ΓΙΑ: Βαβέλ Πύργος, Άγαλμα του Ναβουχοδονόσορα, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο Tour.

πύργος

 

Η γη έχει επανακατοικηθεί μετά τον Κατακλυσμό, οι άνθρωποι έχουν δημιουργηθεί μια αυτοκρατορία και χτίστηκε στην κοιλάδα Sennar έναν πύργο που θα φθάσουν στον ουρανό.

 

Αλλά ο Θεός διέκοψε το έργο τους θολώνουν τη γλώσσα τους, ενωμένοι μέχρι τότε, και τους διάσπαρτα στην επιφάνεια της Γης.

 

Χιλιάδες χρόνια αργότερα, η γη έχει επανακατοικηθεί και πάλι μετά από τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, οι άνδρες παρά τις διαφορετικές γλώσσες τους έχτισε ένα νέο πύργο στο Στρασβούργο για να συμβολίσει την ανοικοδόμηση της αυτοκρατορίας των ανδρών.

 

Μπορούμε να δούμε την ομοιότητα των δύο πύργους των ημιτελών και το όνομα αυτής της νέας αυτοκρατορίας που δεν κάνει καμία αναφορά στο Θεό, αλλά μια ψεύτικη θεότητα «Ευρώπη».

 

Είναι σαν άνδρες ήθελε να αντιταχθεί το θέλημα του Θεού και να τον αρνηθεί παραπέμποντας σε ψεύτικους θεούς και ανάληψη αρκετές χιλιάδες χρόνια αργότερα, την ανακατασκευή της αυτοκρατορίας των ανδρών.

 

Δυτικού πολιτισμού μας συμβολίζεται από το ευρωπαϊκό οικοδόμημα, που ξεκίνησε με την ελληνική αυτοκρατορία θα καταρρεύσει μαζί της εξόδου σας από την Ελλάδα από την Ευρωζώνη. (Άλφα και το Ωμέγα) 

 

Μπορεί να είναι κάποιες απαντήσεις σε αυτούς τους στίχους.

 

 

Δανιήλ, κεφάλαιο 2, με 31-35

31   «Θα ήταν, βασιλιά, ένα όραμα. Εδώ: ένα άγαλμα, ένα μεγάλο άγαλμα, εξαιρετικά φωτεινό, στάθηκε μπροστά σας, φοβερό να βλέπεις.

32   Αυτό το άγαλμα, το κεφάλι του ήταν από καθαρό χρυσάφι, το στήθος και τα χέρια του αργύρου, κοιλιά και οι μηροί από χαλκό της,

33   πόδια του σιδήρου, τα πόδια του τμήματος σίδερο και πηλό μέρος.

34   Είδατε: ξαφνικά μια πέτρα κόβεται χωρίς χέρι είχε αγγίξει, και χτύπησε το άγαλμα, τα πόδια του από σίδερο και πηλό, και τους χώρισαν.

35   Στη συνέχεια έσπασαν, όλα με τη μία, σίδηρο και πηλό, χαλκό, ασήμι και χρυσό, να γίνει σαν άχυρο στο αλώνι το καλοκαίρι? ο άνεμος τους παρασυρθεί χωρίς κανένα ίχνος. Και η πέτρα που smote την εικόνα έγινε ένα μεγάλο βουνό και γέμισε ολόκληρη τη γη.

Πηγή:   Εδώ

 

Η Ελλάδα είναι ότι αυτή η μικρή πέτρα όπως το άγαλμα του Ναβουχοδονόσορα, θα αποκολληθούν και να μειωθεί η αυτοκρατορία Ευρώπη να γίνει το λίκνο ενός νέου πολιτισμού υπό τη βασιλεία του Ιησού Χριστού!

 nabuconosor

 

Τι θα κάνει ο Θεός αυτή τη στιγμή, γνωρίζουμε από προφητείες της Αγίας Γραφής, δεδομένου ότι εκτελούν καθημερινά και η έκβαση της οποίας θα είναι η επιστροφή του Ιησού Χριστού στη Γη!

Και αυτό είναι που έρχονται σύντομα!

Το ερώτημα που πρέπει να θέσουμε είναι αν έχουμε ιδιαίτερα ξεφύγουν από τις φοβερές καταστροφές και συμφορές που έπληξε τον κόσμο και την ανθρωπότητα και αν θα είμαστε μέρος από τους τυχερούς που θα δουν τη φυσική επιστροφή του Κυρίου μας Ιησού Χριστού στο Όρος των Ελαιών .

Παρακαλούμε αγαπημένη μου αδελφοί και αδελφές εν Χριστώ θέλουν να επικοινωνούν καλά με όλες τις επαφές σας αυτό το σύνδεσμο για άμεση πρόσβαση σε όλα τα άρθρα μου:

http://wordpress.com/read/blog/id/10443259/

Νικητής

Votre commentaire

Choisissez une méthode de connexion pour poster votre commentaire:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l’aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s

Ce site utilise Akismet pour réduire les indésirables. En savoir plus sur la façon dont les données de vos commentaires sont traitées.


%d blogueurs aiment cette page :