κάνει καμία είδωλα και κανενός είδους ομοίωμα που να αντιπροσωπεύει οτιδήποτε βρίσκεται στον ουρανό επάνω ή όσα είναι στη γη, η οποία είναι χαμηλότερα σε σχέση με το νερό κάτω από τη γη. « Έξοδος 20.4

. Θεού, δια του Λόγου Του, τις εντολές και πάλι:

. « Ου που σου αγάλματα, που είναι αντίθετος στον Κύριο τον Θεό σας. « Δευτερονόμιο 16:22
Η Βίβλος καταλήγει στο συμπέρασμα ότι όσοι έχουν ή έχουν κάνει αγάλματα είναι κατεστραμμένο:

. « Από τη στιγμή που είδα καμία άλλη μορφή από την ημέρα που ο Κύριος μίλησε σε σας από την πυρκαγιά στο Χωρήβ, παρακαλώ προσεκτικά τις ψυχές σας, μήπως εσείς οι ίδιοι διεφθαρμένοι, και δεν κάνετε είδωλα, αναπαράσταση του κάθε είδωλο, η εικόνα ενός άνδρα ή μιας γυναίκας … « Δευτερονόμιο 4:15-16
Και … ξανά …:
« Προσέξτε σας, έτσι … για να μην σας μια ανάγλυφη αναπαράσταση της κάθε εικόνας, την οποία ο Κύριος ο Θεός σου hath απαγορεύεται σου κάνει. …

 

Όταν θελεις να γεννήσει τα παιδιά και τα παιδιά των παιδιών του, και θελετε να παραμείνει μακροχρόνιος επάνω στη γη, αν διεφθαρμένη, αν κάνετε είδωλα, αναπαραστάσεις τίποτα, αν κάνουμε ό, τι είναι κακό τα μάτια του Κυρίου του Θεού σου, για να ερεθίσει, … « Δευτερονόμιο 4:23-25

. ο Λόγος του Θεού απαγορεύει ρητώς τους ανθρώπους να υποκλίνονται μπροστά αγάλματα. Ωστόσο, είναι κοινό να δουν οι πιστοί κάνει αυτή την κίνηση σε καθολικές εκκλησίες.

. Όταν βλέπετε ο Πάπας τόξο πριν από ένα άγαλμα της Παναγίας, να εξετάσει αυτό το χωρίο της Αγίας Γραφής: «Δεν θελεις να σου οποιαδήποτε είδωλα και κανενός είδους ομοίωμα που να αντιπροσωπεύει οτιδήποτε βρίσκεται ψηλά στον ουρανό …

 

Δεν θα πρέπει να υποταχθεί σε αυτούς τον εαυτό σου, « Exodus 20.5
Στην Καινή Διαθήκη, ο απόστολος Παύλος εξηγεί γιατί ο Θεός είναι τόσο ανένδοτοι είδωλα:
« Τι είμαι εγώ;

 

Το κρέας που θυσιάζονται στα είδωλα είναι τίποτα, ή ότι το είδωλο είναι κάτι;

 

Λέω ότι θυσιάσουμε, θυσιάζουν σε δαίμονες και όχι στο Θεό? ή δεν θέλω να έχουμε κοινωνία με τους δαίμονες. « 1 Κορινθίους 10,19 – 20

. Πίσω από κάθε είδωλο είναι ένας δαίμονας, και ο Θεός δεν θέλει να προσκυνήσουν τους δαίμονες. Ως εκ τούτου, δεν είναι έκπληξη το γεγονός ότι ο Θεός απαγορεύει είδωλα:

. «ο Κύριος μίλησε στον Μωυσή, λέγοντας: Μιλήστε σε όλη την εκκλησία των παιδιών του Ισραήλ, και πες τους: Να είστε άγιοι, επειδή εγώ είμαι άγιος, ο Κύριος ο Θεός σας.

 

Εγώ είμαι ο Κύριος ο Θεός σου.

 

Μην γυρίζετε στα είδωλα, ούτε να σας κάνει να αναπτύξουν λιωμένο θεούς. « Λευιτικό 19.4

Θεός μισεί την ειδωλολατρία:

. « Τώρα, αυτό που έγραψα δεν έχει σχέσεις με κάποιον που ονομάζεται αδελφός είναι πόρνος ή πλεονέκτης ή ειδωλολάτρης ή συκοφάντης, ή μέθυσος, ή ένας εκβιαστής, δεν ούτε καν για να φάει με ένα τέτοιο άτομο. « 1 Κορινθίους 5:11 Ο Θεός λέει ότι δεν ειδωλολάτρης θα μπει στη Βασιλεία των Ουρανών:

. « Για αυτό το γνωρίζουν εσείς, ότι δεν μαστροπός, ούτε ακάθαρτος, ούτε άπληστος άνθρωπος, είναι ένας ειδωλολάτρης, έχων κληρονομίαν εν τη βασιλεία του Χριστού και Θεού.

 

Ας μη σας εξαπατήσει με μάταια λόγια? για αυτό είναι επειδή αυτά τα πράγματα η οργή του Θεού έρχεται μετά ο γιος της εξέγερσης. »Εφεσίους 5,5-6

. Καθολική εκκλησία σας δεν έφεση για το θέμα αυτό;
Προέλευση του δόγματος

 

 

Καθολικισμός δεν προσπαθεί ακόμη και να ισχυρίζονται ότι αυτό το δόγμα είναι από τον Θεό:

. « Μετά την θεόπνευστη διδασκαλία των αγίων Πατέρων μας και την παράδοση της Καθολικής Εκκλησίας, γνωρίζουμε ότι είναι η παράδοση του το Άγιο Πνεύμα κατοικεί σε αυτήν, ορίζουμε με βεβαιότητα και ακρίβεια ότι η σεβάσμια και ιερές εικόνες, όπως το σχήμα του πολύτιμου και ζωοποιό σταυρό, είτε ζωγραφισμένα, πλακάκια ή κάποιο άλλο κατάλληλο υλικό πρέπει να τοποθετείται σε ιερούς ναούς του Θεού, σκεύη και άμφια, στους τοίχους και πίνακες, τα σπίτια και οι δρόμοι, τόσο η εικόνα του Κυρίου μας, ο Θεός και Σωτήρας, ο Ιησούς Χριστός, όπως η Lady μας, το πιο αγνό και ιερό της Μητέρας του Θεού, των αγίων αγγέλων, όλα άγιος και δίκαιος.

 

»Αντικείμενο # 1161, σ.. 309
Αυτό το δόγμα είναι, επομένως, οι «Πατέρες» και η «παράδοση της Καθολικής Εκκλησίας».

 

Και θα προσπαθήσουμε να σας κάνει να πιστεύετε ότι αυτές οι «Πατέρες» ήταν «θεόπνευστη» να παραβιάζει τον Λόγο του Θεού!Μπορείς να το δεχτεί;
Ο ψαλμωδός μας λέει περαιτέρω σχετικά με το θέμα:
«Τα είδωλα των εθνών είναι ασήμι και χρυσό, είναι το έργο των χειρών των ανδρών.

 

Έχουν στόμα και δεν μιλούν: έχουν τα μάτια και δεν βλέπω, που έχουν τα αυτιά και δεν ακούω, δεν έχουν καμία αναπνοή στο στόμα τους. Τους αρέσει, αυτούς που τους κάνουν, όλους όσοι εμπιστεύονται σε αυτά. « Ψαλμός 135,15 – 18

. Με άλλα λόγια, όπως τα είδωλα είναι κωφάλαλος, και εκείνους που εμπιστεύονται τον εαυτό τους στερούνται της ικανότητας τους να καταλάβουν.

. Αυτή είναι η προειδοποίηση της αγάπης του Θεού και γεμάτη συμπόνια. Συμπέρασμα

 

Η Καθολική Εκκλησία ισχυρίζεται ότι τα είδωλα « τόνωση της προσευχής» (βλ. άρθρο # 1162, σελ.. 309) και «αποκαλύπτουν τον άνθρωπο <> » (βλ. άρθρο # 1161, σελ.. 308) … αλλά ο Θεός απαγορεύει σαφώς αφοσίωση.
Ποιος θα σας πιστέψει;
« Δεν θα υπάρχουν είδωλα κάνουν, ούτε πίσω σας επάνω σας σκαλιστό άγαλμα ή μια εικόνα, και τοποθετείτε στη χώρα σας οποιαδήποτε κατάλαβα πέτρα, να υποταχθεί σ ‘αυτό? επειδή, εγώ είμαι ο Κύριος ο Θεός σας. « Λευιτικό 26.1

. «Αυτός ο λαός με τιμά με τα χείλη τους, αλλά η καρδιά τους είναι μακριά από μένα. Μάταια δεν μου λατρεύουν, διδάσκοντας διδασκαλίες, εντολές ανθρώπων.

 

Φεύγετε από την εντολή του Θεού, εσείς κρατήστε την παράδοση των ανδρών. « Mark 7,6 έως 8

 

Προσοχή!

 

Εμείς σε καμία περίπτωση δεν θεωρούν την Petit Robert ως ένα έργο εμπνευσμένο! Είναι απλώς μια αναφορά για την κατανόηση της γαλλικής γλώσσας …

 


Κεφάλαιο 27 – Επιβεβαίωση

 
Αφήνοντας κατά μέρος το γεγονός ότι η επιβεβαίωση είναι ένα από τα μυστήρια που είναι αναγκαία για τη σωτηρία, έχει, σύμφωνα με τις Κατήχηση, τις λοιπές παροχές:

. « Επιβεβαίωση τελειοποιεί βαπτιστικό χάριτος? είναι το μυστήριο που δίνει το Άγιο Πνεύμα για να μας ριζώσει βαθύτερα στη θεϊκή πατρότητα, ενσωματώνουν μας πιο σταθερά στον Χριστό, την ενίσχυση του δεσμού μας πιο ενωμένη με την Εκκλησία. »Αντικείμενο # 1316, σ.. 344

. Έτσι, η Καθολική Επιβεβαίωση ενσωματώνει πιο σταθερά στον Χριστό. Δυστυχώς, η Αγία Γραφή δεν διδάσκει αυτό το δόγμα.

Σύμφωνα με τον Λόγο του Θεού, ή είστε με τον Χριστό, ή δεν είσαι.Είναι πουθενά διδάξει ότι « μπορούν να ενσωματωθούν πιο σταθερά στο Χριστό»:

. « αν κάποιος είναι εν Χριστώ, είναι καινούργιο δημιούργημα. Παλιά τα πράγματα έχουν περάσει μακριά? ιδου, όλα τα πράγματα γίνονται νέες. « 2 Κορινθίους 5:17

. Μόλις έχετε γεννηθεί στην οικογένεια του Θεού, τίποτα και κανείς δεν μπορεί να αφαιρέσει:

. «είμαι πεπεισμένος ότι ούτε θάνατος, ούτε ζωή, ούτε άγγελοι, ούτε αρχές, ούτε παρόντα, ούτε μέλλοντα, ούτε δυνάμεις, ούτε ύψος, ούτε βάθος, ούτε κανένα άλλο πλάσμα να είναι σε θέση να μας χωρίσει από την αγάπη του Θεού στον Ιησού Χριστό τον Κύριό μας. »Ρωμαίους 8:38-39

. Ένα παιδί του Θεού, δεν έχει ανάγκη να ενσωματωθούν « πιο σταθερά στον Χριστό»:

. «Δεν είναι τώρα λοιπόν ουδεμία κατάκρισις εις τους εν Χριστώ Ιησού. « Ρωμαίους 8:1

. « Αλλά τώρα Ιησού Χριστού σας που κάποτε είχαν μακριά έχουν φέρει κοντά με το αίμα του Χριστού. « Εφεσίους 2.13
Πνευματική αποτύπωμα;

 
Ένα άλλο πλεονέκτημα είναι ότι από Επιβεβαίωση:

. « Επιβεβαίωση, όπως το Βάπτισμα, αποτυπώματα στην ψυχή ενός χριστιανού πνευματικό σήμα ή με ανεξίτηλο χαρακτήρα … » Item # 1317, σ.. 344

. Μπορείτε να περιηγηθείτε σε όλες Βίβλο σας, θα διαβάσει τίποτα για το πώς να εκτυπώσετε κανένα σημάδι πνευματικό στη χριστιανική ψυχή.

 

Η Κατήχηση μας λέει γιατί:

. « Τοποθέτηση των χεριών είναι δικαίως αναγνωρίζεται από την Καθολική παράδοση, όπως την προέλευση του Χρίσματος … » Item # 1288, σ.. 337-338

. Επιβεβαίωση δεν υπάρχει στην Αγία Γραφή, διότι είναι μια ανθρώπινη παράδοση … μια παράδοση για μια ζωή, να εκτελέσει μέχρι τις τελευταίες στιγμές της ζωής ενός καθολικού:

. « Αν ένας χριστιανός είναι σε κίνδυνο του θανάτου, κάθε ιερέας θα πρέπει να του δώσει επιβεβαίωση.

 

Πράγματι, η Εκκλησία επιθυμεί ότι κανένα από τα παιδιά του, έστω και πολύ μικρό, το ίδιο κάνει αυτόν τον κόσμο χωρίς να έχουν τελειοποιηθεί από το Άγιο Πνεύμα με το δώρο του πληρώματος του Χριστού. »Αντικείμενο # 1317, σ.. 344

 

Ο πραγματικός σκοπός της επιβεβαίωσης

 
Το συγκεκριμένο αποτέλεσμα αυτής της πρακτικής είναι ότι συνδέει ακόμη περισσότερο πιστοί στις σχέσεις με την Καθολική Εκκλησία.

Παραδόξως, η Κατήχηση παραδέχεται πολύ πρόθυμα:

. «  » … με το μυστήριο του Χρίσματος, το βάφτισε σχέση με την Καθολική Εκκλησία γίνεται πιο τέλεια … « Item # 1285, σ.. 337

. Γιατί να αποξενώσει τους κανόνες της Καθολικής Εκκλησίας, όταν ο Ιησούς ήρθε ακριβώς απελευθερώνουμε τέτοια δικαιώματα; « Έτσι, εάν ο Υιός σας δίνει δωρεάν, θα πρέπει να είναι πραγματικά ελεύθεροι. « John 8:36

. «Είναι για την ελευθερία, ότι ο Χριστός έχει να μας ελευθερώσει.Ως εκ τούτου, να κρατήσει στέκεται σταθερή και μην αφήνετε τον εαυτό σας να επιβαρυνθεί και πάλι από έναν ζυγό της δουλείας. »Γαλάτες 5:01

Συμπέρασμα

. Καθολική παράδοση, εφευρέθηκε από τους άνδρες, λέει ότι η επιβεβαίωση αυτή είναι αναγκαία για τη σωτηρία:

. « … η παραλαβή αυτού του μυστηρίου είναι απαραίτητη για την ολοκλήρωση του βαπτίσματος χάριτος. »Αντικείμενο # 1285, σ.. 337

. το Λόγο του Θεού, από την πλευρά της, αρνείται σαφώς τον ισχυρισμό αυτό.

Σε ποια πιστεύετε; Ο Λόγος του Θεού ή τις εντολές των ανδρών;

. «Αυτός ο λαός με τιμά με τα χείλη τους, αλλά η καρδιά τους είναι μακριά από μένα. Μάταια δεν μου λατρεύουν, διδάσκοντας διδασκαλίες, εντολές ανθρώπων. « Κατά Ματθαίον 15:09

Chapitre 28 – Η εξομολόγηση των αμαρτιών σ ‘έναν ιερέα

. Όσον αφορά τη συγχώρεση των αμαρτιών, πρέπει να εξεταστούν δύο αμφισβητήσιμη δόγματα.

 

Η πρώτη αναφέρει ότι όλες οι αμαρτίες πρέπει να ομολόγησε σε έναν ιερέα:

. « Όποιος επιθυμεί να αποκτήσει συμφιλίωση με τον Θεό και με την Εκκλησία, πρέπει να ομολογήσω σ ‘έναν ιερέα όλα τα ανομολόγητο σοβαρές αμαρτίες δεν έχει ομολογήσει και ο ίδιος θυμάται, αφού εξέτασε προσεκτικά τη συνείδησή του. Χωρίς η ίδια να είναι αναγκαία η εξομολόγηση των αμαρτιών venial ωστόσο συνιστάται από την Εκκλησία « Item # 1493, σ.. 388

. «Εξομολόγηση σ ‘έναν ιερέα είναι ένα ουσιαστικό μέρος του μυστηρίου της Μετανοίας » Item # 1456, σ.. 379

. « Λέγεται το μυστήριο της εξομολογήσεως ως ομολογία, εξομολόγηση των αμαρτιών σ ‘έναν ιερέα αποτελεί ουσιώδες στοιχείο της παρούσας μυστηρίου. »Αντικείμενο # 1424, σ.. 371

. καθολικισμός ζητά από τους πιστούς να ομολογήσουν τις αμαρτίες τους σε έναν άνθρωπο, αλλά η Αγία Γραφή μας λέει ότι όσοι γεννιούνται στην οικογένεια του Θεού μπορεί να έρθει άμεσα στο θρόνο του Θεού για να λάβετε συγχώρεση των αμαρτιών:

. «Σας έκανα την αμαρτία μου, δεν είχα κρύψει την ανομία μου? Είπα ότι θα εξομολογηθώ τις παραβάσεις μου στον Κύριο! Και σας συγχώρησε την ανομία της αμαρτίας μου »Ψαλμός 32.5

 

« Αν ομολογούμε τις αμαρτίες μας, αυτός [ο Θεός] είναι πιστός και δίκαιος ώστε να συγχωρήσει και να μας καθαρίσει από κάθε αδικία. »1 Ιωάννου 1:9

. David ομολόγησε τις αμαρτίες του στο Θεό, όταν προσευχήθηκε:

. « πλύνον με από την ανομία μου, και να καθαρίσει από την αμαρτία μου μου. Για αναγνωρίζω καταπατήσεις μου και η αμαρτία μου ενώπιον μου. « Ψαλμός 51,2 – 3

. Εδώ είναι γιατί οι αληθινοί Χριστιανοί έχουν πρόσβαση στο θρόνο του Θεού:

. « Ως εκ τούτου, αδελφοί, δεδομένου ότι έχουμε, μέσω του αίματος του Ιησού, δωρεάν είσοδο στο ιερό από το νέο και ζωντανό δρόμο που άνοιξε για μας μέσα από το πέπλο, δηλαδή, της σάρκας του, και δεδομένου ότι έχουμε ένα μεγάλο ιερέα πάνω από το σπίτι του Θεού, ας αντλήσουμε κοντά με μια αληθινή καρδιά με πλήρη βεβαιότητα της πίστης, έχοντας καρδιές μας πασπαλισμένα από ένα κακό συνείδηση ​​… « Εβραίους 10:19

. Μέσω των δικαίων αίμα που χύθηκε από τον Ιησού στο σταυρό, έχουμε την ευκαιρία να πάει άμεσα θα στραφούν προς τον Θεό για τη συγχώρεση των αμαρτιών μας.

Παράδειγμα « πρώτος Πάπας »

 
Στο βιβλίο των Πράξεων, ένας άνδρας με το όνομα Simon ήρθε με αυτό που ισχυρίζεται ότι είναι ο πρώτος Πάπας, ο Πέτρος, που επιθυμούν να αποκτήσουν τη δύναμη του Αγίου Πνεύματος.

. Ομολογία σε αυτόν, χωρίς περαιτέρω καθυστέρηση;

 

Όχι!

 

Peter τον συμβούλεψε να μετανοήσει και να ομολογήσει τις αμαρτίες του στο Θεό και να ζητήσει από τον Θεό να τον συγχωρέσει (βλ. Πράξεις 8,18 – 22).
Ιερείς μπορεί να συγχωρεί αμαρτίες;

. Η δεύτερη αμφισβητήσιμη θεωρία προτείνει ότι οι καθολικοί ιερείς έχουν την εξουσία να συγχωρεί αμαρτίες

. « Μόνο ιερείς που έχουν αποκτήσει το κύρος της Εκκλησίας τη δύναμη να απαλλάξει μπορεί να συγχωρήσει τις αμαρτίες στο όνομα του Χριστού. »Αντικείμενο # 1495, σ.. 389 (βλ. άρθρο # 1448, σελ.. 377)

. πάλι, το καθολικό δόγμα αντιτίθεται το Λόγο του Θεού:

. « Ποιος μπορεί να συγχωρεί αμαρτίες, αλλά μόνο ο Θεός; « Marc 2.7

 

« Η είδηση ​​που έχουμε ακούσει γι ‘αυτόν και αναγγέλλουμε σε σας, ότι ο Θεός είναι φως, και δεν υπάρχει κανένα σκοτάδι σ’ αυτόν. […]

Αν ομολογούμε τις αμαρτίες μας, είναι πιστός και δίκαιος ώστε να συγχωρήσει και να μας καθαρίσει από κάθε αδικία. « 1 Ιωάννη 1.5,9

. καθολικισμός διδάσκει ότι ο ιερέας είναι ένας μεσολαβητής μεταξύ Θεού και ανθρώπων (άρθρο # 1456, σελ.. 380, μιλάει στο γεγονός της παράδοσης της αμαρτίας μέσω του ιερέα).

 

Ωστόσο, η Αγία Γραφή αναγνωρίζει μόνο ένα διαμεσολαβητή:

. «Γιατί δεν υπάρχει ένας Θεός, και ένας μεσολαβητής μεταξύ Θεού και ανθρώπων, ο Χριστός Ιησούς … » 1 Τιμόθεο 2:05

. πάλι, η Κατήχηση παραδέχεται ότι δεν είναι οι εντολές του Θεού, αλλά η ανθρώπινη παραδόσεις: «Οι Πατέρες της Εκκλησίας παρόν αυτό μυστήριο, όπως <> » Αντικείμενο # 1446, σ.. 377

 

Περισσότερες ομόλογα

 

« Σύμφωνα με την εντολή της Εκκλησίας, <>» Αντικείμενο # 1457, σ..380

. Ακόμα ένα καθήκον προς την Εκκλησία. Οι πατέρες της εκκλησίας δημιούργησε αυτή την παράδοση με τον δεδηλωμένο στόχο την ενίσχυση κρατήστε τους για την Καθολικούς πιστούς. ύπουλος Και τι όπλο που χρησιμοποιήθηκε κατά των καθολικών σε όλο τον κόσμο!

 

Στην ουσία, αν ένας πιστός άφησε την εκκλησία, δεν μπορεί πλέον να λάβει τη συγχώρηση των αμαρτιών … και δεν μπορεί να πάει πλέον στον ουρανό!

. Να θυμάστε! Κανένα από αυτά τα δόγματα προέρχεται από το Θεό! Πρόκειται για όλες τις εξόδους της ανθρώπινης φαντασίας.
Είθε ο Θεός να ανοίξει τα μάτια σας πνευματικά και σας δίνει μια πλήρη κατανόηση της πραγματικότητας, ώστε να μπορείτε να κατανοήσετε την έκταση της επιρροής που έχει η θρησκεία για εσάς.

. Θεός σας δείχνει ότι δεν χρειάζεται να παραμείνει σε αιχμαλωσία θρησκεία περισσότερο. Ο Ιησούς θέλει να σας ελευθερώσω.
Συμπέρασμα

 
Εκατομμύρια Καθολικοί συρρέουν στους εξομολογητηρίου, την πεποίθηση ότι ο ιερέας έχει την εξουσία να συγχωρεί αμαρτίες.

. Κι εσύ; Πού θα πάτε για τη συγχώρεση των αμαρτιών σας;

 

Θα συμβουλευτείτε έναν ιερέα, ως αμαρτωλός σας, όπως μπορείτε να ζητήσετε την Καθολική Εκκλησία;

. Πού θα επιλέξει ο Θεός ελεήμων, όπως διδάσκει η Αγία Γραφή;

. « Το τραγούδι των βαθμών. Το κάτω μέρος της αβύσσου φωνάζω, Κυριε

Lord, να ακούσει τη φωνή μου!

 

Ας αυτιά σας να είναι προσεκτικός με τη φωνή του ικεσίες μου!

 

Εάν διατηρείται η μνήμη του τις ανομίες, Κύριε, Κύριε, ποιος θα μπορούσε να σταθεί;

 

Αλλά υπάρχει συγχώρεση μαζί σου, δια να ήσαι ο φόβος. « Ψαλμός 130,1 έως 4


Κεφάλαιο 29 – συγχωροχάρτια

Με συγχωροχάρτια, ή οι αμαρτίες του που ζουν Καθολική Καθαρτήριο θα μπορούσε να συγχωρεθεί:

 

«Μέσα από συγχωροχάρτια οι πιστοί μπορούν να λάβουν για τον εαυτό τους, αλλά και για τις ψυχές στο Καθαρτήριο, η διαγραφή των χρονικών τιμωρίες που προκύπτουν από την αμαρτία.»Αντικείμενο # 1498, σ.. 389

. μετά από τον ορισμό των συγχωροχάρτια, όπως υποδεικνύεται από την κατήχηση:

. « Η επιείκεια είναι μια ύφεση ενώπιον του Θεού της χρονικής τιμωρίας λόγω των αμαρτιών των οποίων η ενοχή έχει ήδη συγχωρεθεί, την οποία οι πιστοί Χριστιανός δεόντως διάθεση κερδών, υπό ορισμένες προκαθορισμένες προϋποθέσεις, μέσω της δράσης της Εκκλησίας η οποία, όπως ως υπουργός της λύτρωσης, διανέμει και εφαρμόζει με αρχή το ταμείο των ικανοποιήσεις του Χριστού και των αγίων. »Αντικείμενο # 1471, σ.. 384

. Εδώ είμαστε μπροστά σε ένα πολύ περίπλοκο ορισμό!

 

Θα χρειαζόταν πολύ για να πάρει την ανάπτυξη παρουσίασή μας για να εξηγήσει τον όλο μηχανισμό του συγχωροχάρτια.

 

Ας πούμε ότι είναι ένα πολύπλοκο σύστημα που βασίζεται σε καλά έργα, και ότι είναι εντελώς εφευρέθηκε από τους άνδρες. Δεν μπορούμε να βρούμε μια λέξη στο Λόγο του Θεού.
Κατηγορίες των αμαρτιών;

 
« Για να κατανοήσουμε αυτό το δόγμα και την πρακτική της Εκκλησίας πρέπει να δούμε ότι η αμαρτία έχει ένα διπλό αποτέλεσμα. `

 

Σοβαρή αμαρτία μας στερεί από την κοινωνία με τον Θεό και ως εκ τούτου, μας κάνει ανίκανο για την αιώνια ζωή, η στέρηση της οποίας καλείται

 

Από την άλλη πλευρά, κάθε αμαρτία, ακόμα και venial, συνεπάγεται μια νοσηρή προσκόλληση σε πλάσματα, τα οποία πρέπει να καθαριστεί είτε εδώ στη γη, ή μετά το θάνατο στην πολιτεία που ονομάζεται Καθαρτήριο. »Αντικείμενο # 1472, σ.. 384

. Ωστόσο, η Αγία Γραφή τονίζει συνεχώς το γεγονός ότι όλες οι αμαρτίες έχουν το ίδιο αποτέλεσμα:

. «Διότι ο μισθός της αμαρτίας είναι θάνατος? αλλά το δώρο του Θεού είναι αιώνια ζωή μέσω του Ιησού Χριστού του Κυρίου μας. »Ρωμαίους 6:23

. « Έπειτα η επιθυμία αφού συλλάβει, γεννάει την αμαρτία? και η αμαρτία, όταν ολοκληρωθεί, καμνει θάνατο. « Jacques 1.15 Sin παράγει πάντα το ίδιο αποτέλεσμα: τον θάνατο.

Το γεγονός ότι μπορούμε να τις θεωρήσουμε ως «ήσσονος σημασίας» δεν αλλάζει τίποτα.

 

Οι ηγέτες της Καθολικής διδάσκουν τους οπαδούς τους να συγχωρεθεί από τις αμαρτίες μέσω συγχωροχάρτια, ενώ ο Χριστός έχει ήδη καταβάλει το τίμημα για όλες τις αμαρτίες

. «Εγώ παρέδωσα σας πρώτα απ ‘όλα εκείνο το οποίο και παρέλαβα, ότι ο Χριστός πέθανε για τις αμαρτίες μας σύμφωνα με τις Γραφές » 1 Κορινθίους 15.3

. Ναι, ο Θεός θέλει τα παιδιά του να κάνουν καλά έργα!

 

Αλλά αυτά τα καλά έργα είναι το αποτέλεσμα της hi … Ποτέ δεν είναι η αιτία! Παύλος διδάσκει:
«Διότι κατά χάριν είσθε σεσωσμένοι δια της πίστεως. Και αυτό δεν είναι από σας · είναι δώρο του Θεού.

 

Δεν είναι από τα έργα, μήπως κάποιος πρέπει να καυχηθεί.

 

Για μας είναι κατασκευής του, που δημιουργήθηκε στον Ιησού Χριστό για καλά έργα, που ο Θεός προετοίμασε εκ των προτέρων για να κάνουμε. « Εφεσίους 2:8-10

. [Being « δημιουργήθηκε στον Ιησού Χριστό» σημαίνει απλώς «να σωθεί»]

. Μετά από ένα άτομο έχει σωθεί με τη χάρη, θα το κάνει καλά έργα.

 

Καλά έργα δεν είναι υποχρεωμένοι να επιτύχουν τη σωτηρία.

 

Δεν είναι πάνω για τη συγχώρεση των αμαρτιών μετά την σωτηρία.

. Ζωντανή μπορούν να βοηθήσουν τους νεκρούς;

. καθολικισμός διδάσκει ότι συγχωροχάρτια βοηθήσουν εκείνους που είναι ήδη νεκρός: «Δεδομένου ότι οι πιστοί αναχώρησε που καθαρίζεται είναι επίσης μέλη της ίδιας κοινωνίας των αγίων, μπορούμε να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλο στην απόκτηση συγχωροχάρτια για αυτούς, έτσι ώστε να καταβάλλονται τα χρονικά τιμωρίες που οφείλονται για τις αμαρτίες τους.»Αντικείμενο # 1479, σ.. 386

. Εδώ είναι ένα άλλο ανθρώπινο δόγμα. Θα το βρείτε δίδαξε ποτέ οπουδήποτε στον Λόγο του Θεού.

 

Όπως έχουμε ήδη αναφέρει, είναι δυνατόν να συγχωρεθεί από τις αμαρτίες μας κατά τη διάρκεια της ζωής μας.

 


Τρία θέματα

 
Σε αυτό το δόγμα συγχωροχάρτια, τα τρία επαναλαμβανόμενα θέματα που βρέθηκαν:

  1. Μια θεία ιδιότητα του Ιησού είναι ο ελάχιστος δυνατός. Η Αγία Γραφή λέει ότι μόνο το έργο του Ιησού Χριστού στο σταυρό μπορεί να μας φέρει τη συγχώρεση των αμαρτιών μας.

 

Παρ ‘όλα αυτά, ο Καθολικισμός διδάσκει ότι οι αμαρτίες μπορούν να συγχωρεθούν μέσω των καλών έργων όλων των πιστών.

 

2. Το σύστημα συγχωροχάρτια κατέχει τον πιστό στους κόλπους της Καθολικής Εκκλησίας. Αντί να αντιμετωπίζει τον Θεό για τη συγχώρεση των αμαρτιών, ο πιστός πρέπει να μοχθούν και να καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να κάνουμε καλά έργα στους κόλπους της Καθολικής Εκκλησίας.

 

Είναι ενδιαφέρον να σημειωθεί ότι τα «καλά έργα» του καθολικισμού διαφέρουν από τα «καλά έργα» της Αγίας Γραφής.
βιβλική Καλή έργα οι δραστηριότητες που εκτελούνται μόνο για τους άλλους ανθρώπους [που δεν είναι η αιτία της σωτηρίας για όσους που εκτελούν].

 

Για τα μειονεκτήματα, τα καλά έργα Καθολική συχνά συνδέονται με τελετουργίες (μάζες, οι προσευχές της κομπολόι, κεριά αναμμένα …)

 

[Στην καθολική έννοια, τα καλά έργα που αποσκοπούν πρώτα να βοηθήσει τους ανθρώπους που εκτελούν να λάβει τη συγχώρηση των αμαρτιών τους].

 

1. Το σύστημα συγχωροχάρτια τελικά αντιπροσωπεύει ένα είδος εκβιασμού, ενθαρρύνοντας τα μέλη να παραμείνουν πιστοί στην Εκκλησία, έτσι ώστε να τους αγαπημένους τους φτάνουν στον παράδεισο.

 

Συμπέρασμα

 

 

Αυτό το σύστημα των καλών έργων είναι χειροτονήθηκε από τον Θεό; Διαβάστε τι διδάσκει ο Θεός στον Λόγο Του, και να αποφασίσει για τον εαυτό σας:
« Μας έσωσε, όχι από έργα δικαιοσύνης, που εμείς πράξαμε, αλλά σύμφωνα με το έλεός του » Τίτο 3:05

 

Κεφάλαιο 30 – Ερμηνεύοντας το Λόγο του Θεού
Καθολική πιστοί μπορούν να ερμηνεύσουν το Λόγο του Θεού για τον εαυτό τους;
« Το έργο της αυθεντικά ερμηνεία του Λόγου του Θεού έχει ανατεθεί αποκλειστικά στην Magisterium της Εκκλησίας, η Ο Πάπας και οι επίσκοποι σε κοινωνία μαζί του. « Item # 100, σ.. 41
[Ερμηνεύστε σύμφωνα με το Petit Robert *: νόημα κάτι, κάνουν έννοια του κάτι. Συνώνυμα: καταλάβει, να εξηγήσει, να καταστήσει σαφές].
Πάπας και οι επίσκοποι είναι μόνο αυτοί μπορούν να ερμηνεύσουν σωστά το Λόγο του Θεού;

 

Ανοίξτε την Αγία Γραφή και να μελετήσουν αυτό που ο Θεός σκέφτεται αυτού του δόγματος.

 

Όταν ο Παύλος και ο Σίλας κήρυξε σε Berea:
« Τώρα αυτοί ήταν πιο ευγενείς από εκείνους στη Θεσσαλονίκη?έλαβαν τη λέξη με μεγάλη προθυμία, εξετάζοντας τις Γραφές καθημερινά για να δούμε αν αυτό που ο Παύλος είπε ήταν αλήθεια. »Πράξεις 17:11

 

. Με άλλα λόγια, ερμηνεύουν τις Γραφές για τον εαυτό τους με τη βοήθεια του Αγίου Πνεύματος
« Ο Ιησούς τους απάντησε:

 

Δεν είσαι σε λάθος επειδή ξέρετε ούτε τις Γραφές, ούτε τη δύναμη του Θεού; « Mark 12:24
Γιατί ο Ιησούς κατηγορείτε Ο Σαδδουκαίων μη γνωρίζοντας τις γραφές, αν δεν είχαν τη δυνατότητα να ερμηνεύσει τον εαυτό τους;

Επίσης, γιατί να ζητήσει Παύλου προς τον Τιμόθεο να μελετήσουν την Αγία Γραφή, αν δεν μπορούσε να το ερμηνεύσει;
« Αλλά συνεχίζουν εσύ στα πράγματα, που έχεις μάθει και να εχεις τη διαβεβαίωση της, γνωρίζοντας εκ των οποίων εσύ hast τους έμαθε? από ένα παιδί εσύ hast γνωστά τα ιερά γράμματα, τα οποία είναι σε θέση να σοφίσαι σωτηρία μέσω της πίστης στον Ιησού Χριστό.

 

Όλη η Γραφή είναι εμπνευσμένο από το Θεό και κερδοφόρα για τη διδασκαλία, προς έλεγχον, προς διόρθωση, για τη διδασκαλία στην δικαιοσύνη, ότι ο άνθρωπος του Θεού μπορεί να είναι καλά εξοπλισμένη για κάθε καλό έργο. « 2 Timothy 3,14 – 17
; Ποιος ερμηνεύει
Η Βίβλος αποκαλύπτει ότι αυτό δεν είναι μια ομάδα των ανδρών έχει επιφορτιστεί με το καθήκον της ερμηνείας του Λόγου του Θεού:

 

Είναι το Άγιο Πνεύμα που είναι υπεύθυνη για όλα τα παιδιά να κατανοήσουν το Θεό. Ο Ιησούς δηλώνει:

 

« Αλλά ο Παράκλητος, το Πνεύμα το Άγιο, που ο Πατέρας θα στείλει στο όνομά μου, θα σας διδάξει τα πάντα και θα σας υπενθυμίσει όλα όσα σας έχω πει. « Κατά Ιωάννην 14:26
« Howbeit όταν εκείνος, το Πνεύμα της αληθείας, θα σας οδηγήσει σε όλη την αλήθεια » Ιωάννης 16:13
Ο ίδιος ο Απόστολος Παύλος αναγνώρισε ότι είναι το Άγιο Πνεύμα που διδάσκει:
«Τώρα δεν έχουμε λάβει το πνεύμα του κόσμου, αλλά το Πνεύμα που προέρχεται από τον Θεό, ότι θα μπορούσαμε να γνωρίζουμε τα πράγματα που ο Θεός μας έχει δώσει τη χάρη Του.

 

Και, επίσης, μιλάμε, όχι με λόγια που διδάσκονται από την ανθρώπινη σοφία, αλλά διδάσκεται από το Άγιο Πνεύμα, μια πνευματική γλώσσα για τα πνευματικά πράγματα. « 1Corinthians 2:12-13
Γιατί η Αγία Γραφή συμβουλεύει τους Χριστιανούς να διαλογίζεται στις Γραφές, αν όχι στην εξουσία τους να ερμηνεύουν;
« σου λέξη έχω έκρυψε σε καρδιά μου, ότι εγώ μπορεί να μην αμαρτία εναντίον σας. Ευλογημένος είσαι εσύ, Κυριε Δίδαξόν με!

 

Τα χείλη μου έχω δηλώσει όλα τις αποφάσεις του στόματός σου.Χαίρομαι στις καταθέσεις σου, σαν να είχα όλους τους θησαυρούς.

 

Θα μελετήσω τα διδάγματά σου, σου τα μονοπάτια κάτω από τα μάτια. Εγώ θα χαρούν καταστατικό σου: δεν θα ξεχάσω τον λόγο σου. « Ψαλμός 119,11 – 16
Μια προειδοποίηση
Το ακόλουθο απόσπασμα θα πρέπει να ευαισθητοποιήσει όλους εκείνους που αισθάνονται ότι χρειάζονται μια εκκλησία για να ερμηνεύσουν την Αγία Γραφή γι ‘αυτούς. Ο Παύλος έγραψε στους χριστιανούς `

:
« Γράφω αυτά τα πράγματα γι ‘αυτούς που σας γοητεύσει.

 

Για σας, το χρίσμα [τον ερχομό του Αγίου Πνεύματος πάνω τους] που λάβατε από τον Θεό μένει μέσα σας, και εσείς δεν χρειάζεται κανέναν να σας διδάξει … « 1 Ιωάννη 2,26 – 27
[Παύλος μιλάει δασκάλους της εποχής, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι η ερμηνεία τους από τη γνώση που πέρασε ήταν απαραίτητη για τη σωτηρία.]
Ο Θεός να είναι πιο σαφής;
Συμπέρασμα

 

Γιατί η Καθολική Εκκλησία είναι αυτή τόσο πρόθυμοι να θέλουν να ερμηνεύσουν την Αγία Γραφή για σας;

 

Θα μπορούσε να είναι γιατί τότε θα ελέγχει καλύτερα;

 

Ο φόβος που βλέπω να διαβάσει τη Βίβλο και να ανακαλύψουν ότι οι καθολικοί δόγματα είναι αντίθετες με το Λόγο του Θεού;

Πιστεύετε πραγματικά ότι όλοι οι μη-Καθολικοί είναι σε πνευματική τύφλωση, και χρειάζονται την Καθολική Εκκλησία για να κατανοήσουμε την Αγία Γραφή;
Η απάντησή σας … αλλά το κεφάλαιο αυτό κάνει ότι δεν αθροίζει το εξής ερώτημα:

 

« Ποιος θα ερμηνεύει τις Γραφές για εσάς … το Άγιο Πνεύμα ή τη Ρωμαϊκή Καθολική Εκκλησία;

 

Η απάντησή σας στο ερώτημα αυτό θα καθορίσει ποιος θέλετε να υπακούσει και, τελικά, όπου θα περάσετε την αιωνιότητα:

 

« Ω, πόσο αγαπώ νόμο σου! Είναι η μέρα διαλογισμό μου.

 

Εντολές σου με έκανες σοφότερο από τους εχθρούς μου, γιατί έχω πάντα μαζί μου. Έχω περισσότερη κατανόηση από όλους τους δασκάλους μου: για καταθέσεις σου είναι μελέτη μου. «Ψαλμός 119,97 με 99
επιπλέον ένας από τους αναγνώστες μας:
Εδώ είναι το περιεχόμενο ενός εγγράφου που φυλάσσονται στην Εθνική Βιβλιοθήκη του Παρισιού, το οποίο περιέχει μερικές συμβουλές καρδινάλιοι έδωσε στον Πάπα Julius III για την εκλογή του το 1550:
«Η ανάγνωση του Ευαγγελίου, δεν πρέπει να επιτρέπεται όσο το δυνατόν λιγότερο, ιδίως σύγχρονη γλώσσα και η χώρα υπό την εξουσία σας.

 

Η μικρή που συνήθως διαβάζεται σε Mass θα πρέπει να είναι επαρκές και θα πρέπει να υπερασπιστεί κανείς για να διαβάσετε περισσότερα.

 

Όσο οι άνθρωποι θα είναι ακριβώς αυτό το μικρό, το ενδιαφέρον σας θα ευημερήσει, αλλά τη στιγμή που θα θέλετε να διαβάσετε περισσότερα, το ενδιαφέρον σας θα αρχίσουν να υποφέρουν.
‘s το βιβλίο που, περισσότερο από κάθε άλλη αιτία εξεγέρσεις εναντίον μας οι καταιγίδες που κινδύνευαν να χάσουν.
Πράγματι, όποιος κοιτάζει επιμελώς τη διδασκαλία της Αγίας Γραφής και τη συγκρίνει με το τι συμβαίνει στις εκκλησίες μας βρείτε γρήγορα αντιφάσεις, και να δούμε ότι οι διδασκαλίες μας συχνά παρεκκλίνει από αυτό της Βίβλου και, τις περισσότερες φορές, να αντιταχθεί.

 

Αν οι άνθρωποι συνειδητοποιούν αυτό, θα μας προκαλέσει μέχρι τα πάντα αποκαλύπτεται και τότε θα γίνει αντικείμενο κοροϊδίας και της καθολικής μίσος.
Ως εκ τούτου, είναι απαραίτητο ότι η Αγία Γραφή έχει αφαιρεθεί και κλαπεί από τα χέρια του άτομα με ζήλο, αλλά χωρίς να προκαλεί σάλο.  »
Πηγή: 1089 Εθνική Βιβλιοθήκη Leaf Vol II. P.641-650

Αναφορές Υπόβαθρο της Λατινικής Αρ. 12558. Έτος 1550.

 

Προσοχή!

 

Εμείς σε καμία περίπτωση δεν θεωρούν την Petit Robert ως ένα έργο εμπνευσμένο!

 

Είναι απλώς μια αναφορά για την κατανόηση της γαλλικής γλώσσας …
Κεφάλαιο 31 – Καθολική προσευχή
« προσευχή δεν μπορεί να μειωθεί στο ξέσπασμα αυθόρμητης ανταπόκρισης του εσωτερικού ώθηση: να προσευχηθούν, θα πρέπει να το θέλουν.

 

Δεν υπάρχουν αρκεί να γνωρίζουμε ποιες είναι οι Γραφές αποκαλύπτουν για την προσευχή: κάποιος πρέπει επίσης να μάθουν να προσεύχονται.

 

Ωστόσο, είναι μια ζωντανή μετάδοση (Ιερά Παράδοση) ότι το Άγιο Πνεύμα, το <> μάθουμε να προσευχόμαστε για τα παιδιά του Θεού.»Αντικείμενο # 2650, σ.. 654
Αυτό το τμήμα του κατήχηση είναι αμφισβητήσιμη σε δύο σημεία.Αφήστε το καθένα από αυτά. Πρώτον:
«Η προσευχή δεν μπορεί να περιοριστεί στο ξέσπασμα αυθόρμητης ανταπόκρισης του εσωτερικού ώθηση »

 

Η Αγία Γραφή δεν συμφωνεί:
«Με τη φωνή μου φωνάζω στον Κύριο, και εκείνος μου απάντησε … » Ψαλμός 3.4
« Κύριος ο Θεός μου!

 

Έκλαψα σένα, και εσύ με θεράπευσε. «Ψαλμός 30.2
« Στην αγωνία μου είναι ο Κύριος κλαίω, και με άκουσε. «Ψαλμός 120,1
« Ανά πάσα στιγμή, οι άνθρωποι, η εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του, χύστε την καρδιά σας πριν από Αυτόν? Ο Θεός είναι το καταφύγιό μας « Ψαλμός 62,8
Αντί να την αυθόρμητη έκφραση της καρδιάς, ο Καθολικισμός προτιμούν την ατελείωτη επανάληψη των γραπτών προσευχές.

 

Είναι ενδιαφέρον να σημειωθεί ότι ο Ιησούς απέρριψε επισήμως αυτή τη μορφή προσευχής, αποκαλώντας τον « παγανιστική »

« Και προσεύχεται χρήση δεν μάταιες επαναλήψεις, όπως κάνουν οι εθνικοί, γιατί πιστεύουν ότι πολλές λέξεις που θα ακουστούν. « Κατά Ματθαίον 6.7
Το δεύτερο σημείο είναι αμφισβητήσιμη, προβάλλεται ο ισχυρισμός ότι:
«Δεν υπάρχουν αρκεί να γνωρίζουμε ποιες είναι οι Γραφές αποκαλύπτουν για την προσευχή: κάποιος πρέπει επίσης να μάθουν να προσεύχονται.

 

Ωστόσο, είναι μια ζωντανή μετάδοση (Ιερά Παράδοση) ότι το Άγιο Πνεύμα, το <> μάθουμε να προσευχόμαστε για τα παιδιά του Θεού. »

 

Κατήχηση ισχυρίζεται εδώ ότι οι Γραφές δεν είναι επαρκείς για να σας διδάξει να προσευχηθούν. Θα απαιτούσε τη συνδρομή της Καθολικής Εκκλησίας …

 

Αλλά πως; τότε θα μπορούσαμε να προσευχόμαστε και να λαμβάνουν απαντήσεις από τον Θεό πριν από την ώρα της Καθολικής Εκκλησίας
« Αβραάμ προσευχήθηκε στον Θεό: και ο Θεός θεράπευσε τον Αβιμέλεχ, τη σύζυγό του και τους υπηρέτες του » Γένεση 20:17
« Ο Μωυσής προσευχήθηκε στον Κύριο και η φωτιά σταμάτησε. »Αριθμοί 11.2
« Οι Σύριοι κατέβηκαν στον Ελισσαιέ. Προσευχήθηκε στον Κύριο καταδέχονται να χτυπήσει αυτό το έθνος με τύφλωση!

Και επαταξεν αυτους με τύφλωση, σύμφωνα με το λόγο του Ελισσαιέ. « 2 Kings 6.18
Αυτοί οι άνθρωποι αυθόρμητα εκφράζονται στο Θεό ότι οι καρδιές τους υπαγορεύουν, χωρίς τη βοήθεια της Καθολικής Εκκλησίας.

 

Και ο Θεός μιλάει στους ανθρώπους του:
« Call Me κατά την ημέρα της κόπο? Θελω να παραδώσει, και θελεις δοξάσει εμένα. «Ψαλμός 50.15
«Μην ανησυχείτε για τίποτα? αλλά σε όλα, τα αιτήματά σας στο Θεό στην προσευχή

 

Προσεύχομαι στον Θεό να καθοδηγήσει κάθε στην προσωπική του ζωή και να μας βοηθήσει όλους να περπατήσει την ευθεία και ορθό μονοπάτι της πίστης στο σκοτάδι από το τέλος του χρόνου.

Κρατήστε καλά φωτισμένο η φλόγα της πίστης μας, αγαπημένη τους αδελφούς και τις αδελφές μου εν Χριστώ θα πρέπει σύντομα να αποφύγετε κατά τη διέλευση από την ημέρα της οργής του Θεού επί της γης θα συμβεί πριν από τη φυσική επιστροφή του Ιησού Chris στις το Όρος των Ελαιών.

Αγάπη, Ειρήνη και χαρές στις καρδιές και στα σπίτια, ενώ περιμένουν για την αρπαγή της εκκλησίας για μερικούς και για τους άλλους τη φυσική επιστροφή στο Όρος των Ελαιών Κυρίου μας, Δάσκαλος και ο βασιλιάς, ο Ιησούς Χριστός , ο μόνος γιος του Θεού.

 

Σύνδεσμος σε μια λίστα όλα τα άρθρα μου

http://wordpress.com/read/blog/id/10443259/

Ο Θεός να σας ευλογεί όλους.

Νικητής

 

Votre commentaire

Choisissez une méthode de connexion pour poster votre commentaire:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s

Ce site utilise Akismet pour réduire les indésirables. En savoir plus sur la façon dont les données de vos commentaires sont traitées.