ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ, Ο ΝΑΛΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΛΑΤΕ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Αποτέλεσμα της αναζήτησης εικόνων για "ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ, Ο NULL ΔΕΝ ΚΑΤΙΖΕΙ Ο ΠΑΤΕΡΟΣ ΜΕ ΜΕ"

 

 

 

Όπως εξήγησα ήδη στις δημοσιεύσεις του ιστολογίου μου, ζούμε στην περίοδο τελικού χρόνου που θα τελειώσει αμείλικτα με την επιστροφή του Ιησού Χριστού στη Γη για τη χιλιετή βασιλεία του.

 

Αυτή η φράση του Ιησού Χριστού έχει τέτοια δύναμη και δύναμη ώστε να μην αφήνει περιθώρια για ερμηνεία ή οποιαδήποτε άλλη θρησκεία να πάει στο Θεό.

Πρέπει λοιπόν να αναρωτηθούμε γιατί ο πάπας αναγνωρίζει όλες τις θρησκείες ως αληθινά μονοπάτια προς τον Θεό.

Ποια είναι η παπική αίρεση περισσότερο.

 

Η περίοδος τελικής περιόδου άρχισε στις 14 Μαΐου 1948 με τη δημιουργία του κράτους του Ισραήλ.

 

Πράγματι 14η Μαΐου 1948 με τη δημιουργία ενός εβραϊκού κράτους, ο εβραϊκός λαός μετά από 2.000 χρόνια έξοδος έλαβε τη συγχώρεση του Θεού ότι απέρριψε και σταυρώθηκε Μεσσία αρνήθηκαν να αναγνωρίσουν τον Ιησού από τη Ναζαρέτ  » Ιησούς Χριστός. Αλλά αυτή η συγχώρεση του Θεού δεν τους δίνει πρόσβαση στη βασιλεία των ουρανών στο τέλος του χρόνου.

Ο εβραϊκός λαός θα είναι όπως πολλοί άνθρωποι αναγκάζονται να περιμένουν μέχρι το τέλος της χιλιετίας βασιλείας του Ιησού Χριστού και τη δεύτερη ανάσταση να ελπίζουν να εισέλθουν στη βασιλεία των ουρανών.

 

Στο τέλος της χρονικής περιόδου, θα αναστηθούν μόνο ορισμένοινεκροί Χριστιανοί.

 

Και κάποιοι που ζουν οι Χριστιανοί «Η Εκκλησία» θα πρέπει να αλλάξει σε μια στιγμή και έτσι να αυξηθεί από θνητή ζωή στην αιώνια ζωή, παρακάμπτοντας τους νεκρούς απλά από την αγάπη του Ιησού Χριστού.

 

Είναι η υπόσχεση του Ιησού Χριστού και κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει το λόγο του Υιού του Θεού, ο οποίος έδωσε τη ζωή Του για να μας λυτρώσει από τις αμαρτίες μας, και έτσι να μας επιτρέψει την πρόσβαση στο βασίλειο του Θεού, όχι με την αξία τους, αλλά από την αγάπη του.

 

Θα έχετε παρατηρήσει ότι έχω διευκρινίσει ότι μόνο ορισμένοι Χριστιανοί θα ασχοληθούν με την ανάσταση και το πέρασμα από τη θνητή ζωή στην αιώνια ζωή χωρίς να περάσουν από το θάνατο.

 

Εκείνοι που θα επηρεαστούν είναι οι χριστιανοί οι οποίοι έχουν λάβει το βάπτισμα του νερού, (ισχύει μόνο βάπτισμα), οι οποίοι ζήτησαν από τον Ιησού Χριστό ως σωτήρα τους, οι οποίοι έχουν ζητήσει τον Θεό για συγχώρεση για όλες τις αμαρτίες που διαπράχθηκαν και οι οποίοι μετανοείτε και μετανοείτε ειλικρινά για τις αμαρτίες τους.

 

Περισσότερο από ποτέ, όλοι πρέπει να ισιώσουν τη ζωή τους και να ακολουθήσουν τη διδασκαλία του Ιησού Χριστού (αγάπη, συγχώρεση και πίστη).

 

Στη θέα όλων των βιβλικών προειδοποιητικά σημάδια της επιστροφής του Κυρίου Ιησού Χριστού, η οποία λαμβάνει χώρα κάθε μέρα με τη δύναμη και την εξουσία είμαστε σίγουροι ότι αυτή η επιστροφή είναι επικείμενη.

 

Φυσικά είμαστε η τελευταία γενιά πριν από αυτή την επιστροφή, έχουμε την βεβαιότητα από το 1948. Mt. 24.34

Μια γενιά είναι τόσο πολύ μικρή και πολύ μεγάλη, αλλά είμαστε πραγματικά πολύ κοντά στην επιστροφή αυτή.

 

Από τη δημιουργία του blog μου το 2009, ανακοινώνω ότι η επιστροφή αυτή μπορεί να παρέμβει το τρέχον έτος. Φυσικά δεν συνέβη.

 

Αλλά φέτος το 2018 είναι πολύ ξεχωριστό επειδή ο χρόνος μιας βιβλικής γενιάς είναι 70 χρόνια και 1948 + 70 = 2018.

 

Κατά την άποψη της αντοχής, δύναμης, τη συχνότητα και το μέγεθος όλων των βιβλική σημάδια που πραγματοποιήθηκαν και εκπλήρωσε το 2018 θα είναι σίγουρα στο τέλος της βιβλικής περιόδου μέχρι το τέλος του χρόνου .

 

Ελπίζουμε ότι το φεστιβάλ της τρομπέτας του 2018 θα δει την επιστροφή του Κυρίου μας Ιησού Χριστού για την απομάκρυνση της « Εκκλησίας » του.

 

Στη συνέχεια, προσευχόμαστε ότι τα ονόματά μας δεν έχουν σβηστεί από το βιβλίο της ζωής για εκείνους που δεν έχουν αφαιρεθεί «Χριστιανοί και άλλοι» περάσουν από την ημέρα της οργής του Θεού, που θα είναι μια πολύ δύσκολη στιγμή για όσους θέλουν να επιστρέψουν στον Ιησού -Christ.

 

Αυτή η περίοδος θα είναι πολύ δύσκολη επειδή η εκκλησία δεν θα είναι πλέον παρούσα στη γη. Θα είναι στον ουρανό για να γίνει μάρτυρας του γάμου του Αρνίου, θα είναι η αιώνια διαθήκη ενώπιον του Θεού που ο Ιησούς Χριστός θα καθιερώσει με τα μέλη της εκκλησίας του.

 

Μετά την απομάκρυνση της Εκκλησίας του Ιησού Χριστού, αυτός ο κόσμος θα παραδοθεί εντελώς και ολοκληρωτικά στις σατανικές δυνάμεις μέχρι τη φυσική επιστροφή του Ιησού Χριστού στο Όρος των Ελαιών για τη βασιλεία του 1000 χρόνων.

 

Βλέπουμε ήδη όλες τις υπερβολές και την άνοδο της δύναμης του Ισλαμισμού. Φαντάσου τον κόσμο χωρίς όλα αυτά οι Χριστιανοί θα πρέπει να αφαιρεθεί και ένα Ισλάμ που δεν θα είναι πλέον να φρενάρει, με όλο και πιο ισχυρές και καταστροφικές καταστροφές κατέστρεψε τις κοινωνίες και τους λαούς που υποφέρουν από τη φτώχεια και την ανασφάλεια.

 

Αυτό θα είναι ο κανόνας της βίας.

 

Ναι, είναι βέβαιο ότι αυτοί που έχουν πίστη και που ζήτησαν από τον Ιησού Χριστό να καθοδηγήσει τη ζωή τους θα σωθούν, αλλά όλοι οι άλλοι θα γνωρίσουν την οργή του Θεού.

 

Θυμηθείτε πάντα αυτά τα λόγια του Ιησού Χριστού

« Είμαι ο τρόπος της αλήθειας και της ζωής, κανείς δεν έρχεται στον πατέρα μόνο μέσα από μένα. « 

 

Έχει έρθει η στιγμή να καταλάβουμε ότι η ζωή μας θα αλλάξει ξαφνικά δραστικά ακριβώς όπως η κάμπια γίνεται πεταλούδα θα μετακομίσουμε από τη ζωή στη ζωή αιώνια ζωή και είναι πολύ σύντομα.

Μπορεί να είναι 11 Σεπτεμβρίου 2018.

Σας προσκαλώ να παρακολουθήσετε αυτό το βίντεο που εξηγεί την ιδιαιτερότητα του 2018.

 

Μπορείτε να δείτε το μέγεθος των σεισμών από αυτόν τον σύνδεσμο παρακάτω

https://www.emsc-csem.org/#2w

Πρόσφατοι σεισμοί σε όλο τον κόσμο (τις τελευταίες 2 εβδομάδες)

 

Θα σας δούμε σύντομα

νικητής


%d blogueurs aiment cette page :